עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כשאני לוחץ לחיצה ימנית על "המחשב שלי" (MY COMPUTER), הולך לטאב "מתקדם" (ADVANCED) ואז לוחץ על האפשרויות של "STARTUP AND RECOVERY", נפתח חלון חדש שבאזור התחתון שלו אפשר לשנות את גודל או רמת הפירות של הדאמפ. עכשיו שאלתי היא; האם שינוי הגודל ליותר גדול יעזור יותר אם "נופל עלי" מסך כחול? האם יהיה יותר קל לאתר את התקלה? מה יהיו ההשלחות, אם יהיו (חוץ מקובץ יותר גדול)? תודה מראש, תמיר

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by B166ER,

מתי תצא חבילת השירות השלישית ל-XP וחבילת השירות הראשונה ל-Vista? יש תאריך מדוייק (או לפחות חודש)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  3. קושם כל שלום לכולם, יש לי ויסטה אולטימה מותקן במחשב,הפכתי עולמות נשבע לכם אני רוצה סקינים ערכות נושא לויסטה??? לא סקינים של ויסטה למערכת הפעלה xp ,אלה סקינים וערכות נושא לויסטה החדש. העם יש כאלו העם יצא אני אוהב לשנות עיצוב במערכת הפעלה אני לא ממש מתלהב מהארו שיש בתוך הויסטה וזה הכי נורמלי . עם יש למישהו קישור או כל דבר אחר שיש ערכות נושא וסקינים למערכת הפעלה של ויסטה אני ישמח לקבל. כי כל מה שאני רואה בזמן האחרון שכולם יש מערכת הפעלה xp ומחפשים סקינים של ויסטה לxp וסקינים של חדשים לויסטה אין ?????? בבקשה אני ישמח לתגובות בנושא :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  4. Started by sugery,

אני מנסה להכנס לאתר כלשהו ובדרך כלל יש security image כדי להכנס בנוסף לשם המשתמש והסיסמא. משום מה הוא לא מציג לי את security image ולכן אינני יכול להכנס . האזהרה פה למטה בתודה מראש אורן. Not logged in! Error: The page you tried to view can only be used when you're logged in. Note: You need cookies enabled to log in. 6 failed logins in a row will result in banning your ip! Note2: If you have Firefox and you cannot see the security image below, disable your adsblocker, or you won't be able to login

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by Buffer,

שלום, יש לי בעיה של מקום פנוי בכונן C (או חוסר מקום ), אפשר להגדיל את המחיצה של C על חשבון מחיצה אחרת באותו הארדיסק?(מבלי לפרמט שום מחיצה) כל המחיצות NTFS אגב..

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by tamirgolan,

שלום,מתוקנת במחשב שלי ווינדוס ויסטה הום פרימיום וברצוני לשדרג אותה לאולטימייט(יש לי דיסק סריאל,הכל). הבעיה שאם אני מנסה לשדרג אותה דרך הוינדוס הום מפסיק את הפעולה בהעתקת הקבצים,ואם אני מנסה לשדרג דרך הבוט הוא כותב שאני צריך לשדרג דרך הווינדוס. מה עושים??

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by bd,

עשיתי פורמט לארדיסק.. תמיד אני מכניס דיסקט איתחול מתקין לי 98 וממנו מתקין תא'קספי.. כי לא הצלחתי להתקין מדוס תאקספי.. רציתי לדעת איך ומה אני עושה כדי שההתקנה תעבוד לי של האקספי?..מהדוס משהו לשנות בבוט?..איפה מפעילים תקבצים והסבר טוב יתקבל בברכה עשיתי לי דיסק XP-SP2 בלי הבוט של הדיסק..רק עם העידכונים..

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by LRa,

שלום, לפני כמה דקות כיבתי את המחשב ועכשיו כשהדלקתי אותו, יש לי מספר בעיות עם ווינדוס איקספי. דבר ראשון, מרבית התוכנות שעולות עם המחשב, לא עולות. למשל מסנגר. בעיה שניה היא שבSTART כבר לא מופיע לי RUN ו SHUTDOWN. בעיה שלישית היא שכאשר אני לוחץ על ALT CTRL DEL אני לא יכול לבחור TASK MANAGER, SHUT DOWN ו LOGOFF. למישהו יש רעיון? אני משער שיש דברים נוספים שלא 'עליתי' עליהם. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  9. Started by mosheli,

לאחר התקנת ווינדוס חסרים לי תחת "device manager" הדברים הבאים (סימן שאלה צהוב לידם...): o Multimedia Audio Controller o Other PCI bridge device o PCI memory controller o SM bus controller הכנסתי את דיסק לוח האם שלי ועשיתי התקנה אוטומטית ע"י ווינדוס אך הוא לא מצא דבר דרייברים מתאימים. איך אני יכול לפתור את הבעיות, ואגב מה ההשפעה שלהן? עריכה: הלוח שלי הוא GA-K8NF-9 nForce4

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  10. היי יש לי תופעה ממש מוזרה!! נניח עכשו אני רושם פה ומעלה אתרים והכל נחמד ויפה. אבל אם אני מעלה UTORRENT אפילו לכמה שניות ואז סוגר (כלומר זה לא מוריד מהרוחב פס וכו') אני כבר לא יכול לפתוח אתרים ברשת! אני יכול לעשות PING הרשת פעילה הכל תקין אבל שמעלה אתר כמו האתר הזה, רשום למטה (FIREFOX או IE7) שRESOLVE ושום דבר לא פועל או עולה! כאילו תקוע איזה שעה ככה מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה? עדכון: אוקיי שמתי לב שהבעיה התחילה מאז שהתקנתי NOD32 זאתי תוכנת אנטי וירוס. התקנתי גרסה אשר כוללת גם את הFIREWALL שלהם וכו'. בכל מקרה הגרסה היא גרסת 64 ביט ואמורה לפעול כמו שצריך בחלונות VISTA אך כפי ששמים לב, יש את הבעיה למעלה מישהו יודע מה לעשות ואיך לפתור את ז…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by horacio,

הבקר כשרציתי לכתוב מסמך בכתבן יצאה לי הודעה שהוא איננו במחשב . האם ניתן לשחזר אותו או להתקין אותו מחדש אם הדיסק של ה windows xp . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  12. יש לי ויסטה 64 BIT HOME PREMIUM... הייתה לי בעיה שלמה עם הכונן קשיח, החלפתי אותו והכול עובד עם XP, מצוין. עכשיו, אני מנסה להתקין את הVISTA והוא כול הזמן נתקע לי באותה נקודה להלן: מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הוא פשוט לא נותן לי לסמן את הוי.. ברגע שאני לוחץ על העכבר בקטע הזה (לא משנה איפה) המסך פשוט נתקע.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  13. כשלוחצים עלSTART (התחל) אז יש ALL PROGRAMS (כל התוכניות) ואז אם יש תוכנה חדשה הווינדוס מסמן אותה בצבע חום . עכשיו כל הרשימה שלי נהייתה חומה כזאתי והווינדוס אומר שהן חדשות. איך מוציאים את זה ? כי כדאני מפעיל כל תוכנה כדי לוודא שהיא כבר "לא חדשה" זה עדיין נשאר .

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  14. השתמשתי בפיצ'ר Disk Management שקיים מובנה בויסטה בשביל להקטין את מחיצה C וליצור מחיצה נוספת. הבעיה היא שאני רוצה להקטין את מחיצה C לכ-40GB, ומשום מה לא ניתן להקטין אותה מתחת ל125GB. מישהו יודע איך להתגבר על הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by Superman1,

שלום , ראיתי הרבה ת'ארדים שנפתחו לגבי השאלה איזה גרסה מתאימה ה X86 או ה X64 הבנתי שהX86 זה ה - 32 BIT אבל איך עושים את ההתאמה למחשב ומה ההבדלים בינהם ? הבנתי שיש גם קשר לתוכונת שרוצים להתקין אז אם תוכלו לגעת גם בזה בבקשה... המפרט שלי הוא מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX RADEON HD2400PRO 256MB GDDR2 - GV-RX24P256H - DX10 - BULK דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI…

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by MasterGal,

שלום פורום נכבד, אולי קצת נזכרתי באיחור אבל לאור היציאה החדשה של ה SP2 יש לי שאלה בקשר לSP1 מאוד פשוטה: איך אני מתקין אותה אם יש לי WINXP צרוב, איפה אני משנה בREG? האם צריך להתקין את SP1 בשביל להתקין את 2? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  17. Started by FireHawK,

עשיתי חיפוש ואין לי מה שיש לאנשים אחרים פה בפורום.... הבעיה שלי היא שאני מריץ את ההתקנה (הורדתי את הגרסא המלאה להתקנה בלי אינטרנט מראש) הוא אומר לי אם אני מסכים לתנאים ואז כן וכ' כו' ואז הבעיה היא שהוא רושם לעשות התחל, אני לוחץ התחל והוא עובר למסך של ההתקנה לעשירית שניה ואז מוסר הודעה "ההתקנה בוצעה בהצלחה" וזה לא נכון כי אחרי זה אני בודק ב dxdiag והוא עדיין רושם לי 9.0b יש הצעות? (חוץ מפורמט אין לי כוח :[)

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by lipa,

אני לא מתכוון לגירסת הבטא , השאלה היא כללית איזה שיפורים מציעה הויסטה למשתמש ביתי ממוצע ? בקיצור למשתמש ביתי , האם כדאי לעבור לויסטה ? , (כאשר מערכת ההפעלה הנוכחית עובדת מצויין)

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by אבי11,

לאחר הפעלת המחשב שעליו מותקנת מע' הפעלה XP , נפתח החלון הכהה שיש בו חלון אופקי ובו סימון ההתקדמות עם הנקודות הכחולות. במצב זה נעצרת המשך עליית התוכנה, המחשב לא קופא, הנקודות הכחולות ממשיכות לנוע אבל המערכת לא עולה. אשמח לקבל תשובות רציניות. תודה אבי

20. Started by Radeon38,

שלום חברים ובכן אילוץ חומרתי (4 גיגה ) דוחף אותי להתקין את המערכת הנוראית הזו ולהפרד מה XP האהובה עלי :-[ :-[ אני כבר חודש עובד עם סרוור 2003 והיא נוראית בעבודה שוטפת.כל דבר קשה איתה גם אחרי שמנטרלים הכל.עם XP הזיכרון עובד לי בחצי אפילו שהוא מותקן פיזית מתוך 4 XP רואה 2.75. ובכן לשאלה כיצד אפשר להפשיט מהויסטה את כל השטויות שלה?. א)את הסרגל שעונים המטופש. ב)את הלוח בקרה הנוראי שיותר גרוע ממבוך ג)את התפריט התחל שיותר מתאים לפלייסטיישן ולא לתחנת עבודה. חלונות 7 אני לא אתקין כי אני לא עובד עם גרסאות ניסוי מתוך עיקרון.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  21. Started by HeaT-SinK,

איך אני מייצר קובץ שכשאני לוחץ עליו ומאשר תפעולה הוא מוסיף ערך רג'יסטרי במקום כלשהו ברגיסטרי... (אני צריך להעביר כמה ערכים מיוזר1 ליוזר2 אצלי במחשב ואני צריך לדעת איך ליצור תקובץ) תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by boogie,

לא רק בEXPLORER אלא גם אם אני מפעיל איזה תוכנה ברוסית?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  23. אני מוריד את Windows Vista Ultimate והורדתי את התוכנה של Microsoft שבודקת אם המחשב שלך מוכן ל-VISTA. הכל טוב ויפה רק שיש בעיה עם הזכרון. הזכרון שלי הוא 512 MB ורשום שצריך לפחות 1 GB זכרון. נראה לכם ש- Windows Vista Ultimate יעבוד לי כמו שצריך גם עם 512 MB זכרון? אם זה עוזר אני לא ממש משחק במשחקים אני לרוב משתמש בתוכנות, גולש באינטרנט וכ'ו. ועוד שאלה יש לי את Norton Ghost ואני רוצה לגבות את המחשב על דיסקים ולהתקין את ויסטה ולהעביר את כל המחשב שהיה לי לויסטה, זה אפשרי? תודה..

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  24. Started by Googleness,

ברשותי מערכת הפעלה Vista Ultimate 64bit ברגע שהמערכת עולה היא עובדת מצויין אפילו מהר יותר מXP בזמנו ובכללי אני מרוצה. הבעיה שלי מתחילה מתהליך האתחול שאיטי עד כדי כאב. רצתי על כמה מדריכים ברשת, ביטלתי את הAERO ועברתי לסגנון הקלאסי של חלונות (בינינו תמיד אני מגדיר סגנון קלאסי הAERO מזעזע), סדרתי את התוכנות שנטענות בבוט שייטענו רק דרייברים חיוניים ותוכנת האנטי וירוס (של מיקרוסופט היא קלילה גם ככה), רצתי על הServices של המערכת ולאחר בדיקה של מה כל אחד מהם עושה ביטלתי את כל המיותרים, ביטלתי את הVisual של הבוט (כלומר יש בוט עם מסך סטטי בלי האנימציות), ביצעתי ניקוי מחשב וסריקה של רושעות ושאר מזיקים. איחוי הדיסק פעיל אוטומטית (ידעתם שיש איחוי דיסק אוטומטי בויסטה?) וחוץ מזה אין לי…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by darkman,

עשיתי לי תקליטון בוט הוא עובד כמו שצריך. המחשב עולה מתחיל לקרוא מהתקליטון אחרי שנה שהוא רושם דברים הוא מגיע לדוס מה אני רושם שם? ניסיתי לרשום "SETUP.EXE", כמובן אחרי שהעברתי את הדוס לכונן של הCD והוא לא עשה כלום יש לי דיסק מקורי של 98 אובד עצות תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.