עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by moshe_ha,

אני התקנתי ריימן 1 ומנסה להריץ ומופיע השגיאה הבאה... http://planet.nana.co.il/moshe_ha/untitled.JPG תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  2. רציתי לדעת איך מבצעים הגבלת משתמשים אגרסיבית על משתמש מסויים נתתי למשתמש הרשאה של אורח אבל עדיין יש תוכנות שהוא יכול להסיר ולהתקין בכל זאת יש אפשרות לתת למשתמש הרשאה נמוכה כל כך שלא תיהיה לו שום גישה להגדרות מערכת בכלל? אלה רק לתקית המשתמש שלו בלבד ולא קבצים מעבר לכך? מה שאני מחפש זאת בערך הרשאה גישה שיש למשתמש בלינוקס בתור ברירת המחדל רק יותר אגרסיבית ככה שהוא גם לא יוכל לקרוא קבצים שלא נמצאים בתקיה של המשתמש שלו אני מעדיף אפשרות כזאת דרך הוינדוס ולא דרך תוכנה אך דרך תוכנה זה גם טוב תודה

3. Started by atlas,

מחקתי בטעות את הקובץ שיוצר אפשרות בחירה בין חלונות XP ל me איך יוצרים אותו מחדש? אים אני לא טועה זה קובץ boot.cfg

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by uncommon,

1) נעלם לי האיקון של ה-jpg (מופיע אייקון של מסמך לא מזוהה, למרות שמזהה שזה jpg). אבל ב- properties > open with > Cange , לא מצליח לאתר את האייקון. 2) יצרתי לי Toolbar ימני, אבל ממצב Desktop לא מצליח להגיע אליו. ובכלל הרבה פעמים לא מצליח לעשות Maximaize לתוכנה או תיקיה מה-toolbar התחתון (ואז אני נכנס קודם לdesktop ונכנס משם).

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  5. מישהוא מכיר את הידיעה בכתובת הבאה? http://dailyapps.net/2008/08/is-it-game-over-for-windows-vistas-security/#more-1146 אכן נשמע מעניין בהחלט. מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  6. פרמטתי והתקנתי במחשב של אחי Windows Pro sp2.0 באנגלית, לאחר שהתקנתי נזכרתי שהוא בעצם צריך Windows בעברית, הכוונה שלי בעברית היא שהכל יהיה בעברית למשל START יהפוך להתחל וMy Computer יהפוך למחשב שלי רציתי לדעת האם קיימת חבילת התקנה או עדכון כלשהו שאפשר להתקין וזה יהפוך או את הווינדוס לעברית או שאני צריך לפרמט שוב ולהתקין Windows שהוא בעברית מהמקור.. אני ממש לא רוצה לפרמט כי כבר התקנתי הרבה דברים.. שאלה נוספת היא במקרה ויש דבר כזה .. זה יעיל או שזה מלא באגים ובאמת כבר עדיף לי להתקין מחדש הכל :\ תודה מראש בן.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by se7en,

נחשף בנדל חדש בשיתוף שתי החברות. זו תשווק כידוע את מערכת ההפעלה החדשה שלה העונה לשם ויסטה, והשניה תספק ממחשבי העל שלה שיהוו דרישת מינימום להרצת המערכת. כמו כן תהיה אפשרות שדרוג למערכת שתעבוד טוב יותר ותוכל גם להריץ את מערכת ההפעלה בצורה מלאה. עדיין לא ידועים פרטים מלאים על החומרה המדוייקת, אך דובר החברה אומר שהבנדל הבסיסי שאמור להפעיל את המערכת יתחיל מ-29999$ (כמעט שלושים אלף דולר) והבנדל המורחב שיוכל להריץ את המערכת בצורה המלאה שלה (אפילו סרטים, מוזיקה ומשחקים) יוכל להגיע עד 200000$ (מאתיים אלף דולר). בכך שתי החברות מציעות בנדל אטרקטיבי שיוכל להריץ את מערכת ההפעלה החדשה. ועכשיו ברצינות: הם החליקו על השכל? מישהו ראה את דרישות המינימום?...פשוט לא נורמאלי! ! ! זו ממש…

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  8. Started by liran2003,

אין לי אפשרות ללחוץ על הכפתור הימני בעכבר בתפריט התחל (לצורך מחיקה של משהו לדוגמא). אני לוחץ על הכפתור הימני ושום דבר לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  9. שלום חברים, חיפשתי וחיפשתי ברשת... וטרם מצאתי תשובה... אודה לעזרכתם. במחשב שלי יש שני כוננים קשיחים: האחד מחולק ל-C ו-D, השני טרם פורמט וטרם ניתנה לו אות. במחשב יש כונן צורב DVD באות E. אני רוצה שהכונן הקשיח, שטרם פורמט, יהיה באות E. כיצד אני משנה את אות כונן צורב DVD, כדי שהאות E, לא תהיה תפוסה? תודה רבה! [br]פורסם בתאריך: 27.10.2007 בשעה 12:46:15 אוקי... מצאתי.הבעיה היתה שכונן ה-DVD לא הוצג ב-Disk Management. עד שבתפריט Top סימנתי Disk List. מי שרוצה, ניתן למצוא מדריך פה: http://www.faqil.com/guides/windows/xp/changerackxp.html

10. Started by nirko,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אני מנסה להתקין משהו במחשב ואני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: D:\*.exe (שם הקובץ לא רלונטי) אינו חוקי ביישום WIN32 מה זה אומר? ואיך אפשר לטפל בזה....? תודה.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by PayneBack3251,

שלום התקנתי את הויסטה ואני ממש מתלהב מהמערכת הפעלה הזאת ! אתמול התחלתי לתת פקודות במיקרופון ולהגיד למחשב מה לעשות ! יש לי שאלה...איזה אנטיוירוסים תומכים בווינדווס החדש ? ואיזה תוכנות תומכות בו ? למה הרבה תוכנות או שלא עובדות או שעושות לי בעיות למשל icq תוכנה פשוטה לא עובדת \: אם אפשר בבקשה דף עם כל התוכנות שתומכות בויסטה בבקשה עריכה: טוב מצאתי את זה: http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List תודה מראש,עידן.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  12. המחשב שלי נתקע אז עשתי לו reset ועכשיו כל פעם שאני מדליק אותו הוא שואל אותו איך אני רוצה שווינדווס יעלה: -במצב בטוח -במצב רגיל ויש עוד כמה אפשרויות.... אבל לא משנה מה אני בוחר הוא עושה לעצמו reset ומגיע לאותו דבר עוד פעם ועוד פעם.......... מה אני עושה ????????? למישהו יש מושג איך מסדרים את זה??? אמרו לי שאולי צריך לאפס את הביוס...אם זה נכון אז איך מאפסים אותם????

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  13. שלום! הבנתי שאפשר לשלוח SMS למנויי חברות מסוימות בארה"ב. מה שאני לא יודע זה האם זה על חשבון אלה שאני שולח להם, או על חשבון החברה הסלולרית/אינטרנט/למי אכפת/... ? כי זה דווקא יהיה לי שימושי לשלוח SMSים חפשי לארה"ב אבל- לא על חשבון הבנאדם שאני שולח לו חפשתי תשובה לזה, וגם באתר מיקרוסופט לא מצאתי... תודה רבה מראש!!! ביי

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  14. בזמן האחרון המחשב שלי נתקע לפעמים ולרוב מופיע הודעת שגיעה סתנדרטית כאילו עם הלשלוח ולא לשלוח איך אני יכול לבטל את זה ועוד שאלה איך אני מבטל את הדיבגר(נראה לי ככה קוראים לזה) דוקטור ווטסון או משהוא כזה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by noambar,

