Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אהלן כולם אני צריך להעביר 3 קבצים מסויימים לsystem32 במהלך הboot ואני לא ממש מצליח לעשות זאת, או שאני לא חושב על דרך נכונה. מה שעלה לי לראש זה לחפש תוכנה כזאת שתיצור דיסק אתחול עם הקבצים המדוברים, ואף תוסיף תפריט/ממשק מזערי שברגע שהמשתמש יילחץ לחצן כלשהו, הקבצים יועתקו לתיקייה. ואכן מצאתי תוכנה שמתאימה לדרישותיי והיא http://www.ezbsystems.com/easyboot/, אך אני לא מצליח ליצור קובץ iso טוב, כזה שעובד =/. אני מקווה שהגדרתי טוב את המצב והבעייה, ואבקש עזרה לגבי התוכנה/תוכנה אחרת/שיטה אחרת לחלוטין...בטוח יש משהו פשוט יותר תודה רבה! :}[br]פורסם בתאריך: 22.01.2009 בשעה 19:53:55 אוקיי הצלחתי בסוף להסתדר, בטעות שמתי את loader.bin שהתוכנה מכינה לא בתיקייה המתאימה.תודה רבה בכל…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים עם קבל מוצלבואחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט... הדגרתי הכל לפי המדריך פה אבל במחשב עם האינטרנט הווינדוס בעיברית וב "חיבורי רשת" מופיע לי רק החייגן ולא "חיבורי רשת מקומיים" או משהו כזה...(תמונה מצורפת למטה) משהו יכול לעזור לי ??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כשאני מדליק מוזיקה מעלה את הוליום אז השירים נשמעים כמו דיסק סרוט וכשאני מוריד את הוליום אז הוא בסדר רק כשאני מעלה אותו השירים קופצים כאילו
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
-
במשחקים און ליין הטקסט רשום לא ברור ואז אחרי כמה זמן רשום שהקובץ עושה בעיות וצריך לסגור אותו ואז שסוגרים נסגר גם המשחק
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס ל-Safe Mode וחוזר למצב הרגיל כל התצוגה של כל התקיות נהיית ככה http://img125.imageshack.us/img125/8012/safemodemv6.jpg איך אפשר לסדר שזה לא ישתנה ?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם ה outlook. אני מעוניין להמיר חזרה לעברית,ואני לא יודע כיצד. אפשר עזרה? קישור מצורף. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק התקנה רגיל של ויסטה, רציתי לדעת אם ישנה אפשרות שדרוג אליה מXP.. או שצריך איזה דיסק מיוחד... תודה!
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את התוכנה כל הטקסט כתובים אחד על השני ולא ניתן לקרוא אותם. כאילו שהכל מיושר לצד ימין במקום להיות פרוס על העמוד כמו שצריך. מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה ?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מתי תצא חבילת השירות השלישית ל-XP וחבילת השירות הראשונה ל-Vista? יש תאריך מדוייק (או לפחות חודש)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כשהמחשב עלה הווינדוס הודיעה על הבעיה הזאת: a problem is preventing windows from accurately checking the license for this computer, Error code: 0x0004005 והווינדוס לא נפתח בכלל עקב התקלה. פירמטתי ועכשיו הכל בסדר, אבל מה זאת הבעיה הזו ומה אפשר לעשות בפעם הבאה?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
ברשותי מעבד e8400 core 2 duo וווינדוס xp home ובאתר של מיקרוסופט כתוב שלגרסת ההום אני יצוטט, בסעיף- "תמיכה מדרגית במעבדים - תמיכה עד לרמה של ריבוי מעבדים דו-כיווני". אין תמיכה בגרסת ההום ובגירסת הפרו יש. האם זה לא תומך בליבה כפולה כמו שכתוב אשמח לתגובות..
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חבר שלי שם סיסמא במחשב והוא לא זוכר אותה אני יודע שדרך מצב בטוח אפשר להגיע לסיסמא או לבטל אותה איך אפשר לגלות אותה? תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
הסתכלתי קצת בדיונים של ויסטה ואקס פי והצליחו מאוד לבלבל אותי, אז אם מישהו יכול לעשות לי סדר ופשוט להגיד לי איזה מערכת כדאי להתקין (64 ביט או 32 ביט, אקס פי או ויסטה)? יש לי: e6300, 2GB RAM אני פשוט רוצה שהמחשב ירוץ מהר בלי בעיות (אני לא גיימר רציני!)
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מתכוון לאייקונים של קבצים כמו למשל קובץ שמסתיים בAVI כמו כן מה אני צריך לעשות בכדי שבספריות אני אראה תמיד את התוכן במצב DETAIL זה כל הזמן משתנה לי תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שמייקרוסופט מודים בכישלון של ויסטה ויפסיקו אולי למכור אותה ולעשות לה עידכונים.. האם זה נכון??
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשבוע הייתי מנוי של 012 ב-ADSL ואת קיצור הדך לחייגן שמתי בתיקיית STARTUP והגדרתי לו חיוג אוטומטי וככה בכל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא כבר היה מחובר. עכשיו אני מנוי של בזק בינ"ל (שאגב הרבה יותר מהיר!) ושמתי את הקיצור של החייגן שלהם בתיקייה הנ"ל אבל ה-WIN פשוא לא מריץ את החייגן לאחר איתחול,אם מפעילים אותו ידנית הכול תקין.... מה לפי דעתכם יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס וגם את חבילת השירות 2 ולא היו לי שום בעיות,לאחר כשבוע בהפעלת המחשב לפני שהלוגו של הווינדוס עצמו והטעינה הזאת של הווינדוס מופיעים יש מין תקיעה כזאת,אתה מן רואה את התמונה של הלוגו על המסך במשך כ-10 שניות והיא עמומה כזאת לא בהירה ומושחרת ורק אחרי 10 שניות היא מתבהרת והטעינה עצמה של ווינדוס מתחילה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזאת?אני מקווה שזה קשור לפה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לאחר התקנת ווינדוס חסרים לי תחת "device manager" הדברים הבאים (סימן שאלה צהוב לידם...): o Multimedia Audio Controller o Other PCI bridge device o PCI memory controller o SM bus controller הכנסתי את דיסק לוח האם שלי ועשיתי התקנה אוטומטית ע"י ווינדוס אך הוא לא מצא דבר דרייברים מתאימים. איך אני יכול לפתור את הבעיות, ואגב מה ההשפעה שלהן? עריכה: הלוח שלי הוא GA-K8NF-9 nForce4
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן את הויסטה ומשום מה אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר עם Windows Live Messenger יכול להיות שאני צריך משתמש שונה בשביל התוכנה החדשה ? או שפשוט יש אצלי בעיה כי הוא נותן לי שגיאה מספר: 80027ee7 והוא אומר שכנראה שיש בעיה עם הפיירוואל שלא מאפשר לו להכנס או משהו אבל בכלל ביטלתי את הפיירוול תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כלומר נגיד להעביר את קבצי הCOOKIES ממחשב אחד לשני, בשביל שיעבדו באותם האתרים שקבצי הקוקיס שייכים להם כמו TAPUZ.CO.IL
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
שלום לפני כמה זמן התקנתי סקין של ויסטה עכשיו מחקתי אותו והכל השתנה חוץ מהאייקונים שלא השתנו חזרה למה שהיו פעם איך אני משנה אותם חזרה?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מדובר בפניום 3 בעל win xp SP2 הוא "השתגע" אז החלטתי לעשות upgrade זה הפעיל מחדש את המחשב על מנת להגיע לתוכנית ההתקנה (במצב דוס) ואז התקבלה הודעה על רקע כחול: האפשרות היחידה שקיימת מרגע זה היא F3 ליציאה ואז זה חוזר חלילה.. (עושה ריסט ובסופו של דבר מגיעה לאותה הודעה) חשוב לציין שבזמן שהמחשב מציג בפניי 2 אפשרויות (להיכנס להתקנה של הווינדוס או לווינדוס) - המקלדת כאילו מושבתת, ושום מקש לא עובד גם לא F8 מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-