Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. פירמטתי עכשיו את המחשב הראשי שלי, ואין בwin שהתקנתי תמיכה במקלדת עברית. מה אני צריך לעשות על מנת להוסיף את התמיכה? תודה מראש install
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה שאני שם את העכבר על דברים שמוצגים בעזרת flash player אז האינטרנט נסגר ועושה תקלה יכול להיות שאין לזה תאימות ל-vista?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
התקנתי אתמול windows vista ultimate 32bit , הכל עובד מצויין ונראה מדהים. אבל היתה לי בעיה להתקין תדריבד של המודם שלי (USB ALE 150) כנראה שהדריבר לא תומך ולא מצאתי דריברים תומכים. מה עלי לעשות? יש פתרון בכלל? בכל מקרה אני בקרוב מקים רשת ביתית חוטית בין שני המחשבים , אז יש לי כמה שאלות... תהיה לי איזה בעיה להקים תרשת כי במחשב הזה יש XP ובחדש VISTA... ואני מקווה שלנתב החדש(BR6104KוEdimax) תהיה תמיכה בויסטה ..מישו יודע אולי? תודה רבה ואני מצטער אם לא שייכתי את התרד למקום הנכון...
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש אפשרות להעלים קבצים דרך וינדוס איך ניתן לחזור ולראות אותם?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אחרי שאני לוחץ כדי לעשות בוט מהדיסק של הXP יש מסך שחור וכלום לא זז ממש מוזר, אני לחוץ לא מוצא פיתרון, עכשיו הוצאתי סוללה נראה אולי זה יעזור, לא עזר...
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה NERO ואחרי זה עשיתי ריסט, עכשיו המחשב לא מצליח לעלות, הוא אומר לי לבחור בין Safe Mode, ההגדרות האחרונות שעבדו ולהפעיל את ווינדוס בצורה רגילה. ניסיתי את כולם ואף אחד לא מעלה את הווינדוס, הווינדוס כזה בא להיטען ובום עושה לי ריסט. איך אני יכול לפתור את הבעיה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן אנשים יקרים לא מזמן רכשתי dell latitude d530 ללא מערכת הפעלה, ידוע לי שאני צריך למצוא דרייברים כדי שהוא יעבוד עם windows xp אבל אני לא יודע איך התהליך עובד בדיוק. אנא עיזרו לי אני צריך לטוס עוד מעט והמחשב צריך לעבוד עד אז תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, על המחשב שלי היה win 98, ורציתי להתקין 2000, אז התקנתי 2000 על מחיצה נפרדת כי לא רציתי להתקין על אותה המחיצה ולדפוק בטעות דברים חשובים שיש לי על המחיצה הזאת.... בקיצור, סידרתי את הWIN 2000 עם כל הדברים שרציתי שיהיו בו, איך אני מוחקת את האפשרות לבחור באיזה WINDOWS אני רוצה לעבוד - אני יודעת שזה קשור בקובץ boot.ini אבל אני לא מוצאת אותו..... (בכל מקרה, אני רוצה שתשאר עדיין המחיצה עם הwin98 אבל אני לא רוצה שישאל אותי כל פעם שאני מדליקה את המחשב...) תודה....
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל מה BOOT את Win XP WinPE super plus 2004 V6 בתפריט שהוצג לי בחרתי כמה מהאפשרויות הראשונות (שאמורות להפעיל את הסביבת עבודה) קיבלתי את ההודעה: (כל מקש מבצע restart) ניסיתי גם להפעיל את Magic Parted מה שקרה זה שזה נתקע על פס צהוב שהגיע פחות או יותר ל 50% (מעליו היו רשום משו עם decompressing files) מדובר בפנטיום 3, לפני שאני מפרמט אותו אני חייב להעביר כמה קבצים מ C ל D
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוחק איזה שהי תוכנה או משחק התיקייה נשארת והיא ריקה, יש מצב שהיא תימחק כולה אוטומטית?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני יוריד windows xp professional מהאימיול האם יהיו ביצועים זהים או אותו הדבר לחלוטין כי הwindows נורא יקר.. בבקשה דחוף כי אני קונה מחשב היום או מחר ואני צריך דחוףף... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום! במחשב של חבר שלי נתקלתי בבעיה מוזרה - לוחצים על איזה לינק שפותח חלון חדש, אחרי שהחלון החדש נפתח הוא פשוט נשאר ריק ורק הסמל של החלונות (השחור הקטן בפינה למעלה) חושב וחושב.. הסרתי את האקספלורר 6, ותהקנתי מחדש, סרקתי spyware עם spybot, עשיתי תיקון של האקספלורר ושום דבר לא פעל. אפילו סגרתי תוכנות ברקע שכביכול עלולות להפריע לאקספלורר, אך שום דבר לא פעל. האם מישהו נתקל בבעיה כזאת ויודע מה לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם קיימת גרסת תוכנה בעברית/אנגלית win xp pro בארץ עבור מחשבי כף היד הבאים (לפי אתר היצרן הם תומכים בwin xp pro באנגלית): HP I-MATE XDA-II 02 POCKET PC NEC MobilePro 900 Sony CLIE PEG NX73V sony clie peg nx 80v sony clie peg ux 50 sony NX70VDS_A5b (טלפון משולב)hp gsm ipaq h63430 היכן ניתן לרכוש אותה בארץ? האם זוהי גרסה מיוחדת או חלק מ win xp pro עבור מחשב שולחני ? אודה לכם אם מישהו יודע גם את טווח המחירים. תודה מראש אסף
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה כזאת היכולה ליצור ארבעה דסקטופים במחשיר אחד אני רוצה לשאול אם מישהו יודע על זה...
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי WIN XP SP2, התקנתי את כל סוגי הפונטים שרוסית ועברית שיש ברשימה של "הגדרות שפה..." (המערכת מותקנת על הלפטופ שלי... הווינדוס בילט אין...) אבל בכול זאת יש לי בעייה נורא מעצבנת עם פונטים ברוסית באופן כללי, ופונטים בעברית, בד"כ כשאני שומר קובץ עם שם בעברית מהgmil (קיבצי DOC בד"כ...) יש משהו שאני יכול לעשות כדי לטפל בבעייה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
התקנתי חלונות (xp pro) בלפטופ של אבא שלי וגם עבריץ החלונות פרוץ דרך אגב. הבעייה היא שאני לא יכול לכתוב בעברית. אם מ ישהו יכול לעזור לי אז תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
טוב לאבא שלי יש ווינדוס מקורי והסריאל יכול לעבוד על עוד 3 מחשבים ולהפוך את הווינדוס למקורי אבל יש תוכנה כזאת שמשנה.. אתם יודעים את שם התוכנה?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
XP מנתק את בקר הרשת עקב ריבוי מחוברים לאחר זמן מה מתחבר חזרה היה לי איזהשהו פאץ שפתר את הבעיה הזאת, אבל מה לעשות לא יודע איפה הוא. האם יש למישהו לינק או את הפאץ XP SP2 הודעה ב EVENT VIEWER TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. הודעה נוספת בזמן החיבור מחדש The system detected that network adapter \DEVICE\TCPIP_{8D84E658-9BD4-4E41-90D0-68DF04A61D00} was connected to the network, and has initiated normal operation over the network adapter
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אממ.. שאלה ראשונה.. יש לי על המחשב הזה XP PRO איך אני יודע אם זה 32BIT או 64? דבר שני אני קונה מחשב חדש עדיין בהתלבטות אם לשים VISTA או להשאר עם XP אז השאלה זה אם עם 32BIT זה קורא 3.2GB אז זה מנצל גם רק אותו במשחקים? עוד דבר.. אני יודע שיש נעוץ על כל ההתרונות והחזרונות של VISTA 64BIT.. אבל זה עדיין לא כל כך עוזר לי.. אני לא יודע מה לשים.. יהיה לי מחשב חזק 4GB E8400/Q9XXX ואני עדיין לא יודע אשמח לשמוע פה דעות אישיות ד"א מה עם XP 64BIT? אף אחד לא מדבר עליו
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אוקי יש לי פה משהו מעפן במחשב איזה ספייר וואר השתלט לי עליו קיצר כול שנייה זה שולח משהו ושאני משחק סיאס הפינגים בשמיים :\ קיצר נמאס לי ואני מחליט היום לפרמט עכשיו יש לי xp עברית עם sp1 עליו מקורי שלי עם סידקי מקורי שקניתי עכשיו אני מוריד ממיקרוסופט תsp2 עכשיו אני צריך לינקים להוריד את שאר עדכוני האבטחה שיש מה אני יכול לעשות כדאי שמשהו הזה לא יחזור אלי ? יש לי פיירוואל מובנה על הלוח (nfore 3 250gb) שאני יפעיל לאחר הפרמוט ואז אני יתקין ת sp2 ואז אני ישים ת ad were sp se ו nod32 ו spybot s&d וhighjakcthis וכמובן יתקין firefox ורק אז! אני יתחבר לאינטרנט!!! האם זה יספיק על מנת שהזבל הזה לא יחזור אלי ? ואילו עדוכני אבטחה חסרים לי עם יש לי sp1 ואני יתקין sp2 ו איזה עדו…
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מתכוון לאייקונים של קבצים כמו למשל קובץ שמסתיים בAVI כמו כן מה אני צריך לעשות בכדי שבספריות אני אראה תמיד את התוכן במצב DETAIL זה כל הזמן משתנה לי תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כולכם בטח מכירים את הצליל הזה של מעבר בין כל תיקיה, כל הקלקה באתר ובעצם כל מעבר בין דברים במחשב. מעין "טיק" קצרצר כזה שנמצא ב: C:\WINDOWS\Media\windows xp menu command . זה קובץ WAV שמביא לי את הסעיף וגם נשמע בלי שליטה (גם כשאתר פתוח כמה זמן על אותו עמוד פתאום הצליל הזה נשמע!), שזה הכי מעצבן כשאני מקליט שירים מהמחשב למיני דיסק, למשל. בקיצור, אחרי הפורקן הקצרצר הזה של עצביי- איך אני מסיר אותו? כי למחוק אותו סתם ככה מספריית המדיה בווינדוס לא עזר (כן, עשיתי את זה סתם ככה!).
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי בעיה מזה מעצבנת יש לי ווינדוס XP וכל הזמן מופיע לי המגן האדום הזה עם האיקס הלבן בתוכו עכשיו הוא אומר לי כל הזמן you have a security problem (יש לך בעיה ביטחונית) עכשיו זה כל הזמן קופץ ומפריע ואם אני לוחץ זה אומר להוריד תוכנת הנה והיא לא בחינם וגם הAVG שלי לא נותן לי להתקין אותה לפחות אז ...מה שאני מבקש אם מישו יכול להגיד איך לבטל את המגן איקס ואני ממש אבל ממש יודה לו נ.ב. עשיתי סריקה מלאה למחשב עם AVG וזה לא מצא כלום אז....
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שמייקרוסופט מודים בכישלון של ויסטה ויפסיקו אולי למכור אותה ולעשות לה עידכונים.. האם זה נכון??
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי מערכת 32 ביט של XP ואני משתמש במחשב די ישן.. P4 עם 3GHZ ועוד 1GB פנימי המחשב שלי לאחרונה מתחיל להתקע באופן קבוע שאני מפעיל את הדפדפן או סתם שאני מפעיל תוכנות בדקתי במנהל המשימות ואני רואה ה-COMMIT CHARGE ממש גבוה בערך 60-70% מהמגבלה ואני רואה שהתוכניות ברקע בקושי פועלות מישהו יודע איך פותרים את הבעיה. נ.ב: המחשב שלי לפעמים רואם שגיאת מערכת זכרון וירטואלי מועט
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-