Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני עם 7 מאוד מרוצה כבר הרבה שנים כדאי לשדרג? זה עדיין בחבלי לידה? דרייברים ותוכנות יש הכל בכל מקום בקלות? בבקשה חוות דעת תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 31.5k צפיות
-
-
לפני כחודש לערך החליפו לי לוח אם(שכולל את הכרטיס מסך) לאחר שקיבלתי אותו עשיתי ריענון לתוצאה והיא נשארה כמו שהיא,לאחר מכן שהגעתי לביתי עדכנתי את הכרטיס מסך מWINDOWS UPDATE והתחלתי את המחשב,ואז הלכתי לדירוג תוצאות והוא כתב לי למעלה שזוהתה שינוי במערכת וצריך לעדכן את התוצאה האם זה בכלל עדכון הכרטיס מסך או יכול להיות שהמחשב בדילי והחליפו לי במעבדה למשהו אחד? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום 1. איך מפרמטים ב windows7 ואיך מחלקים למחיצות? 2. התקנתי מסנג'ר ולא ניתן להעלות אותו. 3. התקנתי מצלמת אינטרנט, ולא ניתן לראות בה. כל מי שיוכל לעזור לי בבעיות אלו אודה לו. מצ"ב קבצי ההודעה - לפתיחת המצלמה וכך לפתיחת המסנג'ר תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני פשוט צריך לדעת מה האופציה הכי נוחה וקלה לבירור שם חשבון המשתמש העובד כרגע על הוינדוס ? (למשל לבן אדם שכמעט לא יודע מה זה מחשב ואולי ורק יודע לכבות ולהדליק אותו). אני אישית בודק דרך ה task manager , אך אני מחפש אופציה הרבה יותר קלה ומהירה. למישהו יש רעיונות ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל. אני משתמש בווינדוס XP SP2. לפני זמן קצר, קרה מקרה מוזר. אני ירדתי לשתות משהו וכשחזרתי הזזתי את העכבר והמחשב היה תקוע, אז עשיתי ריסט. לאחר הריסט, זה הגיע לטעינה של המערכת הפעלה, אך פתאום מופיע מסך שחור וכלום לא קורה. המחשב עולה כרגיל במצב בטוח עם אינטרנט. מה אני יכול לעשות? אני אפילו לא יודע מה הגורם לבעיה וממש לא בא לי לפרמט עכשיו. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לאחר התקנה של וינדוס ויסטה WINDOWS VISTA 64 BIT, נתקלתי בהמון ישומים וסרביסים שרק מאטים את המחשב.. יש איזו גירסא שעברה מודינג שנועדה בעיקר לגיימרים? שתהיה מהירה ככל הניתן. או איזו תוכנה שמנטרלת את הכל היישומים והסרביסים הלא רצויים..
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
-
אז ככה.. אני עכשיו במחשב של אחותי.. קיצר המחשב שלי חצי שנה לא עבד כי לא היה לי כרטיס מסך.. קיצר קניתי עכשיו כרטיס והכל.. המחשב עבד כרגיל.. עכשיו.. הכנסתי את הדיסק של windows על מנת לפרמט במקום delete עשיתי install על כונן C שכבר קיים בו windows עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב זה נותן לי את השגיאה הבאה http://img108.imagevenue.com/img.php?image=74066_DSC00029_123_955lo.JPG ניסיתי ללחוץ r אבל לא עובד.. ניסיתי גם F8 וגם delete אולי לשנות משהו בביוס אבל כלום לא עובד.. פשוט עושה ריסט עוד פעם ועוד פעם.. מה לעשות? ???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כיום במחשב שלי מותקנת מערכת ההפעלה WIN XP וקיימים בו 2 הארדיסקים: הראשון בעל נפח של 250 GB, והשני בעל נפח של 640 GB. כעת רכשתי כונן חדש של 1TB. אני מעוניין לחבר אותו למחשב, לפרמט אותו (NTFS), להעתיק אליו את כל המידע שאני מעוניין לשמור ולנתק אותו מהמחשב. לאחר מכן אני רוצה לפרמט את שני הכוננים הישנים ולהתקין על הכונן של ה-640 GB את מערכת ההפעלה WIN 7. לאחר ההתקנה אני מעוניין לחבר את הכונן החדש. השאלה שלי האם המידע שהעתקתי אליו יהיה נגיש ממערכת ההפעלה החדשה? האם כאשר אני מפרמט אותו צריך להגדיר משהו לפני כן? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני נכנס ל-msconfig ושמה מסדר לי מה יעלה עם הפעלה של המחשב ומה לא.. אחרי שאני מסדר את זה ואני עושה הפעלה מחדש עולה לי כל פעם הודעה עם המחשב בקשר ל-msconfig ואם אני מסמן שם את ה-וי ועושה עוד פעם הפעלה מחדש אז זה הכל חוזר ועולה בהתחלה... H-E-L-P!
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אין לי כוח כל פעם ללכת למחשב ולחבר או להוציא את הכבל SVIDEO בשביל הTV , אני רוצה שיהיה מחובר תמיד אבל יעבוד רק כאשר אני ידנית הולך להגדרות ומדליק אותו . איך אני אומר לWINDOWS לא להעלות את ה TV OUT אף פעם גם אם הוא מזהה שהכבל מחובר ?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי בעיית פונטים. היא החלה אחרי שהתקנתי תוכנה בשם The Logo Creator. עשיתי לה uninstall, לא עזר, reinstall לא עזר, שוב uninstall לא עזר... (u got the point). הבעיה היא עם הפונט Arial שמאד נפוץ בתוכנות ובאינטרנט. הבעיה היא עם צורתו של הפונט כאשר הוא במצב Bold. כאשר אני רואה כתב אריאל מודגש אז אני רואה מודגש+נטוי. ועוד, בפונט הרגיל של הפורום, כאשר כתב עברי מודגש הוא נראה כמו Tahoma מודגש! עם האנגלית בסדר. הרי הדגמה: בלי לשנות גופן ברירת מחדל: כתב עברי רגיל. כתב מודגש Normal English. Bold English. וב Arial: כתב עברי רגיל. כתב מודגש Normal English. Bold English. זה מה שאתם רואים, ומה שאני רואה: help! :-\ עריכה: אגב ניסיתי למחוק את כל הפונטים בתיקיית Fonts ולה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי שכח את הסיסמא שלו לכניסה לווינדוס. האם יש אפשרות לפתוח את המחשב או לגלות מה הסיסמא? אני יודע שאפשר לפרמט אבל אני רצה לדעת אם אפשר לעשות משהו אחר. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נסתי לעדכן SP1 לויסטה , הורדתי את העדכון אשרתי הפעלה כמנהל לאחר מיכן הצלחתי להתקין, אבל בכיבו בהפעלה מגיע עד שלב 3 100% ונתקע הרבה זמן לאחר מיכן כותב SP1 לא הותקן חוזר למצב קודם! ניסיתי פעמיים ולא הצלחתי האם יש למשהו רעיונות לפתרון?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
כל נקודות השחזור של ויסטה נמחקות במעבר ל xp האם קיים פתרון פשוט לבעיה? תודה ובוקר טוב
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב אז אחרי שאני לוחץ כיבוי אני מקבל הודעה שאומרת שהזיכרון הוירטואלי של המחשב שלי נמוך,מה הבעיה בדיוק? מה זה זיכרון וירטואלי?(דרך אגב לי יש AMD2000 וזיכרון של ווידבונד 256 DDR). ההודעה הזו היא רק מהימים האחרונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי windows xp pro שעולה ישר בלי יוזר וסיסמה כאשר אני מנסה להיכנס לרגיסטרי אני מקבל הודעה Registry Editor Registry editing has been disabled by your administrator. OK
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את מערכת ההפעלהWINDOWS 7 , באופן עצמאי כדי ללמוד. מישהו יכול להפנות אותי למאמר, מדריך, אתר וכיוב' שיסייע לי להתקין את מערכת ההפעלה. מקור שידריך אותי איך לחלק את הזיכרון וכל הכרוך בהתקנת מערכת הפעלה במחשב חדש. רצוי בעברית תודה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איפה נמצא העידכון עיברית בויסטה? למישהוא יש קישור או שיגיד לי איך להוריד אותו? תודה שמואל
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הי, ניסיתי להתקין איזה שהיא תוכנה,אבל ההתקנה נתקעה,התוכנה לא הותקנה אבל נוצרה לה תוית ב-Add\Remove,שלא ניתן למחוק כי ה"אשף" לא מצליח לאתר את הקבצים. כשניסיתי להתקין מחדש את התוכנה ואז למחוק אותה,התוכנה שאלה אם ברצוני להסיר קודם את ההתקנה הישנה ... כיצד אני יכול למחוק את התוית הזאת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
השאלה בכותרת...אם לא ברור תשאלו ואני יפשט את זה...
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היה לי וינדוס אקס פי ופירמטתי לויסטה. עכשיו יש לי את התיקיה הזאת windows old. וכשפירמטתי רציתי שכל הקבצים שהיו על המחשב ישארו לאחר הפרמוט. איך אני פשוט מעביר את כל הקבצים בתיקיה הזאת לוינדוס הנוכחי? משחקים ותוכנות לא פועלים לי...איך פשוט אפשר להשאיר את מה שהיה קודם בלי תקלות? זה ממש דחוף תודה רבה וחיפשתי באינטרנט פתרון ולא מצאתי..
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לפני כ-3 ימים המחשב פתאום נותן לי מסך כחול למספר שניות, היה נכבה, ולפעמים מעלה את עצמו מחדש, ולפעמים לא. אתמול הוא עשה זאת מספר פעמים, כאשר בפעם האחרונה הוא לא מצליח להעלות את מערכת ההפעלה בשום פנים ואופן ואני מקבל את המסך הבא: ולצערי לא הצלחתי לצלם את המסך הכחול, משום שהוא הופיע רק למספר שניות והמחשב מיד נכבה. אציין גם שהדיסק הקשיח הינו חדש לחלוטין. האם הבעיה היא יכולה להיות בסוללה של לוח האם? המחשב נמצא אצלי כ-3.5 שנים. לוח האם הוא מדגם foxconn socket 775 661fx7mf-s vga+agp+L. הבעיה במחשב של zohar678, החבר בפורום זה רק בגלל הבעיה אין באפשרותו לכתוב את ההודעה. במידה ומדובר בסוללה של לוח האם, האם החלפתה עלולה לגרום לאיבוד ההגדרות של ה-BIOS? במידה שעלולה להיגרם ב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
I urgently need the language pack for the 2K does anyone know anything about it
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-