Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כבר איזה חצי שנה אם המחשב ואני לא יודע מה זה. יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 800 באס אם 5 דיסקים כש3 על raid 5 אם כרטיס יעודי 2 גיגה זיכרון איכותי כרטיס מסך gigabyte 9600 pro וספק כח antec smartpower 400w שהגיע אם המארז מארז antec 1040B אני חושב ככה קוראים לזה שחכתי לציין אבל העניין קורא כשאני משחק במחשב או משתמש בגוגל earth יש לי הרגשה שזה בגלל הכרטיס מסך. המחשב פשוט נתקע, בלי מסך כחול ובלי כלום. ואני צריך לעשות reset
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אתמול נגמרו לי הבטריות בעכבר (והוא אצלי שבועיים :-X) בכל מקרה חשבתי שזו תוכנה שמאיטה לי את הסמן או קליטה לא טובה ולחצי על השילוש הקדוש \: (ctrl + alt + del) וכנראה שלחצתי על משהו ותראו מה קרה איך ניתן לתקן את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום! המחשב מחובר בכבל לרשת במעונות (אין צורך בחייגן או הגדרות כלשהן, פשוט לחבר ולגלוש). כשמשתמשים בויסטה יש ניתוקים מהרשת כל כמה דקות. בעיקר בתוכנת סקייפ. כשמחברים מחשב אחר עם חלונות אקס פי הבעיה לא מופיעה. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
נתקלתי בתקלה מוזרה בחלונות 200 פרו פתאום ללא סיבה הכל עולה יפה אך כל האיקונים על המסך להוציא הקבועיפ של מיקרוסופט אינם בתוכניות נעלמו רוב התוכנות (הן נמצאות פיסית ) ניסיון להפעיל תוכנות מלמד שכאילו נמחקו מהרגסטרי וכאילו הרגסטרי הלך לאחור או שונה גם דק וטסון עולה מידי פעם המחשב מוגן באנטיוירוס פייאר וול ואנטי מרגלים למה ? איך מתגוננים מזה ?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ממש בטעות מחקתי את הסמל בסרגל כלים שמעביר בין החלונות בתלת מימד מישהו מתנדב להעלות את שלו לאינטרנט? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי דיסק מקורי של Windows XP Pro SP2 Hebrew איך אני מתקין כך שהווידוס יהיה באנגלית?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הנה תמונה אתם רואים מזה רושם לי שם ברביבוע. אני מנסה ללחוץ על ההודעה שם וזה לא נכנס
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
היי לכולם. אני מתכנן לשדרג עוד כמה שבועות את המחשב ורציתי לדעת האם זה אפשרי להשאר עם ההתקנה הנוכחית של ויסטה גם אחרי שאני אחליף לוח אם, זכרון ומעבד? הוא ידע להתמודד עם השינויים או שצריך להתקין מחדש?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
הסתבכתי קצת. אני מתקין ויסטה במחשב חדש. ניסיתי לחלק את הדיסק לשני כוננים בהתאם להוראות במדריך. בהתחלה כל הדיסק הופיע כ- unallocated, במצב זה התאפשר רק לעשות new. בלתי אפשרי לעשות פורמט. לחצתי על new ובקשתי 120 ג'יגה (הדיסק 250). לאחר ביצוע הפעולה קיבלתי prtition בגודל של 117 ונשאר unallocated של 116. בשלב זה אפשרי היה לפרמט רק את ה-partition כמו כן ניתן היה לבצע עליו Extend. ל-unallocated לא ניתן היה לבצע פורמט ו-Extend. ניסיתי לבצע extend ל-partition והוא הסכים לבצע רק לגודל של כל ה-partiotion +1M כלומר 120001. לא הצלחתי להבין מזה אין אני מגיע למצב שיהיה לי C ו-D כאשר כל אחד בגודל של כ-120. לאחר שבצעתי התקנה מלאה של ויסטה הגודל של C הוא 117. אין לי גישה לכל הדיסק…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
