Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
כמו שאמרתי קופץ לי מסך כחול עים מלא כתוביות והוא סופר עד 100 ועושה ריסט למחשב שמתי לב שרשום למטה stop 0x0000000d1(0x00007ff והיה כתוב עוד כמה דברים אבל זה מה שהצלחתי להעתיק תודה רבה לעוזרים אלי.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי בעיה! כשאני לוחץ על הפעלה מחדש של Windows אני מקבל שגיאה: "cmd.dll" "איתחול קובץ DLL נכשל וכו'" ועוד אחד של משהו כמו "pv.dll" "איתחול קובץ DLL נכשך וכו'" אם אני לא טועה זה נקרא pv.dll. אני יכול לא להתייחס לשגיאה הזאת והמחשב מפעיל את עצמו מחדש. אבל כשהווינדוס עולה האנטי וירוס וה-Internet Security של נורטון במצב Disable (הם תמיד במצב הזה בהתחלה, אבל אחרי 5-10 הם הופכים ל-Enable וזה בסדר) אבל עד שהם הופכים למצב Enable לוקח להם איזה שתי דקות ועד שהמסנג'ר נפתח! ובינתיים כל הסרגל כלים למטה לא מגיב שום דבר! חיפשתי ווירוסים הוא מצא לי כמה אבל הוא מחק אותם! אני חושב שזאת בעיה רצינית מאוד ואני לא יודע מה לעשות!!! אנא עזרו לי!! :'(
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי כונן וירוטאלי בנפח 10G עליו שמתי את מערכת ההפעלה לפי הproperties הוא מלא ב9G לעומת זאת, כשאני בודק את התיקיות שבו יוצא שהוא מלא בחצי מזה אני רוצה לפנות ממנו דברים, אבל ככה אני לא יודע מה לפנות. מה פשר הדבר?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מצחיק, נכון? יש לי מחשב Thinkpad R61 עם מעבד Intel T7300 וחלונות וויסטה. הנה משהו מוזר: כשאני נכנס לחשבונות משתמשים בלוח הבקרה --> Change my system variables, אני רואה משתנה בשםPROCSSOR_ARCHITECTURE עם ערך AMD64. ויש עוד משתנה עם רמיזה ל-AMD. תוכנת בנצ'מרק מראה שהמעבד הוא אכן של אינטל. הכיצד?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט לחבר שלי את המחשב דרך הדיסק של וינדוס, אבל הוא רושם לי שהוא לא מזהה שום הארד דיסק במערכת. שאני מעלה את הביוס הוא מזהה אותו ומראה שהוא מחובר (גם הוינדוס עולה...) אבל בדיסק שאני רוצה לפרמט הוא לא מזהה את ההארד דיסק. מה לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום... יש לי תיקייה יש בה כמה ג'יגה של תוכן חשוב מאין כמותו. מדובר בהמון קבצים ולכן אני לא יכול שלא לתייק אותם אם חס וחלילה תמחק התיקייה, טעות ידנית פשוטה - כמעט לחיצה אחת - יכולה להוביל לתוצאות הרות אסון. אם איכשהו אפשר לבטל את האפשרות שתיקייה יכולה להמחק, אז זה יוסיף לי הרבה יותר בטחון (טעות ידנית על קובץ אחד זה הרבה פחות נורא). תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס ויסטה אחריי שאני מדליק את המחשב אני משתמש בו קצת ואז הוא נתקע ולא יכול לעשות כלום חוץ מלהזיזי את העכבר וניסיתי הכל! מה אני עושה בששביל לפתור תא הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
איזה גירסה של DT ו BSplayer תואמות למערכת הפעלה הזאת? והאם אני יוכל להמשיך לשחק עם שמירות של משחקים כגון קרייסיס COD4 שהתחלתי לשחק בXP על ויסטה? תודה ofeky1
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני לוחץ מקש ימיני על הכונן לוחץ "אתחול" לוחץ התחל אז זה רושם לי את השגיאה : "אין אפשרות לאתחל כונן זה. צא מכל מכלי השירות לדיסק או מתוכניות המשתמשות בכונן זה, וודא שתוכן הכונן אינו מוצג בחלון כלשהו ולאחר מכן נסה שנית" ניסיתי הכל ועדיין זה רושם את השגיאה..
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי על מחשב מסויים 2 HD, שעל אחד מהם כבר יש XP, אני רוצה איכשהו מתוך ווינדוז להתקין גם על הדיסק השני כדי שאוכל אח"כ לחבר אותו למחשב אחר כדיסק יחיד. אני לא יכולה לעשות זאת בדרך הקלאסית (לעלות מתוך ה-CD ולבחור בPARTITION מסיבה ארוכה מדי לפרט עכשיו, אלא אם תתעקשו מאוד) - כך שאני רוצה לדעת האם ישנה דרך לעשות מה שציינתי במשפט הראשון? רוב תודות לכל העונים מראש
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מה המצב אנשים, Direct X 10 יפעל על Windows XP 64Bit או רק על Windows Vista ? תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בחשבונות משתמשים שמתי שאני רוצה לשנות את הכניסה שלי ל windows (בחירת אפשרויות כניסה וניתוק) שאני עושה... התחל--> לוח בקרה--> חשבונות משתמשים--> שנה את אופן הכניסה או הניתוק של משתמשים-->ואז עולה לי שגעה שרשום (שירות הלחוח של netware ביטלו את מסך הפתיחה ואת החלפת המשתמשים המהירה. כדי לשחזר תוכנות אלה, יש להסיר את שירות הלקוח של netware) תודה מראש לעונים..!!
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
איך אפשר להתקין xp ו98 באותו מחשב? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מישהו יודע מהי החנות שמוכרת את Vista ultimate 64Bit Retail במחיר הנמוך ביותר?וגם בחו"ל? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אז ככה הפעלתי אותו הוא פעל טוב וניראה לי שהוא כיבה את עצמו או משו כזה ועכשיו הוא לא מקשיב לי יותר :-[ מישו יודע למה מה זה יכול להיות????
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם! כאשר אני נכנס לאחד המשתמשים במחשב שלי המחשב חושב כמה עשרות שניות ואז נראה כאילו הוא קורא מכונן הפלופי....בהתחלה חשבתי שהוא עושה זאת כי הפלופי מוגדר לו הboot device השלישי ולכן הוא "בודק אותו" אך ניטרלתי את זה בביוס והוא עדיין עושה לי את זה...כמו כן לא מזמן פירמטתי את המחשב והבעיה עדיין נמשכת....אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה כי זה נהיה מאוד מציק לחכות את הזמן הזה שנכנסים למשתמש... תודה רבה לעוזרים.... : : :
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה שהולכת ככה : 1) המחשב לא מזהה את הכונן של הדיסקים שזה מונע ממני לפרמט אותו 2) אני לא יכול ליצור כונן וירטואלי..... נ ניראה לי שזו בעיה ברגיסטי ...... מישהו יכול לעזור בבקשה ??
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי אני ראיתי שחשבון הWINDOWS שלי הוא על EMAIL של אח שלי במקום האימייל שלי (זה לא השם שלי ולא האימייל שלי) איך אני משנה את זה? תמונה מצורפת;
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כיצד ניתן ליצור ולמחוק מחיצות באמצעות כלי ניהול הדיסקים של Windows XP? (קליק ימני על אייקון המחשב שלי ---> ניהול ---> ניהול דיסקים)
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך אני עושה שתמיד אני יראה את הסיומת של הקבצים בווינדווס XP וגם בווינדווס vista אם זה שונה אני מתכוון שאם יש תוכנה שפותחת את הקובץ אוטומטית אז גם במקרה כזה אני יראה את הסיומת , לדוגמא מסמכי word שנפתחים אוטומטית, אני רוצה שיראו את הסיומת doc. הווינדווס באנגלית תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי דיסק מקורי של Windows XP Pro SP2 Hebrew איך אני מתקין כך שהווידוס יהיה באנגלית?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שאני לוחץ על הורדה או מה שזה לא יהיה אז זה אוטומתי מוריד לי לTEMPORARY FILES\FOLDER איך שקוראים לזה... וזה לא נותן לי אפשרות שמירה או פתיחה... מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום. עד היום השתמשתי במשתמש Administrator, כיוון שלא יצרתי שום משתמש אחר. לפני כמה זמן ניסיתי ליצור משתמש חדש, ולפני שיכלתי לעשות זאת, הווינדוס חייב אותי ליצור משתמש שהוא מנהל מחשב (משום מה הוא לא זיהה את המשתמש שעבדתי איתו עד היום). יצרתי חשבון שהוא מנהל מחשב, ואחר כך יצרתי חשבון רגיל, והפעלתי מחדש את המחשב. נחרדתי לגלות שחשבון האדמין שעבדתי איתו עד היום נעלם, ויש לי רק את שני המשתמשים החדשים. ניסיתי לשחזר אותו בכל דרך אפשרית, גם דרך מצב בטוח, שבו הוא זמין לעריכה בניהול משתמשים, אך ללא הצלחה. הוא קיים ועובד, אך אין לי דרך להשתמש בו, כיוון שכאשר בווינדוס יש משתמש רגיל, משתמש האדמין הופך להיות מוסתר אשמח לעזרה, תודה רבה....
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אולי רשמתי את הכותרת לא נכון אבל השאלה שלי היא כך: קיבלתי את הנייד החדש עם ה WINDOWS VISTA HOME PREMIUM אני ממש לא מתלהב ממנו ואם היתי יכול בכיף היתי חוזר לXP יש לי 2 GB זיכרון אבל היתי רוצה לדעת איך ומה לשנות בהגדרות כדי שהווינדוס הזה יקח לי כמה שפחות מהRAM הרי הויסטה ידוע לשמצה כמערכת שזוללת זיכרון אני מעדיף לוותר על כל השטויות של האפקטים לטובת שיפורים בביצועים ומהירות אז איך ויסטה יקח לי מינימום מהזיכרון אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-