Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מה זה? יש פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום,יש לי את הבעיה הזאת קרוב לחודש לא יודע אם להגדיר אותה כבעיה אבל כאשר ה windows נטען כולל הסריקה הזאת שצריכים לחכות שהוא מבצע הוא מוצג ברזולוציה מאוד קטנה רק שהוא מגיע ל 'Welcome' הוא חוזר לרזולוציה נורמלית,יש איזושהי דרך לסדר את זה? זה מציק..
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אממ.. שאלה ראשונה.. יש לי על המחשב הזה XP PRO איך אני יודע אם זה 32BIT או 64? דבר שני אני קונה מחשב חדש עדיין בהתלבטות אם לשים VISTA או להשאר עם XP אז השאלה זה אם עם 32BIT זה קורא 3.2GB אז זה מנצל גם רק אותו במשחקים? עוד דבר.. אני יודע שיש נעוץ על כל ההתרונות והחזרונות של VISTA 64BIT.. אבל זה עדיין לא כל כך עוזר לי.. אני לא יודע מה לשים.. יהיה לי מחשב חזק 4GB E8400/Q9XXX ואני עדיין לא יודע אשמח לשמוע פה דעות אישיות ד"א מה עם XP 64BIT? אף אחד לא מדבר עליו
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי לכולם , אני חדש פה ורציתי להעזר בכם על מנת לפתור בעייה.. אז הכל התחיל כאשר ניסיתי להתקין sp3 דרך האתר של מיקרוסופט. כן כמובן שאחרי שהסתיימה ההורדה נדרשתי לאתחל את המחש ואז הופיע הודעה על תוכנה לא חוקית (שה WIN לא חוקי..) בעניין הזה טיפלתי רק שכעת כאשר אני עושה הפעלה כלשהיא של המחשב הוא מייד שואל אותי ממש לפני הופעת המסך של הפעלת WIN , אם אני רוצה להפעיל את ווינדוס או לעשות התקנה . . . ? ואז כל פעם אני צריך לבחור בהפעלת ווינדואוס ואם לא הוא מייד עובר לתפריט התקנת ווינדוס. המחשב בן 4 ימים ואין לי בעייה לפרמט רק כשאר אני מכניס את דיסק ההתקנה הוא לא מזהה שיש עליו מע' התקנה... ?? מה לעשות ? זה ממש דחוף לי! אני סטודנט ויש לי פרוייקט עצום להגיש לשבוע הבא והוא מצריך עבודה …
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מזה אומר?? הינה העתק מלא: Error code 1000008e, parameter1 c0000005, parameter2 3201076d, parameter3 ecc9b860, parameter4 00000000. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. 0000: 53 79 73 74 65 6d 20 45 System E 0008: 72 72 6f 72 20 20 45 72 rror Er 0010: 72 6f 72 20 63 6f 64 65 ror code 0018: 20 31 30 30 30 30 30 38 1000008 0020: 65 20 20 50 61 72 61 6d e Param 0028: 65 74 65 72 73 20 63 30 eters c0 0030: 30 30 30 30 30 35 2c 20 000005, 0038: 33 32 30 31 30 37 36 64 3201076d 0040: 2c 20 65 63 63 39 62 38 , ecc9b8 0048: 36 30 2c 20 30 30 30 30 60, 0000 0050: 30 30 30 30 0000
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
פרטים בתמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אם בפירמוט עסקינן: ניסיתי לאחרונה לפרמט את המחשב שלי אני תמיד מפרמט אותו דבר התקליטור של הווינדוס- יש לי XP מקורי אבל המתכנת שתיקן לי בפעם האחרונה את המחשב התקין לי פרופשונל שלו מצרוב כנראה ועכשיו מיקרוספט עלו עליי ויש לי כל פעם את ההודעה הזאת "עותק הווינדוס שברשותך אנינו חוקי" וזה משגע אותי, אז רציתי לפרמט, פירמטתי את D דרך הדוס ואת c רציתי לפרמט כרגיל דרך הדיסק של הווינדוס, אבל הוא לא נתן לי להעלות את ההתקנה של הווינדוס בגלל שהוא אומר שהווינדוס שלי יותר ישן ממה שמותן, איך אפשר לפרמט עכשיו?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי וינדוס ויסטה 64 ביט הורדתי את כל התוכנות החדשות ביותר של כרטיס המסך דריוור 7.2 יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT עכשיו ברגע שאני מתקין את הדריוור מופיע לי במנהל התקנים בהתקנים נוספים עוד התקן שקשור לכרטיס מסך והוא NTativrv01 וכאשר אני רוצא לעדכן אותו אני לא מצליח כי אין לי את הדרייור שלו מה עושים תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
היי יש לי תופעה ממש מוזרה!! נניח עכשו אני רושם פה ומעלה אתרים והכל נחמד ויפה. אבל אם אני מעלה UTORRENT אפילו לכמה שניות ואז סוגר (כלומר זה לא מוריד מהרוחב פס וכו') אני כבר לא יכול לפתוח אתרים ברשת! אני יכול לעשות PING הרשת פעילה הכל תקין אבל שמעלה אתר כמו האתר הזה, רשום למטה (FIREFOX או IE7) שRESOLVE ושום דבר לא פועל או עולה! כאילו תקוע איזה שעה ככה מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה? עדכון: אוקיי שמתי לב שהבעיה התחילה מאז שהתקנתי NOD32 זאתי תוכנת אנטי וירוס. התקנתי גרסה אשר כוללת גם את הFIREWALL שלהם וכו'. בכל מקרה הגרסה היא גרסת 64 ביט ואמורה לפעול כמו שצריך בחלונות VISTA אך כפי ששמים לב, יש את הבעיה למעלה מישהו יודע מה לעשות ואיך לפתור את ז…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מותקן לי כרגע על המחשב Vista 32-bit ו XP 32-bit (הם מותקנים בדול-בוט כמובן) חשבתי על לעבור ל64-bit כי יש לי 4G ram והחלטתי לבסוף שלא לעבור כי זה לא ייתן בוסט לביצועים.. אז אני רוצה נגיד להקציב עכשיו לXP איזה 100GB נגיד ולVista את ה400GB הנותרים....או נגיד למחוק לגמריי את הXP ואת המחיצה שלה....איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה. כשאני נכנס לתיקיה עם יותר מסרט אחד הוא קורס, הורדתי את כל העדכונים
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי חברה אתם מכירים אולי אתרים שאפשר להוריד מהם את שני העידכונים האלו? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום...יש לאבא שלי מחשב פנטיום D ואני מעוניין לבצע משהו מעניין עליו משהו שעוד לא ניסיתי...אני רוצה שיהיו על המחשב שני דיסקים קשיחים כול אחד עם המערכת הפעלה שלו (לצורך העיניין לאבא שלי יש 98 בגלל כמה תוכנות שיש לו ולאחים שלי יש XP) אני מעוניין שיהיה אפשרות כמו שעושים שני מישתמשים בדיסק קשיח אחד אז האם אפשר לעשות שיהיו שני דיסקים קשיחים ופשוט יהיה אפשר לבחור מאיזה דיסק קשיח הוא יעשה BOOT (כלומר לבחור כשהמחשב מתחיל לעלות) אפשרי? אחד מהדיסקים הוא SATA השני הוא IDE עריכה: או שאפשר לעשות כך שלחלק את הדיסק קשל הSATA לשני מחיצות לעשות שני מישתמשים שכול מחיצה תיהיה 40GB (שני הדיסקים כול אחד מהם 80GB) ואת הIDE לעשות כדיסק קשיח משני? אבל איך הוא ייפעל כמשני? אצל שניהם הוא יהיה משני …
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
חברה, מדי פעם אני מקבל מסך כחול ומעצבן שעושה RESTART למחשב הוא אומר beginning dump of physical memory מה זה אומר ?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ברצוני להתקין VISTA אבל אני רוצה שעדיין ישאר לי XP. יש לי שני כוננים C,D. על C נמצא ה XP ועל D יש סרטים, פרןייקטים, מוזיקה וכו. אני רוצה להתקין VISTA אז איך אני עושה זאת בדיוק ועם מה? כלומר אני צריך לפרמט את D או משהו או שאני צריך ליצור כונן נוסף? איך בדיוק אני עושה זאת בלי לפגוע במידע הקיים ובלי לפגוע ב XP.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ואין לי מה שיש לאנשים אחרים פה בפורום.... הבעיה שלי היא שאני מריץ את ההתקנה (הורדתי את הגרסא המלאה להתקנה בלי אינטרנט מראש) הוא אומר לי אם אני מסכים לתנאים ואז כן וכ' כו' ואז הבעיה היא שהוא רושם לעשות התחל, אני לוחץ התחל והוא עובר למסך של ההתקנה לעשירית שניה ואז מוסר הודעה "ההתקנה בוצעה בהצלחה" וזה לא נכון כי אחרי זה אני בודק ב dxdiag והוא עדיין רושם לי 9.0b יש הצעות? (חוץ מפורמט אין לי כוח :[)
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט את המחשב שלי- בפעם ראשונה בחיי ואני קצת פוחד עכשיו מה כדי לעשות בסדר הנכון? כיאלו קודם אני מגבה את הכל ואז למחוק את הקבצים מהכונן ? (ככה הפירמוט יהיה יותר מהיר לא ? ) חבר שלי הביא לי איזה קובץ מהאתר של WD (ה-HD ) שהוא אמר שזה מחזיר את הHD להגדרות הראשונות , משהו כזה (השם: DLGDIAG) מתי לשים את הדבר הזה ? ואז להכניס את הדיסק של הווינדוס ולהתחל את המחשב וזה ישר יעלה את ההתקנה? כמו כאן: http://format.co.nr/ עפ"י "2.פירמוט עם הדיסק של הווינדוס(עם יש לך מערכת NTFS אז תעשה ככה זה הכי טוב" סליחה על הנוביות שלי המפרט שלי בצד ימין
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
התקנתי גרסה נוספת של XP על המחשב(PARTITION אחר על אותו הדיסק הקשיח), אך פירמטתי את הPARTITION עם אותו הWINDOWS. למרות זאת, בSTART UP של המחשב, הוא עדיין נותן לי אופצית בחירה בין 2 הWINDOWS(למרות שאחד מהם כבר מחוק), ולא מעלה בגלל זה את WINDOWS אוטומטית. איך אפשר להוריד את האופציה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
איך אני עובר בחלונות XP בין תפריט ההתחל הקלאסי שמראה לי כשאני לוחץ על התחל את כל התוכניות לבין התפריט שבו על מנת לראות את התוכניות אני צריך ללחוץ על התחל ואח"כ על ALL PROGRAMS ? תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך לעשות sp 3 למחשב ועוד דבר האם זה משפר את הביצועים של המחשב ובכמה ? והאם אתם יכולים להביא לי מדריך לעשות sp 3 תודה רבה רבה !!!!.....
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום יש לי סרט מסוים, בפורמט WMV, כשאני מנסה להפעיל את הסרט במדיה פלייר המחשב פשוט נתקע. ניסתי בנגנים אחרים הם מציגים שגיאות שונות, הנה שיגאה מהתוכנה BSplayer BSplayer v2.00.938, Unhandled exception at EIP: 03A30BCD If you click `Close` application will be terminated. Please report this info to the author with description what were you doing. If you have internet connection, it`s recommended to send error report, this will help us solve problems faster. Access violation at address 03A30BCD in module `WMVSDECD.dll`. Read of address 128E1320 EAccessViolation Call stack: 00000000,03A30BCD,0040481B,005852D9,0058578F,005859EE,0058F4C9,0058F834,005912A0,00593574,00564CEC,005…
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ברשותי מערכת הפעלה Vista Ultimate 64bit ברגע שהמערכת עולה היא עובדת מצויין אפילו מהר יותר מXP בזמנו ובכללי אני מרוצה. הבעיה שלי מתחילה מתהליך האתחול שאיטי עד כדי כאב. רצתי על כמה מדריכים ברשת, ביטלתי את הAERO ועברתי לסגנון הקלאסי של חלונות (בינינו תמיד אני מגדיר סגנון קלאסי הAERO מזעזע), סדרתי את התוכנות שנטענות בבוט שייטענו רק דרייברים חיוניים ותוכנת האנטי וירוס (של מיקרוסופט היא קלילה גם ככה), רצתי על הServices של המערכת ולאחר בדיקה של מה כל אחד מהם עושה ביטלתי את כל המיותרים, ביטלתי את הVisual של הבוט (כלומר יש בוט עם מסך סטטי בלי האנימציות), ביצעתי ניקוי מחשב וסריקה של רושעות ושאר מזיקים. איחוי הדיסק פעיל אוטומטית (ידעתם שיש איחוי דיסק אוטומטי בויסטה?) וחוץ מזה אין לי…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כאשר אני מריץ את סורק הדיסק ויסטה אומרת לי שאי אפשר לסרוק ויש לתזמן את הסריקה להפעלה הבאה. אני מגדיר את זה, מפעיל מחדש וסורק הדיסק לא מופעל. ניסיתי כמה פעמים, הרצתי CHKDSK /F ממצב בטוח וכל פעם אותה בעיה. מישהו יודע איך אני יכול לסרוק? (אני יודע בוודאות שיש לי שגיאה במערכת הקבצים)
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 4 ג'יגה זיכרון במחשב ,עכשיו, השאלה היא האם הם ינוצלו על מערכת ההפעלה Visa 32bit ? מאחר ושמעתי שיש בעיות אם גרסת ה 64BIT. ואם הם לא יונצלו במלואם, אז כמה זיכרון מתוך ה- 4 ג'גה זכרון ינוצל בערך(ב-VISTA 32 BIT)?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-