Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה יש אצלי הרבה 'מסכים כחולים' התקנתי את windbg ומסתבר שיש את דוחות קריסה רק עד תאריך מסוים לכל הקריסות החדשות אין רישום. ככה אני לא יכול לברר מהי הבעיה שגורמת לקריסות. השאלה למה אין רשום לקריסות ומה לעשות
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן :] אמממ... אתמול המחשב שלי חזר מתיקון, מחשב מסדרת HP Pavilion ... כמובן מפורמט והכל עם מ"ה Windown Vista והבעיה עם השורת משימות ממש מוזרה :s05: כשאני ממזערת את כל החלונות ככה שרואים את השולחן עבודה, היא פתאום רועדת\רוקדת ! ורק היא האייקונים על השולחן עבודה או הגאדג'טים בסדר גמור ...
-
שלום לכולם הבעיה היא הגדרתי (בשולחן עבודה מחשב) את גודל הפונטים גודל איקונים צבעים . כאשר עובד על קבצי וידאו כבדים לצורך הכנה לקידוד מבצע כיבוי נורמלי . בהדלקה כל ההגדרות נעלמו הפונטים קטנים האיקונים קטנים , כל הצבעים ב .DEFAULT מה יכולה להיות הסיבה לבעיה מטרידה זאת? מערכת ההפעלה היא XP SP2 המחשב הוא P4 3.0 RAM 1024
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא כזאת אחי כבר הרבה זמן לא כיבה את המחשב שלו אני מאמין כמו כולנו לאחר שכיבה אותו והדליק הופיע לו הדבר הבא sys32/configsystem הרוס ואין ביכולתו להעלות סייפ מוד וכו אלה רק דוס ניסיתי גם לנתק לו כל דבר אפשרי במחשב ולהעלות אותו כמעט ללא התקנים אך לשווא או קיי אז כולם יגידו ריקוברי קונסול מצוין!משום מה אני לא מצליח להשטלט על העניין אז אולי משהו יכול להציע לי פתרון בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
התקנתי למישהו XP ומסתבר שמדיה פלייר לא הותקן בכלל זה יותקן בעידכונים? אפשר להביא אותו בנפרד? ניסיתי להוסיף אותו דרך הקונטרוך פאנל אבל הוא לא מופיע
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת הפעלה מסוג WINXP SP2. בחודשים האחרונים אני סובל מבעיה מציקה בהחלט, כאשר אני רוצה למחוק קבצים עם Shift+del או ללחץ על propreties המחשב נתקע ללא כל הסבר ! ובפרוססים הרצים הפרוסס העונה לשם drwtsn32 תוקע את המחשב וכאשר אני מכבה אותו המחשב "מרענן" מחדש את הדסקטופ... אם המתנה מרובה אחרי נסיון מחיקה של קובץ (לא משנה איזה) לפעמים זה מביא הודעת שגיאה... על הפרוסס שכנראה עונה לשם dr watson , הדבר פשוט מציק ופירמוט או התקנה מחדש היא לא אופציה בשבילי. בבקשה אנא עזרו לי ליישר קו עם המערכת הפעלה המרגיזה הזו ולתקן את הבעיה !!!!!!!!!! :'( תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
במשחקים און ליין הטקסט רשום לא ברור ואז אחרי כמה זמן רשום שהקובץ עושה בעיות וצריך לסגור אותו ואז שסוגרים נסגר גם המשחק
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני חושבת שזה בחומרה, אבל אני לא בטוחה . במידה ולא אנא הפנו אותי לפורום המתאים. אז קניתי מחשב נייח לפני מספר חודשים א. יש לי שני דיסקים מקומיים C ו E. רק כנראה שאת E הם לא איתחלו... ההודעת שגיאה: הדיסק אינו מאותחל : הדיסק בכונן E אינו מאותחל. האם ברצונך לאתחל אותו כעת? ואז יש לי אופציה לאתחל ובאפשרויות אתחול יש לי אתחול מהיר... מה לעשות ? במה לבחור? האם לעשות אתחול רגיל ואם כן כמה זמן זה אמור לקחת? נתון לי שיש 129 G בכונן E.. זה הגיוני בכלל? פשוט בC יש לי הרבה פחות ב. לפעמים כשאני מפעילה את המחשב אז זה דורש ממני להפעיל אותו מחדש.. משהו כנראה בBOOT SEQUENCE.. דיברתי עם אחד מאלה שקניתי הם את המחשב והוא אמר שזה כנראה בעיית חומרה .. שאלתי אותו על הבוט סיקוונס, הוא הפנ…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מאז ששדרגתי זכרונות ל4GB זה לא מזהה לפחות 3GB בויסטה 32BIT זה מזהה רק 2.5GB ושהוצאתי כרטיס מסך אחד זה זיהה 2.85 GB תמונה ראשונה זה מראה 4GB: http://www.zix.co.il/images/z-983665992.jpg תמונה שניה מסומן מלבן מראה רק 2.5: http://www.zix.co.il/images/z-681901914.jpg עוד תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-932393965.jpg עוד אחד: http://www.zix.co.il/images/z-824272230.jpg מפרט: 9800GTX SLi One card XFX Two Card Twintech G.Skill 4GB 1000mhz CL5 XFX 780i 3-Way SLi Intel Core 2 Duo E8500 3.13GHz @ 4.04GHz. התקנתי דריברים הכי עדכנים
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הקצב העברה הוא 60MB או אפילו יורד ל55. האם זה תקין?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
חבר שלי ביקש ממני לבקש עזרה פה בשבילו אז הנה מה שהוא אמר לי לרשום: "שלום ישלי ויסטה 64 ביט אני מנסה לשים תמונה בתור תמונת תצוגה בתיקייה(FOLDER PICTURE...), אני עושה תתהליך, עושה החל, וכלום לא קורה, כאילו שהוא מתעלם מהבחירה לגמרי. אין שום בעיה עם התיקייה או התמונה, כי העתקתי אותה מהמחשב הישן לי (XP) ששם הייתה תמונה בתיקייה. מה הפתרון? נ.ב התיקייה היא על קריאה בלבד, וגם כשאני מוריד לה את הסימון , עושה החל, ופותח שוב את המאפיינים, היא חוזרת להיות לקריאה בלבד"
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
התקנתי ווידוס ויסטה אולטימייט 64 ביט ואני לא מצליח להתקין כמעט כלום.. גם תוכנות שמיוחדות לויסטה 64 ביט עכשיו כשאני צורב את התוכנות ומפעיל את ההתקנה מהדיסק זה משום מה פועל... על כל ההתקנות על המחשב יש מן מגן צבעוני כזה.. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי נייד של ACER 5684 עם T5600 1.83 CORE 2 DUO 2MB CACHE ו2G DDR2. וכרטיס מסך חזק. אבא שלי טס לארה"ב ואני קונה VISTA ULTIMATE. עכשיו השאלה היא האם ללכת על ה X86? הוא יכול להפיק משהו מהמפרט שלי? או שהמפרט שלי טוב רק ל 32BIT? אני ממש לחוץ על זה אז אני אשמח לשמוע כל דבר חוץ מעזוב את הויסטה... תודה מראש, עפר
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי יותר מידי תוכנות תחת הSTART ואני מעוניין לסדרם כיצד עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ובאמת הוא ציין שיש בעיה , השאלה שלי איך מתקנים את הבעיה... יש תמונה [br]פורסם בתאריך: 11.01.2007 בשעה 19:28:14 בדקתי גם בתוך התיקייה C:\Program Files\Internet Explorer כאשר אני לוחץ על IEXPLORE.EXE שום חלון לא נפתח , אין תגובה.[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המעבד שלי מה3000+ הרגיל שלי לכפול ליבה אופטרון 165 האם אני חייב להתקין מחדש את מערכת ההפעלה שלי או לא? בעיקרון אני יודע שזה אפשרי אבל אני לא זוכר מה בדיוק צריך לזה אם בכלל
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור ב-XP PRO שני משתמשים נפרדים לחלוטין. הכוונה שלי היא שלא יקרה מצב שבו אני מתקין תוכנה אצל משתמש אחד והיא תופיע אצל משתמש אחר. הסיבה לכך היא שאני רוצה ליצור USER שישמש לעריכת סאונד, ואני לא רוצה שיהיה מותקן אצלו כלום פרט לתוכנות העריכה. לא גישה לאינטרנט, לא אופיס כלום. ממש כאליו והיה מדובר במחשב נפרד. האם הדבר אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
התקנתי את גירסת LAST XP בדיסק נפרד. עכשיו זו המערכת היחידה שעולה באיתחול ! מדוע לא קיבלתי אפשרות בחירה באיתחול המחשב? איך אני חוזר למערכת ההפעלה הראשונה? במידה ולא ניתן ליצור תפריט בחירה באיתחול, האם ואיך ניתן לבטל את השניה LAST XP ולחזור כרגיל למערכת הראשונה? ה-LAST XP הותקנה כניסיון.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אז ככה: 1.לפעמים אחרי שאני מדליק את המחשב לא יודע למה אבל פתאום מופיע מסך קטן כזה (מצטער אני לא מספיק לעשות פרינט סקרין) שאומר לי שבעוד 30 שניו המחשה יעשה ריסטרט,מה עושים אם זה? 2.לפעמים ב-login שהוא מבקש סיסמא אז אני נותן לו את הסיסמא הנכונה (בדוק!!!חחח) והוא אומר איקורקט פאסוורד ורק כאשר אני עושה ריסטרט למחשב אז הוא מוכן לקבל את הסיסמא ,למה??? תודה רבה רבה רבה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
http://blog.uxevolutions.com/pdc05/entries/16 http://msdn.microsoft.com/events/pdc/ http://neowin.net/comments.php?id=30362&category=main
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי ראיתי שיש אופציה לאפשר או שלא לאפשר "Public Profile" בפיירוול של WIN7 המחשב שלי הוא ביתי בלבד ולא משתמש ברשתות ציבוריות. האם אני יכול לנתק את ה Public Profile בביטחה ? נראה לי שהגדרה זו סתם לוקחת משאבים ומיותרת.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום. כשאני מנסה להתקין בויסטה 32 ביט את מדיה פורטל הוא לא יוצר לי את התיקייה xmltv משום מה. זה קרה גם לפני הפירמוט ומסתבר שאחרי הפירמוט זה עדיין לא שינה כלום. גם כשעשיתי לחצן ימני על הקובץ התקנה ובחרתי ב run as administrator זה לא עזר לי הרבה. אגב ב XP זה כן יוצר את התיקייה. מה הפתרון? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כשלוחצים עלSTART (התחל) אז יש ALL PROGRAMS (כל התוכניות) ואז אם יש תוכנה חדשה הווינדוס מסמן אותה בצבע חום . עכשיו כל הרשימה שלי נהייתה חומה כזאתי והווינדוס אומר שהן חדשות. איך מוציאים את זה ? כי כדאני מפעיל כל תוכנה כדי לוודא שהיא כבר "לא חדשה" זה עדיין נשאר .
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי משהו יודע אייך אני מחזיר את היוזר למצב הקודם שלו
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-