Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-
נדפק לי הכונן דיסקטים ואין לי boot של win98.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף כמה איקונים בXP שאני לא אוהב ושאי אפשר לשנות דרך המאפינים בוינדוס XP. איפה נמצאים הקבצים של האיקונים? (אני לא רוצה להשתמש בתוכנות מיוחדות לאיקונים בגלל זה אני עושה את זה בדרך "הידנית"(
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היו לי בתוך התקייה של אי מיול בערך 200 שירים והחלטתי למיין אותם לתוך תיקיה אחת של שירים.... בתוך התקיה פתחתי עוד תקיות לפי זמרים והתחלתי להעביר שירים מתיקית ה incoming לתוך התקיותשל הזמרים.... ומהלך ההעברה סימנתי עוד כמה שירים ובאתי להעביר אותם לתיקיה שיצרתי אבל...... התקיה נעלמה!! פשוט נעלמה מתקיית ה incoming איך? היא אבודה? אפשר להציל אותה או שהלכו לי יותר מ 200 שירים?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום,יש לי את הבעיה הזאת קרוב לחודש לא יודע אם להגדיר אותה כבעיה אבל כאשר ה windows נטען כולל הסריקה הזאת שצריכים לחכות שהוא מבצע הוא מוצג ברזולוציה מאוד קטנה רק שהוא מגיע ל 'Welcome' הוא חוזר לרזולוציה נורמלית,יש איזושהי דרך לסדר את זה? זה מציק..
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, העליתי בהתחלה את הנושא בפורום אוברקלוקינג וקירור...אבל אחרי שיחה קצרה הבנתי שהבעיה לא קשורה לכרטיס, אלא לתוכנות שאני משתמש בהן התקנתי את גרסת התנסות של XPx64, ואת הדרייברים המתאימים, גם של ATI מאז, תוכנת TRIXX לא עובדת, אז ניסיתי את ATI TRAY TOOLS שגם מסרבת לעבוד (אחת בגלל שאין לה גישה ל low level driver, והשנייה בגלל שאין לה אפשרות גישה לביוס, אפילו שמותקנת בה תמיכה ב LOW LEVEL DRIVER). התוכנת ATI TOOL, לעומת זאת, כן עובדת (מזהה טמפ', מאפשרת לשנות את מהירויות הזיכרון והמעבד וכו) מה אני אמור לעשות כדי להפעיל את TRIXX? ממה הבעיה בכלל נובעת? והאם קיימות תוכנות אחרות ל OC ל-64 ביט?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולםםם.. אז תאמת שלא היייתה לי דרך טובה לנסח בכותרת את הבעיה שלי אבל בכל מקרה זה הולך ככה, כשהתקנתי את הווינדוס מזמן היו לי כמה בעיות בקיצור התקנתי ומחקתי ואז בכונן אחר וככה לא זוכר בדיוק ואז נוצר מצב שכאילו לפני שהווינדוס עולה ממש בהתחלה אחרי החלון שאתה יכול ללחוץ del ולהיכנס לביוס אז מופיע לי לבחור או להעלות ווינדוס XP הום זה שאני משתמש בו עכשיו או ווינדוס פרו שהוא לא עובד ולא תקין שברגע שלוחצים על זה יש איזה הודעת שגיאה... יש דרך להעיף את התפריט בחירה הזה שישאר לי אוטומטית הווינדוס שלי?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 2000 אתמול התקנתי Firewall והיום המחשב פעל בערך מ 11 לפני חכצי שעה היה המסך הראשון לפני חמש דקות המסך הכחול שני בא החלטתי לרשום את השגיאה Address de7e5052 base at be7d8000 data stump 4076a214 filtht.sys ולפי זה היה רשום מלא כתובת לא היה לי כוח עם מישהו יעזור אני ישמח אני פשוט מרגיש שהפורמט שאני הולך לעשות למחשב מאוד מאוד קרוב. :-[ :-[
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי XP PRO ועוד לפני שמייקרוסופט הוציאה לו עידכונים היה לי גם את התמיכה העברית שלו. התקנתי לו עברית והכל תקין. כיום אני מעדכן את הווינדווס שלי SP1 וסרוויס פאק אבל הווינדוודס הפך לי חצי אנגלית וחצי עברית. ממש מרגיז!! מחר אני קונה דיסק קשיח חדש ומתקין הכל מאפס. מה עלי לעשות כדי שתופעה זו לא תחזור בשנית: א. האם לעדכן קודם את XP ורק אז להתקין את העברית (אני חושש שקבצי העברית הישנים ידרסו לי את קובצי העידכון) ב. אולי יש אופציה לעדכן את הווינדווס בעברית (אני אישית לא מצאתי איך)
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אז ככה כשאני נכנס לאתר שבו יש פופאפ המחשב נתקע למשך כ 10 שניות בלי אפשרות לעשות כלום למה? אין לי שום תוכנה שאחורה לחסום \ אנטי וירוס \ פייר ואל חוץ מהראוטר שלי ומה Ad-Aware SE Professional מה לעשות? ויש לי גם בעייה עם active x (ראו תמונה) תודה רבה ד"א מצטער אם זה לא קשור פשוט אין לי כבר מושג למה זה קשור. גם היום בבוקר קיבלתי הודעה שמישהו נכנס למחשב שלך האם אתה רוצה לכבות את המחשב? (וינדוס XP) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בבקשה אני צריך עזרה אני לא יודע למה אבל לאחרונה הדלקתי את המחשב ואחרי שהוידוס טון מוביע מסך כחול במהירות ואני לא מספיק לקרוא מה יש שם אבל ה Safe mode עובד מצויין מה לעשות ??
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי SP2 . לאחרונה התגלתה בעיה ב Movie Maker 2 . ובמובי מייקר 1 אין את הבעיה. (בעיה של איקסים על כל קליפ) איך אוכל לחזור למובי מייקר 1,למרות שיש לי SP2?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי בעברית ואני צריך תוכנה שתהפוך לי אותו לאנגלית
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אין אופציה לבטל התראות לעידכונים שלא בחרתי להתקין ... לא מצאתי משהו שמתייחס ב msconfig שם ..[כדי שלא יעלה לי כל פעם עכשהמחשב נדלק] ואי אפשר לסגור אותו בקליק ימני או משהו פשוט מטרד כל הקטע של העידכונים האלה ... יש דברים שאני לא רוצה להתקין כמו כל מיני הנפצות אבטחה של אופיס, ובכלל אין להם סוף כל רגע יש משהו חדש להתקין
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום יש לי ויסטה עם SP1 כך גם לאחותי הגדרתי אצלה את הרשת והכל אבל שאני מנסה להכנס למחשב שלה (או להיפך) אז זה מבקש יוזר וסיסמא איך אני מבטל את זה וגורם לשיתוף פשוט ?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ערב טוב... שלום יש לי בעיה מוזרה נכון לפעמים שאתה רוצים לבדוק את גודל התקיה אתם עושים על התקיה אם לחצם ימני של העכבר ואז מאפיינים ואתה נגשים למה שאתם רוצים.. אז אצלי זה בעיה מוזרה אני לוחץ על תקיה ומנסה לעשות מעפיינים ואז התקיה עצמה נתקעת ואז רק דרך מנהל מסימות שאני עושה אליה סיים מסימה זה משתחרר ..על כל תקיה זה קורה מאיפה זה קורה ולמה? ואיך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ברגע שאני מתחבר, המחשב שלי "קופא" לכמה שניות, בין חמש שניות לדקה וחצי, תלוי בשעה, בטמפרטורה ובכיוון הרוח לא מדובר בבעיה מקומית עם שורת המשימות, או עם הדפדפן, אלא עם כל הממשק הגרפי. שמתי לב לשתי נקודות: הבעיה נעלמת כשאני מכבה את התהליך explrer.exe (אני מניח שזה קשור לעובדה שהבעיה היא עם הממשק הגראפי). שמתי לב שיש לי שני ישומים העונים לשם Explorer, אחד בגודל של 1.14MB אם אני לא טועה, והשני בגודל של כמה בתים (Bytes) ספורים. העלתי תמונה של תיקיית WINDOWS שלי, במיוחד של שני הקבצים הבעיתיים... http://up132.siz.co.il/up1/x3izzmew4emm.gif עדכון: הכנסתי את הדיסק של Windows לכונן, והפעלתי sfc /scannow. התוכנה באמת מבקשת ממני להעתיק קבצים חסרים, אבל היא מבקשת ממני להכניס א…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1. כאשר אני יוצר ב-Windows XP/Vista/7 קובץ בשם txt.יוסי (2009) אני מקבל ב- Windows Explorer תוצאה הבאה: txt.(יוסי (2009 2. כאשר אני יוצר תיקיה בשם "טסט 1" ומתחתיה תיקיה בשם "טסט 2", ולוחץ על Properties של קובץ כלשהו בתיקיה "טסט 2", אני רואה בשדה Location שכביכול ספריה "טסט 1" נמצאת מתחת לספריה "טסט 2" - סדר שונה ממה שקיים בפועל ================== האם נתן לעשות משהו בנידון? תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת מטומטמת... אם אני קונה מחשב חדש, בלי תוכנת הפעלה... כשאני מקבל אותו, כל מה שאני צריך לעשות זה להיכנס ל-bios, לשנות את האמצעי הפעלה ראשי לדיסק ואז פשוט להתקין את הווינדוס כאילו המחשב היה מפורמט? או שיש משהו אחר?.. בנוסף, במידה והחלטתי לקנות תוכנת הפעלה... מה הייתם ממליצים למחשב הבא? קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤865 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 לוח אם Gigabyte GA-X48-DS4 ¤1080 1 מארז Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ¤415 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤41 3 ספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12V ¤459 1 זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 ¤481 1 קשיח למחשב שולחנ…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי מחשב חדש לפני חודש וחצי + -. כמובן, התקנתי XP בשביל להנות מהביצועים.. שחקתי משחקים בכייף.. לא היה בעיה בכלום.. הכל רץ חלק.. גם שיש "פיצוצים" וכל מיני שטויות כאלו. אמרתי "אחלה" יש לי אחלה מחשב.. בוא נתקין VISTA.. כל המשחקים ב-ויסטה רצים ממש ממש לאט.. אם יש קצת איזה פיצוץ מעפן.. כבר המחשב מתחיל "לחשוב".. התקנתי את הדרייברים הכי מעוכנים לכל הרכיבים.. הכל ב-64Bit.. זה מערכת נקיה מאוד.. ממש חדשה "מהקופסא". למה המשחקים עובדים לי ככה? נ.ב. ראוי לציין שגם ניסיתי לבטל את כל האפקטים.. ממש ממש הכל.. הורדתי הכל ל-0. ועדיין המשחקים לא רצים טוב. הגדרתי זיכרון ויטואלי בכונן אחר שלא נמצא בו הווינדוז. המפרט הוא: CPU: AMD Phenom 9500 Quad-Core, 2.20 GHz Video: NVIDIA Ge…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בימים האחרונים משום מה איני יכול לראות את הקבצי התמונות שלי בתצוגת THUMBNAIL במחשב. הבעיה מתחילה ב-EXPLORER של WIN אך קיימת גם בתוכנות אופיס כאשר אני רוצה להציג את התמונות במצב זה (כאשר אני רוצה להוסיף תמונה למשל). כאשר אני משנה את תצוגת הקבצים למצב THUMBNAIL אני רואה את קבצי הצמונות כמו קבצים אחרים ולא רואה את התמונה עצמה - כמו שהיה עד עכשיו. מישהו יודע איך להחזיר את המצב לקדמותו ? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב (חוץ מכונן אחד שבו השארתי את כול הדברים שאני צריך) ורק מחקתי את הכונן עם הווינדוס עכשיו לאחר שאני עושה פורמט והופך אותו לNTFS והוא עושה את כולההתקנות במסך הכחול בBOOTABLE וכול זה הוא עושה ריסט מגיע לקטע שבו הוא אמור להפעיל את ההתקנה העיקרית שמסביר לך מה הוונדוס עושה וכול זה ולשים שפה וכול אלה זה מראה מסך שחור הרבה זמן ואז זה אומר שיש קובץ חסר או פגום שנקרא- hal.dll, עכשיו ניסיתי שוב ואז זה מראה שיש תיקיה שזה- נראה לי... system\configue משהו כזה עכשיו אני ממש לא יודע מה צריך לעשות ואני נואש (כרגע אני מדבר דרך המחשב של חבר שלי) אני חייב עזרה כול שהיא, ודרך אגב זה אומר לי שאני צריך לעשות REINSTALL לקובץ או משהו כזה... אולי אני צריך להעתיק אותו ממישהו ולשי…
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי דיסק של win xp אבל המחשב מעט ישן. כמובן ששיניתי בביוס את ההגדרות כך שיאתחל קודם כל מהכונן תקליטורים, הוא מריץ את הדיסק אבל לא מפעיל אותו, אלא מיד פונה להתקן הבא - לדיסק הקשיח. מה לעשות? יש דרך להפעיל קודם כל עם דיסקטים ואח"כ עם דיסק :s05: אם כן - איך ?? תודה מראש לכל המשיבים.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-