עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, שמעתי שב-Vista מותקנת כבר ה-DX10,עכשיו אם אני עובר אליה והכרטיס מסך שלי לא תומך DX10 אני צריך להתקין את DX9? מצטער על הבורות, בתודה.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  2. איזו תוכנה זו? השורת אייקונים קיצורי דרך הזאת

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  3. היי יש לי תופעה ממש מוזרה!! נניח עכשו אני רושם פה ומעלה אתרים והכל נחמד ויפה. אבל אם אני מעלה UTORRENT אפילו לכמה שניות ואז סוגר (כלומר זה לא מוריד מהרוחב פס וכו') אני כבר לא יכול לפתוח אתרים ברשת! אני יכול לעשות PING הרשת פעילה הכל תקין אבל שמעלה אתר כמו האתר הזה, רשום למטה (FIREFOX או IE7) שRESOLVE ושום דבר לא פועל או עולה! כאילו תקוע איזה שעה ככה מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה? עדכון: אוקיי שמתי לב שהבעיה התחילה מאז שהתקנתי NOD32 זאתי תוכנת אנטי וירוס. התקנתי גרסה אשר כוללת גם את הFIREWALL שלהם וכו'. בכל מקרה הגרסה היא גרסת 64 ביט ואמורה לפעול כמו שצריך בחלונות VISTA אך כפי ששמים לב, יש את הבעיה למעלה מישהו יודע מה לעשות ואיך לפתור את ז…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  4. פתאום אני רואה שיש לי סימן קריאה בתוך משושה אדום בstart bar איפה שהשעון. ניסית ללחוץ עכבר ימני, שמאלי וגם להעביר עליו את העכבר- לא קרה כלום. לא התייחסתי לזה ממש. עכשיו אני פותח את המחשב שלי ופתאום זה נותן לי error מוזר "document complite Type mismatch" והסימן קראיה הזה בתןך משושה. WTF? בינתיים הכל עובד כרגיל אבל... Help PLZ

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by fofo66,

יש בעיה חמורה באינטרנט קספלורר כשאני ניכנס לאתרים אם הפנייה של לינקים לאתרים אחרים כשאני לוחץ על הבנר שום דבר לא קורה אותו אתר נישאר לדוגמא תגוהות של אנשים מאתר ynet החלון של התגובה לא נפתח אני לא מקבל שום הודעת שגיאה כנ"ל לגביי ה - outlook אני לא מצליח לראות את תצוגה מקדימה של ההודעה וגם שנכנסים אלה ההודעה רקה סרקתי את המחשב 1000 פעם לראות שאין לי וירוס גם באנטיוירוס kaspersky ןגם ב- ad - aware כנ"ל הבעיה באתר של windows update אני לא מצליח ללחוץ על סריקה של עידכונים חדשים בבקשה תעזרו לי נמאס לי לפרמט את המחשב כל פעם xp home edition serice pack 2 נ.ב הפיירוול של xp סגור

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  6. אם הכונן הזה אני צריך להגדיר לו דרייברים יש לי לוח של MSI

7. Started by assafcohen1,

יש איזה אופציה לנעול תיקיות עם סיסמה? שלא יוכלו להיכנס או למחוק אבל בו זמנית שאני לא אצטרך לשנות את מיקום התיקיה , אני מכיר תוכנות כמו Folder Lock אבל זה גם נגמר אחרי חודש, וגם צריך להעביר הכל לתוך תיקיה מסויימת ומזה אני מנסה להמנע... תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by Old Cat,

שאלתי גם בפורום ניידים, אשאל שוב כאן מההיבט של התקנת מערכת ההפעלה: לנובו G530 מגיע עם ויסטה בסיסית (HOME BASIC). כשמנסים להתקין ויסטה ממדיה אחרת (מקורית וחוקית) אי אפשר להתקין, מתקבל BSD . גם כשמחליפים כונן קשיח לחדש בלי המחיצה הסמויה של לנובו - המערכת לא ניתנת להתקנה. הבעיה לא במדיה DVD להתקנה כי נבדק על מחשב אחר והיא מותקנת בלי בעיות. זה פטנט של לנובו למניעת התקנת מ"ה אחרת מזו המותקנת כבר? רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  9. Started by Radeon38,

שלום חברים ובכן אילוץ חומרתי (4 גיגה ) דוחף אותי להתקין את המערכת הנוראית הזו ולהפרד מה XP האהובה עלי :-[ :-[ אני כבר חודש עובד עם סרוור 2003 והיא נוראית בעבודה שוטפת.כל דבר קשה איתה גם אחרי שמנטרלים הכל.עם XP הזיכרון עובד לי בחצי אפילו שהוא מותקן פיזית מתוך 4 XP רואה 2.75. ובכן לשאלה כיצד אפשר להפשיט מהויסטה את כל השטויות שלה?. א)את הסרגל שעונים המטופש. ב)את הלוח בקרה הנוראי שיותר גרוע ממבוך ג)את התפריט התחל שיותר מתאים לפלייסטיישן ולא לתחנת עבודה. חלונות 7 אני לא אתקין כי אני לא עובד עם גרסאות ניסוי מתוך עיקרון.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  10. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי וינדוס XP בעברית יש אפשרות להפוך אותו לאנגלית עכשיו?

11. Started by anx,

יש לי בעיה לפני כמה ימים המחשב שלי לא רצה לעלות אחרי נסיונות רבים החלטתי לפרמט תמחשב ואז הכל פעל , הכל טוב ויפה אבל פתאום המחשב ניהיה איטי גם האינטרנט וה cpu useage שלי תמיד על 100 מה אני עושהההההה?

12. Started by אבי11,

שלום יש לי win98 ,כאשר אני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעות שחסרים ארבע או חמישה קבצים שהסיומת שלהם vxd אשמח לכל עזרה ועצה איך לפתור את הבעיה - בכל אופן הווינדוס עולה אחרי זה. לתשובתכם אודה אבי

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  13. Started by lael,

מה עדיף ?! Windows XP 32 OR 64 bit ? המפרט בצד

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by dannygnh,

איך קוראים לתוכנה שמותקנת בווינדוס ,שמפעילים אותה דרך "התחל הפעלה" ומשם ניתן לנטרל תוכניות שלא יעלו עם הדלקת המחשב.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  15. לצוות הפורום שלום יש לי בעיה מעצבנת ביותר כל קובץ EXE שאני מקליק עליו או קיצור דרך לא נפתח ובמקומו האנטי וירוס עולה נסיתי לעשות קליק ימני שיפתח תפריט ואז OPEN אבל לא מופיע לי OPEN ובמקומו מופיע לי האנטי וירוס אם יש מישהו שיודע איך אני יכול לשחזר או לסדר ולהחזיר את זה למצב נורמלי אשמח לשמוע ניסיתי SPYSWEEPRT והורתי את כל הSERVICE שקשורים באנטי וירוס עשיתי WINDOWS WASHER למחשב אבל גם זה לא פתר תבעיה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by zx1993,

עד לפני כחודש עבדתי עם 2 כוננים קשיחים בXP. התקנתי ויסטה בכונן שלישי כשהקודמים מנותקים (לא הייתה אפשרות אחרת). איך עכשיו ניתן לאפשר שהמערכת תעלה גם מXP (כלומר לפי בחירה שלי ממערת הפעלה זו או החדשה יותר)?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  17. יש לי ערך מסויים שתפריט קליק ימיני שאין לי מושג איך הגיע לשם ומה הוא עושה. (בתמונה למטה, CMD SHELL) ככל הנראה זה שאריות מוירוס שקפץ לבקר את המחשב שלי. כמובן שנפתרתי ממנו בהקדם. מישהו יודע איך מסירים את הערך הזה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  18. האם קיימת אפשרות כאזאת ואם כן - איך? אם לא - האם יש דרך להסיר את כל התוספות (אבטחה וכו') שהוספתי לדפדפן במשך הזמן דרך אתר Windows Update. בקיצור ולעניין - אני רוצה להגיע למצב של IE כמו שהוא היה כשהתקנתי את WIN. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  19. שלום חברים , אם זהו לא הפורום הנכון אנא להעביר. פס הטעינה באספלורר למטה נעלם לי פתאום.. איך אני מחזיר אותו? תודה. (נ.ב דפדפן אחר לא בא בחשבון).

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by yotam677,

שלום. לפני שנה וחצי קניתי מחשב חדש עם ווינדוס XP חוקי. עכשיו לפני חודש וחצי הזמנתי מחשב חדש והשאלה היא אם אני יכול להתקין את הווינדוס שקניתי לפני שנה על המחשב החדש? (לפני חודש וחצי הזמנתי מהיסתדרות המורים ווינדוס חדש ועכשיו אומרים לי לחכות עוד חודש ונמאס לי) תודה.

21. Started by Noooa,

שלום, על המחשב שלי היה win 98, ורציתי להתקין 2000, אז התקנתי 2000 על מחיצה נפרדת כי לא רציתי להתקין על אותה המחיצה ולדפוק בטעות דברים חשובים שיש לי על המחיצה הזאת.... בקיצור, סידרתי את הWIN 2000 עם כל הדברים שרציתי שיהיו בו, איך אני מוחקת את האפשרות לבחור באיזה WINDOWS אני רוצה לעבוד - אני יודעת שזה קשור בקובץ boot.ini אבל אני לא מוצאת אותו..... (בכל מקרה, אני רוצה שתשאר עדיין המחיצה עם הwin98 אבל אני לא רוצה שישאל אותי כל פעם שאני מדליקה את המחשב...) תודה....

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  22. היי לאחר ש"שדרגתי" את המדיה פלייר מגירסא 9 לגירסא 10 כל הסרטים שאני מנגן בו ובנגנים אחרים מופיעים כאילו תחת פילטר צהוב לבן מזעזע (כמו צילום ספייה למי שמכיר) ניסיתי לבצע חזרה לאחור עם הסיסטם ריסטור + חזרה לגירסא 9 - אך ללא הועיל. כמו כן, התקנתי שוב את כל הקודקים האפשריים וכן שוב את הנגנים האחרים אך ללא הועיל הבעייה לא נפתרת. פרט לבעייה זו השמע וכל אופציות המסך האחרות עובדות נפלא. עזרה בבקשה רותם

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  23. Started by avimorp,

התקנתי את הווינדוס הגרסא המלאה.. עכשיו הבעיה היא שהגרסא ל-30 יום בלבד... יש איזשהוא קראק או קוד שאני יכול להשים בשביל שהוא ימשיך בלי להתקין את הווינדוס מחדש ?? תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  24. מישהוא מכיר את הידיעה בכתובת הבאה? http://dailyapps.net/2008/08/is-it-game-over-for-windows-vistas-security/#more-1146 אכן נשמע מעניין בהחלט. מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  25. האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים