Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לאחותי פנטים 3, 734MHZ עם 384MB SDRAM, עכשיו הקנתי עליו XP, ויש לו בעיה כשמכבים את המחשב לוקח לו הרבה זמן ואז הוא רושם: IT IS NOW SAFE TO TURN OFF YOUR COMPUTER או משהו בסגנון הזה, וגם אז לחיצה על הכפתור לא מספיקה, צריך ללחוץ איזה 7 שניות או משהו כזה. נראה לי צריך להגדיר משהו ב BIOS, אבל אני לא יודע מה. למישהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
עכשיו פירמטתי תמחשב ואני לא רואה את הכוננים שלי (דוד-רום, צורב) במחשב שלי הם מופיעים במנהל ההתקנים עם סימן קריאה לידם, ניסיתי למחוק אותם מהרשימה ואז לעשות "הוספת חומרה" אבל הוא שוב שם אותם בסימן קריאה וכתוב לי: ??ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39)?? ניסיתי עוד הרבה דברים שלא הצליחו... מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים ועוד שאלה: יש לי 2 דפדפנים, פיירפוקס ואינטרנט אקספלורר. האקספלורר מוגדר כברירת המחדל שלי, איך אני הופך את הפיירפוקס לברירת מחדל?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי Internet Explorer ואני משתמש בWindows XP SP2,והיום הצלחתי להפעילו. וכרגע כשאני לוחץ עליו הוא לא מופעל (אני נסכנסתי לאתר דרך המחשב שלי).
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לאחד הכוננים הוא לא נפתח לי וכשאני עושה מקש ימני עליו זה מראה לי שזה מודגש על Auto ובכלל צריך ש"פתח" יהיה מודגש. איך אני עושה שה"פתח" יהיה מודגש ??? התוכנה folderopenssearch לא עוזרת לי במקרה הזה (היא עזרה לי פעם שהתיקיות נפתחו לי בחיפוש ואז אחרי שהתכנתי את התוכנה זה נפתח לי רגיל ולא בחיפוש).
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אז מחר מגיע מחשב חדש ואני לא בטוח מה להתקין במפרט החדש יש לי בסך הכל 6GB זכרון, כך שאני מניח ש32BIT לא בא בחשבון וזה אומר שאני עובר מXP 32 שאני כל כך אוהב למשהו חדש אז מה עדיף? XP 64 bit? ויסטה 64? או בכלל ווינדוס7? אין לי זמן להתעסק עם באגים או חוסר תמיכה וכל שאר השטויות האלה אם זה עוזר: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 7-7-7-18 PK
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה, עד כמה זיכרון וינדוס ויסטה יכול ליתמוך? הבנתי שאקס-פי יכול ליתמוך עד 3GB, אז עד כמה ויסטה?, 4GB 8GB 16GB 32GB? בקיצור, עד כמה?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי ויסטה וXP על אותו מחשב ושאני צריך לבחור מערכת בהפעלה הסמן נמצא כבר על ויסטה נגיד למשל אני מדליק את המחשב והולך הוא מגיע למסך בחירה, עוברות 30 שניות וויסטה נבחר אני רוצה שהסמן יהיה מההתחלה על XP
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
עד כמה אתם חוזים שהגירסה החדשה תדחוק את ה XP החוצה? כמה זמן בערך יהיה אפשר עוד לעבוד עם XP בלי להתקל בבעיות של חוסר תאימות של תוכנות ורכיבים? השאלו באות בגלל שאני הולך לשדרג את מחשב (לא משהו משמעותי) וגם חבר שלי הולך לקנות מחשב נייד, אז אני חושש אני מפספס משהו כי אולי כדאי לשמור את כסף ולמשוך עוד קצת ? מה צפיות להיות דרישות במינימום של גירסה החדשה? (גב המפרט שלי הוא P4 עם 2.4G וקאש של 512KB זיכרון 256MB בקצב 266 (ישודרג בקרוב ל 512) וכרטיס מסך GF4-64MB) תודה על התייחסות, טל
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
השירשור הכי מעודכן שמצאתי הייה מלפני שנה, אז החלטתי לפתוח עוד אחד... 1. האים באמת כדאי לעבור ל3 כשיש לי את 2? 2. האים 3 כולל את כל עידכוני האבטחה והתוכנה שהיו יוצאים כפאצ'ים אחרי 2? (לא עידכנתי את הווינדוס איזה שנה וחצי...) 3. ה3 זה עידכון ל2 או שאני יכול להתקין אותו על וינדוס "נקי" אחרי פירמוט? כל עזרה נוספת תתקבל בברכה תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני כבר לא יודע איך לפתור אותה. מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה Windows 2003. עד לפני יומיים היא הייתה בגירסת Enterprise. לאחר זמן מה של שימוש, נהייתה לי בעיה מרגיזה בסאונד. כל כמה שניות יש תקיעות וחפירות כאלה שאני לא הכי יודע איך להגדיר אבל זה ממש מטריד. המחשב שלי ממוצע יחסית: AMD 2500 512 RAM והכרטיס קול שלי הוא סמי מקצועי של Audiophile. אני חושב שניסיתי הכל ושום דבר לא עובד: מותקן אצלי אנטי וירוס מעודכן של Norton ו-6 תוכנות ספייוורים מועדכנות שונות ואני כל הזמן עושה בדיקה לספייוורים. עדכנתי את הדרייבר, ניסיתי לשחק ב-DirectX ולהעביר את זה שהחומרה תאיץ את הסאונד. שיניתי את הבאפר של הכרטיס מההכי גדול (2048) להכי קטן (64) כבר הגעתי למצב שפירמטתי את המחשב והתקנתי…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אפשרות שהויינדווס לא יתקין דרייברים אוטומטית ממה שיש לו כי לדוגמה אני מכניס דונגל של בלוטוט והווינדווס ישר מתקין את התוכנה שלו לבלוטוט ואני צריך את שלי בשביל שמה שאני מנסה לעשות יעבוד אז אני מחפש דרך לא לתת לווינדווס להתקין אוטומטית את הדרייבר...תודה מראש עידן.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן חיצוני נייד, עם נפח גדול (1000 ג'יגה), וככל הנראה WINDOWS משתמש בו לעיתים תכופות לצורך כל מיני תהליכים שפועלים ברקע. פעם לדוגמה מצאתי בו תיקיות שקשורים לעידכוני WINDOWS. רציתי לדעת איך למנוע את הגישה האוטומטית שלו לכונן, כיוון שאני מעדיף להימנע מפעולתו. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי לכולם , אני חדש פה ורציתי להעזר בכם על מנת לפתור בעייה.. אז הכל התחיל כאשר ניסיתי להתקין sp3 דרך האתר של מיקרוסופט. כן כמובן שאחרי שהסתיימה ההורדה נדרשתי לאתחל את המחש ואז הופיע הודעה על תוכנה לא חוקית (שה WIN לא חוקי..) בעניין הזה טיפלתי רק שכעת כאשר אני עושה הפעלה כלשהיא של המחשב הוא מייד שואל אותי ממש לפני הופעת המסך של הפעלת WIN , אם אני רוצה להפעיל את ווינדוס או לעשות התקנה . . . ? ואז כל פעם אני צריך לבחור בהפעלת ווינדואוס ואם לא הוא מייד עובר לתפריט התקנת ווינדוס. המחשב בן 4 ימים ואין לי בעייה לפרמט רק כשאר אני מכניס את דיסק ההתקנה הוא לא מזהה שיש עליו מע' התקנה... ?? מה לעשות ? זה ממש דחוף לי! אני סטודנט ויש לי פרוייקט עצום להגיש לשבוע הבא והוא מצריך עבודה …
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חבר שלי שם סיסמא במחשב והוא לא זוכר אותה אני יודע שדרך מצב בטוח אפשר להגיע לסיסמא או לבטל אותה איך אפשר לגלות אותה? תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
הWINDOWS הציד לי 4 פעמים את ה BLUESCREENOFDEATH שניה אחרי הסמל של XP בתהליך העליה ש המחשב.ה BSoD מייד נעלם והמחשב עשה RESTART לפני שהספקתי לקרוא מה התקלה. ה SAFE ו LAST KNOWEN CFG לא עזרו. ה7.0UBUNTU שמותקן על הארדיסק נפרד,בשביל מקרי XP לא חברותי נתן הודעת שגיאה מפחידה שאני לא זוכר בע"פ וסירב לעלות משהו בקשר לקריסה מוחלטת של מערכת הקבצים. ה RECOVERY MODE לא עזר. משאיר את המחשב ב DEFRAGE ביינתים והרצתי Advanced WindowsCare V2 Personal ו SB-S&B מה עוד ניתן להריץ כדי להציל את המחשב?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף כמה איקונים בXP שאני לא אוהב ושאי אפשר לשנות דרך המאפינים בוינדוס XP. איפה נמצאים הקבצים של האיקונים? (אני לא רוצה להשתמש בתוכנות מיוחדות לאיקונים בגלל זה אני עושה את זה בדרך "הידנית"(
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
התקינו לי בעבודה כרטיס מסך חדש ו(לא שאני אומר שיש קשר בין השניים...) מאז אותו Reset ארור ה IIS לא עובד לי כמו שצריך וכל עמוד ASP שאני מנסה להריץ מה Local Host מחזיר לי Error500 או Error 401.3. ניסינו לעשות IIS Reset, ניסינו להתקין מחדש פעמיים. שום דבר לא עובד. למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן, אתמול חלונות עבד, סגרתי את המחשב ואילו בבוקר המחשב מתחיל לעלות ומייד אחרי השלב שבו מופיע הסלוגן windows בפעם הראשונה המסך נצבע שחור וכלום לא קורה.... ממש מתסכל, מדובר ב-windows xp, והפעילות האחרונה שבציעתי לפני הכיבוי היה עדכון אוט' של מהאתר של microsoft... למי שיש רעיונות חוץ לפני שאני מפרמט אני אודה מאד.... נ.ב לא עולה גם ב-safemode
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 1 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 1 LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (black) - bulk 1 Gigabyte - PX6800 GS 256mb DDR3 - PCX - Retail 1 Coolermaster Centurion 532 + 380W psu ברגע זה יש לי הארד דיסק שוינוס קורא לו ST340810A בגודל 32.7 גיגה איך ניתן להעביר את מערכת ההפעלה עם כל השיט למחשב החדש?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
-
יש לי ויסטה 64 BIT HOME PREMIUM... הייתה לי בעיה שלמה עם הכונן קשיח, החלפתי אותו והכול עובד עם XP, מצוין. עכשיו, אני מנסה להתקין את הVISTA והוא כול הזמן נתקע לי באותה נקודה להלן: מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הוא פשוט לא נותן לי לסמן את הוי.. ברגע שאני לוחץ על העכבר בקטע הזה (לא משנה איפה) המסך פשוט נתקע.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ואם כן מה צריך לרשום? ההתקנה לא עולה כשאני עושה BOOT מה-CD.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי (מקווה שהנושא מתאים לפורום), אני החלפתי מחשב והתקנתי ויסטה. עכשיו,גיליתי שבטיפשותי לא דאגתי לשמור את מועדפיי מהמחשב הישן איפשהוא. יש לי את ההארד דיסק מהמחשב הישן. איפה המועדפים מאוחסנים (כלומר,האם הם על הדיסק הקשיח? האם הם אבדו לנצח?)
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-