עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by sugery,

אני מנסה להכנס לאתר כלשהו ובדרך כלל יש security image כדי להכנס בנוסף לשם המשתמש והסיסמא. משום מה הוא לא מציג לי את security image ולכן אינני יכול להכנס . האזהרה פה למטה בתודה מראש אורן. Not logged in! Error: The page you tried to view can only be used when you're logged in. Note: You need cookies enabled to log in. 6 failed logins in a row will result in banning your ip! Note2: If you have Firefox and you cannot see the security image below, disable your adsblocker, or you won't be able to login

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  2. שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by Gliding,

היי, כפי שרובכם וודאי יודעים, רכשתי מחשב חדש לפני כשבוע יחד עם זאת, לאחר התקנת הווינדוס בפעם השנייה צצה בעיה (הפעם הראשונה הותקנה על כונן די איטי ולכן בפעם השנייה התקנתי אותו על הכונן החדש). ביטלתי בעצתכם את אפשרות האתחול האוטומטי, אך שכחתי להעתיק בדיוק את הכתוב במסך הכחול...מתוך עצבים כמובן היה מצוין שם משהו על KERNEL ו MEMORY DUMP. יש סיכוי שהתאחולים קשורים לתוכנמת האנטי וירוס TREND MICRO INTERNET SECURITY או אולי לאימיול 0.43b או אולי לאף אחת משתיהן וסתם שכחתי לציין פרטים חשובים... תודה מראש, שחר

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  4. לאחר התקנה של הXP והכל עובד נתקלתי בשתי בעיות עקריות - אז פונים למומחים : 1 . הXP הוא בעל ממשק באנגלית אבל יש לי חלונות שמופיעים לי במקום אנגלית בסימני שאלה ( ראו תמונה ) - כמו החלונית של המאפיני הכרטיס מסך שלי (gs 7600 gigabyte ) ניסיתי להוריד מחדש את הדריביר לא עזר מה עושים כדי לתקן את זה ? 2. והXP בלי התראה פשוט עושה כיבוי ומתחל את המחשב מחדש באמצע עבודה וזה כבר מתחיל לעצבן .....האם קשור לחומרה (מחשב חדש ) או לXP אצמו בהתקנה משהוא דפוק ... תודה [attachment deleted by admin]

5. שלום לכולם, שמעתי שב-Vista מותקנת כבר ה-DX10,עכשיו אם אני עובר אליה והכרטיס מסך שלי לא תומך DX10 אני צריך להתקין את DX9? מצטער על הבורות, בתודה.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  6. היי יש לי תופעה ממש מוזרה!! נניח עכשו אני רושם פה ומעלה אתרים והכל נחמד ויפה. אבל אם אני מעלה UTORRENT אפילו לכמה שניות ואז סוגר (כלומר זה לא מוריד מהרוחב פס וכו') אני כבר לא יכול לפתוח אתרים ברשת! אני יכול לעשות PING הרשת פעילה הכל תקין אבל שמעלה אתר כמו האתר הזה, רשום למטה (FIREFOX או IE7) שRESOLVE ושום דבר לא פועל או עולה! כאילו תקוע איזה שעה ככה מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה? עדכון: אוקיי שמתי לב שהבעיה התחילה מאז שהתקנתי NOD32 זאתי תוכנת אנטי וירוס. התקנתי גרסה אשר כוללת גם את הFIREWALL שלהם וכו'. בכל מקרה הגרסה היא גרסת 64 ביט ואמורה לפעול כמו שצריך בחלונות VISTA אך כפי ששמים לב, יש את הבעיה למעלה מישהו יודע מה לעשות ואיך לפתור את ז…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  7. פתאום אני רואה שיש לי סימן קריאה בתוך משושה אדום בstart bar איפה שהשעון. ניסית ללחוץ עכבר ימני, שמאלי וגם להעביר עליו את העכבר- לא קרה כלום. לא התייחסתי לזה ממש. עכשיו אני פותח את המחשב שלי ופתאום זה נותן לי error מוזר "document complite Type mismatch" והסימן קראיה הזה בתןך משושה. WTF? בינתיים הכל עובד כרגיל אבל... Help PLZ

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  8. מותקן לי כרגע על המחשב Vista 32-bit ו XP 32-bit (הם מותקנים בדול-בוט כמובן) חשבתי על לעבור ל64-bit כי יש לי 4G ram והחלטתי לבסוף שלא לעבור כי זה לא ייתן בוסט לביצועים.. אז אני רוצה נגיד להקציב עכשיו לXP איזה 100GB נגיד ולVista את ה400GB הנותרים....או נגיד למחוק לגמריי את הXP ואת המחיצה שלה....איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  9. Started by iem,

לא יודע מדוע, אך אני מקבל ההודעה הבאה כל הזמן בכניסה לאתר אלעל, איך מבטלים את ההודעה שחוזרת וחוזרת גם לאחר לחיצה על אישור. HELP ??? [attachment deleted by admin]

10. השתמשתי בפיצ'ר Disk Management שקיים מובנה בויסטה בשביל להקטין את מחיצה C וליצור מחיצה נוספת. הבעיה היא שאני רוצה להקטין את מחיצה C לכ-40GB, ומשום מה לא ניתן להקטין אותה מתחת ל125GB. מישהו יודע איך להתגבר על הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by Satlan,

חברה, מדי פעם אני מקבל מסך כחול ומעצבן שעושה RESTART למחשב הוא אומר beginning dump of physical memory מה זה אומר ?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by shichio,

נגיד הורדתי ווינדוס איך צורבים אותו? אם איזה תוכנה? איך? ותסבירו לי מה מורידים מה צורבים קבצי בין קבצי ראר מה ואיך...

