עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ZaKeN17,

בוקר טוב ושבוע טוב, קניתי מחשב חדש וכאשר אני מעלה אותו הוא רושם לי insert boot disk האם אני צריך להכניס איזשהו דיסקט או את הדיסק ל הווינדוס תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  2. התקנתי WIN VISTA 32 על הלוח הנ"ל, HD ב RAIDO לא הצלחתי להתקין את הדרייברים עבור הבקר, אבל כנראה המערכת של הויסטה הצליחה לזהות אותו לבד. התקנתי את הדרייברים שמגיעים עם ה MB C.D וראיתי שלא את כולם הוא מקבל, האם כדיי לי להתקין מחדש את המערכת ולא להתקין את הדרייברים מן הדיסק או שלא צריכה להיות בעיה עם זה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  3. Started by I21I21,

לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אני בwin11 ויש לי בעיה עם notepad שאני פותח מסמך טקסט הטקסט נמצא בצד שמאל אני רוצה שהוא יהיה בצד ימין לחצתי לחצן ימני בעכבר ,right to left reading order והטקסט עובר לצד ימין ,אבל שאני יוצא ונכנס זה שוב פעם חוזר לצד שמאל זה לא נשמר

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  4. יש לי 2 מחשבים המחוברים ב CROSS כאשר מחשב הראשי המוגן בסיסמא מחובר לאינטרנט ומשתף את החיבור. לכן במקרה והמחשב המוגן בסיסמא כבוי לא ניתן לגשת לאינטרנט גם ע"י המחשב שמחובר ב CROSS - ומכיוון שהחיבור לאינטרנט נמצא ב startup של המחשב הראשי אז לא ניתן ליצור התחברות ללא הסיסמא המקומית. כדי לפתור בעיה זו אני רוצה לאתחל את החיבור לאינטרנט ואת חיבור ה cross בשלב שלפני נתינת הסיסמא המקומית, הרעיון שעלה לי הוא יצירת service שמופעל לפני שלב ה login. בניסיון הראשון יצרתי קיצור דרך להתקשרות לאינטרנט ונתתי ל service שורת פקודה המפנה לקיצור הדרך (c:\bla.lnk) - אבל זה לא עבד אפילו כאשר אני מריץ את ה service מתוך חלונות (xp pro) - קיבלתי הודעת שגיאה 193 בנסיון השני השתמשתי ב rasdial כשו…

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  5. מה ההבדל בין - Windows 2003 Small Business Server לבין - Windows 2003 Server Standart Edition?? חייב עזרה, תודה ח'ברה!!

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  6. שלום, התקנתי איזה התקן IRDA USB עכשיו אני רוצה להתקין את הדרייברים שלו בגרסא אחרת אבל כל פעם שאני עושה עדכון דרייברים או הסרה שלו והתקנה מחדש עם הדרייברים החדשים הוא מזהה אותו עם השם הישן של ההתקן ודורש את הדרייברים הקודמים איך אפשר להעיף התקנים לתמיד מהמחשב אחרי התקנה אחת? ניסיתי ברג'יסטרי ולא ממש הלך.. מחקתי כל מה שקראו לו כמו ההתקן אני מצרף פה בכתוב את הקובץ דרייברים שהתקנתי אוליי תוכלו לעזור לי לנקות לפי הקובץ את כל השינויים שהוא הכניס למחשב שלי? מקווה שהבנתם בכלל מה אני רוצה חחח תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה שכל פעם שאני לוחץ על Caps Lock זה יהיה גם רווח זאת אומרת שהמנורה של הקפס לוק דולקת זה כאילו אני לוחץ על רווח אני לא יודע איך ומישהו אמר לי משהו שקשור לסקריפט אבל אני לא מבין בזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  8. טוב אז ההורים שלי החליטו לנעול לי ת'מחשב בגלל שאני יותר מדי משתמש בו בעעע. תהיתי אם ניתן לעבור את הסיסמה + למצוא מה היא הסיסמה שהנחתי שתימצא ברג'יסטרי תודה ממש ענקית למי שיוכל לעוזר לי :-\

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  9. יש לי מחשב ישן 386 עם זיכרון של 64 mb ומערכת הפעלה 98.... ויש לי בנוסף בעיה שהיא שהמחשב לא עולה.... הוא עולה בהתחלה מגיע לשולחן עבודה ואז הוא מודיע שחסר קובץ ואז הוא נתקע.... הקובץ הוא: "fntldr.exe". אני רוצה לפרמט את המחשב אבל קודם לברר מה זה הקובץ הזה ואיך אני מחזיר אותו?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. חבר רוצה שאני יפרמט לו את המחשב ויש לו איזה 3 הארדיסקים או מחיצות...אני לא יודע איך להבדיל בזמן שאני מפרמט(אם זאת מחיצה או הארדיסק)והוא מבקש ממני נגיד לפרמט רק את e אז פירמטתי על NTFS (QUICK) את e וכשמדליקים את המחשב הוא נותן לי שניי ווינדווס xp לבחור....איך לבצע את זה כמו שצריך?

11. יש לי גם XP וגם VISTA ובהפעלה של המחשב אני בוחר לאן להיכנס. אני רוצה למחוק את הויסטה ושלא יפגע לי בהפעלה שיכנס לXP ישר איך מוחקים? פשוט נכנסים דרך ה XP ומוחקים את התיקייה של הויסטה?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  12. אזז ככה אני צריך כמה אפשרויות של כל אחת מי הבקשות: אנטי וירוס- צריך כמה שיותר שמות של אנטי וירוס דריברים- לכרטיס מסך והלוח אם שלי המיפרט בצד תוכנות צריבה-כמה שיותר שמות שמתאימים תוכנות קיבוץ-כמה שיותר שמות וכל תוכנה טובה שתתאים לוינדוס 7 בשביל גיימר תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  13. שלום, מכירים תמסך הזה שאומר ברוכים הבאים לפני שהוינדוס עולה?! אז אני צריך למצוא את התמונות שלו ולערוך אותם על מנת לשנות אותו. תודה רבה למי שיגיד לי איפה הם נמצאות. NiGhT-FiRe

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  14. Started by loki2111,

שלום לכולם, אני עובד על WORD 07 וצריך להשתמש בשפה היפנית בו. התקנתי אותה לפי ההנחיות באי אילו אתרים והכל נראה תקין, רק שבתכלס, כשאני מנסה לכתוב ביפנית(מחליף את השפה בWORD או על שורת המשימות של ווינדוס ליפנית) הפונט נשאר באנגלית והאייקון המסמן יפנית(כאמור בוורד ועל שורת המשימות) קופץ חזרה לאנגלית. עד כאן טוב ויפה, נראה כאילו לא עבד לי העניין ולא נורא. מה שמעצבן אותי זה שבשלב מסוים זה עבד...למשך חמש דקות, תפס אותי בהפתעה לגמרי. נהנתי מחמש דקות של כתיבה ביפנית והנה שוב הפונט חוזר לאנגלית וסמני השפה קופצים חזרה לאנגלית. מה נסגר? יש לציין שזה קרה בזמן שהמחשב שלי קצת השתגע ונתן כל מיני ארורים, נראה כאילו אחת המשימות שווינדוס מריץ ברקע לא הצליחה לעבוד...אולי יש קשר? המחשב למד י…

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by benp87,

חבר שלי צריך עזרה לא אני, זה מה שהוא רשם: טוב אז.. נכנס לי וירוס למחשב ועכשיו הווינדוס לא עולה לי, זה מה שהוא רושם לי: WIN\SYSTEM32\CONPING\SYSTEM בגלל זה אני רוצה לפרמט את מחשב... אבל יש עוד בעיה =\ שאני בא לפרמט את המחשב אז הוא רשם לי הודעה : SETUP DID NOT FIND ANY HARD DISK DRIVES INSTALLED IN YOURS PC. MAKE SURE ANY HARD DISK DRIVES ARE POWERED ON AND PROPERLY CONNECTED TO YOURS PC., THIS MAY INVOLVE RUNNING A MANUTACTURER-SUPPLIED DIAGNOTIC OR SETUP PROGRAM, SETUP CANNOT CONTINUE דרך אגב יש לי הארד דיסק ,SATA" ... שאלתי חברים והם אומרים שהמחשב לא מזהה את הארד דיסק שלי לכן אני צריך להתקין אותו מחדש.. והם אמרו לי ללחוץ F6 מתי שאני בחלון של ההתקנה ... אז יש לי שם 3 אפש…

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  16. שלום יש לי בעיית מסכים כחולים באחד המחשבים בבית. זה קורה לא בהכרח בזמן פעולה מסוימת כמו משחק אלא יכול להיות גם סתם ככה בעבודה בוינדוס. צירפתי להודעה זו קובץ טקסט המכיל את ניתוח המידע של הminidump שיצרתי לאחר שימוש בdebugging tools for windows. מפרט מחשב: AMD Athlon 3500+ GA-K8N51GMF-9 GeForce 8800 GTS 2*1GB RAM WinXP SP2 תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  17. הבעיה הראשונה: ניסיתי להתקין את האנטי וירוס קספרסקי ומשהו נדפק במחשב בגלל שלא הסרתי נכון את הנורטון. עכשיו אני רוצה להחזיר את זה למצב הקודם למצב שעוד כשהיה לי הנורטון עם השחזור מערכת. אמרו לי להתחיל בזה: להיכנס ל"עזרה ותמיכה" וכבר שם הוא לא נכנס לי. ניסיתי גם דרך לוח הבקרה להיכנס אבל גם משם אי אפשר. דרך "מצב בטוח" אי אפשר והסבירו לי שכנראה יש לי בעיה בווינדווס-אבל כשניסיתי להיכנס דרך התחל כלי מערכת וכ'ו זה פתח לי את החלון של השחזור מערכת ולא כתב בו כלום,זה נראה כך: http://img221.imageshack.us/my.php?image=18na.png מה אני יכול לעשות כדי לשחזר את המערכת? איך אני יכול לפתור את הבעיה הזו? הבעיה השניה: הבעיה כנראה נגרמה בגלל הקטע של החלפת האנטיוירוס. אני לוחץ עך אפ…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  18. Started by d_v,

היי אני רוצה לפרמט את המחשב, ויש לי דיסק מקורי של XP שקיבלתי עם המחשב (נייד, אגב- וזה לא המחשב ממנו אני כותב). כשאני מכניס את הדיסק, נפתח לי חלון שנותן לי מס' אופציות- ניסיתי לבחור install אולם הוא אומר שהגירסה במחשב שלי יותר חדשה ולא מוכן לעשות זאת. איך אני עוקף את זה? ואם יש עוד דברים שכדאי לי לדעת? ואגב, אם יש לי XP בעברית, האם ישנה אופציה להפוך אותו לאנגלית? כמו כן עם אופיס? המון תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by W1sp,

היי 8) יש לי כרגע windows98 והייתי רוצה לפרמט את כל המחשב, שלא ישאר כלום, ואז להתקין xp. הבעיה היא שאני לא יודע מה הפקודה שצריך לרשום כדי שכונן c שלי יפורמט, וגם, אני רוצה לדעת איך ואיפה אני משנה ב-bios שכשאני יעלה את המחשב אחרי הפירמוט, המחשב יפעיל קודם דרך כונן הדיסקים ?! תודה רבה לעזור :cwm35:

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by maoros,

בקצרה.. היה לי WIN שמותקן על כונן C והתקנתי מחדש על כונן D בטעות..עכשיו הגעתי למצב שאני רוצה לפרמט את כונן C כי אני לא צריך אותו יותר. ניסיתי לפרמט דרך הווינדוס והוא מסרב..ניסיתי דרך PartitionMagic 8.0 אבל שם הוא כותב שזו גירסת נסיון ואין אפשרות של פירמוט בגירסא זו ..מה אני יכול לעשות ? תודה לעוזרים :]

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  21. בזמן האחרון מערכת ההפעלה לוקח לה הרבה זמן עד שהיא עולה לוקח כ 4-6 דקות . המסך נפתח . למטה רואים הכל ( את השעון . רמקולים . תוכנות סריקה . התחל . אאוטלוק וכד' ) אך לוקח הרבה זמן עד ששולחן העבודה כולו עולה . מה עושים ??? ד.א. ביצעתי סריקה של combo fix -אך אני לא יודע כיצד לנתח את הנתונים - אם זה יכול לעזור . תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by ReL,

יש לי Winxp והמערכת כוננים שלי עובדת על Fat32 אני צריך להפוך את זה לNTFS עכשיו אמרו לי שאפשר לעשות את זה דרך פקודה בCMD לא רוצה שיהיו לי בעיות תעזרו לי עם הפקודה : CONVERT D: /FS:NTFS /V /CVTArea:filename /NoSecurity /X הבנתי עד V מה אני צריך לרשום בFile name ? וכל השאר ?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  23. Started by kip,

אהלן, במחשב היה מותקן XP ורציתי לנסות WIN7, בטיפשותי עשיתי פרמוט והתקנתי 7 במקום להתקין בנוסף. עכשיו, אחרי שניסיתי 7 החלטתי שאני לא ארכוש ואחזור ל XP כי לא ראיתי שיפור. לא מצליח לעשות BOOT מהדיסק של ה XP. נכנסתי ל BIOS ושיניתי כך שה BOOT הראשון הוא מה CD. ניסיתי לשנות את ה BOOT הזמני (F12) ל CD. הוא כותב שהוא מעלה מה CD אבל ה 7 אנטרפרייז עולה... הדיסק בסדר כי כשאני מעלה אותו מתוך ה 7 הוא עולה רק לא ניתן לעשות DOWNGRADE.... זמן ההתנסות עומד לפוג, אני רוצה לחזור ל XP ולא יכול... הצילו.... הלוח הוא לוח גיגבייט GA-MA78GM-UD2H גרסת BIOS היא F2 תודה רבה....

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  24. Started by idanzo,

אז ככה ,אחרי כל פעם שאני קורא לחברים שיפרמטו לי תמחשב .. אני רוצה ללמוד לבד איך לפרמט מחשב .. מישהו יכול להסביר לי איך אתם התחלתם לפרמט לבד? תנו טיפים דרכים ? מאמרים שקל להבין אותם לזכור אותם ...אשמח לעזרה ..

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  25. Started by gal,

היי אז ככה הורדתי קבצים מהאינטרנט שמסתיימים בסיומת 001 כל קובץ הוא 14MB ובתוך כל קובץ יש bin וcue ואני לא מצליח להבין איך ליצור מהם ספרייה אחת שיש בה setup כמובן זו תוכנה גדולה למישהו יש רעיון???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.