עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. רציתי לדעת אם היה לכם בעיה באיזה תוכנה בהתקנה או משהו בסגנון (בהקשר שהבעיה נובעת בגלל ויסטה)....?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by shats.alex,

אהלן אנשים יקרים לא מזמן רכשתי dell latitude d530 ללא מערכת הפעלה, ידוע לי שאני צריך למצוא דרייברים כדי שהוא יעבוד עם windows xp אבל אני לא יודע איך התהליך עובד בדיוק. אנא עיזרו לי אני צריך לטוס עוד מעט והמחשב צריך לעבוד עד אז תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  3. Started by binyamin1001,

ברגע שאני מתחבר, המחשב שלי "קופא" לכמה שניות, בין חמש שניות לדקה וחצי, תלוי בשעה, בטמפרטורה ובכיוון הרוח לא מדובר בבעיה מקומית עם שורת המשימות, או עם הדפדפן, אלא עם כל הממשק הגרפי. שמתי לב לשתי נקודות: הבעיה נעלמת כשאני מכבה את התהליך explrer.exe (אני מניח שזה קשור לעובדה שהבעיה היא עם הממשק הגראפי). שמתי לב שיש לי שני ישומים העונים לשם Explorer, אחד בגודל של 1.14MB אם אני לא טועה, והשני בגודל של כמה בתים (Bytes) ספורים. העלתי תמונה של תיקיית WINDOWS שלי, במיוחד של שני הקבצים הבעיתיים... http://up132.siz.co.il/up1/x3izzmew4emm.gif עדכון: הכנסתי את הדיסק של Windows לכונן, והפעלתי sfc /scannow. התוכנה באמת מבקשת ממני להעתיק קבצים חסרים, אבל היא מבקשת ממני להכניס א…

4. Started by messi,

יש לי מחשב כזה: GEFORCE 8800GTS 640MB 1GB DDR2 INTEL E6300 1.86GHZ כדאי לי להתקין vista ultimate הכי חדש?

5. Started by crik,

אהלן, היכן אני מוצא מדריך להגבלות הווינדוס וניהולם ע"י סיסמא. לדוגמא התקנה מצריכה סיסמת מנהל. תודה

6. Started by gilza,

WINDOWS XP SP2 P -3 הביוס AWARD V 4.51.PG כאשר אני מכבה את המחשב דרך התחל כיבוי ,הWINDOWS מבצע כיבוי ,המסך נכבה, אבל הספק כח והמאוורר של המעבד ממשיכים לעבוד. לחיצה ארוכה של כמה שניות על כפתור הכיבוי הידני מבצעת את הכיבוי הסופי. מה הסיבה שלא מתבצע כיבוי מלא דרך התחל כיבוי. תודה למי שיכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  7. שלום. יש לי קובץ בכונן C שנקרא tmptmp.exe בגודל 184kb ואני לא יודע אם למחוק או לא האם למישהו יש מושג מה זה בכלל ?

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  8. שלום לכולם. צריכת הזיכרון ניראה לי קצת גבוה 61,076 K האם זה אמור להיות ככה או שיש בעיה? ועוד שאלה קטנה - עכשיו אני נמצא על ערכת הנושא האורגניל של XP ת אם אני מחליף אותה עי THENUP זה מעט את המחשב באופן משמעותי ? (אני לא מתכוון להתקנה של ערכת עיצוב חדשה אלא רק THEME לשורת ההתחל) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  9. שמעתי שיש תוכנה כזאת היכולה ליצור ארבעה דסקטופים במחשיר אחד אני רוצה לשאול אם מישהו יודע על זה...

