עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הכוונה היא כאילו יש דרך פשוטה כמו ב98 להכין דיסק איתחל ואז לדבר עם הדוס ולמחוק הכל ואז להתקין לא משו מסובך עם להוריד קבצים מסויימים וכל מני בוטים כאילו אני רוצה לפרמט את הכל שלא יהיה כלום וגם שלא תיהיה מערכת הפעלה כמובן שיש לי אחת חוקית בעיברית כדי להתקין אותה על המחשב. אם למישהו יש פיתרון שירשום אותו כאן ואני יודה לו מאוד. ועוד דבר אל תגידו תשתמש בחיפוש כי השתמשתי ולא מצאתי דרכים שאני מבין.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by ofer40,

נפתרה הבעיה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by oren,

שלום לכולם, אני לפני רכישה של נייד חדש, המעבד הוא Intel® CoreTM 2 DUO Processor 2.0GHz T7200 והשאלה שלי היא - האם חובה עליי להתקין עליו Windows XP 64 Bit או שאוכל להתקין עליו את הגרסה הרגילה שיש לי בבית כבר 3 שנים והיא תרוץ ללא בעיות? תודה, אורן.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  4. Started by eliil1,

אני רואה עכשיו שכמעט 60% מהזכרון שלי מנוצל =S זה כנראה בגלל ה DREAMSCENE הזה נכון? אני יכול לעשות שהוא ייקח פחות זיכרון או משהו בסגנון? תודה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by RENESANSE,

שלום, כשאני פותח סרט במחשב בעזרת התוכנה winamp או windows media player אז המחשב פשוט נתקע, כלומר כשאני עושה ctrl alt del זה רושם לי שמחשב עובד ב 100 אחוז מאמץ. כשאני שומע שירים אין לי את זה. מחקתי והתקנתי מחדש את התוכנות עדיין הבעיה ממשיכה לי, ניסיתי כמה סוגי סרטים וכאמור הבעיה עדיין ממשיכה. אשמח אם תעזרו לי. תודה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by Evil_Mind,

שלום! ראיתי פעם אצל מישהו תוכנה שיכולה להתקין וינדוס על כונן קשיח (של מחשב אחר) שמחובר למחשב ללא פעולת האשף הארוך והמייגע של הווינדוס(XP) היא מעתיקה את ההתקנה למחשב ובפעם הראשונה שהוא עולה הוא משלים את ההגדרות של ההתקנה... ניסיתי לחפש אותה, ללא הצלחה מרובה... מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by 114508534,

פתאום האקספלורר הפסיק להיפתח , ניסיתי כמה פעמים ולא נפתח, עשיתי רסטארט ולא עולה עדיין , הכוונה כמובן לאינטרנט אקספלורר הדפדפן . תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by IDAN AMRAM,

היו לי בתוך התקייה של אי מיול בערך 200 שירים והחלטתי למיין אותם לתוך תיקיה אחת של שירים.... בתוך התקיה פתחתי עוד תקיות לפי זמרים והתחלתי להעביר שירים מתיקית ה incoming לתוך התקיותשל הזמרים.... ומהלך ההעברה סימנתי עוד כמה שירים ובאתי להעביר אותם לתיקיה שיצרתי אבל...... התקיה נעלמה!! פשוט נעלמה מתקיית ה incoming איך? היא אבודה? אפשר להציל אותה או שהלכו לי יותר מ 200 שירים?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  9. שלום לחברי הפורום . אני מחפש תוכנה שתמנע התקנת תוכנות על המחשב . כדי שיישמר במצב הכי קל ומהיר. מדובר במחשב שמריץ גם XP וגם 2000 . תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by croetro,

שלום, יש לי כמה שאלות: 1. האם שווה לי להתקין ויסטה 64 ביט למפרט שלי שרשום בצד ? 2. האם יהיה שיפור בביצועים? אם שווה להתקין אז: יש לי 2 פארטישנים באחד מותקן WINDOWS XP כל המשחקים שלי מותקנים בכונן השני. כשני אפרמט את הכונן של הוינדוס אקספי יכול להיות שהמשחקים שמותקנים לי בכונן השני יעשו לי בעיות למרות שהם מותקנים בכונן לא של הוינדוס? דרך אגב, אפשר לעשות בהתקנה של הויסטה כמו UPDATE על האקספי ?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  11. Started by ac1240,

אני לא מצליח להוריד בUTORRENT כמו שצריך עם ה WIN 7 והתקנתי כבר את ה PATCH ככה שאני לא מבין מה הבעייה לקובץ שבדקתי יש 800SEED 37 LEECH

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by Vladgi,

כשאני מפעיל את המחש ההפוסט עובר בסדר אבל בסופו יש שגיאה שאומרת insert system disk and press enter. לא עשיתי עלום למחשב והוא לא עולה לא משנה כמה פעמים ניסיתי וכמה פעמים שיחקתי עם ה-boot sequence? מה אני יכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו?

13. שלום לכולם, סופסוף עברתי לוויסטה ויש לי כמה שאלות...אממ אם זה חשוב יש לי Ultimate 32bit 1)איך אני מפעיל את ה-Aero? 2) איך אני מגדיר שכאשר אני לוחץ Alt+Tab החלונות עוברות ב3D? 3) אשמח לקישור של הSP1 4) אשמח לכמה Gadegts חמודים לside bar..(יש לי כבר Cpu,memory meter,מזג אוויר,שעון,notes) 5) איך אני עושה שהאייקונים בשולחן העבודה יסתדרו אוטומטית? אם יהיו לי עוד שאלות אני יוסיף.. תודה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  14. כשיש מספר קבצים פתוחים מופיע האייקון ומופיע השם מיקרוסופט וורד ואז 3 נקודות במקום שם הקובץ כל פעם שרוצה לעבור בין המסמכים צריך "לשחק" עם כולם, עד שנונופל על הנכון

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by solet,

היי, אחרי שהתקנתי את התוכנה עדיין בהרבה מקרים אני רואה סימני שאלה או ג'יבריש במקום לראות עברית-->למשל בשלב התקנה, השמות של השירים ועוד. נכנסתי כבר לregional and settings והתקנתי את התמיכה בעברית, וגם סימנתי בחוצץ שגהשמבקג את כל HEBREW. מה יכול לגרום לכך?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  16. המערכת: windows XP Sp2 הרצתי את Ad - Adware, Spybot האקספלורר נותן הודעת שגיאה בלי שום סיבה בעת כניסה לאתרים מסויימים . ולעתים עד שאני לא מבצע Refresh על אותו עמוד, אז מתנטרלות אפשרויות מסויימות. באתר ynet אי אפשר בכלל לראות הטוקבקים ... בנוסף דפים מסויימים, וקישורי Java מסרבים להפתח. ניסיתי לעשות לאקספלורר reinstall אך ללא הועיל. הנה דוגמא להודעת שגיאה באתר גוגל: מישהו יודע מה ניתן לעשות? יש לציין שבדפדפן Firefox לא קיימת אף אחת מהבעיות הנ"ל. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by redead,

התקנתי EMULE והורדתי מספר שירים.. עכשיו אין לי מושג קלוש איפה הויסטה מחביא לי אותם.. לפי ההגדרות באימיול הקבצים אמורים לרדת לספריה INCOMING שבתוך EMULE רק שבפועל לא קיימת ספרייה כזאת שאני מנסה לדפדף אליה.. את הקבצים עצמם אני יכול לראות רק מלשונית SHARED FILES בתוך האימיול וגם כל ניסיון לעשות חיפוש לא הולך ויסטה לא מוצא לי אותם.. מישהו יכול להסביר את התופעה ומה לעשות איתה? הפתרון לדבר הזה היה להגדיר את התוכנה כADMNISTOR .. זה לא פעם ראשונה בויסטה שאני צריך להגדיר תוכנה שתעלה ע"י אדמניסטור כדי שהיא תתפקד טוב.. מאוד מוזר הקטע הזה ואני מניח שזה בגלל שהתוכנות לא תומכות כראוי עדיין בויסטה..

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by ROTEM114,

שלום לכולם בזמן האחרון אני מקבל הודעה כזו כל פעם שאני נמצא בתיקיית סרטים ההודעה היא של Winsows explorer שאני לוחץ על אל תשלח החלונות נסגרים האם יש דרך לפתור הבעיה? תודה

19. איכן נמצאת התיקייה שאליה יורדים העידכונים האוטומטיים של ?windows update

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by idofr,

הי ייייייייי אנשים לפני כמה ימים עשיתי טיפול רציני למחשב מחקתי הרבה קבצים והכול (קבצים של משחקים לא משהו חשוב) ומקחתי גם בC בתיקיות משמתמשים של הWINDOWS את כול הקיבצי טקסט בתיקיה COOKIES ומאז הוא כותב לי שאין לי FLASH ואני מנסה להתקין אותו הוא כותב שהוא לא יכול להעתיק את הקבצים למקום בו הם צריכים להיות HELP ME PLZZZZZZZZZZZZZZZ בתודה מראש עידו IR

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  21. שלום, יש לי HDD ישן של 20 ג'יגה ( seagate) , עכשיו אני פירמטתי אותו כגיל והכל ואז שאני בא להתקין אותו הוא רושם לי NTLDR Is missing press Ctrl+Alt+Del to restart בבקשה תגידו לי מה לעשות, אני חייב להתקין את הווינדוס כמה שיותר מהר! תודה רבה רבה למי שיעזור....

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by אריאלקה,

נכנסתי לדוס ואני לא מצליח לצאת משם (יש כיתוב \:c על מסך שחור ואין לי מושג מה לכתוב)

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  23. אוקיי אז ככה, התקנתי אתמול ווינדוס 7 על מחיצה מיוחדת שיצרתי כדי שתשמש מקום מסודר להתקנה של מערכות הפעלה, הבעיה היא שהתקנתי לפני כמה חודשים ווינדוס XP והפסקתי במהלך ההתקנה כי פתרתי את הבעיה בXP הקודם שלי, ועכשיו כשאני מאתחל אל המחשב יש לי את האפשרות לבחור בין גרסאות מוקדמות יותר של ווינדוס, ווינדוס 7 ו-ווינדוס XP [זה שנמצא בהליכי התקנה, הוא האופציה ברירת המחדל ובגלל שאין לי כוונה להמשיך להתקין הוא נתקע באמצע- מסך שחור] מה שאומר שאני חייב להעביר את את הסימון לווינדוס 7 כל הזמן במקום פשוט להדליק את המחשב, ללכת לעשות דברים אחרים ואז לחזור למסך הפתיחה של ווינדוס 7. בקיצור השאלה שלי היא איך אני מוחק את כל הגרסאות האחרות של ווינדוס חוץ מווינדוס 7?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  24. Started by zkfirz,

מה המצב חברים ? קניתי מחשב חדש ושאני רוצה להתקין את ה אקס פי הכי עדכני שקיים ועוד גירסאות אחרות אני נתקל בבעיות תוך כדי ההתקנה של קבצים פגומים וכו האם בגלל זה אני לא מתליח אחרי שזה מסיים להתקין את SATA ולסיים את התקנה כראוי ?

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by VL,

נכון שלוחצים על crtl+alt+del צריך להופיע המנהל משימות? אז עכשיו שאני לוחץ זה מגיע לי להתנתקות,כיבוי,מנהל המשימות,נעילת המחשב,שינוי סיסמה וכו'... איך אני משנה את זה שיגיע ישר למנהל משימות?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.