עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by coorva,

איך אני עובר בחלונות XP בין תפריט ההתחל הקלאסי שמראה לי כשאני לוחץ על התחל את כל התוכניות לבין התפריט שבו על מנת לראות את התוכניות אני צריך ללחוץ על התחל ואח"כ על ALL PROGRAMS ? תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  2. Started by OzZzZz,

שלום לכולם!יש לי בעיה עם מקשי קיצור דרך כאשר אני לוחץ על אנטר או על אותיות אחרות נפתח לי או מדיה פלייר או שעושה לי מזעור לחלון. רציתי לשאול האם יש אפשרות להגדיר את מקשי קיצור הדרך בווינס ויסטה. תודה למי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  3. Started by malcolmx9,

קודם כל אני מבקש, בלי המלצות על פיירוול שונים. אין בזה צורך. רק אני מבקש שתענו לי על השאלה.... תשובות מבוססות, לא סתם לזרוק "זה חרא של דבר" וכו'. תודה XP PRP SP2

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by boris65,

ברשותי ויסטה Home premium רשמית עשיתי הדקנה בצורה של דואל בוט (שתי מערכות על אותו דיסק) כש אני מסיים עבוה בויסטה ולוחץ על כפטור סגירת המחשב הוא "חושב" כדקה או יותר עד שנסגר לאומת xp נסגר מהר בהרבה האם ניתן לשנות בהגדרות משהוא (מערכת עולה בסדר ועובדת ללא בעיות) תעזו לי בבקשה מחשב: asus p5b deluxe, p core duo 6600, 2gbram, hdd-250, dvd-rw, leadtek 7950gt

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by yoxo,

יש לי WINDOWS XP SP2 מקורי ורציתי לדעת עם אני יכול לקבל מMS דיסק שכבר משולב בתוכו SP3? במקום להתקין את זה אחרי כל פירמוט. יש דבר כזה? ועם כן כמה עולה הדיסק?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  6. אהלן, התקנתי ויסטה.. אני מבין שבהתקנה לא צריך סריאל.. שאפשר להשתמש במערכת ההפעלה 30 יום ואז יש להכניס סריאל או שהיא תזוהה כלא חוקית.. יש לי כמה שאלות.. איך אני יכול לדעת אם הויסטה מזוהה כחוקית או כלא חוקית? איך אני יכול לדעת כמה ימים נשארו לשימוש חוקי? אני מעוניין לקנות ויסטה מקורית.. אני מבין שלמעשה אני קונה אותה בשביל הסריאל (חתיכת הוצאה אוף).. מה אני אמור לעשות איתו? להכניס את הPRODUCT KEY לאחר שתמים ה30 יום?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  7. Started by DJ_Yaniv,

שלום, התקנתי היום וינדוס לחבר שלי על הדיסק קשיח שלו (וינודס XP) ולאחר שהתקנתי חיברתי בחזרה את הדיסק קשיח שלי ועליו יש וינדוס VISTA והוא מזהה את הדיסק קשיח אבל לא נכנס לוינדוס, עכשיו אני על המחשב של אח שלי. מישהו אולי יודע איך לסדר את הבעייה הזאת, ניסיתי כבר כמעט הכל. חבר'ה תעזרו זה דחוף, תודה !

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  8. או קיי פירמטתי את המחשב שלי שהוא פנטיון 4 1.7 בל 512 זיכרון ו 40 גיג'ה.. המחשב הוא כזה שעובד בלי אימיול וללא משחקים יענטו אחד שחי קל יחסית.. אי סי קיו ווינאמפ מסנגר וכאלה... אין לי מושג למה הוא ניתקע לי פתאום ממש סתם..נגיד הויינאמפ ממשיך לנגן אבל שום דבר שהעכבר עושה הוא לא מגיב... לא על ההתחל גם לא קונטרול אלט דליט לא עולה...השעון של המחשב גם ניתקע כל החמשב קופא קיצר אבל המוזיקה ממשיכה להתנגן.. והעכבר זז רגיל... מישהו יודע מה הבעיה ....? תודה עריכה : קראו את ההודעה השנייה שלי בטרד תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by WaRez.,

אוקיי לאח שלי המחשב יש מספר בעיות... זה התחיל כהמחשב קרס והיה צריך פירמוט. ניסיתי להתקין את Windows XP pro במחשב, אבל המחשב לא הצליח לזהות דיסק... התקנתי את Windows Home Edition ואז הופיעה הודעה - יש לך 30 יום להפעלת Windows. ניסיתי להתקין על Home Edition את Windows XP אבל מכיוון שהם לא באותה שפה, זה לא מצליח. עכשיו אני עדיין תקוע עם ה30 יום. יש לי Office XP 2002 וניסיתי להתקין. אבל גם יש מספר בעיות... משו עם IIS או ISS לא ממש זוכר. הוא לא מצליח להתקין.. למישהו יש רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  10. שלום לכולם.. פירמטתי עכשיו את המחשב הראשי שלי, ואין בwin שהתקנתי תמיכה במקלדת עברית. מה אני צריך לעשות על מנת להוסיף את התמיכה? תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  11. Started by mat77,

שלום לאחרונה כל הסמלים על השולחן עבודה שלי השתנו לצבע כחול. אני רוצה להחזיר אותם למצב הרגיל ללא מילוי . תמונה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  12. כאשר אני לוחץ דאבל קליק על קובץ TXT. הוא לא נראה כלל על המסך אך בשורת ההתחל הוא נראה. כדי לראות אותו אני צריך ללחוץ עליו בשורת התחל עם לחצן ימני ושם על MAXIMAIZE. אבל אז הוא נפתח על כל המסך, אני רוצה שיפתח בחלון בגודל בינוני. ואני גם מעוניין כשאני מפעיל אותו שהוא יראה, ולא יהיה רק כסמל בשורת התחל. מה הפתרון לבעיה וממה זה נובע ?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by netanel1234,

שלום, ראיתי שיש את התוכנה WINDOWS MEDIA SENTER ולפי מה שהבנתי אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה לראות את התוכן שיש לי במחשב יותר מסודר וכל זה... אני יודע... מישהו יכול להסביר לי קצת מה מו מי...?? וגם לפי מה שהבנתי צריך מחשב מיוחד בשביל זה או שאני יכול להשתמש במחשב שלי?? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  14. יש לי VISTA 64 ו 4 GIGA זיכרון וכרגע ללא PAGE FILE המחשב נראה שעובד בסדר אבל אני רוצה לדעת אם כדאי להפעיל או לא. אם כן כמה אני צריך ? איך אני מחשב את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  15. נתקלתי בבעיה הזו ואני חייב עזרה, רוב קבצי התקנה לא פועלים, קבצים מסויימים של תוכנות לא עובדים, חיפשתי בגוגל שעות, ניסיתי סקריפטים ופיקסים, שום דבר לא עזר, בדקתי ברג'יסטרי, הערך תקין, בFILETYPES משום מה כל פעם נעלם הערך של EXE, אני כל הזמן מחזיר אותו וזה לא עוזר. סריקה באנטי וירוס (NOD32) לא גילתה כלום, SPYBOT לא מצא שום דבר, HJT גם לא. רק לא מזמן גיליתי שאם אני חוסם את התנועה בפיירוול, אז זה עובד, אבל גם זה לא תמיד, אז בבקשה, נסו לעזור לי

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by gimdy,

קיבלתי היום את המחשב שלי עם ויסטה לתקופת ניסיון יש לי וינדוס XP ואני רוצה להתקין אותו מתקינים אותו על הויסטה הניסיוני או שצריך למחוק משהו ?

17. Started by Sweet_Tooth,

בבקשה אני צריך עזרה אני לא יודע למה אבל לאחרונה הדלקתי את המחשב ואחרי שהוידוס טון מוביע מסך כחול במהירות ואני לא מספיק לקרוא מה יש שם אבל ה Safe mode עובד מצויין מה לעשות ??

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  18. אז אני נכנסתי לשרתים ושיניתי שהRPC יאתחל את עצמו וזה עדין סוגר לי את המחשב אז מה אני יכול לעשות

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by levyonfire,

אז מחר מגיע מחשב חדש ואני לא בטוח מה להתקין במפרט החדש יש לי בסך הכל 6GB זכרון, כך שאני מניח ש32BIT לא בא בחשבון וזה אומר שאני עובר מXP 32 שאני כל כך אוהב למשהו חדש אז מה עדיף? XP 64 bit? ויסטה 64? או בכלל ווינדוס7? אין לי זמן להתעסק עם באגים או חוסר תמיכה וכל שאר השטויות האלה אם זה עוזר: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 7-7-7-18 PK

20. Started by liloli,

אהלן אנשים. כאשר אני משאיר את המחשב דולק לזמן ארוך ביחד עם ביטורנט (לא יודע אם יש קשר בין הדברים) לעיטים דחופות קוראת תופעה מאוד מוזרה המחשב עובר למסך כחול כולו ומופיעה לי בעיית בווינדוס שבעיקרה רשום כך : מסך כחול: DRIVER??_IRQL_NOT_LESS??_OR_EQUAL ולאחר מכן כאשר אני מדלי את המחשב הווינדוס מראה לי את ההודעה הבאה: The system has recovered from a serious error ומבקש ממני לדווח למיקרוסופט על הבעיה למישהו יש מוסג אולי מה זה אומר? אני חושב שזה אולי התנגושת חומרה שגורמת לזה אבל איני יכול להצביע על משהו מסויים האם ישנה אפשרות שהביה היא בחומרה? לוח: ASUS P5WD2 PREMIUM 955X מעבד: P.4 3.0 2MB זיכרון: OCZ PLATINUM PC 4200 512*2 כרטיס מסך: ASUS ATI X800XL אשמח לשמוע הצעות כיצד לפתור…

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  21. נעלם לי האדמינסטרטור שדרכו הייתי נכנס לעשות פורמט ועו, אין אפשרות ctrl+del ואי אפשר לעשות דיפרגמטציה גם בתוכנות חיצוניות. כאילו לא מזהה כונן קשיח האם הלך לי הכונן קשיח או ווינדוס. המחשב עובד חוץ מזה. נדמה לי שזה קרה אחרי שניסתי לעשות בדיסקיפר פרופשיונל( נעלם לי הווליום בתוכנות האלו אך לא בחלונות XP ) בקשה הצילו!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  22. Started by davidcohen,

שלום ! אני חושב אם לקנות ויסטה ורציתי לדעת אם בדיסק מקורי שאני קונה יש אפשרות להתקין גם את הגירסה של 32 ביט וגם את של ה64 ביט ? אני לא מתכוון על מחשב אחד את שניהם, יש לי 2 מחשבים ורק אחד תואם ל64 ביט והשני תואם ל32 ביט. בדיסק ההתקנה של הווינדווס יש את 2 ההתקנות ? תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  23. Started by ShahafH,

טוב שמעו עד עכשיו היה לי על הנייד 32 ביט XP אבל כתוב לי 64bit Support אז רציתי לנסות את הXP 64 ביט.. אחרי שהתקנתי הכל עשיתי דרייברים אבל שמתי לב שהחלונות שאני מזיז אותם זזים בצורה איטית ביותר! שמתי לב שהוא לא זיהה את הכרטיס מסך שלי שהוא Nvidia Geforce 8400M GS 256 MB והוא עובד על משהו דפוק כזה שיש לו רק 14 מגה ובגלל זה זה איטי.. איך אני פותר את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  24. אם התקנתי כמה וינדוסים על המחשב ..איך מוחקים אחד?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by fkvatr,

יש לי מחשב נייד V1002 1.6GhzוVision עם 2Gb זיכרון ודיסק קשיח 160 gb אני מתקין עכשיו מערכת הפעלה מחדש האם להתקין sp3 או להישאר עם sp2?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.