עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by computer_freak,

1. כשאני מנסה לשחזר מערכת לא משנה למתי כשהמחשב מאתחל את עצמו הוא רושם שהאיתחול לא הצליח והווינדוס עולה כרגיל 2. פעם היה לי בתפריט התחל קיצור דרך לתיקייה תמונות שלי אבל היא נעלמה כשמחקתי את התיקייה אחרי שהחזרתי את התיקייה מסל המיחזור הקיצור לא חזר איך אפשר להחזיר אותו ניסיתי כבר להיכנס למאפיינים של התחל תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  2. לאחותי הייתה הפצצת ספייווארס במחשב. מחקתי את כולם כמעט עם avast, ספיי בוט סירץ' אנד דיסטרוי, וad-aware. אני לא יודע אם הם מהסוג שחוזרים אבל לדעתי לא. מה שנשאר עכשיו זה השאריות. הדף בית באקספלורר נשאר הדף בית שהספייווארס קבעו, ואני לא יכול לשנות אותו בחזרה למה שהיא רוצה. מה אני יכול לעשות (מלבד כמובן פרמוט)? אם זה משנה, המערכת היא winXP עם sp1. תודה. עריכה: אוקיי מתסבר שהוא חוזר. זה משהו מסריח כזה שמעלה הודעות מפוברקות של בעיה בווינדואוס (האלה בסיסם טריי שנראות כמו תמרור צהוב משולש עם סימן קריאה שחור בתוכו). מה אני עושה עם זה לעזעזל אף אחת מהתוכנות שמוזכרות למעלה לא עזרו!!!!

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  3. שלום, התקנתי על מחשב חדש ווינדוס XP... הפעלתי אותו והמפתח של ה-30 יום נעלם והוא אמר לי שהווינדוס הופעל ופתאום אחרי משהו כמו חודש וחצי אני מנסה להדליק את המחשב ורואה לפני שזה נכנס לחשבון עליך להפעיל את ווינדוס, להפעיל כעת או מאוחר יותר. אני לוחץ כעת למרות שכבר הפעלתי אותו ואז החשבון בא להיפתח ונפתח לי חלון שכתוב בו ווינדוס כבר הופעל לחץ אישור לסיום.. אני לוחץ סיום והחשבון מתנתק... אחר כך אני מנסה ללחות על לא בקטע שזה שואל אותי אם לאשר עכשיו או מאוחר יותר וגם אז החשבון מתנתק... אשמח להסבר מה זה יכול להיות ואיך מטפלים בזה.... האם אני חייב עכשיו לפרמט?! תודה.

4. שלום, יש לי כונן חיצוני נייד, עם נפח גדול (1000 ג'יגה), וככל הנראה WINDOWS משתמש בו לעיתים תכופות לצורך כל מיני תהליכים שפועלים ברקע. פעם לדוגמה מצאתי בו תיקיות שקשורים לעידכוני WINDOWS. רציתי לדעת איך למנוע את הגישה האוטומטית שלו לכונן, כיוון שאני מעדיף להימנע מפעולתו. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by B166ER,

מתי תצא חבילת השירות השלישית ל-XP וחבילת השירות הראשונה ל-Vista? יש תאריך מדוייק (או לפחות חודש)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by tamirgolan,

שלום,מתוקנת במחשב שלי ווינדוס ויסטה הום פרימיום וברצוני לשדרג אותה לאולטימייט(יש לי דיסק סריאל,הכל). הבעיה שאם אני מנסה לשדרג אותה דרך הוינדוס הום מפסיק את הפעולה בהעתקת הקבצים,ואם אני מנסה לשדרג דרך הבוט הוא כותב שאני צריך לשדרג דרך הווינדוס. מה עושים??

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by שולי,

מערכת הפעלה וינדוז XP. הורדתי דפדפן אינטרנט אקספלורר 7 (גירסה קודמת בטא 7). מאז ההתקנה אינני מצליחה לעבור בין השפות ע"י מקש ALT + SHIFT, רק בהחלפת שפה או בלחיצה ללא הרפיה על מקש SHIFT. מותקן סרגל כלים של גוגל, שהיה מותקן גם בגירסאות הקודמות ולא יצר כל בעיה. הגדרות מקשים : LEFT ALT + SHIFT. ניסיתי להתקין את הדפדפן מחדש, כנ"ל את סרגל הכלים של גוגל מחדש, ולא עזר. האם ישנה דרך לפתור את הבעיה מבלי להוריד את סרגל הכלים?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  8. אהלן אנשים. לאחר בדיקת וירוסים ומחיקת קבצים "נגועים". איני יכול להיכנס לכונן C וכונן D, ששם בוצעו המחיקות בטענה " אין אפשרות לאתר את resycled/boot.com כונן C הוא הכונן שעליו נמצא הווינדוס . מה ניתן לעשות המקרה כזה ע"מ להחזיר את הגישה לכוננים הקשיחים הללו??? תודה רבה רבה . לירן צירפתי תמונה של ההודעת שגיאה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  9. היי לכולם , יש לי nod32 אנטיוירוס ווהוא רושם לי על שני קבצים בלתי נראים שנמצאים בC שהם "חסומים" או file blocked .error opening השמות של הקבצים הם : hiberfil.sys ן pagefile.sys הקובץ הראשון שוקל 261 מגה והשני 393 מגה. יכולתי לראות את הקבצים האלה רק אחרי ששיניתי את ההגדרות בווינדוס שיכולו לראות קבצים בלתי נראים של המערכת או משהו כזה. בכל מקרה לחבר שלי זה לא עושה את הבעיה הזאת ויש לו את אותו אנטיוירוס ואת אותה מערכת הפעלה + SP2. זה נראה לי ממש חשוד , מה אתם אומרים ,? חשבתי למחוק תקבצים

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  10. שלום לכולם, ביצעתי סריקת וירוסים במחשב (מחשב חדש לחלוטין שעובד בקושי יום) באמצעות Avast v4.7 (יש לציין שהתוכנה מותקנת על המחשב לפני החיבור הראשון לאינטרנט וההגנה ב-Real Time פועלת). במהלך הסריקה זוהה Trojan בקובץ exe שנמצא בספריית ה-System Restore. אני זוכר שגם במחשב הקודם שלי ה-Norton AV תמיד היה מזהה כביכול המצאות של Trojan בספריית ה-System Restore והשאלה שלי למעשה היא האם מדובר באמת ב-Trojan או שמדובר ב"באג" של הרבה AV שמזהים קבצים של מערכת ההפעלה שקשורים לשחזור המערכת בתור Trojan ? רק אציין שלא מחקתי את הקובץ למרות שהוא זוהה כנגוע - מחכה לתשובות שלכם.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by mushroom man,

כשאני מנסה להתקין תוכנות או משחקים מסויימים הוא עושה לי את הבעיה הזאת.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  12. יש לי ויסטה 64 BIT HOME PREMIUM... הייתה לי בעיה שלמה עם הכונן קשיח, החלפתי אותו והכול עובד עם XP, מצוין. עכשיו, אני מנסה להתקין את הVISTA והוא כול הזמן נתקע לי באותה נקודה להלן: מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הוא פשוט לא נותן לי לסמן את הוי.. ברגע שאני לוחץ על העכבר בקטע הזה (לא משנה איפה) המסך פשוט נתקע.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  13. מותקן לי כרגע על המחשב Vista 32-bit ו XP 32-bit (הם מותקנים בדול-בוט כמובן) חשבתי על לעבור ל64-bit כי יש לי 4G ram והחלטתי לבסוף שלא לעבור כי זה לא ייתן בוסט לביצועים.. אז אני רוצה נגיד להקציב עכשיו לXP איזה 100GB נגיד ולVista את ה400GB הנותרים....או נגיד למחוק לגמריי את הXP ואת המחיצה שלה....איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  14. Started by iem,

לא יודע מדוע, אך אני מקבל ההודעה הבאה כל הזמן בכניסה לאתר אלעל, איך מבטלים את ההודעה שחוזרת וחוזרת גם לאחר לחיצה על אישור. HELP ??? [attachment deleted by admin]

15. השתמשתי בפיצ'ר Disk Management שקיים מובנה בויסטה בשביל להקטין את מחיצה C וליצור מחיצה נוספת. הבעיה היא שאני רוצה להקטין את מחיצה C לכ-40GB, ומשום מה לא ניתן להקטין אותה מתחת ל125GB. מישהו יודע איך להתגבר על הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by Superman1,

שלום , ראיתי הרבה ת'ארדים שנפתחו לגבי השאלה איזה גרסה מתאימה ה X86 או ה X64 הבנתי שהX86 זה ה - 32 BIT אבל איך עושים את ההתאמה למחשב ומה ההבדלים בינהם ? הבנתי שיש גם קשר לתוכונת שרוצים להתקין אז אם תוכלו לגעת גם בזה בבקשה... המפרט שלי הוא מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX RADEON HD2400PRO 256MB GDDR2 - GV-RX24P256H - DX10 - BULK דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI…

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום. יש לי בעיה זה קורה בזמן הגלישה אני מקבל את ההודעה הזו= איך נפתרים ממנה?וממה היא נובעת? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by NJorl,

http://www.guidebookgallery.org/screenshots/win30 http://www.guidebookgallery.org/screenshots/win203

19. Started by אבי11,

לאחר הפעלת המחשב שעליו מותקנת מע' הפעלה XP , נפתח החלון הכהה שיש בו חלון אופקי ובו סימון ההתקדמות עם הנקודות הכחולות. במצב זה נעצרת המשך עליית התוכנה, המחשב לא קופא, הנקודות הכחולות ממשיכות לנוע אבל המערכת לא עולה. אשמח לקבל תשובות רציניות. תודה אבי

20. Started by alex18888,

שלום יש לי סרט מסוים, בפורמט WMV, כשאני מנסה להפעיל את הסרט במדיה פלייר המחשב פשוט נתקע. ניסתי בנגנים אחרים הם מציגים שגיאות שונות, הנה שיגאה מהתוכנה BSplayer BSplayer v2.00.938, Unhandled exception at EIP: 03A30BCD If you click `Close` application will be terminated. Please report this info to the author with description what were you doing. If you have internet connection, it`s recommended to send error report, this will help us solve problems faster. Access violation at address 03A30BCD in module `WMVSDECD.dll`. Read of address 128E1320 EAccessViolation Call stack: 00000000,03A30BCD,0040481B,005852D9,0058578F,005859EE,0058F4C9,0058F834,005912A0,00593574,00564CEC,005…

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by mat77,

שלום לאחרונה כל הסמלים על השולחן עבודה שלי השתנו לצבע כחול. אני רוצה להחזיר אותם למצב הרגיל ללא מילוי . תמונה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by Sting,

תודה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. הסרתי עידכון אבטחה, ואולי בגגל זה נוספה לי תקייה עם שם מוזר: C:\8a6b3f9a5219d12f66a534 שוקלת 14.5MB וזה תוכנה מהי? האם ניתן להסיר? איך הגיעה אלי?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by gimdy,

קיבלתי היום את המחשב שלי עם ויסטה לתקופת ניסיון יש לי וינדוס XP ואני רוצה להתקין אותו מתקינים אותו על הויסטה הניסיוני או שצריך למחוק משהו ?

25. עכשיו פירמטתי תמחשב ואני לא רואה את הכוננים שלי (דוד-רום, צורב) במחשב שלי הם מופיעים במנהל ההתקנים עם סימן קריאה לידם, ניסיתי למחוק אותם מהרשימה ואז לעשות "הוספת חומרה" אבל הוא שוב שם אותם בסימן קריאה וכתוב לי: ??ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39)?? ניסיתי עוד הרבה דברים שלא הצליחו... מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים ועוד שאלה: יש לי 2 דפדפנים, פיירפוקס ואינטרנט אקספלורר. האקספלורר מוגדר כברירת המחדל שלי, איך אני הופך את הפיירפוקס לברירת מחדל?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.