Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שאני מנסה להכנס למחשב שלי.. המסמכים שלי.. וכו' אז המחשב מנסה לפתוח אותם ולא מצליח הוא חושב לשניה ואז רואים את הרקע (כל המסך נעלם לרגע אחד) ושוב חוזר למצב הרגיל כאילו לא הבאתי לו "פקודה". מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי עכשיו Ultimate ואני לא חושב שיהיה לי הבדל בינה לבין הגירסה הכי פשוטה מדד חויית הוינדוס שלי עומד על 3.0 אבל עדין אני מרגיש את הווינדוס כבד
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום, אתמול נגמרו לי הבטריות בעכבר (והוא אצלי שבועיים :-X) בכל מקרה חשבתי שזו תוכנה שמאיטה לי את הסמן או קליטה לא טובה ולחצי על השילוש הקדוש \: (ctrl + alt + del) וכנראה שלחצתי על משהו ותראו מה קרה איך ניתן לתקן את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש core 2 duo 2140 1.6gh geforce 6500 512 mega ram 160g דיסק קשיח אני רוצה לשדרג את זה לזה core 2 duo geforce 7300gt 1 giga ram 250/300g דיסק קשיח אהם אני יוכל להפעיל ויסטה במחשב הזה ושהיא תרוץ לי
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
עברתי במזל טוב ל-XP אחרי שנים של התכחשות מוחלטת למערכת הזאת, והתקנתי את ה-SP2. מה הבעיה? הפיירפוקס (וגם האקספלורר שמשמש רק כדפדפן גיבוי אצלי) לא נטענים באופן אחיד. למשל, אני נכנס לאתר כמו ynet, הוא מעלה את השליש העליון ואז חושב זמן רב עד שמעלה את היתר (אם בכלל). זה אמנם לא קורה כל הזמן, אבל זה קורה - והרבה. לפעמים זה מסתדר אחרי refresh. יש רעיונות? * לא נראה לי שזה קשור, אבל היתה לי בעיה של document contains no data. תיקנתי אותה כפי שמוסבר כאן: http://www.techspot.com/vb/archive/index/t-15244.html
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP בעברית יש אפשרות להפוך אותו לאנגלית עכשיו?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
פעם קראתי ש Microsoft שומרים 20% מהרוחב פס ל Windows Update או משהו אני לא בטוח וקראתי שאפשר לבטל את זה... האם זה נכון? ואם כן איך? עריכת המודר: WTF הקשר של התמונה להודעה??...
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לכונן C הוא נותן להיכנס ולכונן E וD הוא רושם את זה. יש דרך לעקוף את זה אם עושים מקש ימני ואז OPEN זה נכנס זה לא היה לי לפני בעיה ממש מעצבנת אני חייב עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האם משהו יודע כייצד ליצור silent install לתוכנות בWINDOWS
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה לפתוח קבצי TXT הם לא נפתחים וכנראה שיש בעייה עם ה-NOTEPAD, אני צריך כנראה לשחזר את התוכנה מישהו יודע איך עושים את זה? תמונה:
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מי משתמש פה במערכת הנ''ל. אני זקוק לעזרה בהגדרת הרשת. תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
לאחר תקופה ארוכה של התנגדות ל SP2 התקנתי אותה בשבת על שני המחשבים שלי (WINDOWS XP). האחד הוא המחשב הרגיל שלי שבו יש לי אנטי וירוס ופיירוול מתוצרת צד שלישי (לא מיקרוסופט). כמו כן אני אוהב לדעת מה אני מתקין במחשב שלי ולכן כיביתי את ה AUTOMATIC UPDATE. המחשב השני הוא HTPC שיושב בסלון ובכלל לא מחובר לאינטרנט. מיקרוסופט, כידוע, חושבת שכל המשתמשים בעולם מטומטמים ואין להם מושג, ולכן המחשב הראשי מודיע לי עכשיו כל חמש דקות שהמחשב שלי "עשוי להיות בסכנה" (אמאל'ה) כי אין לו AUTOMATIC UPDATE. לפחות הוא זיהה שיש לי פירוול ולא מנג'ס על זה. במחשב השני, עם זאת, אין לא פיירוול ולא אנטי וירוס וכל חמש דקות קוץ לי מה SYSTEM TRAY בלון שאומר שהמחשב שלי בסכנה נוראית בגלל שלא הפעלתי את ה WINDOWS …
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שרצה עליו מערכת הפעלה XP לאחרונה לאחר שאני אומר לו לבצע כיבוי או ריסט הוא אומנם סוגר את המסנגר אבל לא מצליח לסגור את המחשב לא ראיתי משהו חריג שרץ לבסוף עשיתי כיבוי ידני מהכפתור אך התופעה ממשיכה מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני התקנתי ריימן 1 ומנסה להריץ ומופיע השגיאה הבאה... http://planet.nana.co.il/moshe_ha/untitled.JPG תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה: הסידירום והצורב נעלמו לי מהמחשב שלי אבל מופיעים בביוס וגם ב"מנהל ההתקנים" אבל עם סימן קריאה בצבע צהוב. יש לי תחושה שזה וירוס אבל עשיתי סריקה וגם הרצתי COMBOFIX וזה לא עזר.. מה עושים? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום. לפני שנה וחצי קניתי מחשב חדש עם ווינדוס XP חוקי. עכשיו לפני חודש וחצי הזמנתי מחשב חדש והשאלה היא אם אני יכול להתקין את הווינדוס שקניתי לפני שנה על המחשב החדש? (לפני חודש וחצי הזמנתי מהיסתדרות המורים ווינדוס חדש ועכשיו אומרים לי לחכות עוד חודש ונמאס לי) תודה.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
התקנתי את הוינדוס בלי שם משתמש כי לא רציתי והוא מחייב אותי לכתוב סיסמא . המבין יבין
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, קניתי הארדיסק חדש (WD 80GB) חיברתי הכל כמו שצריך, כולל מאסטר סלייב, ראשוני ומשני (יש לי שני סידי רומים ושני הארדיסקים) הביוס מזהה הכל כמו שצריך, גם ווינדוס מזהה הכל כמו שצריך (בלוח הבקרה - הכל טוב בלי בעיות) רק ב"מחשב שלי" לא מופיע ההארדיסק החדש. מה לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מישהוא מכיר את הידיעה בכתובת הבאה? http://dailyapps.net/2008/08/is-it-game-over-for-windows-vistas-security/#more-1146 אכן נשמע מעניין בהחלט. מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
רק אתמול התקנתי את Windows Vista וניסיתי לשחק משחקים. שיחקתי בPro Evolution Soccer 2008 ובריפליים יש מין איטיות כזאת כאילו המשחק מקרטע... מה שלא היה לי בWindowsXp.. עכשיו לשאלתי.. יש דרך לשפר ביצועי משחקים בVista?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איך ניתן להתחבר לאינטרנט דרך כל משתמש קיים, ולא רק אחד ספציפי.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
נחשף בנדל חדש בשיתוף שתי החברות. זו תשווק כידוע את מערכת ההפעלה החדשה שלה העונה לשם ויסטה, והשניה תספק ממחשבי העל שלה שיהוו דרישת מינימום להרצת המערכת. כמו כן תהיה אפשרות שדרוג למערכת שתעבוד טוב יותר ותוכל גם להריץ את מערכת ההפעלה בצורה מלאה. עדיין לא ידועים פרטים מלאים על החומרה המדוייקת, אך דובר החברה אומר שהבנדל הבסיסי שאמור להפעיל את המערכת יתחיל מ-29999$ (כמעט שלושים אלף דולר) והבנדל המורחב שיוכל להריץ את המערכת בצורה המלאה שלה (אפילו סרטים, מוזיקה ומשחקים) יוכל להגיע עד 200000$ (מאתיים אלף דולר). בכך שתי החברות מציעות בנדל אטרקטיבי שיוכל להריץ את מערכת ההפעלה החדשה. ועכשיו ברצינות: הם החליקו על השכל? מישהו ראה את דרישות המינימום?...פשוט לא נורמאלי! ! ! זו ממש…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו 2 GB RAM ואני לא יודע האם להתקין את ויסטה או לא ... והאם הויסטה טובה כמו שכולם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם היום עישתי עידכון לנורטון אני וירוס וגם לראות אם יש עידכונים לוינדוס xp שלי והוא רשם לי שהתאריך לא מתאים וזה היה מוזר אני פתאום ראיתי את התאריך והוא היה בתאריך של היום אבל לפני שנה והיה גם בחודש אחר יענו כאילו שממש התאפס לי הביוס וזה היה מוזר עכשיו עישתי סריקה לוירוסים והוא מצא לי היום 4 וירוסים שנקראים Backdoor.Subseven.22.a וגם מישהו שלח יענו עידכון של נורטון לדואר שלי וזה גילה שזה וירוס שנקרא W32.Bugbear.B@mm שזה כבר ממש המפחיד אז השאלה אם מישהו מכיר את זה וגם קרה לו כזה דבר ואני לא יודע אם הביוס שלי התאפס או שהוא נמחק האם למישהו יש תשובה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא הגדרתי (בשולחן עבודה מחשב) את גודל הפונטים גודל איקונים צבעים . כאשר עובד על קבצי וידאו כבדים לצורך הכנה לקידוד מבצע כיבוי נורמלי . בהדלקה כל ההגדרות נעלמו הפונטים קטנים האיקונים קטנים , כל הצבעים ב .DEFAULT מה יכולה להיות הסיבה לבעיה מטרידה זאת? מערכת ההפעלה היא XP SP2 המחשב הוא P4 3.0 RAM 1024
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-