עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nivezrati,

סליחה שלאחרונה אני מטריד הרבה אבל זה הכרחי במהלך התקנת ווינדוס XP PRO שההתקנה מעלה את הקבצים הנחוצים לה להתקנה שיש את הפס שתמתלא וההתקנה הולכת באחוזים הקובץ [tt]cyclad-z.inf[/tt] פגוםולא נותן לי להמשיך את ההתקנה ניסיתי עם הדיסק השני שברשותי והדבר דומה אני דיי נואש וחייב עזרה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  2. Started by hellyeahmofo,

לאחרונה היתה לי בעיה עם תוכנת ה diskeeper שסרבה להיות מותקנת דף התמיכה של executive היצרנית , הדריך אותי דרך ה services של ה administrative tools ו REGEDIT ופתר לי את הבעיה אז אמנם אני הרבה שנים עובד עם מחשבים וווינדוס אבל זה עדיין סינית בשבילי אני רוצה לשנות את זה מה אתם ממליצים איך אני יכול ללמוד , פרט לנסיון

3. אני מחפש רשימ של כל קיצורי הדרך שיש במקלדת בווינדוסים הנ"ל לדוגמא CTRL+A מסמן את כל הקבצים בתיקיים ALT+TAB מעביר בין חלונות פתוחים CTRL+C מעתיק וכו'.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by Holy,

מקווה שזה הפורום הנכון אחרי פירמוט התקנתי WMP9 ומסיבה לא ידועה הוא בעברית. נסיתי להוריד שוב גירסה אנגלית ויצא לי עברית שוב עצות?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by udi,

איך ניתן לשנות את גופן העיברית שWIN XP משתמש בו ניסיתי להתקין את העיברית מחדש אבל או לא מאפשר לי להסיר את ההתקנה האם יש דרך להחליט ל WIN XP איזה גופן להשתמש או לפחות להחזיר אותו למצב הקודם תודה על העזרה

6. Started by e.s,

איך אני מתקין את חיבורי ה-usb שלי?? דרך האינטרנט כי אין לי שום דיסק התקנה או בכלל מה אני עושה בשביל להתקין את זה? ???

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by harry,

שלום חברים! טוב אז ככה . יש לי על המחשב עותק של ווינדוס לא חוקי (אל תפלו לי מהכיסא כי חצי מהארץ ככה), ואני שמעתי שכל פעם שאני נכנס לאתר של msn או microsoft הם הולך למחשב שלי ובודק אם יש לי עותק חוקי או לא ואם לא הוא פשוט מוחק לי את המחשב . עכשיו, אני לא יודע עם זה באמת ואני ישמח אם תאמרו לי עם זה נכון . לא להיכנס לאתר של microsoft אין לי בעיה . אבל הבעייה שלי היא שהודיעו לי שגם שמעדכנים דרך : windows update הוא עושה את הבדיקה הזאת !. אני ישמח אם מישהוא יאמר לי עם הדאגה שלי אמיתי כי לא עדכנתי את הווינדוס שלי אף פעם!. אם מישהוא יודע אם הבדיקה של מייקרוסופט באמת מתקיימת או מישהוא יודע פתרון חלופי שיאמר לי כי לא בא לי עכשיו על פירמוט. אני משתמש בwindwos xp pro …

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  8. טוב שמעו אנשים.... אני לא יודע אם זה קשור לכאן :-\ אבל תראו... יש לי במחשב זיכרון 512MB DDR...כרגע רק האנטי וירוס עובד ( ס'תומרת ה - Auto Protect ) והאייסיקיו...והפורום.... זהוווו.... וזה מראה לי ש - 200 מגה מהזיכרון שלי תפוסים....ורק 312 פנוי....איך יכול להיות ?! כמעט ושום תוכנה לא פועלת ברקע... ???

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by amir-16,

שלום רב לכולם, בעייתי היא כאשר אני מעלה את הwindows האייקונים והסרגל למטה פשוט לא מופיעים, ולא משנה מה אני עושה. מה זה יכול להיות? תודה רבה לעונים, אמיר.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by nivezrati,

שלום לכולם התקנתי דיסק של XP PRO ללא בוט עצמי דרך הדוס במחשב עם XP HOME המחשב הוסיף את כל הדריברים של ההתקנה והכל ואז הגיע חלון שהוא שאל אותי 1. set up a new installation..... 2.repair .... 3. exit בקיצור זה החלון שעולה שאתה נכנס שוב להתקנה רצוי לציין שבחרתי באפשרות הראשונה והוא שאל אותי על איזה מחיה והכל אבל הוא לא נתן לי להתקין אותה על C וגם לא נתן לי למחוק את C ולעשות מחיצה חדשה כי אני רוצה לפרמט את הכונן הזה! אני לא יודע מה לעשות כבר וזה דיי דחוף לי! בתודה ניב!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by love-its-my-name,

בבקשה אני רוצה לפרמט את המחשב שלי... אבל יש לי כמה שאלות... האקפלורר ימחק לי? איך מפרמטים? זה דחוף בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה עוד שאלה : אחרי שאני מפרמט פשוט זה נכנס לי לוינדואוז אקס פי שלי רגיל רק שהכול יהיה מחוק...? זה דחוף רצחחחחחחחחחחח

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ETB,

אני מנסה להתקין Win מחדש, וכרגע הH.D מפורמט. אבל בזמן האיתחול מופיע הודעה מוזרה, NTLDR is Missing, ואז המחשב נתקע. זה קורה בידיוק איך שהמחשב אמור להתחל מהדיסק התקנה של הWindows. מה לעזאזל הבעיה?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  13. Started by vampirus,

שלום לכולם, אני מעונין להריץ מערכת הפעלה (עדיף WIN98) ללא HD, כלומר, לצרוב גרסה מותקנת על CD ולהריץ את המחשב ללא HD (רק 2 כונני CD). : האם מישהו מכיר גרסה מוכנה של המערכת ? תודה.

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by hagay,

כרגע כל פעם שאני לוחץ על קישור להורדת סרט מהאינטרנט זה פותח לי ישר את המדיה פלייר ופותח את הסרט דרך המדיה פלייר.. איך אני יכול לעשות שכשאני לוחץ על הקישור ההורדה זה יוריד לי את הסרט ולא רק יפתח אותו??

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  15. Started by TimTam,

שלום, איך אני יכול להוריד את HELP AND SUPPORT מתפריט START ב-WINDOWS XP?

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  16. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, אני מאוד כועס! ולמה ?! כי כל אתרי הסקס והלוטו לא מוצגים בפני ולא שונה שום דבר אצלי במחשב. מחקתי קוקיס, החזרתי הגדרות דפדפן לברירת מחדל, מחקתי את הנורטון אנטי ספאם, אתחלתי את האלקטל ואת המחשב ופעם אחת לאחר שחזור הגדרות עלו האתרים שוב ....... ואז באם ...... שוב פעם לא עולה כלום! פשוט מציג דף לבן ורושם DONE אז מה לכל הרוחות הבעייה פה. אתם מבינים שלהתקשר לתמיכה טכנית של נטויז'ן בנושא זה קצת ..... לא נעייייים ! מה מה מה אני עושה ?!

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by stingeR-,

שלום, זה אח של סטינגר. אני רוצה לערוך את העיצוב של ה - LOGIN SCREEN אם מישהו יודע איך, ובאיזה תוכנות. אנא הגב והצמד לינקים.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by ISmile4U,

האם במעבר ל 1GB זיכרון RAM אפשר ואו כדאי לבטל את זיכרון המטמון של ה WINDOWS XP? האם זה יעשה את המחשב למהיר יותר?

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  19. שאני לוכץ על כלים-->אפשרויות אינטרנט זה רושם לי "פעולה זאת בוטלה עקב מגבלות החלות על מחשב זה. נא פנה למנהל המערכת" ושאני לוחץ עכבר ימני-->מאפיינים על האיקון של האינטרנט אקפלור נפתח אפשרויות האינטרנט אבל האפשרות לבחור אתר בית נעולה. אם אני לוחץ בוולאה על הקישור " הפוך לאתר בית" ניהיה ארור... בעיה מוזרה מאוד...יש לי אינטרנט אקפלורר 6 לא אספי1... בבקשה שמישהו ינסה לעזור לי...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה אם איזה קובץ שנקרא pup ולפי התוכנה Ad-aware 6.0 היא מוצאת אותו בשם האמיתי שלו WinPup32 עכשיו ברגע שלחצתיי לבטל אותו וסגור אותו אז משהו מוזר קרה לי המחשב נתן פקודה שמהחשב מתכבה לי תוך 60 שניות בדיוק כמו אם הבלסטר אז ישר הרצתי את הקובץ של סימנטק והוא לא מצא לי כלום שמזכיר את הבלסטר לאחר מכן הפעלתי את התוכנה Ad-aware 6.0 וזה מצא לי את הקובת ומחק לי אותו ולא ראיתי אותו רץ יותר אבל לאחר שעיתי ריסט זה הופיע שוב מה לעשות כאן אפילו מהירות האינטרנט נפגעה לי מיזה

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by Blue Omega,

מה קורה אחים..... יש לי ווינדוס 98SE. יש לי חיבור ADSL דרך נטויז'ן ולפני יומיים התחברתי לאינטרנט והכול היה בסדר. אבל התנתקתי מהאינטרנט היתחברתי שוב ולא הצלחתי להעביר נתונים.... הוא מבצע את הקישור אבל אני לא מצליח להעביר נתונים! דיברתי עם בזק ונטויז'ן והם לא הצליחו להבין מה הבעיה.... הם אמרו לי שהבעיה היא כניראה עם הווינדוס. אני לא רוצה לפרמט את הווינדוס בגלל שאין לי ממש זמן. מישהו יכול אולי לתת לי פיתרון?..... נ.ב מחקתי קובץ DLL בשם ISO או IOS יכול להיות שיש קשר ביניהם.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  22. Started by danieln9,

שלום לחבר שלי יש רשת אלחוטית בבית והוא מחובר לאינטרנט דרך נתן שאליו מחובר המודם. בכלמ יקרה האינטרנט עובד והכל בסדר אבל יש בעיה הוא התקין משהו ומאז האינטרנט אקספלואר לא עובד הוא פשוט מראה לא ניתן להציג.... אז עשיתי REPAIR (תיקון) לווינדוס וזה עבד ואז במהלך התקנה של IMESH(לא לשימוש באופן לא חוקי) זה קפא ואז שוב לא עבד אז ניסיתי שוב להתקין מחדש(REPAIR) את הווידוס(XP HOME) וזה עדיין נישאר ככה.... מה אני יכול לעשות מחקתי כבר את הIMESH וזה עדיין קורה. בתודה דניאל נורמן

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

מצאתי את ה UNREAL IRCD לגירסאת WIN2K אבל הקובץ קונף שלו נורא מוזר וממש ממש לא מזכיר את הקונף שלו לגירסאת יוניקס מצאתי עוד קליינט אחד של חברת WEBMASTER אבל הוא מוגבל ל14 יום נדמה לי... אני מחפש כמובן גם SERVICES בנפרד או כלול בתוכנה..

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  24. האקספלורר מנחש לבד את הכתובת שאתה אליה אתה רוצה להכנס ברגע שהוא מנחש את מקיש enter ו אבל בחלק מהאתרים שאני מנסה לעשות את זה הוא מעלה את הכתובת www.ignkeywords.com ואח"כ את http://xml.overture.com/d/search/p/igetnet/html/domainlander/?Keywords=cs איך נפטרים מהז?

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  25. Started by shaul,

בלי באמת להסיר אותה... כאילו שהתוכנה תהיה מותקנת במחשב, אבל לא תהיה לי האפשרות להסיר אותה דרך שם

• 4 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים