Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
פשוט ככה, לאיזה 2-3 שניות לפעמים במרווחים של כמה שניות ולפעמים במרווחים של כמה דקות. פשוט זה כאילו כל המחשב קופא לאותן שניות, אם אני סתם גולש, בשלוחן עבודה, רואה סרט, משחק או WHATEVER... פעם זה לא היה רציני בכלל(פעם בשבוע+) וביומיים האחרונים זה החריף, ממה שאני יודע לא עשיתי שום דבר משמעותי בשבוע האחרון על המחשב. הרצתי עכשיו FULL SCAN של האנטיוירוס- KASPERSKY ושל התוכנה AD-AWARE 2007 - כלום. זה בכלל מתאים לפה?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור רשת אלחוטית בין הנייח לנייד ע"י כרטיס רשת אלחוטי. בניסיון לסמן בהגדרות הכרטיס את שיתוף האינטרנט מופיעה לי ההודעה הבאה: an error occured while internet sharing was being enable the specified service does not exist as an installed service בנוסף אין לי גישה לפיירוול-לחיצה עליו ממציאה את ההודעה הבאה: due to unidentified problem,windows cannot display windows firewall settings סרקתי וירוסים עם NOD32 וספייוור עם AD-AWERE וכלום לא משתנה. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1. סוג מחשב - ראו במפרט מה במחשב: 2. מותקן xp home edition sp3 32 bit ברישיון 3. אנטי וירוס NORTON עם פיירול 4. HEROES-5, E-MULE, UTORRNET 5. אין אפילו אופיס. מה קרה: 6. לפני חמישה ימים המחשב עשה לבד RESTART ואז הופיע הודעה שזה קרה בגלל מסך כחול והוא המליץ לבדוק WINDOWSUPDATE ולסרוק לוירוסים. סרקתי עם האניוירוס, עם ADAWARE ועם SPYBOT . לא גילה משהו משמעותי. 7. בימים האחרונים חווה ניתוקים חוזרים ונישנים מהאינטרנט 8. אתמול וגם היום, באופן עיקבי, כשהפעלתי WMP עם רשימת השמעה של כ- 100 שירים - המחשב התחיל להיתקע, CPU מעל 80% ובסוף אפילו הגיע ל- 100 ותקע שירים! 9. היום הופיע מסך כחול נוסף עם הודעות שגיאה stop: 0X000000024 (0X001902FE, OXBACE3A90, OXBACE378C, 0X8052D…
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ויסטה.. אני מבין שבהתקנה לא צריך סריאל.. שאפשר להשתמש במערכת ההפעלה 30 יום ואז יש להכניס סריאל או שהיא תזוהה כלא חוקית.. יש לי כמה שאלות.. איך אני יכול לדעת אם הויסטה מזוהה כחוקית או כלא חוקית? איך אני יכול לדעת כמה ימים נשארו לשימוש חוקי? אני מעוניין לקנות ויסטה מקורית.. אני מבין שלמעשה אני קונה אותה בשביל הסריאל (חתיכת הוצאה אוף).. מה אני אמור לעשות איתו? להכניס את הPRODUCT KEY לאחר שתמים ה30 יום?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
ואיך אני רואה איזה מספר גרסא מותקן אצלי?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כשאני מפעיל אתהמחשב ולוחץ על F5 למטרת Safe Mode אז המחשב מדליק את עצמו מחדש ולא עולה במצב בטוח, והוא נותן לי להפעיל את המחשב רק במצב רגיל . בעיה שניה : ב"כלים" ----> "אפשרויות תיקיה" -----> "תצוגה" בגלילה למטה , אני לא מוצא את האפשרויות של : "הסתר/הראה קבצים מוסתרים" , ולא נמצאת האפשרות הזו . מה הסיבה יכולה להיות בבעיות הללו ?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המפרט שלי מצד ימין, ויסטה מדרגת את החומרה שלי 5.9, חוץ מהכונן הקשיח שמקבל 5.5. שם הקטגוריה המדויק הוא: Disk data transfer rate. אני יודע שזה קצת טיפשי אבל בכל זאת, איך אפשר לשפר את זה? הכונן הקשיח שלי הוא מדגם Western Digital WD3200KS Sata II 16mb buffer 320GB. איחוי לכונן הקשיח כבר ביצעתי...
