עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shats.alex,

אהלן אנשים יקרים לא מזמן רכשתי dell latitude d530 ללא מערכת הפעלה, ידוע לי שאני צריך למצוא דרייברים כדי שהוא יעבוד עם windows xp אבל אני לא יודע איך התהליך עובד בדיוק. אנא עיזרו לי אני צריך לטוס עוד מעט והמחשב צריך לעבוד עד אז תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  2. שלום שלום אני מעוניין להתקין מחדש את הווינדוס בלי למחוק קבצים מכונן אחר.למישהו יש לינק למדריך שמסביר איך? כמו כן אם אני עושה פירמוט לכונן C וכל המשחקים נמצאים נמצאים על כונן D המשחקים עדייין יפעלו לי? שאלה אחרונה-צריך לעשות פירמוט מהמחשב עצמו (לחיצה על C ואז פירמוט) או דרך הדיסק של הווינדוס?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by Sting,

תודה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  4. היי לאחר ש"שדרגתי" את המדיה פלייר מגירסא 9 לגירסא 10 כל הסרטים שאני מנגן בו ובנגנים אחרים מופיעים כאילו תחת פילטר צהוב לבן מזעזע (כמו צילום ספייה למי שמכיר) ניסיתי לבצע חזרה לאחור עם הסיסטם ריסטור + חזרה לגירסא 9 - אך ללא הועיל. כמו כן, התקנתי שוב את כל הקודקים האפשריים וכן שוב את הנגנים האחרים אך ללא הועיל הבעייה לא נפתרת. פרט לבעייה זו השמע וכל אופציות המסך האחרות עובדות נפלא. עזרה בבקשה רותם

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  5. לא ברור לי למה, אבל הנה איך להגיש בקשה.. http://www.xp-sp3.com/beta/

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by eranisra,

אין את הכלי הזה יותר?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  7. Started by Kanshoof,

שלום, קניתי הארדיסק חדש (WD 80GB) חיברתי הכל כמו שצריך, כולל מאסטר סלייב, ראשוני ומשני (יש לי שני סידי רומים ושני הארדיסקים) הביוס מזהה הכל כמו שצריך, גם ווינדוס מזהה הכל כמו שצריך (בלוח הבקרה - הכל טוב בלי בעיות) רק ב"מחשב שלי" לא מופיע ההארדיסק החדש. מה לעשות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  8. פרמטתי והתקנתי במחשב של אחי Windows Pro sp2.0 באנגלית, לאחר שהתקנתי נזכרתי שהוא בעצם צריך Windows בעברית, הכוונה שלי בעברית היא שהכל יהיה בעברית למשל START יהפוך להתחל וMy Computer יהפוך למחשב שלי רציתי לדעת האם קיימת חבילת התקנה או עדכון כלשהו שאפשר להתקין וזה יהפוך או את הווינדוס לעברית או שאני צריך לפרמט שוב ולהתקין Windows שהוא בעברית מהמקור.. אני ממש לא רוצה לפרמט כי כבר התקנתי הרבה דברים.. שאלה נוספת היא במקרה ויש דבר כזה .. זה יעיל או שזה מלא באגים ובאמת כבר עדיף לי להתקין מחדש הכל :\ תודה מראש בן.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by N-I-K-O,

לפני כמה זמן התקנתי Firefox וכשהתקנתי אותו זה הגדיר לי אותו כדפדפן ראשי ואני לא ממש אהבתי את Firefox אז מחקתי אותו אבל זה לא החזיר לי את Internet explorer לדפדפן ראשי . ועכשיו כשאני רוצה להכנס ללינקים ששולחים לי באייסי או בכל מקום אחר אני לא יכול. איך אני מגדיר את Internet explorer כדפדפן ראשי? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by kobibo,

מידיי פעם המחשב קופא לי אין אפשרות להזיז לא מקלדת ולא עכבר ורק ריסט פותר את הבעיה. כשאני בודק ב Events אני תמיד נתקל ב Event ID 4226 לגבי בעיה במגבלת החיבורים של ה TCP. נסיתי כבר כמה Patches ותמיד לאחר ההתקנה שלהם אני מקבל מסך כחול. אודה לעזרה.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by maatom,

מצורפת תמונה. מישהו מכיר מה הוא הקובץ הסורר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  12. התקנתי כרגע Google desktop search ויש לי SP1 אז החלפתי גם את החיפוש של הווינדוס בזה של גוגל. הרשמים: הגוגל מחפש במהירות מדהימה, הSidebar מעולה ולא כבד כמו המקורי של ויסטה. הגדג'טים בsidebar לא כבדים בכלל. אפשר להגדיר שהגוגל יאנדקס גם כונני רשת (בתנאי שהם כבר Mapped). לדעתי חובה לכל בעל XP ובעיקר ויסטה להחליף את החיפוש המקורי בזה של גוגל. פשוט מדהים

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  13. שלום, התקנתי על מחשב חדש ווינדוס XP... הפעלתי אותו והמפתח של ה-30 יום נעלם והוא אמר לי שהווינדוס הופעל ופתאום אחרי משהו כמו חודש וחצי אני מנסה להדליק את המחשב ורואה לפני שזה נכנס לחשבון עליך להפעיל את ווינדוס, להפעיל כעת או מאוחר יותר. אני לוחץ כעת למרות שכבר הפעלתי אותו ואז החשבון בא להיפתח ונפתח לי חלון שכתוב בו ווינדוס כבר הופעל לחץ אישור לסיום.. אני לוחץ סיום והחשבון מתנתק... אחר כך אני מנסה ללחות על לא בקטע שזה שואל אותי אם לאשר עכשיו או מאוחר יותר וגם אז החשבון מתנתק... אשמח להסבר מה זה יכול להיות ואיך מטפלים בזה.... האם אני חייב עכשיו לפרמט?! תודה.

14. Started by Vidati,

כרגע אני עם VISTA נקי.. עכשיו אני רוצה להתקין גם XP אבל אני לא יודע איך לעשות מחיצות.. כי הפרטישן מג'יק דיי מסובכת לי וחשבתי אולי יש איזה תוכנה של ווינדוס שמאפשרת ליצור כוננים. אם משהו יודע איך אפשר לעשות את זה או איזה תוכנה אחרת יותר פשוטה בבקשה תעזרו.. תודה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  15. שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  16. שלום, יש לי אינטרנט 2.5 ומאז שהתקנתי את הWIN7 עשיתי בדיקת הורדה וקיבלתי תוצאה של בסביבות ה100kb/s עם הXP הייתי מקבל 312 בממוצע מקווה שזה מתאים לפורום הזה... אשמח לעזרה תודה 8)

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. עשיתי פורמט ובחלק מהתוכנות אין לי עברית , לדוגמא : - אם אתם לא רואים את כל התמונה תלחצו מקש ימני ותעתיקו את הכתובת של התמונה איך אפשר לסדר את זה :s05: ??? :s05: תודה רבה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by RON_Xxx,

התקנתי ווידוס ויסטה אולטימייט 64 ביט ואני לא מצליח להתקין כמעט כלום.. גם תוכנות שמיוחדות לויסטה 64 ביט עכשיו כשאני צורב את התוכנות ומפעיל את ההתקנה מהדיסק זה משום מה פועל... על כל ההתקנות על המחשב יש מן מגן צבעוני כזה.. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  19. Started by kobi3211,

בבקשה צריך עזרה דחוף למקודדים לויסטה כי ניסיתי הרבה ושום דבר לא עזר אם מישהו מכיר קישור לאתר או משהו תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  20. אין לי כוח כל פעם ללכת למחשב ולחבר או להוציא את הכבל SVIDEO בשביל הTV , אני רוצה שיהיה מחובר תמיד אבל יעבוד רק כאשר אני ידנית הולך להגדרות ומדליק אותו . איך אני אומר לWINDOWS לא להעלות את ה TV OUT אף פעם גם אם הוא מזהה שהכבל מחובר ?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  21. לא ניתן להבדיל את בין תיקיןת וקבצים ויש אייקון של HTML להכל.איך אפשר להעלים את המצב הזה תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  22. איזו תוכנה זו? השורת אייקונים קיצורי דרך הזאת

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by KoM,

בשעה טובה (או לא) התקנתי ויסטה, היא מחובר כרגע בסלון למסך עצום, והייתי רוצה לדעת איך ניתן בכל זאת להגדיל את האייקונים על שולחן העבודה, מצאתי אפשרות להגדיל אותם רק ל-120 DPI במקום ה-96 הרגילים, איפה ניתן להגדיל אותם עוד ? אגב משום מה כשאני מפעיל IE7 ומנסה להגדיל את הכתב דרכו להכי גדול לא נראה שזה משפיע בצורה כלשהי על הטקסט בדפים המוצגים לא משנה כמה ריסטים או הפעלות מחדש של הדפדפן... למה ?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by NJorl,

http://www.guidebookgallery.org/screenshots/win30 http://www.guidebookgallery.org/screenshots/win203

דיונים חדשים בפורומים