עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gimdy,

אני עושה בהגדרות של הBIOS שיעלה דרך הCDROM וכל דיסק התקנה שאני מכניס והוא אומר לי Please press any key to boot from cd אני לוחץ והוא כאילו לא קולט שאני לוחץ וממשי ך להעלות כרגיל ( לא נכנס לפרימוט והשאר ) מה עושים ? זה בעיה בכונן דיסקים (לא נראה לי כי הוא קרא לי את כל הדיסקים שהכנסתי ..)

2. אני צריך להתקין ווינדוס על מחשב שמותקן עליו SP2.. כשאני מנסה להתקין הוא מציג הודעה שהגירסא שאני מנסה להתקין ישנה מהגירסא הנוכחית ולא נותן לי להתקין את הווינדוס. משום מה המחשב לא עושה BOOT FROM CD בצורה אוטומטית, נכנסתי לBIOS וגם שם לא הצלחתי לסדר את הבעיה.. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  3. אתמול פירמטתי תמחשב והתקנתי וינדוס עכשיו קורה לי שאני מוריד קבצים מהאינטרנט בעזרת התוכנה שבאה עם הוינדוס ובאמצע ההורדה זה רושם שהיא הסתימה אבל כשאני הולך לפתוח את הקובץ הוא לא נפתח עד הסוף (זה קטע ואפשר לשמוע רק עד הקטע שזה הוריד) מה הבעיה המעצבנת הזו?????

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by N-I-K-O,

לפני כמה זמן התקנתי Firefox וכשהתקנתי אותו זה הגדיר לי אותו כדפדפן ראשי ואני לא ממש אהבתי את Firefox אז מחקתי אותו אבל זה לא החזיר לי את Internet explorer לדפדפן ראשי . ועכשיו כשאני רוצה להכנס ללינקים ששולחים לי באייסי או בכל מקום אחר אני לא יכול. איך אני מגדיר את Internet explorer כדפדפן ראשי? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by SuB,

שלום! במחשב של חבר שלי נתקלתי בבעיה מוזרה - לוחצים על איזה לינק שפותח חלון חדש, אחרי שהחלון החדש נפתח הוא פשוט נשאר ריק ורק הסמל של החלונות (השחור הקטן בפינה למעלה) חושב וחושב.. הסרתי את האקספלורר 6, ותהקנתי מחדש, סרקתי spyware עם spybot, עשיתי תיקון של האקספלורר ושום דבר לא פעל. אפילו סגרתי תוכנות ברקע שכביכול עלולות להפריע לאקספלורר, אך שום דבר לא פעל. האם מישהו נתקל בבעיה כזאת ויודע מה לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  6. Started by horacio,

הבקר כשרציתי לכתוב מסמך בכתבן יצאה לי הודעה שהוא איננו במחשב . האם ניתן לשחזר אותו או להתקין אותו מחדש אם הדיסק של ה windows xp . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  7. בניגוד למה שיש לי עכשיו.

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by the kooks,

שלום רב. לאחרונה אחי החכם החליט לבטל את ה אנטי וירוס שלו בגלל שהוא "מאט" אותו ולעשות כל מיני ניסיונת אם המחשב תוצאה יש מאל וירוסים וחוץ מ SAFE MOD שום דבר לא עולה.. אנחנו רוצים לעשות שיחזור מערכת כדי שהוא יכול להכנס במצב רגיל אך אין גישה מהSAFE MOD ניסיתי כבר לעשות F8 ואז לטען את ההגדרות החארונות שפועלות במצב תקין.. לא עבד וכדומה מישהו מכיר פקודה/דרך לשחזר את המצב לקדמותו דרך ה SAFE MOD או משהו דומה.. שוב אין לי גירסה לSTART הרגיל המחשב פשוט ניתקע ב "טוען את ההגדרות האישיות שלך" אין לי את הדיסק של ה WINDOWS.. תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by Satlan,

חברים כל פעם שאני מעלה ווינדוס בצורה נורמאלית, הוא מעלה לי SCAN אבל לא כזה רגיל כמו שמכבים מחשב בפיתאומיות. אלא משהו אחר של סקאן דיסק .. והוא מסיים תוך 5 שניות :\ איך לעזאזל מבטלים את זה?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by 111111,

שלום פתאום כל קבצי התמונות שלי קיבלו אייקון כזה ג'נרי ובמאגר האייקונים שלי נעלם האייקון הכתום הזה ש קבצי התמונות אז אם מישהו יכול לשלוח לי תקובץ אייקון הכתום של קבצי התמונות אודה לו מאוד תודה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by noambar,

אני רוצה להעביר קבצים שהם מעל ל-2 ג'יגה מדיסק למחשב והוא נותן לי הודעה שכתוב בה שאין לי מקום במחשב למרות שיש לי 20 ג'גיה פנויים. מה לעשות?? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  12. Started by SHAY951,

איך אני מחזיר את המסך פתיחה (המסך שיש לפני שהוינדוס עולה שבו שמים את הסיסמא ובוחרים משתמש) לברירת המחדל של הוינדוס (כי שיניתי אותו למשהו אחר שהתקנתי משהו מסוים ועכשיו אני לא יודע איך להחזיר... ;D), ובכלליות איך אני יכול לשנות אותו למסך אחר אם המסך שאני מוריד הוא לא התקנה שעושה את זה לבד? תודה.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  13. יש אפשרות להעלים קבצים דרך וינדוס איך ניתן לחזור ולראות אותם?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  14. כאשר אני לוחץ דאבל קליק על קובץ TXT. הוא לא נראה כלל על המסך אך בשורת ההתחל הוא נראה. כדי לראות אותו אני צריך ללחוץ עליו בשורת התחל עם לחצן ימני ושם על MAXIMAIZE. אבל אז הוא נפתח על כל המסך, אני רוצה שיפתח בחלון בגודל בינוני. ואני גם מעוניין כשאני מפעיל אותו שהוא יראה, ולא יהיה רק כסמל בשורת התחל. מה הפתרון לבעיה וממה זה נובע ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by zolder,

הייתה לי בבית הפסקת חשמל בזמן שהמחשב שלי עבד ועכשיו הוא עולה לי כרגיל אבל לא נפתחים לי חלונות של הווינדוס,אני בדסקטופ ושאני לוחץ START זה עולה (אם כי לא מייד) אבל My Computer למשל לא מגיב. לא יודע אם זה קשור אבל יש לי ספק של TT 480W. יכול ליות שהלך לי משהו או שזה זמני בגלל המכת מתח. נ.ב משהו דומה כבר קרה לי פעם אבל אז המחשב חזר לעצמו לאחר כמה דק' ועכשיו זה נמשך כבר יותר משעה.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by hck,

היי! מישהו יודע האים וכיצד ניתן לשנות את מנוע החיפוש הדפולטי של האקספלורר למשהו אחר (וואלה, סטארט או גוגל למשל)?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by Sting,

תודה.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  18. אני מנסה להמיר קובץ לEXCEL מחשבון הבנק שלי באתר מסויים ומקבל את ההודעה הבאה: Internet explorer cannot download [file name] from [site adress] the file couldn't be readen from the cache איזה CACHE? מה זה?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by Noooa,

שלום, על המחשב שלי היה win 98, ורציתי להתקין 2000, אז התקנתי 2000 על מחיצה נפרדת כי לא רציתי להתקין על אותה המחיצה ולדפוק בטעות דברים חשובים שיש לי על המחיצה הזאת.... בקיצור, סידרתי את הWIN 2000 עם כל הדברים שרציתי שיהיו בו, איך אני מוחקת את האפשרות לבחור באיזה WINDOWS אני רוצה לעבוד - אני יודעת שזה קשור בקובץ boot.ini אבל אני לא מוצאת אותו..... (בכל מקרה, אני רוצה שתשאר עדיין המחיצה עם הwin98 אבל אני לא רוצה שישאל אותי כל פעם שאני מדליקה את המחשב...) תודה....

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  20. שלום, השבוע אני רוצה להתקין ווינדוס למחשב החדש... ואני אל דיוע אם להתקין שוב את ה XP PRO או ללכת על משהו חדש כמו ה2005 או לחכות לSE.. מתי הSE יוצא? ומה מיוחד בMC 2005? תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  21. האיקונים נעלמים לפעמים כשאני נכנס לmy computer ואז אחרי כמה שניות הם חוזרים ולוקח לו קצת זמן להכנס אליו. זה לא רק ספציפית עם האיקון הזה אלא גם עם אחרים וזה לא כל הזמן,לעיתים רחוקות. אז רציתי לשאול אם זה קרה למישהו ואם יכול להיות שזה באג במערכת ואם יש פאטצ' לתיקון. תודה לעוזרים.

22. Started by רוני1,

מה זה בעצם sp2 ומה היא מכילה ומה בדיוק תפקידו של הפירוול והאם הוא הכרחי.....???? הסתכלתי כבר בחיפוש ואשמח אם תענו ל בכל זאת.. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by itzik562,

יש לי בעייה. למרות שגופנים מסויימים מותקנים ב windows, ב office הם לא מופיעים (למשל euclid italic). מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by AVI.S.T,

יש לי בעיה בWindows שלי (אומי דיזן ) פירמטי לפני כמה ימים והתקנתי עם זה סתם את הדבר הזה שעושה לך תמחשב בסקין של Windows VISTA זה לא היא יפה אז מחקתי אז עכשיו בגלל שרק פירמטי אני לא ידע למה קשורה הבעיה שלי הבעיה היא שאני לא יכול לעשות המתנה ועם שאני מכבה תמחשב אז זה עושה לי כעת ניתן לכבות את המחשב וגם במאפיינים של הכרטיס מסך כתוב לי שיש לי IRQ:11 וברגיל (לפני הפירמוט) 16 הנה תמונה:

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  25. Started by eliya136,

יש לי בעיה מזה מעצבנת יש לי ווינדוס XP וכל הזמן מופיע לי המגן האדום הזה עם האיקס הלבן בתוכו עכשיו הוא אומר לי כל הזמן you have a security problem (יש לך בעיה ביטחונית) עכשיו זה כל הזמן קופץ ומפריע ואם אני לוחץ זה אומר להוריד תוכנת הנה והיא לא בחינם וגם הAVG שלי לא נותן לי להתקין אותה לפחות אז ...מה שאני מבקש אם מישו יכול להגיד איך לבטל את המגן איקס ואני ממש אבל ממש יודה לו נ.ב. עשיתי סריקה מלאה למחשב עם AVG וזה לא מצא כלום אז....

• 3 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.