התוכנה סירבה להיות מוסרת אז השתמשתי בPerfect Uninstaller כדי להעיף אותה ועכשיו היא עדיין מופיעה לי בADD/REMOVE ... יש דרך להעיף את זה משם גם?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני מקבל לחיכי 3800X2 שהוא כאמור 64 BIT. רציתי לדעת האם כדאי לי לעבור לעבודה עם ווינדוס 64? אני יודע שמבחינת דרייברים למשל צריך להתקין את ה64 BIT, אבל רציתי לשאול מה לגבי כל התוכנות שאני עובד איתם כיום כגון: MIRC,ICQ,NERO7,FIREFOX,BINTORENT,NOD32 וכל מיני משחקים שיש לי יעבדו כרגיל? זאת אומרת שלא יהיה איתם בעיות וכל מיני מסכים כחולים והפעולה תהיה כמו בווינדוס הנוכחי? ועוד שאלה אחת אחרונה, לדעתכם הלוח ASUS M2N-E מגיע כבר עם דרייברים ל64 BIT? כי הוא מיועד לA64 בלבד.. תודה רבה קובי
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
לפני יומיים הסרתי את האנטי וירוס הישן במטרה להתקין גרסה חדשה יותר מיד בתום ההסרה הוינדוס מודיע שהוא גילה וירוס ונעל את המערכת במצב windows alert שבו אין כל אפשרות להגיע לכונן C ללוח הבקרה וכו... עשיתי פירמוט שעבר בהצלחה (windows xp home service pack 2) עידכנתי לחבילה ה3 אבל כל העידכונים שאני מנסה להתקין עכשיו נכשלים... בנוסף הוינדוס זורק אותי מתוכנות מסויימות שאבדו ללא רבב בעבר... יש פתרונות לבעיות אלה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה: הסידירום והצורב נעלמו לי מהמחשב שלי אבל מופיעים בביוס וגם ב"מנהל ההתקנים" אבל עם סימן קריאה בצבע צהוב. יש לי תחושה שזה וירוס אבל עשיתי סריקה וגם הרצתי COMBOFIX וזה לא עזר.. מה עושים? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום רב... אני משתמש חדש ב Vista ויש לי בצד את ה Side Bar ויש לי שם תיבה עם ה Rss Feed הבעיה היא שהיא אף פעם לא מתעדכנת בשביל לעדכן אני צריך להכנס ל Feed מה ה Explorer ואז לעדכן ידנית... \: תודה מראש על העזרה ! עריכה: שאלה נוספת בווינדווס החדש איך אני עושה שכל התקיות במחשב יראו בצורה מסויימת...כי כל פעם אני צריך להחיל את ההגדרות תצוגה על תקייה אחרת לדוגמה אני רוצה שבכל התקיות במחשב אני יראה אייקונים גדולים במקום רשימה... תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני נכנס לדיפראג על מנת לאחל את ההרדיסק כמו שאני עושה כל חודשיים לפנטיום 2 שלי ... עכשיו זה לא עובד יותר לא יודע למה אני פשוט לוחץ על DEFRAG OR ANALYZE זה לא עושה כלום ..... ניסיתי לצאת מכל מה שפועל ברקע מהכל ......ניסיתי ריסטארט ......לעשות CHECDISK C.....אולי יש בעיה ולכן הוא לא רוצה להריץ DEFRAG כלום... מה עוד אפשר לעשות ? הרי זה עבד לפני כחודשיים .........
