עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. רציתי לדעת איך מבצעים הגבלת משתמשים אגרסיבית על משתמש מסויים נתתי למשתמש הרשאה של אורח אבל עדיין יש תוכנות שהוא יכול להסיר ולהתקין בכל זאת יש אפשרות לתת למשתמש הרשאה נמוכה כל כך שלא תיהיה לו שום גישה להגדרות מערכת בכלל? אלה רק לתקית המשתמש שלו בלבד ולא קבצים מעבר לכך? מה שאני מחפש זאת בערך הרשאה גישה שיש למשתמש בלינוקס בתור ברירת המחדל רק יותר אגרסיבית ככה שהוא גם לא יוכל לקרוא קבצים שלא נמצאים בתקיה של המשתמש שלו אני מעדיף אפשרות כזאת דרך הוינדוס ולא דרך תוכנה אך דרך תוכנה זה גם טוב תודה

2. בזמן האחרון המחשב שלי נתקע לפעמים ולרוב מופיע הודעת שגיעה סתנדרטית כאילו עם הלשלוח ולא לשלוח איך אני יכול לבטל את זה ועוד שאלה איך אני מבטל את הדיבגר(נראה לי ככה קוראים לזה) דוקטור ווטסון או משהוא כזה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  3. אז ככה: יש לי amd 4200+ X2 2gb samsung זיכרון התקנתי WINDOWS XP 32BIT [הרגיל] עכשיו יש לי בעייה ממש ממש רצינית שלא הייתה מקודם, כשאני מפעיל: azureus [ביטטורנט] FireFox 2.0 Media Player 11 העכבר כבר מתחיל להיתקע ובקושי לזוז, והמוזיקה מתחילה להיתקע! ה cpu עובד על בין 1% לבין 11% ולא עולה את זה. זה משהו אל נורמלי... מה זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  4. ובאמת הוא ציין שיש בעיה , השאלה שלי איך מתקנים את הבעיה... יש תמונה [br]פורסם בתאריך: 11.01.2007 בשעה 19:28:14 בדקתי גם בתוך התיקייה C:\Program Files\Internet Explorer כאשר אני לוחץ על IEXPLORE.EXE שום חלון לא נפתח , אין תגובה.[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by meital_yaakov,

יש לי בעיה שאני לא יודעת איך לצאת ממנה כל מחשב שהיה לי הייתה אותה בעיה עובד בהתחלה טוב ואחרי כמה שעות אפילו לפעמים פחות הוא נתקע "מעבד 80 - 100 אחוז מאמץ , דף לא מגיב" אני חייבת לציין שיש לי כמות גדולה מאוד של זיכרון 4GB ותמיד יש בערך 2.5GB פנוי ... ככה שזיכרון זאת לא הבעיה הבאתי טכנאי הביתה שבדק חלק חלק ואמר שזה תקין כונן קשיח - MHDD 4.6 תקין , MEMTEST 3.3 תקין עבד 10 שעות כל הלילה , מעבד על 30 - 40 מעלות בפירמוט האחרון שעשיתי ביקשתי מהטכנאי בכוונה להתקין דברים מאוד בסיסיים וזה הסדר : 1. XP 2. דרייברים לוח 3. דרייבר כרטיס טלויזיה מולטימדיה 4 . אנטי וירוס 5.עידכוני אבטחה מ SP2 ל SP3 אני חייבת לציין שהפעלתי את הכרטיס טלויזיה ראיתי סרט ובמקביל התקנתי את התוכנה של תפוז …

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  6. היי יש לי תוכנה מסויימת שאני עובד איתה והיא דורשת תמיד הרשאת אדמיניסטרטור(אני) אפשר לעשות איכשהו שהיא תיפתח קבוע כאדמיניסטרטור? תודה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by dorsk,

מאז ששדרגתי זכרונות ל4GB זה לא מזהה לפחות 3GB בויסטה 32BIT זה מזהה רק 2.5GB ושהוצאתי כרטיס מסך אחד זה זיהה 2.85 GB תמונה ראשונה זה מראה 4GB: http://www.zix.co.il/images/z-983665992.jpg תמונה שניה מסומן מלבן מראה רק 2.5: http://www.zix.co.il/images/z-681901914.jpg עוד תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-932393965.jpg עוד אחד: http://www.zix.co.il/images/z-824272230.jpg מפרט: 9800GTX SLi One card XFX Two Card Twintech G.Skill 4GB 1000mhz CL5 XFX 780i 3-Way SLi Intel Core 2 Duo E8500 3.13GHz @ 4.04GHz. התקנתי דריברים הכי עדכנים

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by redead,

התוכנה סירבה להיות מוסרת אז השתמשתי בPerfect Uninstaller כדי להעיף אותה ועכשיו היא עדיין מופיעה לי בADD/REMOVE ... יש דרך להעיף את זה משם גם?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  9. הצבע שבו מסומן קובץ כנבחר הוא תכלת בהיר ואיננו בהיר דיו עבורי. האם העניין ניתן לשינוי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  10. אני חושבת שזה בחומרה, אבל אני לא בטוחה . במידה ולא אנא הפנו אותי לפורום המתאים. אז קניתי מחשב נייח לפני מספר חודשים א. יש לי שני דיסקים מקומיים C ו E. רק כנראה שאת E הם לא איתחלו... ההודעת שגיאה: הדיסק אינו מאותחל : הדיסק בכונן E אינו מאותחל. האם ברצונך לאתחל אותו כעת? ואז יש לי אופציה לאתחל ובאפשרויות אתחול יש לי אתחול מהיר... מה לעשות ? במה לבחור? האם לעשות אתחול רגיל ואם כן כמה זמן זה אמור לקחת? נתון לי שיש 129 G בכונן E.. זה הגיוני בכלל? פשוט בC יש לי הרבה פחות ב. לפעמים כשאני מפעילה את המחשב אז זה דורש ממני להפעיל אותו מחדש.. משהו כנראה בBOOT SEQUENCE.. דיברתי עם אחד מאלה שקניתי הם את המחשב והוא אמר שזה כנראה בעיית חומרה .. שאלתי אותו על הבוט סיקוונס, הוא הפנ…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  11. יש לי רק את sp2 ו ie6 שמעתי טובות על אקספלורר 8 אבל מיקרוסופט דורשים להוריד הרבה עדכונים לפני הורדת הדפדפן... מה דעתכם? ערן

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by ac1240,

לפעמים הכמות זכרון שבשימוש אצלי עולה ל 97 אחוז שזה אומר כמעט כל ה 4 גיגה וזה לא וירוס או משהו סרקתי את המחשב ולא מצאתי וירוסים מה זה יכול להיות? בעייה שנייה לפעמים פתאום נוסף לי עוד SVCHOST.EXE לכמות הקיימת ומה ששונה בו זה שהוא תופס בערך 200 מגה ותוקע את כל המחשב עד שלא מפסיקים את התהליך שלו הוא תוקע את המחשב מישהו מכיר את התופעות האלה (זה קרה לי אחרי התקנה נקייה של VISTA SP2 )

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  13. 1) אם ההרדיסק שלי מחולק ל2 והרדיסק c: שליהוא רק 10 ג'יגה ואני רוצה להתקין WIN7 ..זה לא מספיק ...אני יכול לקחת מהמחיצה השניה של D עוד ג'יגה לטובת C כדי שיהיה לי מקום להתקין ? 2) ניתן בכלל לשדרג מ XP PRO ל 7 ? ואם לא יהיה ניתן בהמשך ? תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by Old Cat,

שאלתי גם בפורום ניידים, אשאל שוב כאן מההיבט של התקנת מערכת ההפעלה: לנובו G530 מגיע עם ויסטה בסיסית (HOME BASIC). כשמנסים להתקין ויסטה ממדיה אחרת (מקורית וחוקית) אי אפשר להתקין, מתקבל BSD . גם כשמחליפים כונן קשיח לחדש בלי המחיצה הסמויה של לנובו - המערכת לא ניתנת להתקנה. הבעיה לא במדיה DVD להתקנה כי נבדק על מחשב אחר והיא מותקנת בלי בעיות. זה פטנט של לנובו למניעת התקנת מ"ה אחרת מזו המותקנת כבר? רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  15. Started by roisg,

שלום, לא מכבר התקנתי VISTA ULTIMATE. הדיסק הקשיח שלי הוא 320 גיגה ומחולק ל-50 והשאר. בפרטיציה היותר גדולה התקנתי את הויסטה (בקטן מותקן XP). מאז אני שם לב שכל הזמן הולך ופוחת כמות הדיסק הפנוי בכונן שעל הויסטה מבלי שאתקין שום תוכנה חדשה, וגם אם כן - בטח לא תופסות כל כך הרבה מקום. התחלתי עם בסביבות 210 גיגה פנויים וכעת יש 170. למישהו רעיון מה הסיבה ?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  16. בוקר טוב חבריה, בעיה:התאריך בביוס שנת 2003 ,וינדוס לא עולה רק לאחר שינוי ידני לתאריך עדכני. המחשב p4r800vm גירסא ver 1.02 מה צריך לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by naoriko,

יש לי בעיה בווינדוס ויסטה אחריי שאני מדליק את המחשב אני משתמש בו קצת ואז הוא נתקע ולא יכול לעשות כלום חוץ מלהזיזי את העכבר וניסיתי הכל! מה אני עושה בששביל לפתור תא הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  18. יש לי עכשיו Ultimate ואני לא חושב שיהיה לי הבדל בינה לבין הגירסה הכי פשוטה מדד חויית הוינדוס שלי עומד על 3.0 אבל עדין אני מרגיש את הווינדוס כבד

19. Started by yamaha,

התקנתי xp לשני מחשבים בעלי הרד דיסק sata באחד המחשבים בשלבים הראשונים של ההתקנה המערכת דרשה דיסקט של התקן sata או משהו כזה ובמחשב השיני הכל הלך חלק בלי בקשה דומה שני המחשבים היו אמורים להיות זהים מבחינת חומרה [[שניהם אותה הזמנה (בהפרש של שבוע...) מחנות מחשבים ידועה]] השאלה היא מה היה שונה בינהם בחומרה שגרם לבקש את ההתקן? ואם באמת יש שוני אז מה עדיף ? (אם זה סוג של sata או משהו בלוח...)

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by PhoenixBoy,

הווינדוס שלי (XP Pro SP2) לא מזהה את הצורב שלי בכלל, כלומר הוא לא מופיע במחשב שלי. מה עושים? אין לי וירוסים...

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by atlas,

מחקתי בטעות את הקובץ שיוצר אפשרות בחירה בין חלונות XP ל me איך יוצרים אותו מחדש? אים אני לא טועה זה קובץ boot.cfg

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by shloosh,

התקנתי לפני כמה זמן עוד פעם את הדרייבר של nforce 2 שלי כי היה בעיה בתוכנת הסאונד של הכרטיס קול, ופתאום הוא כאילו לא מזהה לי את ההארד דיסקים: אני נכנס ל-device manager וב- IDE ATA/ATAPI controllers כאשר אני לוחץ על זה במקום primary master ו- secondery master זה רושם לי עכשיו: NVIDIA@ Nforce IDE controller מה זה מה לעשות איך להחזיר את זה????

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. כל פעם שהמחשב עולה מתנתק לי המיקרופון הוא על מצב MUTE ואני צריך לשנותו. עד לפני שבוע לא הייתה הבעייה. ביצעתי עידכוני תוכנת חלונות וסקייפ וכן התקנתי תוכנת סריקה. מה לעשות? מעצבן!!!!!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי וינדוס XP בעברית יש אפשרות להפוך אותו לאנגלית עכשיו?

25. Started by HAIM511,

אני יודע שדיברתם על זה אבל אני לא מצליח לעשות כלום איפסתי את הביוס אבל זה לא עזר, המסך של הפתיחה של הווינדוס עומד הרבה זמן עד שנכנס לווינדוס, אתמול ניתקתי כוננים וחיברתי אותם וגם ניתקתי וחיברתי מאווררים יכול להיות שזה זה ? תודה בכל אופן.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.