עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. טוב שיחקתי ב- regedit.exe והרסתי דברים יש איזושהי רך שאני יכול להחזיר אותו ל??DEFULT

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לדעת, האם ניתן בחלונות 2003, להגדיר באחת מפונקציות האבטחה, הקשת סיסמה לפני ביצוע של SHUTDOWN OR RESTART. תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  3. Started by x-boy_24,

שלום. אני כרגע נמצא בסייף מוד. הבעיה פשוטה. הוינדוס לא עולה , המחשב לא מגיע לloading של הוינדוס. מחר אני נוסע לכנרת. אז אני ינסה להיכנס לפה בעזרת הפלאון ולראות תגובות. כי אחותי נשארת בבית והיא צריכה את המחשב. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  4. אני לא יודע אם כבר שאלו אבל בכל זאת... כשאני פותח את המחשב ומכניס סיסמה למשתמש שלי בוינדוס אני פתאום צריך לחכות 2 דקות בערך עד שהמוזיקה של הוינדוס נשמעת ואחרי 5 דקות בערך הדסקטופ עולה ואני יכול סוף סוף להשתמש במחשב. ניסיתי כבר לפתוח ולסגור את האקספולרר דרך CTRL + ALT + DELETE אבל זה לא עוזר. גם לפתוח משתמש חדש במחשב זה לא הפתרון. ודרך אגב המחשב שלי לא כל הזמן עשה את זה... זה התחיל רק עכשיו. יש למישהו פיתרון? :s05: תודה מראש לעוזר.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  5. רציתי לדעת אם כדי ואפשר לעשות בעצם עוד העתק של הווינדוס במחיצה נוספת? אם למשל קובץ מסויים נדפק בווינדוס, או כל בעיה אחרת כדי שאני אוכל לשחזר קבצים ממחיצה זו או אחרת, בלי צורך של התקנה נוספת. בפעם הבאה שאני מפרמט איך עושים את זה? כי אחרי הפירמוט הווינדוס מכין את עצמו על המחיצה וכבר אין לי אפשרות לחזור למסך הכחול הזה...

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by bennnn,

שלום התקנתי הרגע ווינדוס אקס פי מחד בעקבות בעייה שהייתה לי עכשיו הווינדוס אקס פי החדש הותקן לכונן d והיה לי ווינדוס אקס פי אחר בכונן c שהתקנתי לפניי כמה ימים עכשיו פירמטתי את כונן d לגמרי ועדיין בהתתחלה שאני מדליק תמחשב הוא כאילו נותן לי לבחור בין 2 ווינדוס אקס פי שאלתי היא איך אני מוחק את התפריט של הווינדוס אקס פי שהיה בכונן d? כי הרי פירמטתי לגמריי את הכונןן תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  7. אני רוצה לשנות את האייקון ואת השם של הבנאדם אליו שייך הווינדוס. ראו תמונה מצורפת. תודה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by דודי הסטלן,

שלום, כשאני מנסה לפתוח קבצי TXT הם לא נפתחים וכנראה שיש בעייה עם ה-NOTEPAD, אני צריך כנראה לשחזר את התוכנה מישהו יודע איך עושים את זה? תמונה:

9. יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קובץ סרט או ליראות באינטרנט מחשב ניטקע פעם העכבר זז ופעם לא ואי אפשר לילחוץ על כלום גם לא במיקלדת חיבים לעשות restart בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  10. מוזר

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, יש לי בעיה ברגע שאני רוצה לשדרג את הWINXP. אני נכנס לדיסק לוחץ על שידרוג שם את הקוד ואז המחשב מופעל מחדש והדיסק אמור לשדרג את המחשב. (אני עושה את זה כי נדפק לי משהו במחשב ואני לא מעוניין לפרמט). בקיצור לפני שהוא מגיע למסך הכחול שמראה את הזמן שנותר לשידורג ובלה בלה בלה, מופיעה הודעה הזאת: "The file iaStor.sys could not be found. Press any key to continue". מה הבעיה? מה צריך לעשות? יכול להיות שהבעיה בדיסק? כי כבר ניסתי בעבר לעשות את השידרוג והופיעה לי את אותה הודעה. תודה לכולם (אני מקווה שהבנתם למה שהתכוונתי אם לא תשאלו) ושוב תודה! נ.ב: שכחתי לציין שהוא לא מגיע למסך הכחול שמראה את הזמן שנותר לשידורג ובלה בלה בלה. פשוט מגיע להודעה שרשמתי מעלה וכאשר לוחצים על איזה…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by TecNodRom,

רציתי לדעת מה ההבדל בין הגרסא של OEM לגרסא RETAIL הרי בכדי שזה יגיע לחנויות זה נשלח זמן רב לפני להכנת העותקים. אז האם יש לי OEM מלפני חודש עם הגרסא 6.1.7600.16385 זה אותו הדבר כמו הRETAIL שהגיע לחנויות ביום חמישי האחרון? תודה!

13. Started by yahalom,

יש לי מחשב נייד שרצה עליו מערכת הפעלה XP לאחרונה לאחר שאני אומר לו לבצע כיבוי או ריסט הוא אומנם סוגר את המסנגר אבל לא מצליח לסגור את המחשב לא ראיתי משהו חריג שרץ לבסוף עשיתי כיבוי ידני מהכפתור אך התופעה ממשיכה מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by Trippled,

שלום לכולם, אני חדש בפורום וקניתי מחשב חדש שיגיע בקרוב, הינה המפרט: מעבד core 2 quad q6600 2.4 Ghz 8Mb לוח אם Asus p5kpl - CM כונן דיוידי Lg GH22NS דיסק קשיח Samaung spinpoint T 320gb 7200rpm 16mb sata 2 זיכרונות Kingston valueram 4Gb DDR2 800 ספק ThermalTake TR2 430W אני אשמח לקבל תגובות על המפרט, יכול להיות שאני אוכל לשנות אם תמליצו כך. אני קניתי את המחשב הזה לעבודה עם קיובייס פלאגינים והמטרה הייתה מחשב שיריץ את התוכנות האלה בלי מאמץ,תקיעות ובעיות. אני מתלבט כרגע איזה מערכת הפעלה לשים עליו, XP היא סבבה אבל קצת נמאס, חשבתי לכיוון הVISTA ואז חשבתי שיהיה הכי מגניב להתקין עליו את הלפרד שתמיד התלהבתי מימנה ומאוד אהבתי אותה. אני אשמח לשמוע את דעתכם, לגבי האם זה אפשרי, האם המ…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  15. המפרט שלי מצד ימין, ויסטה מדרגת את החומרה שלי 5.9, חוץ מהכונן הקשיח שמקבל 5.5. שם הקטגוריה המדויק הוא: Disk data transfer rate. אני יודע שזה קצת טיפשי אבל בכל זאת, איך אפשר לשפר את זה? הכונן הקשיח שלי הוא מדגם Western Digital WD3200KS Sata II 16mb buffer 320GB. איחוי לכונן הקשיח כבר ביצעתי...

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by Holography,

אני עוד זוכר,שנת 2002 מייקרופט הכריזה משהו על "Black Comb" (קרבולת שחורה ) היא הייתה אמורה להיות בין XP ל- LH. ועד היום לא שמעתי עליהה דיווחים אחרים (ועל LH אני שומע כל יום ) קיצר,מה איתה?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  17. פרמטתי והתקנתי במחשב של אחי Windows Pro sp2.0 באנגלית, לאחר שהתקנתי נזכרתי שהוא בעצם צריך Windows בעברית, הכוונה שלי בעברית היא שהכל יהיה בעברית למשל START יהפוך להתחל וMy Computer יהפוך למחשב שלי רציתי לדעת האם קיימת חבילת התקנה או עדכון כלשהו שאפשר להתקין וזה יהפוך או את הווינדוס לעברית או שאני צריך לפרמט שוב ולהתקין Windows שהוא בעברית מהמקור.. אני ממש לא רוצה לפרמט כי כבר התקנתי הרבה דברים.. שאלה נוספת היא במקרה ויש דבר כזה .. זה יעיל או שזה מלא באגים ובאמת כבר עדיף לי להתקין מחדש הכל :\ תודה מראש בן.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  18. שלום לכולם תהיתי אם אפשר לבטל את הפיצ'ר של החלונות הקופצים , כל פעם שיש משהו (כמו שאלה שהוינדוז שואל או כל דבר אחר שהתוכנה מקפיצה את עצמה בשבילו) ובמקום זה שהחלונות פשוט יהבהבו בסרגל למטה תודה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by ydyehuda,

שלום יש לי דיסק עם 2 פרטיטיאונים ודיסק נפרד. התקנתי רק את המחיצה של WINDOWS והכל עבר בהצלחה כולל דריברים וכו אני מנסה לאחות את דיסק C (לאחר התקנה ולאחר KASPARSKY) וזה לא זז איחוי של D או E לוקח שניות ל-ANALYZE בניגוד לחצי שעה ל-ANALYZE בלבד ב-C עשיתי בדיקת שגיאות ל_C כולל תיקון שגיאות וזה לא עוזר. יש למישהוא רעיוונת תודה, יהודה

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  20. במחשב השלישי בביתי מותקן Win98se. לפני כמה ימים במהלך הפעלה רגילה של המחשב נכתב כי הקובץ רג'יסטרי פגום ויש לאתחל את המחשב (כל פעם שמאתחלים התהליך חוזר על עצמו). ישנה אפשרות שאני אעתיק את הקובץ מהדיסק של ווינדוס 98 היישר אל ווינדוס בעזרת דוס? אם כן, מהיא הפקודה המדוייקת על מנת לעשות זאת? תודה מראש יותם

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by nirko,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אני מנסה להתקין משהו במחשב ואני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: D:\*.exe (שם הקובץ לא רלונטי) אינו חוקי ביישום WIN32 מה זה אומר? ואיך אפשר לטפל בזה....? תודה.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by רוני1,

מה זה בעצם sp2 ומה היא מכילה ומה בדיוק תפקידו של הפירוול והאם הוא הכרחי.....???? הסתכלתי כבר בחיפוש ואשמח אם תענו ל בכל זאת.. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  23. בהתקנת הווינדוס.. הוא אומר שלא מותקן לי הארדיסק (SATA).. מה לעשות?? הוא בודק תרכיבים.. ואומר שהוא לא מוצא לי הארדיסק מותקן... ואז עושה לי ריסטארט.. ויינדוס XPRO מקורי..חדש.. עשיתי לו בוט מהסידי.. מה לעשות??? תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  24. מציק לי איזה שטות םפה הרבה זמן טוב הרזולוציה אצלי אמורה להיות 1280X1024, אבל המחשב חליט שיש לי עוד כמה פיקסלים נוספים שמוסתרים פשוט כי המסך לא רחב מספיק טוב כן אני דעיו לא מבינים מהתיאור הזה כלום הנה מה שקורה כשאני לוחץ פרינסקרין, נכון כשלוחצים על פרינטסקרין אז לוחצים בפוטושופ או פיינט על NEW ואז זה כבר אוטומטית כותב את הרזלוציה שצריך, אז זה לא כותב אצלי כמוש צריך 1280X1024 אלא 2080X1024 הנה מה שמופיע כשעושים פרינט סקרין (כאן אני מראה איך זה נראה כאילו כשאני בפוטושופ) http://img82.imageshack.us/my.php?image=resucm9.jpg וכאן ניסיתי לדמות כאילו מה קורה בפועל כאני מסתכל לי סתם ככה במסך: http://img91.imageshack.us/my.php?image=stupidcompcl7.jpg שימו לב שרק חלק מהתצוגה מועתק…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by Y-T-M,

שלום לכולם! יש לי בעיה בזמן האחרון זה התחיל רק בזמן האחרון שאני לא רואה סרטונים לדוגמא באתר וואלה אני רוצה לראות תקציר של משחק את זה: http://sports.walla.co.il/?w=/166/1101009 הוא אומר לי ready אני לוחץ על פליי וזה נשאר מסך שחור לא קורה כלום חייב עזרה דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים