Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
http://www.guidebookgallery.org/screenshots/win30 http://www.guidebookgallery.org/screenshots/win203
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, לפני כ'שבוע התקנתי Win Vista Ultimate, לפי ידיעתי אמור להיות לי ממשק Aero, למה הוא לא מופיע אצלי? ד"א חרא ווינדוס עשה לי בעיות מפה ועד הודעה חדשה.. אני ישר איתו עד Win 7. פרטים נוספים: מעבד - Core 2 Dou זיכרון - 1GB כרטיס מסך של הלוח - 128MB
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי מקווה שתוכלו לעזור לי עם הבעיה. יש לי לוח אם של ASUS P6T DELUXE עם I7 920 שני הרדיסקים ישנים בחיבור SATA 2 עם שני מערכות הפעלה של XP אחת רגילה והשניה 64 ביט. קניתי שני הארדיסקים של 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II Seagate רציתי לחבר אותם ב RAID 0 עשיתי את כל מה שדרוש בביוס, עשיתי את הRAID וכאשר אני מנסה להכנס לאחת ממערכות ההפעלה יש את המסך של לואדינג ואז המחשב עושה ריסטרט ולא ניתן לעשות כלום.... אני לא רוצה להתקין בשלב זה מחדש XP האם יש דרך לפטור את הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ברצוני ליצור משתמש בעל הרשאות מוגבלות בויסטה (ULTIMATE לצורך העניין) כדי שהיא לא תכנס לאן שלא צריך ושתוכל להכנס רק לICQ ולFIREFOX לדוגמא... ואין לי רעיון מה לכתוב בגוגל, אז אם למישהו יש איזה מדריך או משהו אשמח לראות! תודה!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ידידה שלי עשתה עבודה במחשב הבת שלה מחקה לה אותה מהמחשב... השאלה שלי היא איך היא יכולה לשחזר את העבודה? יש לה windows xp sp2 והאם תוכנה כמו אקרוניקס תעזור לי ועוד שאלה אני למשל פותח קובץ טקסט רושם כמה שטיות ואז מוחק אותו איך אני משחזר אותו תודה רבה (-:
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי בעיה גדולה מאוד פירמטתי דיסק אחד שהיה עליו windows ועשיתי restart ועכשיו נעלם לי קובץ הBOOT.ini אני נכנס לmsconfig ואין שם את האפשרויות של הboot !! אני לא רוצה לעשות ריסט כי אני חושב שהמחשב לא יעלה מה אני יכול לעשות?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת, האם ניתן בחלונות 2003, להגדיר באחת מפונקציות האבטחה, הקשת סיסמה לפני ביצוע של SHUTDOWN OR RESTART. תודה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
האם משהו יודע כייצד ליצור silent install לתוכנות בWINDOWS
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
זה אמור לתקן את כל הבאגים כמו שהיה ב WINDOWS XP?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מסוימת.. אני עובד על המחשב כרגיל ואחרי בערך חצי שעה המחשב נתקע בערך כל 3 שניות, כלומר הכל זורם במחשב-תקיעה של שניה, וחוזר חלילה. מה הבעיה ומה אני צריך לעשות?[br]פורסם בתאריך: 16.10.2008 בשעה 21:37:29 הינה לינק לתמוה של הפרוססhttp://up29.siz.co.il/up3/wndtomwdjioq.jpg ורציתי להוסיף ולהגיד שאחרי ריסטארט זה מיסצתדר לכמה דקות מזהו כמו 5 10 ואז חוזר שוב אני ממש מזיז את העכבר על המסך והוא ניתקה לשבריר שנייה וממשיך משהו מוזר לחלוטין בדקתי שתוכנות שרצות שאין משהו שקופץ ובאמת אין משהו כזה אז תעזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לאחר תקופה ארוכה של התנגדות ל SP2 התקנתי אותה בשבת על שני המחשבים שלי (WINDOWS XP). האחד הוא המחשב הרגיל שלי שבו יש לי אנטי וירוס ופיירוול מתוצרת צד שלישי (לא מיקרוסופט). כמו כן אני אוהב לדעת מה אני מתקין במחשב שלי ולכן כיביתי את ה AUTOMATIC UPDATE. המחשב השני הוא HTPC שיושב בסלון ובכלל לא מחובר לאינטרנט. מיקרוסופט, כידוע, חושבת שכל המשתמשים בעולם מטומטמים ואין להם מושג, ולכן המחשב הראשי מודיע לי עכשיו כל חמש דקות שהמחשב שלי "עשוי להיות בסכנה" (אמאל'ה) כי אין לו AUTOMATIC UPDATE. לפחות הוא זיהה שיש לי פירוול ולא מנג'ס על זה. במחשב השני, עם זאת, אין לא פיירוול ולא אנטי וירוס וכל חמש דקות קוץ לי מה SYSTEM TRAY בלון שאומר שהמחשב שלי בסכנה נוראית בגלל שלא הפעלתי את ה WINDOWS …
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
1) אם ההרדיסק שלי מחולק ל2 והרדיסק c: שליהוא רק 10 ג'יגה ואני רוצה להתקין WIN7 ..זה לא מספיק ...אני יכול לקחת מהמחיצה השניה של D עוד ג'יגה לטובת C כדי שיהיה לי מקום להתקין ? 2) ניתן בכלל לשדרג מ XP PRO ל 7 ? ואם לא יהיה ניתן בהמשך ? תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
איך אני מחזיר לנורמל ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני צריך לפרמט לחבר שלי את המחשב ואני פשוט שכחתי הכול,מה הדרך הכי פשוטה ומהירה? ותענו מהר כי זה דחוף,תודה.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לא הייתי בטוח אם זה קשור לגרפיקה או מערכות הפעלה.. הנחתי כי כאן זהו המקום. השאלה היא: האם ניתן לשנות את הצבע הכתום (הסטנדרטי) שבחלונות XP שכאשר תוכנית אחרת נותנת תגובה הוא נדלק? אני יסביר למי שלא הבין מה התכוונתי.. לדוגמא כאשר אתם משוחחים במסנג'ר אז (בולט יותר כאשר מצבכם מוגדר על עסוק) ומישהו שולח הודעה אז הטאב של החלון שלו מהבהב או נדלק ליתר דיוק... בצבע כתום כזה.. זה קורה כמעט בכל תוכנה שכאשר עוברים בין טאבים ... אחרי סיבוב שעשיתי בהגדרות, לא עליתי על אפשרות זו.. בתודה לעוזרים..!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
פרמטתי והתקנתי במחשב של אחי Windows Pro sp2.0 באנגלית, לאחר שהתקנתי נזכרתי שהוא בעצם צריך Windows בעברית, הכוונה שלי בעברית היא שהכל יהיה בעברית למשל START יהפוך להתחל וMy Computer יהפוך למחשב שלי רציתי לדעת האם קיימת חבילת התקנה או עדכון כלשהו שאפשר להתקין וזה יהפוך או את הווינדוס לעברית או שאני צריך לפרמט שוב ולהתקין Windows שהוא בעברית מהמקור.. אני ממש לא רוצה לפרמט כי כבר התקנתי הרבה דברים.. שאלה נוספת היא במקרה ויש דבר כזה .. זה יעיל או שזה מלא באגים ובאמת כבר עדיף לי להתקין מחדש הכל :\ תודה מראש בן.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מעוניין להעתיק את המועדפים שלי לצורך גיבוי ולהדפיס אותם ככתובות ולא כהשם שבו הם נשמרו תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להתקין את מערכת ההפעלה vista במחשב חדש ויש לי שאלה. יש לי 4 גיגה זיכרון במחשב החדש ומערכת ההפעלה שיש לי היא Vista ultimate 32 bit. הבנתי שמערכת 32 bit יכולה לקלוט עד 3.5 גיגה זיכרון במקרה הטוב. זה אומר שהמחשב יראה לי 3.5 גיגה זיכרון והוא גם יכול להתמש רק בו? או שהוא יראה לי 3.5 זיכרון אבל הוא ישתמש ויהיה לו גישה לכל ה 4? אשמח לתשובה, משה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לא משנה איזה סוג או חברה ה pda העיקר אם אפשרי להתקין xp עליו תודה,