אני רוצה להעביר קבצים שהם מעל ל-2 ג'יגה מדיסק למחשב והוא נותן לי הודעה שכתוב בה שאין לי מקום במחשב למרות שיש לי 20 ג'גיה פנויים. מה לעשות?? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  16. כשאני לוחץ לחיצה ימנית על "המחשב שלי" (MY COMPUTER), הולך לטאב "מתקדם" (ADVANCED) ואז לוחץ על האפשרויות של "STARTUP AND RECOVERY", נפתח חלון חדש שבאזור התחתון שלו אפשר לשנות את גודל או רמת הפירות של הדאמפ. עכשיו שאלתי היא; האם שינוי הגודל ליותר גדול יעזור יותר אם "נופל עלי" מסך כחול? האם יהיה יותר קל לאתר את התקלה? מה יהיו ההשלחות, אם יהיו (חוץ מקובץ יותר גדול)? תודה מראש, תמיר

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by HeaT-SinK,

איך אני אוהב תשחור לשקוף שלא יפריע לרקע אם אפשר? (ואם אפשר אז אפשר להפוך תכתב לשחור?) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by maxoirodi,

שלום לכולם! עד לפני כשבוע - שבועיים המחשב שלי היה מאפשר כתיבה בעברית ובאנגלית ביחד. אך כרגע הוא לא! שני השפות מותקנות אצלי (בדקתי בהגדרות) אך ברוב הישומים כמו ישומי OFFICE, INTERNET EXPLORER ואפילו BABYLON אני לא יכול לשנות את השפה מאנגלית לעברית, כדי לעשות זאת אני חייב להגדיר את השפה כברירת מחדל ב-CONTROL PANEL וזה ממש לא נוח לעשות את בכל פעם! ב FIREFOX למשל זה כן עובד ואפילו בפוטושופ זה עובד אבל בהרבה תוכנות אחרות זה לא! למישהו זה קרה? ואיך אפשר לתקן בעיה זו?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by avidan28,

שלום יש לי חלונות XP 32 ביט ואני רוצה להתקין 64. אני לא משחק ואני רוצה לדעת מה השיפור.איזה תוכנות מלבד דרייברים תומכות ב 64 והאם כדי להפרמט מחשב שעובד בצורה תקינה רק בשביל המעבר ל 64. יש לי מעבד כפול ליבה האם המעבר ינצל אותו יותר טוב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  20. היי יש לי תוכנה מסויימת שאני עובד איתה והיא דורשת תמיד הרשאת אדמיניסטרטור(אני) אפשר לעשות איכשהו שהיא תיפתח קבוע כאדמיניסטרטור? תודה

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by גיימרית,

יש לי על מחשב מסויים 2 HD, שעל אחד מהם כבר יש XP, אני רוצה איכשהו מתוך ווינדוז להתקין גם על הדיסק השני כדי שאוכל אח"כ לחבר אותו למחשב אחר כדיסק יחיד. אני לא יכולה לעשות זאת בדרך הקלאסית (לעלות מתוך ה-CD ולבחור בPARTITION מסיבה ארוכה מדי לפרט עכשיו, אלא אם תתעקשו מאוד) - כך שאני רוצה לדעת האם ישנה דרך לעשות מה שציינתי במשפט הראשון? רוב תודות לכל העונים מראש

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by davidreznic,

יש לי בעיה קטנה. כשאני נכנס לתיקיה עם יותר מסרט אחד הוא קורס, הורדתי את כל העדכונים

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by uzi-bro,

שאני מנסה לסגור תיקיות אז זה אומר לי את זה http://img103.imageshack.us/my.php?image=prob1me9.jpg והיא לא ניסגרת עד שאני לא מכבה את המחשב בבקשה תעזרו אני מיתייאש כבר ועשיתי סריקה באדוואר מצא כמה דברים אבל לא את זה בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by elad-k1,

שלום. אני שמתי מחשב אחר בבית והארד דיסק הקודם שמתי עליו ועכשיו יש שתי הארד דיסקים ןעכשיו בהארד דיסק שהוספתי במחשב הקודם עשיתי משתמשים עם סיסמא ועכשיו שאני מנסה ליפתוח תקייה של elad הוא אומר שאין גישה איך אני יכול לבטל את זה? בחשבונות משתמשים זה לא מופיע. תודה

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  25. איך אפשר לעשות דיסק התקנה שיהיה אפשר לבחור מערכת הפעלה מסויימת ? כמו 32BIT VISTA או 64BIT VISTA ?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.