עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by menypeled,

אהלן, כאשר אני מנסה להוריד קובץ ל-MP3 שלי אני מקבל הודעה "can't copy <name of the file>: the device has either stopped responding or has been disconnected". ??? הבעיה משתחזרת לי גם על MP3 אחר כך שזה נראה כמו בעיה כלשהיא ב-WINDOWS או באחד הדרייברים. מישהו מכיר את התופעה , ויותר חשוב איך לתפעל אותה... THANKS...

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by tzuki_f,

בVISTA BUSINES מדי פעם הLANGUAGE BAR נעלם ואני לא יכול לעבור בין עברית לאנגלית(כמו עכשיו) הבעיה בדרך כלל מסתדרת כשאני מפעיל את המחשב מחדש אבל אז ה BAR מופיע באמצע המסך ואם אני מנסה להחזיר אותו דרך האפשרויות לSART BAR (הפס למטה) אז לפעמים הוא מציית ועובר למקומו הטיבעי ולפעמים הוא נעלם לחלוטין ואז אי אפשר להחליף שפות במקלדת וכשאני משנה TEXT SERVICES AND INPUT לDOCKED IN THE TASK BAR לאחר שאני שומר סוגר ופותח את החלון מחדש הוא קופץ לי FLOATING ON DESKTOP הצאות לפיתרון יתקבלו בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  3. היי אנשים,מישהו מכיר את התופעה? אחרי כמה זמן של עבודה עם המחשב או אם אני עוזב אותו וחוזר אני מתחיל לעבוד איתו ואז החלונות לא מגיבים,הם פעילים,כל התוכנות עובדות כרגיל, רק שאי אפשר להזיז אותם או לסגור, אז אני סוגר את התהליך explorer.exe‏ ואז עושה הפעלה שלו מחדש באופן עצמאי, ואז הכל חוזר לעצמו. דבר נוסף שקורה יחד עם זה, הכפתור בחירה בעכבר פותח את התפריט(נגיד אני לוחץ על משהו הוא פותח את התפריט עם הפעולות העתק הדבק מאפיינים וכ"ו..,) זה נפתר ברגע שאני נותן קליק ימני ולוחץ על אחת האפשרויות לדוגמא קליק ימני ואז רענן על שולחן עבודה. יש למישהו מושג כיצד לפתור את זה? תודה רבה! דרך אגב,אני כרגע עם אינטרנט אקספלורר 8, כבר מחקתי אותו וגם את 7 והתקנתי מחדש,גם את הSP3 מחקתי,לא עזר...

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  4. האם קיים דבר כזה? רצוי קובץ ZIP לא EXE, שלא ייכנסו כל מיני זבל למחשב שלי... תודה לעוזרים מראש

5. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

אהלן :] אמממ... אתמול המחשב שלי חזר מתיקון, מחשב מסדרת HP Pavilion ... כמובן מפורמט והכל עם מ"ה Windown Vista והבעיה עם השורת משימות ממש מוזרה :s05: כשאני ממזערת את כל החלונות ככה שרואים את השולחן עבודה, היא פתאום רועדת\רוקדת ! ורק היא האייקונים על השולחן עבודה או הגאדג'טים בסדר גמור ...

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  6. Started by 1900GT,

חברתי מחשב כף יד שאתמול עבד לי והיום הווינדוס לא מזהה אותו. יש הודעה שהתקן USB לא זוהה . מה עושים?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by elad-k1,

שלום..! אני מתקין את הוינדוס אקספי פרו ועכשיו בהתחלה של התקנה הוא אומר שוהוא לא מצליח ליקרוא איזה קובץ אז עשיתי אנטר והוא המשיך! אז למה הוא מגיע למצב כזה ביגלל הדיסק?ביגלל הכונן תקליטורים .?או ביגלל הארד דיסק?! ועוד שאלה עכשיו אני בהמשך ההתקנה ובדקה 39 של ההתקנה הוא ניתקע איזה 5 דק אפילו יותר! זה יכול ליהות שההתקנה לא תיהיה תקינה בסוף ההתקנה(גם ביגלל שעשיתי אנטר בתחילת ההתקנה וגם ביגלל זה עכשיו)? ? תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  8. Started by Thug Love,

יש איזה אתר שאני יכול להוריד שולחן עבודה מוכן כאילו איזה עיצוב יפה הסתכלתי בנעוץ ולא מצאתי כלום תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by asaf556,

לאחר שהתקנתי מחדש אנטי וירוס המערכת לא מזהה אותו מה לעשות? האנטי וירוס הוא ESET Smart Security 3.0.642.0

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by Stick2it,

אני הולך לרכוש VISTA OEM ויש לי כמה שאלות: 1. האם המחשב חייב להיות חדש? נניח וכבר היתה עליו מערכת הפעלה האם אני יכול לפרמט ולהתקין את הVISTA ללא בעיה? 2. אחרי שהמערכת מותקנת על המחשב, מה האפשרויות שדרוג שלי? האם אני יכול להחליף את המעבד למשל? 3. האם אני יוכל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את המערכת אם יתעורר הצורך או שמהרגע שהיא הותקנה אני כבר לא יכול להסיר ולהתקין מחדש על אותו מחשב? מקווה שהיתי ברור... ותודה מראש.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by swisaavi,

אחרי ההתקנה של ה xp 64bit, כשמתחילה הטעינה הראשונה של הווינדוס קופץ המסך הכחול והמחשב מאתחל את עצמו. אולי צריך להגדיר משהו בביוס?...

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  12. אני אמקד את השאלה: 1. האם כל מי שיש לו רישיון לויסטה, יוכל להשתמש עימו ב WIN 7? 2. האם רק מי שקנו לאחרונה ויסטה - רק הם יוכלו לשדרג את המערכת? 3. האם מדובר רק בשידרוג או שפשוט יהיה ניתן להכניס את הקוד של ויסטה בתחילת ההתקנה של WIN 7? תודה

13. Started by etay34,

שלום, יש לי וינדוס ויסטה 64 ביט ולאחרונה בכל פעם שאני מעלה את המחשב עולה לי ההודעת שגיאה הבאה שקשורה לRUNDLL: " שגיאה בטעינת c:/windows/system32/sshnas.dll המודול שצויין לא נמצא" רציתי לדעת מה הבעיה ואיך פותרים אותה..? תודה מראש.

14. Started by avidan28,

שלום יש לי חלונות XP 32 ביט ואני רוצה להתקין 64. אני לא משחק ואני רוצה לדעת מה השיפור.איזה תוכנות מלבד דרייברים תומכות ב 64 והאם כדי להפרמט מחשב שעובד בצורה תקינה רק בשביל המעבר ל 64. יש לי מעבד כפול ליבה האם המעבר ינצל אותו יותר טוב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם כאשר אני מנסה לשמור קובץ על הדסקטופ או בכלל להוריד משהו למחשב מהאינטרנט במקום לפתוח את ה OPEN SAVE הוא זורק אותי את שולחן העודה בתוך חלון אקספלורר עשיתי סריקות וירוס תולעים ומיני מזיקין עשיתי ריפר ל XPSP2 ניסיתי אפילו להשתמש ב download eclarator וכלום !!!מה יכולה להיות הבעיה???

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  16. שלום יש לי כרטיס מסך 6600GT והורדתי היום את הדריבר הכי חדש בשבילו שהוא 162.18 עכשיו כבאתי להיכנס ללוח בקרה של הדרייבר הוא שאל אותי אם אני רוצה רגיל או מתקדם ובחרתי במתקדם. אחרי 30 שניות ראיתי שהוא לא נכנס ונשאתי להיכנס שוב והוא עדין לא נכנס עשיתי גם ריסט הוא לא נכנס לי אליו ואני לא יודע מה לעשות? אני צריך לשנות שם משהו... תודה מראש נ.ב מקווה זה בסדר ששאלתי פה אם לא תעבירו בבקשה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  17. יש לי 2 דפדפנים, אישתי משתמשת באקספלורר ואני באוונט. כרגע האקספלורר הוא ברירת המחדל, אולם אני מעוניין שכאשר אני מתחבר לרשת שלא יעלה לי אף דפדפן אלא שכל משתמש יבחר ע"י הקלקה על הדפדפן המועדף עליו. האם ישנה אפשרות כזו תודה למי שמנסה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  18. אני מעוניין להתקין ויסטה 64 בנוסף לויסטה 32 שיש לי כרגע האם אפשרי או שאני צריך לנתק הארד דיסקים וכו

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  19. יש לי את העכבר של לוג'יטק הרבולושן זה עם הגלגלת בצד. תודה.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by noambaum,

שלום לכולם! לפני כשבוע הייתי מנוי של 012 ב-ADSL ואת קיצור הדך לחייגן שמתי בתיקיית STARTUP והגדרתי לו חיוג אוטומטי וככה בכל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא כבר היה מחובר. עכשיו אני מנוי של בזק בינ"ל (שאגב הרבה יותר מהיר!) ושמתי את הקיצור של החייגן שלהם בתיקייה הנ"ל אבל ה-WIN פשוא לא מריץ את החייגן לאחר איתחול,אם מפעילים אותו ידנית הכול תקין.... מה לפי דעתכם יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. התקנתי את גירסת LAST XP בדיסק נפרד. עכשיו זו המערכת היחידה שעולה באיתחול ! מדוע לא קיבלתי אפשרות בחירה באיתחול המחשב? איך אני חוזר למערכת ההפעלה הראשונה? במידה ולא ניתן ליצור תפריט בחירה באיתחול, האם ואיך ניתן לבטל את השניה LAST XP ולחזור כרגיל למערכת הראשונה? ה-LAST XP הותקנה כניסיון.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by dror_gh,

אני מנסה לפרמט לחבר שלי את המחשב דרך הדיסק של וינדוס, אבל הוא רושם לי שהוא לא מזהה שום הארד דיסק במערכת. שאני מעלה את הביוס הוא מזהה אותו ומראה שהוא מחובר (גם הוינדוס עולה...) אבל בדיסק שאני רוצה לפרמט הוא לא מזהה את ההארד דיסק. מה לעשות ? תודה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני רוצה לבדוק מה המצב מערכת ההפעלה שלי איך אני יכול להעלות לכאן את קבצי המיני דיפ מאפ ? והעם מישהו יכול לבדוק לי אותם ? :-\ תודה רום ! עריכה : מצאתי את התקיה התקייה ריקה זה יכול להיות ??? ___________________________________________ ועוד שאלה רשת מחשבים מחשב ראשי מחובר בכבילה והמחשבים המשניים מחוברים אלחוטית ..... כאשר אני מדפיס מהמחשב הראשי ההדפסה יוצאת בסדר ... המחשבים המשניים מחוברים דרך רשת אלחוטית עם שיתוף מלא בינהם כאשר אני שולח מהמחשב המשני הדפסה אני מאשר במחשב הראשי אני מקבל גיבריש על הדף בסיום ההדפסה ?! WTF אין לי שמץ מה יכולה להיות הבעיה ??? ניסיתי להדפיס מאתרים כמו יד שנייה גם אותו דבר פשוט גיבריש ! למישהו יש מושג ?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by PayneBack3251,

התקנתי לא מזמן את הויסטה ומשום מה אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר עם Windows Live Messenger יכול להיות שאני צריך משתמש שונה בשביל התוכנה החדשה ? או שפשוט יש אצלי בעיה כי הוא נותן לי שגיאה מספר: 80027ee7 והוא אומר שכנראה שיש בעיה עם הפיירוואל שלא מאפשר לו להכנס או משהו אבל בכלל ביטלתי את הפיירוול תודה רבה לעוזרים !

25. כלומר נגיד להעביר את קבצי הCOOKIES ממחשב אחד לשני, בשביל שיעבדו באותם האתרים שקבצי הקוקיס שייכים להם כמו TAPUZ.CO.IL

• 2 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים