עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by wow,

למה כשאני עושה ריסטרט תמיד נפתח לי חלון כזה של איזה תוכנה (למרות שסגרתי אותם לפני) ואם אני לא עושה END NOW זה לא עושה ריסטרט? מה הבעיה הזו?

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  2. אוקיי , היום בבוקר הכל עבד בסדר ואחרי שעה אחרי ריסטרט המחשב פתאום לא העביר את האינטרנט למחשב השני , שאני מנסה להפעיל ICS הוא כותב לי "The Dependency service or group was faild to start" ואין לי מושג מזה אומר , ניסיתי לחפש בGOOGLE פתרון לבעיה אבל לא מצאתי , מצאתי תאקד אחד שאמר איך אבל לא הבנתי מילה ממה שאמרו שם. בבקשה עזרה! ניסיתי כבר RESTORE וזה לא עזר.

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by lion03,

עד כמה שזה מטומטם איך להכין בוט דיסק בWIN 2K

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אוקיי אז אני לא יוסיף, התמונות מדברות בעד עצמן.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  5. Started by MigraineBOY,

שלום לכולם התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש ולהפתעתי התגלה לי שבמקום עברית אני רואה ג'בריש. מערכת ההפעלה היא win 2000 pro באנגלית. ניגשתי ל Regional options>general ושיניתי גם את ה-Location ל-hebrew ולאחר מכן ירדתי למטה ל-language setting for the system וסימנתי את hebrew ובנוסף לכך נכנסתי ל-advanced וסימנתי את כל מה שקשור לעיברית. ניגשתי ללשונית input locales והוספתי עברית... עכשיו, אחרי כל מה שעשיתי אני יכול לראות עברית אבל לא בכל מקום - לדוגמה - כשאני מפעיל את קצה או את המיול ומנסה לרשום או לקרוא שם אין לי עברית. רעיונות התקבלו בשימחה...

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  6. Started by wow,

מה זה בדיוק ואיך אני יכול להיכנס אליו(אני סתם סקרן איך זה נראה)?

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by kined_of,

שמעו בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה במחשב, כשאני עושה משהו במחשב קופצת לי ליפעמים הודעה כלשהיא שנימצאת כל כך מהר שאפילו אני לא מספיק ליראות איך היא ניראת אני רק ראיתי לשניה שזה קשור לחיבור האינטרנט וגם כשאני מנותק זה לא קורה הכי מעצבן זה כשאני משחק, זה קורה כל 5 דקות וזה מעצבן רצח אני משחק ופיתאום זה יוצא לי ל WINDOWS כלומר ממזער לי את המשחק יש לכם מושג מה זה ואיך לטפל בזה? עשיתי סריקות של כל מיני תוכנות לא רצויות במחשב שום דבר...

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by DXT,

לדעתי זה קרה אחרי הרצה מסוימת של SpyBot (ויש לי הרבה spyware לאחרונה). ה- Internet Explorer פשוט לא טוען שום דבר. בדקתי את הדברים ב Connections וגם ניסיתי להחזיר את ה Advanced לברירת מחדל וזה לא עזר. מה שמצחיק זה שהכל עובד כמו שצריך עם MyIE2 שהוא בעצם מבוסס על Internet Explorer. לא עזרה הסרת MyIE2. בנוסף, אם אני מנסה להפעיל עמודים מה My Computer למשל זה עובד מצוין. אז זו בעיה ספציפית לחלוטין ב IE. חיפשתי ולא מצאתי כיצד להתקין מחדש את IE. הורדתי את ההתקנה והרצתי אותה אבל זה נראה שהיא לא עשתה כלום, אפילו לא reinstall, רק בדקה מה צריך להוריד (כלום), התקינה איזה משהו חסר חשיבות ועשתה ריסטרט למחשב. הכל אותו דבר. חצילו

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by BURTON,

מצטער על השאלה הנובית אבל כמעט אף פעם לא משתמשים בזה והמחשב שלי עולה מהר מידיי ואני לא יודע על איזה כפתור ללחוץ אני משתמש בוינדוז אקס פי תודה

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  10. Started by shimon23,

שלום אני משתמש בwindows xp pro, ויש לי בכונן c ספריה בשם internet\download . משום מה כל פעם שאני פותח אותה היא נסגרת ישר. לאחר ששיניתי את שם הספריה(הורדתי את האות האחרונה), היא התחילה לעבוד בסדר גמור. מישהו יודע למה התיקיה נסגרת?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  11. ???

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by bohen44,

לאחר תקלה או וירוס windows לא עלה . כדי לא לאבד את קבצים החשובים התקנתי עוד windows אחד בדיסק D ( כמוון אראשון היה ב-C ) . הצלחתי לתקן את הWINDOWS הראשון . איך עכשיו להסיר את הWINDOWS השני בלי לפרמט D ? ???

