עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם. מותקן לי בכונן אחד windows xp. לא מזמן התקנתי בכונן אחר (הרדיסק אחר) VISTA. לאחר התקנת הVISTA מה שקורה זה שהמחשב עולה אוטומטית מהVISTA , ואין תפריט בחירה בין מערכות ההפעלה. הדרך היחידה שלי כרגע להגיע לXP היא לשנות בסט אפ בין ההרדיסקים. איך ניתן ליצור תפריט שיתן לי בחירה בין שתי מערכות ההפעלה?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by Oranili,

תמיד שאני מפרמט אבל תמיד נשארים את אותם בעיות!... במשחקים היו לאגים ... עכשיו עדיין יש והם לא אמורים להיות וזה גם מחשב קודם קרה לי ככה אני עושה FULL FORMAT NTFS למה זה קורה ? תודה

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  3. בוקר טוב: הבוקר שפתחתי את המחשב כל הדפים נראים כך: ( אני מצרף תמונה ) ניסיתי כמעת הכל: לנקות וירוס/ספיי/תיקון / sfc /scannow /כלום לא עזר. היתקנתי דפדפן עצמאי ( MOZILLA ) ובדפדפן רואים הכל בסדר,הבעיה היא באקספלורר של הוינדוס. האם יש פתרון בבקשה תודה לעוזרים http://www.speedyshare.com/614540520.html [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  4. האם יש קובץ שידרוג עצמאי?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  5. אני מעוניין להעתיק את המועדפים שלי לצורך גיבוי ולהדפיס אותם ככתובות ולא כהשם שבו הם נשמרו תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by lidor_abo,

חברה לפעמים נתקע לי המחשב לבד סתם ככה נגיד שאני באיסי או משהו כזה מזה?מישהו מוכן להסביר לי?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by דרקונשחור,

איך אני מבטל את האפשרות שהוא כל שנייה יבקש ממני אישור (נשבע לכם שויסטה עוד רגע תבקש אישור ללכת להשתין) אני מרגיש כבר כמו במשחק סימס חיפשתי עם ענו על השאלה הזאת (ואני די בטוח שאני לא היחיד שמתעצבן מזה) בקיצור, איך מבטלים את זה? תודה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by shugi,

שלום לכולם. עד לא מזמן ידעתי לעשות את זה, אך שכחתי ופירמטתי את המחשב. אני רוצה שהווינדוס יראה את הסיומות של הקבצים (כגון: .exe, .jpg, .wmv וכו') בשולחן העבודה ובתיקיות שאני פותח. איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by shirNoshe,

התקנתי את IE7 כולל העברית ו..: 1.רואים הכל מעט גדול יותר. 2.הכתב ברור יותר(?) 3.הכתב בולט/שחור יותר(?) 4.בחלק מהאתרים הכיתוב גדול יותר(האתר לא "מכיר" את 7?). גם כאן בכניסה הראשית הכל ברור/שחור יותר בכיתוב. נראה לי כמעט בוודאות ש"משהו" שונה קרה מאז,האם אני טועה? אגב,אני עוד צריך להתרגל כי שאר המחשבים לא שונו. מה דעתכם? ושנה טובה וגמר חתימה טובה לצמים ולאלה שלא.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by Maiasony,

שלום התקנתי וינדוס על כונן חדש ואני מעוניין לפרמט את הישן (יש לי עדיין גישה לוינדוס הישן) כשאני מנסה לעשות פורמט בוינדוס החדש הוא אומר לי שהוא לא יכול לפרמט איך אני יכול בכל זאת לפרמט?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by icq27086783,

שלום. שמתי לב לבעיית יציבות באינטרנט אקספלורר 7 אשר מתבטאת בכך שהוא מודיע פתאום על שגיאה , ולאחר מכן סוגר ופותח את עצמו מחדש כאשר מה שמעניין הוא שלא חיבת להתבצע פעולת גלישה באתו רגע ולפעמים הדבר קורה מעצמו כאשר האקספלורר פועל אך ממוזער ולא מתבצע בו שימוש כלשהו(גלישה). שמתי לב שהדבר בד"כ קורה כשהרבה לשוניות פתוחות באותו זמן.. בד"כ אצלי זה בין 5 ל 10 לשוניות. למישהו יש פתרון לבעיה או שנתקל בבעיה זהה? תודה.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  12. קושם כל שלום לכולם, יש לי ויסטה אולטימה מותקן במחשב,הפכתי עולמות נשבע לכם אני רוצה סקינים ערכות נושא לויסטה??? לא סקינים של ויסטה למערכת הפעלה xp ,אלה סקינים וערכות נושא לויסטה החדש. העם יש כאלו העם יצא אני אוהב לשנות עיצוב במערכת הפעלה אני לא ממש מתלהב מהארו שיש בתוך הויסטה וזה הכי נורמלי . עם יש למישהו קישור או כל דבר אחר שיש ערכות נושא וסקינים למערכת הפעלה של ויסטה אני ישמח לקבל. כי כל מה שאני רואה בזמן האחרון שכולם יש מערכת הפעלה xp ומחפשים סקינים של ויסטה לxp וסקינים של חדשים לויסטה אין ?????? בבקשה אני ישמח לתגובות בנושא :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  13. Started by revach,

התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by raYo,

שלום. אני מנסה לעשות REPAIR לווינדוס והוא מבקש סיסמת אדמין אבל אף פעם לא הזנתי סיסמא שכזאת. מישהו יודע מה צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. שלום לכולם כרגיל שיש בעיה אני פונה לטובים ביותר אז ככה זה המקרה המוזר ביותר שקרא לי אתמול אמרתי נעשה ניקוי יסודי למחשב פירקתי אותו כרגיל זה לא פעם ראשונה שאני עושה את זה פשוט לפרק את המחשב כדי לנקות אבק , כרגיל הוצאתי את כל הדיסקים הוצאתי את הכרטיס מסך ופשוט ניקיתי את כל החיבורי וכ"ו בקיצור אחרי הנקוי המחשב שלי נקי מתמיד אני בא להפעיל אותו מחדש שמח וטוב לבב ,בהתחלה המסך לא הופעל בכלל! זאת אומרת לא קיבל אוט מהכרטיס מסך, לא נבהלתי אמרתי אולי יש משהו שלא מחובר כמו שצריך פתחתי את המחשב חיזקתי חיבורים בדקתי שהכל במקום , טוב אני מדליק את המחשב, המחשב עולה מנסה להעלות וינדואז מעלה לי את הטעינה של וינדואז ואז הוא מתחיל להריץ לי צ'אק דיסק כרגיל אני מבטל אותו ואופ המסף שום נכבה לא …

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by mt_nro,

מה היא בדיוק עושה? מישהו סיפר לי שזה מוסיף לך את הRAM של הדיסקאונקי (נשמע לא אפשרי...) ומישהו אחר אמר לי שזה מוסיף איזה משהו לHD... מישהו יכול להסביר?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by y42r,

ברשותי נייד THINKPAD R40 עם חלונות XP-PRO חוקי אך עם הרבה בעיות ולכן אני עומד לפמרט אותו ויש לי 2 שאלות: 1-האם יש דרך להתקין מערכת חלונות XP בתולה ללא הדיסק התקנה שחסר לי (דרך הכפתור הכחול) ? 2-יש לי את ה-PRODUCT KEY של החלונות החוקי שלי (על מדבקה). אם אתקין מערכת לא חוקית, איך אני רושם את הרשיון שיש לי ב(אקטיבציה) והופך אותה לחוקית ?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by Enn0L,

עד להתקנת משחק מסוים הווינדוס שלי היה עולה כמו שצריך בלי להיתקע באמצע במסך הפרופילים, משום מה אחרי התקנת המשחק הוא נתקע במסך שבו צריך לבחור את הפרופיל שלך בווינדוס ובלי שתבחר הווינדוס יישאר שם ולא ימשיך לעלות באופן רגיל. אני שונא את זה ולא מבין למה כל פעם מחדש זה נהיה ככה וכמובן איך מחזירים את זה למצב הרגיל שהווינדוס יעלה כרגיל? עכשיו שמתי לב על עוד דברים שזה שינה! כשמכבים את המחשב, זה שינה את החלון שבו בוחרים אם לעשות ריסטרט או לכבות וזה... במקום הכפתורים המרובעים האלה זה הפך למסך גלילה, וגם את החלון של ctrl alt del זה שינה לחלון אחר תחת השם Windows Security שדרכו כבר אתה יכול להיכנס ל-Task Manager, אבל זה לא נכנס אליו ישירות כמו מקודם. זה ממש שינה חלק מהשיטה שבה הווינדו…

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  19. שלום! יש לי דיסק התקנה רגיל של ויסטה, רציתי לדעת אם ישנה אפשרות שדרוג אליה מXP.. או שצריך איזה דיסק מיוחד... תודה!

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  20. שלום לחברי הפורום . אני מחפש תוכנה שתמנע התקנת תוכנות על המחשב . כדי שיישמר במצב הכי קל ומהיר. מדובר במחשב שמריץ גם XP וגם 2000 . תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by אבי11,

לאחר הפעלת המחשב שעליו מותקנת מע' הפעלה XP , נפתח החלון הכהה שיש בו חלון אופקי ובו סימון ההתקדמות עם הנקודות הכחולות. במצב זה נעצרת המשך עליית התוכנה, המחשב לא קופא, הנקודות הכחולות ממשיכות לנוע אבל המערכת לא עולה. אשמח לקבל תשובות רציניות. תודה אבי

22. יש לי אקס פי פרו והוא שומר לי את כל מה שאני רושם במנועי חיפוש-שמות סיסמאות וכו....מה עושים??? איך יוצאים מזה?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  23. שלום לכולם, הבעיה היא שאני רוצה לעשות שיתוף אינטרנט. עם 2 מחשבי windows xp אין לי בעיה (רק מסמנים וי במקום הנכון) אבל מחשב אחד הוא XP (זה שמתחבר לאינטרנט) והמחשב השני הוא win98 . לא ניסיתי לעשות זאת אף פעם. מישהו יודע אם ניתן ? איך עושים זאת ? תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  24. יש לי מודם חיצוני us robotrics אני נותן לאקס פי לזהות אותו ולהתקין אותו לבד (כי אין לי דרייברים שלו, פשוט לא מוצא..) ואז הכל עובד מעולה הבעייה: לאחר איתחול\כיבוי שוב פעם המודם לא מזוהה ואני צריך להוסיף אותו מחדש. מה הבעייה? מה הפתרון?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  25. Started by VL,

נכון שלוחצים על crtl+alt+del צריך להופיע המנהל משימות? אז עכשיו שאני לוחץ זה מגיע לי להתנתקות,כיבוי,מנהל המשימות,נעילת המחשב,שינוי סיסמה וכו'... איך אני משנה את זה שיגיע ישר למנהל משימות?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.