עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה: הסידירום והצורב נעלמו לי מהמחשב שלי אבל מופיעים בביוס וגם ב"מנהל ההתקנים" אבל עם סימן קריאה בצבע צהוב. יש לי תחושה שזה וירוס אבל עשיתי סריקה וגם הרצתי COMBOFIX וזה לא עזר.. מה עושים? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  2. יש לי בעיות עם הקראק של ווינדווס 7 ואני רוצה להתקין גירסא אחרת של ווינדווס 7 שרוב הסיכוים תפתור לי את הבעיה. יש אפשרות לעשות התקנה מחדש לווינדווס מבלי למחוק את כל התוכן שבדיסק הקשיח? אם צריך לדעת אז יש לי רק כונן אחד © ווינדווס 7 x64. תודה מראש לכל העוזרים.

3. Started by crik,

אהלן, היכן אני מוצא מדריך להגבלות הווינדוס וניהולם ע"י סיסמא. לדוגמא התקנה מצריכה סיסמת מנהל. תודה

4. יש לי 6 חלקים דיסק קשיח C עד I 3 חלקים אי אפשר לפתוח הודעה שגיאה אבל תוכנה WINRAR יכול לראות ולפתוח 3 חלקים אין בעיות מוזר... אני לא הצלח להסביר לך ניסוח נכון... אקווה שתבינו אותי... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  5. שלום לכולם. לפני שבוע בערך הדלקתי את המחשב הכל עבד חלק והכל, פתאום היה קצר בבית והמחשב עשה לעצמו ריסט. כאשר המחשב עלה הוא רצה לעשות לעצמו את ה- scan disk. הסריקה מיד התבטלה מעצמה מבלי שנגעתי בכלום. עשיתי שוב ריסט למחשב וגם אז ה- scan disk התבטל מעצמו. רק לציין, שבעבר קרה לי דבר כזה ויום אחד פשוט ה- scan disk באמת פעל ולא ראיתי את המסך הכחול של הסריקה הזו. השאלה שלי, מה אפשר לעשות בכדי שיתקיים באמת ה- scan disk, ולא יופיע המסך הכחול הזה כאשר המחשב עולה??? יש לי XP PRO תודה רבה לכל העוזרים. בברכה, מאור. *אם לא שמתי את זה בפורום המתאים אני מצטער.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  6. יש לי XP PRO + SP2 המשתמש שלי מוגדר כאדמיניסטריטור והוא המשתמש היחיד שקיים, פתאום אתמול בערב הוגבלה לי הגישה ל task manager ו- regestry. אני מקבל הודעה הבאה: task manager has been disabled by your adninistrator ו- registry has been disabled by your adninistrator כשאני מנסה להיכנס לאחד מהם ( ctrl+alt+delete or regedit ) מקש ימני על סרגל הקלים מציג את הקיצור ל task manager באפור. בדקתי את הגדרות המשתמש, אני עדיין מוגדר כאדמיניסטריטור, יצרתי חשבון נוסף ושם הכל תקין, ניסיתי להגביל את החשבון שלי ואז להחזיר אותו לאדמיניסטריטור, לא עזר, ניסיתי לחזור לנקודת שחזור מוקדמת יותר, ניסיתי לבצע סריקת וירוסים ואדוויר לא עזר ( מותקן אצלי Avg internet security ו Avg antispyware מצאתי את …

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  7. אז ככה עשיתי הכל לפי המדריך הזה http://www.guides.co.il/windows.php#guide3 בסוף המדריך כתוב איך לחזור לאקספלורר הרגיל להיכנס לתיקיה windows ולקובץ system.ini ולחפש בתוך הקובץ את השורה shell=c:\LiteStep\LiteStep.exe ולשנות אותה ל shell=explorer.exe בשביל שיחזור לקדמותו אבל אני בכלל לא מצאתי את השורה shell=c:\LiteStep\LiteStep.exe אצלי כתוב משהו אחר עוד משהו עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב יש הודעת שגיאה ורשום: הכותרת היא: מערכת משנה של ms-dos של 16 סיביות c:\windows\ui\biosctl.exe c:\windows\system32\autoexec.nt קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של ms-dos ושל windows microsoft לחץ על סגור בכדי לסיים את פעולת היישום והקובץ autoexec.nt לא נמצא במחשב …

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  8. שלום. יש לי קובץ בכונן C שנקרא tmptmp.exe בגודל 184kb ואני לא יודע אם למחוק או לא האם למישהו יש מושג מה זה בכלל ?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by Electric Boom,

הוספתי היום כונן סלייב,חיברתי ככה לוח-מאסטר סלייב כבל אחד ולוח-צורב-די וי די כבל שני. הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס לכונן די וי די והוא לא שאל אותי press any key to boot from cd... אבל בצורב כן זאת בעייה ראשונה למה זה קורה?(ממקודם הוא עלה משניהם,אם אותן הגדרות ביוס כמו עכשיו). בעייה שנייה היא שכאשר אני נכנס להתקנה של win 2k או XP אני מקבל \i386\ntkrnlmp.exe is invalid error code 7 (הסלאש האחרון הוא בהתחלה). הרצתי חיפוש במייקרוסופט,לא מצאתי ת'תשובה. מישהו יכול לעזור לי?? ד"א אני יודה אם תוכלו לעזור לי גם בלמה אין לי כונן דיסקטים כשהכבל והכונן בסדר...//העתקתי את זה מתמיכה כנית לא קשור... אל תסדרו חוטים זה מוביל לאין ספור בעיות!!!

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ויסטה אולטימט עם כל העדכונים העניין הוא שכשאני נכנס לאתרי אינטרנט ומנסה לראות סרטונים זו ההודעה שאני מקבל (קובץ מצורף) יש לי MP11 מעודכן FLASH PLAYER 9+FLASH IE PLUGIN מה יכולה להיות הבעיה??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  11. אז ככה: יש לי amd 4200+ X2 2gb samsung זיכרון התקנתי WINDOWS XP 32BIT [הרגיל] עכשיו יש לי בעייה ממש ממש רצינית שלא הייתה מקודם, כשאני מפעיל: azureus [ביטטורנט] FireFox 2.0 Media Player 11 העכבר כבר מתחיל להיתקע ובקושי לזוז, והמוזיקה מתחילה להיתקע! ה cpu עובד על בין 1% לבין 11% ולא עולה את זה. זה משהו אל נורמלי... מה זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by cleric,

התקנתי היום את עדכון האבטחה האחרון לXP דרך windows update , ולאחר שעשיתי ריסטרט הווינדוס עלה ונתקע, עשיתי כיבוי אגרסיבי למחשב, שאחריו הווינדוס עלה והכל נראה בסדר עד שניסיתי להתחבר לאינטרנט דרך החייגן, וגיליתי שהוא לא קיים יותר , ולקח איתו את כל הnetwork connections :s05: אחרי שהסרתי את העדכון דרך הוספה\הסרה ועשיתי שוב ריסטרט זה הסתדר ... לעוד מישהו זה קרה?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by e.s,

יש לי תמונות או סרטים ממצלמה דיגיטלית ואני לא מצליח לפתוח מישהו מכיר תוכנה לפתיחה תודה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by dannyha3987,

אז ככה, אתמול בלילה, כשהדלקתי את המחשב שמתי לב שלוקח לווינדוז טיפה יותר זמן לעלות ואף אחרי כמה זמן הופיעה ההודעה "לא יכול למצוא את c:\documents" התעלמתי מזה והמשכתי הלאה. בערך כל דבר תקע את המחשב לשנות אור, ואחרי זה ניסיתי ריסט, שלא עזר בכלל והחזיר את ההודעה הזאת שוב. היום ניסיתי מספר ניסיונות נוספים כולל לעלות דרך עזרים ומשחזר המערכת ולשחזר את המחשב מיום אחר, ולהפעיל אותו בsafe mode ללא הועיל. כרגע כשעולה הווינדוז לוקח לו קצת זמן ואז הוא פשוט עולה ונשאר על הרקע של הdesktop ושום כפתור לא מועיל, הוא די תקוע. כרגע לפי המצב הנוכחי אני מבין שעלי להתקין מחדש את הווינדוז. *בניסיונות להפעיל את c:\ במצב בטוח הוא עבד, ואף העתקתי קבצים ממנו אל F ככה שאני די בטוח שאין מדובר בקריסה …

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by NEUROMA,

שלום חבר'ה לפני הכניסה לחלונות XP אני צריך למסור את הסיסמא שלי , איך אני מבל לגמרי את האפשרות הזו ? תודה שי

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by HumanFly,

שלום, ברשותי מערכת הפעלה מסוג WINXP SP2. בחודשים האחרונים אני סובל מבעיה מציקה בהחלט, כאשר אני רוצה למחוק קבצים עם Shift+del או ללחץ על propreties המחשב נתקע ללא כל הסבר ! ובפרוססים הרצים הפרוסס העונה לשם drwtsn32 תוקע את המחשב וכאשר אני מכבה אותו המחשב "מרענן" מחדש את הדסקטופ... אם המתנה מרובה אחרי נסיון מחיקה של קובץ (לא משנה איזה) לפעמים זה מביא הודעת שגיאה... על הפרוסס שכנראה עונה לשם dr watson , הדבר פשוט מציק ופירמוט או התקנה מחדש היא לא אופציה בשבילי. בבקשה אנא עזרו לי ליישר קו עם המערכת הפעלה המרגיזה הזו ולתקן את הבעיה !!!!!!!!!! :'( תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by yair71,

עם גרסת SP2

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  18. איך מבטלים את הסורק דיסק האוטומטי שמתחיל אחרי ריסטרט ?(WIN XP PRO)? ואיך מתמודדים עם הוירוס MT.EXE

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  19. השאלה מתי (באיזה מקרים) הוא יציג YES NO ומתי הוא יכנס .. (אני מחפש דף שהוא ישאל אותי YES\NO)

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  20. כי שאני בא להתקין אותו (לא את ה-C) אז זה מיד מסיים או ישר אומר שזה סיים.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by dorsk,

מאז ששדרגתי זכרונות ל4GB זה לא מזהה לפחות 3GB בויסטה 32BIT זה מזהה רק 2.5GB ושהוצאתי כרטיס מסך אחד זה זיהה 2.85 GB תמונה ראשונה זה מראה 4GB: http://www.zix.co.il/images/z-983665992.jpg תמונה שניה מסומן מלבן מראה רק 2.5: http://www.zix.co.il/images/z-681901914.jpg עוד תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-932393965.jpg עוד אחד: http://www.zix.co.il/images/z-824272230.jpg מפרט: 9800GTX SLi One card XFX Two Card Twintech G.Skill 4GB 1000mhz CL5 XFX 780i 3-Way SLi Intel Core 2 Duo E8500 3.13GHz @ 4.04GHz. התקנתי דריברים הכי עדכנים

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  22. שלום לכולם, בדיוק התקנתי ויסטה ונכנסתי לאינטרנט אני רואה שזה התקין לי איזהשהוא דרייבר לכרטיס מסך ולכל שאר הרכיבים אולי פרט לכרטיס קול. האם יש צורך בכל זאת להוריד דרייברים מהאינטרנט או שזה בדיוק אותו הדבר? תודה. עריכה: ועוד שאלה משום מה היציאה של האוזניות מקדימה לא עובדת לי, לא מגיבה אפילו. איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by rabbit,

the copy made by setup of the file listed below is not identical to the original זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה להתקין את הווינדוס זה בדיוק בשלב שהוא מתחיל להעתיק קבצים דרך הדוס מדובר במחשב עם לוח חדש ומעבד חדש העברתי את ההארד דיסק למחשב אחר והתקנתי בהצלחה כאשר אני בא למחשב הזה עם אותו הארדיסק הוא לא מעתיק ונותן את ההודעה הזו הלוח המדובר הוא abit is7-e2g

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  24. יש תוכנה שאני מנסה להפעיל ואז מקבל הודעה: "קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת לישומים של: c:\windows\system32\config.net.msdos לחץ על סגור כדי לסיים את פעולת הסיום." כבר נתתם פה הוראות למחוק מספר קבצים בתיקייה של ווינדוס - אצלי זה לא היה ולא עבד. מישהו יכול לתת הוראות פשוטות מה בידיוק לעשות? ובלי לשלוח אותי לדפים ארוכים באתר של מיקרוסופט שמבלבלים

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  25. קושם כל שלום לכולם, יש לי ויסטה אולטימה מותקן במחשב,הפכתי עולמות נשבע לכם אני רוצה סקינים ערכות נושא לויסטה??? לא סקינים של ויסטה למערכת הפעלה xp ,אלה סקינים וערכות נושא לויסטה החדש. העם יש כאלו העם יצא אני אוהב לשנות עיצוב במערכת הפעלה אני לא ממש מתלהב מהארו שיש בתוך הויסטה וזה הכי נורמלי . עם יש למישהו קישור או כל דבר אחר שיש ערכות נושא וסקינים למערכת הפעלה של ויסטה אני ישמח לקבל. כי כל מה שאני רואה בזמן האחרון שכולם יש מערכת הפעלה xp ומחפשים סקינים של ויסטה לxp וסקינים של חדשים לויסטה אין ?????? בבקשה אני ישמח לתגובות בנושא :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים