עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. חבר שלי אמר שזה טעות ואני יצטער על זה הבעיה שהתקנתי כבר ואני אחרי פירמוט ויש לי sp2 אני צריך את התיקון של האיטרנאט או לא יודע כי יש בעיה בתוכנות שיתוף כמו מיול וכאלה . תודה תודה תודה .

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by omrialon,

קניתי מחשב חדש ועכשיו שהדלקתי אותו מופיע לי בתפריט ללחוץ על f12 בשביל להכנס ל boot menu ושאני נכנס לזה ע"מ לבחור את הcd-rom כהתקן שלי המקלדת פתאום לא מגיבה יותר,היא התנתקה מהמחשב. מה לעשות?? די דחוף!

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by coldfire1312,

שלום חברים יש לי מכשיר IMATE JAM של אורנג', קניתי מחשב נייד חדש שמותקנת עליו ויסטה, ניסיתי להתקין את ACTIVE SYNC אבל זה לא עבד והייתי צריך להתקין וינדוס צובייל סינטר, התקנתי את זה הכל טוב ויפה והוא אפילו עובד, אבל המחשב לא מזהה כשאני מחבר את ה IMATE וזה כאילו נשאר לא מחובר. מה אני צריך לעשות האם יש דרייבר מיוחד לויסטה ואם כן איפה אני יכול להוריד? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  4. התקנתי אתמול וינדוס 7 ויש לי בעיה. כשהיה לי את ה xp היה לי תוכנה של רילטאק שמשם היה אפשר לכוון את הסאונד... עכשיו אין לי את זה ב7. ושומעים פחות טוב. יש לי לוח של אינטל g31 וזה לא נותן לי להתקין את זה. מה אני יכול לעשות? נסתי להוריד מהאתר משהו שתומך ב 7 אבל זה אומר לי שזה לא מתאים למערכת הפעלה.. יש לי וינדוס 7 אולטימיט 64 ביט.

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by haimon1981,

היי לכולם , אני חדש פה ורציתי להעזר בכם על מנת לפתור בעייה.. אז הכל התחיל כאשר ניסיתי להתקין sp3 דרך האתר של מיקרוסופט. כן כמובן שאחרי שהסתיימה ההורדה נדרשתי לאתחל את המחש ואז הופיע הודעה על תוכנה לא חוקית (שה WIN לא חוקי..) בעניין הזה טיפלתי רק שכעת כאשר אני עושה הפעלה כלשהיא של המחשב הוא מייד שואל אותי ממש לפני הופעת המסך של הפעלת WIN , אם אני רוצה להפעיל את ווינדוס או לעשות התקנה . . . ? ואז כל פעם אני צריך לבחור בהפעלת ווינדואוס ואם לא הוא מייד עובר לתפריט התקנת ווינדוס. המחשב בן 4 ימים ואין לי בעייה לפרמט רק כשאר אני מכניס את דיסק ההתקנה הוא לא מזהה שיש עליו מע' התקנה... ?? מה לעשות ? זה ממש דחוף לי! אני סטודנט ויש לי פרוייקט עצום להגיש לשבוע הבא והוא מצריך עבודה …

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  6. שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by ward,

יש לי XP ויש לי משתמש אחד אז אני רוצה להוסיף עוד משתמש אבל אני רוצה שהמשתמש שאוסיף לא יכול לגלוש באינטרנט ושלא יכול להתקין שום דבר מבלי האישור שלי ( ניסיתי את חשבון מוגבל וזה לא חוסם את האינטרנט ) אז למישהו יש רעיון ??

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  8. שלום, עשיתי UPGRADE למערכת ההפעלה ובכל פעם שאני מגיע לקראת סוף הקטע שהוא כותב מתקין התקנים הוא עושה ריסט בדיוק באותו מקום. איך נין בכל זאת להתקין אותו? יש לי דיסק קשיח SATA 2 אם זה משנה. אגב המפרט Amd sempron 3000+ לוח: gigabyte ka-k8n51g עם כרטיס מסך מובנה, כך שכל מה שמחובר זה רק הארד דיסק וצורב DVD של NEC. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by HeaT-SinK,

איך אני אוהב תשחור לשקוף שלא יפריע לרקע אם אפשר? (ואם אפשר אז אפשר להפוך תכתב לשחור?) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by davidz85,

יש לי בעייה קטנטנה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי .. פתאום משום מה, כשאני עושה חיפוש דרך הBAR הקטן הזה של ויסטה (והדי שימושי יש לציין), יש קווים כאלה כאילו זה לינקים, ואני בטוח ב-100 אחוז שלפני כן זה לא היה ככה. (סה"כ פירמטתי את המחשב לפני משהו כמו שבועיים). יש למישהו מושג איך לתקן את זה שלא יהיו הקווים המעצבנים האלה? תמונה מצורפת. נ.ב אני לא משוגע אני פשוט פדנדט וזה מציק לי בטירוף. [attachment deleted by admin]

11. אין לי כוח כל פעם ללכת למחשב ולחבר או להוציא את הכבל SVIDEO בשביל הTV , אני רוצה שיהיה מחובר תמיד אבל יעבוד רק כאשר אני ידנית הולך להגדרות ומדליק אותו . איך אני אומר לWINDOWS לא להעלות את ה TV OUT אף פעם גם אם הוא מזהה שהכבל מחובר ?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by Tzox,

היי, לא מזמן מחקתי בטעות הקיצור לשולחן עבודה שהיה לי ליד ההתחל. אז הלכתי לתיקיה של ווינדאוס, עשיתי קיצור דרך לאיקון של Desktop והחזרתי את זה לשורה הקטנה שליד ההתחל. הבעיה היא שעכשיו כשאני לוחץ על האיקון זה לא יורד לי לשולחן העבודה, כמו שהיה עד עכשיו, אלא פותח לי את שולחן העבודה בחלון חדש. איך אני עושה את זה כקיצור הדרך לשולחן העבודה ישלח אותי אליו? (ימעזר את כל החלונות הפתוחים). תודה מראש.

13. לא ניתן להבדיל את בין תיקיןת וקבצים ויש אייקון של HTML להכל.איך אפשר להעלים את המצב הזה תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  14. Started by the kooks,

שלום רב. יש לי WIN XP+SP2 ומחשב די ישן..(תראו את המפרט) עכשיו מאחר והמערכת למרות כל מאמצי עדיין לא רצה מהר, אני עושה סריקות נגד רוגלות טוראנים עם 3-4 תוכנות שונות לפחות פעם בחודש אני משתמש באנטי ויורס AVAST ופיירול סיגייט 5.6 עושה איכוי דיסק כל מה שאפשר אפילו הורדתי את כל מה שמעמיס על המחשב בMSCONFIG עכשיו אני רוצה לבטל את כל השירותים שרצים שאני ממש לא צריך אותם למשל יש לי כרגע 36 שירותים רצים בTASKMGR.. ואני רוצה לצמצם קצת.. אגב לכול מי שיגיד לי "תוסיף זיכרון" אז אין כזאת אפשריות יש לי 256MB 266MHZ וזה מה שיש עכשיו מישהו יכול לעזור לי לחסוך בזיכרון וירטואלי כי לא משנה כמעט מה אני עושה יש לי 30-40 MB פנוי (אני בודק את זה באוורט) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by אבי11,

אשמח לעזרתכם אני מנסה לבצע התקנה של חלונות אקס פי פרו על גבי התקנה קיימת. לאחר שהתחלתי את ההתקנה והתבקשתי להקליד את המספר סידורי (סימן שמתחילה להתבצע התקנה מהתקליטור) ולאחר המסך הראשון שמראה לי כמה זמן נדרש להתקנה מתבצע ריסט ועולה המסך הכחול של ההתקנה עם הודעה שעלי להכניס את התקליטור של הווינדוס עם חבילת השרות מס' 2 וללחוץ אנטר כמובן שהתקליטור בכונן , הקשה על אנטר מחזירה את ההודעה וגם פתיחה וסגירה של מגירת הכונן לא משנה את המצב אין אפשרות להמשיך בהתקנה (המחשב לא נתקע - רק כאילו לא מזהה את התקליטור) יש למישהו עצה?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by homart,

אהלן חבריא..... כמו שכולנו יודעים בXP שמכניסים דיסק אפילו ריק ישר עולה לנו תיבה ששואל תאותנו מה לעשות, וגם אנחנו מעלים משחק ייש המסך של המשחק עולה ששואל אותנו מה אנחנו רוצים לעשות..... יש מצב שמחקתי את הקובץ הזה?? כי הדברים האלו כבבר לא קורים לי......

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  17. כשלוחצים עלSTART (התחל) אז יש ALL PROGRAMS (כל התוכניות) ואז אם יש תוכנה חדשה הווינדוס מסמן אותה בצבע חום . עכשיו כל הרשימה שלי נהייתה חומה כזאתי והווינדוס אומר שהן חדשות. איך מוציאים את זה ? כי כדאני מפעיל כל תוכנה כדי לוודא שהיא כבר "לא חדשה" זה עדיין נשאר .

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  18. איך אפשר לעשות דיסק התקנה שיהיה אפשר לבחור מערכת הפעלה מסויימת ? כמו 32BIT VISTA או 64BIT VISTA ?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  19. שלום רציתי לדעת אם אני קונה לדוגמא מחשב נייח או נייד של חברת גדולות כמו Toshiba,Hp,Dell,Asus, ועוד כל מיני חברות גדולות שמייצרות מחשבים אז אם במחשב הם מביאים מערכת הפעלה מקורית או פרוצה? לדוגמא במחשב הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8122&perur=2&t=1&c=339 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by snaidis,

ברצוני להתקין VISTA אבל אני רוצה שעדיין ישאר לי XP. יש לי שני כוננים C,D. על C נמצא ה XP ועל D יש סרטים, פרןייקטים, מוזיקה וכו. אני רוצה להתקין VISTA אז איך אני עושה זאת בדיוק ועם מה? כלומר אני צריך לפרמט את D או משהו או שאני צריך ליצור כונן נוסף? איך בדיוק אני עושה זאת בלי לפגוע במידע הקיים ובלי לפגוע ב XP.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by shichio,

נגיד הורדתי ווינדוס איך צורבים אותו? אם איזה תוכנה? איך? ותסבירו לי מה מורידים מה צורבים קבצי בין קבצי ראר מה ואיך...

22. Started by ruff stuff,

בעידכון האחרון נוסף לי האייקון ואין לי מה מושג למה ומדוע מישהו יודע מה זה?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. Started by em28,

איך אפשר לשמור על גיבוי טרי של הרגיסרטרי ? האם יש תוכנות המבצעות זאת ברקע , ובשעת משבר ניתן לסמוך עליהן ?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by FatallChill,

יש לי בעיה גדולה מאוד פירמטתי דיסק אחד שהיה עליו windows ועשיתי restart ועכשיו נעלם לי קובץ הBOOT.ini אני נכנס לmsconfig ואין שם את האפשרויות של הboot !! אני לא רוצה לעשות ריסט כי אני חושב שהמחשב לא יעלה מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לדעת, האם ניתן בחלונות 2003, להגדיר באחת מפונקציות האבטחה, הקשת סיסמה לפני ביצוע של SHUTDOWN OR RESTART. תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.