עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by alex18888,

שלום יש לי סרט מסוים, בפורמט WMV, כשאני מנסה להפעיל את הסרט במדיה פלייר המחשב פשוט נתקע. ניסתי בנגנים אחרים הם מציגים שגיאות שונות, הנה שיגאה מהתוכנה BSplayer BSplayer v2.00.938, Unhandled exception at EIP: 03A30BCD If you click `Close` application will be terminated. Please report this info to the author with description what were you doing. If you have internet connection, it`s recommended to send error report, this will help us solve problems faster. Access violation at address 03A30BCD in module `WMVSDECD.dll`. Read of address 128E1320 EAccessViolation Call stack: 00000000,03A30BCD,0040481B,005852D9,0058578F,005859EE,0058F4C9,0058F834,005912A0,00593574,00564CEC,005…

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  2. כאשר אני לוחץ על אתחול (restart) אז כמה תוכנות מתכבות אבל המחשב לא עושה לי אתחול. הבעיה התחילה היום. מה ניתן לעשות? תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  3. יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קובץ סרט או ליראות באינטרנט מחשב ניטקע פעם העכבר זז ופעם לא ואי אפשר לילחוץ על כלום גם לא במיקלדת חיבים לעשות restart בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  4. שלום לכולם.. פירמטתי עכשיו את המחשב הראשי שלי, ואין בwin שהתקנתי תמיכה במקלדת עברית. מה אני צריך לעשות על מנת להוסיף את התמיכה? תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  5. Started by galav1,

יש לי בעיה די מוזרה שאני שם את העכבר על דברים שמוצגים בעזרת flash player אז האינטרנט נסגר ועושה תקלה יכול להיות שאין לזה תאימות ל-vista?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by SilentD.M,

התקנתי אתמול windows vista ultimate 32bit , הכל עובד מצויין ונראה מדהים. אבל היתה לי בעיה להתקין תדריבד של המודם שלי (USB ALE 150) כנראה שהדריבר לא תומך ולא מצאתי דריברים תומכים. מה עלי לעשות? יש פתרון בכלל? בכל מקרה אני בקרוב מקים רשת ביתית חוטית בין שני המחשבים , אז יש לי כמה שאלות... תהיה לי איזה בעיה להקים תרשת כי במחשב הזה יש XP ובחדש VISTA... ואני מקווה שלנתב החדש(BR6104KוEdimax) תהיה תמיכה בויסטה ..מישו יודע אולי? תודה רבה ואני מצטער אם לא שייכתי את התרד למקום הנכון...

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  7. אהלן.. חיפשתי בפורום לפני ולא מצאתי.. כשאני מעלה את ויסטה נפתח לי שאני צריך לבחור בו שם משתמש וסיסמא. איך אני משנה את זה שהוא ייכנס לחשבון שלי אוטומטית? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by neo690,

ניסיתי להפעיל מה BOOT את Win XP WinPE super plus 2004 V6 בתפריט שהוצג לי בחרתי כמה מהאפשרויות הראשונות (שאמורות להפעיל את הסביבת עבודה) קיבלתי את ההודעה: (כל מקש מבצע restart) ניסיתי גם להפעיל את Magic Parted מה שקרה זה שזה נתקע על פס צהוב שהגיע פחות או יותר ל 50% (מעליו היו רשום משו עם decompressing files) מדובר בפנטיום 3, לפני שאני מפרמט אותו אני חייב להעביר כמה קבצים מ C ל D

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  9. יש לי VISTA 64 ו 4 GIGA זיכרון וכרגע ללא PAGE FILE המחשב נראה שעובד בסדר אבל אני רוצה לדעת אם כדאי להפעיל או לא. אם כן כמה אני צריך ? איך אני מחשב את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  10. נתקלתי בבעיה הזו ואני חייב עזרה, רוב קבצי התקנה לא פועלים, קבצים מסויימים של תוכנות לא עובדים, חיפשתי בגוגל שעות, ניסיתי סקריפטים ופיקסים, שום דבר לא עזר, בדקתי ברג'יסטרי, הערך תקין, בFILETYPES משום מה כל פעם נעלם הערך של EXE, אני כל הזמן מחזיר אותו וזה לא עוזר. סריקה באנטי וירוס (NOD32) לא גילתה כלום, SPYBOT לא מצא שום דבר, HJT גם לא. רק לא מזמן גיליתי שאם אני חוסם את התנועה בפיירוול, אז זה עובד, אבל גם זה לא תמיד, אז בבקשה, נסו לעזור לי

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by asmon,

הרבה משחקים כשאתה נכנס אליהם משנים את הצבעים שיהיו בהירים יותר (אם אתה יוצא לוינדווס בעזרת ALT + TAB אתה שם לב שהכל בהיר) וכשאתה יוצא מהמשחק הכל חוזר למצב רגיל. כשהיו בעיות עם זה והמצבלא חזר, בוינדוס XP פשוט היה צריך להחזיר את הצבעים ל32 ביט. הבעיה שעכשיו אני משתמש בVISTA, קורס לי משחק באמצע והמצב נשאר כפי שהוא, רק שהפעם זה כבר עומד על 32 ביט. קרה לי כבר פעמיים, עשיתי RESTORE פעם אחת וזה עזר, פעם שניה שוב עשיתי RESTORE ורק אחרי עוד כמה הפעלות מחדש זה עזר. הפעם אני ניסיתי כבר פשוט הכל וזה לא עוזר. הוינדווס עולה כרגיל וכעבור כמה שניות בזמן שכל התוכנות נטענות הצבעים לפתע שוב נהיים בהירים. יש לכם מושג איך אני יכול לטפל בזה בעזרת הגדרות? כי אני לא רוצה להתחיל להתקין דרייברים מ…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  12. עכשיו פירמטתי תמחשב ואני לא רואה את הכוננים שלי (דוד-רום, צורב) במחשב שלי הם מופיעים במנהל ההתקנים עם סימן קריאה לידם, ניסיתי למחוק אותם מהרשימה ואז לעשות "הוספת חומרה" אבל הוא שוב שם אותם בסימן קריאה וכתוב לי: ??ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39)?? ניסיתי עוד הרבה דברים שלא הצליחו... מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים ועוד שאלה: יש לי 2 דפדפנים, פיירפוקס ואינטרנט אקספלורר. האקספלורר מוגדר כברירת המחדל שלי, איך אני הופך את הפיירפוקס לברירת מחדל?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by habarbash,

היי כל פעם אחרי שאני מפעיל את המחשב מחדש אני צריך להגדיר שוב את הכתובת POP של ה אואוטלוק אקספרסס , הוא משתנה לכתובת הבאה 127.0.0.1 . זה קורא גם עם ה spamkiller של מקאפי וגם בלי ( אחרי שביטלתי ) , ושוב אם אני משנה ומפעיל שוב את התוכנה אז הכתובה הטובה נשארת , רק אחרי הפעלה מחדש היא משתנת . אני משתמש בחשבון של GMAIL . מקווה שזה הפורום הנכון . תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by asmy999,

רציתי לדעת האם קיימת גרסת תוכנה בעברית/אנגלית win xp pro בארץ עבור מחשבי כף היד הבאים (לפי אתר היצרן הם תומכים בwin xp pro באנגלית): HP I-MATE XDA-II 02 POCKET PC NEC MobilePro 900 Sony CLIE PEG NX73V sony clie peg nx 80v sony clie peg ux 50 sony NX70VDS_A5b (טלפון משולב)hp gsm ipaq h63430 היכן ניתן לרכוש אותה בארץ? האם זוהי גרסה מיוחדת או חלק מ win xp pro עבור מחשב שולחני ? אודה לכם אם מישהו יודע גם את טווח המחירים. תודה מראש אסף

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  15. שלום לכולם יש אפשרות בוויסטה לעשות שהSIDEBAR יהיה פחות בהיר? שאני עושה ALWAYS ON TOP הוא ממש שחור כזה או שהוא יהיה ALWAYS ON TOP ושלא יהיה שחור בכלל אם אתם מבינים למה אני מתכוון יש אפשרות כזאת? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. 1.יש לי LOGITECH QUICK CAM ZOOM. אין דרייברים לVISTA וניסיתי בעבר את העזרה של הפורום ונתנו לי קישורים לפורומים אחרים שבהם אנשים הצליחו אך אני לא הצלחתי בכלל. עובד לי רק המיקרופון המובנה אך המצלמה עדיין לא מזוהה ע"י ה VISTA. אולי כי זה 64BIT? 2. מודם שיש לי(לא לאינטרנט המהיר, הוא משמש כFAX) הוא של INTEL והוא נקרא V92 56 INTEL HAM DATA FAX VOICE MODEM. גם WINXP לא זיהה אותו בעבר אך מצאתי דרייבר שמתאים וזה עבד ב XP. מה עושים בVISTA? תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  17. שלום רציתי לדעת מה הוא המקום פנוי שצריך להיות בשביל שהמערכת לא תעשה בעיות?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  18. Started by d1v,

התקנתי חלונות (xp pro) בלפטופ של אבא שלי וגם עבריץ החלונות פרוץ דרך אגב. הבעייה היא שאני לא יכול לכתוב בעברית. אם מ ישהו יכול לעזור לי אז תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by IG,

השירשור הכי מעודכן שמצאתי הייה מלפני שנה, אז החלטתי לפתוח עוד אחד... 1. האים באמת כדאי לעבור ל3 כשיש לי את 2? 2. האים 3 כולל את כל עידכוני האבטחה והתוכנה שהיו יוצאים כפאצ'ים אחרי 2? (לא עידכנתי את הווינדוס איזה שנה וחצי...) 3. ה3 זה עידכון ל2 או שאני יכול להתקין אותו על וינדוס "נקי" אחרי פירמוט? כל עזרה נוספת תתקבל בברכה תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by ShahafH,

טוב לאבא שלי יש ווינדוס מקורי והסריאל יכול לעבוד על עוד 3 מחשבים ולהפוך את הווינדוס למקורי אבל יש תוכנה כזאת שמשנה.. אתם יודעים את שם התוכנה?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by hck,

היי! מישהו יודע האים וכיצד ניתן לשנות את מנוע החיפוש הדפולטי של האקספלורר למשהו אחר (וואלה, סטארט או גוגל למשל)?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. XP מנתק את בקר הרשת עקב ריבוי מחוברים לאחר זמן מה מתחבר חזרה היה לי איזהשהו פאץ שפתר את הבעיה הזאת, אבל מה לעשות לא יודע איפה הוא. האם יש למישהו לינק או את הפאץ XP SP2 הודעה ב EVENT VIEWER TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. הודעה נוספת בזמן החיבור מחדש The system detected that network adapter \DEVICE\TCPIP_{8D84E658-9BD4-4E41-90D0-68DF04A61D00} was connected to the network, and has initiated normal operation over the network adapter

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  23. התקנתי כרגע Google desktop search ויש לי SP1 אז החלפתי גם את החיפוש של הווינדוס בזה של גוגל. הרשמים: הגוגל מחפש במהירות מדהימה, הSidebar מעולה ולא כבד כמו המקורי של ויסטה. הגדג'טים בsidebar לא כבדים בכלל. אפשר להגדיר שהגוגל יאנדקס גם כונני רשת (בתנאי שהם כבר Mapped). לדעתי חובה לכל בעל XP ובעיקר ויסטה להחליף את החיפוש המקורי בזה של גוגל. פשוט מדהים

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. שלום לכולם. מותקן לי בכונן אחד windows xp. לא מזמן התקנתי בכונן אחר (הרדיסק אחר) VISTA. לאחר התקנת הVISTA מה שקורה זה שהמחשב עולה אוטומטית מהVISTA , ואין תפריט בחירה בין מערכות ההפעלה. הדרך היחידה שלי כרגע להגיע לXP היא לשנות בסט אפ בין ההרדיסקים. איך ניתן ליצור תפריט שיתן לי בחירה בין שתי מערכות ההפעלה?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  25. שלום לכולם, כן אולי יראה לכם מוזר, גם לי קצת אבל חשבתי עם המחשב החדש שאקנה, לרכוש גם מערכת הפעלה. שאלתי היא האם יש גרסה מסויימת של VISTA שאם אקנה - אוכל לשדרג לווינדוס 7 ללא עלות. יש בכלל דבר כזה? אני מדבר על רכישה של מחשב נייח. תודה! אסף

• 2 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.