עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by loki2111,

שלום לכולם, אני עובד על WORD 07 וצריך להשתמש בשפה היפנית בו. התקנתי אותה לפי ההנחיות באי אילו אתרים והכל נראה תקין, רק שבתכלס, כשאני מנסה לכתוב ביפנית(מחליף את השפה בWORD או על שורת המשימות של ווינדוס ליפנית) הפונט נשאר באנגלית והאייקון המסמן יפנית(כאמור בוורד ועל שורת המשימות) קופץ חזרה לאנגלית. עד כאן טוב ויפה, נראה כאילו לא עבד לי העניין ולא נורא. מה שמעצבן אותי זה שבשלב מסוים זה עבד...למשך חמש דקות, תפס אותי בהפתעה לגמרי. נהנתי מחמש דקות של כתיבה ביפנית והנה שוב הפונט חוזר לאנגלית וסמני השפה קופצים חזרה לאנגלית. מה נסגר? יש לציין שזה קרה בזמן שהמחשב שלי קצת השתגע ונתן כל מיני ארורים, נראה כאילו אחת המשימות שווינדוס מריץ ברקע לא הצליחה לעבוד...אולי יש קשר? המחשב למד י…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  2. יש לי מערכת 32 ביט של XP ואני משתמש במחשב די ישן.. P4 עם 3GHZ ועוד 1GB פנימי המחשב שלי לאחרונה מתחיל להתקע באופן קבוע שאני מפעיל את הדפדפן או סתם שאני מפעיל תוכנות בדקתי במנהל המשימות ואני רואה ה-COMMIT CHARGE ממש גבוה בערך 60-70% מהמגבלה ואני רואה שהתוכניות ברקע בקושי פועלות מישהו יודע איך פותרים את הבעיה. נ.ב: המחשב שלי לפעמים רואם שגיאת מערכת זכרון וירטואלי מועט

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  3. שלום.. שיחקתי קצת עם החשבונות משתמשים הוספתי, ומחקתי, ועכשיו השארתי רק משתמש אחד שהוא מנהל המחשב ! ומאז כול פעם שאני לוחץ איפה על כיבוי אז מופיע לי את האפשריות( הפעלה מחדש כיבוי וכ'ו) וגם שאני מעלה את המחשב אז הוא נותן לי להכניס סיסמא אפילו שמחקתי אותה אני רק לוחץ אינטר וזה עולה אבל אני רוצה ששזה יעלה ישאר.! תודה

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  4. לפעממים מופיע לי הדבר הבא: http://www.siz.co.il/my.php?i=ymjztmmvnneh.jpg ואז האינטרנט מתנתק ואי אפשר להתחבר חייב לעשות ריסט

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by shimonsky,

מישהו יודע כמה מקום מומלץ לשים במחיצת C עם ויסטה?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by NJorl,

http://www.guidebookgallery.org/screenshots/win30 http://www.guidebookgallery.org/screenshots/win203

7. Started by DeaglinG,

hi, i have some files and folders in my comp i want to delete and i just wanna make sure its ok the first ones are called like long names and numbers like "d0be9c93011bc1b505" and are probably related to windows update... like a temp folder... i see SP2 folder in it... and i dont want SP2... it has another file called update in it... so is it ok to delete it if i dont want SP2? also a folder called temp, which must be a temp folder proabaly winupdate too. WUTEMP folder too... another folder is the "Movie Maker" folder and "MSN" folder in Programfiles. im not using them so is it ok to delete? it is telling me that if i delete it some things may not work. also the Messenge…

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by anx,

יש לי בעיה לפני כמה ימים המחשב שלי לא רצה לעלות אחרי נסיונות רבים החלטתי לפרמט תמחשב ואז הכל פעל , הכל טוב ויפה אבל פתאום המחשב ניהיה איטי גם האינטרנט וה cpu useage שלי תמיד על 100 מה אני עושהההההה?

9. Started by dani,

פעם קראתי ש Microsoft שומרים 20% מהרוחב פס ל Windows Update או משהו אני לא בטוח וקראתי שאפשר לבטל את זה... האם זה נכון? ואם כן איך? עריכת המודר: WTF הקשר של התמונה להודעה??...

