עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי יש לי תופעה ממש מוזרה!! נניח עכשו אני רושם פה ומעלה אתרים והכל נחמד ויפה. אבל אם אני מעלה UTORRENT אפילו לכמה שניות ואז סוגר (כלומר זה לא מוריד מהרוחב פס וכו') אני כבר לא יכול לפתוח אתרים ברשת! אני יכול לעשות PING הרשת פעילה הכל תקין אבל שמעלה אתר כמו האתר הזה, רשום למטה (FIREFOX או IE7) שRESOLVE ושום דבר לא פועל או עולה! כאילו תקוע איזה שעה ככה מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה? עדכון: אוקיי שמתי לב שהבעיה התחילה מאז שהתקנתי NOD32 זאתי תוכנת אנטי וירוס. התקנתי גרסה אשר כוללת גם את הFIREWALL שלהם וכו'. בכל מקרה הגרסה היא גרסת 64 ביט ואמורה לפעול כמו שצריך בחלונות VISTA אך כפי ששמים לב, יש את הבעיה למעלה מישהו יודע מה לעשות ואיך לפתור את ז…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  2. יש לי XP PRO, ומשום מה לפני יומיים, כבר לא יכולתי רגיל לראות את המסך הכחול שיש בו את החשבונות שקיימים ב-XP, אלא לרשום את שם החשבון שאני רוצה עם סיסמה אם יש, ואז ללחוץ על ENTER! איך אני מבטל את האפשרות הזאת, וחוזר למצב הקודם, שבו יש מסך תכלת עם כל החשבונות, ובלחיצת עכבר אני בוחר לאיזה להיכנס? עריכה: לא חשוב, שיחקתי קצת בהגדרות של החשבונות בלוח בקרה, ומצאתי איך

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by BaR151,

לפני יומיים המחשב שלי פתאום נתקע והופיע לי מסך כחול שרשום בו הרבה דברים כאלה ותוך 2,3 שניות הוא עשה ריסטרט ואז שהוינדוס בא לעלות הוא עושה לי הודעת ERROR שהוינדוס לא יכול לעלות אתמול פירמטתי את המחשב והוא פעל אבל אחרי כמה דקות הוא שוב עשה את אותה הבעיה ולא הצליח לעלות יותר. (כל הזמן הזה פירמטתי רק את כונן C) היום שוב פעם פירמטתי את כונן C ואיך שהמחשב עלה עשיתי לו סריקות דרך האינטרנט והוא גם לא מצא כלום ושוב המחשב נפל ולא פועל יותר.. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה אני משתגע כבר כי אין לי מושג מה לעשות... תודה ענקית מראשש!!!

4. Started by Radeon38,

שלום חברים ובכן אילוץ חומרתי (4 גיגה ) דוחף אותי להתקין את המערכת הנוראית הזו ולהפרד מה XP האהובה עלי :-[ :-[ אני כבר חודש עובד עם סרוור 2003 והיא נוראית בעבודה שוטפת.כל דבר קשה איתה גם אחרי שמנטרלים הכל.עם XP הזיכרון עובד לי בחצי אפילו שהוא מותקן פיזית מתוך 4 XP רואה 2.75. ובכן לשאלה כיצד אפשר להפשיט מהויסטה את כל השטויות שלה?. א)את הסרגל שעונים המטופש. ב)את הלוח בקרה הנוראי שיותר גרוע ממבוך ג)את התפריט התחל שיותר מתאים לפלייסטיישן ולא לתחנת עבודה. חלונות 7 אני לא אתקין כי אני לא עובד עם גרסאות ניסוי מתוך עיקרון.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  5. שלום, היו לי כמה בעיות במחשב לאחרונה, וכשבאתי לעשות שיחזור מערכת, גיליתי שיש לי רק "נקודת ביקורת של המערכת" אחת. איך אני מגדיר לדוגמא שכל יום המחשב ייצור לי 2 נקודות שיחזור אוטומטיות? או בכלל, איך אני שולט על הנקודות האוטומטיות? ועוד משהו בדר"כ כשמתקינים משהו על המחשב זה אוטומטי יוצר נקודת שיחזור וגם זה - לא נוצר אצלי אוטומטי... תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  6. ברצוני ליצור משתמש בעל הרשאות מוגבלות בויסטה (ULTIMATE לצורך העניין) כדי שהיא לא תכנס לאן שלא צריך ושתוכל להכנס רק לICQ ולFIREFOX לדוגמא... ואין לי רעיון מה לכתוב בגוגל, אז אם למישהו יש איזה מדריך או משהו אשמח לראות! תודה!

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by malcolmx9,

קודם כל אני מבקש, בלי המלצות על פיירוול שונים. אין בזה צורך. רק אני מבקש שתענו לי על השאלה.... תשובות מבוססות, לא סתם לזרוק "זה חרא של דבר" וכו'. תודה XP PRP SP2

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by x-boy_24,

שלום. אני כרגע נמצא בסייף מוד. הבעיה פשוטה. הוינדוס לא עולה , המחשב לא מגיע לloading של הוינדוס. מחר אני נוסע לכנרת. אז אני ינסה להיכנס לפה בעזרת הפלאון ולראות תגובות. כי אחותי נשארת בבית והיא צריכה את המחשב. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by דודי הסטלן,

שלום, כשאני מנסה לפתוח קבצי TXT הם לא נפתחים וכנראה שיש בעייה עם ה-NOTEPAD, אני צריך כנראה לשחזר את התוכנה מישהו יודע איך עושים את זה? תמונה:

10. Started by omri_ro,

אני מעוניין להחליף את האייקונים של הSHUT DOWN CONPUTER (בחלון שנפתח אחרי הלחיצה בSTART MENU) מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  11. A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you`ve seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again` follow these steps: Check to be sure you have adequate disk space. If a driver is identified in the stop message` disable the driver or check with the manufacturer for driver updates. Try changing video adapters. Check with your hardware vendor for any Bios updates. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select advanced startup options, and then select…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  12. Started by mat77,

שלום לאחרונה כל הסמלים על השולחן עבודה שלי השתנו לצבע כחול. אני רוצה להחזיר אותם למצב הרגיל ללא מילוי . תמונה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  13. יש לי אקספי בעברית ואני מעוניןלהתקין אבל שיהיה באנגלית שיהיה סטארט במקום התחל... תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by nore0,

אני רוצה לשים עיצוב של ויסטה על XP היום התקנתי את התוכנה WindowBlinds ויש כמה בעיות בחלק מהתקיות לא רואים את הפס גלילה שיורדים למטה או למעלה הצד של הכתוביות והכפורים סגור שחזר ומזער התחלפו http://img127.imageshack.us/img127/3111/windowblinds1dt1.jpg ובחלק מהתפריטים לא רואים את הסרגלי כלים http://img102.imageshack.us/img102/3299/windowblindsvd0.jpg יש תוכנה אחרת שמאפשרת עיצוב ויסטה בלי כל הבאגים האלה ?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  15. היי לאחר ש"שדרגתי" את המדיה פלייר מגירסא 9 לגירסא 10 כל הסרטים שאני מנגן בו ובנגנים אחרים מופיעים כאילו תחת פילטר צהוב לבן מזעזע (כמו צילום ספייה למי שמכיר) ניסיתי לבצע חזרה לאחור עם הסיסטם ריסטור + חזרה לגירסא 9 - אך ללא הועיל. כמו כן, התקנתי שוב את כל הקודקים האפשריים וכן שוב את הנגנים האחרים אך ללא הועיל הבעייה לא נפתרת. פרט לבעייה זו השמע וכל אופציות המסך האחרות עובדות נפלא. עזרה בבקשה רותם

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  16. Started by shainov,

שלום לכולם, איך כדאי לי לקנפג את הויסטה לצורה האופטימלית ביותר שיעבוד לי ובמהירות האפשרית (הורדתי גאגטים כבר ואת כל הסרגל הצידי)אך מה עוד אפשרי לעשות כדי שיעבוד יותר מהר???שיניתי כבר כמה דברים דרך הTUNE UP UTILITIS 07 אבל אני רוצה לקנפג גם את האקספלורר למען גלישה מהירה והפעלה יותר טובה של ויסטה ועוד טיפים של מה ניתן להוריד גם בויסטה ובכלל למען חיסכון בזיכרון ומערכת יותר מהירה. ועוד שאלה איך עושים בויסטה את המעבר ל3D של האתרים והחלונות הפתוחים??תודה למגיבים.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  17. בד"כ אני מסיר דברים שאני לא מחבב מהshell כמו ה ICQ-SEND TO USER. זה היה פשוט - מחיקת ערך אחד מהרג'יסטרי. אבל שאני רוצה להסיר את ה ATI CATALYSTR® control center מהSHELL אני לא יודע איזה ערך למחוק. אשמח אם תעזרו לי. מצצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

18. Started by Do As Infinity,

הפעלתי את הפיצ'ר של העידכונים האוטומטיים, וקבעתי שהמחשב יוריד עידכונים כל יום ב-23:00. לפני עשר דקות בדקתי במנהל המשימות וראיתי את התהליך פועל ברקע אבל המעדכן עצמו לא הופיע בסרגל המשימות ולא עלה בכלל, היום שחזרתי מבה"ס הוא רצה להתקין לי עדכונים אבל בטעות לחצתי על ביטול ומאז זה לא מוריד לי אותם שוב. אני לא משתמש באתר של Windows Update מסיבות אישיות. : איך אני מוריד את העדכונים האלה עוד הפעם?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  19. הלוח אם לא מזהה את הדיסק הקשיח, ולכן ההתקנה של חלונות לא רוצה להתחיל. למרות שבעצם הלוח אם כן מזהה את הדיסק (הוא רק לא רושם את זה בBIOS ) , איך אני יודע ? מאחר וההתחלה הישנה של חלונות מתחילה לעלות עד שהיא נתקעת... הבנתי זו בעיה של כמה לוחות אם...בכל מקרה, אין לי כונן 1.44" . עוד משהו מוזר, שפעם שעברה לא הייתה בעיה בהתקנה של החלונות ( אותו דיסק התקנה) ומאז אף אחד לא פתח את המחשב או התעסק בביוס או שום דבר כזה... אין לי שום דרך להתקין את החלונות.... העברתי את הדיסק למחשב אחר, ושם הצלחתי לעשות תיקון לחלונות בלי בעיה, אבל כשהחזרתי את הדיסק למחשב הזה אז החלונות מתחיל לעלות וישר עושה ריסטרט.....בכל מקרה ....איך אני מתגבר על הבעיה הזאת שההתקנה לא רוצה להמשיך בכלל שהיא לא מ…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by chmmr,

שלום, לאחרונה ישנה אצלי בעיה שתוך כדי עבודה מופיע החלון הבא : לחיצה על NO (גם לחיצה על Yes לא תעזור), תעביר לחלון הבא : ולאתחול המחשב. עדכוני ה Windows XP הם עדכניים, בדקתי וירוסים ו spywares. הרצתי memtest86 למשך זמן רב ולא נמצאו בעיות. מה הבעיה ? ויותר חשוב, איך אני פותר אותה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  21. שלום, מישהו מכם אולי יודע איפה ניתן למצוא את הקובץ של התמונות שיש ב LOGON SCREEN או בתפריט START? או יותר נכון אץ התמונות שמגיעות עם ה WINDOWS שניתן לשים באותן מקומות. (ז"א בתמונה של היוזר) אני יודע שהשאלה היא טפשית מעט אבל אשמח לקבל תשובה...

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  22. הכנתי קובץ תשובות להתקנה אוטומטית , עכשיו אני אמור לשם את הקובץ , בתקיית I386 או פשוט לצרוב אותו עם הווינדוס בתקייה הראשית .. ?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. יש לו וינדוס באנגלית איך עשוים תמיכה בעברית? :s05:

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  24. יש לי בעיה בזיכרון הוירטואלי... כשאני ניגש למשחב שלי ומוסיף זיכרון הוא מבקש ממני ריסטרט, אבל אחרי הריסטרט הוא מחזיר את ה 282 מגה שהיהי לו בהתחלה ולא שומר את השינויים שלי... איך אני פותר את זה?? תודה...יש לי וינדוס XP סרביס פאק 1

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by Gil80,

היי. יש לי בעיה שאני מנסה לפתור עם המערכת הפעלה, אך לפני זה אתן תיאור קצר. התקנתי בעבר ויסטה 32 ובכונן נפרד התקנתי XP. באמצעות המדריך בלינק הזה: http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/install-windows-xp-on-your-pre-installed-windows-vista-computer/ הצלחתי לגרום ל- dual boot. לפני שבוע התקנתי ויסטה 64 וכמובן ה-XP נשאר כמו שהוא על הכונן האחר. הגעתי למצב שיש לי dual boot אבל כמובן בגלל שהתקנתי את ויסטה 64 אחרי פירמוט, ה-BOOT לא כמו שהיה ולא ניתן להעלות את ה-XP. במדריך שנמצא בלינק שהבאתי יש הסבר מה לעשות באם מקבלים שגיאה שלא נמצא הקובץ ntldr מה שקורה אצלי, אך למרות שפעלתי כמו שבמדריך, אני עדיין נתקל באותה התופעה. האם יש למישהו רעיון איך לגרום ל-XP לעלות חזרה? תודה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים