עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by lior6996,

אני מפרמט מחשב חדש ורציתי לדעת האם זה משנה מבחינת ביצועי מערכת ההפעלה אם אתקין משחקים על כונן C ? הגודל של כונן C הוא 25 ג'יגה. תודה. ליאור.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  2. שלום אנשים, יש לי נייד של ACER 5684 עם T5600 1.83 CORE 2 DUO 2MB CACHE ו2G DDR2. וכרטיס מסך חזק. אבא שלי טס לארה"ב ואני קונה VISTA ULTIMATE. עכשיו השאלה היא האם ללכת על ה X86? הוא יכול להפיק משהו מהמפרט שלי? או שהמפרט שלי טוב רק ל 32BIT? אני ממש לחוץ על זה אז אני אשמח לשמוע כל דבר חוץ מעזוב את הויסטה... תודה מראש, עפר

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  3. ובאמת הוא ציין שיש בעיה , השאלה שלי איך מתקנים את הבעיה... יש תמונה [br]פורסם בתאריך: 11.01.2007 בשעה 19:28:14 בדקתי גם בתוך התיקייה C:\Program Files\Internet Explorer כאשר אני לוחץ על IEXPLORE.EXE שום חלון לא נפתח , אין תגובה.[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by לין,

שלום איך אפשר להחליף מערכת הפעלה xp ל 98 תהליך הפורמט נעשה כמו מ xp ל xp או יש משהו שצריך לעשות לפני כך תודה והמשך יום טוב :

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by vipnisim,

האם קיים MUI לוויסטה הום ?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה שכל פעם שאני לוחץ על Caps Lock זה יהיה גם רווח זאת אומרת שהמנורה של הקפס לוק דולקת זה כאילו אני לוחץ על רווח אני לא יודע איך ומישהו אמר לי משהו שקשור לסקריפט אבל אני לא מבין בזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by avivlyaviv,

יש במחשב של אחותי בעיה, המקלדת לא עובדת, אבל כל מקלדת. זאת אומרת שהבעיה לא במקלדת אלה, בווינדואוס או בלוח אם... אין לי מוסג. האם למישהו יש פיתרון, או אפילו דרך לבדוק מה מקור הבעיה אני מאוד ישמח אם הוא יעזור לי! wait for comment

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  8. Started by idodi10,

מישהו יודע מהי החנות שמוכרת את Vista ultimate 64Bit Retail במחיר הנמוך ביותר?וגם בחו"ל? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  9. Started by assafcohen1,

יש איזה אופציה לנעול תיקיות עם סיסמה? שלא יוכלו להיכנס או למחוק אבל בו זמנית שאני לא אצטרך לשנות את מיקום התיקיה , אני מכיר תוכנות כמו Folder Lock אבל זה גם נגמר אחרי חודש, וגם צריך להעביר הכל לתוך תיקיה מסויימת ומזה אני מנסה להמנע... תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  10. אני חושב שיש לי שתי וינדוס כי יש לי פעמים program files וגם איזה תקיות כמו BOOTSECT.BAK אני פירמטי את המחשב ויש לי עדין את זה איך אני מוחק את זה שהיה לי אחד ולא שתים? http://img38.imageshack.us/img38/8162/28454009.jpg

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  11. אחרי שהתקנתי תוכנהשל וידאו שהתקינה netframe1 מופיע לי הwelcome screen כשהווינדוס עולה ניסיתי לבטלדרך users בcontrol panel אבל לא עזר תודה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  12. Started by lordgod,

מישהו יודע איך להכנס למחשב מרחוק דרך זה ? ניסיתי , לא הצלחתי...

13. Started by Slash87,

מישהו יודע מה הבעיה? כשאני מחבר את ה U3 מופיע לי הערה על התקן חדש אבל הוא לא מופיע לי במחשב שלי ולאחר כמה שניות גם נכבה לו האור המחשב הוא לפ טוב חדש דיסק און קי אחרים עובדים עליו והיו 3 עובד על מחשבים אחרים הוא מעודכן בגרסא האחרונה ואין בעיה בכניסות יו אס בי של המחשב. אם אני מנסה להוציא אותו בצורה בטוחה המחשב נתקע קרה למישהו? מישהו יודע את הפתרון?!?!

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by TaMiRn2,

מאז שהעברתי את ההגדרות של המסך ל 96 DPI כל פעם שמחאתחלים אז ההגדרות של המסך חוזרות ל600X800

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  15. 1) אם ההרדיסק שלי מחולק ל2 והרדיסק c: שליהוא רק 10 ג'יגה ואני רוצה להתקין WIN7 ..זה לא מספיק ...אני יכול לקחת מהמחיצה השניה של D עוד ג'יגה לטובת C כדי שיהיה לי מקום להתקין ? 2) ניתן בכלל לשדרג מ XP PRO ל 7 ? ואם לא יהיה ניתן בהמשך ? תודה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by FIRE-KID,

לחבר שלי שפירמטתי לו תמחשב לפני יומיים (XP SP2) טוען שהוא רואה לפעמים סימני שאלה איפה שאמור להיות כתוב דברים בעיברית.. למשהו מוכר הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by gelfman1,

