Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, כבר מלפני הרבה זמן אני לא יכול לראות את התיקיה Minidump שנמצאת ב C:\windows. התיקיה פשוט לא מופיעה, גם כנסתרת. ניסיתי כבר להריץ קיצור דרך, דרך ההפעלה, אבל הוא אומר שאין תיקיה כזאת. מה עושים? יש לציין שביצעתי פירמוט לאחרונה ולא שיניתי כלום. ועדיין אין את התיקיה.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי נייד של ACER 5684 עם T5600 1.83 CORE 2 DUO 2MB CACHE ו2G DDR2. וכרטיס מסך חזק. אבא שלי טס לארה"ב ואני קונה VISTA ULTIMATE. עכשיו השאלה היא האם ללכת על ה X86? הוא יכול להפיק משהו מהמפרט שלי? או שהמפרט שלי טוב רק ל 32BIT? אני ממש לחוץ על זה אז אני אשמח לשמוע כל דבר חוץ מעזוב את הויסטה... תודה מראש, עפר
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הבעיה בכותרת זה פשוט קרה פתאום... זה קורה גם אחרי שיש שומר מסך וזה מעצבן לאללה איך אני מסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שמעתי שיש כבר את הגירסה הסופית ויש לי כמובן מעבד 64 ביט (AMD 3200). האם זה יתן לי שינוי ביצועים משמעותי (אני מקדד המון) ומה קורה עם ה-SATA כי יש לי הארד דיסקים SATA אז מאיפה להוריד דרייבר להארד דיסקים? (יש לי לוח MSI - K8N NEO 2).
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום... windows תופס לי נפח של 3.9 גיגה הגיוני?? אגב זה וינדוס xp
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מערכת הפעלה וינדוז XP. הורדתי דפדפן אינטרנט אקספלורר 7 (גירסה קודמת בטא 7). מאז ההתקנה אינני מצליחה לעבור בין השפות ע"י מקש ALT + SHIFT, רק בהחלפת שפה או בלחיצה ללא הרפיה על מקש SHIFT. מותקן סרגל כלים של גוגל, שהיה מותקן גם בגירסאות הקודמות ולא יצר כל בעיה. הגדרות מקשים : LEFT ALT + SHIFT. ניסיתי להתקין את הדפדפן מחדש, כנ"ל את סרגל הכלים של גוגל מחדש, ולא עזר. האם ישנה דרך לפתור את הבעיה מבלי להוריד את סרגל הכלים?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הי שלום יש לי windows xp pro sp2 ואני מעוניין להתקין עליו windows 98 איך אני מבצע את זה? אשמח לקבל עזרה ומדריך.
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי עכשיו כונן של 300 GB ,ואיזה 60 GB פנוי . יש לי רק XP ואני רוצה להתקין אותו מחדש בגלל שהוא כנראה לא מותקן טוב . חשבתי לעשות מחיצה של 40 -50 GB ולהתקין שמה את הXP . אבל הבעיה היא שאני אצטרך למחוק את הXP השני ,איך אני יכול לעשות את זה ? אפשר פשוט למחוק את התיקיה של הWINDOWS ולא יקרה כלום ? או שיש דרך יותר יעילה ?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האם ערכת MUI עברית של XP מתאימה לMCE? תודה רבה לעונים .
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב החדש וזה לא כולל התקנה של XP. יש לי את ווינדוס XP והכל.. אבל לא יודעמה אני עושה איתו http://assafmedia.com/xp.asp המדריך הזה מתאים גם להתקנה של ווינדוס שהמחשב בלי מערכת הפעלה? או שזה רק לפירמוט? ועוד שאלה, את הדרייברים של הכרטיס מסך וכל השאר.. מתי אני אצטרך להתקין? תודה!
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
[שלום, יש ברשותי נייד ובו מותקנת מערכת הפעלה Vista Home Premium SP1 בעברית. בכל פעם שאני מנסה להתקין IE8 מקובץ IE8-WindowsVista-x86-ENU או Online ההתקנה הולכת בסדר. כאשר אני מגיע לשלב של איתחול מחדש, אנ מקבל הודעה כי אי אפשר היה להתקין את העדכונים והמערכת חוזרת למצבה הקודם דהיינו IE7 אודה לכולם באם אוכל לקבל עזרה. בתודה zsmi
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. אני שמתי מחשב אחר בבית והארד דיסק הקודם שמתי עליו ועכשיו יש שתי הארד דיסקים ןעכשיו בהארד דיסק שהוספתי במחשב הקודם עשיתי משתמשים עם סיסמא ועכשיו שאני מנסה ליפתוח תקייה של elad הוא אומר שאין גישה איך אני יכול לבטל את זה? בחשבונות משתמשים זה לא מופיע. תודה
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות דיסק התקנה שיהיה אפשר לבחור מערכת הפעלה מסויימת ? כמו 32BIT VISTA או 64BIT VISTA ?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מרגיזה התאריך שלי מופיע בצורה האמריקאית את אומרת קודם החודש אחר כך היום והשנה, אשמח לקבל הכונה איך לשנות זאת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
פשוט ככה, לאיזה 2-3 שניות לפעמים במרווחים של כמה שניות ולפעמים במרווחים של כמה דקות. פשוט זה כאילו כל המחשב קופא לאותן שניות, אם אני סתם גולש, בשלוחן עבודה, רואה סרט, משחק או WHATEVER... פעם זה לא היה רציני בכלל(פעם בשבוע+) וביומיים האחרונים זה החריף, ממה שאני יודע לא עשיתי שום דבר משמעותי בשבוע האחרון על המחשב. הרצתי עכשיו FULL SCAN של האנטיוירוס- KASPERSKY ושל התוכנה AD-AWARE 2007 - כלום. זה בכלל מתאים לפה?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש איזה אופציה לנעול תיקיות עם סיסמה? שלא יוכלו להיכנס או למחוק אבל בו זמנית שאני לא אצטרך לשנות את מיקום התיקיה , אני מכיר תוכנות כמו Folder Lock אבל זה גם נגמר אחרי חודש, וגם צריך להעביר הכל לתוך תיקיה מסויימת ומזה אני מנסה להמנע... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בעידכון האחרון נוסף לי האייקון ואין לי מה מושג למה ומדוע מישהו יודע מה זה?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש core 2 duo 2140 1.6gh geforce 6500 512 mega ram 160g דיסק קשיח אני רוצה לשדרג את זה לזה core 2 duo geforce 7300gt 1 giga ram 250/300g דיסק קשיח אהם אני יוכל להפעיל ויסטה במחשב הזה ושהיא תרוץ לי
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP בעברית יש אפשרות להפוך אותו לאנגלית עכשיו?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
טוב שיחקתי ב- regedit.exe והרסתי דברים יש איזושהי רך שאני יכול להחזיר אותו ל??DEFULT
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
נתקלתי בתקלה מוזרה בחלונות 200 פרו פתאום ללא סיבה הכל עולה יפה אך כל האיקונים על המסך להוציא הקבועיפ של מיקרוסופט אינם בתוכניות נעלמו רוב התוכנות (הן נמצאות פיסית ) ניסיון להפעיל תוכנות מלמד שכאילו נמחקו מהרגסטרי וכאילו הרגסטרי הלך לאחור או שונה גם דק וטסון עולה מידי פעם המחשב מוגן באנטיוירוס פייאר וול ואנטי מרגלים למה ? איך מתגוננים מזה ?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שהתקינו לי עליו XP לא חוקי ויש לי סיראל חוקי. אני רוצה לשנות את סיראל בלי לפרמט ולהפעיל אותו באופן חוקי. האם זה אפשרי? תודה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קובץ סרט או ליראות באינטרנט מחשב ניטקע פעם העכבר זז ופעם לא ואי אפשר לילחוץ על כלום גם לא במיקלדת חיבים לעשות restart בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אהלן, מקווה שזה בפורום המתאים מתי פעם אחרונה הייתם על Win98? חחח... אני זקוק לעזרה רק בדבר אחד: עכשיו, אני צריך לפרמט רק את C בלבד. את D אני רוצה לשמור. אם אני מבין נכון, PRI DOS זה בעצם המחיצה של C שעליה Win98 מותקנת, ואילו EXT DOS היא המחיצה של D. העזרה בעצם היא בפירמוט עצמו, כשאני בוחר איזו מחיצה אני מעוניין לפרמט, ואני בוחר ב- 1, זה אומר שזה יפרמט רק את C ויאפשר לי להתקין מחדש את Win98? או שמא אני זקוק למחוק את שתי המחיצות, כלאמר פירמוט כללי של כל הדיסק הקשיח ורק אז זה יאפשר התקנה? אני פשוט צריך לדעת ב- 100% שכשאני מפרמט את C, זה רק את C. ואם זה יאפשר לי להתקין את Win98 גם כשאין צורך בפירמוט כללי של הדיסק הקשיח. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אפשר ליצור batch file שיכניס את המחשב למצב חסכון בחשמל בעת היעדר פעילות?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-