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  13. אממ... אני שיניתי את כל ההגדרות שמצאתי לזה שאני [glow=red,2,300]לא[/glow] ישראלי, ו[glow=red,2,300]לא[/glow]מדבר עברית, הורדתי את התמיכה בעיברית בתוך תוכנות (כמו בשמות של הICQ). עכשיו מאוד נחמד לי בלי עברית כמעט, עד שזה מגיע לרשת... נגיד שאני נכנס לMSN (.com) הוא ישר מעביר אותי לIL, בMESSENGER, השמות של המשחקים בעברית, בפרסומות של lycos תקוע לי עברית (אפילו לזבל ברשת זה נכנס!!). זה ממש רודף אותי, וחשבתי שהשארתי משהו שאליו הדברים האלו הולכים ומגלים את מיקומי. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, כי זה גם בעיית תוכנה, וגם במערכת הפעלה, אבל נראה לי יותר מתאים לפה, סליחה אם טעיתי. טוב, עכשיו לתכלס', איך אני מטשטש כל רמז שיכול לעזור לMSN לדוגמה, [glow=red,2,300]לא[/glow] לדעת מאיפ…

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by Lethal_Acid,

איך עושים שהחלון של ה EXPLORER יהייה מוגדל תמיד?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  15. Started by eisen,

קניתי מחשב חדש (מחובר ברשת ) ואני רוצה לדעת אם להתקין עליו FAT 32 או NTFS ? מה הפלוסים והמינוסים של NTFS ? תודה למי שיוכל להסביר לי ! 8)

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by nissim_y,

היכן ב registry אני מוצא את ה key של cd ההתקנה של win-98? כמו כן - מה ה cpu המינימלי הדרוש להתקנת win-98 ? :-*

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by amd,

יש איזו שהיא דרך שאני מתקין עיברית במערכת הפעלה הזאת? יש תוכנה/עדכון שיוכל ללמד את המערכת הפעלה הזו עיברית? זו מערכת הפעלה בגרסה אנגלית. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by yvkr,

לאחרונה התקנתי WIN XP במחשב והמערכת עובדת ללא דופי. לעומת זאת, אם המחשב עומד דולק למשך זמן מה ללא כל תוכנית שרצה עליו הוא עובר אוטומטית(מתנתק) למסך החלפת משתמש (רשומים 2 משתמשים במחשב). שאלתי היא: כיצד ניתן להפסיק את הניתוקים, וכיצד ניתן למחוק את אחד המשתמשים?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  19. Started by talikooo,

כשאני לוחץ ctrl+alt+del ואז אני לוחץ על ביצועים המחשב מראה לי שם את השימוש ב cpu אבל הוא לא יורד מ100% אולי פה ושם אבל ככה שהמחשב דולק ושום תוכנית לא רצה ושום פעולה לא נעשית הcpu כל הזמן על 100 אחוז מישהוא יודע למה זה ואם ככה זה צריך ליהיות? אני מריץ את הווינדוס xp על מחשב לא חזק במיוחד פנטיום 3 800 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by liav12,

יש לי בעיה בהפעלת הוינדוס, תמיד שאני מדליק את המחשב מופיע לי באמצע שהוא עולה לוינדוס הודעה ובה רשום שחסר לי הקובץ shlddrv.vxd ואין לי מושג למה הוא עושה לי את זהההה...זה גורם לי לחרא של עבודה בוינדוס. למישהו יש מושג למה זה מופיע??

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by eranmor,

הכותרת אומרת הכל...

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by Blue Omega,

מישהו יודע איך אני מוסיף את סרגל השפה ל-system tray ב-windows xp pro ?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  23. Started by x-dude,

העברתי את ההרדדיסק שלי למחשב החדש שלי ושכחתי לפני זה לבטל את ה Encryption מהמחשב הישן,האם יש דרך סביב זה? אני צריך כמה דברים משם דיי דחוף :-\

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by yair71,

בעליית חלונות איקס פי הוא דורש ממני סיסמא אני מתעלם ממנה ולוחץ או קי כי אין לי סיסמא ואז עולה המחשב אבל אני לא רוצה להגיע לזה אני רוצה שהמחשב יעלה מיד ללא סיסמאות עשיתי חיפוש אצלכם עם יש בעיה דומה ואין. יש דברים אחרים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by SixKiller,

שלום... תראו... עידכנתי את המחשב במיקרוסופט... ואיכשהוא הגעתי לפלאגינס.... והתקנתי אחד של הסרראונד Surround 5.1 CSII Decoder V1.3 אני ממליץ לכולם... רק שאלה קטנה... הוא ממש אחרי 30 שניות סוגר ואומר שנגמר זמן הניסיון וחיפשתי שעות איך לרשום לו קוד... ולא מצאתי... זתומרת לעשות לו רג'יסטר מישהו יודע? עזרה...? תודה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים