עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום אנשים, יש לי HD אחד שמחולק ל C D כל אחד של 60 GB. על C מותקן לי ה XP הרגיל שרכשתי ואני רוצה להתקין במקביל גם את הויסטה. המחשב שלי חזק ואני יודע שהויסטה ירוץ טוב עליו אבל בכל זאת לפני שאני עוזב את ה XP אני רוצה לודא שהכל רץ פיקס. אני יכול להתקין את הויסטה על D ולעשות את המצב בחירה בין 2 מערכות? כמה מסובך זה אמור להיות? אני יודע שהשאלה הזאת נראת מטומטמת ואני דיי יודע את התשובה שזה עובד ולא אמורה להיות בעיה. עשיתי הרבה במחשבים אבל את זה עוד לא נסיתי ורציתי לודא סופית מול אנשים שבטח עשו את זה... תודה! עפר

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  2. את ההתקנה של הרחבת שפה בויסטה תעבוד רק על גירסת ULTIMATE ?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  3. תודה.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  4. אהלן,ברשותי WINXP , ועכשיו יש קטע מוזר - חלק מהתיקיות שאני יודע בודאות שיש בהם תכנים, נראות כריקות.אפילו חלק מהתיקיות כלל לא נראות.זה מוזר כי זה רק חלק מהתיקיות והקבצים ולא הכל!! מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. Started by badmama,

יש לי ULTIMATE 64, לא מצאתי תשובה אליה בת'רד החיפוש. א. איפה מוצאים את הערכה הנ"ל? ב. כמה משאבים היא גוזלת מהמערכת?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by shaytan84,

שלום לפני כמה ימים התקנתי מחדש את windows 7 בגירסאה של ה 64 בייט הבנתי שיש עדכון אבטחה מסוים שצריך להיזהר ממנו, מישהו יודע על איזה עידכון מדובר או מה המספר שלו? תודה!

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by zaroor,

1-אחרי התקנה מחדש של SP.1 עם סריאל תקין ללא בעייה אבל אחרי עידכון ל SP2 שני סוגי בעיות לאחר שהדגל XP מוצג וצריך לעבור ...לתכלת ..ברוך הבא כאן זה לא מגיע והפך למסך שחור המחשב ממשיך לעבוד ללא תצוגה וכך שוב עם מדליקים מחדש ותופעה דומה שעוד ראיתי במקום מסך שחור הוא מאתחל מחדש לבד ביצעתי עידכון ביוס לא עזר לפי מה שרשום במייקרוסופט האם יש פתרון לעניין ? 2-בחירת שומר מסך שמתי לב במיוחד שיש מסכי LCD לדוגמא אחרי 5 דקות שיפעל הדגל של XP זה לא עובד במקום זאת יש מצב חשוך לגמרי אבל אם בוחרים בפעלולים או אחר זה כן עובד .את התופעה הזו בדקתי במספר מחשביפ עם LCD ,ולעומת זאת במסכים רגילים הכל עובד , יש הסבר או פיתרון ?

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  8. שלום לכולם, אז ככה, לא מזמן קניתי מחשב - מפרט בפרופיל, והבעיה היא כזו, כשאני מנסה להתקין VISTA ULTIMATE SP1 (חוקי דרך אגב), אני עושה BOOT ל דיסק ואז במעבר בין מסך למסך עד מצב שאני מפרמט את ההרד דיסק, לוקח כ 3 - 4 דקות בין מסך למסך. אחרי ההתקנה הכל נראה תקין. לפני כמה ימים גיליתי שיש בעיה ב HDD דרך ה EVENT VIEWER והלכתי להחליף את ההרד דיסק SEGATE 500GB 32MB, הגעתי הבייתה חיברתי אותו והתחלתי התקנה חדשה, שוב אותו זמן השהייה בין מסך למסך, ולאחר מכן התחלת ההתקנה המחשב עולה בפעם הראשונה ולאחר מכן אחרי לא יודע להגדיר זמן מדוייק אבל כמה שעות הוא מתרסק כל זאת כשאני לא נוגע בו, ואני מקבל הודעה WINDOWS HAS SHUTDOWN UNEXPECTEDLY, לאחר בדיקה בקובץ ה MINIDUMP, אני רואה שהוא קושר את התק…

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by rabbit,

the copy made by setup of the file listed below is not identical to the original זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה להתקין את הווינדוס זה בדיוק בשלב שהוא מתחיל להעתיק קבצים דרך הדוס מדובר במחשב עם לוח חדש ומעבד חדש העברתי את ההארד דיסק למחשב אחר והתקנתי בהצלחה כאשר אני בא למחשב הזה עם אותו הארדיסק הוא לא מעתיק ונותן את ההודעה הזו הלוח המדובר הוא abit is7-e2g

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  10. אז פתאום נמאס למדייה פלייר שלי לנגן בצורה רציפה והוא מנגן קבצים בצורה אקראית...איך משנים את זה.. נ.ב זה אפילו קורא ברשימות השמעה... תודה מראש, אליאב.

