עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אחרי שהתקנתי תוכנהשל וידאו שהתקינה netframe1 מופיע לי הwelcome screen כשהווינדוס עולה ניסיתי לבטלדרך users בcontrol panel אבל לא עזר תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  2. אז ככה אני מחפש דרכים חדשות לעזור לבן אדם בשליטה מרחוק שמתקשר עם הדבר הבא: "המחשב שלי איטי מדיי. נראה שהכל עולהלאט וזה משהו שנוצר עם הזמן" דברים שאנחנו עושים במוקד: 1 - מוחקים כל מה שיש ב התחל>הפעלה>%TEMP% 2 - מריצים התחל>הפעלה>CLEANMGR.EXE ומנקים את כל מה שאפשר (כולל נקודות SYSTEM RESTORE מלבד האחרונה) 3- מגדירים ידנית VIRTUAL MEMORY על פי 1.5 מכמות ה RAM במחשב (אם יש לו ג'יגה אז שמים 1500-2000נגיד ). 4 - מגדירים ב התחל>הפעלה>MSCONFIG שרק התועניות הנחוצות עולות עם המחשב (מוחקים כם מתיקיית STARTUP) 5) בודקים שבכונן המערכת (בדר"כ \:C) יש יותר מ 200 מגהבייט פנויים בשביל ה SWAP FILE 6 - ממליצים להפעיל את מאחה הדיסק = DEFRAGMENTER השאלה היא האם יש עוד משהו …

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  3. לכונן C הוא נותן להיכנס ולכונן E וD הוא רושם את זה. יש דרך לעקוף את זה אם עושים מקש ימני ואז OPEN זה נכנס זה לא היה לי לפני בעיה ממש מעצבנת אני חייב עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by ofer,

נתקלתי בתקלה מוזרה בחלונות 200 פרו פתאום ללא סיבה הכל עולה יפה אך כל האיקונים על המסך להוציא הקבועיפ של מיקרוסופט אינם בתוכניות נעלמו רוב התוכנות (הן נמצאות פיסית ) ניסיון להפעיל תוכנות מלמד שכאילו נמחקו מהרגסטרי וכאילו הרגסטרי הלך לאחור או שונה גם דק וטסון עולה מידי פעם המחשב מוגן באנטיוירוס פייאר וול ואנטי מרגלים למה ? איך מתגוננים מזה ?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by ad112,

הייתי רוצה לדעת מי משתמש פה במערכת הנ''ל. אני זקוק לעזרה בהגדרת הרשת. תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  6. Started by alonpartuk,

שלום לכולם יש לי מחשב שהתקינו לי עליו XP לא חוקי ויש לי סיראל חוקי. אני רוצה לשנות את סיראל בלי לפרמט ולהפעיל אותו באופן חוקי. האם זה אפשרי? תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! חש ברשותי מערכת 64bit של AMD והשאלה שלי האם שווה לעבור ל-windows 64 או שזה עדיין מוקדם מידי וכדאי לחכות, תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by Voodoo3fan,

אהלן, מקווה שזה בפורום המתאים מתי פעם אחרונה הייתם על Win98? חחח... אני זקוק לעזרה רק בדבר אחד: עכשיו, אני צריך לפרמט רק את C בלבד. את D אני רוצה לשמור. אם אני מבין נכון, PRI DOS זה בעצם המחיצה של C שעליה Win98 מותקנת, ואילו EXT DOS היא המחיצה של D. העזרה בעצם היא בפירמוט עצמו, כשאני בוחר איזו מחיצה אני מעוניין לפרמט, ואני בוחר ב- 1, זה אומר שזה יפרמט רק את C ויאפשר לי להתקין מחדש את Win98? או שמא אני זקוק למחוק את שתי המחיצות, כלאמר פירמוט כללי של כל הדיסק הקשיח ורק אז זה יאפשר התקנה? אני פשוט צריך לדעת ב- 100% שכשאני מפרמט את C, זה רק את C. ואם זה יאפשר לי להתקין את Win98 גם כשאין צורך בפירמוט כללי של הדיסק הקשיח. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  9. לצוות הפורום שלום יש לי בעיה מעצבנת ביותר כל קובץ EXE שאני מקליק עליו או קיצור דרך לא נפתח ובמקומו האנטי וירוס עולה נסיתי לעשות קליק ימני שיפתח תפריט ואז OPEN אבל לא מופיע לי OPEN ובמקומו מופיע לי האנטי וירוס אם יש מישהו שיודע איך אני יכול לשחזר או לסדר ולהחזיר את זה למצב נורמלי אשמח לשמוע ניסיתי SPYSWEEPRT והורתי את כל הSERVICE שקשורים באנטי וירוס עשיתי WINDOWS WASHER למחשב אבל גם זה לא פתר תבעיה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by jackhammer,

טוב אני לא ממש בטוח שזה שייך לפה אבל זה הכי מתאים האם זה אפשרי שסיסמה (לווא דווקא סיסמה של הווינדוס) תכיל את המקש BACKSPACE? נגיד 12346, מקש הBACKSAPCE (כלומר למחוק את ה6) ואז 5 כלומר הסיסמה יוצאת 12345 אבל צריך כאילו לטעות בכוונה ושאם אני מכניס 12345 ישר זה לא יעבוד אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  11. המפרט שלי מצד ימין, ויסטה מדרגת את החומרה שלי 5.9, חוץ מהכונן הקשיח שמקבל 5.5. שם הקטגוריה המדויק הוא: Disk data transfer rate. אני יודע שזה קצת טיפשי אבל בכל זאת, איך אפשר לשפר את זה? הכונן הקשיח שלי הוא מדגם Western Digital WD3200KS Sata II 16mb buffer 320GB. איחוי לכונן הקשיח כבר ביצעתי...

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  12. היי לאחר ש"שדרגתי" את המדיה פלייר מגירסא 9 לגירסא 10 כל הסרטים שאני מנגן בו ובנגנים אחרים מופיעים כאילו תחת פילטר צהוב לבן מזעזע (כמו צילום ספייה למי שמכיר) ניסיתי לבצע חזרה לאחור עם הסיסטם ריסטור + חזרה לגירסא 9 - אך ללא הועיל. כמו כן, התקנתי שוב את כל הקודקים האפשריים וכן שוב את הנגנים האחרים אך ללא הועיל הבעייה לא נפתרת. פרט לבעייה זו השמע וכל אופציות המסך האחרות עובדות נפלא. עזרה בבקשה רותם

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  13. Started by Vidati,

התקנתי היום VISTA 64BIT וגיליתי שהדרייבר של כרטיס הרשת לא מתאים... (ידעתי את זה, אבל רציתי לנסות בעצמי ) ואז התחלתי לחפש דרייבר ל64ביט. לאחר חיפוש מיגע הגעתי למסכנה שהדרייבר האחרון שיצא לכרטיס הרשת שלי היה ב2003 וכמובן שהוא 32ביט... אז מה הפיתרון שלי? אני מחפש אתר שאולי מקודד מחדש דרייברים ל64ביט כי אין לי ממש רצון לקנות כרטיס חדש רק בגלל ה64ביט. יש למישהו רעיון? או שהפתרון היחיד הוא להחליף לכרטיס עדכני יותר שתומך ב64ביט? תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  14. עכשיו במקרה זה נהיה...אבל כשאני מכבה את המחשב יש שגיאה בסגנון דומה...מה יכולה להיות הבעיה? ואיך לבדוק?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by Kanshoof,

שלום, קניתי הארדיסק חדש (WD 80GB) חיברתי הכל כמו שצריך, כולל מאסטר סלייב, ראשוני ומשני (יש לי שני סידי רומים ושני הארדיסקים) הביוס מזהה הכל כמו שצריך, גם ווינדוס מזהה הכל כמו שצריך (בלוח הבקרה - הכל טוב בלי בעיות) רק ב"מחשב שלי" לא מופיע ההארדיסק החדש. מה לעשות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by Idan06,

רק אתמול התקנתי את Windows Vista וניסיתי לשחק משחקים. שיחקתי בPro Evolution Soccer 2008 ובריפליים יש מין איטיות כזאת כאילו המשחק מקרטע... מה שלא היה לי בWindowsXp.. עכשיו לשאלתי.. יש דרך לשפר ביצועי משחקים בVista?

17. Started by spotash,

כשאני מנסה להכנס אל הווינדוס, זה נתקע במסך הטעינה(המסך בו יש מן פס כחול כזה שעובר).זה לא נתקע אלה שהפס הכחול עובר אז זה לא נפסק וממשיך לעבור עד זמן בלתי מוגבל. אני מצליח להפעיל את המחשב רק במצב בטוח (כרגע אני במצב בטוח עם אינטרנט). בבקשה תגידו לי מה הבעיה ומה ניתן לעשות!.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by ac1240,

לפעמים הכמות זכרון שבשימוש אצלי עולה ל 97 אחוז שזה אומר כמעט כל ה 4 גיגה וזה לא וירוס או משהו סרקתי את המחשב ולא מצאתי וירוסים מה זה יכול להיות? בעייה שנייה לפעמים פתאום נוסף לי עוד SVCHOST.EXE לכמות הקיימת ומה ששונה בו זה שהוא תופס בערך 200 מגה ותוקע את כל המחשב עד שלא מפסיקים את התהליך שלו הוא תוקע את המחשב מישהו מכיר את התופעות האלה (זה קרה לי אחרי התקנה נקייה של VISTA SP2 )

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  19. Started by ido-nava,

שלום יש לי מחשב חדש (intel i3 2100 sandybridge, asrock h61-hvs, 2x2GB Transcend DDR3 1333MHZ). כאשר התקנתי Windows 7 (כמובן 64bit), במאפיינים של המחשב רשום Installing Memmory (RAM): 4GB (3.73 GB usable). למה זה ? יש לי עוד 2 מחשבים בבית עם 4GB זכרון וWin7 64bit והוא מזהה לי את כל ה4GB בשניהם...

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by Electric Boom,

הוספתי היום כונן סלייב,חיברתי ככה לוח-מאסטר סלייב כבל אחד ולוח-צורב-די וי די כבל שני. הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס לכונן די וי די והוא לא שאל אותי press any key to boot from cd... אבל בצורב כן זאת בעייה ראשונה למה זה קורה?(ממקודם הוא עלה משניהם,אם אותן הגדרות ביוס כמו עכשיו). בעייה שנייה היא שכאשר אני נכנס להתקנה של win 2k או XP אני מקבל \i386\ntkrnlmp.exe is invalid error code 7 (הסלאש האחרון הוא בהתחלה). הרצתי חיפוש במייקרוסופט,לא מצאתי ת'תשובה. מישהו יכול לעזור לי?? ד"א אני יודה אם תוכלו לעזור לי גם בלמה אין לי כונן דיסקטים כשהכבל והכונן בסדר...//העתקתי את זה מתמיכה כנית לא קשור... אל תסדרו חוטים זה מוביל לאין ספור בעיות!!!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  21. Started by 3pac,

יש לי בעיה שכנראה קשורה לדרייברים . משחקים מסוימים קורסים(כאילו מנתקים את הכבל שמחבר בין מהכרטיס מסך למסך ואני חייב לעשות ריסט) אצלי ,אבל רוב המשחקים פועלים כמו שצריך בלי בעיות. היו לי קרסות בWANTED ,בטלתי את ההגנה של NOD32 והמשחק הפסיק לקרוס. עכשיו קורה אותו דבר עם Dead Space . נסיתי לבטל את ההגנה של NOD32 אבל זה לא עוזר. בדקתי בevent viewer אם יש שגיאות ומצאתי כמה שקשורות לCatalyst Control Center: 1 0000000001: 2009-05-15 17:06:48:478 Failed to merge manifest file: C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\MOM-InstallProxy\mom-installproxy.xml with exception: Could not find file 'C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\MOM-InstallProxy\mom-installproxy.xml'. Error…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by desert,

כי אין יותר ווינדוס אפדייט ל 98 ויש לי ENABLED , ואם אני מתקין את ההתקנות שהם מציעים אחד אחד , זה גם מעייף וזה גם יכול לדפוק לי את ווינדוס זה קרה לי פעם. יש פיתרון איך אני יכול לעדכן את המערכת?[וזה SECOND EDITION]

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by alex15,

יש לי מחשב שיש בו 2 GB RAM ואני לא יודע האם להתקין את ויסטה או לא ... והאם הויסטה טובה כמו שכולם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  24. יש לי את המתרגם הזה לעברית.. עכשיו השאלה היא אם אפשר להכניס אותה להתקנה שזה יהיה ישר עיברית בלי שאני יצטרך להתקין מהתחלה אחרי כל פירמוט? אם כן, פרטו בבקשה =)

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  25. כי שאני בא להתקין אותו (לא את ה-C) אז זה מיד מסיים או ישר אומר שזה סיים.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.