עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ilay22,

יש לי בעיה מוזרה בהגדרות של הצבעים, כשהרצתי את פוטושפ, הוא שאל אם אני רוצה להשתמש בפרופיל כלשהו של צבעים ולא בדיפולטי, ועכשיו הלבן, בתוכנות של תמונות, ולא רק פוטשופ, התחלף לצהוב מישהו יודע איך לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by מאור247,

רציתי לדעת אם ה xp תומך באופן מלא ב DX10 (דיירקס 10)

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  3. שלום לכולם, הבעיה שלי היא כזו, כאשר אני מאתחל את המחשב בפעם הראשונה, הוא מוצא את הכרטיס קול אבל לא ניתן להשתמש בו=כל יישום זוער על כי הוא לא פעיל. הסרה של הכרטיס מרשימת ההתקנית וחיפוש התקנים מחדש מפעיל אותו מחדש ואז הכל תקין.... האם משהוא נתקל בתופעה כזו או יש לו איזה רעיון כיצד לפתור את הבעיה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  4. Started by idodi10,

מישהו יודע מהי החנות שמוכרת את Vista ultimate 64Bit Retail במחיר הנמוך ביותר?וגם בחו"ל? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  5. Started by whodosntlikeomri,

שלום לכולם, יש לי בעיה כבר איזה חצי שנה אם המחשב ואני לא יודע מה זה. יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 800 באס אם 5 דיסקים כש3 על raid 5 אם כרטיס יעודי 2 גיגה זיכרון איכותי כרטיס מסך gigabyte 9600 pro וספק כח antec smartpower 400w שהגיע אם המארז מארז antec 1040B אני חושב ככה קוראים לזה שחכתי לציין אבל העניין קורא כשאני משחק במחשב או משתמש בגוגל earth יש לי הרגשה שזה בגלל הכרטיס מסך. המחשב פשוט נתקע, בלי מסך כחול ובלי כלום. ואני צריך לעשות reset

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by RAM75,

שלום לכולם, סליחה מראש אם הנושא כבר יצא מכל החורים - אבל ביצעתי פה חיפוש ולא ממש מצאתי תשובה. אני מנסה לעזור לחבר עם התקנת ויסטה. עם הדיסק שברשותו הוא הצליח להגיע בהתקנה רק עד לשלב של בחירת שפה ! מאותו שלב המחשב פשוט קופא ! הוא ניסה להחליף רכיבים כמו זיכרון ונגן DVD - לשווא. הבאתי לו בשביל הניסיון דיסק שלי (אולטימייט 32BIT) שעבד פרפקט בשני ניסיונות התקנה אצלי, על שני מחשבים שונים. כשהחבר ניסה להתקין - קיבל הודעה שזה לא דיסק SYSTEM וכו' , ולא התחיל אפילו להתקין. כמובן שכיוון מראש ב-BIOS לטעינה ראשונה מה-DVD..... שאלתי היא כזו - האם יש לוחות-אם שמראש יחסמו התקנה של ויסטה (בעזרת צ'יפ או משהו דומה) ? משום מה זכור לי מימיה הראשונים של ויסטה שדובר על משהו כזה או אח…

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  7. אני מתכנן לקנות מחשב לשימושים משרדיים ולפני שאני מחליט על מפרט אני רוצה לדעת לאיזה מערכת הפעלה להתאים אותו אז מה אתם חושבים לצורך גלישה באינטרנט אופיס ואולי matlab איזה מערכת עדיף?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  8. היי, מאז שקיבלתי את המחשב החדש יש לי בעיה מאוד מעצבנת עם הדפדפן אקספלורר (על כל סוגיו, גם 6 וגם 7 שהתקנתי לא מזמן). ברגע שאני פותח המון טאבים (נגיד 15), האקספלורר מתחיל לעבוד מוזר ונתקע מעט, ואז בחלק מהטאבים נעלמת שורת המשימות (קובץ, עריכה מועדפים וכו') והם כלל לא עולים או טוענים את הדף, ואם למשל אני שולח תגובה כאן או באתרים אחרים ואז באמצע שזה שולח אני יוצא מהטאב (הרי זה כבר שלח בתאכלס) פתאום מתחילים לקפוץ לי מלא טאבים אחד אחרי השני ללא הפסקה! אי אפשר לצאת מהם וברגע שאני יוצא קופץ עוד אחד, לבסוף זה נגמר ב ALT+F4 הרבה פעמים עד שהכל נעלם ולפעמים גם באיתחול מחדש של המערכת. מישהו מכיר את הבעיה המוזרה הזו? אם אני עובד רק עם 2-3 ומקסימום של 6 טאבים אז זה עובד עוד בסדר איכשהו, …

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by Refaelo,

הורדתי את msn messenger כך שהוא לא יעלה ברגע שהווינדוס עולה (עשיתי את זה דרך msconfig ) אבל כל פעם זה חוזר ,אני מבטל ואחרי כמה זמן זה חוזר יש למישהו רעיון למה זה קורה ואיך פותרים את הבעיה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  10. Started by maxwell10,

I had mallware in computer, I removed by using anti mallware and the restart computer then the log on user apear and when I write in user name : Admin it show me the "wallcome" windows but after 1 sec it log off, I cant get to desktop what to do?

11. Started by mastermomo,

אז ככה לפני שבועים ביצעתי פירמוט והתקנה מחדש של xp sp1 ואז המחשב עבד קצת לאט אבל בסדר פנטיום 3 דרך אגב אבל לפני כמה ימים צצה בעיה חדשה אני מדליק את המחשב ובאמצע העליה של הxp כשיש עוד את מסך הטעינה המחשב נכבה ועושה restart בלי שום הודעה מוקדמת או מסך כחול ניסיתי אפילו לבצע בדיקה עלידי ניתוק של כול הכרטיסים פרט לכרטיס המסך כי אין לי כרטיס מסך על הלוח וזה לא עזר הבעיה היא שאין לי שום אםפשרות לנסות לעלות את המחשב כלל השאלה היא האם יש סיכוי שנדפק לי ההרד דיסק או שזה משהו אחר חייב תשובה דחוף המון תודה מראש גל

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by k_700,

יש לי מחשב נייד עכשיו מישהו פה אמר לי להשתמש בפרודוקט קיי שיש בגב המחשב כדי לבצע אקטיבציה, קיצר ניסיתי וזה לא הפעיל ,מה עוים ? :-\

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  13. מישהו נתקל בדבר כזה ובפתרון? זה מחשב שהיה עליו הרבה Spyware, ולא בטוח שהוא נקי לגמרי אבל פשוט יש לי בעיות לחבר אותו לרשת.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  14. למישהו קרה כזה דבר\יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  15. יש לי בעיה במחשב הופיע לי היום. פעם נגיד היה לי שיר והייתי משנה תשם שלו ל"היום", אז המחשב היה יודע לבד שזה MP3. עכשיו אם אנלא רושם "היום.mp3" אז הקובץ לא יעבוד. וגם רשום בשם של כל השירים שלי "שם.mp3". או אחרי תמונה מופיע .JPG . פעם זה לא היה ככה, רק השמות הופיעו בלי הסיומת, המחשב לבד ידע את זה. עכשיו גם הסיומת מופיעה בשם זה הגיע לבד על כל המחשב פתאום ואם אני מוריד זה לא עובד... מישו יודע למה זה ככה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  16. במיוחד ה PAST ITEMS [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  17. היתקנתי מערכת הפעלה מחדש אישרתי אתמפתח המוצר במיקרוסופט ניכנסתי לאתר של וינדוס לעידכונים והוא נותן לי את ההודעה הבאה...מישהו יודע אוליי למה זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  18. שלום לכולם, הייתה הפסקת חשמל ושהדלקתי שוב את המחשב גיליתי מספר קבצים (מוכרים ובטוח שאינם כל "קובץ מזיק" מסוג שהוא) קבצים אלה אינם "מוכנים" להימחק, ניסיתי בdr delete וזה רושם "הקובץ אינו קיים" , למרות שהגעתי לקבצים האלה דרך התפריט של התוכנה dr delete. ושאני מנסה למחוק ידנית זה רושם "לא ניתן מכיוון שהקובץ\ספריה פגומים" , עכשיו השיא של העניין לדעתי זה שניסיתי להכנס ב safe mode בפעמיים הראשונות הוא בכלל לא עלה ונתקע כשהוא רושם tdi.sys . איכשהוא בנסיון השלישי עלה בsafe mode וניסיתי למחוק את הקבצים ממצב בטוח ואותה שגיאה זה רושם. אשמח לעזרה - תודה.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  19. Started by shimon956,

שלום לכולם אז ככה יש לי בעיה בתקופה האחורנה כול פעם שאני מעלה חלונות מוריד ממזער יש מן תקיעה של כמה שניות של הוינדוס זה ממש מוזר גם מתי שאני שולח הודעות בicq וגם במסנגר הכול קופא לי עכשיו אני שומע גם לממשל מוזיקה תוך כדי דיבור בicq או במסנגר או כול דבר אחר בוינדוס אז הכול יכול לקפוא לי ממש אבל המוזיקה ממשיכה לעבוד האם זה יכול להיות הOC שלי

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by dima_ga,

מופיעה לי כל הזמן ההודעה הבאה ואז הEXPLORER מוסר ואני צריך לעשות משימה חדשה ולהעלות אותו שוב. מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by th£»Light,

אז ככה.. נעלם לי הסמל הפעלה מהירה של השולחן עבודה זה שלוחצים עליו והוא מגיע ישר לשולחן עבודה... רציתי לדעת איך יוצרים אחד חדש ואיזה פקודות לרשום.. ישנה עוד בעיה.. התקנתי דרך אתר זה http://www.topthemes.com/ theme לשולחן עבודה שלי ומשום מה אי אפשר להסירו ככה שנשארו לי הסמלים של התיקיות בצורה של החדש ואני לא יודע איך להחזיר לקודם ניסיתי להיכנס לאפשרויות ואז התאמה אישית ואז לשנות דרך שם ולא הלך זה לא שינה.. אז אשמח אם תעעזרו לי תודה! עריכה: התסדרתי עם הבעיה הראשונה עם השנייה לקחתי מבן דוד שלי את הקובץ\shell32.dll ניסיתי להלחליף והוא אומר שאי אפשר שיש תהליך שצריך לסגור קודפ

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  22. שלום יש לי שני כוננים, אחד D /C אכשיו התקנתי ויסטה על D ראיתי איך זה אכשיו אני לא הייתי מעונין בזה יותר גועל אז ניכנסתי לווינדוס הרגיל xp שהוא נמצא בC,ועשיתי פורמט לD בויינדוס הכל נמחק. אכשיו שאני מפעיל את המחשב מחדש אני רואה שוב תבוט של ויסטה או xp וכמובן ויסטה לא עובד יש למישהוא מושג איך להעיף אצ הבוט אין לי צורך בו.תודה רבה

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  23. אז ככה: יש לי amd 4200+ X2 2gb samsung זיכרון התקנתי WINDOWS XP 32BIT [הרגיל] עכשיו יש לי בעייה ממש ממש רצינית שלא הייתה מקודם, כשאני מפעיל: azureus [ביטטורנט] FireFox 2.0 Media Player 11 העכבר כבר מתחיל להיתקע ובקושי לזוז, והמוזיקה מתחילה להיתקע! ה cpu עובד על בין 1% לבין 11% ולא עולה את זה. זה משהו אל נורמלי... מה זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by shaulr,

שלום רכשתי מחשב "טושיבה" עם תוכנת VISTA. אני לא מצליח לפתות קבצים/תיקיות שנמצאות על שולחן העבודה. לא בחצי לחיצה ולא בלחיצה כפולה. אולם בשורת האיקונים בתחתית המסך אני כן מצליח לפתוח. האם זו בעייה של הנייד או משהו בתוכנה/חומרה? תודה שאול ???

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  25. זה המפרט Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 THERMALTAKE BIGTYPHOON GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK פירמטתי את המחשב, אבל הוא עדיין עם זמני טעינה נמוכים נראה לי, והCPU לפעמים עולה לאחוזים גבוהים עד ל60 ככה מה אפשר לעשות? אני משתמש בAVG בתור אנטי וירוס דפדן AVANT עדכונים עדיין לא התקנתי, אולי יש לך המלצות שקשורות גם לעידכונים...

• 0 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.