11. Started by HeaT-SinK,

לפעמים כשאני רוצה לצפות בוידאו ברשת הוא לא עובד. יש שעובדים ויש שלא ומה שלא עובד מביא לי ארור מוזר. תראו תמונה :\ מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by Mizardon,

יש לי דסקטופ כיאלו רקע צבעוני בכל השטח ומתחת לאייקונים יש צבע אחיד אצל כל האיקונים וזה הורס את המראה של הכל מישהא יודע לאן צריך ללחוץ כגדי לעשות את הצבע מתחת לאייקון כדי שיהיה שקוף עם צל בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  13. המפרט בצד. שאלה נוספת- האם ניתן להתקין WINDOWS מחדש בלי למחוק שום דבר? אני מתכוון שיש לי רק את C

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by עידן אברהם,

רציתי לדעת אם WINDOWS XP SP2 הכי טוב ועוזר ... במה זה עוזר למחשב? מחכה לתשובתכם

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  15. אני צריך עזרה , אני לא מצליח להוריד שירים מהאתר http://muzx.net/ בגלל שהם מוגנים ע"י נגן FLASH מעצבן , הקטע שאפילו להעתיק את שם השיר אי אפשר . חבר שלי הצליח לעשות איך שהוא ש DAP יוריד לו את השיר אוטומטי בלי ניגון בנגן שלהם , אבל אני לא מצליח גם לא ב FF וגם לא ב IE . בשביל להיכנס לנגן תלחצו על אחת קטגוריות המוסיקה למעלה . תודה גדולה למי שיצליח להוריד משם שירים ויסביר לי איך.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by Ashand,

כיצד אני מבצע העברה של מערכת ההפעלה מהרדיסק אחד להרדיסק שני ולהשתמש בחדש כווינדוז? האם נורטון גוסט יכול לבצע את זה?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  17. שלום יש לי כרטיס מסך 6600GT והורדתי היום את הדריבר הכי חדש בשבילו שהוא 162.18 עכשיו כבאתי להיכנס ללוח בקרה של הדרייבר הוא שאל אותי אם אני רוצה רגיל או מתקדם ובחרתי במתקדם. אחרי 30 שניות ראיתי שהוא לא נכנס ונשאתי להיכנס שוב והוא עדין לא נכנס עשיתי גם ריסט הוא לא נכנס לי אליו ואני לא יודע מה לעשות? אני צריך לשנות שם משהו... תודה מראש נ.ב מקווה זה בסדר ששאלתי פה אם לא תעבירו בבקשה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by gadits,

איזה מערכת הפעלה הכי כדאי להתקין על ה amd 64 bit xp pro xp 64 bit תודה !

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  19. Started by ellyra,

שלום, יש לי בעיה לאחרונה במסנג'ר. לפעמים, באמצע התכתבות עם אנשים אני מגלה שלא קיבלתי הודעות מסויימות או שהם לא קיבלו הודעות שאני שלחתי. הכוונה פה היא למשפטים שלא מגיעים באמצע השיחה. כשאני מפעילה את המסנג'ר במחשבים אחרים אין את הבעיה הזאת, אבל לא יצא לי לנסות משתמשים אחרים על המחשב שלי. דבר נוסף - כשאני מתנתקת מהמסנג'ר, יש לפעמים מין צליל שגיאה, אבל גם הצליל הזה לא תמיד מופיע. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש, אבל זה לא עזר. מה אני יכולה לעשות?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by kurt80,

אחרי שהמחשב שלי חזר מתיקון ראיתי שהותקנו עליו כמה עדכוני אבטחה שלא היו עליו לפני כן. הרצתי חיפוש בגוגל ועל חלקם יש תלונות קשות. אני מעוניין להעיף את כולם,האם זה יגרום לי לבעיות כלשהן? מערכת ההפעלה שלי היא win98se. אם מישהו יודע מה תפקידם של העדכונים אשמח לשמוע כי על חלקם לא מצאתי מידע. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  21. כשאני לוחץ פעמיים זה מפעיל חלון חיפוש או משהו ולא נכנס לי... זה ממש מעצבן!!! מה עושים??? :kopfpatsch: [attachment deleted by admin]

22. Started by sd1,

הי שלום יש לי windows xp pro sp2 ואני מעוניין להתקין עליו windows 98 איך אני מבצע את זה? אשמח לקבל עזרה ומדריך.

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by noambaum,

שלום לכולם! לפני כשבוע הייתי מנוי של 012 ב-ADSL ואת קיצור הדך לחייגן שמתי בתיקיית STARTUP והגדרתי לו חיוג אוטומטי וככה בכל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא כבר היה מחובר. עכשיו אני מנוי של בזק בינ"ל (שאגב הרבה יותר מהיר!) ושמתי את הקיצור של החייגן שלהם בתיקייה הנ"ל אבל ה-WIN פשוא לא מריץ את החייגן לאחר איתחול,אם מפעילים אותו ידנית הכול תקין.... מה לפי דעתכם יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by blanco,

שלום הבעיה שלי היא שמהרגע שני מדליק את המחשב לוכח 8 דקות לעלות. גם אחרי שהמחשב עולה יש לי תקיעות קטנות וגדולות כל הזמן!!! המחשב אחרי פירמוט והתקנה חדשה של ווינדוס . בדקתי שכל הדריברים מעודכנים . גם הביוס מעודכן. מה ל ע ש ו ת ? ? ? ? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.