Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מאז ששדרגתי זכרונות ל4GB זה לא מזהה לפחות 3GB בויסטה 32BIT זה מזהה רק 2.5GB ושהוצאתי כרטיס מסך אחד זה זיהה 2.85 GB תמונה ראשונה זה מראה 4GB: http://www.zix.co.il/images/z-983665992.jpg תמונה שניה מסומן מלבן מראה רק 2.5: http://www.zix.co.il/images/z-681901914.jpg עוד תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-932393965.jpg עוד אחד: http://www.zix.co.il/images/z-824272230.jpg מפרט: 9800GTX SLi One card XFX Two Card Twintech G.Skill 4GB 1000mhz CL5 XFX 780i 3-Way SLi Intel Core 2 Duo E8500 3.13GHz @ 4.04GHz. התקנתי דריברים הכי עדכנים
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
the copy made by setup of the file listed below is not identical to the original זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה להתקין את הווינדוס זה בדיוק בשלב שהוא מתחיל להעתיק קבצים דרך הדוס מדובר במחשב עם לוח חדש ומעבד חדש העברתי את ההארד דיסק למחשב אחר והתקנתי בהצלחה כאשר אני בא למחשב הזה עם אותו הארדיסק הוא לא מעתיק ונותן את ההודעה הזו הלוח המדובר הוא abit is7-e2g
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
1. כשאני מנסה לשחזר מערכת לא משנה למתי כשהמחשב מאתחל את עצמו הוא רושם שהאיתחול לא הצליח והווינדוס עולה כרגיל 2. פעם היה לי בתפריט התחל קיצור דרך לתיקייה תמונות שלי אבל היא נעלמה כשמחקתי את התיקייה אחרי שהחזרתי את התיקייה מסל המיחזור הקיצור לא חזר איך אפשר להחזיר אותו ניסיתי כבר להיכנס למאפיינים של התחל תודה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי במשחב ישן וינדוס 98 ושחכתי לקבוע מחיצה פעילה (עשיתה מחיצה רגילה אבל שחכתי לעשות פעילה). ההתקנה עברה חלק. מה לעשות לקבוע אותה פעילה או לא?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מכשיר IMATE JAM של אורנג', קניתי מחשב נייד חדש שמותקנת עליו ויסטה, ניסיתי להתקין את ACTIVE SYNC אבל זה לא עבד והייתי צריך להתקין וינדוס צובייל סינטר, התקנתי את זה הכל טוב ויפה והוא אפילו עובד, אבל המחשב לא מזהה כשאני מחבר את ה IMATE וזה כאילו נשאר לא מחובר. מה אני צריך לעשות האם יש דרייבר מיוחד לויסטה ואם כן איפה אני יכול להוריד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הדף שאתה מעביר לדף הבית שלך כול הכפתורים אפורים ואני לא יכול להעביר שום דבר! תעזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני לוחת את השילוב ctr+alt+del ואני אמור להכנס ל "מנהל המשימות" ושאני עושה את זה הוא מעלה לי את ההודעה הבאה: הוא אומר שצריך להתקין משהו מה צריך להתקין?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבוע טוב, קניתי מחשב חדש וכאשר אני מעלה אותו הוא רושם לי insert boot disk האם אני צריך להכניס איזשהו דיסקט או את הדיסק ל הווינדוס תודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, כבר מלפני הרבה זמן אני לא יכול לראות את התיקיה Minidump שנמצאת ב C:\windows. התיקיה פשוט לא מופיעה, גם כנסתרת. ניסיתי כבר להריץ קיצור דרך, דרך ההפעלה, אבל הוא אומר שאין תיקיה כזאת. מה עושים? יש לציין שביצעתי פירמוט לאחרונה ולא שיניתי כלום. ועדיין אין את התיקיה.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום,מתוקנת במחשב שלי ווינדוס ויסטה הום פרימיום וברצוני לשדרג אותה לאולטימייט(יש לי דיסק סריאל,הכל). הבעיה שאם אני מנסה לשדרג אותה דרך הוינדוס הום מפסיק את הפעולה בהעתקת הקבצים,ואם אני מנסה לשדרג דרך הבוט הוא כותב שאני צריך לשדרג דרך הווינדוס. מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שמעתי שיש כבר את הגירסה הסופית ויש לי כמובן מעבד 64 ביט (AMD 3200). האם זה יתן לי שינוי ביצועים משמעותי (אני מקדד המון) ומה קורה עם ה-SATA כי יש לי הארד דיסקים SATA אז מאיפה להוריד דרייבר להארד דיסקים? (יש לי לוח MSI - K8N NEO 2).
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מערכת הפעלה וינדוז XP. הורדתי דפדפן אינטרנט אקספלורר 7 (גירסה קודמת בטא 7). מאז ההתקנה אינני מצליחה לעבור בין השפות ע"י מקש ALT + SHIFT, רק בהחלפת שפה או בלחיצה ללא הרפיה על מקש SHIFT. מותקן סרגל כלים של גוגל, שהיה מותקן גם בגירסאות הקודמות ולא יצר כל בעיה. הגדרות מקשים : LEFT ALT + SHIFT. ניסיתי להתקין את הדפדפן מחדש, כנ"ל את סרגל הכלים של גוגל מחדש, ולא עזר. האם ישנה דרך לפתור את הבעיה מבלי להוריד את סרגל הכלים?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חבר'ה, יש לי בעיה: כל פעם שאני מדליק את המחשב (נייד חדש שהגיע עם VISTA) ישנה פעילות דיסק-קשיח אינטנסיבית למשך כ-10 דקות. אין לי יותר מדי תוכנות, וביטלתי את כל מה שהיה אפשר דרך כלי ה-MSCONFIG. בדקתי עם ה-Resource Monitor ותמיד הבעיה היא בכתיבה אינטנסיבית לקובץ שנמצא ב-C:\SYSTEM VOLUME INFORMATION מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
או אולי עדיף XP ? Intel Pentium Dual Core E5200 Asus דגם P5KPL-CM -לוח אם Hitachi 250GB SATA II 7200RPM Kingston 2GB DDR II 800MHz ומה ההבדלים בין ה- Premium ל- Home ?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי כאשר אני מדליק את המחשב , עולה לי מסך כחוך של סריקה של הדיסק הקשיח, אם אני לוחץ על מקש כל שהוא הסריקה מתבטלת והוינדוס ממשיך לעלות רגיל... הבעיה היא שאם אני משאיר אותו לסרוק את הדיסק הקשיח , בסיום הסריקה הוא נותן הודעה של סיום מוצלח ונתקע במסך הסריקה ולא ממשיך לעלות לוינודס!!! כבר נמאס לי מהמסך הזה שכל הזמן חוזר ואני רוצה לדעת אם יש אפרשות במערכת הפעלה לבטל סריקות של הדיסק הקשיח בזמן איתחול המערכת לגמרי. ככה שהוינדוס יעלה לי ישר בלי מסך הסריקה ויתקע לי את המחשב או שאני הצטרך ללחוץ על מקש כל שהוא בשביל לטל את הסריקה המעצבנת הזאת תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי בעניין הזה ליאור.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון אני מקבל הודעה כזו כל פעם שאני נמצא בתיקיית סרטים ההודעה היא של Winsows explorer שאני לוחץ על אל תשלח החלונות נסגרים האם יש דרך לפתור הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אז ככה שנים השתמשתי ב 2K עכשיו איך אני מעביר את כל הTOOLBAR ל סטייל 2000? ובהגדרות של החייגן מה אני צריך להגדיר(האם הגדרתי נכון והאם צריך שיהיה את כל ה "V" מוצורפות תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מערכת הפעלה Home Edition עברית sp2 אקספלורר גירסא אחרונה אין spywares ווירוסים בדוק!! אחרי כל ההקדמה הבעיה היא: שמנסים להכנס לאתרים (חלקם) לא עולים וב Status Bar כתוב Done... המחשב מחובר לאינטרנט וזה קורא בכל מיני אתרים בופן אקראי, בנוסף הוא יכול להיכנס לאתר מסויים אבל בדפים אחרים באתר הוא נותן את אותה הבעיה.. למי הפיתרון?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
הי ייייייייי אנשים לפני כמה ימים עשיתי טיפול רציני למחשב מחקתי הרבה קבצים והכול (קבצים של משחקים לא משהו חשוב) ומקחתי גם בC בתיקיות משמתמשים של הWINDOWS את כול הקיבצי טקסט בתיקיה COOKIES ומאז הוא כותב לי שאין לי FLASH ואני מנסה להתקין אותו הוא כותב שהוא לא יכול להעתיק את הקבצים למקום בו הם צריכים להיות HELP ME PLZZZZZZZZZZZZZZZ בתודה מראש עידו IR
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי XP PRO עם כרטיס קול פשוט של קריאטיב. כל פעם ב- volume control העוצמה בעמודה של ה- wave יורדת. אני מעלה את העוצמה ולאחר יום יומיים היא יורדת שוב. יש דרך לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות דיסק התקנה שיהיה אפשר לבחור מערכת הפעלה מסויימת ? כמו 32BIT VISTA או 64BIT VISTA ?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי משהו יודע אייך אני מחזיר את היוזר למצב הקודם שלו
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
זה אמור לתקן את כל הבאגים כמו שהיה ב WINDOWS XP?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הורדתי תקיה של איקונים לווינדואס אבל אני לא יודע איך לשנות את האיקונים...אם מישהו יודע אני אשמח..תודה..
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-