Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום! במחשב של חבר שלי נתקלתי בבעיה מוזרה - לוחצים על איזה לינק שפותח חלון חדש, אחרי שהחלון החדש נפתח הוא פשוט נשאר ריק ורק הסמל של החלונות (השחור הקטן בפינה למעלה) חושב וחושב.. הסרתי את האקספלורר 6, ותהקנתי מחדש, סרקתי spyware עם spybot, עשיתי תיקון של האקספלורר ושום דבר לא פעל. אפילו סגרתי תוכנות ברקע שכביכול עלולות להפריע לאקספלורר, אך שום דבר לא פעל. האם מישהו נתקל בבעיה כזאת ויודע מה לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
גאונים שלום... יש לי מחשב נייד. הדגם לא משנה... ומותקן עליו ווינדוס 2000. הווינדוס נעול באמצעות שם וסיסמא. כשאני מעלה את הווינדוס השם כתוב אבל אני לא יודע את הסיסמא.... אמרו לי שיש איזה קובץ שמתקינים בדוס וזה פורץ את הסיסמא בכל מקרה... יש איזושהיא דרך לעקוף את הסיסמא הזאת?!?!?!? אני ממש צריך את זה... בתודה.....!!!| ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך מקבעים את האייקונים על שולחן העבודה עם כל ריסטארט הם זזים לי וזה משגע אותי
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
עכשיו נכנסתי ונדהמתי לגלות כי הכתב באתר בכל מקום אפילו פה - בעריכת הודעה. גדל הכתב, מה אני עושה כדי להחזיר אות לקדמותו?
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
אני עובד תחת Windows XP. במחשב משתמשים לפחות 3 אנשים. רק היוזר שלי מוכר כ-Administrator. כל השאר Limited. למרות שיש את ההפרדה הזו בשולחן העבודה (נפרד לכל אחד) עדיין לכולם יש גישה לכל הספריות במחשב. האם יש אפשרות למנוע גישה לספריות המחשב ליוזרים המוכרים כ-Limited? אולי משהו ב-Administrative Tools?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אני עושה כדי לבצע איחוי בווינדוס? נכנסתי לתוכנה של האיחוי בווינדוס.. יש לי שתי אפשרויות : analyse, defragment מה בוחרים מביניהם כדי לבצע איחוי?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום! שאני לוחץ על התחל- עזרה ותמיכה וזה סוגר את ההתחל וכאילו פותח את העזרה (לשנייה יש שעון חול בעכבר) וכלום לא קורה!!! זה קורה לי גם אם נגיד יש לי בעייה במדפסת ואני לוחץ על פתרון בעיות קיצר העזרה במחשב שלי לא עובד!! יש לי WINDOWS XP PRO בעברית מישו יכול לעזור לי איך אני מחזיר את העזרה???
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע שבוינדוס אקס פי יש אפשרות לשנות את התוכניות לברירת המחדל לא זוכר איך עושים את זה ז"א שאם אני רוצה שהמדיה פלייר יהיה תוכנית ברירת המחדל אז אני משנה את האופציה הזו למישהו יש רעיון איך מגיעים לזה? ולא לחיצה על עכבר ימני ואז הפעלת באמצעות אלא אחרת עד כמה שידוע לי יש אייקון עגול כזה עם צבעים שאז הוא נותן גישה לתוכניות ברירת המחדל של וינדוס או התאמה אישית ושם אני מחליף לתוכנית בה אני רוצה להשתמש.... תודה מראש ושבוע טוב לכולם
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי PROCESS שרץ כול הזמן ברקע - WOWEXEC.EXE - אני רואה אותו דרך ה TASK MANAGER תחת PROCESSES אבל הוא ריק ז"א אין שום אינדקציה כמה CPU POWER הוא לוקח או זיכרון . הצעות ? ???
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך בשם 3dfx voodoo 3 2000 ויש ברשותי ווינדוס אקספי , הווינדוס מזהה לי את הכרטיס מסך כאשר אני עושה "חפש חומרה חדשה" הוא מוצא את המסך והכרטיס מסך כאשר אני מאתחל את המחשב שוב הוא מעביר אותי למצב 4 סיביות ורושם לי סימן קריאה על הדריבר, אני הולך למנהל התקנים מוחק את הדריבר לוחץ רענן ושוב מזהה ואז זה עובר לי ל16 סיביות צבעוני מאתחל ושוב נהיה לי הדריבר בסימן קריאה ורואה רק 4 סיביות (לא צבעוני) וכל פעם אותו מעגל..... אני כבר נואש, ניסיתי את כל הדריברים, אולי תצליחו לעזור לי בבקשה.... תודה...
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה שקרתה היום בערב (עד אז הכל היו בסדר) אם אני לוחץ על לינק (כפתור ימני) ועושה OPEN IN A NEW WINDOW כלום לא קורה האקספלורר לא פותח את הלינק בחלון חדש, כנ"ל לינקים שאמורים להיפתח בחלונות חדשים וכנ"ל כל מיני JAVASCRIP שפותחים חלונות חדשים.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows XP. אני מעוניין לעשות לשומר המסך שלי סיסמה. כלומר, כאשר שומר המסך מופיע, כדי לחזור לשולחן העבודה יהיה צורך להקיש סיסמה. איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
1. בעיית התחברות, לעיתים לא מתבצעת התחברות והחייגן אינו מאשר את הסיסמא ואת השם משתמש. 2. בעיית התחברות, לאחר החיבור מדווח המחשב שהחיבור הוא במהירות 10 מגה ולא 100 כמו תמיד. 3. לעיתים קרובות מאוד המודם נתקע והאפשרות היחידה היא לכבות אותו ולהדליק מחדש. 4. הרבה התנתקויות, לפעמים בלי סיבה ולפעמים בלי שהמודם נתקע. פירוט המערכת: חלונות 2000 פרו SP4 מודם סמסונג E300 המחובר באמצעות בקר רשת און בורד של אינטל (הלוח הוא 8KNXP של ג'יגהבייט) במהירות של עד 1G. הגדרות החייגן: חיוג ל10.0.0.138 RELAY_PPP1 באמצעות ISDN channel PPPoEWin Miniport בהגדרות אבטחה מסומן רק PAP Enable LCP extensions Enable software compression Negotiate multi-link for single link connections תחת Internet…
-
אני לא מצליח להתקין את הוינדוס. זת'ומרת שאני נכנס לדיסק של הוינדוס דרך הבוט אז הוא מבקש ממני לבחור כונן להתקנה אז אני בוחר בסי ואחרי שהוא מפרמט את הכונן ורוצה להתחיל להתקין הוא רושם שיש בעיה. אמרו לי שצריך לעשות F DISK אז רציתי לדעת מה זה ואיך עושים את? (ד.א. זה מחשב חדש - התקנה ראשונית של וינדוס) עריכת המודר: כותרת. למה להפסיק את המשפט באמצע?...
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שאני נכנס לדפי אינטרנט מסויימים עולה לי חלון שרשום עליו: "כדי להציג דף זה כראוי עליך להוריד ולהתקין את הרכיבים הבאים java virtual machine" אני חושב שאתם מכירים את זה ואז אתם עושים הורד והכל טוב...אבל אצלי אני עושה הורד ואז עולה לי אתר של מיקרוסופט ורשום לי שם שחסר לי משהו בשביל להתקין (אני חושב) מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
האקספלורר שלי עושה url guessing נניח אני רוצה להנס ל hwozone אני מקליד www.hw בשלב הזה , הוא כבר מנחש לבד את הסוף , שאני לוחץ על enter הוא מעלה דף חיפוש מעצבן http://xml.overture.com/d/search/p/igetnet/html/domainlander/?Keywords=cser הרצתי את spybot אין לי spywares מה זה? קובץ קוקי? איך אני מונע לחזור , איך אני יכול לדעת איזה אתר שותל את זה?
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד אבל מאוד מוזרה, וזו הפעם הראשונה שהיא קוראת לי ושאני בכלל נתקל בה. יש לי מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו (ובנאגלית WINDOWS XP PRO). המערכת היא "חדשה" ז"א לא מזמן פירמטתי והתקנתי הכל מחדש. עכשיו ניגש לעניין, לפני בערך כיומיים שמתי לב שתוכנת הפופ אפ בלוקר שלי (תוכנה של גוגל) לא חוסת לי פופאפים. נכנסתי למאפייני התוכנה לראות מה קרה ארולי בטעות ביטלתי את האופציה של החסימה, והדבר הכי מוזר שאפשר קרא. האופציה הייתה בצבע אפור (בלתי ניתנת לסימון ע"י "V") בטענה שאין לי אינטרנט אקספלורר בגירסה 4 ומעלה. אז ניכנסתי לאקספלורר שלי ל"HELP" -->ABOUT INTERNET EXPLORER ולהפתעתי גיליתי בחלון שנפתח שלאקפלורר שלי אין גירסא. בשורת הVERSION פשוט לא מצויין כלום, כל שאר השורות…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום בדיוק חבר שלי שולח לי באיי סי קיו הודעה שקרה לו היום משהו מוזר כשהוא מנסה למחוק משהו תיקיה או כל דבר, הדבר שהוא מנסה לכתוב ניהיה Not responding לאיזה 10-15 שניות ורק אז נמחק כנל עם גזירה והעתקה.. הפעולה הכללית של המחשב ניהיתה יותר איטית במחשב שלו... לפי מה שהבנתי בכלל הוא מבקש להיות מחובר לאינטרנט אם הוא לא בשביל למחוק קובץ אצלו ואם הוא מחובר רק אז לוקח הרבה זמן.. ניסינו דברים adaware, norton(utilities virus all this sh*t) ולא עזר.. לפני כמה דקות פתאום הבנתי ואני רואה ששלי יש אותו דבר וזה התחיל היום לא יודע באיזו שעה.. לשנינו מערכת הפעלה חלונות 2000 לו יש 256 מגה זכרון פנטיום 4 2 ג'יגה אבל לא חושב שזה משנה.. לי יש מפרט. אנא אם מישהו שמע או התנסה בתופעה אשמח ל…
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום! יש לי ווינדוס אקס פי. כמות הזיכרון שלי אינה מספיקה להפעלת הווינדוס כראוי (128MB). ניסיתי להתקין ווינדוס ME אבל הווינדוס אקס פי ידוע שעושה בעיות להתקנת גרסה קודמת של ווינדוס. (לא הלך לי...) מישהו יודע איך להתקין שבבקשה יעזור לי אם יש מדריך גם טוב (עברית או אנגלית) [glow=red,2,300]תודה לכל העוזרים [/glow] ;D
-
- 14 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
שלום! כאשר אני פותח את ההפעלה ופותח משם את הרגיסטרי הוא נפתח לכמה שניות ואז נסגר אותו דבר על CMD COMMAND ועוד הרבה דברים איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
איך אני יכול להסיר את זה כי היום זה פשוט בא בהפצצה של איזה 30 כאלו בלי הפסקה בדיוק עכשיו כשאני כותב את ההודעה הזאת זה קרה עוד פעם :-[ צרפתי תמונה שתבינו בדיוק על מה אני מדבר:
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לאחרונה כל דף שאני פותח באקספלורר מופיע עם המון תמונות שלא נטענות ולפעמים הדף לא עולה בכלל אחרי refresh הדף בדרך כלל עולה או שאני פשוט עושה המון show picture יש פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
נסנסתי ל-uninstall menu ואני לא רואה שם את כל מה שהתקנתי יש לי שם פחות מחצי מכל התוכנות שאמורות להיות שם אם מישהו יכול לעזור אני אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-