עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by RayZ,

יש לי SP2 . לאחרונה התגלתה בעיה ב Movie Maker 2 . ובמובי מייקר 1 אין את הבעיה. (בעיה של איקסים על כל קליפ) איך אוכל לחזור למובי מייקר 1,למרות שיש לי SP2?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  2. לא ברור לי למה, אבל הנה איך להגיש בקשה.. http://www.xp-sp3.com/beta/

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by Sweet_Tooth,

בבקשה אני צריך עזרה אני לא יודע למה אבל לאחרונה הדלקתי את המחשב ואחרי שהוידוס טון מוביע מסך כחול במהירות ואני לא מספיק לקרוא מה יש שם אבל ה Safe mode עובד מצויין מה לעשות ??

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  4. Started by eladh16,

שלום אני מתכוון להתקין את מערכת ההפעלה vista במחשב חדש ויש לי שאלה. יש לי 4 גיגה זיכרון במחשב החדש ומערכת ההפעלה שיש לי היא Vista ultimate 32 bit. הבנתי שמערכת 32 bit יכולה לקלוט עד 3.5 גיגה זיכרון במקרה הטוב. זה אומר שהמחשב יראה לי 3.5 גיגה זיכרון והוא גם יכול להתמש רק בו? או שהוא יראה לי 3.5 זיכרון אבל הוא ישתמש ויהיה לו גישה לכל ה 4? אשמח לתשובה, משה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  5. http://www.haaretz.co.il/ גם בדפדפן AVANT וגם ב EXPLORER איך אני מסדר שאראה טוב בכל כניסה תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by SuB,

שלום! במחשב של חבר שלי נתקלתי בבעיה מוזרה - לוחצים על איזה לינק שפותח חלון חדש, אחרי שהחלון החדש נפתח הוא פשוט נשאר ריק ורק הסמל של החלונות (השחור הקטן בפינה למעלה) חושב וחושב.. הסרתי את האקספלורר 6, ותהקנתי מחדש, סרקתי spyware עם spybot, עשיתי תיקון של האקספלורר ושום דבר לא פעל. אפילו סגרתי תוכנות ברקע שכביכול עלולות להפריע לאקספלורר, אך שום דבר לא פעל. האם מישהו נתקל בבעיה כזאת ויודע מה לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  7. שלום יש לי שני כוננים, אחד D /C אכשיו התקנתי ויסטה על D ראיתי איך זה אכשיו אני לא הייתי מעונין בזה יותר גועל אז ניכנסתי לווינדוס הרגיל xp שהוא נמצא בC,ועשיתי פורמט לD בויינדוס הכל נמחק. אכשיו שאני מפעיל את המחשב מחדש אני רואה שוב תבוט של ויסטה או xp וכמובן ויסטה לא עובד יש למישהוא מושג איך להעיף אצ הבוט אין לי צורך בו.תודה רבה

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by kobibo,

מידיי פעם המחשב קופא לי אין אפשרות להזיז לא מקלדת ולא עכבר ורק ריסט פותר את הבעיה. כשאני בודק ב Events אני תמיד נתקל ב Event ID 4226 לגבי בעיה במגבלת החיבורים של ה TCP. נסיתי כבר כמה Patches ותמיד לאחר ההתקנה שלהם אני מקבל מסך כחול. אודה לעזרה.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  9. 1.יש לי LOGITECH QUICK CAM ZOOM. אין דרייברים לVISTA וניסיתי בעבר את העזרה של הפורום ונתנו לי קישורים לפורומים אחרים שבהם אנשים הצליחו אך אני לא הצלחתי בכלל. עובד לי רק המיקרופון המובנה אך המצלמה עדיין לא מזוהה ע"י ה VISTA. אולי כי זה 64BIT? 2. מודם שיש לי(לא לאינטרנט המהיר, הוא משמש כFAX) הוא של INTEL והוא נקרא V92 56 INTEL HAM DATA FAX VOICE MODEM. גם WINXP לא זיהה אותו בעבר אך מצאתי דרייבר שמתאים וזה עבד ב XP. מה עושים בVISTA? תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by amit_amit,

שלום כולם, אני צריך למחוק איזשהו קובץ מתיקיית הINF שנמצאת בתוך התיקייה WINDOWS, כשאני מנסה למחוק את זה הוא אומר לי שאני צריך הרשאה (PERMISSION) בשביל למחוק את זה, אני חשבון יחיד במחשב ואני הסיסטם אדמינסטרטור, איך אני משיג את האישור?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by Shasoosh,

למצלמה הנוכחית שלי אין דרייברים מתאימים אז חשבתי לרכוש אחת חדשה, מישהו יכול להעיד על דגם ספציפי שעובד יציב עם ויסטה x64 ?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  12. לאחותי הייתה הפצצת ספייווארס במחשב. מחקתי את כולם כמעט עם avast, ספיי בוט סירץ' אנד דיסטרוי, וad-aware. אני לא יודע אם הם מהסוג שחוזרים אבל לדעתי לא. מה שנשאר עכשיו זה השאריות. הדף בית באקספלורר נשאר הדף בית שהספייווארס קבעו, ואני לא יכול לשנות אותו בחזרה למה שהיא רוצה. מה אני יכול לעשות (מלבד כמובן פרמוט)? אם זה משנה, המערכת היא winXP עם sp1. תודה. עריכה: אוקיי מתסבר שהוא חוזר. זה משהו מסריח כזה שמעלה הודעות מפוברקות של בעיה בווינדואוס (האלה בסיסם טריי שנראות כמו תמרור צהוב משולש עם סימן קריאה שחור בתוכו). מה אני עושה עם זה לעזעזל אף אחת מהתוכנות שמוזכרות למעלה לא עזרו!!!!

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  13. כל פעם שאני פותח לינק של אתר כלשהו והפיירפוקס סגור אז הוא מראה לי את השגיאה הזאת ורק אחר כך פותח את הלינק. אם הפיירפוקס כבר פתוח אז הוא לא נותן שום שגיאה. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by coorva,

ניתן להתקין אופיס 2007 על מערכת הפעלה XP? תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. אוקיי אז ככה חבר הביא לי מחשב ישן, המחשב היחידי בבית שלו P3 מגעיל עם 128SD בכל מקרה היה לו XP והוא רוצה 98, עכשיו יש לי דיסק "מיוחד" עם כל הווינדוסים שיש. מה שעשיתי הוא נכנסתי להקתנה של XP דרך דיסק, פירמטתי את הכונן פירמוט מלא ואז במקום לתת לו לטעון ולהעתיק את הקבצים של ווינדוס XP עשיתי ריסטרט, כשאני מנסה להתקין את ווינדוס 98 הוא פשוט רושם לי שיש איזה בוט ווירוס, משהו מוזר שבחיים שלי לא שמעתי עליו הרי פירמטתי עכשיו! חייב עזרה, תודה רבה! *חשוב לציין פירמטתי לFAT32. *אין לי דיסק אחר של 98. כמו כן יש לי עוד שאלה, הווינדוס 98 הוא באנגלית, והחבר טוב החבר לא יודע אנגלית והוא רוצה עברית, כיצד אני עושה את זה?למשל בXP יש MUI XP שגם אותו יש לי אבל ל98 אין לי מושג, תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  16. נדבק לי משהו לאקספלורר שמעלה עם פתיחת האקספלורר פרסומות, מעצבן! יש לציין שזה היה בדיוק אחרי שהתקנתי את MSN PLUS , גם כן מחקתי את התוכנה וזה עדיין נשאר יש דרך להפתר מזה? הרצתי את התוכנות ADAWARE ו XOFTSPY לא עזר כלום בתודה MANORR

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by mokisho,

שלום לכולם התקנתי וינדוס ויסטה 64 ביט הורדתי את כל התוכנות החדשות ביותר של כרטיס המסך דריוור 7.2 יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT עכשיו ברגע שאני מתקין את הדריוור מופיע לי במנהל התקנים בהתקנים נוספים עוד התקן שקשור לכרטיס מסך והוא NTativrv01 וכאשר אני רוצא לעדכן אותו אני לא מצליח כי אין לי את הדרייור שלו מה עושים תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by djdodo,

יש לי עותק של windows 7 גרסה rc_x86_dvd_349010 זהו עותק חוקי לגמרי (ללא הגבלת זמן כמו הגרסה שניתן להוריד מהאתר של מיקוסופט) השאלה הראשונה שלי עד כמה הגרסה הזאת עדכנית? והשאלה שניה, האם אפשר יהיה להשתמש במפתח של הגרסה שלי לגרסאות הלא חוקיות שמסתובבות ברשת? תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  19. הבעיה בכותרת זה פשוט קרה פתאום... זה קורה גם אחרי שיש שומר מסך וזה מעצבן לאללה איך אני מסדר את זה?

20. Started by dan3112,

אהלן, יש לי בעיה כאשר אני מפעיל את הuser account control בויסטה אני לא יכול לשמור שום דבר בכונן D, הבנתי שזו בעיה של הרשאות ואני מנסה לתת הרשאה מלאה על עצמי אבל בגלל שאני כביכול לא מנהל אני לא יכול לשנות שם שום דבר- למרות שיש יוזר אחד ויחיד במחשב. איך אני גורם למחשב לזהות אותי כמנהל כך שגם שהuser account control אני יוכל לשמור בכונן D ובכלל שאני יוכל לשנות הרשאות גם אם הבקרה הזו כבויה. תודה.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by yfbr,

^ הכותרת מכילה את גוף ההודעה ^

22. חבר שלי אמר לי שמייקרוסופט מודים בכישלון של ויסטה ויפסיקו אולי למכור אותה ולעשות לה עידכונים.. האם זה נכון??

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by ShayGTi,

יש לי בעיה עם התקנת פיפא 2007 ועוד התקנות שאומרות לי שאני צריך להתקין את הגירסה החדשה ביותר של DIRECTX הלא היא 9.0C, התקנתי אותה אך ההודעה מופיעה שוב ושוב ומונעת ממני להתקין. איך אפשר להסיר את הDIRECTX כדי להתקינו שוב?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by אבי11,

אשמח לעזרתכם אני מנסה לבצע התקנה של חלונות אקס פי פרו על גבי התקנה קיימת. לאחר שהתחלתי את ההתקנה והתבקשתי להקליד את המספר סידורי (סימן שמתחילה להתבצע התקנה מהתקליטור) ולאחר המסך הראשון שמראה לי כמה זמן נדרש להתקנה מתבצע ריסט ועולה המסך הכחול של ההתקנה עם הודעה שעלי להכניס את התקליטור של הווינדוס עם חבילת השרות מס' 2 וללחוץ אנטר כמובן שהתקליטור בכונן , הקשה על אנטר מחזירה את ההודעה וגם פתיחה וסגירה של מגירת הכונן לא משנה את המצב אין אפשרות להמשיך בהתקנה (המחשב לא נתקע - רק כאילו לא מזהה את התקליטור) יש למישהו עצה?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  25. שלום לכולם, ביצעתי סריקת וירוסים במחשב (מחשב חדש לחלוטין שעובד בקושי יום) באמצעות Avast v4.7 (יש לציין שהתוכנה מותקנת על המחשב לפני החיבור הראשון לאינטרנט וההגנה ב-Real Time פועלת). במהלך הסריקה זוהה Trojan בקובץ exe שנמצא בספריית ה-System Restore. אני זוכר שגם במחשב הקודם שלי ה-Norton AV תמיד היה מזהה כביכול המצאות של Trojan בספריית ה-System Restore והשאלה שלי למעשה היא האם מדובר באמת ב-Trojan או שמדובר ב"באג" של הרבה AV שמזהים קבצים של מערכת ההפעלה שקשורים לשחזור המערכת בתור Trojan ? רק אציין שלא מחקתי את הקובץ למרות שהוא זוהה כנגוע - מחכה לתשובות שלכם.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים