עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by assafcohen1,

יש איזה אופציה לנעול תיקיות עם סיסמה? שלא יוכלו להיכנס או למחוק אבל בו זמנית שאני לא אצטרך לשנות את מיקום התיקיה , אני מכיר תוכנות כמו Folder Lock אבל זה גם נגמר אחרי חודש, וגם צריך להעביר הכל לתוך תיקיה מסויימת ומזה אני מנסה להמנע... תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  2. יש לי עכשיו Ultimate ואני לא חושב שיהיה לי הבדל בינה לבין הגירסה הכי פשוטה מדד חויית הוינדוס שלי עומד על 3.0 אבל עדין אני מרגיש את הווינדוס כבד

3. Started by emil001,

היי, לפני כ'שבוע התקנתי Win Vista Ultimate, לפי ידיעתי אמור להיות לי ממשק Aero, למה הוא לא מופיע אצלי? ד"א חרא ווינדוס עשה לי בעיות מפה ועד הודעה חדשה.. אני ישר איתו עד Win 7. פרטים נוספים: מעבד - Core 2 Dou זיכרון - 1GB כרטיס מסך של הלוח - 128MB

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  4. לכונן C הוא נותן להיכנס ולכונן E וD הוא רושם את זה. יש דרך לעקוף את זה אם עושים מקש ימני ואז OPEN זה נכנס זה לא היה לי לפני בעיה ממש מעצבנת אני חייב עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by FatallChill,

יש לי בעיה גדולה מאוד פירמטתי דיסק אחד שהיה עליו windows ועשיתי restart ועכשיו נעלם לי קובץ הBOOT.ini אני נכנס לmsconfig ואין שם את האפשרויות של הboot !! אני לא רוצה לעשות ריסט כי אני חושב שהמחשב לא יעלה מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  6. טוב שיחקתי ב- regedit.exe והרסתי דברים יש איזושהי רך שאני יכול להחזיר אותו ל??DEFULT

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  7. אני לא יודע אם כבר שאלו אבל בכל זאת... כשאני פותח את המחשב ומכניס סיסמה למשתמש שלי בוינדוס אני פתאום צריך לחכות 2 דקות בערך עד שהמוזיקה של הוינדוס נשמעת ואחרי 5 דקות בערך הדסקטופ עולה ואני יכול סוף סוף להשתמש במחשב. ניסיתי כבר לפתוח ולסגור את האקספולרר דרך CTRL + ALT + DELETE אבל זה לא עוזר. גם לפתוח משתמש חדש במחשב זה לא הפתרון. ודרך אגב המחשב שלי לא כל הזמן עשה את זה... זה התחיל רק עכשיו. יש למישהו פיתרון? :s05: תודה מראש לעוזר.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by lordgod,

מישהו יודע איך להכנס למחשב מרחוק דרך זה ? ניסיתי , לא הצלחתי...

9. Started by FIRE-KID,

לחבר שלי שפירמטתי לו תמחשב לפני יומיים (XP SP2) טוען שהוא רואה לפעמים סימני שאלה איפה שאמור להיות כתוב דברים בעיברית.. למשהו מוכר הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by Trippled,

שלום לכולם, אני חדש בפורום וקניתי מחשב חדש שיגיע בקרוב, הינה המפרט: מעבד core 2 quad q6600 2.4 Ghz 8Mb לוח אם Asus p5kpl - CM כונן דיוידי Lg GH22NS דיסק קשיח Samaung spinpoint T 320gb 7200rpm 16mb sata 2 זיכרונות Kingston valueram 4Gb DDR2 800 ספק ThermalTake TR2 430W אני אשמח לקבל תגובות על המפרט, יכול להיות שאני אוכל לשנות אם תמליצו כך. אני קניתי את המחשב הזה לעבודה עם קיובייס פלאגינים והמטרה הייתה מחשב שיריץ את התוכנות האלה בלי מאמץ,תקיעות ובעיות. אני מתלבט כרגע איזה מערכת הפעלה לשים עליו, XP היא סבבה אבל קצת נמאס, חשבתי לכיוון הVISTA ואז חשבתי שיהיה הכי מגניב להתקין עליו את הלפרד שתמיד התלהבתי מימנה ומאוד אהבתי אותה. אני אשמח לשמוע את דעתכם, לגבי האם זה אפשרי, האם המ…

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  11. יש לי אקספי בעברית ואני מעוניןלהתקין אבל שיהיה באנגלית שיהיה סטארט במקום התחל... תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by yotam677,

שלום. לפני שנה וחצי קניתי מחשב חדש עם ווינדוס XP חוקי. עכשיו לפני חודש וחצי הזמנתי מחשב חדש והשאלה היא אם אני יכול להתקין את הווינדוס שקניתי לפני שנה על המחשב החדש? (לפני חודש וחצי הזמנתי מהיסתדרות המורים ווינדוס חדש ועכשיו אומרים לי לחכות עוד חודש ונמאס לי) תודה.

13. Started by generalA,

יש לי לפטופ P4. אין פרטים נוספים מלבד סלרון ומעבד 1500 בערך... אם אני מתקין XP PRO ואח"כ גם מוסיף את החבילה בעברית צפויות לי בעיות או שהכל צריך ללכת חלק? האם יש דברים נוספים מיוחדים שמתעוררים בעניין הנישאים בתחום התקנות מע' ההפעלה?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  14. מישהוא מכיר את הידיעה בכתובת הבאה? http://dailyapps.net/2008/08/is-it-game-over-for-windows-vistas-security/#more-1146 אכן נשמע מעניין בהחלט. מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  15. שלום לכולם תהיתי אם אפשר לבטל את הפיצ'ר של החלונות הקופצים , כל פעם שיש משהו (כמו שאלה שהוינדוז שואל או כל דבר אחר שהתוכנה מקפיצה את עצמה בשבילו) ובמקום זה שהחלונות פשוט יהבהבו בסרגל למטה תודה.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  16. האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  17. Started by gilza,

WINDOWS XP SP2 P -3 הביוס AWARD V 4.51.PG כאשר אני מכבה את המחשב דרך התחל כיבוי ,הWINDOWS מבצע כיבוי ,המסך נכבה, אבל הספק כח והמאוורר של המעבד ממשיכים לעבוד. לחיצה ארוכה של כמה שניות על כפתור הכיבוי הידני מבצעת את הכיבוי הסופי. מה הסיבה שלא מתבצע כיבוי מלא דרך התחל כיבוי. תודה למי שיכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  18. Started by targil13,

שווה להתקין? מאיפה משיגים (אשמח לקבל לינק בפרטי) ואני יכול להתקין את זה איך שהוא על הדיסק אם לא עובד לי הצורב?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by תרנגול,

לאחר התקנת .NET FRAMEWORK כדי שתוכנה מסוימת תוכל לפעול, כמובן ממיקרוסופט עצמה, התווסף לי USER נוסף של ה .NET, בלוח הבקרה אני לא יכול להסיר אותו רק להפוך אותו ל OFF , אני כמובן לא צריך את ה USER הזה, אם מאתחלים א המחשב אין צורך להזין ססמה והוא עולה ישר למשתמש הרגיל ללא כל בעיה, אבל אם יוצאים ממצב של STANDBY אז צריך ללחוץ על המשתמש הרגיל, סתם טרחה מעצבנת. העברתי את החשבון הזה ל OFF וזה לא ממש עוזר. האם יש פתרון מלבד הסרת כל ה .NET FRAME WORK ? תודה אילן

20. Started by nirko,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אני מנסה להתקין משהו במחשב ואני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: D:\*.exe (שם הקובץ לא רלונטי) אינו חוקי ביישום WIN32 מה זה אומר? ואיך אפשר לטפל בזה....? תודה.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by asmy999,

רציתי לדעת האם קיימת גרסת תוכנה בעברית/אנגלית win xp pro בארץ עבור מחשבי כף היד הבאים (לפי אתר היצרן הם תומכים בwin xp pro באנגלית): HP I-MATE XDA-II 02 POCKET PC NEC MobilePro 900 Sony CLIE PEG NX73V sony clie peg nx 80v sony clie peg ux 50 sony NX70VDS_A5b (טלפון משולב)hp gsm ipaq h63430 היכן ניתן לרכוש אותה בארץ? האם זוהי גרסה מיוחדת או חלק מ win xp pro עבור מחשב שולחני ? אודה לכם אם מישהו יודע גם את טווח המחירים. תודה מראש אסף

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  22. חבר שלי אמר שזה טעות ואני יצטער על זה הבעיה שהתקנתי כבר ואני אחרי פירמוט ויש לי sp2 אני צריך את התיקון של האיטרנאט או לא יודע כי יש בעיה בתוכנות שיתוף כמו מיול וכאלה . תודה תודה תודה .

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  23. המחשב שלי נתקע אז עשתי לו reset ועכשיו כל פעם שאני מדליק אותו הוא שואל אותו איך אני רוצה שווינדווס יעלה: -במצב בטוח -במצב רגיל ויש עוד כמה אפשרויות.... אבל לא משנה מה אני בוחר הוא עושה לעצמו reset ומגיע לאותו דבר עוד פעם ועוד פעם.......... מה אני עושה ????????? למישהו יש מושג איך מסדרים את זה??? אמרו לי שאולי צריך לאפס את הביוס...אם זה נכון אז איך מאפסים אותם????

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם הבעיה היא כזאת אחי כבר הרבה זמן לא כיבה את המחשב שלו אני מאמין כמו כולנו לאחר שכיבה אותו והדליק הופיע לו הדבר הבא sys32/configsystem הרוס ואין ביכולתו להעלות סייפ מוד וכו אלה רק דוס ניסיתי גם לנתק לו כל דבר אפשרי במחשב ולהעלות אותו כמעט ללא התקנים אך לשווא או קיי אז כולם יגידו ריקוברי קונסול מצוין!משום מה אני לא מצליח להשטלט על העניין אז אולי משהו יכול להציע לי פתרון בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by PhP dUdE,

בוינדוס יש אבל בתוכנות עצמם זה מופיע כסימני שאלה מי עוזר?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים