עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ellyra,

שלום, יש לי בעיה לאחרונה במסנג'ר. לפעמים, באמצע התכתבות עם אנשים אני מגלה שלא קיבלתי הודעות מסויימות או שהם לא קיבלו הודעות שאני שלחתי. הכוונה פה היא למשפטים שלא מגיעים באמצע השיחה. כשאני מפעילה את המסנג'ר במחשבים אחרים אין את הבעיה הזאת, אבל לא יצא לי לנסות משתמשים אחרים על המחשב שלי. דבר נוסף - כשאני מתנתקת מהמסנג'ר, יש לפעמים מין צליל שגיאה, אבל גם הצליל הזה לא תמיד מופיע. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש, אבל זה לא עזר. מה אני יכולה לעשות?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by שולי,

מערכת הפעלה וינדוז XP. הורדתי דפדפן אינטרנט אקספלורר 7 (גירסה קודמת בטא 7). מאז ההתקנה אינני מצליחה לעבור בין השפות ע"י מקש ALT + SHIFT, רק בהחלפת שפה או בלחיצה ללא הרפיה על מקש SHIFT. מותקן סרגל כלים של גוגל, שהיה מותקן גם בגירסאות הקודמות ולא יצר כל בעיה. הגדרות מקשים : LEFT ALT + SHIFT. ניסיתי להתקין את הדפדפן מחדש, כנ"ל את סרגל הכלים של גוגל מחדש, ולא עזר. האם ישנה דרך לפתור את הבעיה מבלי להוריד את סרגל הכלים?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by the kooks,

שלום. מישהו אולי יודע באיזה שנה יצא למכירה בארץ WINDOWS XP? (אני מדבר על גירסה רגילה לא BETA) תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  4. כלומר, אם קניתי את החבילת שידרוג, התקנתי על מחשב ואז קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את הווינדוס? או לחילופין התקנתי על מחשב אצל ההורים ועכשיו אני רוצה למחוק משם ולהעביר למחשב שלי?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  5. האינטרנט אקספלורר משום מה נותן לי באחד האתרים שאני גולש בהם הודעות שגאיה כאלה, אז האם יש בעיה או סכנה בכך אם אני מבטל את ה SCRIPT DEBBUGING? (בד"כ אני משתמש ב FIREFOX אבל עדיין...)

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by blanco,

שלום הבעיה שלי היא שמהרגע שני מדליק את המחשב לוכח 8 דקות לעלות. גם אחרי שהמחשב עולה יש לי תקיעות קטנות וגדולות כל הזמן!!! המחשב אחרי פירמוט והתקנה חדשה של ווינדוס . בדקתי שכל הדריברים מעודכנים . גם הביוס מעודכן. מה ל ע ש ו ת ? ? ? ? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by homart,

שלום! הפרמוט שעשיתי היום עבר לא כ"כ בהצלחה.. במקום לפרמט את הכונן C מערכת ההתקנה אתחלה את הכונן D והתקינה את ווינדוס וכך נוצר מצב שעכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות, אחת בC ואחת בD הפעלתי את המערכת שמותקנת על C ומשם עשיתי אתמול דרך הוונדוס לכונן D בשביל לחזור למצב ההתחלתי, אך עדיין שאני מאתחל את המחשב הוא נותן לי לבחור בין 2 מערכות הפעלה למרות שיש לי רק אחת מותקנת (כונן D ריק) בנוסף מתחת לשני האפשרויתו של מערכות ההפעה הוא נותן לי אפשרות setup windows xp כאילו שעצרתי את ההתקנה באמצע, בנוסף, זה גם ברירת המחדל ככה שאם אני לא מספיק להעלות את האפשרות לאפשרות השניה הוא מתחיל שוב התקנה מוזרה של וונידוס ונתקע באותו שלב! בבקשה אנא עזרו לי!

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  8. היי ראיתי שיש אופציה לאפשר או שלא לאפשר "Public Profile" בפיירוול של WIN7 המחשב שלי הוא ביתי בלבד ולא משתמש ברשתות ציבוריות. האם אני יכול לנתק את ה Public Profile בביטחה ? נראה לי שהגדרה זו סתם לוקחת משאבים ומיותרת.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  9. Started by I7210I,

שלום. יש לי בעיה זה קורה בזמן הגלישה אני מקבל את ההודעה הזו= איך נפתרים ממנה?וממה היא נובעת? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by Koko Ben Hamin,

אהלן .. יש לי מחשב מפוצץ וירוסים ואי אפשר למחוק,אני רוצה לעשות פירמוט וכתוב שהוא לא מוצא הארד דיסק. ניסיתי לעשות דיסק בוט כזה ולא עובד ולא כלום. מה עושים ?

11. התקנתי ווינדאוס XP PRO באנגלית, אחרי זה הורדתי קובץ שהפך את כל שפת המערכת לעברית. הלכתי לווינדאוס UPDATE וראיתי שם שמופיעה לי SP2 ברשימה. זאת אומרת שאני אוכל להתקין SP2 עליו? רק תזכרו שהווינדאוס הוא בעצם באנגלית, אני רק הורדתי קובץ שהפך אותו לעברית.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  12. שלום כול פעם שאני מפעיל את windows המקלדת מסומנת ב device manager עם תמרור ועז אני מתקין אותה מחדש והיא פועלת, כך זה כול פעם שאני מדליק את המחשב :\ איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by ben060,

שלום יש לי ויסטא כרגע , אני רוצה לחזור ל XP כי את האמת די התאכזבתי. כשאני מכניס את הדיסק של ה XP הוא כותב boot from cd or dvd ואחרי זה הוא מריץ כל מיני דברים וא אני מגיע למסך שאני צריך לכתוב בו כל מיני פקודות נראה לי זה דוס מה אני צריך לעשות כדי לפרמט ולעלות את מסך ההתקנה של XP?

14. Started by snapdragon,

שלום, אני רציתי לעדכן לSP2 כי FIFA07 לא מתקין את זה בלי (נראה לי שזאת הסיבה). הורדתי במשך הלילה את העדכון והבוקר לא ראיתי אפשרות להוריד אותו ולכן הנחתי כי הוא הורד ועודכן, אבל לא, הגרסה שרשום היא עדין SP1. מה פה קורה פה ? תודה על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  15. אמרו לי שזה כצת יותר קשה להתקין מעבד AMD יותר מי INTEL זה נכון? או שזה בידיוק אותו דבר? יש לי מעבד amd לוח asus a7n8x-e אר דיסק SATA אני רוצה לפרמט את המחשב אני מכניס את הדיסק WIN XP אני נכנס לביוס עם כפתור DEL/DELETE ואז איפה ללחוץ ? שאתם אומרים לשנות בביוס שהCDROM יהיה ראשון אר דיסק שני כונן דיסקטים שלישי איך אני מגיע למקום הזה? ותגידו את השם כי בלוח שלי הביוס שונה מי כול הלוחות האחרים..

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  16. אפשר ליצור batch file שיכניס את המחשב למצב חסכון בחשמל בעת היעדר פעילות?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by yahalom,

יש לי מחשב נייד שרצה עליו מערכת הפעלה XP לאחרונה לאחר שאני אומר לו לבצע כיבוי או ריסט הוא אומנם סוגר את המסנגר אבל לא מצליח לסגור את המחשב לא ראיתי משהו חריג שרץ לבסוף עשיתי כיבוי ידני מהכפתור אך התופעה ממשיכה מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  18. שלום שלום אני מעוניין להתקין מחדש את הווינדוס בלי למחוק קבצים מכונן אחר.למישהו יש לינק למדריך שמסביר איך? כמו כן אם אני עושה פירמוט לכונן C וכל המשחקים נמצאים נמצאים על כונן D המשחקים עדייין יפעלו לי? שאלה אחרונה-צריך לעשות פירמוט מהמחשב עצמו (לחיצה על C ואז פירמוט) או דרך הדיסק של הווינדוס?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by etchel,

שלום כאשר אני פותח דפים באינטרנט ניפתח לי חלון של windows installar אחרי שאני מאשר אותו מופיעה לי ההודעה הבאה: the path c:\windows\downloaded installations\{78cb0701-6520-4fae-99ce-20de50bef25c}\microsoft antispyware.msi cannot be found חוץ מזה שזה מעצבן ומטריד אינני רואה כל נזק או הפרעה מהדבר,אולם אם יש דרך לסדר זאת אשמח לעזרה ויעוץ בנושא. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by eranisra,

אין את הכלי הזה יותר?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  21. Started by אור כהן,

שלום לכולם יש לי שאלה, עד כמה זיכרון וינדוס ויסטה יכול ליתמוך? הבנתי שאקס-פי יכול ליתמוך עד 3GB, אז עד כמה ויסטה?, 4GB 8GB 16GB 32GB? בקיצור, עד כמה?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by shugi,

שלום לכולם. עד לא מזמן ידעתי לעשות את זה, אך שכחתי ופירמטתי את המחשב. אני רוצה שהווינדוס יראה את הסיומות של הקבצים (כגון: .exe, .jpg, .wmv וכו') בשולחן העבודה ובתיקיות שאני פותח. איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  23. אז ככה: יש לי amd 4200+ X2 2gb samsung זיכרון התקנתי WINDOWS XP 32BIT [הרגיל] עכשיו יש לי בעייה ממש ממש רצינית שלא הייתה מקודם, כשאני מפעיל: azureus [ביטטורנט] FireFox 2.0 Media Player 11 העכבר כבר מתחיל להיתקע ובקושי לזוז, והמוזיקה מתחילה להיתקע! ה cpu עובד על בין 1% לבין 11% ולא עולה את זה. זה משהו אל נורמלי... מה זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  24. שלום רציתי לדעת מה הוא המקום פנוי שצריך להיות בשביל שהמערכת לא תעשה בעיות?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  25. Started by yosi_mirel1,

הכנסתי דיסק של וינדוס עשיתי ריסט למחשב באתי לעשות פירמוט אבל המחשב מראה על שגיאה הוא אומר שאין דריבר של דיסק קשיח במחשב משהו כזה והוא נותן לי אפשרות אחת של לצאת מהמסך של הפירמוט, מה אני צריך לעשות? תודה לכל העוזרים

דיונים חדשים בפורומים