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי הכל לפי המדריך הזה http://www.guides.co.il/windows.php#guide3 בסוף המדריך כתוב איך לחזור לאקספלורר הרגיל להיכנס לתיקיה windows ולקובץ system.ini ולחפש בתוך הקובץ את השורה shell=c:\LiteStep\LiteStep.exe ולשנות אותה ל shell=explorer.exe בשביל שיחזור לקדמותו אבל אני בכלל לא מצאתי את השורה shell=c:\LiteStep\LiteStep.exe אצלי כתוב משהו אחר עוד משהו עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב יש הודעת שגיאה ורשום: הכותרת היא: מערכת משנה של ms-dos של 16 סיביות c:\windows\ui\biosctl.exe c:\windows\system32\autoexec.nt קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של ms-dos ושל windows microsoft לחץ על סגור בכדי לסיים את פעולת היישום והקובץ autoexec.nt לא נמצא במחשב …
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום מחשב נייד ממקום העבודה בעל כרטיס רשת אלחוטי ב - DEVICE MANAGER כרטיס הרשת לא מופיע החברת כנראה ב - registry או Group Policy סגרו את הכרטיס כיצד ניתן לפתוח את הכרטיס מחדש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
חבר שלי אמר שזה טעות ואני יצטער על זה הבעיה שהתקנתי כבר ואני אחרי פירמוט ויש לי sp2 אני צריך את התיקון של האיטרנאט או לא יודע כי יש בעיה בתוכנות שיתוף כמו מיול וכאלה . תודה תודה תודה .
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי היום ווינדוס 7 ויש לי שאלה: שאני נכנס לתיקיה כל השמות של התיקיות ושל הקבצים המצוגים נורא ארוכים, זה מציג כמעט את כל השם ויוצר תצוגה לא נוחה. האם אפשר לשנות את זה? [לשנות בעצם את מספר השורות שזה יציג בשם] תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אז ככה, אתמול בלילה, כשהדלקתי את המחשב שמתי לב שלוקח לווינדוז טיפה יותר זמן לעלות ואף אחרי כמה זמן הופיעה ההודעה "לא יכול למצוא את c:\documents" התעלמתי מזה והמשכתי הלאה. בערך כל דבר תקע את המחשב לשנות אור, ואחרי זה ניסיתי ריסט, שלא עזר בכלל והחזיר את ההודעה הזאת שוב. היום ניסיתי מספר ניסיונות נוספים כולל לעלות דרך עזרים ומשחזר המערכת ולשחזר את המחשב מיום אחר, ולהפעיל אותו בsafe mode ללא הועיל. כרגע כשעולה הווינדוז לוקח לו קצת זמן ואז הוא פשוט עולה ונשאר על הרקע של הdesktop ושום כפתור לא מועיל, הוא די תקוע. כרגע לפי המצב הנוכחי אני מבין שעלי להתקין מחדש את הווינדוז. *בניסיונות להפעיל את c:\ במצב בטוח הוא עבד, ואף העתקתי קבצים ממנו אל F ככה שאני די בטוח שאין מדובר בקריסה …
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני יודע שדיברתם על זה אבל אני לא מצליח לעשות כלום איפסתי את הביוס אבל זה לא עזר, המסך של הפתיחה של הווינדוס עומד הרבה זמן עד שנכנס לווינדוס, אתמול ניתקתי כוננים וחיברתי אותם וגם ניתקתי וחיברתי מאווררים יכול להיות שזה זה ? תודה בכל אופן.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-