13. Started by FireHawK,

עשיתי חיפוש ואין לי מה שיש לאנשים אחרים פה בפורום.... הבעיה שלי היא שאני מריץ את ההתקנה (הורדתי את הגרסא המלאה להתקנה בלי אינטרנט מראש) הוא אומר לי אם אני מסכים לתנאים ואז כן וכ' כו' ואז הבעיה היא שהוא רושם לעשות התחל, אני לוחץ התחל והוא עובר למסך של ההתקנה לעשירית שניה ואז מוסר הודעה "ההתקנה בוצעה בהצלחה" וזה לא נכון כי אחרי זה אני בודק ב dxdiag והוא עדיין רושם לי 9.0b יש הצעות? (חוץ מפורמט אין לי כוח :[)

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by ng400,

עברתי במזל טוב ל-XP אחרי שנים של התכחשות מוחלטת למערכת הזאת, והתקנתי את ה-SP2. מה הבעיה? הפיירפוקס (וגם האקספלורר שמשמש רק כדפדפן גיבוי אצלי) לא נטענים באופן אחיד. למשל, אני נכנס לאתר כמו ynet, הוא מעלה את השליש העליון ואז חושב זמן רב עד שמעלה את היתר (אם בכלל). זה אמנם לא קורה כל הזמן, אבל זה קורה - והרבה. לפעמים זה מסתדר אחרי refresh. יש רעיונות? * לא נראה לי שזה קשור, אבל היתה לי בעיה של document contains no data. תיקנתי אותה כפי שמוסבר כאן: http://www.techspot.com/vb/archive/index/t-15244.html

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  15. ברצוני ליצור משתמש בעל הרשאות מוגבלות בויסטה (ULTIMATE לצורך העניין) כדי שהיא לא תכנס לאן שלא צריך ושתוכל להכנס רק לICQ ולFIREFOX לדוגמא... ואין לי רעיון מה לכתוב בגוגל, אז אם למישהו יש איזה מדריך או משהו אשמח לראות! תודה!

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לדעת, האם ניתן בחלונות 2003, להגדיר באחת מפונקציות האבטחה, הקשת סיסמה לפני ביצוע של SHUTDOWN OR RESTART. תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  17. Started by Liran3331,

זה אמור לתקן את כל הבאגים כמו שהיה ב WINDOWS XP?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  18. או קיי פירמטתי את המחשב שלי שהוא פנטיון 4 1.7 בל 512 זיכרון ו 40 גיג'ה.. המחשב הוא כזה שעובד בלי אימיול וללא משחקים יענטו אחד שחי קל יחסית.. אי סי קיו ווינאמפ מסנגר וכאלה... אין לי מושג למה הוא ניתקע לי פתאום ממש סתם..נגיד הויינאמפ ממשיך לנגן אבל שום דבר שהעכבר עושה הוא לא מגיב... לא על ההתחל גם לא קונטרול אלט דליט לא עולה...השעון של המחשב גם ניתקע כל החמשב קופא קיצר אבל המוזיקה ממשיכה להתנגן.. והעכבר זז רגיל... מישהו יודע מה הבעיה ....? תודה עריכה : קראו את ההודעה השנייה שלי בטרד תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by yotam677,

שלום. לפני שנה וחצי קניתי מחשב חדש עם ווינדוס XP חוקי. עכשיו לפני חודש וחצי הזמנתי מחשב חדש והשאלה היא אם אני יכול להתקין את הווינדוס שקניתי לפני שנה על המחשב החדש? (לפני חודש וחצי הזמנתי מהיסתדרות המורים ווינדוס חדש ועכשיו אומרים לי לחכות עוד חודש ונמאס לי) תודה.

20. לא ברור לי למה, אבל הנה איך להגיש בקשה.. http://www.xp-sp3.com/beta/

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  21. הסרתי עידכון אבטחה, ואולי בגגל זה נוספה לי תקייה עם שם מוזר: C:\8a6b3f9a5219d12f66a534 שוקלת 14.5MB וזה תוכנה מהי? האם ניתן להסיר? איך הגיעה אלי?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  22. לא הייתי בטוח אם זה קשור לגרפיקה או מערכות הפעלה.. הנחתי כי כאן זהו המקום. השאלה היא: האם ניתן לשנות את הצבע הכתום (הסטנדרטי) שבחלונות XP שכאשר תוכנית אחרת נותנת תגובה הוא נדלק? אני יסביר למי שלא הבין מה התכוונתי.. לדוגמא כאשר אתם משוחחים במסנג'ר אז (בולט יותר כאשר מצבכם מוגדר על עסוק) ומישהו שולח הודעה אז הטאב של החלון שלו מהבהב או נדלק ליתר דיוק... בצבע כתום כזה.. זה קורה כמעט בכל תוכנה שכאשר עוברים בין טאבים ... אחרי סיבוב שעשיתי בהגדרות, לא עליתי על אפשרות זו.. בתודה לעוזרים..!

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by eranisra,

אין את הכלי הזה יותר?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  24. אף פעם לא היה לי ויסטה במחשב. (המחשב עומד בדרישות, בדקתי) x64/86? איזה גירסא? תכתבו לי בבקשה כל מה שאני צריך לדעת. תודה ! * יש לציין, שאני אשיג כל גירסא דרושה במחיר מוזל.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  25. שלום לכולם תהיתי אם אפשר לבטל את הפיצ'ר של החלונות הקופצים , כל פעם שיש משהו (כמו שאלה שהוינדוז שואל או כל דבר אחר שהתוכנה מקפיצה את עצמה בשבילו) ובמקום זה שהחלונות פשוט יהבהבו בסרגל למטה תודה.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.