עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי אר דיסק של 38 GB איך אחרי פירמוט יש לי 18 GB למה? בהתחלה הייה לי 2 כוננים שבכול כונן בערך 18 GB בטעות מחקתי אחד ועכשיו שהתקנתי את הווינדוס והכול ראיתי שייש לי רק 18 GB למה?? איך אני מסדר את זה :-\

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  2. שלום נפלה לי מערכת ההפעלה כתוצאה מerror בקובץ ה BCD ה DVD שלי עייף ולא מצליח לבצע Boot מהדיסק התקנה ולא מותקן לי ה recovery console קראתי מאמר שבו ניתן לאתחל את המחשב ע"י כונן דיסקטים אבל אני צריך את עזרתכם בשני קבצים הנה ההוראות : Then copy just the bootmgr and BCD files from the root of Vista on to the floppy. You will find the BCD file inside the boot folder, so you need to create a new folder on the floppy, call it boot and put the BCD file inside it אודה אם תוכלו לצרף את הקבצים או לשלוח למייל lt22@walla.co.il

3. Started by eladbu,

אניי מנסה לשנות את כונן D שלי ל C כי שם מותקן ווינדואס בפרטישן מגיק זה עושה קצת בעיות יש פתרון מהיר וללא השלכות רציניות???

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  4. Started by asypeer,

הי. כאשר אני מבצע כיבוי של המחשב, המחשב נתקע (רואים את ההודעות כאילו המערכת מבצעת כיבוי) אבל זה לא מתקדם לשום מקום. יש למישהו הצעה לפיתרון ? מחשב P3 אם זה עוזר במשהו. אסף

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב נייד עם וינדוס 8 והגיע כמובן העידכון ל8.1 אז עידכנתי רשמי כמובן ועכשיו כתוב לי למטה בשולחן עבודה build 9600 וכן secure boot isn't configured correctly 8.1 מה עושים עם זה ? ולמה יש לי כזה בילד ולא בילד רגיל ומושלם? וכן איך אני מבטל את הבקשה לסיסמה כשהמחשב עולה?זה לא היה קודם גם תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  7. Started by Yehudaa,

יש לי ניסיון עם הום פרימיום וויסטה עסקים . האם אפשר להסתפק בבסיק ? מה יחסר לי אם אקנה את זה?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  8. טוב, כמו שרואים בכותרת כשאני מדליק את המחשב הוא מגיע למצב שהוא מבקש ממני לבחור פרופיל בווינדוס...אבל יש לי רק אחד! וגם הוא מראה לי רק אפשרות אחת! מישהוא יכול להגיד לי מה לעשות? אני רוצה שהווינדוס יעלה לי בלי לשאול אותי את זה.. יש לי ווינדוס XP....תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by RonTwins,

שלום! יש לי את המפרט הבא: Intel Pentium 4 3.0Ghz 530 BOX MSI 915P Combo nVIDIA Geforce 6600 128MB PCIE Samsung 120GB SATA 7200RPM Ceon 512MBX2 CL2.5 DDR2 NEC ND-3550A Dual Layer X16 DVDRW LG X52X32X52 CDRW האם ויסטה יפעל אצלי טוב??? אני מדבר בעבודה זורמת כי במשחקים אני כמעט ולא אשחק בו... כלומר ICQ אינטרנט מסנג'ר פוטושופ וכאלה...

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by jeyjey,

שמעתי שכשמתקינים את הSP2 על ווינדואוס בעברית נדפק הווינדואוס זה נכון? כי חבר שלי התקין את זה על ווינדואוס בעברית והוא רוצה לדעת... איזה משחקים ותוכנות זה לא מפעיל? שווה להתקין את זה? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  11. התקנתי ווינדוס 2000 עם SP4. לאחר מכן התקנתי את ערכת התמיכה בעברית (MUI). אך עדיין ישנם מקרים שבמקום פונטים ואותיות בעברית מופיעים סימני שאלה "?". עברית מוגדרת כשפה נוספת במערכת אך עדיין ישנם בעיות. מישהו מכיר פיתרון?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by gal,

היי לכולם, יש לי שתי בעיות בXP 1.יש לי בעיה עם עברית עשיתי את כל מה שאפשר לתקן את זה ועדיין שאני מנסה לכתוב בעברית אני מקבל אותיות אחרות ממה שמודפס על המקלדת וריבועים כל מיני.אפילו כרגע אני כותב את ההודעה הזאת בוינדוס 2000 שלי כי אני לא יכול לכתוב בXP בהתחלה שהתקנתי את הוינדוס XP לא היתה בעיה ופתאום אחר כך בלי שום סיבה זה הופיע זה ממש צרה אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד. 2.יש לי איקונים מאוד יפים שמצאתי באינטרנט השאלה שלי איך מחליפים איקונים של המחיצות שלי לא מצאתי מאיפה עושים את זה מישהו יכול לעזור?? בתודה גל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני עם מחשב חדש ולא מותקן בו כמעט שום דבר, לפתע שמתי לב שהמחשב בקושי זז, לאחר בדיקה ב TASK ראיתי כי הקובץ הנ"ל גוזל כ 1.5 ומעלה גיגה מה 2GB שיש במערכת, מה זה הקובץ הזה בדיוק? ואיך אני מפסיק את זה, המחשב לא יכול לזוז ולא משנה כמה פעמים אני סוגר דרך ה TASK זה עדיין חוזר לאחר כמה דק'. כשאני בודק ב DESCRIPTION רשום שזה וינדוס מדיה פליר SHARING משהו...לא ביקשתי לשתף שום דבר דרך התוכנה האמת. ממתין לעזרתכם, תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by nir1234,

שלום, windows xp לא מצליח לעלות אצלי. לא התקנתי כל תוכנה או דריבר בזמן האחרון. הוא מגיע למסך עם הלוגו של windows וה- progress bar מתחיל להיטען, ואז שוב עושה restart. המצב היחידי שבו מערכת ההפעלה כן עולה זה safe mode without networking. נואש לעזרה!

15. Started by kobi_af,

אין אי אפשר להפטר כבר מהמסך הכחול הזה? הוא רושם לי bugcode:usb driver אבל דרייברי ה usb שלי תקינים התקנתי אותם שוב ואותה בעיה מישהו יודע לעומק מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  16. Started by Ameralis Zaiir,

שלום, אני לא בטוח אם אתם מכירים את זה, אבל יש אפשרות שלפני שהמשתמש יעשה לוגאין, הוא יצטרך לעשות ctrl+alt+del (כלומר תופיע לו הודעה שתגיד את זה). אני יודע איך עושים את זה ב2000 אבל בXP אני לא מוצא את זה, למישהו יש מושג איפה זה מופיע? תודה מראש, Ameralis Zaiir

17. כפי שאתם רואים או לא רואים אז יש לי בעיה במחשב המישפחתי שלנו פה בבית והיא שהמחשב מלבד זה שהוא זקן וסנילי כבר הוא עושה לי בעיה. לפני יומיים העברתי לפה כונן CD כי הכונן שבמחשב הזה טיפה דפוק ולא עבד אז העברתי לפה את הכונן מהמחשב שלי כי כרגע אני לא לגמרי זקוק לו כי המחשב שלי גם "מושבת" בגלל סיבות אחרות. החלפתי את הכונן וחיברתי כראוי את הכבל מתח ואת הכבל SATA ואז אני לוחץ ON והמסך בוט הרגיל עולה ואז הוא רושם לי הודעה שאומרת שיש איזה שהיא בעיה בווינדוס והוא לא יכול להעלות את זה ונותן לך ללחוץ למעלה או למטה לאיזה מצבים ואני מנסה ללחוץ כמו משוגע וזה לא נלחץ. מה שקורה זה שיש לזה טיימר בצד של 30 שניות ואז הוא "מדלג" על הפעולה וממשיך ועובר לשלב שהווינדוס {XP} מתחיל להיטען ואז הוא …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. כשאני לוחץ על קובץ מסוים עם מקש ימני בעכבר נפתח תפריט כזה: פתח, פתח באמצעות.... עכשיו, הבעיה שלי היא שנוספה שורה מוזרה לתפריט הזה (כנראה מאיזושהיא תכנה שהתקנתי, בידיעתי או לא בידיעתי....) ואני מעונין להוריד אותה... גם הסרה של כל התכניות המוזרות שהיו לי במחשב לא עזרו, והשורה הזאת לא יורדת מהתפריט, וגם פשוט לא פעילה שאני לוחץ עליה (יש EROR כזה שאני לוחץ) האם ניתן להוריד את השורה הזאת ? אם כן איך ניתן לעשות את זה? תמונה של השורה (בכחול): [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by Psibeast,

יש לי בעייה מוזרה, עניין אותי אם מישהו אי פעם נתקל בה. אני עובד עם Windows 2000 SP2, וכאשר אני מנסה לעשות Rename לקובץ, הוא מדי פעם מבטל את השינוי שאני עושה בזמן שאני עושה את השינוי. לדוגמה, יש לי קובץ בשל somefile.txt, ואני לוחץ F2, הטקסט של שם הקובץ נכנס למצב שבו ניתן לשנות אותו. אני מתחיל לכתוב שם: changed.txt, אבל באמצע הכתיבה פתאום תיבת הטקסט נסגרת חזרה והשם חוזר להיות somefile.txt. האפקט זהה לזה שבאמצע הכתיבה מישהו יבוא וילחץ לך על esc. אין Pattern קבוע למתי זה קורה. לפעמים זה נסגר חצי שניה אחרי שאני פותח את שם הקובץ, לפעמים יש לי כמה שניות שאני יכול בהם מהר לשנות את שם הקובץ, אבל בכל מקרה אין לי יותר מכמה שניות לשנות שם של קובץ אחרת זה נסגר בפתאומיות. זה קו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by OpenCan,

אחרי שדיי נמאס לי מהאנטיוירוסים שהיו לי, פשוט נשארתי בלי. הרצתי בדיקת וירוסים ברשת (www.bitdefender.com), והוא מצא דיי הרבה מאוד וירוסים, הרבה גם שפנדה לא מצא, אבל זה לא הפואנטה. הרבה מאוד וירוסים ובעיות היו בתיקיה C:\System Volume Information\_restore{E2BCD723-9322-4BD8-A4F8-AF8D5085F81C}. עכשיו, אני לא יכול לראות את התיקיה C:\System Volume Information בכונן C:\ שלי (ויש לי V על האפשרות של להראות קבצים מוסתרים), והתיקיה הספציפית C:\System Volume Information\_restore{E2BCD723-9322-4BD8-A4F8-AF8D5085F81C} לוקחת בערך 4 גיגה. אז שלוש דברים אני רוצה לשאול: 1. למה התיקיה הזאת משמשת, והאם יש עוד כאלו? 2. האם אפשר למחוק אותה? כי הרבה מקום פנוי, אין לי 3. למה הוא לא מראה לי אותה?…

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by ma4351,

יש לי ויסטה אולטימייט 32ביט חוקי ורציתי לדעת איך וכמה זה עולה לעשות עדכון ל64ביט?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. נתוני המחשב שלי: P166MMX, 96sdram100 with HD 20g מן הראוי לציין שבכל מערכות ההפעלה הקודמות הכול עבד מצויין, ומדובר בכמה יישומים סימולטנית כולל צריבה עם צורב סקאזי. הבעייה היא בלבד בהגדרות תקשורת האיי.די.אס.אל מבחינת גודל הכיסים, ובשל כך המליצו לי לעבור למערכות אנ.טי תודה מראש לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by elvispresl,

האם יש או הבדל?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. הייי אני עובד עם ויסטה כמה ימים ואני יודע שיש לה אנטיוירוס ופיירוול מובנים אבל רציתי לשאול אם לדעתכם זה מספיק או שאני צריך להכניס גם את הפיירפול והאנטיוירוס מהXP (עדיין לא העפתי את הXP אבל לא הספקתי עוד לעשות לVISTA סריקה)

• 0 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.