עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך אני שם בסרגל הפעלה מהירה ליד ה"התחל" את הקיצור לשולחן עבודה? הוא נמחק לי הנה פה בתמונה אני מראה על מה אני מדבר

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by habarbash,

היי כל פעם אחרי שאני מפעיל את המחשב מחדש אני צריך להגדיר שוב את הכתובת POP של ה אואוטלוק אקספרסס , הוא משתנה לכתובת הבאה 127.0.0.1 . זה קורא גם עם ה spamkiller של מקאפי וגם בלי ( אחרי שביטלתי ) , ושוב אם אני משנה ומפעיל שוב את התוכנה אז הכתובה הטובה נשארת , רק אחרי הפעלה מחדש היא משתנת . אני משתמש בחשבון של GMAIL . מקווה שזה הפורום הנכון . תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  3. האם משהו יודע כייצד ליצור silent install לתוכנות בWINDOWS

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  4. הכנתי קובץ תשובות להתקנה אוטומטית , עכשיו אני אמור לשם את הקובץ , בתקיית I386 או פשוט לצרוב אותו עם הווינדוס בתקייה הראשית .. ?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. Started by homart,

אהלן חבריא..... כמו שכולנו יודעים בXP שמכניסים דיסק אפילו ריק ישר עולה לנו תיבה ששואל תאותנו מה לעשות, וגם אנחנו מעלים משחק ייש המסך של המשחק עולה ששואל אותנו מה אנחנו רוצים לעשות..... יש מצב שמחקתי את הקובץ הזה?? כי הדברים האלו כבבר לא קורים לי......

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by homart,

אם בפירמוט עסקינן: ניסיתי לאחרונה לפרמט את המחשב שלי אני תמיד מפרמט אותו דבר התקליטור של הווינדוס- יש לי XP מקורי אבל המתכנת שתיקן לי בפעם האחרונה את המחשב התקין לי פרופשונל שלו מצרוב כנראה ועכשיו מיקרוספט עלו עליי ויש לי כל פעם את ההודעה הזאת "עותק הווינדוס שברשותך אנינו חוקי" וזה משגע אותי, אז רציתי לפרמט, פירמטתי את D דרך הדוס ואת c רציתי לפרמט כרגיל דרך הדיסק של הווינדוס, אבל הוא לא נתן לי להעלות את ההתקנה של הווינדוס בגלל שהוא אומר שהווינדוס שלי יותר ישן ממה שמותן, איך אפשר לפרמט עכשיו?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  7. לאחרונה הווינדוס התקין לי עדכונים אוטומטים וכשאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני ללחוץ על ה USER שלי. יש לי רק יוזר אחד ולפני זה הווינדוס עלה והגיע לדקסטופ והכל עכשיו אני צריך ללחוץ על מנת שהוא יפעיל את הווינדוס ויגיע לדקסטופ. יש אפשרות להחזיר את ההפעלה הנורמלית כמו שהייתה לי מקודם?

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by coorva,

יש לי XP PRO עם כרטיס קול פשוט של קריאטיב. כל פעם ב- volume control העוצמה בעמודה של ה- wave יורדת. אני מעלה את העוצמה ולאחר יום יומיים היא יורדת שוב. יש דרך לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  9. מזה אומר?? הינה העתק מלא: Error code 1000008e, parameter1 c0000005, parameter2 3201076d, parameter3 ecc9b860, parameter4 00000000. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. 0000: 53 79 73 74 65 6d 20 45 System E 0008: 72 72 6f 72 20 20 45 72 rror Er 0010: 72 6f 72 20 63 6f 64 65 ror code 0018: 20 31 30 30 30 30 30 38 1000008 0020: 65 20 20 50 61 72 61 6d e Param 0028: 65 74 65 72 73 20 63 30 eters c0 0030: 30 30 30 30 30 35 2c 20 000005, 0038: 33 32 30 31 30 37 36 64 3201076d 0040: 2c 20 65 63 63 39 62 38 , ecc9b8 0048: 36 30 2c 20 30 30 30 30 60, 0000 0050: 30 30 30 30 0000

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by bennnn,

שלום התקנתי הרגע ווינדוס אקס פי מחד בעקבות בעייה שהייתה לי עכשיו הווינדוס אקס פי החדש הותקן לכונן d והיה לי ווינדוס אקס פי אחר בכונן c שהתקנתי לפניי כמה ימים עכשיו פירמטתי את כונן d לגמרי ועדיין בהתתחלה שאני מדליק תמחשב הוא כאילו נותן לי לבחור בין 2 ווינדוס אקס פי שאלתי היא איך אני מוחק את התפריט של הווינדוס אקס פי שהיה בכונן d? כי הרי פירמטתי לגמריי את הכונןן תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  11. אני מוריד את Windows Vista Ultimate והורדתי את התוכנה של Microsoft שבודקת אם המחשב שלך מוכן ל-VISTA. הכל טוב ויפה רק שיש בעיה עם הזכרון. הזכרון שלי הוא 512 MB ורשום שצריך לפחות 1 GB זכרון. נראה לכם ש- Windows Vista Ultimate יעבוד לי כמו שצריך גם עם 512 MB זכרון? אם זה עוזר אני לא ממש משחק במשחקים אני לרוב משתמש בתוכנות, גולש באינטרנט וכ'ו. ועוד שאלה יש לי את Norton Ghost ואני רוצה לגבות את המחשב על דיסקים ולהתקין את ויסטה ולהעביר את כל המחשב שהיה לי לויסטה, זה אפשרי? תודה..

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  12. Started by tamirgolan,

שלום,מתוקנת במחשב שלי ווינדוס ויסטה הום פרימיום וברצוני לשדרג אותה לאולטימייט(יש לי דיסק סריאל,הכל). הבעיה שאם אני מנסה לשדרג אותה דרך הוינדוס הום מפסיק את הפעולה בהעתקת הקבצים,ואם אני מנסה לשדרג דרך הבוט הוא כותב שאני צריך לשדרג דרך הווינדוס. מה עושים??

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  13. איך לשנות בויסטה שהאייקון של תיקיית מוזיקה שבתוכו יש לי שירים מאותו הזמר אבל מאלבומים שונים.. ושזה יראה על האייקון של התיקייה את כל התדפיסים של האלבומים שבפנים.. כי זה מראה לי את התדפיס רק של אחד מהאלבומים ולא יותר.. ופעם ראיתי בפורום מישהו שעשה לו בכל אייקון כמה אלבומים ולא רק אחד.. איך אפשר לעשות כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  14. חבר שלי אמר לי שמייקרוסופט מודים בכישלון של ויסטה ויפסיקו אולי למכור אותה ולעשות לה עידכונים.. האם זה נכון??

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  15. יש אפשרות לשלוט על הגודל ?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by assafcohen1,

יש איזה אופציה לנעול תיקיות עם סיסמה? שלא יוכלו להיכנס או למחוק אבל בו זמנית שאני לא אצטרך לשנות את מיקום התיקיה , אני מכיר תוכנות כמו Folder Lock אבל זה גם נגמר אחרי חודש, וגם צריך להעביר הכל לתוך תיקיה מסויימת ומזה אני מנסה להמנע... תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by SilentD.M,

התקנתי אתמול windows vista ultimate 32bit , הכל עובד מצויין ונראה מדהים. אבל היתה לי בעיה להתקין תדריבד של המודם שלי (USB ALE 150) כנראה שהדריבר לא תומך ולא מצאתי דריברים תומכים. מה עלי לעשות? יש פתרון בכלל? בכל מקרה אני בקרוב מקים רשת ביתית חוטית בין שני המחשבים , אז יש לי כמה שאלות... תהיה לי איזה בעיה להקים תרשת כי במחשב הזה יש XP ובחדש VISTA... ואני מקווה שלנתב החדש(BR6104KוEdimax) תהיה תמיכה בויסטה ..מישו יודע אולי? תודה רבה ואני מצטער אם לא שייכתי את התרד למקום הנכון...

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  18. Started by liran2003,

אין לי אפשרות ללחוץ על הכפתור הימני בעכבר בתפריט התחל (לצורך מחיקה של משהו לדוגמא). אני לוחץ על הכפתור הימני ושום דבר לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by גיימרית,

יש לי על מחשב מסויים 2 HD, שעל אחד מהם כבר יש XP, אני רוצה איכשהו מתוך ווינדוז להתקין גם על הדיסק השני כדי שאוכל אח"כ לחבר אותו למחשב אחר כדיסק יחיד. אני לא יכולה לעשות זאת בדרך הקלאסית (לעלות מתוך ה-CD ולבחור בPARTITION מסיבה ארוכה מדי לפרט עכשיו, אלא אם תתעקשו מאוד) - כך שאני רוצה לדעת האם ישנה דרך לעשות מה שציינתי במשפט הראשון? רוב תודות לכל העונים מראש

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  20. כל פעם שאני מוחק איזה שהי תוכנה או משחק התיקייה נשארת והיא ריקה, יש מצב שהיא תימחק כולה אוטומטית?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  21. איך אני כותב בתמונה עוד משהו או לשנות לגמרי.. אל תשאלו למה אני צריך את זה חח תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by Dark Tetris,

ידידה שלי עשתה עבודה במחשב הבת שלה מחקה לה אותה מהמחשב... השאלה שלי היא איך היא יכולה לשחזר את העבודה? יש לה windows xp sp2 והאם תוכנה כמו אקרוניקס תעזור לי ועוד שאלה אני למשל פותח קובץ טקסט רושם כמה שטיות ואז מוחק אותו איך אני משחזר אותו תודה רבה (-:

23. שלום. יש לי מחשב נייד עם רישיון לויסטה הום בייסיק. אני מעוניין להתקין את SP1 בהתקנה חדשה וחלקה. יש לי את הדיסקים של היצרן בהם יש ויסטה. ויש אופציה לבצע אינטגרציה. רק שהבנתי שהיא אף פעם לא מושלמת. שאלתי האם הקוד שלי שהוא OEM עובד גם עם הגרסאות של MSDN? האם ויסטה כמו XP עושה הפרדה בין גרסאות ל- OEM לבין רגילות או שבויסטה ההבדל הוא רק בקוד? תודה.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by eranisra,

אין את הכלי הזה יותר?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  25. שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.