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש היום !! נתתי להם את הכוננים הקשיחים שלי שהיו במחשב הישן....אמרתי להם לא למחוק ולא לגעת בכוננים פשוט לחבר אותם איך שהם... הם אמרו בסדר בסדר אין שום בעיה !! אני עכשיו מדליק את המחשב ואני רואה הודעה מוזרה...שהווינדוס שלי לא רוצה לעלות.... טוב אמרתי אולי סתם איזה משהו באתי לפרמט ולהתקין ווינדוס חדש אני רואה שהם מחקו לי את כל הכונן שלי !!! אין בכלל PRATTION !!אני רואה כתוב UNLOCATED PARTTION זה היה כונן שמחולק ל C ו F על C היה מותקן ה ווינדוס ועל F היו מלא קבצים חשובים והרבה מאוד תמונות שהצטברו במשך השנים !! והכונן השני כאילו באמת לא נגעו בו..נשאר איך שהוא ! מה אני אמור לעשות ??!?!!! =\ יש דרך כלשהי להחזיר את כל המידע שהיה שם ?! תוכנה כלשהי ? בבקשה אני חיי…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
התקנתי היום VISTA 64BIT וגיליתי שהדרייבר של כרטיס הרשת לא מתאים... (ידעתי את זה, אבל רציתי לנסות בעצמי ) ואז התחלתי לחפש דרייבר ל64ביט. לאחר חיפוש מיגע הגעתי למסכנה שהדרייבר האחרון שיצא לכרטיס הרשת שלי היה ב2003 וכמובן שהוא 32ביט... אז מה הפיתרון שלי? אני מחפש אתר שאולי מקודד מחדש דרייברים ל64ביט כי אין לי ממש רצון לקנות כרטיס חדש רק בגלל ה64ביט. יש למישהו רעיון? או שהפתרון היחיד הוא להחליף לכרטיס עדכני יותר שתומך ב64ביט? תודה
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הסרתי עידכון אבטחה, ואולי בגגל זה נוספה לי תקייה עם שם מוזר: C:\8a6b3f9a5219d12f66a534 שוקלת 14.5MB וזה תוכנה מהי? האם ניתן להסיר? איך הגיעה אלי?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול דודה שלי קנתה נייד חדש, וקיבלתי אותו על מנת לבדוק שהכל בסדר ועובד. מותקנת על המחשב Vista Home Permium Hebrew, וכאשר אני מנסה לגשת לSpeech Recognation אני נתקל בשגיאה שאומרת שלא קיים הפיצ'ר הזה בגלל השפה. אני בכלל לא מבין מה זה קשור... למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום! במחשב של חבר שלי נתקלתי בבעיה מוזרה - לוחצים על איזה לינק שפותח חלון חדש, אחרי שהחלון החדש נפתח הוא פשוט נשאר ריק ורק הסמל של החלונות (השחור הקטן בפינה למעלה) חושב וחושב.. הסרתי את האקספלורר 6, ותהקנתי מחדש, סרקתי spyware עם spybot, עשיתי תיקון של האקספלורר ושום דבר לא פעל. אפילו סגרתי תוכנות ברקע שכביכול עלולות להפריע לאקספלורר, אך שום דבר לא פעל. האם מישהו נתקל בבעיה כזאת ויודע מה לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
פתאום האקספלורר הפסיק להיפתח , ניסיתי כמה פעמים ולא נפתח, עשיתי רסטארט ולא עולה עדיין , הכוונה כמובן לאינטרנט אקספלורר הדפדפן . תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני יודע ש 98 לא תומך ב NTFS אבל האם אני יכול להפוך הארד דיסק נפרד על המחשב, זה שמערכת ההפעלה לא מותקנת עליו, ל NTFS ?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי דבר מאוד מוזר שדרגתי את מחשבי היקר לשילוש הבא DFI LANPARTY UT-NF4 -D AMD3000 VENICE A DATA 2X256 400 MHZ עכשיו כאשר אני שם את הדיסק של הWIN ההתקנה מתחילה המחשב טוען את הקבצים החיוניים להתקנה כאשר מגיעים לשלב של הבחירת מיקום התקנה וכו' (לפני האישור ע"י F8 ) המחשב מרסט או נותן BLUE SCREEN אני ממש נואש ניסיתי המון קומבינציות (של זכרונות וHDD, החלפתי כבר הרבה סוגים) הטמפ' בסדר הקירור יושב טוב מה לעזאזל זה יכול להיות?!
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
עשיתי עידכון של הווינדוסואחרי הריסטרט אני בא להעלות את הקאזה אני רואה אין קאזה!!איזה מוזר!! קיצר התקנתי שוב קאזה אני מעלה את הקאזה והיא לא מתחברת! יש לי SP1
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ניסיתי ב- Local Security Policy אבל לא מצאתי שם אופציה כזאת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
איך מנטרלים את ה-Messenger ב-Windows 2000 Professional SP4? אני לא מתכוון לתוכנת המסרים המיידיים, אלא לתוכנה המיועדת להעברת מסרים ברשת מקומית ומשתמש בייתי לא צריך אותה. אני מבין שהתוכנה הזאת מהווה פרצת אבטחה שמאפשרת לחדור למחשב, ופרסומות שונות עושות בה שימוש להצגת פרסומות ש-Ad-Blockers לא חוסמים.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי נתקע לפעמים ולרוב מופיע הודעת שגיעה סתנדרטית כאילו עם הלשלוח ולא לשלוח איך אני יכול לבטל את זה ועוד שאלה איך אני מבטל את הדיבגר(נראה לי ככה קוראים לזה) דוקטור ווטסון או משהוא כזה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר את המשתמש לאחר מספר דקות ללא שימוש, אל מסך הפתיחה של חלונות. שומר מסך יכול להיות פתרון טוב, אבל הוא צורך המון משאבים. האם יש למישהו שומר מסך "לייט" שחור לגמרי או פתרון הולם שיעביר את המשתמש אל מסך הפתיחה?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 2000 אתמול התקנתי Firewall והיום המחשב פעל בערך מ 11 לפני חכצי שעה היה המסך הראשון לפני חמש דקות המסך הכחול שני בא החלטתי לרשום את השגיאה Address de7e5052 base at be7d8000 data stump 4076a214 filtht.sys ולפי זה היה רשום מלא כתובת לא היה לי כוח עם מישהו יעזור אני ישמח אני פשוט מרגיש שהפורמט שאני הולך לעשות למחשב מאוד מאוד קרוב. :-[ :-[
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1590 בתכלס, לא מומלץ למי שאין לו מושג מה שהוא עושה, אבל הבאתי בכל מקרה...
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
נידמה לי שפה ושם קראתי שיש בעיות להחליף מערכת הפעלה במחשבים ניידים... לי יש נייד של אייסר = שיש לו תוכנה הגנה (אני חושב) כנגד קריסות וכאלו רציתי רק לברר עם מי שכבר החליף מערכת הפעלה 1. איך אני מתקין WIN7 ? באופן רגיל ? דרך הכונןDVD ? 2. כרגע הכונן מחולק לשתי מחיצות - האם אני יכול פשוט להתקין על המחיצה הראשונה שבה נמצאת הויסטה כרגע? 3. איך אני משיג אופיס 2007 סטודנט ? להתקנה מחודשת? תודה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
-
אני הולך לרכוש VISTA OEM ויש לי כמה שאלות: 1. האם המחשב חייב להיות חדש? נניח וכבר היתה עליו מערכת הפעלה האם אני יכול לפרמט ולהתקין את הVISTA ללא בעיה? 2. אחרי שהמערכת מותקנת על המחשב, מה האפשרויות שדרוג שלי? האם אני יכול להחליף את המעבד למשל? 3. האם אני יוכל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את המערכת אם יתעורר הצורך או שמהרגע שהיא הותקנה אני כבר לא יכול להסיר ולהתקין מחדש על אותו מחשב? מקווה שהיתי ברור... ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-