עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by fofo66,

יש בעיה חמורה באינטרנט קספלורר כשאני ניכנס לאתרים אם הפנייה של לינקים לאתרים אחרים כשאני לוחץ על הבנר שום דבר לא קורה אותו אתר נישאר לדוגמא תגוהות של אנשים מאתר ynet החלון של התגובה לא נפתח אני לא מקבל שום הודעת שגיאה כנ"ל לגביי ה - outlook אני לא מצליח לראות את תצוגה מקדימה של ההודעה וגם שנכנסים אלה ההודעה רקה סרקתי את המחשב 1000 פעם לראות שאין לי וירוס גם באנטיוירוס kaspersky ןגם ב- ad - aware כנ"ל הבעיה באתר של windows update אני לא מצליח ללחוץ על סריקה של עידכונים חדשים בבקשה תעזרו לי נמאס לי לפרמט את המחשב כל פעם xp home edition serice pack 2 נ.ב הפיירוול של xp סגור

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. מבחינת דרייברים. (מדובר ב- XP) אני רוצה למחוק את כל הדרייברים ש- Windows התקין, ולהגיע למצב שכאילו הסתיימה ההתקנה של Windows ואני נמצא בהפעלה הראשונה (והתקנת הדרייברים הראשונה). אם זה אפשרי אשמח לדעת איך אפשר לעשות את זה. תודה!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  3. Started by intel suck,

יש לי המון בעיות עם הפירוואל כנראה או עם הפורטים אני לא ממש יודע אני יכול להתחבר למסנג'ר רק כשאני נכנס למחשב שזה מתחבר אוטומטית אחרי זה אם אני מתנתק אני לא יכול להתחבר מחדש אני לא יכול לשלוח הודעות נגיד אפילו פה הדף נטען הרבה זמן ובסוף אני פשוט מקבל הודעה הדף לא נמצא זה ככה גם עם ה-EXPLORER וגם עם הפירפוקס עכשיו אני משתמש במחשב השני שיש לי בו SP1 ורק ככה אני יכול לשלוח הודעות פה בקשר לשליחת הודעות אני גם לא יכול לעשות חיפוש באתרים אחרים וכו' אז אני מקבל את אותה שגיאה מה אני יכול לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by OzZzZz,

שלום לכולם!יש לי בעיה עם מקשי קיצור דרך כאשר אני לוחץ על אנטר או על אותיות אחרות נפתח לי או מדיה פלייר או שעושה לי מזעור לחלון. רציתי לשאול האם יש אפשרות להגדיר את מקשי קיצור הדרך בווינס ויסטה. תודה למי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. Started by Satlan,

חברים כל פעם שאני מעלה ווינדוס בצורה נורמאלית, הוא מעלה לי SCAN אבל לא כזה רגיל כמו שמכבים מחשב בפיתאומיות. אלא משהו אחר של סקאן דיסק .. והוא מסיים תוך 5 שניות :\ איך לעזאזל מבטלים את זה?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by HeaT-SinK,

איך אני מייצר קובץ שכשאני לוחץ עליו ומאשר תפעולה הוא מוסיף ערך רג'יסטרי במקום כלשהו ברגיסטרי... (אני צריך להעביר כמה ערכים מיוזר1 ליוזר2 אצלי במחשב ואני צריך לדעת איך ליצור תקובץ) תודה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by itzik562,

יש לי בעייה. למרות שגופנים מסויימים מותקנים ב windows, ב office הם לא מופיעים (למשל euclid italic). מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by malcolmx9,

קודם כל אני מבקש, בלי המלצות על פיירוול שונים. אין בזה צורך. רק אני מבקש שתענו לי על השאלה.... תשובות מבוססות, לא סתם לזרוק "זה חרא של דבר" וכו'. תודה XP PRP SP2

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by the kooks,

שלום רב. לאחרונה אחי החכם החליט לבטל את ה אנטי וירוס שלו בגלל שהוא "מאט" אותו ולעשות כל מיני ניסיונת אם המחשב תוצאה יש מאל וירוסים וחוץ מ SAFE MOD שום דבר לא עולה.. אנחנו רוצים לעשות שיחזור מערכת כדי שהוא יכול להכנס במצב רגיל אך אין גישה מהSAFE MOD ניסיתי כבר לעשות F8 ואז לטען את ההגדרות החארונות שפועלות במצב תקין.. לא עבד וכדומה מישהו מכיר פקודה/דרך לשחזר את המצב לקדמותו דרך ה SAFE MOD או משהו דומה.. שוב אין לי גירסה לSTART הרגיל המחשב פשוט ניתקע ב "טוען את ההגדרות האישיות שלך" אין לי את הדיסק של ה WINDOWS.. תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by אבי11,

שלום יש לי win98 ,כאשר אני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעות שחסרים ארבע או חמישה קבצים שהסיומת שלהם vxd אשמח לכל עזרה ועצה איך לפתור את הבעיה - בכל אופן הווינדוס עולה אחרי זה. לתשובתכם אודה אבי

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  11. שמעתי שויסטה זוללת זיכרון אבל זה קצת מוגזם - 800M ?!? על מה ולמה ?! יש לי רק MSN NOD32 רצים ברקע.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  12. שלום, האם winsows vista משתמש כברירת מחדל ב memmory cache שמגיע עם הכונן או שעלי להפעיל אותו(אני יודע איפה השאלה האם זה מומלץ?בתור איש EMC אם אין ברשותי סוללת גיבוי ה cache לא יעבוד, אבל ב PC זה עולם אחר לגמרי)

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by AVI.S.T,

יש לי בעיה בWindows שלי (אומי דיזן ) פירמטי לפני כמה ימים והתקנתי עם זה סתם את הדבר הזה שעושה לך תמחשב בסקין של Windows VISTA זה לא היא יפה אז מחקתי אז עכשיו בגלל שרק פירמטי אני לא ידע למה קשורה הבעיה שלי הבעיה היא שאני לא יכול לעשות המתנה ועם שאני מכבה תמחשב אז זה עושה לי כעת ניתן לכבות את המחשב וגם במאפיינים של הכרטיס מסך כתוב לי שיש לי IRQ:11 וברגיל (לפני הפירמוט) 16 הנה תמונה:

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  14. מוזר

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  15. שלום רב, איך אני מפרמט מחיצה שבה לא מותקנת מערכת ההפעלה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  16. יש לי ויסטה פרימיום עכשיו יש לי תופעה מעצבנת שקורת לי בהרבה דברים...במיוחד בהתקנות למינהם לדוגמה אני מוריד משהוא מהאינטרנט והוא מקובץ בקובץ BIN אז אני מוריד אותו במחשב הנייח שלי ואז מעביר אותו לנייד באצעון דיסק און קי ואז אני פותח אותו עם ISO BUSTER ותמיד תמיד הוא באמצע הפתיחה נותן לי סקטורים פגומים ניסיתי לשנות גרסאות של התוכנה ולא עזר...חשוב לציין שבמחשב הנייח הכל עובד ושם סקטור אינו נפגם...כמו כן הדיסק און קי טוב אני מעביר איתו הרבה דברים. עכשיו הקטע המצחיק מגיע אם אני פותח את הקובץ בנייד אז תמיד יש לי בעייה בהתקנה כי הוא לא נפתח כמו שצריך כי הוא אומר שיש סקטורים פגומים ואני אומר לו להתעלם עכשיו אם אני פותח אותו בנייח וצורב אותו על דיסק אז זה נפתא אבל גם לא על כל הדברי…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by eliil1,

אני רואה עכשיו שכמעט 60% מהזכרון שלי מנוצל =S זה כנראה בגלל ה DREAMSCENE הזה נכון? אני יכול לעשות שהוא ייקח פחות זיכרון או משהו בסגנון? תודה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by Sweet_Tooth,

בבקשה אני צריך עזרה אני לא יודע למה אבל לאחרונה הדלקתי את המחשב ואחרי שהוידוס טון מוביע מסך כחול במהירות ואני לא מספיק לקרוא מה יש שם אבל ה Safe mode עובד מצויין מה לעשות ??

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  19. Started by mmMigy,

השם והודעת הפתיחה שלי כל הזמן נהפכים אוטומטית מעברית לג'יבריש. אני משנה בחזרה לעברית ואז אחרי כמה זמן זה שוב הופך לג'יבריש. מישהו מכיר את התופעה המעצבנת הזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  20. מזה אוףף זה התחיל להופיע לי הרבה איך אני מסדר את זה ... http://www.siz.co.il/my.php?i=yfjmwhtmgeix.jpg איך אני מסדר תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by X7-007,

לדוגמא שאני מתקין את התוכנה SPYWARE DOCTOR הוא רושם לי שהוא לא יכול להירשם ברגי'סטרי משהו עם הקובץ Scrrun.dll אז בעיקרון תיארתי לעצמי שיש בעייה וניסיתי כעיקרון כמעט כל מה שאני יודע את הפקודה להוציא רישום ולהירשם בצורה ידנית regsvr32 -u C:\WINDOWS\system32\scrrun.dll regsvr32.exe c:\windows\system32\scrrun.dll עדיין לא התקנתי את ההתקנה של microsoft script 5.6 שזה קשור לזה, ובעיקרון שם מצאתי שבהתקנה הוא רושם לי משהו בקשר לקובץ הזה כי הוא מנסה לעשות לו רישום אוטומטי ואז הוא אומר שסיים את ההתקנה. בעיקרון זה ההודעה שאני מקבל יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  22. שלום יש לי תוכנה במחשב "free hand" אשר מחקתי אותה בהוסף והסר והיא לא נמחקה משם לגמריי, היא נשארה לי שם עם 4 מגה, ושאני מנסה למחוק אותה שם שוב זה נותן לי הודעת שגיאה האם יש דרך למחוק מהקטגוריה שם, בדרך אחרת ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  23. האיקונים נעלמים לפעמים כשאני נכנס לmy computer ואז אחרי כמה שניות הם חוזרים ולוקח לו קצת זמן להכנס אליו. זה לא רק ספציפית עם האיקון הזה אלא גם עם אחרים וזה לא כל הזמן,לעיתים רחוקות. אז רציתי לשאול אם זה קרה למישהו ואם יכול להיות שזה באג במערכת ואם יש פאטצ' לתיקון. תודה לעוזרים.

24. Started by bubugu,

שלום איך אני מתקין DX10 במחשב? תודה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  25. אחרי שעשיתי update ל sp2, ה windows התחיל להתעדכן מעצמו, דבר שמאוד מציק לי כשאני משחק ברשת. אחרי שביטלתי את העידכונים האוטומטיים, הופיע לי סמל ב system tray שאומר לי שהמחשב לא מוגן בלה בלה בלה ושאני "חייב" להפעיל את העדכונים האוטומטיים האלה... למישהו יש מושג איך אני מעיף את הדבר המטריד הזה?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.