עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הכל התחיל אחרי שהתקנתי את המסנג'ר החדש (plus!) ואז נדבק לי הבר הזה ואיזה מנוע חיפוש להום פייג'. הסרתי את המסנג'ר והבר ירד אבל ההום פייג' נשאר! והוא לא עוזב.. יש למישהו דרך להיפטר ממנו? זה ממש מתסכל..

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by poi212003,

עומד אצלי וינדוס אקס פי וכשהמחשב עובד הרבה זמן יותר משעה שעתיים הוא לא מתכבה. כשאני עושה כיבוי מחשב הוינדוס רושם SAVING FILES (משהו כזה) ונתקע וניסיתי כבר גרסאות שונות של וינדוס ואותה בעיה בכולם. למישהו יש מושג מה הבעיה?????????

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  3. יש לי תקיות שחילצתי מקובץ שהורדתי כשחילצתי את הקבצים היה שגיעה שהוא לא יכול לחלץ אז ניסיתי למחוק את מה שהוא חילץ אין לא הצלחתי יש איזה תוכנה אולי ?משהו שיעזור לי למחוק ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. כשאני מכניס את XP ובביוס משנה שה FIRST BOOT יהיה הCDROM אז אני מכניס תדיסק של אקספי... הוא מעלה לי את הדוס אבל כשאני רוצהלפרמט את C הוא אומר לי BAD COMMAND... מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by zeroone,

שלום רכשתי מחשב חדש פנטיום 4 2.66 לבקרי ה- IDE הרגילים מחוברים סידי צורב ודי וי די. הלוח אם של ג'יגבייט GA-8IK1100 ואליו מחובר דיסק 120 ג'יגה SATA בביוס הדיסק מזוהה ללא בעיה. אני מנסה להתקין / לחלק את הדיסק עם WINDOWS XP? SP1 אך מיד לאחר קריאת הקבצים אני מקבל הודעה ממהתקנה שלא אותר שום דיסק וללחוץ F3 ליציאה. ניסיתי כל מיני אפשרויות בביוס ללא הצלחה. אודה למי שיכול לעזור.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Parallel,

שלום אם כן שום סקריפט לא נפתח לי גם "מפרט המחשב"של כל משתמש פה באתר לא נפתח אני פשוט לוחץ על זה ואין שום תגובה התקנתי ווינדוס מחדש{XP פרו} לפני יומיים {זה גם היה לפני שהתקנתי}יש לי פיירוול של נורטון משום מה אני חושד שזו הבעייה {גם שאני עושה disable זה לא עוזר }אני משתגע מזה כבר תודה מראש

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by alienboo,

hello folks, any1 of u guys have a win xp or win xp sp1 ? if so, i need help and i need it now. please goto your windows\system32 folder and find a file "sfc_os.dll" and email that file to me. my email is nirshoval1@bezeqint.net please use the subject : SFC_OS.DLL so i'll know not to delete the email thank you very much. Solvd the problem, thanks, dont send any files :ylsuper: .

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by danik,

יש לי WINDOWS 2000 לפעמים אני לא רואה עברית כמו שצריך אני רואה קישקושים במקום... אני יכול לכתוב עברית.... אבל נגיד שאני ניכנס לFLASH וכותב משהו... אני רואה קישקושים... יש פתרון?? כל הזמן התקנתי WINDOWS 2000 וזאת הפעם הראשונה שזה ככה....

