עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by טל אזולאי,

יש לי דיסק של Windows Xp מקורי אבל אני לא יודע איך מפרטים את המחשב נכון הגעתי למסך הכחול מה אז ? אני פשוט רוצה להתקין Windows Vista אבל קודם כל אני רוצה לעשות FORMAT על C אז תעזרו לי בבקשה ..!

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  2. Started by BeNDeR,

אני מחפש מקום בוא אני יוכל לאחסן קובץ ברשת ובעזרת לינק כל אחד יוכל להוריד אותו מהאינטרנט ! בסביבות ה 10 יותר היה מעולה : )

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by GRINFELD,

יש לי את היוזר אבל אין לי סיסמא. יש לזה מין administrator או משהו כזה שאני יוכל להיכנס בלי לדעת את הסיסמא? תודה.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  4. Started by oooz,

ניסיתי כמה... אבל הם לא עובדים משום מה... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by bneli,

אני כבר הופך את האינטרנט ימים ולילות כדי למצוא איזה מדריך עם XP 64 ביט וכלום ניסיתי מיליון גירסאות של MUI שרושם לי שגיאה של "Wrong File Image" חשבתי אולי לחטט בקבצים של MUI ולשים לבד אבל אני לא יודע איפה... XP מובנה בכלל וותרתי מלחפש אבל מצאתי שהיו מפרסמים אותו בZAP למכירה בעברית אז ככה שחייב להיות גירסה של 64BIT אם הם היו מפרסמים... תוכלו עזור לי איכשהו בבקשה? אפילו אולי איזה משהו לא רשמי שמישהו בנה (לא פונטים רק....כי כמו שאתם רואים את זה התקנתי..) אני יעשה הכל כדי למצוא WINDOWS XP 64 BIT שיש בו עברית !!

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by ^HocK^,

מותקנות אצלי 2 מערכות הפעלה: windows XP pro windows 2000 איך אני יכול להסיר אחת מהן? את ווינדוס 2000? תודה.

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by QQQ,

קניתי אתמול את הסט LOGITECH DiNovo Media desktop laser. לעכבר יש LAGים מציקים בתדירות גבוהה יחסית. לפעמים הוא פשוט בקושי מגיב, ולפעמים הוא בדיליי של שניה-שתיים בערך. נניח אני מזיז את הסמן במעגלים, עוזב את העכבר והסמן ממשיך לזוז. לפעמים הוא ממש בדיליי שאם אני מזיז אותו מהר הוא פשוט "מוותר" באמצע ומתנתק ולרוב פשוט כשמזיזים אותו מקבלים תגובה מאוחרת. כמובן שזה ממש מציק - בפועל לפעמים קשה להגיע לנקודה מסויימת (אייקונים, חלונות וכו'). ושאני לא אתחיל לדבר על גיימינג. אחרי חיפוש מהיר של גוגל, ראיתי מישהו שאחד התהליכים אמר שגרמו לLAG המדובר, ואחרי שהוא הפסיק אותו התקיעות הפסיקו. רציתי לבדוק אם אותו דבר תקף אצלי והפעלתי את המחשב (מ"ה WINDOWS 7 X64 ד"א) במצב בטוח. ופוף - הלאגים…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by R0tem1,

קניתי לא מזמן מחשב חדש, בהתחלה התקנתי עליו XP PRO 32 וכל הUSB עבדו מצויין. החלטתי לעבור לVISTA ומאז שהתקנתי אותה יציאות הUSB במחשב הפסיקו לעבוד. הלוח אם הוא GIGABYTE GA-M56S-S3 והתקנתי את כל הדריברים העדכניים כשאני מכניס התקן USB מופיע לי חלון שכתוב בו שהדרייבר להתקן לא מותקן והוא מציע לי לחפש את הדרייבר באינטרנט, אני בוחר לחפש והוא לא מוצא. אני לא מצליח למצוא אותם גם בחיפוש ידני מה שמוזר הוא שנגן MP3 של SANDISK התקין בעצמו את הDRIVR והוא כן עובד. מה לעשות?? תודה

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  9. שלום לכולם כמו שרשמתי בכותרת נעלם לי הדסקטופ....לאחר שהתקנתי איזה תוכנה לעשות יענו את הווינדוס יפה ...הסרתי אותה ופתאום אין שולחן עבודה אני עובד עכשיו דרך הפקד משימות אבל זה התחיל להימאס כל הסיפור הזה אז אם מישהו יכול עזור אני אודה לו מאוד

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by LinkTree,

שלום, יש לי רשת ביתית - ובמחשב אחד יש לי כונן E - שיש בו מוסיקה שאני רוצה לשתף לשאר המחשבים. ביצעתי SHARE ואני רואה את הכונן במחשב השני - אבל לא יכול לנגן קבצים - לא להעתיק או לגשת לכלום בתוך הכונן עזרה PLEASE

11. Started by lzion,

שלום לכם יש לי מחשב חדש (חודשיים) --------[ AIDA32 © 1995-2003 Tamas Miklos ]--------------------------------------------------------------------------- Version AIDA32 v3.80 Author tamas.miklos@aida32.hu Homepage http://www.aida32.hu Report Type Quick Report Computer OREN (המחשב של אורן) Generator Bug Operating System Microsoft Windows XP Home Edition 5.1.2600 (WinXP Re…

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  12. שלום לכולם: יש לי winXP PRO ולפעמים שאני במחשב פתאום קופץ לי חלון שהכותרת שלו בפס הכחול למעלה זה: Messenger Service ואז כתוב to 1234.434.434 ip שלי.... ומתחת ההודעה.. וכל פעם כתוב שם משהו אחר... פעם בעברית היה כתוב על איזה אישה שרוצה עבודה.. פעם היה כתוב איום שאם אני לא יכנס לכתובת "....................." אז ישלחו לי מלא ספאם לאימייל.. וכל מני... ואני רוצה לדעת איך לעשות שהחלונות האלו לא יבואו לי.. כי זה מפריע לי אם אני משחק אז באמצע זה קופץ לי... בפעם הבאה שזה יעלה לי [זה בא הרבה...] אז אני יביא לכם תמונה!! בבקשה תעזרו לי - תודה! עריכה: העלתי תמונה!! אפשר לראות פה: http://photos.walla.co.il/ak47_ או פה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/a/k/4/7/_/@/@/@/@/@/@/@/@/@…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by dan9,

אז ככה מודובר על מחשב דיי פשוט.. Q6600 6GBG RAM WINDOWS 7 ultimate x64 ומערך של 10 דיסקים קשיחים של 1.5 TB כל אחד. המערכת בנויה בצורה כזו שהדיסק הראשון מחולק ל2 אחד למערכת ואחד ל D ככה שכל שאר 9 הדיסקים מחוברים ברייד וירטואלי ל D כמו בציור שמצורף (10 דסקים שהראשון מחולק ל 2 C.D) עכשיו מה שקרה זה שדיסק אחד הלך לעלומו ולא מפסיק לתקתק..(לא עולה גם בבדיקה של הביוס) וברגע שאני מנסה להעלות את המחשב (את הוינדוס) עם הדיסק ובלעדיו אני מקבל מסך כחול.. מה ברגע שחסר דיסק אחד במערך המחשב לא משוגל לעלות? לא הגיוני? ומה לגבי כל החומר? אין דרך אחרת לגישה? מדובר על מערכך מובנה של הוינדוס 7 תודה לכל העונים....

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by poltergeits,

היי מי יכול לארגן לי לינק או איך להוריד רק את העדכון המלא של SP1 ? בבקשה זה דחוף!!!!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  15. לאחרונה קרה לי דבר מוזר בזמן עבודה על המחשב פתאום הכל קפא עשיתי ריסטרט המחשב התחיל לעלות ואז איך שזה מגיע לקטע של ה "WELCOM" המסך נכנס לתרדמת ואין כלום! אז החלטתי לעשות ריפייר ואז זה התחיל לעשות סט אפ למחשב ואז נתקע בשלב מסוים עכשיו מה שקורה איך שאני מעלה את המחשב הוא עושה לי setup is restarting כאילו רוצה להמשיך מהנקודה שנתקע ואז נכנס למצב עם מסך שחור ורואים רק את הסמן(חץ) של העכבר ואין שום תגובה מת לנסות להחיות את מערכת ההפעלה אודה לכל מי שנתקל בזה ויכול לעזור אני מקווה שיש פתרון תודה מראש לכולם ויום טוב נ.ב התקנתי וינדוס בארד דיסק אחר הכל עובד פיקס ויש לי גישה להארד דיסק עם המערכת הפגומה איך לעזעזל אני מחיה אותה! אולי אפשר ב" ריקוברי קונסול" איך שהוא יש לי גישה מ…

16. Started by sahargt,

הייי מחקתי בטעות את הסל מיחזור מהשולחן עבודה איך אני מחזיר את הסל מיחזור? אני משתמש בויסטה גירסה אנגלית 32 וגם אייך אני מבטל את הסיסמא בכניסה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  17. שלום אני חייב עזרה לא מצליח לסנכרן את המכשיר בבלוטות למרות שהורדתי את העדכון בכבל USB הכל עובד

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by NetSpider,

מותקן לי WindowsXP Pro ... הסיפור הוא כזה , יש לי בכונן D: סרט עם סיומת "avi" ... שאני מנסה להעביר אותו לאינשהו או למחוק הוא רושם לי את זה ... עכשיו אין לי שום User's אחרים , ושום תוכנה לא מריצה את הקובץ הזה .. חיפשתי ב Registry ,אולי זה תחת שימוש או ממשהו ... לא מצאתי כלום . וזה כל קובץ avi שמעותק לשם יעשה את אותו הדבר ... דבר שני אני רוצה לשאול זה ,איך תמיד להיות מחובר לWindows תחת Admin .. עכשיו אני מחובר דרך היוזר שאני עשיתי לעצמי ואני לא צריך את זה מכיוון שרק אני על המחשב .. אני רוצה להיות מחובר דרך הADMIN כדי לקבל שליטה מלאה . ועוד אולי מישהו ימליץ על ביטול כמה Service's לא נחוצים ...

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by Refaelo,

שלום לכולם התקנתי את ה-windows 64 ויש לי שתי בעיות: 1.אני לא מצליח להגדיר את ה-GAME PORT ,מופיע לי שורה ,תחת sound video and game controlers "unsoported standart game port" 2.יש לי גם שורה של "unknown device" תחת other deviceds שאני לא יודע מה זה ולא יודע איך מתפטרים מזה . תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by skywalker13,

שלום קניתי לא מזמן מחשב כף יד ipaq של hp. ומותקנת עליו מערכת ההפעלה windows mobile. וישם שמה כמה דברים ממש מעצבנים ולא נוכים שלא הצלחתי לשנות. שהם: המסך הראשי - אם 4 אייקונים של מולטימדיה התפרטי start והשאלה שלי היא האם אפשר לעשות את הדברים הבאים ואיך: המסך הראשי - לעשות כמו במחשב שיהייה לי תמונת רקע כלשהי ואייקונים שאני יגדיר מראש. התפריט start - התפריט מחולק ל-3 חלקים. רשימה של תוכנות שמוגדרת מראש. רשימה של התוכנות האחרונת בהם השתמשתי. והרשימה האחרונה הכוללת את programs ו-settings. האם אפשר בתפריט זה להעיף את את הרשימה של התונכנות האחרונת שהשתמשתי בהן? תודה מראש לכל העזורים.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  21. Started by a-gold,

שלום לכולם אני צריך קצת עזרה מכל אלו שמבינים בSERVER ,לצורכי הלימודים שלי אני צריך להגדיר בדומיין הגדרות של שומר מסך(שיפעל אחרי זמן מסויים וידרוש סיסמא וכו'). כמובן שאני מגדיר את זה בGPO אבל אין לי אפשרות להגדיר את זה ברמת computer configuration אלא רק תחת USER איך אני גורם שזה יחול על כולם???

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  22. Started by Black_Citadel,

צריך להשאיר על DEFAULT או לשנות לHEBREW??? רק מי שמבין שיענה. תודה.

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by harry,

אז ככה, יש לי לפטופ. ופתאום יום בהיר אחד הוא לא מוכן להיכנס לי למצב sleep !!! אני ניסיתי הכל! הלכתי ללוח בקרה, בחרתי בpower option הגדרתי את המחשב שלי כלפטופ, וניסיתי להגדיר בתפריט שם , אבל המצב שינה שם בכלל לא קיים!!! בנוסף ניסיתי ללכת לשורת משימות וללחוץ על turn off והאפשרות של הsleep mode בצבע אפור ולא ניתן ללחוץ עליה!! אני מתחנן שמישהוא יעזור לי כי זה מאוד קריטי בישבילי במיוחד שאני משתמש בו ללימודים! בבקשה אם מישהוא יודע איך ניתן לפתור את הדבר הנורא הזה שיכתוב בפורום בהקדם האפשרי! אני עובד אם ווינדוס xp fro . תודה מראש harry

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  24. אני לא מוצא אותו ב-add/remove גם כשה-show updates מסומן בווי מאיפה אפשר למחוק את העדכון? http://img100.imageshack.us/img100/196/afdsewyo8.jpg

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by k_700,

התקנתי מחדש תווינדוס ואני צריך לעשות אקטיבציה, מישהו יודע איך ?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.