עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לפעממים מופיע לי הדבר הבא: http://www.siz.co.il/my.php?i=ymjztmmvnneh.jpg ואז האינטרנט מתנתק ואי אפשר להתחבר חייב לעשות ריסט

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by lidor_abo,

חברה לפעמים נתקע לי המחשב לבד סתם ככה נגיד שאני באיסי או משהו כזה מזה?מישהו מוכן להסביר לי?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  3. חבר שלי הוריד לי גרסה של ויסטה קלה.. עכשיו איך היא ביחס לגרסאות האחרות מה אין בה? כרגע היה לי נסיון חרא עם אולטימייט ויש לי מחשב פצצה ... הויסטה לא מכבידה עליו היא סתם סתם כל הזסמן 1000 מגה של RAM על כלום. מייאש משהו.. אז מה אתם אומרים לשדרג?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by eliXir,

כל פעם שאני פותח את המחשב ומתחבר לאינטרנט האנטי ווירוס שלי חוסם ווירוסים שרוצים להיכנס למחשב.. לפני שפירמטתי לא היה לי אנטי ווירוס ולא קיבלתי אפילו ווירוס אחד (הייתי בודק כל כמה זמן ב-TRENDMICRO). מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  5. אוקיי אז ככה חבר הביא לי מחשב ישן, המחשב היחידי בבית שלו P3 מגעיל עם 128SD בכל מקרה היה לו XP והוא רוצה 98, עכשיו יש לי דיסק "מיוחד" עם כל הווינדוסים שיש. מה שעשיתי הוא נכנסתי להקתנה של XP דרך דיסק, פירמטתי את הכונן פירמוט מלא ואז במקום לתת לו לטעון ולהעתיק את הקבצים של ווינדוס XP עשיתי ריסטרט, כשאני מנסה להתקין את ווינדוס 98 הוא פשוט רושם לי שיש איזה בוט ווירוס, משהו מוזר שבחיים שלי לא שמעתי עליו הרי פירמטתי עכשיו! חייב עזרה, תודה רבה! *חשוב לציין פירמטתי לFAT32. *אין לי דיסק אחר של 98. כמו כן יש לי עוד שאלה, הווינדוס 98 הוא באנגלית, והחבר טוב החבר לא יודע אנגלית והוא רוצה עברית, כיצד אני עושה את זה?למשל בXP יש MUI XP שגם אותו יש לי אבל ל98 אין לי מושג, תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  6. רציתי לדעת האם אני יכול לדעת על כל קובץ שנמצא אצלי במערכת מתי היה השימוש/ הצפייה האחרונה בו? כמו כן האם אפשר למצוא פקודה כמו properties על קובץ? תודה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  7. שלום לכולם אני פשוט רוצה שיהיה לי את הוינדוס XP שיהיה ביחד אם החבילת עידכונים SP2 שאני לא יצתרך להוריד כול פעם שאני מתקין את הוינדוס

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  8. Started by RX7,

קודם כל יש לציין שהווינדוס חוקי לגמרי! windows xp professional sp2 בעברית הוא מנסה להתקין עדכונים וזה מה שכתוב "לא היתה אפשרות להתקין את חלק מהעדכונים" ואז כתוב העדכונים הבאים לא הותקנו עדכון אבטחה עבור Windows XP (KB890859) עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB920683 עדכון אבטחה עבור Windows Media Player 11 עבור Windows XP‏ KB936782 עדכון עבור Windows XP KB894391 עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB913580 עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB905749 עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB920213 עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB900725 עדכון ל- Windows Media Player 11 עבור Windows XP ‏KB939683 עדכון ל- Windows Media Format 11 SDK עבור Windows XP ‏KB929399 עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB941568 עדכון א…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  9. Started by uz7,

צריך עזרה דחוף! . בעיית וידאו שתוקעת את המחשב שלי . לפני יומיים פרמטי את הדיסק קשיח ועדכנתי שוב את מערכת ההפעלה XP , לאחר מכן עידכנתי את הקודקים שעבדו יפה מאד בפעם הקודמת , אך למרבה הפלא , כאשר נסיתי להפעיל את אחד מקבצי הוידאו מערכת ההפעלה נתקעה לחלוטין , בעצם המחשב נתקע ונראה כמנסה לטעון באופן איטי , חשבתי בתחילה שאולי זו טעות בהתקנה (?! ) פרמטי שוב וניסיתי שוב , ושוב אותה הבעיה , הדברים היחידים שעדכנתי לאחר מערכת ההפעלה זה כרטיס קול ומסך ובסוף קודקים. הורדתי את הקודקים ושמתי אחד אחד ושוב אותה הבעיה , שום נגן לא מצליח להפעיל אף קובץ . יש לציין שאני עושה את כל זה כאשר אני מנותק לחלוטין מאינטרנט (בגלל שחששתי בהתחלה איזה וירוס או משהו דומה דפק את ההתקנה הראשונה) . יש לציין …

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by Godmoney,

התקינו לי בעבודה כרטיס מסך חדש ו(לא שאני אומר שיש קשר בין השניים...) מאז אותו Reset ארור ה IIS לא עובד לי כמו שצריך וכל עמוד ASP שאני מנסה להריץ מה Local Host מחזיר לי Error500 או Error 401.3. ניסינו לעשות IIS Reset, ניסינו להתקין מחדש פעמיים. שום דבר לא עובד. למישהו יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by menypeled,

אהלן, אתמול חלונות עבד, סגרתי את המחשב ואילו בבוקר המחשב מתחיל לעלות ומייד אחרי השלב שבו מופיע הסלוגן windows בפעם הראשונה המסך נצבע שחור וכלום לא קורה.... ממש מתסכל, מדובר ב-windows xp, והפעילות האחרונה שבציעתי לפני הכיבוי היה עדכון אוט' של מהאתר של microsoft... למי שיש רעיונות חוץ לפני שאני מפרמט אני אודה מאד.... נ.ב לא עולה גם ב-safemode

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by KrustyTheKlown,

היי בפיירפוקס ישנה אפשרות לקבוע מה הדפדפן יעשה אוטומטית כשאני לוחץ על לינק של קובץ מסוג מסויים (לדוגמא wmv tif וכו) האם יש אפשרות לעשות משהו כזה ב IE? תודה!

13. Started by fofo66,

יש בעיה חמורה באינטרנט קספלורר כשאני ניכנס לאתרים אם הפנייה של לינקים לאתרים אחרים כשאני לוחץ על הבנר שום דבר לא קורה אותו אתר נישאר לדוגמא תגוהות של אנשים מאתר ynet החלון של התגובה לא נפתח אני לא מקבל שום הודעת שגיאה כנ"ל לגביי ה - outlook אני לא מצליח לראות את תצוגה מקדימה של ההודעה וגם שנכנסים אלה ההודעה רקה סרקתי את המחשב 1000 פעם לראות שאין לי וירוס גם באנטיוירוס kaspersky ןגם ב- ad - aware כנ"ל הבעיה באתר של windows update אני לא מצליח ללחוץ על סריקה של עידכונים חדשים בבקשה תעזרו לי נמאס לי לפרמט את המחשב כל פעם xp home edition serice pack 2 נ.ב הפיירוול של xp סגור

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  14. אני מנסה להמיר קובץ לEXCEL מחשבון הבנק שלי באתר מסויים ומקבל את ההודעה הבאה: Internet explorer cannot download [file name] from [site adress] the file couldn't be readen from the cache איזה CACHE? מה זה?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by Aviram,

היה לי ויסטה לפני כמה זמן והוא עשה לי כל מיני בעיות עם הכוננים.. יש לי כונן 80 גיגה (מחיצה אחת, שם כל הקבצים שלי ואני לא מפרמט את הכונן הזה), וכונן 160 שמחולק לשתי מחיצות. פיזית, ה-80 הוא SLAVE וה-160 MASTER. ב-DISK MANAGEMENT הויסטה רשם לכונן C (המחיצה הראשונה של ה-160) שהיה מותקן עליו הווינדוס BOOT, והמחיצה השניה SYSTEM.. (והמחיצה השניה בכלל ריקה לגמרי, אין שם כלום, אין לי מושג למה הוא חושב שזה של המערכת) שיהיה, לא הפריע לי, אבל בכל מקרה נמאס לי מויסטה אז החלטתי לפרמט ולהתקין XP. עכשיו נגיע להתקנה של XP.. איפה שאני צריך לבחור איפה להתקין את הוידנוס, הוא הראה לי את שני המחיצות של ה-160, מחיצה ראשונה היא C והיא הכונן הריק (שהיה אז SYSTEM בויסטה בלי צדק, זה הכונן הריק.. הו…

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. Started by loki2111,

שלום לכולם, אני עובד על WORD 07 וצריך להשתמש בשפה היפנית בו. התקנתי אותה לפי ההנחיות באי אילו אתרים והכל נראה תקין, רק שבתכלס, כשאני מנסה לכתוב ביפנית(מחליף את השפה בWORD או על שורת המשימות של ווינדוס ליפנית) הפונט נשאר באנגלית והאייקון המסמן יפנית(כאמור בוורד ועל שורת המשימות) קופץ חזרה לאנגלית. עד כאן טוב ויפה, נראה כאילו לא עבד לי העניין ולא נורא. מה שמעצבן אותי זה שבשלב מסוים זה עבד...למשך חמש דקות, תפס אותי בהפתעה לגמרי. נהנתי מחמש דקות של כתיבה ביפנית והנה שוב הפונט חוזר לאנגלית וסמני השפה קופצים חזרה לאנגלית. מה נסגר? יש לציין שזה קרה בזמן שהמחשב שלי קצת השתגע ונתן כל מיני ארורים, נראה כאילו אחת המשימות שווינדוס מריץ ברקע לא הצליחה לעבוד...אולי יש קשר? המחשב למד י…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  17. אני מנסה ליצור רשת אלחוטית בין הנייח לנייד ע"י כרטיס רשת אלחוטי. בניסיון לסמן בהגדרות הכרטיס את שיתוף האינטרנט מופיעה לי ההודעה הבאה: an error occured while internet sharing was being enable the specified service does not exist as an installed service בנוסף אין לי גישה לפיירוול-לחיצה עליו ממציאה את ההודעה הבאה: due to unidentified problem,windows cannot display windows firewall settings סרקתי וירוסים עם NOD32 וספייוור עם AD-AWERE וכלום לא משתנה. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by OzZzZz,

שלום לכולם!יש לי בעיה עם מקשי קיצור דרך כאשר אני לוחץ על אנטר או על אותיות אחרות נפתח לי או מדיה פלייר או שעושה לי מזעור לחלון. רציתי לשאול האם יש אפשרות להגדיר את מקשי קיצור הדרך בווינס ויסטה. תודה למי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  19. שלום, השבוע אני רוצה להתקין ווינדוס למחשב החדש... ואני אל דיוע אם להתקין שוב את ה XP PRO או ללכת על משהו חדש כמו ה2005 או לחכות לSE.. מתי הSE יוצא? ומה מיוחד בMC 2005? תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by itzik562,

יש לי בעייה. למרות שגופנים מסויימים מותקנים ב windows, ב office הם לא מופיעים (למשל euclid italic). מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by x-boy_24,

שלום. אני כרגע נמצא בסייף מוד. הבעיה פשוטה. הוינדוס לא עולה , המחשב לא מגיע לloading של הוינדוס. מחר אני נוסע לכנרת. אז אני ינסה להיכנס לפה בעזרת הפלאון ולראות תגובות. כי אחותי נשארת בבית והיא צריכה את המחשב. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  22. שלום, האם winsows vista משתמש כברירת מחדל ב memmory cache שמגיע עם הכונן או שעלי להפעיל אותו(אני יודע איפה השאלה האם זה מומלץ?בתור איש EMC אם אין ברשותי סוללת גיבוי ה cache לא יעבוד, אבל ב PC זה עולם אחר לגמרי)

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by asypeer,

הי התחילה לי היום בעיה מציקה במחשב: אני לא מצליח להחליף שפה בכל יישומי אופיס מעברית לאנגלית, אלט+שיפט לא משנה כלום, בשאר היישומים במחשב זה מחליף את השפה, ובאופיס זה לא עושה כלום, כאשר משנים ע"י הקלקה על האיקון של השפה בשורת המשימות זה כן מחליף, אבל לא עם אלט+שיפט. ניסיתי להסיר ולהתקין את האופיס מחדש, אבל כלום לא עזר בינתיים. יש למישהו הצעות ? בתודה, אסף

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  24. כאשר אני לוחץ דאבל קליק על קובץ TXT. הוא לא נראה כלל על המסך אך בשורת ההתחל הוא נראה. כדי לראות אותו אני צריך ללחוץ עליו בשורת התחל עם לחצן ימני ושם על MAXIMAIZE. אבל אז הוא נפתח על כל המסך, אני רוצה שיפתח בחלון בגודל בינוני. ואני גם מעוניין כשאני מפעיל אותו שהוא יראה, ולא יהיה רק כסמל בשורת התחל. מה הפתרון לבעיה וממה זה נובע ?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  25. בהמשך לדיון שפתחתי ב"ניידים" על מחשב להצגת מצגות...

• 0 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.