עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Old Cat,

מערכת איכסטה (AKA VISTA) על מחשב נייד דל. 1. סל מיחזור נעלם. נסיבות היעלומת לא ברורות, המשתמשת לא זוכרת מה עשתה אם בכלל אבל פתאום שמה לב שאיננו על שולחן העבודה. ב XP אפשרויות שולחן העבודה והתאמה אפשר להגדיר הצגתו. בויסטה, הכיצד מחזירים? 2. הגדרות אפשרות תיקייה בסייר במערכת XP איפשרו הצגת קבצים מוסתרים, קבצי מערכת וכו' וכו' כולל הגעה לקבצים זמניים של המשתמש ועוד. בויסטה, הכיצד מגדירין ? 3. לשחזור מערכת ניתן ב XP לקבוע נפח דיסק מוקצה ולשלוט על הביזבוז. היכן וכיצד בויסטה?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by 1900GT,

חבר'ה אני חייב עזרה נדפק לי המחשב. אז ככה רציתי להוסיף מחיצה עם התוכנה Partition Magic דבר שכבר עשיתי כמה פעמים. אבל הפעם אחרי שבחרתי הכל והמחשב איתחל את עצמו והחל לעשות את המחיצה (במסך הכחול עם חמש שלבים) כשבאתי לבדוק מה קורה ראיתי שהפעולה נכשלה משום מה והוא שאל אותי אם לעשות ריסט וכאשר ולאחר שהוא איתחל את עצמו המחשב מגיע למסך השחור עם האפשרות של SAME MODE, SAFE MODE עם אנטרנט וכל השאר . וכשאני בוחר על הפעלה נורמלית של ווינדוס המסך טעינה עולה לשניייה והמחשב עושה ריסט ככה כל פעם. גם כשאני נכנס למצב בטוח. מה אני יכול לעשות חוץ מלפרמט את המחשב?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by targil13,

שווה להתקין? מאיפה משיגים (אשמח לקבל לינק בפרטי) ואני יכול להתקין את זה איך שהוא על הדיסק אם לא עובד לי הצורב?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by shaulr,

שלום רכשתי מחשב "טושיבה" עם תוכנת VISTA. אני לא מצליח לפתות קבצים/תיקיות שנמצאות על שולחן העבודה. לא בחצי לחיצה ולא בלחיצה כפולה. אולם בשורת האיקונים בתחתית המסך אני כן מצליח לפתוח. האם זו בעייה של הנייד או משהו בתוכנה/חומרה? תודה שאול ???

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  5. שמעתי שיש תוכנה כזאת היכולה ליצור ארבעה דסקטופים במחשיר אחד אני רוצה לשאול אם מישהו יודע על זה...

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  6. במחשב של אחותי הקטנה קרה דבר מוזר (או שהיא גרמה לדבר הזה) אין אפשרות לסמן שהווינדווס יעלה עם מסך הWELCOME כמו בתמונה למטה מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  7. איך לשנות בויסטה שהאייקון של תיקיית מוזיקה שבתוכו יש לי שירים מאותו הזמר אבל מאלבומים שונים.. ושזה יראה על האייקון של התיקייה את כל התדפיסים של האלבומים שבפנים.. כי זה מראה לי את התדפיס רק של אחד מהאלבומים ולא יותר.. ופעם ראיתי בפורום מישהו שעשה לו בכל אייקון כמה אלבומים ולא רק אחד.. איך אפשר לעשות כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by brum,

שלום. ניסיתי לעזור לחבר להתקין את הווינדוס מחדש אבל למרות שבביוס הכל הוגדר נכון הדיסק לא איתחל את המחשב. מה שהביא אותי לשאול: איך אני יכול (ע"י סיור בתוך קבצי הדיסק) לזהות שהוא BOOTABLE ? בטח יש שם קובץ שנקרא BOOT או משהו דומה , לא ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  9. את ההתקנה של הרחבת שפה בויסטה תעבוד רק על גירסת ULTIMATE ?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by lirany,

אפשר להתקין אצל מישהו בלי שיידע את התוכנה WGA הכוונה להתקנה מרחוק בלי שיידע או שהוא יתקין את זה בלי שיידע זאת... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by HeaT-SinK,

לפעמים כשאני רוצה לצפות בוידאו ברשת הוא לא עובד. יש שעובדים ויש שלא ומה שלא עובד מביא לי ארור מוזר. תראו תמונה :\ מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  12. שלום,יש לי את הבעיה הזאת קרוב לחודש לא יודע אם להגדיר אותה כבעיה אבל כאשר ה windows נטען כולל הסריקה הזאת שצריכים לחכות שהוא מבצע הוא מוצג ברזולוציה מאוד קטנה רק שהוא מגיע ל 'Welcome' הוא חוזר לרזולוציה נורמלית,יש איזושהי דרך לסדר את זה? זה מציק..

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by ZaKeN17,

בוקר טוב ושבוע טוב, קניתי מחשב חדש וכאשר אני מעלה אותו הוא רושם לי insert boot disk האם אני צריך להכניס איזשהו דיסקט או את הדיסק ל הווינדוס תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by mainframe,

היי, התקנתי לפני איזה חודש מע' הפעלה XP ועידכנתי אותה ל SP2 - ויצרתי כמה משתמשים. עכשיו מה שקורה לפעמים, כשאני מחליף (או מנתנק) ממשמתש ועושה לוגין למשמש אחר, המחשב עושה ריסטרט, ובעליה שלו מופיעה הודעה שהייתה בעיה בפרוסס winlogon.exe ובגלל זה הוא נסגר. במקרים אחרים - אני מנסה לעשות החלפת משמתשים או ניתוק ולא מצליח, וכשאני מסתכל על הפרוססים אני רואה שהפרוסס winlogon לוקח 50% מה CPU באופן קבוע. הבעיה לא קורה כל הזמן, רק לפעמים, ודבר שני האנטיוירוס (יש לי NOD 32) - לא זיהה אותו בתור וירוס, ועשיתי לקובץ winlogon בדיקת HASH מול קובץ אחר ויצא זהה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by Ashand,

כיצד אני מבצע העברה של מערכת ההפעלה מהרדיסק אחד להרדיסק שני ולהשתמש בחדש כווינדוז? האם נורטון גוסט יכול לבצע את זה?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  16. מכירים את הסירטונים שרואים בדף אינטרנט במין חלון מדיה פלייר קטן? אז לפני כמה ימים/שבועות אותו חלון השתנה למין גירסא ישנה של המדיה פלייר של ווינדוס, מה זה אומר? הסקין הפך מהכחול כהה המגניב למין אפור/ווינדוס96 משעמם ופשוט שכזה עם מעט יותר אפשרויות, בלי אפשרות לחזור אחורה בסירטון והרבה פחות נוח וחביב :< אין לי מושג מה גרם לשינוי הפתאומי הזה (שאגב התרחש גם בפיירפוקס וגם באקספלורר) ואני מת להחזיר את הכל לאיך שהוא היה. עזרה?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by adam2008,

יש דרך כלשהי לשחזר את הסיסמה כי אני רוצה לפרמט? אולי היא רשומה איפה שהוא על המחשב?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by skywalker13,

נכון יש את תיקיות הברירת מחדל של המוסיקה שלי והתמונות שלי שאם מוחקים אותם זה כל הזמן מופיע מחדש.... איך אני יכול לעשות שזה לא יופיע כל פעם מחדש אחרי שאני מוחק את זה? תודה מראש לכל העוזרים.

19. ערב טוב.. לא יודע אם זה הפורום הנכון התלבטתי בין זה לפורום אודיו מכיוון שהתקנתי ווינדווס 7 היום ומאז התחילה הבעיה בערך אז החלטתי פה. אז ככה :רמקולים X540 5.1 כרטיס קול VX של קרייטיב .. הווינדווס כמובן התקין את הדרייבר בעצמו ואחרי שהוא התקין את הקונטרול פאנל התחילה הבעיה (לפני זה לא שמעתי רעשים כאלה) ועכשיו כל פעם שאני סוגר חלוןן מסוים אני שומע פיצפוץ מהרמקולים בXP אני חושב שהייתי יודע את הפתרון וזה לבטל את הצלילים של ווינדווס או משהו כזה אבל אני עוד לא מכיר את המערכת החדשה כמו שצריך ואני לא רוצה לפגוע במחשב תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by sd1,

הי שלום יש לי windows xp pro sp2 ואני מעוניין להתקין עליו windows 98 איך אני מבצע את זה? אשמח לקבל עזרה ומדריך.

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  21. היי כאשר אני מדליק את המחשב , עולה לי מסך כחוך של סריקה של הדיסק הקשיח, אם אני לוחץ על מקש כל שהוא הסריקה מתבטלת והוינדוס ממשיך לעלות רגיל... הבעיה היא שאם אני משאיר אותו לסרוק את הדיסק הקשיח , בסיום הסריקה הוא נותן הודעה של סיום מוצלח ונתקע במסך הסריקה ולא ממשיך לעלות לוינודס!!! כבר נמאס לי מהמסך הזה שכל הזמן חוזר ואני רוצה לדעת אם יש אפרשות במערכת הפעלה לבטל סריקות של הדיסק הקשיח בזמן איתחול המערכת לגמרי. ככה שהוינדוס יעלה לי ישר בלי מסך הסריקה ויתקע לי את המחשב או שאני הצטרך ללחוץ על מקש כל שהוא בשביל לטל את הסריקה המעצבנת הזאת תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי בעניין הזה ליאור.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by sdyanir,

מצחיק, נכון? יש לי מחשב Thinkpad R61 עם מעבד Intel T7300 וחלונות וויסטה. הנה משהו מוזר: כשאני נכנס לחשבונות משתמשים בלוח הבקרה --> Change my system variables, אני רואה משתנה בשםPROCSSOR_ARCHITECTURE עם ערך AMD64. ויש עוד משתנה עם רמיזה ל-AMD. תוכנת בנצ'מרק מראה שהמעבד הוא אכן של אינטל. הכיצד?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by ROTEM114,

שלום לכולם בזמן האחרון אני מקבל הודעה כזו כל פעם שאני נמצא בתיקיית סרטים ההודעה היא של Winsows explorer שאני לוחץ על אל תשלח החלונות נסגרים האם יש דרך לפתור הבעיה? תודה

24. Started by Superman1,

שלום , ראיתי הרבה ת'ארדים שנפתחו לגבי השאלה איזה גרסה מתאימה ה X86 או ה X64 הבנתי שהX86 זה ה - 32 BIT אבל איך עושים את ההתאמה למחשב ומה ההבדלים בינהם ? הבנתי שיש גם קשר לתוכונת שרוצים להתקין אז אם תוכלו לגעת גם בזה בבקשה... המפרט שלי הוא מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX RADEON HD2400PRO 256MB GDDR2 - GV-RX24P256H - DX10 - BULK דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI…

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by hazi_s,

שלום לכולם, יש לי בעיה מרגיזה התאריך שלי מופיע בצורה האמריקאית את אומרת קודם החודש אחר כך היום והשנה, אשמח לקבל הכונה איך לשנות זאת. תודה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים