Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מוחק איזה שהי תוכנה או משחק התיקייה נשארת והיא ריקה, יש מצב שהיא תימחק כולה אוטומטית?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הכנתי קובץ תשובות להתקנה אוטומטית , עכשיו אני אמור לשם את הקובץ , בתקיית I386 או פשוט לצרוב אותו עם הווינדוס בתקייה הראשית .. ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק עם 2 פרטיטיאונים ודיסק נפרד. התקנתי רק את המחיצה של WINDOWS והכל עבר בהצלחה כולל דריברים וכו אני מנסה לאחות את דיסק C (לאחר התקנה ולאחר KASPARSKY) וזה לא זז איחוי של D או E לוקח שניות ל-ANALYZE בניגוד לחצי שעה ל-ANALYZE בלבד ב-C עשיתי בדיקת שגיאות ל_C כולל תיקון שגיאות וזה לא עוזר. יש למישהוא רעיוונת תודה, יהודה
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי הכל לפי המדריך הזה http://www.guides.co.il/windows.php#guide3 בסוף המדריך כתוב איך לחזור לאקספלורר הרגיל להיכנס לתיקיה windows ולקובץ system.ini ולחפש בתוך הקובץ את השורה shell=c:\LiteStep\LiteStep.exe ולשנות אותה ל shell=explorer.exe בשביל שיחזור לקדמותו אבל אני בכלל לא מצאתי את השורה shell=c:\LiteStep\LiteStep.exe אצלי כתוב משהו אחר עוד משהו עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב יש הודעת שגיאה ורשום: הכותרת היא: מערכת משנה של ms-dos של 16 סיביות c:\windows\ui\biosctl.exe c:\windows\system32\autoexec.nt קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של ms-dos ושל windows microsoft לחץ על סגור בכדי לסיים את פעולת היישום והקובץ autoexec.nt לא נמצא במחשב …
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני יוריד windows xp professional מהאימיול האם יהיו ביצועים זהים או אותו הדבר לחלוטין כי הwindows נורא יקר.. בבקשה דחוף כי אני קונה מחשב היום או מחר ואני צריך דחוףף... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום נכנסו לי 2 סוסים - CCAPP - ו - SMSS ומאז לא מצליח להתקין חומת אש יש פיתרון ??? אשמח למשהו מפורט... תודה וחג שמח שמוליק
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה, עד כמה זיכרון וינדוס ויסטה יכול ליתמוך? הבנתי שאקס-פי יכול ליתמוך עד 3GB, אז עד כמה ויסטה?, 4GB 8GB 16GB 32GB? בקיצור, עד כמה?
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה מאוד פשוטה... זה המפרט שלי core dou e6700 2.8X2-מעבד g.skill 800mhz 4gb cl4-זיכרון abit ip 35-e-לוח geforce 8500 gt 256 ddr3-כ.מסך עכשיו השאלה שלי היא כזו אני מחזיק בעותק OEM מקורי של WINDOWS VISTA 32BIT *האם כדאי לי להתקין גרסא של 32 ביט בכזה מחשב או שעדיף להשאר ב XP ? *במידה ולא כדאי האם אני יכול למכור את העותק שלי בלוח יד שניה למרות שהוא OEM ובוצעה בו אקטיביציה פעמיים בערך אולי יותר... *והאם יש משיהו שאתם יודעים מכירים או שמעתם על מישהו שרוצה להחליף 32 ב64? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התקנתי Firefox וכשהתקנתי אותו זה הגדיר לי אותו כדפדפן ראשי ואני לא ממש אהבתי את Firefox אז מחקתי אותו אבל זה לא החזיר לי את Internet explorer לדפדפן ראשי . ועכשיו כשאני רוצה להכנס ללינקים ששולחים לי באייסי או בכל מקום אחר אני לא יכול. איך אני מגדיר את Internet explorer כדפדפן ראשי? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה כזאת היכולה ליצור ארבעה דסקטופים במחשיר אחד אני רוצה לשאול אם מישהו יודע על זה...
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
עד כמה אתם חוזים שהגירסה החדשה תדחוק את ה XP החוצה? כמה זמן בערך יהיה אפשר עוד לעבוד עם XP בלי להתקל בבעיות של חוסר תאימות של תוכנות ורכיבים? השאלו באות בגלל שאני הולך לשדרג את מחשב (לא משהו משמעותי) וגם חבר שלי הולך לקנות מחשב נייד, אז אני חושש אני מפספס משהו כי אולי כדאי לשמור את כסף ולמשוך עוד קצת ? מה צפיות להיות דרישות במינימום של גירסה החדשה? (גב המפרט שלי הוא P4 עם 2.4G וקאש של 512KB זיכרון 256MB בקצב 266 (ישודרג בקרוב ל 512) וכרטיס מסך GF4-64MB) תודה על התייחסות, טל
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום כולם, אני צריך למחוק איזשהו קובץ מתיקיית הINF שנמצאת בתוך התיקייה WINDOWS, כשאני מנסה למחוק את זה הוא אומר לי שאני צריך הרשאה (PERMISSION) בשביל למחוק את זה, אני חשבון יחיד במחשב ואני הסיסטם אדמינסטרטור, איך אני משיג את האישור?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
יש לי iPAQ 4100 של HP והתקנתי עכשיו VISTA. תוכנת ה Active Sync לא עובדת עם הויסטה כי יש לו מערכת מובנת שנקראת Mobile Center. איך אני מסנכרן את הIPAQ עם האווטלוק דרך המערכת החדשה הזו...? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אממ.. שאלה ראשונה.. יש לי על המחשב הזה XP PRO איך אני יודע אם זה 32BIT או 64? דבר שני אני קונה מחשב חדש עדיין בהתלבטות אם לשים VISTA או להשאר עם XP אז השאלה זה אם עם 32BIT זה קורא 3.2GB אז זה מנצל גם רק אותו במשחקים? עוד דבר.. אני יודע שיש נעוץ על כל ההתרונות והחזרונות של VISTA 64BIT.. אבל זה עדיין לא כל כך עוזר לי.. אני לא יודע מה לשים.. יהיה לי מחשב חזק 4GB E8400/Q9XXX ואני עדיין לא יודע אשמח לשמוע פה דעות אישיות ד"א מה עם XP 64BIT? אף אחד לא מדבר עליו
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אני מעיין שיחקתי במשחק ולחצתי על כל מיני כפתורים ואז המסך הסתובב לי בצורה אנכית איך אני מחזיר אותו חזרה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי וינדוס ויסטה 64 ביט הורדתי את כל התוכנות החדשות ביותר של כרטיס המסך דריוור 7.2 יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT עכשיו ברגע שאני מתקין את הדריוור מופיע לי במנהל התקנים בהתקנים נוספים עוד התקן שקשור לכרטיס מסך והוא NTativrv01 וכאשר אני רוצא לעדכן אותו אני לא מצליח כי אין לי את הדרייור שלו מה עושים תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי עותק של windows 7 גרסה rc_x86_dvd_349010 זהו עותק חוקי לגמרי (ללא הגבלת זמן כמו הגרסה שניתן להוריד מהאתר של מיקוסופט) השאלה הראשונה שלי עד כמה הגרסה הזאת עדכנית? והשאלה שניה, האם אפשר יהיה להשתמש במפתח של הגרסה שלי לגרסאות הלא חוקיות שמסתובבות ברשת? תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
בסוף ההתקנה של SP1 לויסטה המחשב רשם לי שההתקנה נכשלה ואז כשהפעיל את עצמו מחדש נתן לי מסך שחור עם הודעת שגיאה 0x0000098. לא יכול יותר עם הויסטה הזה. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
כולכם בטח מכירים את הצליל הזה של מעבר בין כל תיקיה, כל הקלקה באתר ובעצם כל מעבר בין דברים במחשב. מעין "טיק" קצרצר כזה שנמצא ב: C:\WINDOWS\Media\windows xp menu command . זה קובץ WAV שמביא לי את הסעיף וגם נשמע בלי שליטה (גם כשאתר פתוח כמה זמן על אותו עמוד פתאום הצליל הזה נשמע!), שזה הכי מעצבן כשאני מקליט שירים מהמחשב למיני דיסק, למשל. בקיצור, אחרי הפורקן הקצרצר הזה של עצביי- איך אני מסיר אותו? כי למחוק אותו סתם ככה מספריית המדיה בווינדוס לא עזר (כן, עשיתי את זה סתם ככה!).
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קודם כל יש לציין שהווינדוס חוקי לגמרי! windows xp professional sp2 בעברית הוא מנסה להתקין עדכונים וזה מה שכתוב "לא היתה אפשרות להתקין את חלק מהעדכונים" ואז כתוב העדכונים הבאים לא הותקנו עדכון אבטחה עבור Windows XP (KB890859) עדכון אבטחה עבור Windows XP KB920683 עדכון אבטחה עבור Windows Media Player 11 עבור Windows XP KB936782 עדכון עבור Windows XP KB894391 עדכון אבטחה עבור Windows XP KB913580 עדכון אבטחה עבור Windows XP KB905749 עדכון אבטחה עבור Windows XP KB920213 עדכון אבטחה עבור Windows XP KB900725 עדכון ל- Windows Media Player 11 עבור Windows XP KB939683 עדכון ל- Windows Media Format 11 SDK עבור Windows XP KB929399 עדכון אבטחה עבור Windows XP KB941568 עדכון א…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי מערכת 32 ביט של XP ואני משתמש במחשב די ישן.. P4 עם 3GHZ ועוד 1GB פנימי המחשב שלי לאחרונה מתחיל להתקע באופן קבוע שאני מפעיל את הדפדפן או סתם שאני מפעיל תוכנות בדקתי במנהל המשימות ואני רואה ה-COMMIT CHARGE ממש גבוה בערך 60-70% מהמגבלה ואני רואה שהתוכניות ברקע בקושי פועלות מישהו יודע איך פותרים את הבעיה. נ.ב: המחשב שלי לפעמים רואם שגיאת מערכת זכרון וירטואלי מועט
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי nod32 אנטיוירוס ווהוא רושם לי על שני קבצים בלתי נראים שנמצאים בC שהם "חסומים" או file blocked .error opening השמות של הקבצים הם : hiberfil.sys ן pagefile.sys הקובץ הראשון שוקל 261 מגה והשני 393 מגה. יכולתי לראות את הקבצים האלה רק אחרי ששיניתי את ההגדרות בווינדוס שיכולו לראות קבצים בלתי נראים של המערכת או משהו כזה. בכל מקרה לחבר שלי זה לא עושה את הבעיה הזאת ויש לו את אותו אנטיוירוס ואת אותה מערכת הפעלה + SP2. זה נראה לי ממש חשוד , מה אתם אומרים ,? חשבתי למחוק תקבצים
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי סריקת וירוסים במחשב (מחשב חדש לחלוטין שעובד בקושי יום) באמצעות Avast v4.7 (יש לציין שהתוכנה מותקנת על המחשב לפני החיבור הראשון לאינטרנט וההגנה ב-Real Time פועלת). במהלך הסריקה זוהה Trojan בקובץ exe שנמצא בספריית ה-System Restore. אני זוכר שגם במחשב הקודם שלי ה-Norton AV תמיד היה מזהה כביכול המצאות של Trojan בספריית ה-System Restore והשאלה שלי למעשה היא האם מדובר באמת ב-Trojan או שמדובר ב"באג" של הרבה AV שמזהים קבצים של מערכת ההפעלה שקשורים לשחזור המערכת בתור Trojan ? רק אציין שלא מחקתי את הקובץ למרות שהוא זוהה כנגוע - מחכה לתשובות שלכם.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-