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by malcolmx9,

קודם כל אני מבקש, בלי המלצות על פיירוול שונים. אין בזה צורך. רק אני מבקש שתענו לי על השאלה.... תשובות מבוססות, לא סתם לזרוק "זה חרא של דבר" וכו'. תודה XP PRP SP2

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  11. אז ככה עשיתי הכל לפי המדריך הזה http://www.guides.co.il/windows.php#guide3 בסוף המדריך כתוב איך לחזור לאקספלורר הרגיל להיכנס לתיקיה windows ולקובץ system.ini ולחפש בתוך הקובץ את השורה shell=c:\LiteStep\LiteStep.exe ולשנות אותה ל shell=explorer.exe בשביל שיחזור לקדמותו אבל אני בכלל לא מצאתי את השורה shell=c:\LiteStep\LiteStep.exe אצלי כתוב משהו אחר עוד משהו עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב יש הודעת שגיאה ורשום: הכותרת היא: מערכת משנה של ms-dos של 16 סיביות c:\windows\ui\biosctl.exe c:\windows\system32\autoexec.nt קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של ms-dos ושל windows microsoft לחץ על סגור בכדי לסיים את פעולת היישום והקובץ autoexec.nt לא נמצא במחשב …

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  12. התקנתי כרגע Google desktop search ויש לי SP1 אז החלפתי גם את החיפוש של הווינדוס בזה של גוגל. הרשמים: הגוגל מחפש במהירות מדהימה, הSidebar מעולה ולא כבד כמו המקורי של ויסטה. הגדג'טים בsidebar לא כבדים בכלל. אפשר להגדיר שהגוגל יאנדקס גם כונני רשת (בתנאי שהם כבר Mapped). לדעתי חובה לכל בעל XP ובעיקר ויסטה להחליף את החיפוש המקורי בזה של גוגל. פשוט מדהים

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  13. שלום לכולם יש אפשרות בוויסטה לעשות שהSIDEBAR יהיה פחות בהיר? שאני עושה ALWAYS ON TOP הוא ממש שחור כזה או שהוא יהיה ALWAYS ON TOP ושלא יהיה שחור בכלל אם אתם מבינים למה אני מתכוון יש אפשרות כזאת? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  14. שלום לכולם, ביצעתי סריקת וירוסים במחשב (מחשב חדש לחלוטין שעובד בקושי יום) באמצעות Avast v4.7 (יש לציין שהתוכנה מותקנת על המחשב לפני החיבור הראשון לאינטרנט וההגנה ב-Real Time פועלת). במהלך הסריקה זוהה Trojan בקובץ exe שנמצא בספריית ה-System Restore. אני זוכר שגם במחשב הקודם שלי ה-Norton AV תמיד היה מזהה כביכול המצאות של Trojan בספריית ה-System Restore והשאלה שלי למעשה היא האם מדובר באמת ב-Trojan או שמדובר ב"באג" של הרבה AV שמזהים קבצים של מערכת ההפעלה שקשורים לשחזור המערכת בתור Trojan ? רק אציין שלא מחקתי את הקובץ למרות שהוא זוהה כנגוע - מחכה לתשובות שלכם.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  15. שלום. אני עובד על מחשב נייד עם windows xp home בעברית. הודתי היום שתי תוכנות מ- download.com וכשניסיתי להריץ את ההתקנה קיבלתי בשתיהן הודעת שגיאה שהתוכן שלה היה רק סימני שאלה. יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by amit_amit,

שלום כולם, אני צריך למחוק איזשהו קובץ מתיקיית הINF שנמצאת בתוך התיקייה WINDOWS, כשאני מנסה למחוק את זה הוא אומר לי שאני צריך הרשאה (PERMISSION) בשביל למחוק את זה, אני חשבון יחיד במחשב ואני הסיסטם אדמינסטרטור, איך אני משיג את האישור?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  17. שלום חברים, חיפשתי וחיפשתי ברשת... וטרם מצאתי תשובה... אודה לעזרכתם. במחשב שלי יש שני כוננים קשיחים: האחד מחולק ל-C ו-D, השני טרם פורמט וטרם ניתנה לו אות. במחשב יש כונן צורב DVD באות E. אני רוצה שהכונן הקשיח, שטרם פורמט, יהיה באות E. כיצד אני משנה את אות כונן צורב DVD, כדי שהאות E, לא תהיה תפוסה? תודה רבה! [br]פורסם בתאריך: 27.10.2007 בשעה 12:46:15 אוקי... מצאתי.הבעיה היתה שכונן ה-DVD לא הוצג ב-Disk Management. עד שבתפריט Top סימנתי Disk List. מי שרוצה, ניתן למצוא מדריך פה: http://www.faqil.com/guides/windows/xp/changerackxp.html

18. חבר שלי הוריד לי גרסה של ויסטה קלה.. עכשיו איך היא ביחס לגרסאות האחרות מה אין בה? כרגע היה לי נסיון חרא עם אולטימייט ויש לי מחשב פצצה ... הויסטה לא מכבידה עליו היא סתם סתם כל הזסמן 1000 מגה של RAM על כלום. מייאש משהו.. אז מה אתם אומרים לשדרג?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by RX7,

קודם כל יש לציין שהווינדוס חוקי לגמרי! windows xp professional sp2 בעברית הוא מנסה להתקין עדכונים וזה מה שכתוב "לא היתה אפשרות להתקין את חלק מהעדכונים" ואז כתוב העדכונים הבאים לא הותקנו עדכון אבטחה עבור Windows XP (KB890859) עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB920683 עדכון אבטחה עבור Windows Media Player 11 עבור Windows XP‏ KB936782 עדכון עבור Windows XP KB894391 עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB913580 עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB905749 עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB920213 עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB900725 עדכון ל- Windows Media Player 11 עבור Windows XP ‏KB939683 עדכון ל- Windows Media Format 11 SDK עבור Windows XP ‏KB929399 עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB941568 עדכון א…

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  20. אז ככה.. אני מנסה להפעיל סרט ולראות אותו באמצעות תוכנה מסוימת אז עשיתי פתח באמצעות באפשרויות אבל זה בכל זאת לא פתח באמצעות התוכנה ואפילו לא ראו את האייקון ברשימה שם ... אם יש דרך לסדר את זה אז תודה. ניסתי גם למחוק ולהתקין שוב את התוכנה וזה לא הלך..

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  21. יש לי דיסק מקורי של Windows XP Pro גרסת 2002 והוא מותקן עכשיו על המחשב הזה. אני יכול להתקין אותו על עוד מחשב חדש ושאני אוכל לעשות עידכונים רגיל בלי בעיות? או שאני חייב לבטל את הרישיון של הווינדווס במחשב הזה ורק אז אני אוכל להתקין אותו במחשב החדש בלי בעיות?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by pavel19,

היי חברה אתם מכירים אולי אתרים שאפשר להוריד מהם את שני העידכונים האלו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by yanivsk,

בVISTA בדרייברים החדשים של NVIDIA 100.59. אין TRAY ICON של NVIDIA מישהוא יודע איך להפעיל אותו

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by mokisho,

שלום לכולם התקנתי וינדוס ויסטה 64 ביט הורדתי את כל התוכנות החדשות ביותר של כרטיס המסך דריוור 7.2 יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT עכשיו ברגע שאני מתקין את הדריוור מופיע לי במנהל התקנים בהתקנים נוספים עוד התקן שקשור לכרטיס מסך והוא NTativrv01 וכאשר אני רוצא לעדכן אותו אני לא מצליח כי אין לי את הדרייור שלו מה עושים תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  25. Started by snaidis,

ברצוני להתקין VISTA אבל אני רוצה שעדיין ישאר לי XP. יש לי שני כוננים C,D. על C נמצא ה XP ועל D יש סרטים, פרןייקטים, מוזיקה וכו. אני רוצה להתקין VISTA אז איך אני עושה זאת בדיוק ועם מה? כלומר אני צריך לפרמט את D או משהו או שאני צריך ליצור כונן נוסף? איך בדיוק אני עושה זאת בלי לפגוע במידע הקיים ובלי לפגוע ב XP.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.