חבר'ה אני ממש חייב עזרה (אני חדש פה)! יש לי בעיה גדולה במחשב: הוא איטי יחסית והוא גם כל הזמן נתקע (אפילו עוד לפני שהווינדוס עולה ואני גם בכלל לא מעמיס על המחשב). המצב הוא כזה כבר משהו כמו חודשיים! לפתע התעוררתי שלשום והחלטתי להוריד אנטי וירוס שמצא לי וירוס בשם באקדור. הוירוס הוסר סופית אך הבעיה עדיין קיימת ולא קיים שום וירוס אחר במחשב! מדי פעם אני מקבל גם הודעה שהזיכרון הוירטואלי מועט והשאלה היא האם הדבר גורם למחשב שלי להיתקע?..האם אני יכול להגדיל את הזיכרון הוירטואלי ואיך? השאלה היא מה לעשות?! האם לעשות פירמוט?! וגם אם אני עושה פירמוט..האם כרוכים בכך סיכונים?! האם אני צריך למחוק את שני הכוננים (די וסי) או שאני יכול רק את אחד מהם?! האם לאחר הפירמוט אני אצטרך להתקין את האי…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי חבר שפתאום המחשב שלו כאילו עשה לעצמו מצב של נעילה והוא לא יכול לעשות כמעט כלום. ז"א הוא לא יכול לשנות קבצים מDOK או למחוק אותם וכו', גם בוורד הוא לא יכול להשתמש כל הלחצנים שם הם במצב לחוץ (אפורים) ואין שום אפשרות להשתמש בהם. המחשב כולו כאילו מישהו חסם את הגישה לשימוש בו. איך מסדרים את זה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by gimdy,

הורדתי חבילת סקינים( launchy משו כזה ) אין מיישם אותה ב וינדוס ? זה תיקיות עם תמונות מה שהורדתי כמו כן האם יש תוכנה ששנה רקע של מחשב רנדומלי כלומר אני מכניס לה כמה תמונות והיא משנה את זה כל X ימים

20. Started by Kak,

דבר ראשון: אני די בטוח שהאשכול הזה נפתח בפורום הלא נכון, התלבטתי בין "אינטרנט" ל"תוכנה" ושניהם נראו לי לא מתאמים. מצטער אם אני עושה בלגן אל תשנאו אותי... אז כך-פרמטתי אתמול את המחשב, התקנתי ווינדוס XP PRO בחזרה, הלכתי טיפה מכות עם הדרייברים ובסוף נצחתי (מצד שני הם השאירו כמה חבורות כאבות מאוד, אבל אני ילד גדול... אני אחיה) האינטרנט פועל מהיר כמו שהוא היה לפני הפירמוט, אני מוריד באותו קצב והכול בעצם אותו דבר, חוץ מזה שכאשר אני מדפדף למעלה\למטה בדפי אינטרנט הם "נתקעים", הם כן עולים ויורדים, אבל ממש ממש לאט. ניסיתי בInternet Explorer ובFire Fox והתוצאה זהה בשניהם. יש למשהו רעיונות?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  21. שלום לכולם תהיתי אם אפשר לבטל את הפיצ'ר של החלונות הקופצים , כל פעם שיש משהו (כמו שאלה שהוינדוז שואל או כל דבר אחר שהתוכנה מקפיצה את עצמה בשבילו) ובמקום זה שהחלונות פשוט יהבהבו בסרגל למטה תודה.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  22. שלום לכולם. לפני שבוע בערך הדלקתי את המחשב הכל עבד חלק והכל, פתאום היה קצר בבית והמחשב עשה לעצמו ריסט. כאשר המחשב עלה הוא רצה לעשות לעצמו את ה- scan disk. הסריקה מיד התבטלה מעצמה מבלי שנגעתי בכלום. עשיתי שוב ריסט למחשב וגם אז ה- scan disk התבטל מעצמו. רק לציין, שבעבר קרה לי דבר כזה ויום אחד פשוט ה- scan disk באמת פעל ולא ראיתי את המסך הכחול של הסריקה הזו. השאלה שלי, מה אפשר לעשות בכדי שיתקיים באמת ה- scan disk, ולא יופיע המסך הכחול הזה כאשר המחשב עולה??? יש לי XP PRO תודה רבה לכל העוזרים. בברכה, מאור. *אם לא שמתי את זה בפורום המתאים אני מצטער.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by tzuki_f,

בVISTA BUSINES מדי פעם הLANGUAGE BAR נעלם ואני לא יכול לעבור בין עברית לאנגלית(כמו עכשיו) הבעיה בדרך כלל מסתדרת כשאני מפעיל את המחשב מחדש אבל אז ה BAR מופיע באמצע המסך ואם אני מנסה להחזיר אותו דרך האפשרויות לSART BAR (הפס למטה) אז לפעמים הוא מציית ועובר למקומו הטיבעי ולפעמים הוא נעלם לחלוטין ואז אי אפשר להחליף שפות במקלדת וכשאני משנה TEXT SERVICES AND INPUT לDOCKED IN THE TASK BAR לאחר שאני שומר סוגר ופותח את החלון מחדש הוא קופץ לי FLOATING ON DESKTOP הצאות לפיתרון יתקבלו בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by Hender75,

שלום, רציתי לדעת אם אני יוריד windows xp professional מהאימיול האם יהיו ביצועים זהים או אותו הדבר לחלוטין כי הwindows נורא יקר.. בבקשה דחוף כי אני קונה מחשב היום או מחר ואני צריך דחוףף... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים