עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by XDude,

הוינדוס שלי חזר לCLASSIC כלומר כל הצבעים הכל ישתנה פתאום. יכול להיות שיש קשר לזה שנגעתי בשירותים של וינדוס אבל לפי מדריך ולא נראה לי משהו שם גרם לזה! וגם אם כן אין לי מושג מה, וגם אין לי נקודת שיחזור! כשעושים מאפיינים על המחשב שלי ואז נכנסים לADVANCED ותחת PERFORMANCE נכנסים לSETTING שמה אני לא יכול לבחור את האופציה האחרונה תחת VISUAL EFFECTS.. כאילו אני יכול לסמן את זה ולאשר אבל זה לא עושה לי כלום ושאני נכנס לזה שוב זה לא מסומן כאילו זה בוטל ממקום אחר! מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני יכול להחזיר את הוינדוס למצבו הקודם?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by slim_shady,

יש לי שני מחיצות ורק באחת אני יכול לעשות את כל אפשרויות המחשב ובשנייה לא... אז אני רוצה לבטל את זה כך שבשני המחיצות אני יוכל לעשות את כל האפשריות של המחשב... תודה slim_shady.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by davidcohen,

שלום ! אני חושב אם לקנות ויסטה ורציתי לדעת אם בדיסק מקורי שאני קונה יש אפשרות להתקין גם את הגירסה של 32 ביט וגם את של ה64 ביט ? אני לא מתכוון על מחשב אחד את שניהם, יש לי 2 מחשבים ורק אחד תואם ל64 ביט והשני תואם ל32 ביט. בדיסק ההתקנה של הווינדווס יש את 2 ההתקנות ? תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  4. Started by NEUROMA,

שלום חבר'ה לפני הכניסה לחלונות XP אני צריך למסור את הסיסמא שלי , איך אני מבל לגמרי את האפשרות הזו ? תודה שי

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by zvika.e,

אהלן. התקנתי win xp בלי עברית. ואני עכשיו מחפש איך משנים את השפה ואי אפשר כי הוא לא מותקן. יש איזה קובץ שאפשר להוריד (חוקית) מהאתר של מייקרוסופט של חבילת שפה עברית? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי. מישהו יודע אולי? תודה רבה..!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by shaytan84,

שלום לפני כמה ימים התקנתי מחדש את windows 7 בגירסאה של ה 64 בייט הבנתי שיש עדכון אבטחה מסוים שצריך להיזהר ממנו, מישהו יודע על איזה עידכון מדובר או מה המספר שלו? תודה!

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  7. בהתקנת הווינדוס.. הוא אומר שלא מותקן לי הארדיסק (SATA).. מה לעשות?? הוא בודק תרכיבים.. ואומר שהוא לא מוצא לי הארדיסק מותקן... ואז עושה לי ריסטארט.. ויינדוס XPRO מקורי..חדש.. עשיתי לו בוט מהסידי.. מה לעשות??? תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  8. מציק לי איזה שטות םפה הרבה זמן טוב הרזולוציה אצלי אמורה להיות 1280X1024, אבל המחשב חליט שיש לי עוד כמה פיקסלים נוספים שמוסתרים פשוט כי המסך לא רחב מספיק טוב כן אני דעיו לא מבינים מהתיאור הזה כלום הנה מה שקורה כשאני לוחץ פרינסקרין, נכון כשלוחצים על פרינטסקרין אז לוחצים בפוטושופ או פיינט על NEW ואז זה כבר אוטומטית כותב את הרזלוציה שצריך, אז זה לא כותב אצלי כמוש צריך 1280X1024 אלא 2080X1024 הנה מה שמופיע כשעושים פרינט סקרין (כאן אני מראה איך זה נראה כאילו כשאני בפוטושופ) http://img82.imageshack.us/my.php?image=resucm9.jpg וכאן ניסיתי לדמות כאילו מה קורה בפועל כאני מסתכל לי סתם ככה במסך: http://img91.imageshack.us/my.php?image=stupidcompcl7.jpg שימו לב שרק חלק מהתצוגה מועתק…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  9. בקרוב אני משדרג מחשב ורציתי לדעת אם אני צריך להתקין את הדרייברים של ה SATA בהתקנה של ה WINDOWS? עם ה F6 וכל זה... כי אין לי כונן דיסקטים ואין לי כוח לעשות את ה slipstreaming של הדרייברים. אז זה משנה אם אני מתקין WINDOWS כשה- SATA במצב IDE בביוס, ואז להתקין את הדרייברים אחרי שהתקנתי הכל וזה רץ?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by Shasoosh,

למצלמה הנוכחית שלי אין דרייברים מתאימים אז חשבתי לרכוש אחת חדשה, מישהו יכול להעיד על דגם ספציפי שעובד יציב עם ויסטה x64 ?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by dorsk,

מאז ששדרגתי זכרונות ל4GB זה לא מזהה לפחות 3GB בויסטה 32BIT זה מזהה רק 2.5GB ושהוצאתי כרטיס מסך אחד זה זיהה 2.85 GB תמונה ראשונה זה מראה 4GB: http://www.zix.co.il/images/z-983665992.jpg תמונה שניה מסומן מלבן מראה רק 2.5: http://www.zix.co.il/images/z-681901914.jpg עוד תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-932393965.jpg עוד אחד: http://www.zix.co.il/images/z-824272230.jpg מפרט: 9800GTX SLi One card XFX Two Card Twintech G.Skill 4GB 1000mhz CL5 XFX 780i 3-Way SLi Intel Core 2 Duo E8500 3.13GHz @ 4.04GHz. התקנתי דריברים הכי עדכנים

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  12. לאחותי הייתה הפצצת ספייווארס במחשב. מחקתי את כולם כמעט עם avast, ספיי בוט סירץ' אנד דיסטרוי, וad-aware. אני לא יודע אם הם מהסוג שחוזרים אבל לדעתי לא. מה שנשאר עכשיו זה השאריות. הדף בית באקספלורר נשאר הדף בית שהספייווארס קבעו, ואני לא יכול לשנות אותו בחזרה למה שהיא רוצה. מה אני יכול לעשות (מלבד כמובן פרמוט)? אם זה משנה, המערכת היא winXP עם sp1. תודה. עריכה: אוקיי מתסבר שהוא חוזר. זה משהו מסריח כזה שמעלה הודעות מפוברקות של בעיה בווינדואוס (האלה בסיסם טריי שנראות כמו תמרור צהוב משולש עם סימן קריאה שחור בתוכו). מה אני עושה עם זה לעזעזל אף אחת מהתוכנות שמוזכרות למעלה לא עזרו!!!!

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  13. מה זה? יש פתרון? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  14. כשאני לוחץ לחיצה ימנית על "המחשב שלי" (MY COMPUTER), הולך לטאב "מתקדם" (ADVANCED) ואז לוחץ על האפשרויות של "STARTUP AND RECOVERY", נפתח חלון חדש שבאזור התחתון שלו אפשר לשנות את גודל או רמת הפירות של הדאמפ. עכשיו שאלתי היא; האם שינוי הגודל ליותר גדול יעזור יותר אם "נופל עלי" מסך כחול? האם יהיה יותר קל לאתר את התקלה? מה יהיו ההשלחות, אם יהיו (חוץ מקובץ יותר גדול)? תודה מראש, תמיר

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  15. שלום,יש לי את הבעיה הזאת קרוב לחודש לא יודע אם להגדיר אותה כבעיה אבל כאשר ה windows נטען כולל הסריקה הזאת שצריכים לחכות שהוא מבצע הוא מוצג ברזולוציה מאוד קטנה רק שהוא מגיע ל 'Welcome' הוא חוזר לרזולוציה נורמלית,יש איזושהי דרך לסדר את זה? זה מציק..

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  16. אוקיי אז ככה חבר הביא לי מחשב ישן, המחשב היחידי בבית שלו P3 מגעיל עם 128SD בכל מקרה היה לו XP והוא רוצה 98, עכשיו יש לי דיסק "מיוחד" עם כל הווינדוסים שיש. מה שעשיתי הוא נכנסתי להקתנה של XP דרך דיסק, פירמטתי את הכונן פירמוט מלא ואז במקום לתת לו לטעון ולהעתיק את הקבצים של ווינדוס XP עשיתי ריסטרט, כשאני מנסה להתקין את ווינדוס 98 הוא פשוט רושם לי שיש איזה בוט ווירוס, משהו מוזר שבחיים שלי לא שמעתי עליו הרי פירמטתי עכשיו! חייב עזרה, תודה רבה! *חשוב לציין פירמטתי לFAT32. *אין לי דיסק אחר של 98. כמו כן יש לי עוד שאלה, הווינדוס 98 הוא באנגלית, והחבר טוב החבר לא יודע אנגלית והוא רוצה עברית, כיצד אני עושה את זה?למשל בXP יש MUI XP שגם אותו יש לי אבל ל98 אין לי מושג, תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by ZaKeN17,

בוקר טוב ושבוע טוב, קניתי מחשב חדש וכאשר אני מעלה אותו הוא רושם לי insert boot disk האם אני צריך להכניס איזשהו דיסקט או את הדיסק ל הווינדוס תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by mainframe,

היי, התקנתי לפני איזה חודש מע' הפעלה XP ועידכנתי אותה ל SP2 - ויצרתי כמה משתמשים. עכשיו מה שקורה לפעמים, כשאני מחליף (או מנתנק) ממשמתש ועושה לוגין למשמש אחר, המחשב עושה ריסטרט, ובעליה שלו מופיעה הודעה שהייתה בעיה בפרוסס winlogon.exe ובגלל זה הוא נסגר. במקרים אחרים - אני מנסה לעשות החלפת משמתשים או ניתוק ולא מצליח, וכשאני מסתכל על הפרוססים אני רואה שהפרוסס winlogon לוקח 50% מה CPU באופן קבוע. הבעיה לא קורה כל הזמן, רק לפעמים, ודבר שני האנטיוירוס (יש לי NOD 32) - לא זיהה אותו בתור וירוס, ועשיתי לקובץ winlogon בדיקת HASH מול קובץ אחר ויצא זהה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  19. פרטים בתמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by tini,

פירמטתי את המחשב לא מזמן (XP) רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הכניסה לחלונות שיעלה ישר בלי ללחוץ על האקאונט כדי להיכנס יש רק חשבון אחד וזה האדמינ' ולא צריך סיסמא כדי להיכנס לחלונות. (זה משהו שכבר עשיתי פעם ולא זוכרת איך) תודה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  21. שלום לכולם.. העפתי את vista מהבוט, ועכשיו נישאר לי רק למחוק את הקבצים המיותרים שנשארו מהמערכת.. הבנתי שני צריך לקחת "פיקוד" על התייקיה באפשרות אבטחה->מתקדם במאפייני התייקיה. אבל אין לי שום טאב של אבטחה בכלל.. יש דרך אחרת למחוק? תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  22. שלום , יש ברשותי מספר תקיות של שירים ב DOK שיש בהם שירים וכל שיר יש לו שם ארוך כולל אומן וכ'ו ... עכשיו הכל מצוין ברגע שאני מגיע להעברה מדיסק און קי למחשב רשום לי שגיאה השם ארוך מדי , איך אני יכול לבטל את זה שהיה אפשר להעביר בלי שגיאות ( למה שאני רושם המחשב לא מגביל אותי אבל ברגע שמעבירים רשום שגיאה )? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  23. שלום לפני שנה בערך קניתי מחשב אחרי התייעצויות רבות פה בפורום המפרט של המחשב שקניתי הוא : cpu: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box mb: GIGABYTE GA-8I945PG-RH ram: kingston 1g 667MHZ dual chanel (2X512) hd: samsung 160GB 7200RPM 8MB gpu: gainward bliss 7600gt dvd-r: NEC DVD_RW ND-3550A עכשיו אני רוצה להתקין ויסטה אולטימייט 64bit ...השאלה שלי האם הוספה של עוד ג'יגה זיכרון פלוס זה שאני יוסיף 320 ג'יגה דיסק קשיח בלי קשר תספיק על מנת לקבל ביצועים טובים ללא בעיות ותקיעות של הווינדווס? אם לא תגידו בבקשה מה צריך לשפר.. אין לי ממש כסף להתחיל לשדרג פה הכל זה רק שינויים קטנים שיעשו את ההבדל.. תודה לעוזרים עריכה: אם אתם חושבים שב…

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by roeiw,

מערכת הפעלה Home Edition עברית sp2 אקספלורר גירסא אחרונה אין spywares ווירוסים בדוק!! אחרי כל ההקדמה הבעיה היא: שמנסים להכנס לאתרים (חלקם) לא עולים וב Status Bar כתוב Done... המחשב מחובר לאינטרנט וזה קורא בכל מיני אתרים בופן אקראי, בנוסף הוא יכול להיכנס לאתר מסויים אבל בדפים אחרים באתר הוא נותן את אותה הבעיה.. למי הפיתרון?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  25. הדיסק הישן ובשניהם יש מערכת הפעלה. הטכנאי אמר שכבר לא צריך את הדיסק הישן כי הוא קטן וישן נורא. כל החומר הועבר לדיסק החדש כמובן. אבל בדיסק הישן יש ווינדווס. מה יקרה אם אחבר גם אותו ללוח? אפשר יהיה להשתמש בו לפחות להתקנות נסיוניות של תוכנה? עדיף מאשר הוא סתם יישב בארון...

דיונים חדשים בפורומים