עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by AVI.S.T,

יש לי בעיה בWindows שלי (אומי דיזן ) פירמטי לפני כמה ימים והתקנתי עם זה סתם את הדבר הזה שעושה לך תמחשב בסקין של Windows VISTA זה לא היא יפה אז מחקתי אז עכשיו בגלל שרק פירמטי אני לא ידע למה קשורה הבעיה שלי הבעיה היא שאני לא יכול לעשות המתנה ועם שאני מכבה תמחשב אז זה עושה לי כעת ניתן לכבות את המחשב וגם במאפיינים של הכרטיס מסך כתוב לי שיש לי IRQ:11 וברגיל (לפני הפירמוט) 16 הנה תמונה:

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  2. מוזר

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  3. אני לא יודע אם זה מהתחממות או לא , אני מצרף את ה DUMP עזרה בבקשה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  4. אהלן.. חיפשתי בפורום לפני ולא מצאתי.. כשאני מעלה את ויסטה נפתח לי שאני צריך לבחור בו שם משתמש וסיסמא. איך אני משנה את זה שהוא ייכנס לחשבון שלי אוטומטית? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by Epic,

לאחרונה לפעמים כשאני עוזב את המחשב לכשעה הוא נתקע עם התמונה של השומר מסך ולא מגיב. כשאני מאתחל אותו (מהכפתור במארז) הוא כותב שהייתה שגיעה והוא רוצה לדווח למיקרוסופט. ואז הוא פותח את האינטרנט ומעלה את הדבר הבא: יש צורך להיות מודאגים? יש לי פנטיום 4 3.0GHz (ללא OC) ולוח אם שלBiostar P4VMA-M (לפי תוכנת everest)

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  6. Started by Emin,

התקנתי את התוכנה NERO ואחרי זה עשיתי ריסט, עכשיו המחשב לא מצליח לעלות, הוא אומר לי לבחור בין Safe Mode, ההגדרות האחרונות שעבדו ולהפעיל את ווינדוס בצורה רגילה. ניסיתי את כולם ואף אחד לא מעלה את הווינדוס, הווינדוס כזה בא להיטען ובום עושה לי ריסט. איך אני יכול לפתור את הבעיה ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by messi,

יש לי מחשב כזה: GEFORCE 8800GTS 640MB 1GB DDR2 INTEL E6300 1.86GHZ כדאי לי להתקין vista ultimate הכי חדש?

8. Started by alergic,

אני יודע שאולי זה לא חוקי אבל אני רק שואל. איך אפשר אם windows פרוץ לקבל את כל העידכונים? מי שיוכל לעזור או להפנות תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  9. Started by ran19,

אז ככה עכשיו אני מתכתב מהשם משתמש של אחותי והיא מוגבלת (באותו מחשב) ואני מנהל ואיך עכשיו אני יכול לפרוץ את הסיסמא שלי נכנסתי גם דרך המצב בטוח אבל גם שם צריך תסיסמא אז מה עושים??

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by Old Cat,

מערכת איכסטה (AKA VISTA) על מחשב נייד דל. 1. סל מיחזור נעלם. נסיבות היעלומת לא ברורות, המשתמשת לא זוכרת מה עשתה אם בכלל אבל פתאום שמה לב שאיננו על שולחן העבודה. ב XP אפשרויות שולחן העבודה והתאמה אפשר להגדיר הצגתו. בויסטה, הכיצד מחזירים? 2. הגדרות אפשרות תיקייה בסייר במערכת XP איפשרו הצגת קבצים מוסתרים, קבצי מערכת וכו' וכו' כולל הגעה לקבצים זמניים של המשתמש ועוד. בויסטה, הכיצד מגדירין ? 3. לשחזור מערכת ניתן ב XP לקבוע נפח דיסק מוקצה ולשלוט על הביזבוז. היכן וכיצד בויסטה?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  11. האיקונים נעלמים לפעמים כשאני נכנס לmy computer ואז אחרי כמה שניות הם חוזרים ולוקח לו קצת זמן להכנס אליו. זה לא רק ספציפית עם האיקון הזה אלא גם עם אחרים וזה לא כל הזמן,לעיתים רחוקות. אז רציתי לשאול אם זה קרה למישהו ואם יכול להיות שזה באג במערכת ואם יש פאטצ' לתיקון. תודה לעוזרים.

12. Started by רוני1,

מה זה בעצם sp2 ומה היא מכילה ומה בדיוק תפקידו של הפירוול והאם הוא הכרחי.....???? הסתכלתי כבר בחיפוש ואשמח אם תענו ל בכל זאת.. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  13. במחשב של אחותי הקטנה קרה דבר מוזר (או שהיא גרמה לדבר הזה) אין אפשרות לסמן שהווינדווס יעלה עם מסך הWELCOME כמו בתמונה למטה מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by 114508534,

פתאום האקספלורר הפסיק להיפתח , ניסיתי כמה פעמים ולא נפתח, עשיתי רסטארט ולא עולה עדיין , הכוונה כמובן לאינטרנט אקספלורר הדפדפן . תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  15. קניתי דיסק חדש 40g והתקנתי עליו מערכת הפעלה xp, בדיסק הקודם שלי 13g שעדיין עובד יש מערכת הפעלה win 2000 אני רוצה שתהייה לי אפשרות לבחור במערכת הפעלה באתחול המחשב, האם יש אפשרות כזו?, הדיסק הישן מלא בתוכנות והגדרות חשבות ואני לא מעוניין להתקין מחדש שתי מערכות חדשות אחת ליד השניה, אלא להתשמש במערכת הישנה שנמצאת על דיסק נפרד ובדיסק החדש שיש עליו xp. חדש בתודה מראש, אודה על פתרון מפורט אם יש כזה . ביי מיקי.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  16. מה כבר שאלתי... איך עושים דואל בוט? וזה שאפל מחייבים לקנות מחשב שעולה פי 2 בשביל לתכנת לאייפון זה חוקי :kopfpatsch: קצת התחשבות... לא שאלתי איך מורידים..

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  17. התקנתי כרגע Google desktop search ויש לי SP1 אז החלפתי גם את החיפוש של הווינדוס בזה של גוגל. הרשמים: הגוגל מחפש במהירות מדהימה, הSidebar מעולה ולא כבד כמו המקורי של ויסטה. הגדג'טים בsidebar לא כבדים בכלל. אפשר להגדיר שהגוגל יאנדקס גם כונני רשת (בתנאי שהם כבר Mapped). לדעתי חובה לכל בעל XP ובעיקר ויסטה להחליף את החיפוש המקורי בזה של גוגל. פשוט מדהים

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by darkman,

יש לי וינדוס 2000 אתמול התקנתי Firewall והיום המחשב פעל בערך מ 11 לפני חכצי שעה היה המסך הראשון לפני חמש דקות המסך הכחול שני בא החלטתי לרשום את השגיאה Address de7e5052 base at be7d8000 data stump 4076a214 filtht.sys ולפי זה היה רשום מלא כתובת לא היה לי כוח עם מישהו יעזור אני ישמח אני פשוט מרגיש שהפורמט שאני הולך לעשות למחשב מאוד מאוד קרוב. :-[ :-[

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  19. שלום רב, סוף סוף, קיבלתי את מחשב ה-HTPC שהזמנתי (עם מערכת הפעלה ויסטה פרמיום) בהזדמנות זו תודה לחבר'ה מפורום מפרטים שעזרו לי בבחירת החומרה עכשיו אני צריך להתקין מספר מקודדים ונגנים הדרושים לצורך עבודה עם קבצים של HD הבנתי, שיש מצבים בהם המקודדים האלה עלולים לגרום לכל מיני התנגשויות ביניהם ובעיות במחשב, ולכן חשוב לי שתהיה נקודת שחזור למצב שבו קיבלתי את המחשב, לפני כל ההתקנות שאני עומד לבצע. השאלה, האם מערכת ההפעלה יוצרת באופן אוטומטי נקודות שחזור בכל פעם שמתבצעת התקנה, או שאני צריך ליצור בעצמי נקודת שחזור כזו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  20. שלום, יש לי אינטרנט 2.5 ומאז שהתקנתי את הWIN7 עשיתי בדיקת הורדה וקיבלתי תוצאה של בסביבות ה100kb/s עם הXP הייתי מקבל 312 בממוצע מקווה שזה מתאים לפורום הזה... אשמח לעזרה תודה 8)

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by shimonsky,

מישהו יודע כמה מקום מומלץ לשים במחיצת C עם ויסטה?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by maccabeast,

איזה וינדוס אני צריך לשים על המחשב החדש? כולם מבלבלים בשכל," 64 ביט 32 ביט ויסטה שמיסטה, החלונות הזה לא תומך בזה לא תומך בדואל קור, לא תומך בזה." בקיצור מה אני צריך ומומלץ?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  23. שלום לכולם! אני חדש כאן ומקווה שזה המקום לקבל תשובה לשאלתי ומודה מראש לכל מי שיכול לעזור אתמול התקנתי מחשב חדש עם רישיון חוקי של מערכת הפעלה - WIN XP PRO SP2 ENGLISH הכל עבר בשלום ולאחר התקנת אנטי וירוס NOD32 ועידכונו התחלתי לגלוש.להפתעתי קיבלתי חלון שמופיע באתרים מסויימים ולא בכולם אבל שלא ראיתי כמותו מעולם להלן מצ"ב תמונה בקובץ דוגמה לנוסח. יש לתת לו מענה של YES מספר פעמים ואז להמשיך לגלוש אבל אתרים אחרים כמו וואלה למשל לא מופיעה ההודעה הנ"ל.מיותר לציין שזה משגע ומפריע.ביצעתי בדיקת אנטי וירוס למרות ההתקנה הנקיה והחדשה ליתר ביטחון ודבר כמובן לא נמצא.בדקתי הגדרות אקספלורר הגדרות אבטחה וכלום לא עזר אנא עזרתכם הדחופה בפתרון הבעיה! תודה 8) [attachment deleted by ad…

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  24. המערכת: windows XP Sp2 הרצתי את Ad - Adware, Spybot האקספלורר נותן הודעת שגיאה בלי שום סיבה בעת כניסה לאתרים מסויימים . ולעתים עד שאני לא מבצע Refresh על אותו עמוד, אז מתנטרלות אפשרויות מסויימות. באתר ynet אי אפשר בכלל לראות הטוקבקים ... בנוסף דפים מסויימים, וקישורי Java מסרבים להפתח. ניסיתי לעשות לאקספלורר reinstall אך ללא הועיל. הנה דוגמא להודעת שגיאה באתר גוגל: מישהו יודע מה ניתן לעשות? יש לציין שבדפדפן Firefox לא קיימת אף אחת מהבעיות הנ"ל. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  25. לילה טוב. התקנתי היום ווינדוס מקורי, אחרי ההתקנה קפצה לי הודעה של ה-30 יום. האם זה טבעי למרות שהסיריאל מקורי? אני עדיין צריך לאמת אותו מול מיקרוסופט?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.