Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים ראיתי גירסה לווינדוס וויסטה X86 ורציתי לשאול עם המחשב תומך בזה? ולמנהלים אני יודע שיש תוכנות בדיקה רק הן לא אומרות איזה מתאים למחשב אז בבקשה לא לנעול תת'ראד.. המפרט: amd athlon 64 3200+ dfi lan party ut nf4 ultra d ocz bbr 512*2 dual channel 400mhz leadtek 6800gs pci-e 256mb wd 160gb 8mb sata 2 anrec smart power 450w cooler naster centurion 5 אני מעוניין בגירסת הכי טובה. ובקשר לזכרונות אני מוסיף עוד שני סטיקים של 512 של OCZ ככה שיהיה לי 2GB תודה אריאל
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי המון בעיות עם הפירוואל כנראה או עם הפורטים אני לא ממש יודע אני יכול להתחבר למסנג'ר רק כשאני נכנס למחשב שזה מתחבר אוטומטית אחרי זה אם אני מתנתק אני לא יכול להתחבר מחדש אני לא יכול לשלוח הודעות נגיד אפילו פה הדף נטען הרבה זמן ובסוף אני פשוט מקבל הודעה הדף לא נמצא זה ככה גם עם ה-EXPLORER וגם עם הפירפוקס עכשיו אני משתמש במחשב השני שיש לי בו SP1 ורק ככה אני יכול לשלוח הודעות פה בקשר לשליחת הודעות אני גם לא יכול לעשות חיפוש באתרים אחרים וכו' אז אני מקבל את אותה שגיאה מה אני יכול לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד על WORD 07 וצריך להשתמש בשפה היפנית בו. התקנתי אותה לפי ההנחיות באי אילו אתרים והכל נראה תקין, רק שבתכלס, כשאני מנסה לכתוב ביפנית(מחליף את השפה בWORD או על שורת המשימות של ווינדוס ליפנית) הפונט נשאר באנגלית והאייקון המסמן יפנית(כאמור בוורד ועל שורת המשימות) קופץ חזרה לאנגלית. עד כאן טוב ויפה, נראה כאילו לא עבד לי העניין ולא נורא. מה שמעצבן אותי זה שבשלב מסוים זה עבד...למשך חמש דקות, תפס אותי בהפתעה לגמרי. נהנתי מחמש דקות של כתיבה ביפנית והנה שוב הפונט חוזר לאנגלית וסמני השפה קופצים חזרה לאנגלית. מה נסגר? יש לציין שזה קרה בזמן שהמחשב שלי קצת השתגע ונתן כל מיני ארורים, נראה כאילו אחת המשימות שווינדוס מריץ ברקע לא הצליחה לעבוד...אולי יש קשר? המחשב למד י…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור רשת אלחוטית בין הנייח לנייד ע"י כרטיס רשת אלחוטי. בניסיון לסמן בהגדרות הכרטיס את שיתוף האינטרנט מופיעה לי ההודעה הבאה: an error occured while internet sharing was being enable the specified service does not exist as an installed service בנוסף אין לי גישה לפיירוול-לחיצה עליו ממציאה את ההודעה הבאה: due to unidentified problem,windows cannot display windows firewall settings סרקתי וירוסים עם NOD32 וספייוור עם AD-AWERE וכלום לא משתנה. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מקווה שאני לא עובר אל חוקי הפורום?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
התקנתי VISTA ULTIMATE ב XP התקנתי את TWEAK XP שאיפשרה לי כניסה לוינדווס ישרות ללא מסך ה -WELCOME לא מצאתי את אותה אופצייה ב TWEAK VISTA מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעזור ???
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
פתאום הופיע לי הסמן של הווינדוס אפדייט בטסק באר. הוא כרגע תקוע כבר כמה ימים במצב של downloading updates 0% . לא מוריד ולא נעלייים. איך אני מבטל את הפעולה הזו שלו או איך אני גורם לו שיסיים להוריד כבר?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
נכון שלוחצים על crtl+alt+del צריך להופיע המנהל משימות? אז עכשיו שאני לוחץ זה מגיע לי להתנתקות,כיבוי,מנהל המשימות,נעילת המחשב,שינוי סיסמה וכו'... איך אני משנה את זה שיגיע ישר למנהל משימות?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה כאשר אני מנסה לראות נגיד תקציר של שערים באתר ערוץ ספורט 5 אני לא רואה הנה הקישור: http://www.sport5.co.il/lobbyvideo.aspx?FolderID=59&docID=21595〈=he הוא כותב לי conecting to media ואחר מכן לא קורה שום דבר ררסומות פלאש באתר כמו וואלה אני רואה רגיל!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם אם תעזרו בדבר מעצבן במיוחד. לפני כמה זמן השתדרגתי לויסטה בנוסף ל-XP. לאחר ששמתי את ויסטה מחקתי את ה-XP אבל עד אותו רגע ה-BOOT MENU - איפה שבוחרים איזה מערכת הפעלה להעלות - זה עוד עבד. בשבוע האחרון החלטתי לחזור ל-XP ושמתי אותה בנוסף ל-ויסטה. אבל מה קרה פתאום ? ה-BOOT MENU נעלם לי ועכשיו תמיד ה-XP עולה אוטומטית לצמיתות ואני לא יודע איך להעלות את ויסטה, למרות שלא מחקתי את הויסטה - היא חיה וקיימת על ההארדיסק. מה אני עושה ? איך אני מעלה אותה חזרה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום, האם winsows vista משתמש כברירת מחדל ב memmory cache שמגיע עם הכונן או שעלי להפעיל אותו(אני יודע איפה השאלה האם זה מומלץ?בתור איש EMC אם אין ברשותי סוללת גיבוי ה cache לא יעבוד, אבל ב PC זה עולם אחר לגמרי)
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב הסרגל למטה (איפה שכפתור של הסטרט והשעון וכו) ניתקע לי ושאני מעביר עליו את העכבר זה מראה לי בעכבר את השעון חול וזה תוקע לי את כל המחשב..(אני כרגע על Safe Mode) מה לעשות? מצטער אם זה לא המקום לנושא הזה אבל לא ידעתי איפה לפתוח דיון
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
ואז לבסוף הוא מכבה את המחשב בגלל.. למשהוא יש מושג איך אני מבטל את זה ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אני מסתובב אצל לקוחות עם המחשב הנייד שלי כאשר הטלפון הנייד שלי משמש כמודם לגלישה דרך בלוטוט' אני כל הזמן סוגר את המסך כדי לעבור ממקום למקום ופותח מחדש(לא מכבה את המחשב) איך עושים ובאיזו הגדרה נוגעים כך שיהיה שאני סוגר את המסך הוא ימשיך מאותו מקום ללא לסגור את עצמו וכמובן שלא תסגר הקישוריות לאינטרנט? לדוגמא היתי בתוך אתר מסוים ורק סגרתי את הפומית של המחשב הנייד אני רוצה לפתוח חזרה ושזה ימשיך מאותו מקום עם האינטרנט עדיין מחובר תודה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
באוטלוק אקספרס חסר לי את האופציה "פריטים שנשלחו" איך מוסיפים אותו.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
הורדתי את הסקין: Cylon.wba ועכשיו אני לא יודע איך להפעיל אותו.. אני לא רוצה להריץ אותו בעזרת תוכנה כמו wincustomize יש דרך אחרת?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
התקינו לי windows xp pro והוא מדי פעם נתקע או מבצע איתחול. איך בודקים אם הווינדוס תקין?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
השם והודעת הפתיחה שלי כל הזמן נהפכים אוטומטית מעברית לג'יבריש. אני משנה בחזרה לעברית ואז אחרי כמה זמן זה שוב הופך לג'יבריש. מישהו מכיר את התופעה המעצבנת הזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לדוגמא שאני מתקין את התוכנה SPYWARE DOCTOR הוא רושם לי שהוא לא יכול להירשם ברגי'סטרי משהו עם הקובץ Scrrun.dll אז בעיקרון תיארתי לעצמי שיש בעייה וניסיתי כעיקרון כמעט כל מה שאני יודע את הפקודה להוציא רישום ולהירשם בצורה ידנית regsvr32 -u C:\WINDOWS\system32\scrrun.dll regsvr32.exe c:\windows\system32\scrrun.dll עדיין לא התקנתי את ההתקנה של microsoft script 5.6 שזה קשור לזה, ובעיקרון שם מצאתי שבהתקנה הוא רושם לי משהו בקשר לקובץ הזה כי הוא מנסה לעשות לו רישום אוטומטי ואז הוא אומר שסיים את ההתקנה. בעיקרון זה ההודעה שאני מקבל יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח להוריד בUTORRENT כמו שצריך עם ה WIN 7 והתקנתי כבר את ה PATCH ככה שאני לא מבין מה הבעייה לקובץ שבדקתי יש 800SEED 37 LEECH
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
העדכונים שלי על מצב הורדה אוטומטית התקנה סלקטיבית, בזמן האחרון כל פםעם שאני מריץ עדכון שירד אני מקבל את ההודעה הבאה : שבה מופיעים כלל העדכונים שבחרתי. יש לכם מושג ממה זה נובע ?.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחש ההפוסט עובר בסדר אבל בסופו יש שגיאה שאומרת insert system disk and press enter. לא עשיתי עלום למחשב והוא לא עולה לא משנה כמה פעמים ניסיתי וכמה פעמים שיחקתי עם ה-boot sequence? מה אני יכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוס VISTA והכל היה טוב ויפה עד שהתכנתי את התוכנה ALCOHOL 120% ובאמצע ההתקנה הופיע מסך כחול ואז ריסט. יכול להיות שהגירסא שבידי לא מתאימה לVISTA. עכשיו כל פעם שנכנסים לVISTA מופיע מסך כחול עם אותה הודעה ועושה ריסט. זה גם קורה בSAFE MODE. בנוסף לVISTA יש לי גם XP על כונן אחר. ניסתי להסיר את כל מה שקשורה לתוכנה דרך XP בעזרת התוכנה Cleanse Uninstaller אבל זה לא עזר (נראה שלא עשיתי כמו שצריך כי זה להסיר מכונן אחר ). מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-