Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את גירסת LAST XP בדיסק נפרד. עכשיו זו המערכת היחידה שעולה באיתחול ! מדוע לא קיבלתי אפשרות בחירה באיתחול המחשב? איך אני חוזר למערכת ההפעלה הראשונה? במידה ולא ניתן ליצור תפריט בחירה באיתחול, האם ואיך ניתן לבטל את השניה LAST XP ולחזור כרגיל למערכת הראשונה? ה-LAST XP הותקנה כניסיון.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
איבדתי את התמונות של האייקונים שלי. איך אני מתקן ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
היי בפיירפוקס ישנה אפשרות לקבוע מה הדפדפן יעשה אוטומטית כשאני לוחץ על לינק של קובץ מסוג מסויים (לדוגמא wmv tif וכו) האם יש אפשרות לעשות משהו כזה ב IE? תודה!
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מנסה להמיר קובץ לEXCEL מחשבון הבנק שלי באתר מסויים ומקבל את ההודעה הבאה: Internet explorer cannot download [file name] from [site adress] the file couldn't be readen from the cache איזה CACHE? מה זה?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה ומאוד מעצבנת... שני כונני ה CD שלי לא מופיעים ב"מחשב שלי", שאני הולך ל DEVICE MANGAER, מופיע סימן שאלה צהוב ליד שניהם, הוא אומר את הדבר הבא : Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) עכשיו אני בטוח שזוהי לא בעיה בכוננים עצמם, משום ששניהם פתאום לא מזוהים ע"י ווינדוס... מה אני יכול לעשות? יש לי עבודה להגיש ואני חסר אונים . אשמח לעזרה...
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שאני מנסה לסגור תיקיות אז זה אומר לי את זה http://img103.imageshack.us/my.php?image=prob1me9.jpg והיא לא ניסגרת עד שאני לא מכבה את המחשב בבקשה תעזרו אני מיתייאש כבר ועשיתי סריקה באדוואר מצא כמה דברים אבל לא את זה בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי את BOB ו ZOZ אני רוצה שיכנס ליוזר BOB ולא יראה לי את מסך הבחירה אפשר לעשות ככה?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה ולא מצאתי פתרון. הפכתי את היוזר שלי לowner של הקבצים, ואחרי שאני מסיר את הread only מהתיקיות הוא חוזר כאילו לא ביטלתי. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, יש לי HDD ישן של 20 ג'יגה ( seagate) , עכשיו אני פירמטתי אותו כגיל והכל ואז שאני בא להתקין אותו הוא רושם לי NTLDR Is missing press Ctrl+Alt+Del to restart בבקשה תגידו לי מה לעשות, אני חייב להתקין את הווינדוס כמה שיותר מהר! תודה רבה רבה למי שיעזור....
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
עדכון אבטחה וכמה רקעי וידאו חדשים (4 האמת היא... ודיי מכוערים...). משהו ראה שם עוד משהו שהחמצתי?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם! כאשר אני נכנס לאחד המשתמשים במחשב שלי המחשב חושב כמה עשרות שניות ואז נראה כאילו הוא קורא מכונן הפלופי....בהתחלה חשבתי שהוא עושה זאת כי הפלופי מוגדר לו הboot device השלישי ולכן הוא "בודק אותו" אך ניטרלתי את זה בביוס והוא עדיין עושה לי את זה...כמו כן לא מזמן פירמטתי את המחשב והבעיה עדיין נמשכת....אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה כי זה נהיה מאוד מציק לחכות את הזמן הזה שנכנסים למשתמש... תודה רבה לעוזרים.... : : :
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי תוכנת חלונות XP. ניסיתי להתקין OFFICE אבל אמי מקבל הודעת שגיאה שהWINDOWS INSTALLER פגום או משהו דומה לזה ואני לא מצליח לבצע את ההתקנה. האם מישהו מכיר פתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום! המחשב מחובר בכבל לרשת במעונות (אין צורך בחייגן או הגדרות כלשהן, פשוט לחבר ולגלוש). כשמשתמשים בויסטה יש ניתוקים מהרשת כל כמה דקות. בעיקר בתוכנת סקייפ. כשמחברים מחשב אחר עם חלונות אקס פי הבעיה לא מופיעה. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
איך אני גורם לתוכנה כמו EVEREST לעלות אוטו' עם העלאת הווינדוס ?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אולי רשמתי את הכותרת לא נכון אבל השאלה שלי היא כך: קיבלתי את הנייד החדש עם ה WINDOWS VISTA HOME PREMIUM אני ממש לא מתלהב ממנו ואם היתי יכול בכיף היתי חוזר לXP יש לי 2 GB זיכרון אבל היתי רוצה לדעת איך ומה לשנות בהגדרות כדי שהווינדוס הזה יקח לי כמה שפחות מהRAM הרי הויסטה ידוע לשמצה כמערכת שזוללת זיכרון אני מעדיף לוותר על כל השטויות של האפקטים לטובת שיפורים בביצועים ומהירות אז איך ויסטה יקח לי מינימום מהזיכרון אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום הורדתי עידכון מהאתר של וינדוס שהעידכון כנראה פגע בכרטיס הקול שלי וכרגע אני שומע רק קולות מלוח האם מה עושים בכדי לסדר את זה? הכרטיס שלי זה הAC97 תודה ???
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הורדתי חבילת סקינים( launchy משו כזה ) אין מיישם אותה ב וינדוס ? זה תיקיות עם תמונות מה שהורדתי כמו כן האם יש תוכנה ששנה רקע של מחשב רנדומלי כלומר אני מכניס לה כמה תמונות והיא משנה את זה כל X ימים
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון הייתי חבר פה בעבר (מזמן) , והנה חזרתי שוב לפורום הנהדר הזה. הבעיה שנוצרה לי מוזרה מאוד, אני לא יכול להתחבר לשרתים במירק , לא יכול להתחבר לרשת ה Torrent (בתוכנה Bit Torrent ) , לא יכול להתחבר לשרתי FTP דרך כל התוכנות FTP המוכרות (SMARTFTP,FLASHFXP מה שבעבר כן הצלחתי) , אבל אני כן מצליח להתחבר לשרתי FTP דרך האקספלורר . בהתחלה חשבתי שזו בעיה ב P2P אצלי או משהו, אבל מה שמוזר זה שהקאזזה עובדת מצויין . חשוב לציין רק שביטלתי את הפייר וול של וויינדוס, עובד עם פיירוול של KEIRO , בדקתי שהכל מוגדר טוב כמה פעמים ובנוסף גם מחקתי אותו לצמיתות ועדיין לא עבד. תודה רבה לעוזרים , ניר.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הוספתי הראד דיסק למחשב שלי- כלומר כרגע יש לי שניים אך משום מה אני לא רואה אותה במחשב שלי למרות שהוא מופיע במנהל ההתקנים ואפילו אני מקבל הודעה שהכל בסדר איתו והוא מותקן כראוי. אשמח לקבל עזרה איך לפתור את הבעיה תודה!!
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
תעזרו לי אני נכנס למשל ל"התחל" ויש לי שם את כל התועונת למשל אימיול ואז רשום לי בתפריט ההתחל בגיבריש כזה וגם שאני פותח מסמך יש לי בגבריש ובלוח בקרה עשיתי בשפות הכל עברית אני מה לעשות יאללה חבר'ה שמישהו יעזור לי!!!!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לאחרונה יש לי בעיה שה-Taskbar לא עושה Auto-hide..חיפשתי קצת באינטרנט לפתרונות אפשריים, הרצתי sfc /scannow והכל תקין, וכרגע אני סורק לוירוסים עם AVG Free. כיוונים אחרים יש למישהו ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס בכל הפעלה מחדש של המחשב מופיעה הודעה שאיני מבין את תוכנה... rthdcpl.exe- illegal system dll relocation the ststem dll user32.dll was relocated in memory. this application will not run proparly. the vendor supplying the dll should be contacted for a new dll. מה הכוונה...? מה לא בסדר...
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=178777&sid=10
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
חברתי מחשב כף יד שאתמול עבד לי והיום הווינדוס לא מזהה אותו. יש הודעה שהתקן USB לא זוהה . מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן התקנתי את התוכנה ACDSEE הכל טוב ויפה תוכנה מצויינת חוץ מדבר אחד: אני לא מעוניין שכשאני לוחץ פעמיים על קובץ של תמונה, שהתמונה תיפתח בתוכנה ACDSEE אלא אני רוצה להחזיר את זה למצב שבו אני לוחץ פעמיים על קובץ של תמונה והתמונה מוצגת לי בתוכנה הרגילה של הווינדוס. אני יודע שאמורה להיות אופציה כזאת בתוכנה ובאמת שלא התעצלתי לחפש עברתי על ה-OPTIONS 5-6 פעמים ולא הצלחתי לפתור את הבעייה בעצמי אז מישהו שיש לו את התוכנה ויכול לעזור לי אני אודה לו מאוד. בתודה רבה, דודי.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-