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מחקתי בטעות את הקובץ שיוצר אפשרות בחירה בין חלונות XP ל me איך יוצרים אותו מחדש? אים אני לא טועה זה קובץ boot.cfg
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כן אני יודע זה מערכת הפעלה הכי ביזיונית שהיי פעם יוצרה. אבל זה לא למחשב שלי (בחיים לא הייתי מתקין את זה על המחשב שלי), אני פשוט מסדר את המחשב של שכנה שלי. ואין לי שום ניסין עם המערכת הפעלה הזאת. אז לפני שבועיים הלך לה המערכת הפעלה האופן טוטלי, בלי אפשרות בכלל לשחזר משהו. הבעיה היא שמופיעה הודעת שגיעה בגיבריש שמופיעה השם קובץ kernel32.dll( כנראה הזשהו וירוס דפק את המערכת הפעלה), ואז המחשב נתקה על התחלה, גם במצב בטוח, ולכן אין לי בכלל הפשרות ליצור דיסק התחול בשביל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש. וגם שאני מנסה לעשות בוט מה דיסק המקורי של הWIN, הוא לא מצליח וישר מתחיל לעולות את המערכת הפעלה ההרוסה. איפה אני יכול להוריד את הדיסקת התחול מהאינטרנט? איך אני יוצא לדוס בשביל לפרמט?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע בערך הדלקתי את המחשב הכל עבד חלק והכל, פתאום היה קצר בבית והמחשב עשה לעצמו ריסט. כאשר המחשב עלה הוא רצה לעשות לעצמו את ה- scan disk. הסריקה מיד התבטלה מעצמה מבלי שנגעתי בכלום. עשיתי שוב ריסט למחשב וגם אז ה- scan disk התבטל מעצמו. רק לציין, שבעבר קרה לי דבר כזה ויום אחד פשוט ה- scan disk באמת פעל ולא ראיתי את המסך הכחול של הסריקה הזו. השאלה שלי, מה אפשר לעשות בכדי שיתקיים באמת ה- scan disk, ולא יופיע המסך הכחול הזה כאשר המחשב עולה??? יש לי XP PRO תודה רבה לכל העוזרים. בברכה, מאור. *אם לא שמתי את זה בפורום המתאים אני מצטער.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב היום ואין לי את הסרגל שפות. (כן ,בדקתי אם הוא מסומן בכלל בסרגלי כלים פשוט לא רואים אותו) ניסיתי לעשות ריסט, ניסיתי לבטל אותו ואז להחזיר אבל הוא ריק כזה כמו בתמונה הזאת : הוא אמור להיות אחרי הShortcuts והוא פשוט לא מופיע מה לעשות ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
למרות שבביוס הוא מופיע והוא מעלה את הוינדוס שעליו המחשב נייד....
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי דבר מאוד מוזר שדרגתי את מחשבי היקר לשילוש הבא DFI LANPARTY UT-NF4 -D AMD3000 VENICE A DATA 2X256 400 MHZ עכשיו כאשר אני שם את הדיסק של הWIN ההתקנה מתחילה המחשב טוען את הקבצים החיוניים להתקנה כאשר מגיעים לשלב של הבחירת מיקום התקנה וכו' (לפני האישור ע"י F8 ) המחשב מרסט או נותן BLUE SCREEN אני ממש נואש ניסיתי המון קומבינציות (של זכרונות וHDD, החלפתי כבר הרבה סוגים) הטמפ' בסדר הקירור יושב טוב מה לעזאזל זה יכול להיות?!
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איך מבטלים את הסורק דיסק האוטומטי שמתחיל אחרי ריסטרט ?(WIN XP PRO)? ואיך מתמודדים עם הוירוס MT.EXE
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, בדיוק התקנתי ויסטה ונכנסתי לאינטרנט אני רואה שזה התקין לי איזהשהוא דרייבר לכרטיס מסך ולכל שאר הרכיבים אולי פרט לכרטיס קול. האם יש צורך בכל זאת להוריד דרייברים מהאינטרנט או שזה בדיוק אותו הדבר? תודה. עריכה: ועוד שאלה משום מה היציאה של האוזניות מקדימה לא עובדת לי, לא מגיבה אפילו. איך פותרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, המחשב התחיל לעשות בעיות לפני חצי שנה ולהתחיל את עצמו מחדש... החלטתי לבטל את ההתחלה מחדש ולשים את האופציה שזה יראה לי את המסך הכחול ולפני דקה זה קרה - המסך הכחול הופיע. הבעיה - אתמול ושלשום זה קרה שוב אבל לא ראיתי את המסך הכחול משום שזה היה בלילה וזה אתחל את עצמו אוטומטית.. גם ראיתי היום בבוקר שכשהייתי במקלחת זה אתחל את עצמו אך ללא מסך כחול... הבעיה היא לא טמפרטורה ולא שום דבר שקשור לזה.. אני חושב שזה קשור להתנתקויות הפתאומיות של האינטרנט [ מודם של GETWAY למי שמכיר..] שקורות בפתאומיות מוחלטת [לא מצאתי הגדרה למתי זה מתנתק] וצריך להפעיל מחדש את המחשב בכדי שזה יפעל מחדש.. עכשיו, אני לא אומר שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש בכדי לחדש את הקשר. אני אומר את זה בגלל שאני חושב שי…
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-