עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by _Daniel_,

איך אפשר לבטל פעולות של תיקיות, ז"א כשאני פותח תיקיה איזה פעולה תהיה לי???

2. Started by liloli,

אהלן אנשים. כאשר אני משאיר את המחשב דולק לזמן ארוך ביחד עם ביטורנט (לא יודע אם יש קשר בין הדברים) לעיטים דחופות קוראת תופעה מאוד מוזרה המחשב עובר למסך כחול כולו ומופיעה לי בעיית בווינדוס שבעיקרה רשום כך : מסך כחול: DRIVER??_IRQL_NOT_LESS??_OR_EQUAL ולאחר מכן כאשר אני מדלי את המחשב הווינדוס מראה לי את ההודעה הבאה: The system has recovered from a serious error ומבקש ממני לדווח למיקרוסופט על הבעיה למישהו יש מוסג אולי מה זה אומר? אני חושב שזה אולי התנגושת חומרה שגורמת לזה אבל איני יכול להצביע על משהו מסויים האם ישנה אפשרות שהביה היא בחומרה? לוח: ASUS P5WD2 PREMIUM 955X מעבד: P.4 3.0 2MB זיכרון: OCZ PLATINUM PC 4200 512*2 כרטיס מסך: ASUS ATI X800XL אשמח לשמוע הצעות כיצד לפתור…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by AmirNadav,

שלום לכולם.. האם אני יכול להוריד SP2 , לצרוב על דיסק ולהתקין במחשב אחר? אם כן, אפשר לינק? תודה !

• 9 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by fireskill,

שלום אני רוצה לפרמט את המחשב שלי- בפעם ראשונה בחיי ואני קצת פוחד עכשיו מה כדי לעשות בסדר הנכון? כיאלו קודם אני מגבה את הכל ואז למחוק את הקבצים מהכונן ? (ככה הפירמוט יהיה יותר מהיר לא ? ) חבר שלי הביא לי איזה קובץ מהאתר של WD (ה-HD ) שהוא אמר שזה מחזיר את הHD להגדרות הראשונות , משהו כזה (השם: DLGDIAG) מתי לשים את הדבר הזה ? ואז להכניס את הדיסק של הווינדוס ולהתחל את המחשב וזה ישר יעלה את ההתקנה? כמו כאן: http://format.co.nr/ עפ"י "2.פירמוט עם הדיסק של הווינדוס(עם יש לך מערכת NTFS אז תעשה ככה זה הכי טוב" סליחה על הנוביות שלי המפרט שלי בצד ימין

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by spybar1,

שלום חברים, יש לי כרטיס nVidia 8800 עם יציאה לטלויזיה. אני משתמש ב-Windows XP. חיברתי את המחשב לטלויזיה, ניסיתי להגדיר בתצוגה את שני המסכים, אך לא הצלחתי להציג תצוגה ע"ג הטלויזיה. לכן, ניסיתי את תוכנת TVTool. אך איתה תצוגה על מסך המחשב כבתה ולא הצלחתי לראות תצוגה גם בטלויזיה. כך שלמעשה אין לי תצוגה לא במסך המחשב ולא בטלויזיה! נכנסתי ל-safe Mode, ניסיתי לשנות תצוגה, אך לא ניתן לי, הסרתי את תוכנת TVTool וחשבתי שהתצוגה תשוב אל מסך המחשב - אך לא כך. כעת אני כותב לכם מתוך VGA Mode. שנותן להציג מערכת ההפעלה ע"ג מסך המחשב - אך בתצוגה נמוכה בלבד. כשאני נכנס לשנות הגדרות תצוגה - שוב מסך המחשב מפסיק התצוגה. מה עליי לעשות?! מודה לכם מקרב לב! [br]פורסם בתאריך: 18.11.2007…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  6. מבחינת דרייברים. (מדובר ב- XP) אני רוצה למחוק את כל הדרייברים ש- Windows התקין, ולהגיע למצב שכאילו הסתיימה ההתקנה של Windows ואני נמצא בהפעלה הראשונה (והתקנת הדרייברים הראשונה). אם זה אפשרי אשמח לדעת איך אפשר לעשות את זה. תודה!

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  7. Started by Imtheman,

התקנתי WINDOWS XP 64 BIT (ממליץ בחום ) כל העיברית (טוב לא כל אבל הרבה ) מוצגת בתור ג'יבריש למישהוא יש פיתרון לבעיה המציקה הזאת ?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  8. יש לי ויסטה פרימיום עכשיו יש לי תופעה מעצבנת שקורת לי בהרבה דברים...במיוחד בהתקנות למינהם לדוגמה אני מוריד משהוא מהאינטרנט והוא מקובץ בקובץ BIN אז אני מוריד אותו במחשב הנייח שלי ואז מעביר אותו לנייד באצעון דיסק און קי ואז אני פותח אותו עם ISO BUSTER ותמיד תמיד הוא באמצע הפתיחה נותן לי סקטורים פגומים ניסיתי לשנות גרסאות של התוכנה ולא עזר...חשוב לציין שבמחשב הנייח הכל עובד ושם סקטור אינו נפגם...כמו כן הדיסק און קי טוב אני מעביר איתו הרבה דברים. עכשיו הקטע המצחיק מגיע אם אני פותח את הקובץ בנייד אז תמיד יש לי בעייה בהתקנה כי הוא לא נפתח כמו שצריך כי הוא אומר שיש סקטורים פגומים ואני אומר לו להתעלם עכשיו אם אני פותח אותו בנייח וצורב אותו על דיסק אז זה נפתא אבל גם לא על כל הדברי…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  9. wind0ws cannot load the localy stored profile. .possible causes of this error include insufficient security right or a corapt local profile. windows cannot find the local profile and is loging u with the temporary profile אני חושב שזה הפורום המתאים לא בטוח סליחה אם טעיתי טוב עשיתי סיסטם ריסטור לא עבד עכשיו עשיתי סיסטם ריסטור בסייף מוד ועבד יופי תודה בכל זאת...

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את המודם ale150 הקטן ואני זקוק בדחיפות לדריור למודם לויסטה השתגעתי כבר..! תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  11. רציתי לדעת עד כמה וויסטה 64 ביט בעייתי היום מבחינת תוכנות \דרייברים לחומרה -חדשה- ובעיקר מבחינת תאימות למשחקים. האם כל משחק שיצא למשל בשנה האחרונה, יפעל על וויסטה 64 ביט תחת Program Files של 64? אני פשוט ממש מתלבט אם לשלם על 32 ביט ואז להדפק מבחינת שידרוג זכרון לעתיד ומבחינת ניצול של המרובע ליבה שלי [שאמור לעבוד טוב יותר תחת 64ביט], כי אחרי זה לקנות את וויסטה 64 ביט זה יהיה בזבוז של עוד 600 שקל.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  12. שלום אני אוהב לראות סרטים ב-HD ומכוון את ויסטה לצבעי WIN AERO אבל שאני שם סרט הוא משנה את הצבעים בחזה לווינדוס בסיק ? כותב שכנראה יש לי מעט זיכרון אבל בפועל יש לי 2 GB כאשר 800MB פנוי איך מקבעים שהסרט ישודר עם צבעי WIN AERO ?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  13. שלום, עשיתי UPGRADE למערכת ההפעלה ובכל פעם שאני מגיע לקראת סוף הקטע שהוא כותב מתקין התקנים הוא עושה ריסט בדיוק באותו מקום. איך נין בכל זאת להתקין אותו? יש לי דיסק קשיח SATA 2 אם זה משנה. אגב המפרט Amd sempron 3000+ לוח: gigabyte ka-k8n51g עם כרטיס מסך מובנה, כך שכל מה שמחובר זה רק הארד דיסק וצורב DVD של NEC. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by WarMachine,

במחשב החדש שקניתי יש 4GB של זכרון, אני יודע שגרסת ה-32 של ויסטה תומכת רק ב-3 גיגה בעוד גרסת ה64 תומכת ב-4. השאלה היא איזו גרסא כדאי להתקין במחשב החדש, מצד אחד גרסת ה32 לא תנצל את מלוא הזכרון(אבל נראה לי ש-3 גיגה יהיו מספיקים בהחלט) בעוד אני יודע שגרסת ה-64 תנצל את כל הכמות אך יש לגרסא זו הרבה בעיות מבחינת תמיכה של תוכנות שונות,דרייברים ובעיות תאימות שונות ומגוונות כך שיהיו לי הרבה כאבי ראש ועצבים עם הגרסא הזו. אז השאלה שלי היא מה כדאי להתקין עם כמות זכרון שכזו?(ושאלה נוספת היא בכמה תומך XP PRO)

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  15. Started by davidcohen,

שלום ! אני חושב אם לקנות ויסטה ורציתי לדעת אם בדיסק מקורי שאני קונה יש אפשרות להתקין גם את הגירסה של 32 ביט וגם את של ה64 ביט ? אני לא מתכוון על מחשב אחד את שניהם, יש לי 2 מחשבים ורק אחד תואם ל64 ביט והשני תואם ל32 ביט. בדיסק ההתקנה של הווינדווס יש את 2 ההתקנות ? תודה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  16. Started by ShahafH,

טוב שמעו עד עכשיו היה לי על הנייד 32 ביט XP אבל כתוב לי 64bit Support אז רציתי לנסות את הXP 64 ביט.. אחרי שהתקנתי הכל עשיתי דרייברים אבל שמתי לב שהחלונות שאני מזיז אותם זזים בצורה איטית ביותר! שמתי לב שהוא לא זיהה את הכרטיס מסך שלי שהוא Nvidia Geforce 8400M GS 256 MB והוא עובד על משהו דפוק כזה שיש לו רק 14 מגה ובגלל זה זה איטי.. איך אני פותר את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  17. איך אני מבטל את ההודעות המעצבנות של האם אני בטוח שאני רוצה לפתוח על דבר בווינדוס

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by netanel1234,

שלום, ראיתי שיש את התוכנה WINDOWS MEDIA SENTER ולפי מה שהבנתי אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה לראות את התוכן שיש לי במחשב יותר מסודר וכל זה... אני יודע... מישהו יכול להסביר לי קצת מה מו מי...?? וגם לפי מה שהבנתי צריך מחשב מיוחד בשביל זה או שאני יכול להשתמש במחשב שלי?? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by misheld,

הבעיה צצה פתאום . .כך שאני לא יודע ממה זה יכול להיות . פירמטטתי את המחשב והבעיה ממשיכה אין לי מושג מזה אבל הוא לא פותח לי קבצי EXE והוא דפק לי כמה קבצים למשל : פיתאום יש סרטים שלא שומעים עכשיו .. אבל בעבר שמעו קיצר הינה תמונה אני מאוד יעריך עזרה :

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  20. Started by yoxo,

יש לי WINDOWS XP SP2 מקורי ורציתי לדעת עם אני יכול לקבל מMS דיסק שכבר משולב בתוכו SP3? במקום להתקין את זה אחרי כל פירמוט. יש דבר כזה? ועם כן כמה עולה הדיסק?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by x-boy_24,

שלום. אני כרגע נמצא בסייף מוד. הבעיה פשוטה. הוינדוס לא עולה , המחשב לא מגיע לloading של הוינדוס. מחר אני נוסע לכנרת. אז אני ינסה להיכנס לפה בעזרת הפלאון ולראות תגובות. כי אחותי נשארת בבית והיא צריכה את המחשב. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by OzZzZz,

שלום לכולם!יש לי בעיה עם מקשי קיצור דרך כאשר אני לוחץ על אנטר או על אותיות אחרות נפתח לי או מדיה פלייר או שעושה לי מזעור לחלון. רציתי לשאול האם יש אפשרות להגדיר את מקשי קיצור הדרך בווינס ויסטה. תודה למי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  23. שלום אני מעיין שיחקתי במשחק ולחצתי על כל מיני כפתורים ואז המסך הסתובב לי בצורה אנכית איך אני מחזיר אותו חזרה ? תודה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

יש את התוסף הזה שכשמעלים את הקול במקלדת אז זה מראה לך סרגל כזה בוינדוס שאתה יודע כמה אתה מעלה. מוכר למישהו?

25. Started by Gil80,

היי. יש לי בעיה שאני מנסה לפתור עם המערכת הפעלה, אך לפני זה אתן תיאור קצר. התקנתי בעבר ויסטה 32 ובכונן נפרד התקנתי XP. באמצעות המדריך בלינק הזה: http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/install-windows-xp-on-your-pre-installed-windows-vista-computer/ הצלחתי לגרום ל- dual boot. לפני שבוע התקנתי ויסטה 64 וכמובן ה-XP נשאר כמו שהוא על הכונן האחר. הגעתי למצב שיש לי dual boot אבל כמובן בגלל שהתקנתי את ויסטה 64 אחרי פירמוט, ה-BOOT לא כמו שהיה ולא ניתן להעלות את ה-XP. במדריך שנמצא בלינק שהבאתי יש הסבר מה לעשות באם מקבלים שגיאה שלא נמצא הקובץ ntldr מה שקורה אצלי, אך למרות שפעלתי כמו שבמדריך, אני עדיין נתקל באותה התופעה. האם יש למישהו רעיון איך לגרום ל-XP לעלות חזרה? תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.