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  10. Started by tomiv,

אני מכניס את הדיסק של הווינדוס בזמן הפעלה, לוחץ על האפשרות R בשביל ריפייר.. בסופו של דבר אני מגיד למסך שכתוב בו: windows XP<TM> recovery console.... לבחור מערכת הפעלה, בחרתי, סיסמת administration כתבתי ואז הגיעה שורת הפקודה: C:/windows> מה אני עושה עכשיו ? כדי שהוא יתקן לי אוטומטית את הקבצים ? הבעיה שלי כעקרון זה שחסר לי קובץ hal.dll ואני לא מצליח בשום פקודה להעתיק אותו לתיקית system32 .. ולכן המחשב לא עולה.. השאלה איך אני מפעיל את תהליך הrepair מכאן ? תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by kobibo,

מידיי פעם המחשב קופא לי אין אפשרות להזיז לא מקלדת ולא עכבר ורק ריסט פותר את הבעיה. כשאני בודק ב Events אני תמיד נתקל ב Event ID 4226 לגבי בעיה במגבלת החיבורים של ה TCP. נסיתי כבר כמה Patches ותמיד לאחר ההתקנה שלהם אני מקבל מסך כחול. אודה לעזרה.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by djass,

שלום כניתי מחשב חדש עכשיו יש לי שאלה.. עם אני יתקין ויסטה על המחשב המשחקים יעבדו לי כמו שצריך?? הכול יעבוד טוב לא יהיה לי בעיות או משהו כזה יש לי מחשב חזק יותר מהדרישות של ויסטה תודה למי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  13. שלום לכולם, בדיוק התקנתי ויסטה ונכנסתי לאינטרנט אני רואה שזה התקין לי איזהשהוא דרייבר לכרטיס מסך ולכל שאר הרכיבים אולי פרט לכרטיס קול. האם יש צורך בכל זאת להוריד דרייברים מהאינטרנט או שזה בדיוק אותו הדבר? תודה. עריכה: ועוד שאלה משום מה היציאה של האוזניות מקדימה לא עובדת לי, לא מגיבה אפילו. איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by אביחי,

יש לי מחשב שבו מותקנת מערכת הפעלה Windows 98 , כאשר אני מדליק את המחשב, ה Windows לא עולה (מראים רק את הפתיחה שכתוב Windows 98, ואז יש רק מסך שחור). אני יכול להעלות את המערכת רק במצב בטוח. כאשר אני עושה מאפיניים בשולחן העבודה, כתוב בהגדרות. על הצג, "(התקן לא ידוע)צג לא ידוע)וצג-)" אני נתקתי את המסך,וכאשר ה Windows, עלה במצב בטוח (שיערתי שהוא עלה),וחברתי אותו (את המסך). ואז הוא כתב את השם של הכרטיס מסך , במקום ההודעה על הצג. (היה כתוב GEFORCE 4 440 MX AGP 8X,זה מה שאני זוכר). הפעלתי את המחשב מחדש. וזה עבד,זה קרה עוד הרבה פעמים. לפעמים הצלחתי בשיטה הנ"ל. ושלא הצלחתי,אבי לקח את המחשב לטכנאי פעמיים (על אותו מקרה, ושילמנו על כל תיקון 200 ש"ח). עכשיו זה שוב קורה, ואני לא יודע…

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  15. התקנתי כרגע Google desktop search ויש לי SP1 אז החלפתי גם את החיפוש של הווינדוס בזה של גוגל. הרשמים: הגוגל מחפש במהירות מדהימה, הSidebar מעולה ולא כבד כמו המקורי של ויסטה. הגדג'טים בsidebar לא כבדים בכלל. אפשר להגדיר שהגוגל יאנדקס גם כונני רשת (בתנאי שהם כבר Mapped). לדעתי חובה לכל בעל XP ובעיקר ויסטה להחליף את החיפוש המקורי בזה של גוגל. פשוט מדהים

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by HeaT-SinK,

לפעמים כשאני רוצה לצפות בוידאו ברשת הוא לא עובד. יש שעובדים ויש שלא ומה שלא עובד מביא לי ארור מוזר. תראו תמונה :\ מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by sam1441,

מאיזשהוא סיבה, כשאני כשאני פותח NOTEPAD או כשאני מחפש שיר או תוכנית מהמדריך במדיה סנטר, נעלמו האותיות העבריות. ב- NOTAPDE הוא מראה גי'בריש, ו על הצג במדיה סנטר שמראה את המספרים והאותיות - נעלמו האותיות העבריות. גם אם אני עובד עם המקלדת ומחליף אנגלית ועברית הוא לא מקבל אותיות עבריות במדיה סנטר. איך אני מחזיר אותו? כל המערכת מוגדרת בעברית. תודה ררבה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  18. קושם כל שלום לכולם, יש לי ויסטה אולטימה מותקן במחשב,הפכתי עולמות נשבע לכם אני רוצה סקינים ערכות נושא לויסטה??? לא סקינים של ויסטה למערכת הפעלה xp ,אלה סקינים וערכות נושא לויסטה החדש. העם יש כאלו העם יצא אני אוהב לשנות עיצוב במערכת הפעלה אני לא ממש מתלהב מהארו שיש בתוך הויסטה וזה הכי נורמלי . עם יש למישהו קישור או כל דבר אחר שיש ערכות נושא וסקינים למערכת הפעלה של ויסטה אני ישמח לקבל. כי כל מה שאני רואה בזמן האחרון שכולם יש מערכת הפעלה xp ומחפשים סקינים של ויסטה לxp וסקינים של חדשים לויסטה אין ?????? בבקשה אני ישמח לתגובות בנושא :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  19. Started by @guitarsuite@,

חג שמח וכשר לכולם! אז ככה,,נתחיל בזה שאני לא איזה רמאי או עובר על החוק.. אני צריך איזשהו קובץ קראק כזה, שמשחרר את הווינדוס מההערה של ה-30 ימים אני שואל אתכם מאיפה אני יכול להוריד את זה כי זה יחסוך לי המון המון זמן בטלפון... אז תודה רבה מראש חברים. וחג שמח!!!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by Guy950,

היי, קיבלתי מחשב חדש והתקינו לי את הויסטה פרימיום 64bit. עכשיו יש לי כמה שאלות לגביו: א. איך אני מפעיל את הממשק AERO? זה של המעבר בין העמודים? ב. איך אני מפעיל את האופציה כאשר אני מניח את העכבר על חלון אחר אז בקטן אני אראה את התוכן של החלון? ג. כשאני פותח חלון אין אני מסדר שהוא בתצוגה יהיה מקטן לגדול? כאילו מתרחב?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by yfbr,

^ הכותרת מכילה את גוף ההודעה ^

22. ערב טוב.. לא יודע אם זה הפורום הנכון התלבטתי בין זה לפורום אודיו מכיוון שהתקנתי ווינדווס 7 היום ומאז התחילה הבעיה בערך אז החלטתי פה. אז ככה :רמקולים X540 5.1 כרטיס קול VX של קרייטיב .. הווינדווס כמובן התקין את הדרייבר בעצמו ואחרי שהוא התקין את הקונטרול פאנל התחילה הבעיה (לפני זה לא שמעתי רעשים כאלה) ועכשיו כל פעם שאני סוגר חלוןן מסוים אני שומע פיצפוץ מהרמקולים בXP אני חושב שהייתי יודע את הפתרון וזה לבטל את הצלילים של ווינדווס או משהו כזה אבל אני עוד לא מכיר את המערכת החדשה כמו שצריך ואני לא רוצה לפגוע במחשב תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by sd1,

הי שלום יש לי windows xp pro sp2 ואני מעוניין להתקין עליו windows 98 איך אני מבצע את זה? אשמח לקבל עזרה ומדריך.

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  24. איזו תוכנה זו? השורת אייקונים קיצורי דרך הזאת

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  25. פתאום אני רואה שיש לי סימן קריאה בתוך משושה אדום בstart bar איפה שהשעון. ניסית ללחוץ עכבר ימני, שמאלי וגם להעביר עליו את העכבר- לא קרה כלום. לא התייחסתי לזה ממש. עכשיו אני פותח את המחשב שלי ופתאום זה נותן לי error מוזר "document complite Type mismatch" והסימן קראיה הזה בתןך משושה. WTF? בינתיים הכל עובד כרגיל אבל... Help PLZ

• 5 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים