עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by aviy,

שלום אולי מישהו יכול לעזור לי. אני משתמש ב-XP. כאשר אני מריץ תוכנות הן לא מופיעות ב-TASKBAR (אין טאבים בכלל). כאשר אני עושה MINIMIZE לחלון הוא כאילו יורד לתחתית המסך אך עדיין לא מופיע ב-TASKBAR. ניתן לעבור בין התוכנות שפועלות רק ע"י ALT+TAB. אולי מישהו יכול לעזור???? נואשתי כבר מהבעיה הזו ואני לא מוצא פיתרון!!!! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by BenK,

שלום, יש לי בעייה במחשב כשמנסים להיכנס למחשב שלי או לאקספלורר בכל דרך ההודעה המופיע - problem accured in internet explorer, restart your computer if this problem continue הדבר קרה משום מקום, תוך כדי גלישה תמימה באינטרנט, מה שמעלה אפשרות של פריצה למחשב וחבלה... אין לי תוכנת הגנה אשמח על כל תגובה. תודה

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by nice,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2848385,00.html אני לא יודע אם זה מקובל בפורומים האלה אבל אני עושה את זה הרבה בפורומים של Pcplus . נקודות חשובות ממאמר למי שלא קרה או כל דבר אחר: המערכת תצא לאור בסביבות 2005 שזה עוד שנה מעכשו +.(זה עוד המון זמן לחיות עם אותה מערכת הפעלה ששום דבר בה לא מתחדש). למערכת תהיה מערכת חדשה לקבצים (כן עוד אחת). המערכת אמורה להציב סטנדרטים משלה לתוכנות ולתת תקנים לפי הרמה כדי לדאוג ליציבות ואמינות. יהיה ממשק חדש למערכת בתלת מימד (זאת אומרת מה שאתם רואים על המסך כל יום יעבור לתלת מימד ואני מתכוון הכול!!!). היא תדרוש 64 או 128 מגה בייט בזיכרון של כרטיס המסך. והמינימום הפעם יהיה 256 זיכרון (כאשר היום זה 64 למרות שבפחות מ256 זה כמעט בלתי אפשרי ל…

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אם יש לי דיסק קשיח ב NTFS ו(של חבר) והבאתי אותו למחשב שלי עם WIN XP PRO כשאצלי זה FAT32, איזו דרך יש כדי לחלץ משם מידע מבלי לפרמט\לפגוע בתוכן הקבצים?

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  5. Started by pooowa,

היי אחרי שהרצתי PCMARK04 העלתי את הדף אינטרנט וכל התמונות לא עלו! במקומן יש מן "תמונה" שבתוכה יש ריבוע עיגול ומשולש (איזה פירוט ), עכשיו אני לא יודע מה הבעיה? עשיתי ריסטרט ולא השתנה, אין במחשב וירוסים למיטב ידיעתי... מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by chenc,

שלום לכולם! בקרוב אקבל מחשב חדש. אני הולך להתקין אותו. יש לי הכל: WinXP, Win2k, PartitionMagic 7, Office, Norton Internet Security, Norton SystemWorks ושאר תוכנות רגילות... רציתי לשאול: מהו הסדר הנכון, החלק והבטוח להרמת המערכת? האם קודם לחלק את הכונן הקשיח ואז להתקין המערכת (אגב אני מתקין 2000, אין משהו כרגע יותר טוב - או פחות גרוע, למחשב אישי נכון?) והאם אחרי המערכת רק דרייברים? ורק אז SW או לפניו IS? (אגב הצירוף של שתי החבילות - SW ןIS עשה לי המון בעיות בגרסאות 2004)... בקיצור, מה היא הדרך החלקה להרמת מערכת, שתבטיח לי יציבות ואמינות מירביים? על מה לשים לב בהתקנות של כל העניינים? על מה להקפיד...? מה להפעיל? בתודה רבה מאוד לכל המשיב, יבורך הוא ! חן.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by stingeR-,

אוקיי , פתאום היום אחרי ריסטרט המחשב התחיל לעשות קולות של שגיעה אבל בלי שגיעה... הוא עושה צלילים כאלו של שגיעה בצרורות של ארבע כל שניה! אי אפשר לעשות כלום! מזה ?! מי עושה את זה? למה זה עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  8. Started by miki891,

שלום יש לי חלונות 2000 שרת. ויש 2 מחשבים הם פנטיום 4 הוא שרת 2000. והמחשב שני הוא פנטיום 3 מקומי קשת. בפנטיום 3 אני מבצע LON ON. נפתח לי חלון וכותב ADMINISTRATOR, ואח"כ דומיין הוא "בועז". ואז פתאום יש לי הודעה שאומרת לי : Service control manager ----------------------- at least one service or driver failed during system startup. use event viewer to examine the event log for details. אני לא מצליח להיכנס ל- DOMAIN. רגיל. איך פותרים את הבעיה? אגב: אם אני משנה את DNS מספר אחר לא יהיה לי אינטרנט. בתודה מראש בועז

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  9. Started by wow,

אתמול התקנתי תוכנה בשם ASTON ושמתי לב שכשאני עושה ריסטרט אז לפני המסך הכחול שרשום WELCOME נהיה לי מסך שחור לאיזה דקה וחצי ורק אחרי זה הווינדוס עולה. בדקתי וירוסים הורדתי את התוכנה ואפילו פירמטתי את המחשב מחדש אבל הבעיה עדיין נשארה. דרך אגב יש לי WIN XP PRO ולא עשיתי שום OC. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  10. אני באתי להתקין לידיד שלי WINDOWS XP SP1 במחשב של P3 733 MHZ ו 128 RAM. היה לו עד כה WIN98 ששיגע אותו, אז החלטנו לשנות. עשיתי פירמוט והתקנה מחודשת של ה WINDOWS שדרך אגב יצאה ללא שום בעיה. הבעיות התחילו לאחר שהתקנתי, כשראיתי הודעת שגיעה של HOST מסויים אך לא ידוע לי איזה, חוץ מזה שבדוח רשום שיש בעיה בקובץ SVCHOST.EXE, לאחר ההודעה הזאת, לא ניתן לעשות COPY & PAST לשום דבר והקייקונים בשום מקום לא מוכנים לזוז. בעיה מוזרה אבל בכל זאת. עם התקנת NAV 2004 PRO בסוף ההתקנה (99%) הוא עשה לי את השגיעה הזאת, קיבלתי FAILURE מהSETUP ועכשיו אני תקוע במצב שאני לא יכול לעשות UNINSTAL לתוכנה בגלל שכשאני מנסה אז הוא בעצם אומר שההצקנה של NAV היא קפואה ויש צורך לבטל זאת, והוא ניתקע בביטול. …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אין לי בעיה להתקין עברית, אך כרגע תקליטור מערכת ההפעלה לא אצלי והוא גם לא יהיה בזמן הקרוב. ישנה דרך אחרת לאפשר עברית? אולי איזשהו עדכון אשר מכיל את הנדרש שניתן להוריד מ-Microsoft? בתודה מראש, Nike.

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by __MIKO__,

בכל פעם שאני מכבה את המחשב אני מקבל את ההודעה הנ"ל :winnet.exe .....because the program is shutting down (או משהו דומה. אני לא מספיק לקורא כי המחשב נכבה) יש למשיהו רעיון מה זו הבעיה ואיך ליפתור אותה? OS-XP celeron 700 320 ram

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by oryosef1,

שלום השארתי את המחשב פתוח והורדתי מאימיול כמה דברים. בבוקר פתאום אני רואה שיש קובץ חדש בשולחן העבודה שאני לא יצרתי: badframes.stt יש לי אנטיוירוס וזה לא וירוס..... וגם יש לי פיירוול... מישו יודע מה זה??

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by asichen,

רציתי לדעת איך אני יכול למחוק מהתפריט New שאני לאחץ על הלחצן הימני? אני רוצה למחוק משם new של תוכנה שהתקנתי ומחקתי וה new שלה עדיין בתפריט מכווה שהבנתם...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, יש לי ווינדוס אקס פי, ויש לי מספר בעיות כלליות: 1.בעת הפעלת המחשב עד שהוא עולה לוקח המון זמן וזה לא בגלל הסטארטאפ. 2. האקספלורר לא עובד כמו שצריך 3. יש תקיעות 4. לפעמים תוכנות מסויומות לא עולות 5. המחשב שלי - לעיתים לא נפתח הכוונה הוא נפתח וסורק ככה שנה ולא פותח אז צריך להכנס ידני יעני לכתוב c:\e: וכו' רציתי לדעת מהם הדברים שעלי לעשות? חוץ מפרמוט? בבקשה תעזרו לי זה דחוף לי. תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  16. Started by asichen,

קניתי מדפסת משולבת ושאני עושה רסטרט כשהווינדוס עולה הוא נכנס לי לתפריט שאני צריך לבחור משתמש... עד עכשיו זה לא היה לי ואני רוצה שהווינדוס ישר יכנס לי למשתמש שלי בלי לשאול כלום...

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by tom123,

כל הפרסומות FLASH וכו' מהבהבים לי כל פעם שיש אותם נגיד אני נכנס לוואלה אז כמעא כל האתר מהבהב יש לי נגן FLASH מה אפשר לעשות זה מעצבן...

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage. Bugcode_USB_Driver. מה הבעיה?? תודה רבה לכל מי שעוזר!!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, המחשב שלי טחון בוירוסים ואני מעוניין לפרמט אותו. יש ברשותי Windows XP, ובעבר אני זוכר שכשפירמטתי את המחשב הצטרכתי על מנת להתקין את XP קודם להתקין את Windows 98 (דרך דיסקט אתחול) ורק אח"כ דרך 98 יכולתי להתקין את XP. כעת נודע לי שניתן ליצור דיסקט אתחול (BOOT) ל-XP דרך XP עצמו ואז לא אצטרך להתקין את 98 אלא אוכל ישר להתקין את XP עצמו על המחשב. הבעיה היא שאני לא יודע כיצד יוצרים דיסקט אתחול דרך XP (נאמר לי משהו על 6 דיסקטים וכדומה, אך לא ברור לי עדיין). -אני מודה מראש לכל מי שיעזור לי לפני פירמוט המחשב ויאמר לי כיצד ניתן ליצור דיסקט אתחול דרך XP. תודה רבה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מנסה להפעיל מחשב ללא מגע של עכבר ומקלדת וגם ללא מסך ברור לי שעם המסך אין בעייה ושאני חייב את העכבר והמקלדת כדי להתקין את המחשב כמו שצריך השאיםה שלי היא לשים איזה משהו בstartup שירוץ מרגע שהמחשב נדלק וWINXP עולה. אני לא רוצה שתהיה מקלדת ולא שיהיה עכבר... ושוונידוס יעלה גם אם יש הפסקת חשמל ולא יגיד לי שהוא צריך עכבר או מקלדת מישהו יודע איך אני עושה את זה?? אנא עזרו לי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by GHOST,

איך אני מתקין מערכת הפעלה על ההארדיסק הנ"ל? מערכת ההפעלה רושמת שאין הארדיסק באט ההתקנה?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by asichen,

שאני ניכנס לאתרים שלכם ולעוד הרבה אתרים אני מקבל את ההודעה הזאת : http://planet.nana.co.il/zzzzzx/01.gif תעשו שמור מקור בשם... עזרו לי בקשה...

23. Started by sella,

יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 והווינדוס עולה לי ממש לעט יש לי בעיה או משהו או שלמישהו יש פיתרון?????

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  24. כל פעם זה פותח לי הודעה שסופרת לאחור והיא כל דקה מכבה לי את המחשב "שמה היא "תולעת" בקשה עזרו לי זה דחוף

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  25. יש לי ווינדווס xp, ויש לי איתו בעיה מרגיזה שהוא פשוט מאתחל את עצמו, כשלפני זה הוא מודיע לי הודעה בה נאמר לעשות שמירה בכל תוכנה שהיא, ושהמחשב יסגר תוך דקה, ומופיע שם קאונטר של זמן. זה קרא לי לאחר שפירמתתי את המחשב... אני מודע לזה שהבעיה הזו אמורה להיפתר ע"י שידרוג winxp, אבל שידרגתי מהאתר של מיקרוסופט וזה עדיין קורה!

• 5 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים