עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yfbr,

^ הכותרת מכילה את גוף ההודעה ^

2. Started by skywalker13,

נכון יש את תיקיות הברירת מחדל של המוסיקה שלי והתמונות שלי שאם מוחקים אותם זה כל הזמן מופיע מחדש.... איך אני יכול לעשות שזה לא יופיע כל פעם מחדש אחרי שאני מוחק את זה? תודה מראש לכל העוזרים.

3. Started by eliya136,

יש לי בעיה מזה מעצבנת יש לי ווינדוס XP וכל הזמן מופיע לי המגן האדום הזה עם האיקס הלבן בתוכו עכשיו הוא אומר לי כל הזמן you have a security problem (יש לך בעיה ביטחונית) עכשיו זה כל הזמן קופץ ומפריע ואם אני לוחץ זה אומר להוריד תוכנת הנה והיא לא בחינם וגם הAVG שלי לא נותן לי להתקין אותה לפחות אז ...מה שאני מבקש אם מישו יכול להגיד איך לבטל את המגן איקס ואני ממש אבל ממש יודה לו נ.ב. עשיתי סריקה מלאה למחשב עם AVG וזה לא מצא כלום אז....

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by Imtheman,

משום מה הexplorer תופס לי 100% מהCPU עשיתי בדיקת וירוסים בדיקת SPY WARE וכלום הכל נקי . כשאני סוגר את התהליך ופותח חלון דרך חלון המשימות (כמו עכשיו ) הכל עובד בסדר . למישהוא יש רעיון מה הבעיה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by davidreznic,

יש לי בעיה קטנה. כשאני נכנס לתיקיה עם יותר מסרט אחד הוא קורס, הורדתי את כל העדכונים

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by snaidis,

ברצוני להתקין VISTA אבל אני רוצה שעדיין ישאר לי XP. יש לי שני כוננים C,D. על C נמצא ה XP ועל D יש סרטים, פרןייקטים, מוזיקה וכו. אני רוצה להתקין VISTA אז איך אני עושה זאת בדיוק ועם מה? כלומר אני צריך לפרמט את D או משהו או שאני צריך ליצור כונן נוסף? איך בדיוק אני עושה זאת בלי לפגוע במידע הקיים ובלי לפגוע ב XP.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by 1immortal,

בעיה מוזרה מאוווד : פותחים כתבן , כותבים מלל של כ300 שורות . מעתיקים את כל המלל כטקסט לתוך אימייל חדש בתוך אוטלוק אקספרס , שולחים לעצמנו . בבדיקת מייל , מקבלים את המייל ששלחנו , אבל.... בלי מספר שורות בסוף העמוד . התוכנה פשוט מעיפה באופן אקראי מילים וחצאי משפטים מהטקסט עצמו . אם עושים double paste , עם רווח של כמה שורות ביניהם , בטקסט הראשון לא קורא כלום , בסוף הטקסט השני באותו מייל , נעלמים מספר מילים או 2 ~ 3 שורות . זה מטריף אותי בצודה דיי שרוטה , וזה נהיה עניין של פרינציפ . בתמיכה של מיקרוסופט לא ממש יודעים מה להגיד לי , ביטלנו את כל האופציות של סיבוב הטקסט סביב גוף המייל , את כל האופציות האפשריות , וזה עדיין קורא . גוגל לא העלה שום ממצאים רלוונטיים . אולי מישהו נתקל …

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by tiger3,

יש לחבר שלי הארד דיסק SATA אני מכניס את הדיסק של ווינדוס ואז הוא נכנס להתקנה אני לוחץ F6 בשביל להתקין את ה - SATA הוא מתקין וממשיך בהתקנה אני מפרמט את המחשב דרך ההתקנה של הוינדוס הוא מעתיק את הקבצים ואז מפעיל את המחשב מהתחלה ואז במקום להמשיך בהתקנה של הווינדוס הוא שוב פעם נכנס לדיסק בהפעלה אוטומטית ואם אני מוציא את הדיסק הוא כותב לי invailed partition table תעזרו לי אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by Sunny Jim,

התקנתי גרסה נוספת של XP על המחשב(PARTITION אחר על אותו הדיסק הקשיח), אך פירמטתי את הPARTITION עם אותו הWINDOWS. למרות זאת, בSTART UP של המחשב, הוא עדיין נותן לי אופצית בחירה בין 2 הWINDOWS(למרות שאחד מהם כבר מחוק), ולא מעלה בגלל זה את WINDOWS אוטומטית. איך אפשר להוריד את האופציה הזאת?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by ski_farm,

לאחרונה קרתה אצלי תופעה מוזרה: המחשב עולה כרגיל והכל טוב ואז אני רוצה להיכנס לדיסק הקשיח שלי אז אני מביא את העכבר לאייקון של הדיסק קשיח ולוחץ עליו פעמיים, אבל לא קורה כלום ממש כלום לא נפתח חלון של הדיסק הקשיח והמחשב לא נראה חושב בכלל רק שאני לוחץ על לחצן ימני בעכבר ואז בוחר באפשרות open על הדיסק הקשיח אני נכנס בלי בעייה והכל טוב התופעה חזרה על עצמה גם במחשב אחר בנוסף זו בעייה שקורת רק על הדיסקים הקשיחים (פנימיים או חיצוניים שיש לי) להיכנס לדיסקט,CD ROM אין לי שום בעייה שתי לחיצות ואני בפנים יש אולי משמעות לכך שלשני המחשבים חיברתי את הדיסק החיצוני וגם disk on key למרות שחיברתי אותם מאות פעמים ורק לפני כמה ימים קרתה התופעה מחכה לעזרה תודה רבה מראש ski farm

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  11. חיברתי בחיבור ה COM1 שלו עכבר , והעבר המובנה של הנייד עדיין פועל וזה מפריע לי , איך אני יכול להפסיק אותו. [כשזה ב PS2 הוא מפסיק אוטומטית]

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by alex18888,

שלום יש לי סרט מסוים, בפורמט WMV, כשאני מנסה להפעיל את הסרט במדיה פלייר המחשב פשוט נתקע. ניסתי בנגנים אחרים הם מציגים שגיאות שונות, הנה שיגאה מהתוכנה BSplayer BSplayer v2.00.938, Unhandled exception at EIP: 03A30BCD If you click `Close` application will be terminated. Please report this info to the author with description what were you doing. If you have internet connection, it`s recommended to send error report, this will help us solve problems faster. Access violation at address 03A30BCD in module `WMVSDECD.dll`. Read of address 128E1320 EAccessViolation Call stack: 00000000,03A30BCD,0040481B,005852D9,0058578F,005859EE,0058F4C9,0058F834,005912A0,00593574,00564CEC,005…

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  13. כאשר אני לוחץ על אתחול (restart) אז כמה תוכנות מתכבות אבל המחשב לא עושה לי אתחול. הבעיה התחילה היום. מה ניתן לעשות? תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by yotam360,

הסתכלתי על נושאים שנפתחו כאן ולכל מי שיש 4GB RAM הווינדוס מזהה לו 3.5 ואצלי זה 3. זאת בעיה?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by matityahoo,

כשאני פותח wmv אני מקבל תמונה מקושקשת בכל מני צבעים ולעומת זאת כשאני פותח wmv אחר שיושב ממש לייד זה המקולקל לפתע רואים טוב וזה נבדק על הרבה קבצים כך שזה לא איזה קובץ אחד מקולקל אולי יש שני סוגים של wmv ? יש לי חבילת קודקים ffdshow אין לי שום בעיה חוץ מה wmv מסוימים אשמח לקבל עצות

16. האם קיים Patch או Tweak ל-Windows 2000 Professional SP4 שמאפשר תמיכה מלאה באייקונים בפורמט Windows XP? אני מתכוון לאייקונים עם צלליות ושקיפות חלקית. Windows 98 ו-Windows 2000 מציגים אייקונים כאלה בצורה מעוותת עם כתמים שחורים במקום צלליות.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  17. Started by gelfman1,

חבר'ה אני ממש חייב עזרה (אני חדש פה)! יש לי בעיה גדולה במחשב: הוא איטי יחסית והוא גם כל הזמן נתקע (אפילו עוד לפני שהווינדוס עולה ואני גם בכלל לא מעמיס על המחשב). המצב הוא כזה כבר משהו כמו חודשיים! לפתע התעוררתי שלשום והחלטתי להוריד אנטי וירוס שמצא לי וירוס בשם באקדור. הוירוס הוסר סופית אך הבעיה עדיין קיימת ולא קיים שום וירוס אחר במחשב! מדי פעם אני מקבל גם הודעה שהזיכרון הוירטואלי מועט והשאלה היא האם הדבר גורם למחשב שלי להיתקע?..האם אני יכול להגדיל את הזיכרון הוירטואלי ואיך? השאלה היא מה לעשות?! האם לעשות פירמוט?! וגם אם אני עושה פירמוט..האם כרוכים בכך סיכונים?! האם אני צריך למחוק את שני הכוננים (די וסי) או שאני יכול רק את אחד מהם?! האם לאחר הפירמוט אני אצטרך להתקין את האי…

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  18. יש לאחותי פנטים 3, 734MHZ עם 384MB SDRAM, עכשיו הקנתי עליו XP, ויש לו בעיה כשמכבים את המחשב לוקח לו הרבה זמן ואז הוא רושם: IT IS NOW SAFE TO TURN OFF YOUR COMPUTER או משהו בסגנון הזה, וגם אז לחיצה על הכפתור לא מספיקה, צריך ללחוץ איזה 7 שניות או משהו כזה. נראה לי צריך להגדיר משהו ב BIOS, אבל אני לא יודע מה. למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  19. Started by Kak,

דבר ראשון: אני די בטוח שהאשכול הזה נפתח בפורום הלא נכון, התלבטתי בין "אינטרנט" ל"תוכנה" ושניהם נראו לי לא מתאמים. מצטער אם אני עושה בלגן אל תשנאו אותי... אז כך-פרמטתי אתמול את המחשב, התקנתי ווינדוס XP PRO בחזרה, הלכתי טיפה מכות עם הדרייברים ובסוף נצחתי (מצד שני הם השאירו כמה חבורות כאבות מאוד, אבל אני ילד גדול... אני אחיה) האינטרנט פועל מהיר כמו שהוא היה לפני הפירמוט, אני מוריד באותו קצב והכול בעצם אותו דבר, חוץ מזה שכאשר אני מדפדף למעלה\למטה בדפי אינטרנט הם "נתקעים", הם כן עולים ויורדים, אבל ממש ממש לאט. ניסיתי בInternet Explorer ובFire Fox והתוצאה זהה בשניהם. יש למשהו רעיונות?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  20. כל פעם שאני מוחק איזה שהי תוכנה או משחק התיקייה נשארת והיא ריקה, יש מצב שהיא תימחק כולה אוטומטית?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  21. אף פעם לא היה לי ויסטה במחשב. (המחשב עומד בדרישות, בדקתי) x64/86? איזה גירסא? תכתבו לי בבקשה כל מה שאני צריך לדעת. תודה ! * יש לציין, שאני אשיג כל גירסא דרושה במחיר מוזל.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by asmon,

הרבה משחקים כשאתה נכנס אליהם משנים את הצבעים שיהיו בהירים יותר (אם אתה יוצא לוינדווס בעזרת ALT + TAB אתה שם לב שהכל בהיר) וכשאתה יוצא מהמשחק הכל חוזר למצב רגיל. כשהיו בעיות עם זה והמצבלא חזר, בוינדוס XP פשוט היה צריך להחזיר את הצבעים ל32 ביט. הבעיה שעכשיו אני משתמש בVISTA, קורס לי משחק באמצע והמצב נשאר כפי שהוא, רק שהפעם זה כבר עומד על 32 ביט. קרה לי כבר פעמיים, עשיתי RESTORE פעם אחת וזה עזר, פעם שניה שוב עשיתי RESTORE ורק אחרי עוד כמה הפעלות מחדש זה עזר. הפעם אני ניסיתי כבר פשוט הכל וזה לא עוזר. הוינדווס עולה כרגיל וכעבור כמה שניות בזמן שכל התוכנות נטענות הצבעים לפתע שוב נהיים בהירים. יש לכם מושג איך אני יכול לטפל בזה בעזרת הגדרות? כי אני לא רוצה להתחיל להתקין דרייברים מ…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  23. הכנתי קובץ תשובות להתקנה אוטומטית , עכשיו אני אמור לשם את הקובץ , בתקיית I386 או פשוט לצרוב אותו עם הווינדוס בתקייה הראשית .. ?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. Started by Hender75,

שלום, רציתי לדעת אם אני יוריד windows xp professional מהאימיול האם יהיו ביצועים זהים או אותו הדבר לחלוטין כי הwindows נורא יקר.. בבקשה דחוף כי אני קונה מחשב היום או מחר ואני צריך דחוףף... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  25. Started by dog_foot,

ראיתי את התמונות האלו באינטרנט: http://img496.imageshack.us/img496/6411/23aj8ss.jpg וחיפשתי לגבי הגירסא הזו ברשת אבל לא מצאתי.. מישהו מכיר את הגירסא הזו? ויכול להעלות לפה לינק עם סיקור שלה??

• 0 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.