עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. 1) ה windows במחשב שלי נדפק והתקנתי בנוסף אליו עוד windows שכמובן עולה ב windows הישן היה microsoft outlook איך אפשר למצוא את ה emailים שהיו בו? היכן נמצא ה storage folder של microsoft oulook 2)כאשר אני מפעיל את המחשב אני מקבל תפריט ובו אני יכול לבחור בין ה windows הישן לחדש איך אני יכול למחוק / לשנות שם וכו'?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  2. Started by at,

עד כמה אתם חוזים שהגירסה החדשה תדחוק את ה XP החוצה? כמה זמן בערך יהיה אפשר עוד לעבוד עם XP בלי להתקל בבעיות של חוסר תאימות של תוכנות ורכיבים? השאלו באות בגלל שאני הולך לשדרג את מחשב (לא משהו משמעותי) וגם חבר שלי הולך לקנות מחשב נייד, אז אני חושש אני מפספס משהו כי אולי כדאי לשמור את כסף ולמשוך עוד קצת ? מה צפיות להיות דרישות במינימום של גירסה החדשה? (גב המפרט שלי הוא P4 עם 2.4G וקאש של 512KB זיכרון 256MB בקצב 266 (ישודרג בקרוב ל 512) וכרטיס מסך GF4-64MB) תודה על התייחסות, טל

3. Started by IG,

השירשור הכי מעודכן שמצאתי הייה מלפני שנה, אז החלטתי לפתוח עוד אחד... 1. האים באמת כדאי לעבור ל3 כשיש לי את 2? 2. האים 3 כולל את כל עידכוני האבטחה והתוכנה שהיו יוצאים כפאצ'ים אחרי 2? (לא עידכנתי את הווינדוס איזה שנה וחצי...) 3. ה3 זה עידכון ל2 או שאני יכול להתקין אותו על וינדוס "נקי" אחרי פירמוט? כל עזרה נוספת תתקבל בברכה תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הדף שאתה מעביר לדף הבית שלך כול הכפתורים אפורים ואני לא יכול להעביר שום דבר! תעזרו לי!

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  5. קושם כל שלום לכולם, יש לי ויסטה אולטימה מותקן במחשב,הפכתי עולמות נשבע לכם אני רוצה סקינים ערכות נושא לויסטה??? לא סקינים של ויסטה למערכת הפעלה xp ,אלה סקינים וערכות נושא לויסטה החדש. העם יש כאלו העם יצא אני אוהב לשנות עיצוב במערכת הפעלה אני לא ממש מתלהב מהארו שיש בתוך הויסטה וזה הכי נורמלי . עם יש למישהו קישור או כל דבר אחר שיש ערכות נושא וסקינים למערכת הפעלה של ויסטה אני ישמח לקבל. כי כל מה שאני רואה בזמן האחרון שכולם יש מערכת הפעלה xp ומחפשים סקינים של ויסטה לxp וסקינים של חדשים לויסטה אין ?????? בבקשה אני ישמח לתגובות בנושא :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  6. שלום אני מעיין שיחקתי במשחק ולחצתי על כל מיני כפתורים ואז המסך הסתובב לי בצורה אנכית איך אני מחזיר אותו חזרה ? תודה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by the red dragon,

תוכנה מקפיצה לי כול הזמן הודעה שצריך לשלם עברה תקופת הנסיון ואני כן יקנה עוד מאת !!!! אבל בנתיים אני לא מעוניים בהודעה שקופצת לי כול שניה אני יוצא ממנה והיא אחרי30 שניות קופצת שוב מה אני עושה כדי לדחות אותה שלא תיקפוץ לי כול שניה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  8. Started by tirani8,

שלום, התקנתי על המחשב win 7 לפני כמה ימים, עבד קצת לאט עשה בעיות אז החלטתי להתקין win xp בחזרה. באמצע ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה במסך הכחול: the bios in this system is not fully acpi compliant . הודעה שאומרת שצריך לעדכן את הביוס. השתמשתי בתוכנה שאמורה למחוק כל מה שיש על המחשב אבל היא מחקה רק את המערכת הפעלה, והביוס נשאר באותה גרסא. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס, זה איפס את ההגדרות של הביוס אבל עדיין אני מקבל את המסך הכחול. מצאתי פיתרון שאומר שבתחילת ההתקנה במקום ללחוץ f6 ללחוץ f7, אבל אני לא מצליח לחזור למסך הראשון של ההתקנה, כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס כבר לשלב "מתקין את windows" ואחרי דקה מופיעה הודעת השגיאה. אשמח לקבל עזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by ofir667,

הסתכלתי קצת בדיונים של ויסטה ואקס פי והצליחו מאוד לבלבל אותי, אז אם מישהו יכול לעשות לי סדר ופשוט להגיד לי איזה מערכת כדאי להתקין (64 ביט או 32 ביט, אקס פי או ויסטה)? יש לי: e6300, 2GB RAM אני פשוט רוצה שהמחשב ירוץ מהר בלי בעיות (אני לא גיימר רציני!)

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by danielzxc,

התקנתי במחשב אחד ווינדוס XP וקונים לי מחשב חדש.. אני יוכל להתקין עם אותו דיסק ווינדוס במחשב החדש או שאני צריך ליקנות עוד פעם ווינדוס???

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by hararim,

בסוף ההתקנה של SP1 לויסטה המחשב רשם לי שההתקנה נכשלה ואז כשהפעיל את עצמו מחדש נתן לי מסך שחור עם הודעת שגיאה 0x0000098. לא יכול יותר עם הויסטה הזה. מה עושים?

12. Started by dan3112,

אהלן, יש לי בעיה כאשר אני מפעיל את הuser account control בויסטה אני לא יכול לשמור שום דבר בכונן D, הבנתי שזו בעיה של הרשאות ואני מנסה לתת הרשאה מלאה על עצמי אבל בגלל שאני כביכול לא מנהל אני לא יכול לשנות שם שום דבר- למרות שיש יוזר אחד ויחיד במחשב. איך אני גורם למחשב לזהות אותי כמנהל כך שגם שהuser account control אני יוכל לשמור בכונן D ובכלל שאני יוכל לשנות הרשאות גם אם הבקרה הזו כבויה. תודה.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by bd,

עשיתי פורמט לארדיסק.. תמיד אני מכניס דיסקט איתחול מתקין לי 98 וממנו מתקין תא'קספי.. כי לא הצלחתי להתקין מדוס תאקספי.. רציתי לדעת איך ומה אני עושה כדי שההתקנה תעבוד לי של האקספי?..מהדוס משהו לשנות בבוט?..איפה מפעילים תקבצים והסבר טוב יתקבל בברכה עשיתי לי דיסק XP-SP2 בלי הבוט של הדיסק..רק עם העידכונים..

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by homart,

שלום! הפרמוט שעשיתי היום עבר לא כ"כ בהצלחה.. במקום לפרמט את הכונן C מערכת ההתקנה אתחלה את הכונן D והתקינה את ווינדוס וכך נוצר מצב שעכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות, אחת בC ואחת בD הפעלתי את המערכת שמותקנת על C ומשם עשיתי אתמול דרך הוונדוס לכונן D בשביל לחזור למצב ההתחלתי, אך עדיין שאני מאתחל את המחשב הוא נותן לי לבחור בין 2 מערכות הפעלה למרות שיש לי רק אחת מותקנת (כונן D ריק) בנוסף מתחת לשני האפשרויתו של מערכות ההפעה הוא נותן לי אפשרות setup windows xp כאילו שעצרתי את ההתקנה באמצע, בנוסף, זה גם ברירת המחדל ככה שאם אני לא מספיק להעלות את האפשרות לאפשרות השניה הוא מתחיל שוב התקנה מוזרה של וונידוס ונתקע באותו שלב! בבקשה אנא עזרו לי!

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  15. שלום התקנתי XP על דיסק קשיח במחשב א', וכשאני מעביר את הדיסק הקשיח למחשב ב' או ג', הXP מסרב לעלות (בכל צורה, גם בSAFE MODE) כאשר מגיע השלב שצריך להופיע הלוגו של הXP שטוען אותו, המחשב עושה ריסט. וכשאני מחזיר את הכונן למחשב א', הXP עולה כשורה... מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by omerdav,

היי (מקווה שהנושא מתאים לפורום), אני החלפתי מחשב והתקנתי ויסטה. עכשיו,גיליתי שבטיפשותי לא דאגתי לשמור את מועדפיי מהמחשב הישן איפשהוא. יש לי את ההארד דיסק מהמחשב הישן. איפה המועדפים מאוחסנים (כלומר,האם הם על הדיסק הקשיח? האם הם אבדו לנצח?)

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by Sunny Jim,

התקנתי גרסה נוספת של XP על המחשב(PARTITION אחר על אותו הדיסק הקשיח), אך פירמטתי את הPARTITION עם אותו הWINDOWS. למרות זאת, בSTART UP של המחשב, הוא עדיין נותן לי אופצית בחירה בין 2 הWINDOWS(למרות שאחד מהם כבר מחוק), ולא מעלה בגלל זה את WINDOWS אוטומטית. איך אפשר להוריד את האופציה הזאת?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by coorva,

איך אני עובר בחלונות XP בין תפריט ההתחל הקלאסי שמראה לי כשאני לוחץ על התחל את כל התוכניות לבין התפריט שבו על מנת לראות את התוכניות אני צריך ללחוץ על התחל ואח"כ על ALL PROGRAMS ? תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  19. Started by ben060,

שלום יש לי ויסטא כרגע , אני רוצה לחזור ל XP כי את האמת די התאכזבתי. כשאני מכניס את הדיסק של ה XP הוא כותב boot from cd or dvd ואחרי זה הוא מריץ כל מיני דברים וא אני מגיע למסך שאני צריך לכתוב בו כל מיני פקודות נראה לי זה דוס מה אני צריך לעשות כדי לפרמט ולעלות את מסך ההתקנה של XP?

20. Started by malcolmx9,

קודם כל אני מבקש, בלי המלצות על פיירוול שונים. אין בזה צורך. רק אני מבקש שתענו לי על השאלה.... תשובות מבוססות, לא סתם לזרוק "זה חרא של דבר" וכו'. תודה XP PRP SP2

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by sausage,

זה מה שקורה כשעושים minimize ל-WMP11 בגירסה 5456 של VISTA. זה אמור להיות בשפת האלפים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  22. אהלן.. חיפשתי בפורום לפני ולא מצאתי.. כשאני מעלה את ויסטה נפתח לי שאני צריך לבחור בו שם משתמש וסיסמא. איך אני משנה את זה שהוא ייכנס לחשבון שלי אוטומטית? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by matityahoo,

כשאני פותח wmv אני מקבל תמונה מקושקשת בכל מני צבעים ולעומת זאת כשאני פותח wmv אחר שיושב ממש לייד זה המקולקל לפתע רואים טוב וזה נבדק על הרבה קבצים כך שזה לא איזה קובץ אחד מקולקל אולי יש שני סוגים של wmv ? יש לי חבילת קודקים ffdshow אין לי שום בעיה חוץ מה wmv מסוימים אשמח לקבל עצות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.