Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם חבר שלי הביא לי את המשחק AGE OF Mythology מקורי והיה בתוך הדיסק את התוכנה msxml 4 parser שזה רכיב של מייקרוסופט אמרו לפניי שמפעילים את המשחק צריך להתקין את זה אז עשיתי והוא שאל אותי להסיר או לתקן אז בחרתי לתקן כי זה היה מותקן ורציתי לדעת למה משמש הדבר הזה והאם קרה משהו שאמרתי לו לתקן? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי 1024 DDR twinmos ושני הארדיסקים : המאסטר זה wd 40gb 7200rpm 8mbuffer השני samsung 40gb 7200 2mbuffer עכשיו השאלה שלי היא איך אני צריך להגיד את הזכרון הוירטואלי ככה שהמחשב יפעל הכי מהר ומשחקים יפעלו הכי טוב. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כל כמה שעות קופצת לי הודעה מהסוג הזה , זה נורא מרגיז , במיוחד אם אני באמצע משחק , שזה מחייב אותי לסגור אתה משחק ולהפעילו מחדש... זה איך שהוא קשור באינטרנט , ורק שהאינטרנט מחובר אני מקבל את זה... יש שם כל מיני פירסומים של פורנו וכו'. איך אני חוסם את ההודעות האלו? כי עד ללפני שבוע בערך לא היתי מקבל אותם... כנראה שיניתי משהו , ואין לי מושג מה... אין לי אנטי וירוס או פייר וול.. אני בודק וירוסים פעם בשבוע , ועושה Uninstall זאת ההודעה , בעיגול הירוק. תודה.
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת יש לי ווינדוס אקס פי שני הרדיסיקים שכל הרדיסק מחולק לשני כוננים ורציתי לדעת כל הכוננים שלי עובדים על FAT32 ושמעתי שווינדוס ויסטה עובד על NTFS רציתי לדעת האם בשביל להתקין את ווינדוס ויסטה אני צריך להפוך רק את הכונן שאני רוצה להתקין עליו את ויסטה לNTFS או שאני חייב להפוך את כל הכוננים לNTFS? תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מדליק ת'מחשב עולה לי המסך פתיחה עם ה-USER ואז צריך ללחוץ עליו בשביל להיכנס לווינדוס אם אני יבטל את האפשרות "השתמש במסך הפתיחה" אז המחשב יהיה בסיכון מבחינת ווירוסים וכו' או שזה בכלל לא קשור ??
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הביא לי את המחשב שלו כדי לסדר לו שם כמה דברים בנוסף , הוא ביקש ממני ליצור לו מחיצה נוספת . יש לו הארד דיסק אחד (כונן C ) בגודל של 75 GB הוא רוצה לחלק את הכונן לשני מחיצות. אני צריך תוכנה מסוימת כדי לפצל את הכונן בתוך הוינדוס ? או שאפשר לעשות את זה דרך הוינדוס ב manage או משהו ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לאחר שתי דקות שמערכת ההפעלה עולה, עולה לי מסך אזהרה כחול שבו רשום : driver irql not less or equal עקב כך איני יכול להשתמש במחשב יותר משתי דקות. ידוע לי שיש לי תולעת מסוג BAGEL אותה כמעט ניקיתי לחלוטין והיא משפיעה על מחשבי אך מסך זה התחיל לעלות רק לאחר כמה ימים של הדבקות לכן איני בטוח שזה כתוצאה מתולעת. האם למישהו יש ידע מה האזהרה אומרת?? האם זה קשור לתולעת??
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים ראיתי שיש לנו בבית רמקולים של מערכת,אז לקחתי אותם וחיברת למחשב... הרמקולים מצויינים ועובדים טוב אך הבעיה ששהסמל משורת המשימות ירד ואני לא מצליח להחזיר אותו,נכנסתי ל-control panel וניסיתי להחזיר אותו אך ללא הצלחה... כאשר ניסיתי להחזיר אותו הוא מבקש את הדיסק של סרביספאק 2 ואין לי אותו,מישהו יודע אם אפשר להוריד אותו בחינם? ום כן אז תוכלו להגיד לי מאיפה? תודה רבה רבה וחג שבועות שמח (לפחות לכם)... חח..
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום אחריי שהווינדוס עולה המנורה של ההרדיסק לא מפסיקה לדלוק במשך 10 דקות הראשונות אני שומע את ההרדיסק נטחן ואחריי 10 דקות המחשב עובד טוב מישהו יודע למה? האם יש תהליך שגורם לכך? ועוד משהו שמתי לב שבויסטה יש מלא תליכים מישהו יודע מה אפשר לבטל מה לא? תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני צריך את הפקודה לעשות תיקון קבצים דרך הדוס...שכחתי אותה אבל אני זוכר שזה משו ככה "scannow" ויש לזה עוד המשך... תודה למי שיעזור...
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אז ככה שלשום פירמטתי תמחשב ע"י כונן C יש גם ת'רד למה עשיתי את זה ועכשיו יש לי תיקייה נוספת C://HALL.DLL שהיא מכילה את תיקיית הווינדוס ויש לי עוד תיקיית ווינדוס ואני לא מבין למה? מה אני צריך לעשות כי כרגע יש לי רק 43.8 ג'יגה פנויים וזה כונן אחרי פירמוט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311044.msg2714345#msg2714345
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
איך אני משנה את הנתיב ברג'יסטרי שהוא לא יגש לדיסק התקנה של win כשמוסיפים משהו למערכת אלא שיגש לתיקיה בכונן מסויים במחשב ששם נמצאת תיקיית ההתקנה של WIN??? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד כמפורט למטה: יש לי בעיה שחוזרת על עצמה מריחה של חלונות בעת גרירה מזעור וכו' בממשק הוינדוס כמו כן שאני משתמש למשל בראפיד מנג'ר אחרי זמן רנדומלי לגמרי התוכנה לא מתעדכנת מבחינה גרפית - למרות שהיא ממשיכה לרוץ כרגיל ורק אם אני מזיז את החלון או ממזער ומגדיל היא מתעדכנת פעם אחת ואז ממשיכה לקפוא גרפית. בקיצור יש בעיות של גרפיקה דו מימדית בממשק הוינדוס חוץ מזה תלת מימד וכאלה עובד מצויין. אני משתמש בRIVA TUNER ולא חושב שזה קשור לזה (אוברקלוקינג) נסיתי להוריד את זה והלחליף דרייברים למסך 100 פעם וזה לא עובד יש מצב שזה קשור לזכרון של הכרטיס מסך או לזכרון RAM מה לעשות ? אם אין פתרון אז איך אפשר לאבחן את זה ? l.lodel Name j Satellite P200 …
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
המערכת שם קרסה לגמרי בASUS EEE (WINDOWS XP) של חתני וצריך לעשות שיחזור...השאלה איך עושים את זה בדיוק (אני לא כל כך חזק בנטבוקים) וגם מה שהכי חשוב זה שיש לו את כל המידע על המחיצה השניה (כונן D) עם עושים את השיחזור הזה..הכל בD גם נמחק? או רק מחיצת C? כי ניסיתי לעשות לD גיבוי דרך גוסט אבל אני לא מצליח כי הוא לא נותן לי לצרוב משום מה מהכונן USB שאני מפעיל תגוסט ושאני מחבר גם את הצורב USB וגם עוד כונן כדי לגבות עליו אז הוא לא מזהה לי את שניהם הביוס..רק אחד... עם מישהו יכול לעזור בתודה אלי.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
מישהו שעובד כאן לידי נעל את המחשב שלו והוא לא זוכר את הסיסמה אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לאפס אותה או משהו... העניין הוא שלמחשב אין כונן דיסקים... רק DOK ניסיתי להעלות אובונטו ודרכה לאפס את הסיסמה אבל השם משתמש הוא בעברית אז נתקלתי באין סוף תקלות כי הטרמינל של האובונטו לא תומך בעברית מDOK תודה.
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
בכונן של הWINDOWS יש לי 4.8 ג'יגה שנחשב תפוסים, אך כל הקבצים בו שוקלים רק 3.7 ג'יגה. אני לא מצליח לשחרר את הג'יגה הנוסף, ניסיתי ניקוי דיסק, איחוי, בדיקת שגיאות, ושום דבר לא עובד. מישהו יודע איך אני יכול לשחרר את השטח הזה? שמעתי שיש תוכנה כזאת... בתודה מראש, Who_Cares
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
איך אני משחזר אותו ?? יש את התוכנה Easy Recovery אבל זה רק ל-98 95
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את התפריט שמופיע בהפעלת הדיסקט boot של win98. את התפריט עצמו אין בעיה לשנות, אבל אני רוצה לשנות גם את הכותרת שלו ("windows 98 boot options" או משהו בסגנון...). הכותרת הזאת לקוחה מתוך IO.SYS, שהוא ברובו לא קריא אבל יש לו קטעים טקסטואלים לחלוטין וכבר קראתי על אנשים ששינו אותו. בכל שינוי שאני עושה (ולפניכם פירוט לא קצר), אני מקבל מחשב שעושה boot ובמקום להראות תפריט מראה כמה אותיות בג'יבריש על המסך, וזהו. והנה מה שניסיתי: 1. לשנות סתם את הטקסט 2. לשנות את הטקסט אבל לשמור על אותו גודל מדוייק של הקובץ (אותו מספר תווים) 3. לשנות אות אחת בטקסט (את ה-98 ל-95) 4. להחזיר את ה-8 למקומו, מה שאומר ששום שינוי לא נעשה לתוכן של הקובץ ולכאורה הוא אמור לעבוד. אז לא. בשלב זה ה…
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, בניתי מעגל אלקטרוני שנשלט ע"י יציאת המדפסת במחשב כל פעם בזוג הרגליים 2 ו- 18 יש "1" לוגי, המעגל נסגר (וההפך..) הרגליים האלה זה הסיבית מידע הראשונה של היציאה הבעיה שלי היא בהפעלת המחשב בכל הפעלה של המחשב, בעליית מערכת ההפעלה הרגל מתאפסת אוטומטית ל "1" לוגי וזה מפעיל לי את המעגל עד שאני מבטל את זה עם תוכנה לשליטה על הרגליים זה אומר שהמעגל נשאר סגור איזה 20 שניות עד שהמערכת עולה עד הסוף ועד שהתוכנה עולה ומבטלים את ה "1" לוגי ביציאה.. המערכת הפעלה שלי זה WINXP SP2 במחשב אחר עם SP1 זה לא קרה לי.. זה בדוק משהו במערכת הפעלה כי בבוט של המחשב הרגליים מאופסות.. ורק שהמערכת הפעלה מתחילה לעלות זה הופך ל "1" ניסו לתת לי פיתרון ברג'יסטרי אבל זה לא עזר אפשר לראות אותו ב…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב נכבה עקב הפסקת חשמל או משהו, משום מה הרבה אייקונים נעלמים מה-Tray, ואלו שכן מופיעים, אני לא יכול ללחוץ עליהם לא עם הכפתור הימני של העכבר ולא מגיבים ל-Double Click. באג מרגיז מאוד, כי אני משתמש בזה הרבה, מישהו מכיר תיקון לבאג הזה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב עולה לי ההודעה : error no such partition grub rescue זה לפטופ ואין ברשותי דיסק של ווינדוס מה לעשות ? המערכות הפעלה שהיו על המחשב זה ווינדוס 7 ו LINUX MINT
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
אז ככה לפני שבועים ביצעתי פירמוט והתקנה מחדש של xp sp1 ואז המחשב עבד קצת לאט אבל בסדר פנטיום 3 דרך אגב אבל לפני כמה ימים צצה בעיה חדשה אני מדליק את המחשב ובאמצע העליה של הxp כשיש עוד את מסך הטעינה המחשב נכבה ועושה restart בלי שום הודעה מוקדמת או מסך כחול ניסיתי אפילו לבצע בדיקה עלידי ניתוק של כול הכרטיסים פרט לכרטיס המסך כי אין לי כרטיס מסך על הלוח וזה לא עזר הבעיה היא שאין לי שום אםפשרות לנסות לעלות את המחשב כלל השאלה היא האם יש סיכוי שנדפק לי ההרד דיסק או שזה משהו אחר חייב תשובה דחוף המון תודה מראש גל
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
רכשתי נייד של HP מפוצץ בתכונות מרגיזות ולא שימושיות לי ואני רוצה להתקין מחדש את הWIN 8 בגרסה נקייה , ידוע לי כל ההשלכות של הסרת אחריות וכו' זה לא מעניין , ניסיתי להכניס דיסק התקנה אבל הוא לא מריץ את אשף ההתקנה מייד באתחול , הבנתי שזה חסום מטעמי אבטחה משהו כזה... כך נאמר לי פעם על ידי טכנאי מטעם אסוס , איך מאפשרים את זה כדי שכן אוכל לאתחל ולהתקין ?? פליז חייב עזרתכם !! דגם המחשב הוא [h=1]HP Pavilion 14-n209ej TouchSmart[/h]
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800 מגה 80גיגה הרץ גרוטאה אבל אם יש למה לא לנצל טוב אני יסביר את הבעיה אני מנסה להתקין את ווינדוס XP על המחשב ההתקנה בהתחלה חלקה בחרתי מחיצה הוא פירמט אותה התקין את רכיבי ההתחלה של הווינדוס אם מישהוא יודע למה אני מיתכוון ואז הוא כיבה את המחשב וממשיך להתקין את הווינדוס הוא טוען ואז ניכבה פיתאום וככה בלי סוף הוא מיתכבה מגיע להתקנת הווינדוס וניכבה שוב ניסיתי גם את ווינדוס 200 וגם לא הלך ניסיתי את ווינדוס 98 הוא התקין אותו וזה ניכנס לווינדוס אבל כמה שניות ואז הוא מיתכבה. אני מאודד מאוד ישמח אם מישהוא יעזור לי זה דחוףףףף תודה
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני יכול לנהל משתמשים כשאני מחובר ליוזר שהוא לא שייך לקבוצת Admin? ואיך בדיוק אני יכול לתת הרשאות של כתיבה,קריאה, מחיקה וכל שאר האופציות למשתמשים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-