Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום ובוקר טוב. אתמול החלטתי שהגיע הזמן לעשות איחוי לכונן שלי, אז התחלתי עם c: והכל היה בסדר והוא גם סיים. עברתי לd: ואחרי 5 דקות הגיע מסך כחול עם ההודעה : "MACHINE_CHECK_EXCEPTION". מה זה אומר? ומה אני אמור לעשות? הפרטים על המחשב הם: amd 3000+ 64bit 1 giga ram windows xp sp2 geforce nx6600 gt msi 160 giga sata msi k8n neo4
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
התקנתי גרסה נוספת של XP על המחשב(PARTITION אחר על אותו הדיסק הקשיח), אך פירמטתי את הPARTITION עם אותו הWINDOWS. למרות זאת, בSTART UP של המחשב, הוא עדיין נותן לי אופצית בחירה בין 2 הWINDOWS(למרות שאחד מהם כבר מחוק), ולא מעלה בגלל זה את WINDOWS אוטומטית. איך אפשר להוריד את האופציה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
חיברתי בחיבור ה COM1 שלו עכבר , והעבר המובנה של הנייד עדיין פועל וזה מפריע לי , איך אני יכול להפסיק אותו. [כשזה ב PS2 הוא מפסיק אוטומטית]
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
wind0ws cannot load the localy stored profile. .possible causes of this error include insufficient security right or a corapt local profile. windows cannot find the local profile and is loging u with the temporary profile אני חושב שזה הפורום המתאים לא בטוח סליחה אם טעיתי טוב עשיתי סיסטם ריסטור לא עבד עכשיו עשיתי סיסטם ריסטור בסייף מוד ועבד יופי תודה בכל זאת...
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אוקיי לאח שלי המחשב יש מספר בעיות... זה התחיל כהמחשב קרס והיה צריך פירמוט. ניסיתי להתקין את Windows XP pro במחשב, אבל המחשב לא הצליח לזהות דיסק... התקנתי את Windows Home Edition ואז הופיעה הודעה - יש לך 30 יום להפעלת Windows. ניסיתי להתקין על Home Edition את Windows XP אבל מכיוון שהם לא באותה שפה, זה לא מצליח. עכשיו אני עדיין תקוע עם ה30 יום. יש לי Office XP 2002 וניסיתי להתקין. אבל גם יש מספר בעיות... משו עם IIS או ISS לא ממש זוכר. הוא לא מצליח להתקין.. למישהו יש רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה ברגע שאני רוצה לשדרג את הWINXP. אני נכנס לדיסק לוחץ על שידרוג שם את הקוד ואז המחשב מופעל מחדש והדיסק אמור לשדרג את המחשב. (אני עושה את זה כי נדפק לי משהו במחשב ואני לא מעוניין לפרמט). בקיצור לפני שהוא מגיע למסך הכחול שמראה את הזמן שנותר לשידורג ובלה בלה בלה, מופיעה הודעה הזאת: "The file iaStor.sys could not be found. Press any key to continue". מה הבעיה? מה צריך לעשות? יכול להיות שהבעיה בדיסק? כי כבר ניסתי בעבר לעשות את השידרוג והופיעה לי את אותה הודעה. תודה לכולם (אני מקווה שהבנתם למה שהתכוונתי אם לא תשאלו) ושוב תודה! נ.ב: שכחתי לציין שהוא לא מגיע למסך הכחול שמראה את הזמן שנותר לשידורג ובלה בלה בלה. פשוט מגיע להודעה שרשמתי מעלה וכאשר לוחצים על איזה…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אחרי שאני לוחץ כדי לעשות בוט מהדיסק של הXP יש מסך שחור וכלום לא זז ממש מוזר, אני לחוץ לא מוצא פיתרון, עכשיו הוצאתי סוללה נראה אולי זה יעזור, לא עזר...
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי אקספי בעברית ואני מעוניןלהתקין אבל שיהיה באנגלית שיהיה סטארט במקום התחל... תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
חברה יש לי את המודם ale150 הקטן ואני זקוק בדחיפות לדריור למודם לויסטה השתגעתי כבר..! תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אהלן אנשים יקרים לא מזמן רכשתי dell latitude d530 ללא מערכת הפעלה, ידוע לי שאני צריך למצוא דרייברים כדי שהוא יעבוד עם windows xp אבל אני לא יודע איך התהליך עובד בדיוק. אנא עיזרו לי אני צריך לטוס עוד מעט והמחשב צריך לעבוד עד אז תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש את התוכנה WINDOWS MEDIA SENTER ולפי מה שהבנתי אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה לראות את התוכן שיש לי במחשב יותר מסודר וכל זה... אני יודע... מישהו יכול להסביר לי קצת מה מו מי...?? וגם לפי מה שהבנתי צריך מחשב מיוחד בשביל זה או שאני יכול להשתמש במחשב שלי?? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, על המחשב שלי היה win 98, ורציתי להתקין 2000, אז התקנתי 2000 על מחיצה נפרדת כי לא רציתי להתקין על אותה המחיצה ולדפוק בטעות דברים חשובים שיש לי על המחיצה הזאת.... בקיצור, סידרתי את הWIN 2000 עם כל הדברים שרציתי שיהיו בו, איך אני מוחקת את האפשרות לבחור באיזה WINDOWS אני רוצה לעבוד - אני יודעת שזה קשור בקובץ boot.ini אבל אני לא מוצאת אותו..... (בכל מקרה, אני רוצה שתשאר עדיין המחיצה עם הwin98 אבל אני לא רוצה שישאל אותי כל פעם שאני מדליקה את המחשב...) תודה....
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
-
הלוח אם לא מזהה את הדיסק הקשיח, ולכן ההתקנה של חלונות לא רוצה להתחיל. למרות שבעצם הלוח אם כן מזהה את הדיסק (הוא רק לא רושם את זה בBIOS ) , איך אני יודע ? מאחר וההתחלה הישנה של חלונות מתחילה לעלות עד שהיא נתקעת... הבנתי זו בעיה של כמה לוחות אם...בכל מקרה, אין לי כונן 1.44" . עוד משהו מוזר, שפעם שעברה לא הייתה בעיה בהתקנה של החלונות ( אותו דיסק התקנה) ומאז אף אחד לא פתח את המחשב או התעסק בביוס או שום דבר כזה... אין לי שום דרך להתקין את החלונות.... העברתי את הדיסק למחשב אחר, ושם הצלחתי לעשות תיקון לחלונות בלי בעיה, אבל כשהחזרתי את הדיסק למחשב הזה אז החלונות מתחיל לעלות וישר עושה ריסטרט.....בכל מקרה ....איך אני מתגבר על הבעיה הזאת שההתקנה לא רוצה להמשיך בכלל שהיא לא מ…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP 64 BIT (ממליץ בחום ) כל העיברית (טוב לא כל אבל הרבה ) מוצגת בתור ג'יבריש למישהוא יש פיתרון לבעיה המציקה הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני מעוניין להעתיק את המועדפים שלי לצורך גיבוי ולהדפיס אותם ככתובות ולא כהשם שבו הם נשמרו תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בVISTA בדרייברים החדשים של NVIDIA 100.59. אין TRAY ICON של NVIDIA מישהוא יודע איך להפעיל אותו
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ראיתי את התמונות האלו באינטרנט: http://img496.imageshack.us/img496/6411/23aj8ss.jpg וחיפשתי לגבי הגירסא הזו ברשת אבל לא מצאתי.. מישהו מכיר את הגירסא הזו? ויכול להעלות לפה לינק עם סיקור שלה??
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום! במחשב של חבר שלי נתקלתי בבעיה מוזרה - לוחצים על איזה לינק שפותח חלון חדש, אחרי שהחלון החדש נפתח הוא פשוט נשאר ריק ורק הסמל של החלונות (השחור הקטן בפינה למעלה) חושב וחושב.. הסרתי את האקספלורר 6, ותהקנתי מחדש, סרקתי spyware עם spybot, עשיתי תיקון של האקספלורר ושום דבר לא פעל. אפילו סגרתי תוכנות ברקע שכביכול עלולות להפריע לאקספלורר, אך שום דבר לא פעל. האם מישהו נתקל בבעיה כזאת ויודע מה לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מידיי פעם המחשב קופא לי אין אפשרות להזיז לא מקלדת ולא עכבר ורק ריסט פותר את הבעיה. כשאני בודק ב Events אני תמיד נתקל ב Event ID 4226 לגבי בעיה במגבלת החיבורים של ה TCP. נסיתי כבר כמה Patches ותמיד לאחר ההתקנה שלהם אני מקבל מסך כחול. אודה לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה שאני מנסה לפתור עם המערכת הפעלה, אך לפני זה אתן תיאור קצר. התקנתי בעבר ויסטה 32 ובכונן נפרד התקנתי XP. באמצעות המדריך בלינק הזה: http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/install-windows-xp-on-your-pre-installed-windows-vista-computer/ הצלחתי לגרום ל- dual boot. לפני שבוע התקנתי ויסטה 64 וכמובן ה-XP נשאר כמו שהוא על הכונן האחר. הגעתי למצב שיש לי dual boot אבל כמובן בגלל שהתקנתי את ויסטה 64 אחרי פירמוט, ה-BOOT לא כמו שהיה ולא ניתן להעלות את ה-XP. במדריך שנמצא בלינק שהבאתי יש הסבר מה לעשות באם מקבלים שגיאה שלא נמצא הקובץ ntldr מה שקורה אצלי, אך למרות שפעלתי כמו שבמדריך, אני עדיין נתקל באותה התופעה. האם יש למישהו רעיון איך לגרום ל-XP לעלות חזרה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מה כבר שאלתי... איך עושים דואל בוט? וזה שאפל מחייבים לקנות מחשב שעולה פי 2 בשביל לתכנת לאייפון זה חוקי :kopfpatsch: קצת התחשבות... לא שאלתי איך מורידים..
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
טוב שמעו עד עכשיו היה לי על הנייד 32 ביט XP אבל כתוב לי 64bit Support אז רציתי לנסות את הXP 64 ביט.. אחרי שהתקנתי הכל עשיתי דרייברים אבל שמתי לב שהחלונות שאני מזיז אותם זזים בצורה איטית ביותר! שמתי לב שהוא לא זיהה את הכרטיס מסך שלי שהוא Nvidia Geforce 8400M GS 256 MB והוא עובד על משהו דפוק כזה שיש לו רק 14 מגה ובגלל זה זה איטי.. איך אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום פתאום כל קבצי התמונות שלי קיבלו אייקון כזה ג'נרי ובמאגר האייקונים שלי נעלם האייקון הכתום הזה ש קבצי התמונות אז אם מישהו יכול לשלוח לי תקובץ אייקון הכתום של קבצי התמונות אודה לו מאוד תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
עד להתקנת משחק מסוים הווינדוס שלי היה עולה כמו שצריך בלי להיתקע באמצע במסך הפרופילים, משום מה אחרי התקנת המשחק הוא נתקע במסך שבו צריך לבחור את הפרופיל שלך בווינדוס ובלי שתבחר הווינדוס יישאר שם ולא ימשיך לעלות באופן רגיל. אני שונא את זה ולא מבין למה כל פעם מחדש זה נהיה ככה וכמובן איך מחזירים את זה למצב הרגיל שהווינדוס יעלה כרגיל? עכשיו שמתי לב על עוד דברים שזה שינה! כשמכבים את המחשב, זה שינה את החלון שבו בוחרים אם לעשות ריסטרט או לכבות וזה... במקום הכפתורים המרובעים האלה זה הפך למסך גלילה, וגם את החלון של ctrl alt del זה שינה לחלון אחר תחת השם Windows Security שדרכו כבר אתה יכול להיכנס ל-Task Manager, אבל זה לא נכנס אליו ישירות כמו מקודם. זה ממש שינה חלק מהשיטה שבה הווינדו…
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-