עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gadits,

איזה מערכת הפעלה הכי כדאי להתקין על ה amd 64 bit xp pro xp 64 bit תודה !

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  2. כל עידכון או משו שצריך להתקין מהאתר של microsoft זה לא נותן לי להיכנס לאתר של מייקרוסופט אני נכנס.. וזה מפנה אותי ישירות לmsn.com ניסיתי להוריד דרך מחשב אחר את הקבוץ שהייתי צריך (.net framework 1.1) אבל הוא המחשב שלי לא מקבל ת'קובץ הזה הוא מקבל את זה כHTML .. (למרות שזה EXE.. התקנה) ופותח משו דפוק כזה .. לא קשור לחיים קיצר מישו יודע מה הבעיה? זה מעצבן אי אפשר להתקין WMP 10 ועוד דברים מהאתר של מייקרוסופט ! (האתר של מיקרוסופט גם כלל את windows update מה שמשאיר אותי בלי עודכונים למחשב ()

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by noambaum,

שלום לכולם! לפני כשבוע הייתי מנוי של 012 ב-ADSL ואת קיצור הדך לחייגן שמתי בתיקיית STARTUP והגדרתי לו חיוג אוטומטי וככה בכל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא כבר היה מחובר. עכשיו אני מנוי של בזק בינ"ל (שאגב הרבה יותר מהיר!) ושמתי את הקיצור של החייגן שלהם בתיקייה הנ"ל אבל ה-WIN פשוא לא מריץ את החייגן לאחר איתחול,אם מפעילים אותו ידנית הכול תקין.... מה לפי דעתכם יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by __MIKO__,

איבדתי את התמונות של האייקונים שלי. איך אני מתקן ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  5. השאלה בכותרת, האם מישהו פה יודע? במידה וזהו GUI בלבד, כיצד ניתן להשיגו?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by מאור247,

רציתי לדעת אם ה xp תומך באופן מלא ב DX10 (דיירקס 10)

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  7. יש לי ססמא כל שהי בעלת 8 ספרות שאני שם אותה לפחות 10 פעמים כל יום אם לא יותר...(אתרים שונים של העבודה ...אימיילים ...בנק יש דרך לעשות שלדוגמא כפתור ה F12 שלא בשימוש אצלי אף פעם שכל פעם שאלחץ עליו זה ירשום את הססמא שלי ? (ה 8 ספרות) ?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  8. Started by gtf,

מה הפקודה SYS.COM עושה?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by Old Cat,

שאלתי גם בפורום ניידים, אשאל שוב כאן מההיבט של התקנת מערכת ההפעלה: לנובו G530 מגיע עם ויסטה בסיסית (HOME BASIC). כשמנסים להתקין ויסטה ממדיה אחרת (מקורית וחוקית) אי אפשר להתקין, מתקבל BSD . גם כשמחליפים כונן קשיח לחדש בלי המחיצה הסמויה של לנובו - המערכת לא ניתנת להתקנה. הבעיה לא במדיה DVD להתקנה כי נבדק על מחשב אחר והיא מותקנת בלי בעיות. זה פטנט של לנובו למניעת התקנת מ"ה אחרת מזו המותקנת כבר? רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  10. Started by ng400,

עברתי במזל טוב ל-XP אחרי שנים של התכחשות מוחלטת למערכת הזאת, והתקנתי את ה-SP2. מה הבעיה? הפיירפוקס (וגם האקספלורר שמשמש רק כדפדפן גיבוי אצלי) לא נטענים באופן אחיד. למשל, אני נכנס לאתר כמו ynet, הוא מעלה את השליש העליון ואז חושב זמן רב עד שמעלה את היתר (אם בכלל). זה אמנם לא קורה כל הזמן, אבל זה קורה - והרבה. לפעמים זה מסתדר אחרי refresh. יש רעיונות? * לא נראה לי שזה קשור, אבל היתה לי בעיה של document contains no data. תיקנתי אותה כפי שמוסבר כאן: http://www.techspot.com/vb/archive/index/t-15244.html

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by shloosh,

התקנתי לפני כמה זמן עוד פעם את הדרייבר של nforce 2 שלי כי היה בעיה בתוכנת הסאונד של הכרטיס קול, ופתאום הוא כאילו לא מזהה לי את ההארד דיסקים: אני נכנס ל-device manager וב- IDE ATA/ATAPI controllers כאשר אני לוחץ על זה במקום primary master ו- secondery master זה רושם לי עכשיו: NVIDIA@ Nforce IDE controller מה זה מה לעשות איך להחזיר את זה????

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  12. Started by ccc,

כל פעם כשאני מנסה לשים סיסמה, הוא כותב לי שהיא לא נכונה, כאילו שכבר יש לי אחת.. אבל אין לי ! מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  13. Started by liav12,

איך אני פותח פורטים בתוכנה הזאת? של אימיול למשל? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by shalpi,

אני מצליח לשמוע סאונד רק מהאוזניות אבל לא מהרמקולים שבמסך. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?

15. מישהו נתקל בדבר כזה ובפתרון? זה מחשב שהיה עליו הרבה Spyware, ולא בטוח שהוא נקי לגמרי אבל פשוט יש לי בעיות לחבר אותו לרשת.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  16. למישהו קרה כזה דבר\יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by ExTazy,

שלום לכולם, לא מזמן התקנתי את מערכת ההעפלה WIN-VISTA 64bit RTM6000 והכל עובד בסדר. נקלעתי רק לבעיה אחת כאשר אני צורב על דיסק DVD רב פעמי בXP ומנסה להעתיק את הקבצים מהדיסק לVISTA64, אני לא מצליח להעתיק לVISTA ... כלומר הדיסק מזוהה ואני מצליח להתחיל את ההעתקה, אבל באמצע הוא כותב לי שלא ניתן לקרוא מהדיסק, גם אחריי retry הבעיה חוזרת. ניסיתי לצרוב כמה פעמים אך הבעיה חוזרת על עצמה. מה יכולה ליהיות הבעיה ?? תודה מראש ...

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by Eran M.G,

כיצד אני יכול להגדיר שלא יוכלו להוסיף או למחוק קבצים מ/לתקיה מסוימת בזמן שהגישה לקבצים שכבר בה תהינה חופשית?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  19. Started by PayneBack3251,

שלום רב... אני משתמש חדש ב Vista ויש לי בצד את ה Side Bar ויש לי שם תיבה עם ה Rss Feed הבעיה היא שהיא אף פעם לא מתעדכנת בשביל לעדכן אני צריך להכנס ל Feed מה ה Explorer ואז לעדכן ידנית... \: תודה מראש על העזרה ! עריכה: שאלה נוספת בווינדווס החדש איך אני עושה שכל התקיות במחשב יראו בצורה מסויימת...כי כל פעם אני צריך להחיל את ההגדרות תצוגה על תקייה אחרת לדוגמה אני רוצה שבכל התקיות במחשב אני יראה אייקונים גדולים במקום רשימה... תודה מראש לעוזרים.

20. Started by moshel7,

האים ניתן להתקין את הוויסטה גירסת UPGRADE בעיברית על XP באנגלית והאים ניתן לעשות התקנה נקייה של הוויסטה מבלי לעשות UPGRADE ?

21. Started by I7210I,

שלום הורדתי עידכון מהאתר של וינדוס שהעידכון כנראה פגע בכרטיס הקול שלי וכרגע אני שומע רק קולות מלוח האם מה עושים בכדי לסדר את זה? הכרטיס שלי זה הAC97 תודה ???

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  22. היי לאחר ש"שדרגתי" את המדיה פלייר מגירסא 9 לגירסא 10 כל הסרטים שאני מנגן בו ובנגנים אחרים מופיעים כאילו תחת פילטר צהוב לבן מזעזע (כמו צילום ספייה למי שמכיר) ניסיתי לבצע חזרה לאחור עם הסיסטם ריסטור + חזרה לגירסא 9 - אך ללא הועיל. כמו כן, התקנתי שוב את כל הקודקים האפשריים וכן שוב את הנגנים האחרים אך ללא הועיל הבעייה לא נפתרת. פרט לבעייה זו השמע וכל אופציות המסך האחרות עובדות נפלא. עזרה בבקשה רותם

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  23. אני רוצה לעשות פירמוט, רק שהבעיה אצלי שאין לי לאן להעביר את המידה שנמצא כרגע על הדיסק. חשבתי אולי אני יחבר את ההרדיסק של ה20 גיגה של המחשב השני בכדי להפעיל דרכו את הווינדוס ואז אני יוכל למחוק ידני את כל תקיית הוינדוס שיש על הארד דיסק הנוכחי. עכשיו כשאני ימחק את הווינדוס האם גם מערכת הקבצים תמחק?(NTFS)

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  24. שלום, דבר ראשון הייתי חבר פה בעבר (מזמן) , והנה חזרתי שוב לפורום הנהדר הזה. הבעיה שנוצרה לי מוזרה מאוד, אני לא יכול להתחבר לשרתים במירק , לא יכול להתחבר לרשת ה Torrent (בתוכנה Bit Torrent ) , לא יכול להתחבר לשרתי FTP דרך כל התוכנות FTP המוכרות (SMARTFTP,FLASHFXP מה שבעבר כן הצלחתי) , אבל אני כן מצליח להתחבר לשרתי FTP דרך האקספלורר . בהתחלה חשבתי שזו בעיה ב P2P אצלי או משהו, אבל מה שמוזר זה שהקאזזה עובדת מצויין . חשוב לציין רק שביטלתי את הפייר וול של וויינדוס, עובד עם פיירוול של KEIRO , בדקתי שהכל מוגדר טוב כמה פעמים ובנוסף גם מחקתי אותו לצמיתות ועדיין לא עבד. תודה רבה לעוזרים , ניר.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by Do As Infinity,

הפעלתי את הפיצ'ר של העידכונים האוטומטיים, וקבעתי שהמחשב יוריד עידכונים כל יום ב-23:00. לפני עשר דקות בדקתי במנהל המשימות וראיתי את התהליך פועל ברקע אבל המעדכן עצמו לא הופיע בסרגל המשימות ולא עלה בכלל, היום שחזרתי מבה"ס הוא רצה להתקין לי עדכונים אבל בטעות לחצתי על ביטול ומאז זה לא מוריד לי אותם שוב. אני לא משתמש באתר של Windows Update מסיבות אישיות. : איך אני מוריד את העדכונים האלה עוד הפעם?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.