עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  2. יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קובץ סרט או ליראות באינטרנט מחשב ניטקע פעם העכבר זז ופעם לא ואי אפשר לילחוץ על כלום גם לא במיקלדת חיבים לעשות restart בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  3. לפני כמה זמן יצא לי לרשום הודעה כאן שזה היה תוכנה: « בתאריך: 29.06.2006 בשעה 12:29:36 » השב עם ציטוט ערוך הודעה כאשר אני מדליקה את המחשב ומגיעה למסך שחור שבו אני בוחרת את מ"ה הרצויה לי- אני לא יכולה להפעיל את המקלדת. ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בBIOS אבל הכל מוגדר כראוי וכאשר מ"ה שלי עולה, המקלדת עובדת גם. משמע הבעיה היא ספציפית במסך שאחראי על בחירת מ"ה . ניסיתי לחפש פקודה בCMD שתעזור לי בבעיה הנ"ל אבל לא מצאתי. חשבתי שהבעיה היא בקובץ boot.ini אבל כשל פתחתי אותו והשוותי אותו לקבצים אחרים ראיתי שהקובץ בסדר גמור. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת פתרון לבעיה כי אין לי מושג מה אחראי על תפקוד החומרה במסך שאחראי על הבחירה במ"ה שרצויה לנו. המקדלת היא עם חיבור PS\2 . בדקתי כל הגדרה…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by boogie,

לא רק בEXPLORER אלא גם אם אני מפעיל איזה תוכנה ברוסית?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  5. אז ככה עשיתי פורמט לחבר שלי והכל היה יפה וטוב התקנתי וינדווס והכול עובד רק הבעיה היא ככה : היו כמה קבצים (קבצי WORD ) מסויימים שהעברתי ל D ואחרי שפירמטטי את ה C והתקנתי את הוינדוס רק הקבצים הספציפים שהעברתי נעלמו (אבל שאר הD נשאר הכל חברה עזרה דחוווווף

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by esharone,

או שחייב לעבור לגירסת ה 64bit?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  7. Started by vipnisim,

האם קיים MUI לוויסטה הום ?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by waizman,

פתאום כל מה שאני מנסה להפעיל מציג לי הודעת שגיאה שכתוב בה: "this file does not have a program associated with it for preforming this actrion. Create an association in the folder options control panel" וזה תוכנות כמו אינטרנט אקפלורר והכל בעצם! לא יודע למה, אבל הוא נתן לי להפעיל את הדפדפן מהדסקטופ... כל קיצור דרך אחר לא עובד! מישהו?[br]פורסם בתאריך: 28.06.2007 בשעה 10:51:11 נפתר, תודה לגוגל

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  9. Started by avidan28,

שלום יש לי חלונות XP 32 ביט ואני רוצה להתקין 64. אני לא משחק ואני רוצה לדעת מה השיפור.איזה תוכנות מלבד דרייברים תומכות ב 64 והאם כדי להפרמט מחשב שעובד בצורה תקינה רק בשביל המעבר ל 64. יש לי מעבד כפול ליבה האם המעבר ינצל אותו יותר טוב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי XP הום ידוע לי שיש הגבלה של 5 משתמשים להתחברות אלי האם ישנה דרך להגדיל את מספר ההתחברויות??? (אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום)

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  11. שלום המחשב שלי עושה בעיות וזה מעצבן אותי אז נשאר לי דיסק וינדוס ברוסית מדוד שלי ואני לא רוצה להתקין וינדוס מהתחלה רק לעשות repair,אבל הבעיה היא שאצלי המחשב בעברית!!! אז יהיה בעיה?זה ישנה לי את השפה?יגרום לי לבעיות?אני אצטרך לעשות גיבוי?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  12. אני רוצה לשנות את האייקון ואת השם של הבנאדם אליו שייך הווינדוס. ראו תמונה מצורפת. תודה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by harel156,

נתקלתי בבעית שחזור מערכת מופיעה לי הודעה שחזור מערכת נמצאת בשמוש ע"י תוכנית אחרת נסיתי במצב בטוח ועוד אפשרויות ולא ניתן ועוד בעיה צירוף המקשים CTRL?ALT?DEL עולה תוכנה לסגירת תוכניות שנתקעות כעת זה לא עולה אם יש מי שיכול לעזור תודה מראש

14. ב Windows Vista הייתי מוחק פשוט את ההיסטוריה של הדפדפן וזה היה מוחק גם שם אבל ב Windows 7 זה לא עובד ..

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  15. אפשרי לשנות דברים בwin 7 בעזרת התוכנה VLITE? או שהתוכנה הזאת מיועדת רק לויסטה?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  16. Started by menyd1,

שלום איך אני יודע אם יתאים לי מערכת הפעלה 64 ביט? DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) 2 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך HD4870 (כי הבנתי שאם אני רוצה להרחיב זיכרון ל 4 ג'יגה צריך מערכת הפעלה שתתמוך בזה והיא 64 ביט כי 32 ביט תומך עד 3.5 ג'יגה) אין בעיות עם מערכת הפעלה של 64 ביט?משחקים ותוכנות ודברים כאלה הכל רגיל?אז מה ההבדל?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  17. ברצוני ליצור משתמש בעל הרשאות מוגבלות בויסטה (ULTIMATE לצורך העניין) כדי שהיא לא תכנס לאן שלא צריך ושתוכל להכנס רק לICQ ולFIREFOX לדוגמא... ואין לי רעיון מה לכתוב בגוגל, אז אם למישהו יש איזה מדריך או משהו אשמח לראות! תודה!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by omrialon,

קניתי מחשב חדש ועכשיו שהדלקתי אותו מופיע לי בתפריט ללחוץ על f12 בשביל להכנס ל boot menu ושאני נכנס לזה ע"מ לבחור את הcd-rom כהתקן שלי המקלדת פתאום לא מגיבה יותר,היא התנתקה מהמחשב. מה לעשות?? די דחוף!

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by ruff stuff,

בעידכון האחרון נוסף לי האייקון ואין לי מה מושג למה ומדוע מישהו יודע מה זה?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  20. שלום, יש לי כונן חיצוני נייד, עם נפח גדול (1000 ג'יגה), וככל הנראה WINDOWS משתמש בו לעיתים תכופות לצורך כל מיני תהליכים שפועלים ברקע. פעם לדוגמה מצאתי בו תיקיות שקשורים לעידכוני WINDOWS. רציתי לדעת איך למנוע את הגישה האוטומטית שלו לכונן, כיוון שאני מעדיף להימנע מפעולתו. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך לפרמט לחבר שלי את המחשב ואני פשוט שכחתי הכול,מה הדרך הכי פשוטה ומהירה? ותענו מהר כי זה דחוף,תודה.

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  22. נתון מעניין של חברת מחקר רצינית שמראה שוב שכל הדיבורים על LINUX הם בעיקר רק דיבורים.... אני לא רוצה להתחיל מלחמה WINDOWS VS LINUX אבל: The consulting firm issued a report on Wednesday stating that about 40 percent of Linux PCs will be modified to run an illegal copy of Windows, a bait-and-switch maneuver that lowers the cost of obtaining a Windows PC. In emerging markets, where desktop Linux enjoys wider popularity, the trend is even starker. Around 80 percent of the time, Linux will be removed for a pirated copy of Windows. As a result, the number of desktop Linux PCs that ship will exceed the actual percentage of Linux machines that get installed in the real world. De…

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by desert,

כי אין יותר ווינדוס אפדייט ל 98 ויש לי ENABLED , ואם אני מתקין את ההתקנות שהם מציעים אחד אחד , זה גם מעייף וזה גם יכול לדפוק לי את ווינדוס זה קרה לי פעם. יש פיתרון איך אני יכול לעדכן את המערכת?[וזה SECOND EDITION]

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by Dan4,

יש לי וינדוס XP הקול עבד בסדר גמור עד שאתמול ניסיתי לשים את האוזניות במקום הרמקולים ופתאום הקול נעלם.. עשיתי ריסטרת והתקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול המובנה שיש לי על האסוס A8NE שלי אבל זה לא עזר... יש לכם פיתרונות? אני יכול לשמוע צלילי מערכת כמו למשל כשהוינוס עולה אבל אני לא יכול לשמוע בסרטים או בסקייפ או בכך תוכנה אחרת

25. Started by KrustyTheKlown,

בכל פעם שווינדוס עולה (2000) מופיעה לי הודעת שגיאה של הקובץ vxh8jkdq7.exe ביצעתי חיפוש בGOOGLE ןהבנתי שזה סוג של TROJAN אבל איך אני מסיר אותו?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.