Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעייה. למרות שגופנים מסויימים מותקנים ב windows, ב office הם לא מופיעים (למשל euclid italic). מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
זה מה שקורה כשעושים minimize ל-WMP11 בגירסה 5456 של VISTA. זה אמור להיות בשפת האלפים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
ברשותי מערכת הפעלה Vista Ultimate 64bit ברגע שהמערכת עולה היא עובדת מצויין אפילו מהר יותר מXP בזמנו ובכללי אני מרוצה. הבעיה שלי מתחילה מתהליך האתחול שאיטי עד כדי כאב. רצתי על כמה מדריכים ברשת, ביטלתי את הAERO ועברתי לסגנון הקלאסי של חלונות (בינינו תמיד אני מגדיר סגנון קלאסי הAERO מזעזע), סדרתי את התוכנות שנטענות בבוט שייטענו רק דרייברים חיוניים ותוכנת האנטי וירוס (של מיקרוסופט היא קלילה גם ככה), רצתי על הServices של המערכת ולאחר בדיקה של מה כל אחד מהם עושה ביטלתי את כל המיותרים, ביטלתי את הVisual של הבוט (כלומר יש בוט עם מסך סטטי בלי האנימציות), ביצעתי ניקוי מחשב וסריקה של רושעות ושאר מזיקים. איחוי הדיסק פעיל אוטומטית (ידעתם שיש איחוי דיסק אוטומטי בויסטה?) וחוץ מזה אין לי…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
איך אפשר להכריח תוכנית שאין לה אפשרות מובנית לעלות בעת הדלקת המחשב ?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הבעיה צצה פתאום . .כך שאני לא יודע ממה זה יכול להיות . פירמטטתי את המחשב והבעיה ממשיכה אין לי מושג מזה אבל הוא לא פותח לי קבצי EXE והוא דפק לי כמה קבצים למשל : פיתאום יש סרטים שלא שומעים עכשיו .. אבל בעבר שמעו קיצר הינה תמונה אני מאוד יעריך עזרה :
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
-
שלום לאחרונה כל הסמלים על השולחן עבודה שלי השתנו לצבע כחול. אני רוצה להחזיר אותם למצב הרגיל ללא מילוי . תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
האם קיים Patch או Tweak ל-Windows 2000 Professional SP4 שמאפשר תמיכה מלאה באייקונים בפורמט Windows XP? אני מתכוון לאייקונים עם צלליות ושקיפות חלקית. Windows 98 ו-Windows 2000 מציגים אייקונים כאלה בצורה מעוותת עם כתמים שחורים במקום צלליות.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
חבר'ה אני ממש חייב עזרה (אני חדש פה)! יש לי בעיה גדולה במחשב: הוא איטי יחסית והוא גם כל הזמן נתקע (אפילו עוד לפני שהווינדוס עולה ואני גם בכלל לא מעמיס על המחשב). המצב הוא כזה כבר משהו כמו חודשיים! לפתע התעוררתי שלשום והחלטתי להוריד אנטי וירוס שמצא לי וירוס בשם באקדור. הוירוס הוסר סופית אך הבעיה עדיין קיימת ולא קיים שום וירוס אחר במחשב! מדי פעם אני מקבל גם הודעה שהזיכרון הוירטואלי מועט והשאלה היא האם הדבר גורם למחשב שלי להיתקע?..האם אני יכול להגדיל את הזיכרון הוירטואלי ואיך? השאלה היא מה לעשות?! האם לעשות פירמוט?! וגם אם אני עושה פירמוט..האם כרוכים בכך סיכונים?! האם אני צריך למחוק את שני הכוננים (די וסי) או שאני יכול רק את אחד מהם?! האם לאחר הפירמוט אני אצטרך להתקין את האי…
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום אני כרגע כותב מהמחשב של אחותי הווינדוז שלי החליט היום שהוא לא עולה: אחרי שהוא עושה check disk, הוא נתקע אם אני מבטל את ה check disk, הוא נתקע אני מנסה להכנס ב safe mode, אחרי שיש רשימה של כל הקבצים שנטענים הוא נתקע יש לי XP PRO SP2 האם אםשר לפתור את זה ללא פירמוט? :\ תודה!
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, כשאני פותח סרט במחשב בעזרת התוכנה winamp או windows media player אז המחשב פשוט נתקע, כלומר כשאני עושה ctrl alt del זה רושם לי שמחשב עובד ב 100 אחוז מאמץ. כשאני שומע שירים אין לי את זה. מחקתי והתקנתי מחדש את התוכנות עדיין הבעיה ממשיכה לי, ניסיתי כמה סוגי סרטים וכאמור הבעיה עדיין ממשיכה. אשמח אם תעזרו לי. תודה
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לו וינדוס באנגלית איך עשוים תמיכה בעברית? :s05:
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בVISTA בדרייברים החדשים של NVIDIA 100.59. אין TRAY ICON של NVIDIA מישהוא יודע איך להפעיל אותו
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום! ראיתי פעם אצל מישהו תוכנה שיכולה להתקין וינדוס על כונן קשיח (של מחשב אחר) שמחובר למחשב ללא פעולת האשף הארוך והמייגע של הווינדוס(XP) היא מעתיקה את ההתקנה למחשב ובפעם הראשונה שהוא עולה הוא משלים את ההגדרות של ההתקנה... ניסיתי לחפש אותה, ללא הצלחה מרובה... מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היתה לי תקלה ב -windows לחצתי F8 ועשיתי לו שיעשה את ההגדרות הכי טובות שהיו עכשיו כל ה- desktop שלי נעלם וגם תפריטים ב- start נעלמו ניסיתי לעשות system restore אולם הוא לא החזיר את הקבצים , הקבצים לא נעלמו לגמרי (לפחות מה שהיה בוינדוס ) הם שמורים היכן שהיה user (השם משתמש שלי ) C:\Documents and Settings עכשיו שם הוא יצר חוץ מ- user ששם כל הקבצים עוד יוזר נוסף בשם user.002 ששם אין כלום וזה כאילו יוזר חדש רציתי לשאול איך אפשר להחזיר את הדברים כמו שהם היו לפני שעשיתי את השינוי כלומר שכל התפריטים יחזרו וגם הקבצים יחזרו להיראות ב- desktop
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
המחשב שלי: מעבד 2.8GHZ לוח אם INTEL 915CY כרטיס מסך 8800GT זיכרון 2GB דיסק קשיח (אם זה חשוב) 160GB
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ניסיתי לחשוב על כותרת יותר טובה... מערכת VISTA 64 כל פעם שאני עושה עידכון לדריבר מופיעים לי תיקיות מוזרות, העלתי תמונה למה זה מופיע? בתוך כל תיקיה כזאת יש קובץ שונה אבל לדוגמא יש btwavdt64.CAT וכל זה מופיע בתוך תיקיית יוזר וזה דיי מבלגן שם אז השאלה למה התיקיות מופיעות והאם מותר למחוק? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
פתאום כל מה שאני מנסה להפעיל מציג לי הודעת שגיאה שכתוב בה: "this file does not have a program associated with it for preforming this actrion. Create an association in the folder options control panel" וזה תוכנות כמו אינטרנט אקפלורר והכל בעצם! לא יודע למה, אבל הוא נתן לי להפעיל את הדפדפן מהדסקטופ... כל קיצור דרך אחר לא עובד! מישהו?[br]פורסם בתאריך: 28.06.2007 בשעה 10:51:11 נפתר, תודה לגוגל
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום ! אני חושב אם לקנות ויסטה ורציתי לדעת אם בדיסק מקורי שאני קונה יש אפשרות להתקין גם את הגירסה של 32 ביט וגם את של ה64 ביט ? אני לא מתכוון על מחשב אחד את שניהם, יש לי 2 מחשבים ורק אחד תואם ל64 ביט והשני תואם ל32 ביט. בדיסק ההתקנה של הווינדווס יש את 2 ההתקנות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד V1002 1.6GhzוVision עם 2Gb זיכרון ודיסק קשיח 160 gb אני מתקין עכשיו מערכת הפעלה מחדש האם להתקין sp3 או להישאר עם sp2?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
פעם היה לי בעייה איתו. כמה זמן שלא היו בעיות, בדרך כלל הוא עושה בעיות עם קבצי RAR מסויימים, ובמקרה של בעיות פשוט מוצאים דרך להתעסק עם הקבצים בעקיפין. נמאס לי. עכשיו הוא השתגע לגמרי, וסוגר את האקספלורר[הסייר יענו] ככה סתם בלי אזהרה, ואני מנסה להעביר תיקיה די גדולה ברשת, ככה שאני לא מצליח כרגע. איפה ניתן לבדוק את הבעיות איתו? למה הוא כזה בעייתי? האם חסימה שלו לצמיתות[לא שאני יודע איך] תזיק למחשב באופן כלשהו?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אמממ טוב זה קצת מוזר האמת. היום הבחנתי בזה שכאשר אני עוזב את המחשב לזמן מה, ואני חוזר, אני שומע את ההארדיסק של המחשב עושה קולות כאלה של כמו כשאני מאחה עם DISKEEPER או משהו כזה ואז כשהזזתי את העכבר ופתחתי את ה TASK MANAGER ראיתי פרוסס בשם משהו כמו DFRGFAT.EXE שמיד נעלם ביחד עם הרעשים. אמממ יש למישהו מושג מה זה ואיך מבטלים את זה?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450, זיכרון של 256mb, וכונן קשיח של 40gb מתוכם רק 5 ג'יגה בשימוש. אני עובד כרגע על חלונות 98 ואופיס 2000. רציתי לדעת, האם המחשב יסחוב את חלונות XP ואופיס 2003? תודה מראש, גיא.
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם.. העפתי את vista מהבוט, ועכשיו נישאר לי רק למחוק את הקבצים המיותרים שנשארו מהמערכת.. הבנתי שני צריך לקחת "פיקוד" על התייקיה באפשרות אבטחה->מתקדם במאפייני התייקיה. אבל אין לי שום טאב של אבטחה בכלל.. יש דרך אחרת למחוק? תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-