Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי בעיה להגדיר כונן רשת ביני לבין המחשב של אח שלי : 2 המחשבים מחוברים בסוויטצ'. על המחשב שלי פועלת מערת ההפעלה WIN 2000 ועל המחשב השני יש XP. כאשר אני מגדיר במערכת ההפעלה XP כונן רשת אין בעיה אני פשוט מגדיר אותו מכניס סיסמה ואופ אני בפנים, הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה ליצור כונן רשת ב2000. אני נכנס לMAP NETWORK DRIVE... מפנה אותו לניתוב המתאים והוא דורש ממני סיסמה - אני שם סיסמה גם של הADMINISTRATOR וגם של הUSER של אח שלי משתמש בו ו.... גורנישט - כלום!!! ישנה הודעת שגיאה "Incorrect password or unknown username for" בעבר היה מותקן ב2 המחשבים WIN 2K ולא היתה לי בעיה מסוג זה... תודה מראש - שחר
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום! כשאני מדליק את המחשב כל מה שאני רואה זה את הלוגו של פנטיום 4 פרוס על כל המסך לשניות ספורות ואחרי זה מייד מגיע הלוגו של ווינדוס לא משנה אם אני לוחץ F8 או del זה לא עושה כלום. זה מעצבן כי אני לא יכול לגשת לדוס ולעשות כל מיני פעולות כמו לפרמט ככה זה היה מאז שקניתי את המחשב ורק עכשיו שמתי לב שאני צריך להיכנס לדוס ואני לא יכול מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר נתקל בתופעה מעצבנת כאשר גילה כי ב- Toolbar של מערכת ההפעלה מופיע תוסף ZTa שלא ניתן להסירו. ה-Toolbar אינו מופיע אלה מוסתר אבל מופיע ברשימה. לאחר בירור קצר גיליתי כי מדובר בשירות של look2me, וחברת סמנטק ממליצה לעדכן את האנטי וירוס ולבדוק את כל הקבצים במחשב. כמו כן נכתב שם באתר כי יש להסיר מפתחות ב- Regsitry. כמובן שישר הלכתי ועשיתי מה שמומלץ באתר סמנטק: לאתר: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/spyware.look2me.html הבעיה היא שמחקתי כל הזמן את המפתחות והם הופיע כלעומת שבאו. לא ניתן היה להסיר את המפתחות לצמיתות. בדקתי כמובן את כל השירותים במערכת וביטלתי כל מה שלא מוכר. אח"כ חקרתי כל מילה ומילה באתר של סממנטק וגיליתי את שם הקובץ החשוד: msg{ABA15760-…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל! אני רוצה להפוך דיסק של XP PRO שיעשה בוט מהדיסק בעלייה של המחשב! שמעתי שאפשר אבל אני לא בטוח???? בתודה ניבב
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה פירמטתי את המחשב ועכשיו ה- Internet Explorer עובד מזה לאט. אתרים כבדים עם הרבה פירסומות כמו www.one.co.il ואפילו אתר זה לקח יותר זמן מהרגיל. שכחתי לציין שיש לי DSL 750. אין בעיה עם מהירות האינטרנט שלי (הורדה מהירה 90 kbps ואף עשיתי פינג ל www.one.co.il וקיבלתי 20 ms). חיפשתי בפורומים אחרים ומאצתי שלהרבה יש את הבעיה הזאת, והם אמרו שזה כנראה spyware ו adware. אז אמרו להוריד adware remover. הורדתי איזה 3 תוכנות כאלה ובאמת מצאתי כמה spywares, הסרתי אותם אבל עדיין זה עובד לאט. יש לי NAV אז חיפשתי אולי זה וירוסים מצא "נדה". תעזרו לי בבקשה אין לי כוח לפארמט עוד פעם . תודה, ליאור עריכה: סליחה על הכותרת הקודמת
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הגרסאות ואיזה עדיפה יותר ? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום. הבעיה היא שאני לא יכול להכנס לשום אתר. כשאני פותח את האקספלורר הור כותב לי: the page could not be displayed ואם אני מנסה אתר אחר הוא כותב לי: internet explorer could not open the search page כל ההגדרות של הפרוקסי והכל נכונות והעובדה היא ש מ:my computer אני גולש בסדר. המערכת הפעלה היא windows xp. ניסיתי להוריד מהאתר של windows אקספלורר חדש ולהתקין וזה לא עזר. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי , אולי מישהו יודע איך להפסיק את הבעייה המעצבנת הזאת שפותחים חלון חדש והוא נפתח רק על חלק מהמסך ולא על כולו...וכל פעם שפותחים חלון חדש צריך להגדיל שוב כדי לראות אותו על כל המסך פעם קראתי שזה מוגדר ברג'סטרי , אם מישהו יודע את הנתיב ומה צריך לשנות שם זה יהיה מעולה תודה מראש יום טוב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לפטופ. ופתאום יום בהיר אחד הוא לא מוכן להיכנס לי למצב sleep !!! אני ניסיתי הכל! הלכתי ללוח בקרה, בחרתי בpower option הגדרתי את המחשב שלי כלפטופ, וניסיתי להגדיר בתפריט שם , אבל המצב שינה שם בכלל לא קיים!!! בנוסף ניסיתי ללכת לשורת משימות וללחוץ על turn off והאפשרות של הsleep mode בצבע אפור ולא ניתן ללחוץ עליה!! אני מתחנן שמישהוא יעזור לי כי זה מאוד קריטי בישבילי במיוחד שאני משתמש בו ללימודים! בבקשה אם מישהוא יודע איך ניתן לפתור את הדבר הנורא הזה שיכתוב בפורום בהקדם האפשרי! אני עובד אם ווינדוס xp fro . תודה מראש harry
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בדיקת ה- SCAN DISK אצלי עושה לי בעיות ואינה מוכנה לסיימה והמחשב והבדיקה מתחילה שוב ושוב ולא מתבצעת ואחר כך המחשב כותב שאיזה תוכנית שפועלת מפריעה ולא נותנת לו להמשיך אשמח לעזרה TZ
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן מה שלומכם מישהו יכול להגיד לי איך מורידים את ה-safely remove hardware מה-msconfig? יעני איך זה רשום שם?? תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני לא יכול לשנות IRQ של התקנים יש אפשרות כזאת ב SYSTEM DEVICES אבל האפשרות לא זמינה והבעיה היא שיש לי איזה 10 התקנים על IRQ 9 זה גורם שהכרטיס טלויזיה לא יפעל טוב (כן זה הסיבה בדקתי את זה) למישהו יש רעיון מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הוספתי את השורה הבאה בקובץ hosts כדי לחסום גישה לאתר מעריב (לדוגמא) אך החסימה לא מבוצעת ואני ממשיך להכנס לאתר צריך לעשות עוד משהו כדי לחסום גישה לאתר? :-* 127.0.0.1 localhost 127.0.0.1 maariv.co.il
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכווולםםם הקיצר ניסיתי להתקין XP במחשב השני שעד עכשיו התקנתי בחיים שלי רק 2000 ו98SE אז אין לי ניסיון כל כך עם XP בקיצור הדיסק הוא של חבר ושהכנסתי אותו לכונן ושיניתי בביוס לבוט מהדיסק הבוט עלה מהמחשב ולא מהדיסק משמה הדיסק הוא לא בוטאייבל לא?? הכנסתי את הטקליטון איתחול ונכנסתי לסיפריה I386 ולWINNT.EXE ושזה פתח את ההתקנה הוא שאל אותי מאיזה כונן הדיסק לחצתי וכמובן שהרצתי סמארט דרייב לפני וההתקנה התחילה להעביר קבצים ולא היה את חלון האופציות הרגיל של התקנה והסרה של המערכת הישנה או רק פירמוט או תיקון וכל זה אז יצאתי ישר מההתקנה מישהו יודע למה זה ככה ? אפשר הסבר על המצב? ואיך אפשר להתקין ככה??[ נ.ב הדיסק הוא PRO
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם: יש לי 2 בעיות ואני מקווה שתצליחו לעזור לי : 1> MESSENGER - יש לי מסנג'ר 6.1 WINXP יש לי בעיה כאשר אני מבקש לבצע שיחת שמע הוא רושם לי למטה מתחבר למחשב של אלכס (לצורך הענין) האח"כ הוא אומר " ??אלכס ביטל/ה את ההזמנה להתחיל שיחת שמע" באדום והוא לא מתחבר (חשוב לציין שיש חברים שאני כן יכול לדבר איתם ויש כאלו שלא ) לאלכס ייש לו ווינדוס 98 מסנג'ר 6 נ-ב: אם זה יכול להיות שיש לו פיירוול מובנה של הווינדוס אז איך מורידים אותו ועוד בעיה : יש לי בעיה בדפדפן INTERNET EXPLORER 6.0 אין לי אפשרות לפתוח קבצים של מדיה פלייר כדיי לראות אותו בחלון למטה (באינטרנט) אני צריך לדעת מה או איך מתקשר המדיה פלייר ו האקספלורר תוה רבה רבה לעונים !!!!!!!! ומצטער על מקודם שלא קראתי את חוקי …
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בין הגרסאות? והאם יש ל HOME EDITION תמיכה מלאה בSIDE WINDER (הגה רוטט)? כיוון שב PRO הוא לא יכול להתקין את הדריבר. נ.ב ההגה בלי כניסת USB אלא GAME PORT.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
טוב , היום בבוקר אחרי שהדלקתי את המחשב אז בטעות נגעתי איפה שמחובר המאורר החדש שלי וזה עשה קצר וכיבה את כל המחשב , המחשב לא עבד , עכשיו הוא עובד אבל שאני מנסה להיכנס לוינדוס הוא עושה את הטעינה של הBOOTSCREEN ואז פשוט לא עולה.... אני עכשיו כותב לכם מSafe Mode With Networking... אני ינסה עכשיו system restore , אבל אם זה לא יעבוד יש למישהו רעיון? החומרה שלי תקינה לגמרי למיטב ידיעתי כל כונני הIDE פועלים מצויין הכרטיס רשת פועל , המעבד פועל(אני כותב אז איך לא) והזיכרון גם פועל כי אני כותב כאן... אז מה יכולה להיות הבעיה?< למה הוינדוס המטומטם לא עולה?
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
פירמטתי היום את המחשב שלי והתקנתי XP +SP1 מחדש. כמו כל איש מחשבים טוב, הדבר הראשון שעשיתי היה להלהגדיר את החיבור לאינטרנט ולהכנס לwindows update. בכניסה לWU הוא כרגיל הודיע שיש גירסה חדשה יותר של תוכנת ההתקנה וכמובן שהורדתי אותה. ואז, הוא שוב אמר לי שיש גרסה חדשה של תוכנת ההתקנה, ושוב התקנתי אותה. ואז, הוא שוב אמר לי שיש גרסה חדשה של תוכנת ההתקנה, ושוב התקנתי אותה. ואז, הוא שוב אמר לי שיש גרסה חדשה של תוכנת ההתקנה, ושוב התקנתי אותה. ואז... אתם מבינים את הרעיון. בחיים שלי לא נתקלתי בתופעה והתחלתי ממש להתעצבן, אבל אז פתאום קרתה תופעה שלמזלי אני כן מכיר. הופיע לי חלון קטן שהודיע לי שוינדוס יסגר תוך 60 שניות... מוכר למישהו? בקיצור, msblast עדיין מסתובב, ועדיין מסוכן - הייתי מ…
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
כשאני פותח יותר מחלון אחד באקספלורר הוא עושה לי send error או dont send ואז הוא סוגר אותו איך מונעים את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שקניתי את במחשב החדש שלי יש לי בעיה מאוד מציקה... המחשב עובד לי לאט ממה שהוא אמור ...לפחות ככה נראה לי... ולעיתים בעת עבודה על המחשב אני מקבל הודעה מאוד מוזרה מהמחשב: System Shutdown -------------------------- This System is shuttingdown Please sace all work in progress Any unsaved changes wil lost ---------------------------------------- Time for Shutdown 1:00 ---------------------------------------- This was initiated by NT/System Authurity -ואחרי כדקה של ספירה לאחור המחשב מפעיל את עצמו מחדש, למישהו יש מושג מה העניין? -בנוסף, עשיתי לכרטיס מסך בנצ'מרק ב-3DMark 2001SE וקיבלתי תוצאה של 2891 +קפיצות FPS קיצוניות גם נסיתי להפעיל את המשחק GTA:Vice City והמשחק …
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שמעתי המון במירק ובכל מקום אפשרי שילדים מריצים סקנרים לפריצת NT לי יש וינדוס 2000 על המחשב השני ברשת, האם יכולים לעשות לי משהו ?
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
האים יש דרך באקס פי להשתמש באקטיב דסקטופ רק במקום עמוד אינטרנט לשים תוכנה שאני אראה רצה על שולחן העבודה? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כל פעם שעולה הוינדוס עולה ה msnmsg.exe המעאפן הזה שנדבק לי לחיייייםםםםםם ושאני מפעיל את הMSN MESSENGER 6.1 שפועל בקובץ msnmsgr.exe הם מתחילים להלחם כל אחד מתחבר ומנתק את השני ככה איזה 3-4 פעמים עד שה MSN MESSENGER 6.1 מנצח או שאני מתעצבן וסוגר את ה msgmsg.exe שבא בתוך הוינדוס דרך מנהל המשימות עכשיו מה הקטעעעעע אני לא יכול למחוק את ה windows messenger כי ביל גייטססססס המציק הזההההה דחף אותו לתוך הוינדוס בלי אפשרות למחוקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!! מה עושים???????
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני יצרתי חשבון חדש ואני רוצה למחוק את השני איך אני מוחק זה וינדוס אקס פי בעיברית פרו
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום יש לי מספר מחשבי XP שמחוברים ל ROUTER.... ברצוני לכבות מחשב מסויים דרך הרשת - דרך מחשב אחר ( עליו אני נמצא רוב הזמן ) - ידוע לי מה הפעולות שצריך לעשות - הבעייה היא דרך ההגדרה של הUSER שלי כ ADMINISTRATOR במחשבים האחרים ( או יותר נכון - חוסר ההגדרה - כי כל פעולה שאני מנסה - XP צועק שאין לי הרשאות - ACCESS IS DENIED וכול'...- ) לגבי ההגדרות - יש לי USER זהה בכל המחשבים - ובכולם אותה סיסמה - וכולם USERים ברמת ADMIN - זה לא מספיק? האם צריך להכנס בUSER של הADMINISTRATOR לשם כך? האם יש להגדיר פרופיל רשת דרך הגדרות משתמשים? - אם כן - כיצד? באתר של מיקרוסופט לא מצאתי ישועה וגם לא בחיפוש בTHREAים באתר... בתודה מראש - MEK
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-