Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר להתקין xp ו98 באותו מחשב? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
WINDOWS XP SP2 P -3 הביוס AWARD V 4.51.PG כאשר אני מכבה את המחשב דרך התחל כיבוי ,הWINDOWS מבצע כיבוי ,המסך נכבה, אבל הספק כח והמאוורר של המעבד ממשיכים לעבוד. לחיצה ארוכה של כמה שניות על כפתור הכיבוי הידני מבצעת את הכיבוי הסופי. מה הסיבה שלא מתבצע כיבוי מלא דרך התחל כיבוי. תודה למי שיכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
1-אחרי התקנה מחדש של SP.1 עם סריאל תקין ללא בעייה אבל אחרי עידכון ל SP2 שני סוגי בעיות לאחר שהדגל XP מוצג וצריך לעבור ...לתכלת ..ברוך הבא כאן זה לא מגיע והפך למסך שחור המחשב ממשיך לעבוד ללא תצוגה וכך שוב עם מדליקים מחדש ותופעה דומה שעוד ראיתי במקום מסך שחור הוא מאתחל מחדש לבד ביצעתי עידכון ביוס לא עזר לפי מה שרשום במייקרוסופט האם יש פתרון לעניין ? 2-בחירת שומר מסך שמתי לב במיוחד שיש מסכי LCD לדוגמא אחרי 5 דקות שיפעל הדגל של XP זה לא עובד במקום זאת יש מצב חשוך לגמרי אבל אם בוחרים בפעלולים או אחר זה כן עובד .את התופעה הזו בדקתי במספר מחשביפ עם LCD ,ולעומת זאת במסכים רגילים הכל עובד , יש הסבר או פיתרון ?
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאבי מחשב דל חדש (סה"כ חודשיים) והויסטה הגיעה עליו כבר אך לאחרונה לא הותקן שום תוכנה,קובץ או משהו דומה והוא מדווח על STING PRODUCT_NAME WAS NOT FOUND בעת הפעלת המחשב מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשרי לבטל אותה?? יש תוכנה NOD32 הכי מעודכנת וסורק קבוע עם ADWARE 2006 הכי מעודכן.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הנל עם xp וחשבתי לקנות את ויסטה ultimate כי אני יכול להשיג אותו ב150 שח אז רציתי לדעת אם זה מאט לי את המחשב רציתי לדעת אם כדאי גם לקנות אבל לחכות להתקנה על לsp1 ואז לשים במחשב. מה דעתכם?? P4 3GHZ PRESSCOT 2ghz ddr2 667mhz xfx 7600gt המפרט בצד <-
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי ססמא כל שהי בעלת 8 ספרות שאני שם אותה לפחות 10 פעמים כל יום אם לא יותר...(אתרים שונים של העבודה ...אימיילים ...בנק יש דרך לעשות שלדוגמא כפתור ה F12 שלא בשימוש אצלי אף פעם שכל פעם שאלחץ עליו זה ירשום את הססמא שלי ? (ה 8 ספרות) ?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב שלי חזר מתיקון ראיתי שהותקנו עליו כמה עדכוני אבטחה שלא היו עליו לפני כן. הרצתי חיפוש בגוגל ועל חלקם יש תלונות קשות. אני מעוניין להעיף את כולם,האם זה יגרום לי לבעיות כלשהן? מערכת ההפעלה שלי היא win98se. אם מישהו יודע מה תפקידם של העדכונים אשמח לשמוע כי על חלקם לא מצאתי מידע. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון בניתי לי HTPC ואני מנסה להתקין ויסטה, ההתקנה נתקעת על מסך כחול 0X0000007E החומרה שיש לי: E4500 GFORCE 8600HDMI 2GIGA RAM GSKILL 800MHZ ASUS P5NE SLI פישפשתי באינטרנט וההודעה 0X0000007E איכשהוא קשורה ל: מקום ב-HD , HD ריק כך שזה לא הבעייה כרטיס מסך! כאן יכולה להיות בעייה, כדי לדבג את הבעייה כיצד אני מתקין דרייברים של הכרטיס מסך לפני התקנת ווינדוס? או איך אני פותר את הבעייה בהתקנה? מישהו נתקל בדבר דומה ופתר? אם כן איך? תודה!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי מחדש אנטי וירוס המערכת לא מזהה אותו מה לעשות? האנטי וירוס הוא ESET Smart Security 3.0.642.0
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מופיעה לי כל הזמן ההודעה הבאה ואז הEXPLORER מוסר ואני צריך לעשות משימה חדשה ולהעלות אותו שוב. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול דודה שלי קנתה נייד חדש, וקיבלתי אותו על מנת לבדוק שהכל בסדר ועובד. מותקנת על המחשב Vista Home Permium Hebrew, וכאשר אני מנסה לגשת לSpeech Recognation אני נתקל בשגיאה שאומרת שלא קיים הפיצ'ר הזה בגלל השפה. אני בכלל לא מבין מה זה קשור... למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כבר מזמן שמתי לב שיש לי פה לבן ממש ממש בהתחלה של המחשב והוא נעלם אחרי 2-3 גג הוא לבן אפור כזה עם כמו קווים אמצע שאם הטעינה נעלמים.! אני שוב מציין שזה ממש בהתחלה עוד הרבה לפני הטעינה של ווינדוס.. וגם אני חושב שהוא לא תמיד מופיע ובכלל פעם הוא לא הופיע.. מישהו יודע במה מדובר ? אני חייב תשובות מהירות. תודה!
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המעבד שלי מה3000+ הרגיל שלי לכפול ליבה אופטרון 165 האם אני חייב להתקין מחדש את מערכת ההפעלה שלי או לא? בעיקרון אני יודע שזה אפשרי אבל אני לא זוכר מה בדיוק צריך לזה אם בכלל
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
מבחינה תוכנתית כאשר אני מנסה לבצע אחת מהאופציות בכותרת המחשב פשוט לא עושה כלום ואני נאלץ לכבות את המחשב פיסית !!!!!. יש למישהו מושג איך פותרים את התקלה ?. תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
-
מציק לי איזה שטות םפה הרבה זמן טוב הרזולוציה אצלי אמורה להיות 1280X1024, אבל המחשב חליט שיש לי עוד כמה פיקסלים נוספים שמוסתרים פשוט כי המסך לא רחב מספיק טוב כן אני דעיו לא מבינים מהתיאור הזה כלום הנה מה שקורה כשאני לוחץ פרינסקרין, נכון כשלוחצים על פרינטסקרין אז לוחצים בפוטושופ או פיינט על NEW ואז זה כבר אוטומטית כותב את הרזלוציה שצריך, אז זה לא כותב אצלי כמוש צריך 1280X1024 אלא 2080X1024 הנה מה שמופיע כשעושים פרינט סקרין (כאן אני מראה איך זה נראה כאילו כשאני בפוטושופ) http://img82.imageshack.us/my.php?image=resucm9.jpg וכאן ניסיתי לדמות כאילו מה קורה בפועל כאני מסתכל לי סתם ככה במסך: http://img91.imageshack.us/my.php?image=stupidcompcl7.jpg שימו לב שרק חלק מהתצוגה מועתק…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא הגדרתי (בשולחן עבודה מחשב) את גודל הפונטים גודל איקונים צבעים . כאשר עובד על קבצי וידאו כבדים לצורך הכנה לקידוד מבצע כיבוי נורמלי . בהדלקה כל ההגדרות נעלמו הפונטים קטנים האיקונים קטנים , כל הצבעים ב .DEFAULT מה יכולה להיות הסיבה לבעיה מטרידה זאת? מערכת ההפעלה היא XP SP2 המחשב הוא P4 3.0 RAM 1024
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני דיי בטוח שענו על זה כבר פשוט לא הצלחתי למצוא את זה. זה דיי מציק שה XP עולה ואני צריך לבחור את השם משתמש שבחרתי. מילא אם היו לי כמה אפשרויות אבל גם ככה יש לי רק חשבון אחד על המחשב שלי.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, סליחה מראש אם הנושא כבר יצא מכל החורים - אבל ביצעתי פה חיפוש ולא ממש מצאתי תשובה. אני מנסה לעזור לחבר עם התקנת ויסטה. עם הדיסק שברשותו הוא הצליח להגיע בהתקנה רק עד לשלב של בחירת שפה ! מאותו שלב המחשב פשוט קופא ! הוא ניסה להחליף רכיבים כמו זיכרון ונגן DVD - לשווא. הבאתי לו בשביל הניסיון דיסק שלי (אולטימייט 32BIT) שעבד פרפקט בשני ניסיונות התקנה אצלי, על שני מחשבים שונים. כשהחבר ניסה להתקין - קיבל הודעה שזה לא דיסק SYSTEM וכו' , ולא התחיל אפילו להתקין. כמובן שכיוון מראש ב-BIOS לטעינה ראשונה מה-DVD..... שאלתי היא כזו - האם יש לוחות-אם שמראש יחסמו התקנה של ויסטה (בעזרת צ'יפ או משהו דומה) ? משום מה זכור לי מימיה הראשונים של ויסטה שדובר על משהו כזה או אח…
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי XP PRO + SP2 המשתמש שלי מוגדר כאדמיניסטריטור והוא המשתמש היחיד שקיים, פתאום אתמול בערב הוגבלה לי הגישה ל task manager ו- regestry. אני מקבל הודעה הבאה: task manager has been disabled by your adninistrator ו- registry has been disabled by your adninistrator כשאני מנסה להיכנס לאחד מהם ( ctrl+alt+delete or regedit ) מקש ימני על סרגל הקלים מציג את הקיצור ל task manager באפור. בדקתי את הגדרות המשתמש, אני עדיין מוגדר כאדמיניסטריטור, יצרתי חשבון נוסף ושם הכל תקין, ניסיתי להגביל את החשבון שלי ואז להחזיר אותו לאדמיניסטריטור, לא עזר, ניסיתי לחזור לנקודת שחזור מוקדמת יותר, ניסיתי לבצע סריקת וירוסים ואדוויר לא עזר ( מותקן אצלי Avg internet security ו Avg antispyware מצאתי את …
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מישהו יודע מהי החנות שמוכרת את Vista ultimate 64Bit Retail במחיר הנמוך ביותר?וגם בחו"ל? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות כזאת? נעילה עם סיסמא דרך הויינדוס XP עצמו? (כלומר,בלי תוכנה ודברים כאלה)
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני רוצה את ה-WINDOWS PROFESSIONAL X64 EDITION האם המחיר זול מהארץ ?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, יש לי windows xp pro ,geforce fx 5200,וכרגע אני משתמש בdirectx 8.1. כל פעם שאני מנסה להתקין directx 9.0 התוכנה כותבת לי: This version of DirectX is not compatible with the version of windows currently installed עד כמה שאני יודע ניסיתי את כל הגרסאות של directx 9.0 שיש. בבקשה תחשיבו טוב על פתרון ועל תציעו דברים כמו להשתמש ב windows לא פרוץ!! תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מחשב חדש i7 לוח של גיגבייט, XP עם sp3 . בדקתי את הביוס, השעןן מדוייק לחלוטין. הבעיה ב XP, ורואים ממ בעיין בשעון הוויזואלי, שהוא משתהה כל כמה שניות, ולאחר כמה דקות,רואים שהשעון מפגר ממש ב 3 שניות לדקה. נסיתי ב safe mode אין בעייה. ועד אני עכשיו נראה לי שאחד מהשירותים או התוכניות גורם זאת?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-