Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מוחק איזה שהי תוכנה או משחק התיקייה נשארת והיא ריקה, יש מצב שהיא תימחק כולה אוטומטית?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי XP PRO ועוד לפני שמייקרוסופט הוציאה לו עידכונים היה לי גם את התמיכה העברית שלו. התקנתי לו עברית והכל תקין. כיום אני מעדכן את הווינדווס שלי SP1 וסרוויס פאק אבל הווינדוודס הפך לי חצי אנגלית וחצי עברית. ממש מרגיז!! מחר אני קונה דיסק קשיח חדש ומתקין הכל מאפס. מה עלי לעשות כדי שתופעה זו לא תחזור בשנית: א. האם לעדכן קודם את XP ורק אז להתקין את העברית (אני חושש שקבצי העברית הישנים ידרסו לי את קובצי העידכון) ב. אולי יש אופציה לעדכן את הווינדווס בעברית (אני אישית לא מצאתי איך)
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנה במחשב "free hand" אשר מחקתי אותה בהוסף והסר והיא לא נמחקה משם לגמריי, היא נשארה לי שם עם 4 מגה, ושאני מנסה למחוק אותה שם שוב זה נותן לי הודעת שגיאה האם יש דרך למחוק מהקטגוריה שם, בדרך אחרת ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן אנשים. כאשר אני משאיר את המחשב דולק לזמן ארוך ביחד עם ביטורנט (לא יודע אם יש קשר בין הדברים) לעיטים דחופות קוראת תופעה מאוד מוזרה המחשב עובר למסך כחול כולו ומופיעה לי בעיית בווינדוס שבעיקרה רשום כך : מסך כחול: DRIVER??_IRQL_NOT_LESS??_OR_EQUAL ולאחר מכן כאשר אני מדלי את המחשב הווינדוס מראה לי את ההודעה הבאה: The system has recovered from a serious error ומבקש ממני לדווח למיקרוסופט על הבעיה למישהו יש מוסג אולי מה זה אומר? אני חושב שזה אולי התנגושת חומרה שגורמת לזה אבל איני יכול להצביע על משהו מסויים האם ישנה אפשרות שהביה היא בחומרה? לוח: ASUS P5WD2 PREMIUM 955X מעבד: P.4 3.0 2MB זיכרון: OCZ PLATINUM PC 4200 512*2 כרטיס מסך: ASUS ATI X800XL אשמח לשמוע הצעות כיצד לפתור…
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מה זה בעצם sp2 ומה היא מכילה ומה בדיוק תפקידו של הפירוול והאם הוא הכרחי.....???? הסתכלתי כבר בחיפוש ואשמח אם תענו ל בכל זאת.. תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לילה טוב אנשים. יש ברשותי מחשב נייד של דל והוא לא מגיע אל הווינדוז כשאני מדליק אותו יש לי תאופציה ללחוץ r אחרי שזה כותב שהסיסטם לא נמצא או שהוא פגום משהו כזה.. וגם ל safe mode זה לא נכנס ! זה כותב את אותו דבר בכל מצב.. מה זה הדבר הזה מה אני עושה?! תודה רבה מראש..
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אחרי שעשיתי update ל sp2, ה windows התחיל להתעדכן מעצמו, דבר שמאוד מציק לי כשאני משחק ברשת. אחרי שביטלתי את העידכונים האוטומטיים, הופיע לי סמל ב system tray שאומר לי שהמחשב לא מוגן בלה בלה בלה ושאני "חייב" להפעיל את העדכונים האוטומטיים האלה... למישהו יש מושג איך אני מעיף את הדבר המטריד הזה?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי iPAQ 4100 של HP והתקנתי עכשיו VISTA. תוכנת ה Active Sync לא עובדת עם הויסטה כי יש לו מערכת מובנת שנקראת Mobile Center. איך אני מסנכרן את הIPAQ עם האווטלוק דרך המערכת החדשה הזו...? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בקרוב אני משדרג מחשב ורציתי לדעת אם אני צריך להתקין את הדרייברים של ה SATA בהתקנה של ה WINDOWS? עם ה F6 וכל זה... כי אין לי כונן דיסקטים ואין לי כוח לעשות את ה slipstreaming של הדרייברים. אז זה משנה אם אני מתקין WINDOWS כשה- SATA במצב IDE בביוס, ואז להתקין את הדרייברים אחרי שהתקנתי הכל וזה רץ?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 2000 אתמול התקנתי Firewall והיום המחשב פעל בערך מ 11 לפני חכצי שעה היה המסך הראשון לפני חמש דקות המסך הכחול שני בא החלטתי לרשום את השגיאה Address de7e5052 base at be7d8000 data stump 4076a214 filtht.sys ולפי זה היה רשום מלא כתובת לא היה לי כוח עם מישהו יעזור אני ישמח אני פשוט מרגיש שהפורמט שאני הולך לעשות למחשב מאוד מאוד קרוב. :-[ :-[
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי כרגע 1 ג'יגה dual channel 400 DDR על כמה צריך להיות ה SWAP שלי ? 1024 או 2048MB ? (מקום בהרדיסק יש מספיק זו לא הבעיה)
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני לא מבחין בכלל בכל אתרי מיקרוסופט בעברית וא באנגלית לאפשרות כי לא מופיע לי ברשימה לעדכון את האפשרות הזאת , ברשותי ויסטה 64 עברית אולטימט מחשב גיימרי ציון הכי נמוך 5.6 אבל לא רואה בשום מקום את האפשרות להתקין . אולי מישהו ממכם מצא דרך להעדיכן קובץ במרחבי הכפר הגלולבלי שיתאים לי למערכת האמורה או שימצא איזה שהוא התיחסות במאמרים לאפשרות שלא מופיע וכיצד ניתן להתגבר על הבעיה . רציתי להוסיף כי אני גם לא מקבל בעדכון את התקנת משחק הפוקר כשאחרים כבר קיבלו מזמן תודה -- dov
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס מחדש (XP) ואני רוצה שבמחשב שלי אני אראה את הכוננים ואת כל מה שיש לי שם בלי מחיצות ועכשיו יש לי 3 מחיצות כאלה: Devices with Removable Storage hard disk drives Other אני יודע שפעם הורדתי את זה איפשהו בהגדרות ועכשיו אני לא זוכר איך עשיתי את זה.. חיפשתי את זה גם ב Tweak UI וגם ב WinXP Manager ולא מצאתי.. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום חברים, כשאני מנסה לראות סרט בנגן הסרטים של גוגל הוא פשוט לא פועל! יש לכם אולי פתרון לבעיה? תודה מראש! *אם זה לא בפורום המתאים אני מתנצל ואנא להעביר.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי עותק של windows 7 גרסה rc_x86_dvd_349010 זהו עותק חוקי לגמרי (ללא הגבלת זמן כמו הגרסה שניתן להוריד מהאתר של מיקוסופט) השאלה הראשונה שלי עד כמה הגרסה הזאת עדכנית? והשאלה שניה, האם אפשר יהיה להשתמש במפתח של הגרסה שלי לגרסאות הלא חוקיות שמסתובבות ברשת? תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם אני פשוט רוצה שיהיה לי את הוינדוס XP שיהיה ביחד אם החבילת עידכונים SP2 שאני לא יצתרך להוריד כול פעם שאני מתקין את הוינדוס
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
הי תוכלו בבקשה להתייחס לבעייה שלי? הדלקתי את המחשב והופיע מסך שחור עם ההודעה : Windows could not start because the following file is missing or corrupt: WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM you can attempt to repair this file by starting Windows Setup using the original CD-ROM. Select 'r' at the first screen to start repair לחצתי על ctrl+s בזמן שהמחשב עולה הכותרת של המסך שעלה הייתה: SIS RAID BIOS Setting Utility אחד המשפטים שהופיע על המסך היה : [R] Enter Raid Setup Utility ואז לחצתי על r כשהדיסק של windows בפנים וקיבלתי הודעה של: Not unough disk can be created RAID בדקתי את ה-BIOS ןראיתי שהוא לא מזהה את כונן הדיסקים. מה אתם ממליצים לעשות?? האם זו בעייה בכונן דיסקים? תודה, א…
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, סופסוף עברתי לוויסטה ויש לי כמה שאלות...אממ אם זה חשוב יש לי Ultimate 32bit 1)איך אני מפעיל את ה-Aero? 2) איך אני מגדיר שכאשר אני לוחץ Alt+Tab החלונות עוברות ב3D? 3) אשמח לקישור של הSP1 4) אשמח לכמה Gadegts חמודים לside bar..(יש לי כבר Cpu,memory meter,מזג אוויר,שעון,notes) 5) איך אני עושה שהאייקונים בשולחן העבודה יסתדרו אוטומטית? אם יהיו לי עוד שאלות אני יוסיף.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש דרך להחליף את הצלילים של הכיבוי וההפעלה של הXP ? אולי יש איזה תוכנה או SHELL שעושה את זה? סתם בשביל שתדעו אני רוצה להחליף את ההתחלה בהקלטה של התנעה של מנוע של 911GT3 ;D.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
התקינו לי בעבודה כרטיס מסך חדש ו(לא שאני אומר שיש קשר בין השניים...) מאז אותו Reset ארור ה IIS לא עובד לי כמו שצריך וכל עמוד ASP שאני מנסה להריץ מה Local Host מחזיר לי Error500 או Error 401.3. ניסינו לעשות IIS Reset, ניסינו להתקין מחדש פעמיים. שום דבר לא עובד. למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התקנת פיפא 2007 ועוד התקנות שאומרות לי שאני צריך להתקין את הגירסה החדשה ביותר של DIRECTX הלא היא 9.0C, התקנתי אותה אך ההודעה מופיעה שוב ושוב ומונעת ממני להתקין. איך אפשר להסיר את הDIRECTX כדי להתקינו שוב?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן, אתמול חלונות עבד, סגרתי את המחשב ואילו בבוקר המחשב מתחיל לעלות ומייד אחרי השלב שבו מופיע הסלוגן windows בפעם הראשונה המסך נצבע שחור וכלום לא קורה.... ממש מתסכל, מדובר ב-windows xp, והפעילות האחרונה שבציעתי לפני הכיבוי היה עדכון אוט' של מהאתר של microsoft... למי שיש רעיונות חוץ לפני שאני מפרמט אני אודה מאד.... נ.ב לא עולה גם ב-safemode
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי משומה מופיעים כאילו שני חשבונות במיקרוסופט אווטלוק, 1. "Personal folders" 2. Outlook today והדבר מבלבל אותו (מה לעשות, זה אבא) ומפריע לו לעבוד בצורה תקינה. אבא שלי משתמש ב"personal folders" ולמעשה אין לו צורך ב-Outlook today, ולכן הוא רוצה להיפטר מ"Outlook today". איך עושים זאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לפני יומיים עשית פורמט כאשר ההרד דיסק שלי מחולק ל3 : C : איפה שנמצה הווינדוס.10g D : 96g E : 5g אחרי הפורמט לא יודע למה בדיוק, הווינדוס הותקן לי על d שהוא נהיה בעל 10G וC ו Eהתחלפו.. בקיצור לא נוח במיוחד.. חשבתי אולי אני יכול להחליף את האותיות, כלומר שאיפה שמותקן הווינדוס הוא יהיה C והכל יחזור לאיך שאני רגיל. אבל כאשר אני מנסה להחליף את האותיות (דרך הmanagement של הווינדוס) זה אומר לי שאני לא יכול להחליף אותן מפני שאי אפשר לשנות את האות של d לc כי שם מותקן הווידוס. מישהו יודע במקרה מה לעשות.. השתמשתי בתוכנה בשם Partition Magic 8.0 אבל גם זה לא עזר.. אמרו לי שאם אני ישתמש בה דרך הדוס זה אולי יעבוד, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי ווינדוס ויסטה באנגלית 64 ביט, יש לי SP1, מישהו בבקשה יכול להביא לי הורדה ממיקרוסופט להורדת הSERVICE PACK 2 - 64BIT, חפשתי ולא מצאתי. אני מאוד ישמח ויודה למי שיעזור לי. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-