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by yossi051,

לכל הגולשים שלום! קיבלתי מחשב נייד -מסוג נוטבוק לכל מי שמכיר אבל הבעיה היא שלא קיבלתי את החלק התחתון שלו כלומר אין לו סי די ופלופי.. כרגע מותקנת עליו מערכת הפעלה אבל אני מפחד שאם יום אחד תיהיה לי בעיה ואני לא יצליח להיכנס לוינדוס תיהיה לי בעיה חמורה.. אני רוצה לברר האם ניתן שלפני הפעלת הוינדוס יהיה לי מצב שלבחור בין וינדוס לדוס? משהוא בסגנון כמו תקליטור איתחול אבל בלי להכניס תקליטור/ן בבקשה ממכם למי שיש פיתרון כל שהוא תרשמו לי. אין לי בעיה להכניס למחשב תוכנות וכאלה... או האם יש תוכנה שמפצלת ארד דיסק מבפלי לפרמט אותו.. ככה אני יתקין עליו גם 98 לכל מיקרה שלא יהיה...

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by val,

יש לי WINDOWS 98 SE וניסיתי להתקין XP בעזרת דיסק שידרוג. לאחר האיתחול הראשון מופיעה הודעה האומרת ש-WINDOWS נסגר כדי למנוע נזק למחשב. מה אפשר לעשות במצב כזה? במחשב מותקן AMD 2600 על לוח ABIT AN7 אם זה עוזר....

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  11. Started by Inertia,

שלום לכולם. עד לא מזמן היה לי win2k שהתקנתי מדיסק שקניתי בארץ, למרות שהתקנתי את הגירסה באנגלית לא היום שום בעיות עם השפה. לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי windows מדיסק שלא קניתי בארץ.. ז"א הכל באנגלית. כמובן שלאחר ההתקנה דאגתי להתקין תמיכה בעברית ואת כל הפונטים העיבריים שמצאתי ובאמת רוב הזמן אין תקלות. כלומר אני יכול לקרוא בעברית ולכתוב ובעברית אבל בכל זאת למחשב יש בעיות מדי פעם. למשל שירים בוינאמפ הוא קורא אבל לא כותב בעברית את השמות, הודעות אווי באיסיקיו ופרטים של אנשים אני לא יכול לקורא, (במקום עברית רואים קישקושים כאלה)ף אבל לשלוח ולקבל הודעות אני יכול ... מישהו נתקל גם בבעיה או יודע איך לתקן את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  12. Started by ophir,

לאחרונה עם כל הדלקת מחשב, האנטי-וירוס של נורטון מודיע לי שקובץ בשם fsg_4104.exe מנסה להתחבר לאינטרנט ומומלץ לחסום אותו. מחיטוט ברשת מצאתי כי הקובץ הוא כנראה סוג של "עוגיה" מ-KAZA אבל לא הבנתי איך להיפטר ממנו. אשמח לקבל עזרה בנושא.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by DL,

שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש ולהתקין לבד את ה Windows , יש לי דיסק של Windows XP Home Edition English אני בטוח ששאלו את זה כבר קודם אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז מישהו מוכן לומר לי איך אני מתקין את הווינדוס? שמעתי שצריך לעשות משהו בביוס כשהדיסק בפנים אבל אם משהו יוכל לתת לי צעד אחרי צעד מה לעשות אם הערות זה יהיה נהדר! דרך אגב, הלוח אם שלי הולך להיות Neo2-LS אולי זה משנה... תודה!

14. Started by ydyehuda,

שלום ממה זה יכול לנבוע כל בזבוז המשאבים? יש לי P4.2.4_HT עם ערוץ 800MHZ וחצי גיגה ראו קובץ מצורף תודה יהודה

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by joe44,

אני לא מצליח לכבות כראוי וגם לא לאתחל את win 98 (לא se) כשאני מנסה לאתחל המערכת מודיעה windows is shutting down ואין איתחול כמו גם שלא מופיעה הכתובת "כעת ניתן לכבות את המחשב" אם מדובר בכיכוי. בעבר בכל היה בסדר, כעת אני חייב לכבות ולהדליק ידנית כדי לאתחל. יכול להיות שנמחק איזה קובץ? תודה מראש יוסי

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by HFDO5,

יש את הפקודה הכי נוחה שיש לבדוק מה עולה עם וינדוס MSCONFIG עכשיו ניסיתי לעשות משהו התחל הפעלה MSCONFIG לא עושה כלום "אין אפשרות לאתר את השם " בלה בלה בלה : מישהו יודע מה הולך פה? ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gshhar,

זה שבא עם הווידוס ואיזה תוכנה אתם ממליצים לי להתקין במקום?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by e.s,

ככה זה נראה.... אז הדרייברים של ה-usb מותקנים אצלי ? או לא? אני לא מצליח להפעיל במצלמה ואני חושב שזה לא מותקן אצלי.. אם ככה איפה אני יכול למצוא את הדרייבר המתאים ואיך אני רואה איזה סוג דרייבר יש לי?? תודה..

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! אני מנסה להתקין xp pro אחרי שזה עושה boot from cd זה העללי את המסך הכחול של ההתקנה ועקבתי אחרי ההוראות בחרתי ב fat 32 זה התקין ואז המחשב עושה ריסתרט ובמקום להעלות אןתפעם את המסך של ההתקנה המסך נכבה והמחשב לא עולה. מה אני עושה?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by idofr,

הי ייייייייי אנשים לפני כמה ימים עשיתי טיפול רציני למחשב מחקתי הרבה קבצים והכול (קבצים של משחקים לא משהו חשוב) ומקחתי גם בC בתיקיות משמתמשים של הWINDOWS את כול הקיבצי טקסט בתיקיה COOKIES ומאז הוא כותב לי שאין לי FLASH ואני מנסה להתקין אותו הוא כותב שהוא לא יכול להעתיק את הקבצים למקום בו הם צריכים להיות HELP ME PLZZZZZZZZZZZZZZZ בתודה מראש עידו IR

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by tomeryh,

i dont know why, but my comp dont want me to write in hebrew in IE, in any other program i can but in IE thats what i get: ?ך? ט???? ?? ?א? ??ך?? it happend only in the internet part of the window,in the adress bar i can write in heb plz plz help me!! thanks alot to all of you

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by ronenpes,

איך ניתן להסיר את הexplorer בwindows xp כך שאוכל להקינו מחדש .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by what the fuck,

ראיתי פעם מדריך, לא יודע איפה, שכתוב בו איזה סרויסים [sercives] אפשר להוריד ב XP בלי חשש. אשמח לקבל את רשימת הסרויסים האלו\לינק למדריך. ועוד משהו, היה עוד מדריך, בפורום אחר, להרכבת מחשב, אשמח לקבל גם לינק אליו. תודה.

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  24. באתרים כמו walla אני מנסה לכתוב עברית כמו למשל בחיפוש,מה שיוצא לי זה חלק סימנים וחלק אותיות שלא בחרתי בהם אבל זה קורה רק עם עברית בכתיבה בתוך האתר ורק בexplorer . netscape עובד בסדר גמור.

25. יש לי בעיה בווינדוס שמאו מתרידה אותי: כל פעם שאני מתקין ווינדוס מחדש אחרי כמה איתחולים מופיע לי חלון שאומר שהמערכת תכבה את עצמה תוך 60 שניות. מה שאני עושה במקרה הזה הוא: אני הולך לSERVICES בלוח בקרה ניגש ל: remote procedure call(rpc) ומשנה מRESTART ל: take no action ולאחר מכן מתחילות כל הבעיות: כמה זמן לאחר שאני מדליק את המחשב(זה לא קורה אחרי זמן מסוים אלא אקראי) פתאום אני לא יכול להזיז אובייקטים כלומר בדסקטופ אני לא יכול להזיז אייקונים, אני עושה COPY אבל כאשר אני עושה כפתור ימני במקום שברצוני להדביק בו את הקובץ אז לא מופיעה שם האופציה PASTE וזה קורה עד שאני לא העשה RESTART. זה נורא מעצבן ואני חי עם זה יותר מ3 חודשים זה פשוט בלתי נסבל... בזמן הזה כבר התקנתי גרסאות שונות…

• 5 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים