עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מקווה שאני לא עובר אל חוקי הפורום?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by ccc,

כל פעם כשאני מנסה לשים סיסמה, הוא כותב לי שהיא לא נכונה, כאילו שכבר יש לי אחת.. אבל אין לי ! מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  3. Started by VL,

נכון שלוחצים על crtl+alt+del צריך להופיע המנהל משימות? אז עכשיו שאני לוחץ זה מגיע לי להתנתקות,כיבוי,מנהל המשימות,נעילת המחשב,שינוי סיסמה וכו'... איך אני משנה את זה שיגיע ישר למנהל משימות?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  4. יש לי 4 ג'יגה זכרון, אני עובד עם XP 32bit (ניסיתי וויתרתי על ויסטה 64 ו 32 ביט) ה XP מזהה לי 3.5gb. קראתי דיעות סותרותף חלקן אומרות שמה שהוא מזהה, זה מה שהוא יודע לנצל, חלקן טוענות שההגבלה בארכיטקטורת 32 ביט היא לכמות זכרון עבור process, כלומר, פרוסס יחיד יכול לנצל רק עם 3.5 ג'יגה, אבל למערכת ההפעלה אין מניעה להשתמש בחצי הג'יגה הנוסף עבור process אחר... האם יש מסקנה סופית ? תודה.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by Liran3331,

זה אמור לתקן את כל הבאגים כמו שהיה ב WINDOWS XP?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  6. הנה תמונה אתם רואים מזה רושם לי שם ברביבוע. אני מנסה ללחוץ על ההודעה שם וזה לא נכנס

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  7. Started by lael,

מה עדיף ?! Windows XP 32 OR 64 bit ? המפרט בצד

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  8. שחקתי עם ההגדרות של המקלדת ועכשיו כל פעם שאני עושה ALT+SHFIT להחליף שפה יש לי רוסית. ניסיתי להחזיר אך זה עדין קיים, איך אני מגדיר שיהיה עברית ואנגלית בלבד?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  9. לחבר שלי יש 4 ג'יגה זיכרון במחשב ,עכשיו, השאלה היא האם הם ינוצלו על מערכת ההפעלה Visa 32bit ? מאחר ושמעתי שיש בעיות אם גרסת ה 64BIT. ואם הם לא יונצלו במלואם, אז כמה זיכרון מתוך ה- 4 ג'גה זכרון ינוצל בערך(ב-VISTA 32 BIT)?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by asafpizza,

יש לי מדיה סנטר במחשב ותמיד הוא התעדכן אוטומטית ולאחרונה הוא לא מתעדכן גם ידנית אומר שאין חיבור לאינטרנט למרות שהמחשב מחובר לאינטרנט מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by dror_gh,

שלום רב ניסיתי להתקין לחבר שלי SP1 מתוך דיסק שהוא windows xp sp1 והדיסק התקין לי עוד מערכת הפעלה משל עצמה . הפסקתי את ה setup באמצע ואז בהעלאת המחשב זה נתן לי שני אפשרויות : windows xp proffesional windows xp profeesional setup נכנסתי ל boot.ini ומחקתי את השורה של windows xp profeesional setup כרגע שהמחשב עולה רשום windows xp proffesional windows(default) אני רוצה לשנות את זה שישר זה יעלה ל windows xp proffesional וימחק לי לגמרי את השני תודה רבה לעוזרים ומצטער אם חירפנתי אתכם קצת

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  12. Started by targil13,

שווה להתקין? מאיפה משיגים (אשמח לקבל לינק בפרטי) ואני יכול להתקין את זה איך שהוא על הדיסק אם לא עובד לי הצורב?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by tomer_et,

בימים האחרונים משום מה איני יכול לראות את הקבצי התמונות שלי בתצוגת THUMBNAIL במחשב. הבעיה מתחילה ב-EXPLORER של WIN אך קיימת גם בתוכנות אופיס כאשר אני רוצה להציג את התמונות במצב זה (כאשר אני רוצה להוסיף תמונה למשל). כאשר אני משנה את תצוגת הקבצים למצב THUMBNAIL אני רואה את קבצי הצמונות כמו קבצים אחרים ולא רואה את התמונה עצמה - כמו שהיה עד עכשיו. מישהו יודע איך להחזיר את המצב לקדמותו ? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by elad-k1,

שלום..! אני מתקין את הוינדוס אקספי פרו ועכשיו בהתחלה של התקנה הוא אומר שוהוא לא מצליח ליקרוא איזה קובץ אז עשיתי אנטר והוא המשיך! אז למה הוא מגיע למצב כזה ביגלל הדיסק?ביגלל הכונן תקליטורים .?או ביגלל הארד דיסק?! ועוד שאלה עכשיו אני בהמשך ההתקנה ובדקה 39 של ההתקנה הוא ניתקע איזה 5 דק אפילו יותר! זה יכול ליהות שההתקנה לא תיהיה תקינה בסוף ההתקנה(גם ביגלל שעשיתי אנטר בתחילת ההתקנה וגם ביגלל זה עכשיו)? ? תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  15. Started by dannyha3987,

אז ככה, אתמול בלילה, כשהדלקתי את המחשב שמתי לב שלוקח לווינדוז טיפה יותר זמן לעלות ואף אחרי כמה זמן הופיעה ההודעה "לא יכול למצוא את c:\documents" התעלמתי מזה והמשכתי הלאה. בערך כל דבר תקע את המחשב לשנות אור, ואחרי זה ניסיתי ריסט, שלא עזר בכלל והחזיר את ההודעה הזאת שוב. היום ניסיתי מספר ניסיונות נוספים כולל לעלות דרך עזרים ומשחזר המערכת ולשחזר את המחשב מיום אחר, ולהפעיל אותו בsafe mode ללא הועיל. כרגע כשעולה הווינדוז לוקח לו קצת זמן ואז הוא פשוט עולה ונשאר על הרקע של הdesktop ושום כפתור לא מועיל, הוא די תקוע. כרגע לפי המצב הנוכחי אני מבין שעלי להתקין מחדש את הווינדוז. *בניסיונות להפעיל את c:\ במצב בטוח הוא עבד, ואף העתקתי קבצים ממנו אל F ככה שאני די בטוח שאין מדובר בקריסה …

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by dannyhecker,

בוקר טוב לכולם הבעיה שלי היא כזו, התקנתי widnows98 second edition ההתקנה עברה בסדר, המערכת הותקנה מדיסק. הבעיה היא שכרגע כשהמחשב עולה אין סידירום, כלומר יש בBIOS אבל לא במערכת הפעלה. ב SAFE MODE הוא קיים, אבל אי אפשר לגשת אליו הוא נמצא רק במנהל התקנים. יש למישהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  17. Started by rabbit,

the copy made by setup of the file listed below is not identical to the original זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה להתקין את הווינדוס זה בדיוק בשלב שהוא מתחיל להעתיק קבצים דרך הדוס מדובר במחשב עם לוח חדש ומעבד חדש העברתי את ההארד דיסק למחשב אחר והתקנתי בהצלחה כאשר אני בא למחשב הזה עם אותו הארדיסק הוא לא מעתיק ונותן את ההודעה הזו הלוח המדובר הוא abit is7-e2g

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by yanivsk,

מישהוא יכול אולי להסביר לי איך אני מתקן את זה : כל פעם שאני מנסה להפעיל את הtask Manger הוא מביא לי את ההודעה הזאת (מצורף למטה). [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  19. שלום אני אוהב לראות סרטים ב-HD ומכוון את ויסטה לצבעי WIN AERO אבל שאני שם סרט הוא משנה את הצבעים בחזה לווינדוס בסיק ? כותב שכנראה יש לי מעט זיכרון אבל בפועל יש לי 2 GB כאשר 800MB פנוי איך מקבעים שהסרט ישודר עם צבעי WIN AERO ?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  20. אז ניסיתי לפתוח את הפורט שאני צריך 6881 וגם לא הצליח הווינדוס מגיעה עם תוכנת פיירוואל כזאתי שהיא גם חוסמת פופ אפים ועוד כל מיני שטויות בקיצור אני רוצה למחוק את התוכנה זאתי של ווינדוס או פשוט לסגור את הפייראוול תודה.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by מאיה גרינברג,

המחשב היה על שומר מסך שחזרתי למחשב עשיתי התחל וכל הסימנים והתפריטים נהיו בצבע שחור ונעלמו המסך ניהיה שחור נמרח הכול ... ביטלתי את השומר מסך וזה נפסק .. למה זה קורה ?

22. Started by Yaron-Cohen,

אז אני אספר את הסיפור... התקנתי ויסטה על כונן IDE, ואחרי זה הגיע הכונן שלי מהאחריות של החברה והתקנתי עליו ויסטה והשארתי כל הזמן את הIDE מחובר... אחרי שהעברתי ממנו את כל הדברים ניתקתי אותו... והוינדוס מסרב לעלות עם הכונן SATA ללא הIDE וגם הבחנתי שאם אני עושה BOOT מהכונן SATA הראשון ואחרי זה מהIDE הוא אומר שצריך להכניס דיסק מערכת (נו ההודעה הקבועה הזאת)... בקיצור מה שאני חושב זה שבגלל שבמהלך התקנת ויסטה לא התקנתי את הדרייבר של הSATA אז בגלל זה אני חייב להפעיל את המחשב עם הכונן של הIDE אגב על הכונן הIDE גם יש ויסטה...ושאני מפעיל את המחשב יש לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות הפעלה זאת של הIDE וזאת של הSATA... בקיצור...יש אפשרות להתקין את הדיירבר של הSATA אחרי התקנת המערכת?

23. Started by HeaT-SinK,

איך אני אוהב תשחור לשקוף שלא יפריע לרקע אם אפשר? (ואם אפשר אז אפשר להפוך תכתב לשחור?) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  24. אני אמקד את השאלה: 1. האם כל מי שיש לו רישיון לויסטה, יוכל להשתמש עימו ב WIN 7? 2. האם רק מי שקנו לאחרונה ויסטה - רק הם יוכלו לשדרג את המערכת? 3. האם מדובר רק בשידרוג או שפשוט יהיה ניתן להכניס את הקוד של ויסטה בתחילת ההתקנה של WIN 7? תודה

25. לא ניתן להבדיל את בין תיקיןת וקבצים ויש אייקון של HTML להכל.איך אפשר להעלים את המצב הזה תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים