עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כל עידכון או משו שצריך להתקין מהאתר של microsoft זה לא נותן לי להיכנס לאתר של מייקרוסופט אני נכנס.. וזה מפנה אותי ישירות לmsn.com ניסיתי להוריד דרך מחשב אחר את הקבוץ שהייתי צריך (.net framework 1.1) אבל הוא המחשב שלי לא מקבל ת'קובץ הזה הוא מקבל את זה כHTML .. (למרות שזה EXE.. התקנה) ופותח משו דפוק כזה .. לא קשור לחיים קיצר מישו יודע מה הבעיה? זה מעצבן אי אפשר להתקין WMP 10 ועוד דברים מהאתר של מייקרוסופט ! (האתר של מיקרוסופט גם כלל את windows update מה שמשאיר אותי בלי עודכונים למחשב ()

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  2. שלום... יש לי תיקייה יש בה כמה ג'יגה של תוכן חשוב מאין כמותו. מדובר בהמון קבצים ולכן אני לא יכול שלא לתייק אותם אם חס וחלילה תמחק התיקייה, טעות ידנית פשוטה - כמעט לחיצה אחת - יכולה להוביל לתוצאות הרות אסון. אם איכשהו אפשר לבטל את האפשרות שתיקייה יכולה להמחק, אז זה יוסיף לי הרבה יותר בטחון (טעות ידנית על קובץ אחד זה הרבה פחות נורא). תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  3. Started by Xstyle,

אני מישתמש בוידנוס ויסטה וכל פעם כשהוא עולה לי הוא מראה הודעה כזהות: http://up9.siz.co.il/up3/lentmm24zrzo.jpg

4. כלומר נגיד להעביר את קבצי הCOOKIES ממחשב אחד לשני, בשביל שיעבדו באותם האתרים שקבצי הקוקיס שייכים להם כמו TAPUZ.CO.IL

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  5. כאשר המחשב נמצא ללא שימוש זמן מה, המסך מחשיך וכאשר מזיזים את העכבר, מופיע מסך שבאמצעיתו יש ריבוע עם שם המשתמש וצריך להקליק על הריבוע עם שם המשתמש (במקרה זה אדמיניסטרטור, כי יש על המחשב רק משתמש אחד) כדי להמשיך לעבוד. הבעיה היא שהמסך עם הריבוע באמצע מנתק את אימיול. כיצד מונעים מהמסך הזה מלהופיע? מערכת הפעלה ויסטה. תודה.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  6. Started by idofr,

אז ככה הפעלתי אותו הוא פעל טוב וניראה לי שהוא כיבה את עצמו או משו כזה ועכשיו הוא לא מקשיב לי יותר :-[ מישו יודע למה מה זה יכול להיות????

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  7. התקנתי ווינדאוס XP PRO באנגלית, אחרי זה הורדתי קובץ שהפך את כל שפת המערכת לעברית. הלכתי לווינדאוס UPDATE וראיתי שם שמופיעה לי SP2 ברשימה. זאת אומרת שאני אוכל להתקין SP2 עליו? רק תזכרו שהווינדאוס הוא בעצם באנגלית, אני רק הורדתי קובץ שהפך אותו לעברית.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by tullybrn,

שלום :] יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בויסטה (גם בגרסת 32 ביט וגם ב64 ביט). אני מתקין את מערכת ההפעלה (לא מקורית כמובן) באנגלית, לאחר מכן מוריד את חבילת העברית דרך הWindows Update ומתקין אותה, לעומת פעמים קודמות שהמעבר לעברית היה חלק לגמרי מכל הבחינות, כרגע המערכת עוברת לממשק עברי אך כאילו שוכחת להעביר חלק מהסרגלים, הוספתי תמונה כדי להמחיש את הבעיה, מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  9. התקנתי מערכת WIN7 64 סיביות - הכל דבש אבל כל נושא הPIN לא ברור ביכלל....יש קיצורי דרך שהוא מקבל בסדגל למטה למשל אקרובט / ווינזיפ או אוטלוק קיצור דרך לחיבור לחייגן רשת - לא מוכן לקבל וקיצורי דרך לתיקיות הוא "כביכול " מקבל /מאפשר PIN > אבל זהמופיע באיזה חלון ניפרד שלא יודע איך להגיע אליו שבוא מופיעים גם תוכנות שפתחתי הכי הרבה פעמים אני משתגע מיזה !!! ??? מי מסביר לטובת הכלל או מפנה אותנו ללינק שיסדר את הבלאגן תודה מראש! מי מסביר לט

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  10. אני לא יודע אם כבר שאלו אבל בכל זאת... כשאני פותח את המחשב ומכניס סיסמה למשתמש שלי בוינדוס אני פתאום צריך לחכות 2 דקות בערך עד שהמוזיקה של הוינדוס נשמעת ואחרי 5 דקות בערך הדסקטופ עולה ואני יכול סוף סוף להשתמש במחשב. ניסיתי כבר לפתוח ולסגור את האקספולרר דרך CTRL + ALT + DELETE אבל זה לא עוזר. גם לפתוח משתמש חדש במחשב זה לא הפתרון. ודרך אגב המחשב שלי לא כל הזמן עשה את זה... זה התחיל רק עכשיו. יש למישהו פיתרון? :s05: תודה מראש לעוזר.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by ofirrjd,

ואיך אני רואה איזה מספר גרסא מותקן אצלי?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by zx1993,

עד לפני כחודש עבדתי עם 2 כוננים קשיחים בXP. התקנתי ויסטה בכונן שלישי כשהקודמים מנותקים (לא הייתה אפשרות אחרת). איך עכשיו ניתן לאפשר שהמערכת תעלה גם מXP (כלומר לפי בחירה שלי ממערת הפעלה זו או החדשה יותר)?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  13. Started by oorlevi,

כבר מזמן שמתי לב שיש לי פה לבן ממש ממש בהתחלה של המחשב והוא נעלם אחרי 2-3 גג הוא לבן אפור כזה עם כמו קווים אמצע שאם הטעינה נעלמים.! אני שוב מציין שזה ממש בהתחלה עוד הרבה לפני הטעינה של ווינדוס.. וגם אני חושב שהוא לא תמיד מופיע ובכלל פעם הוא לא הופיע.. מישהו יודע במה מדובר ? אני חייב תשובות מהירות. תודה!

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by I7210I,

שלום הורדתי עידכון מהאתר של וינדוס שהעידכון כנראה פגע בכרטיס הקול שלי וכרגע אני שומע רק קולות מלוח האם מה עושים בכדי לסדר את זה? הכרטיס שלי זה הAC97 תודה ???

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by eegg,

יש לי את המחשב הנל עם xp וחשבתי לקנות את ויסטה ultimate כי אני יכול להשיג אותו ב150 שח אז רציתי לדעת אם זה מאט לי את המחשב רציתי לדעת אם כדאי גם לקנות אבל לחכות להתקנה על לsp1 ואז לשים במחשב. מה דעתכם?? P4 3GHZ PRESSCOT 2ghz ddr2 667mhz xfx 7600gt המפרט בצד <-

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  16. אני רוצה לעשות פירמוט, רק שהבעיה אצלי שאין לי לאן להעביר את המידה שנמצא כרגע על הדיסק. חשבתי אולי אני יחבר את ההרדיסק של ה20 גיגה של המחשב השני בכדי להפעיל דרכו את הווינדוס ואז אני יוכל למחוק ידני את כל תקיית הוינדוס שיש על הארד דיסק הנוכחי. עכשיו כשאני ימחק את הווינדוס האם גם מערכת הקבצים תמחק?(NTFS)

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  17. שלום, דבר ראשון הייתי חבר פה בעבר (מזמן) , והנה חזרתי שוב לפורום הנהדר הזה. הבעיה שנוצרה לי מוזרה מאוד, אני לא יכול להתחבר לשרתים במירק , לא יכול להתחבר לרשת ה Torrent (בתוכנה Bit Torrent ) , לא יכול להתחבר לשרתי FTP דרך כל התוכנות FTP המוכרות (SMARTFTP,FLASHFXP מה שבעבר כן הצלחתי) , אבל אני כן מצליח להתחבר לשרתי FTP דרך האקספלורר . בהתחלה חשבתי שזו בעיה ב P2P אצלי או משהו, אבל מה שמוזר זה שהקאזזה עובדת מצויין . חשוב לציין רק שביטלתי את הפייר וול של וויינדוס, עובד עם פיירוול של KEIRO , בדקתי שהכל מוגדר טוב כמה פעמים ובנוסף גם מחקתי אותו לצמיתות ועדיין לא עבד. תודה רבה לעוזרים , ניר.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by gabi21,

יש ברשותי דומין שנמצא על שרת 2008 יש לי בעיה עם הסינכון של השעונים ברשת אין התאמה בין השעונים האם יש דרך להעביר למשתמשים סינכרון מדוייק של השעון? כאשר אני מכניס את הפקודה net time /set /yes אז עדין השעה לא מעודכנת כמו שצריך

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by avimorp,

התקנתי את הווינדוס הגרסא המלאה.. עכשיו הבעיה היא שהגרסא ל-30 יום בלבד... יש איזשהוא קראק או קוד שאני יכול להשים בשביל שהוא ימשיך בלי להתקין את הווינדוס מחדש ?? תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  20. שלום מבנה התאריך השתנה לי- במקום 30.12.08 כתוב 12.30.08 גם מבנה השעה השתנה- במקום 14:00 כתוב 2:00 pm התרוצצתי בתפריטים אבל לא מצאתי היכן משנים את זה יש מוצא? תודה ערן

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by eyal1234,

יש לי מלא וירוסים בתיקייה c:\\recycler\nprotect מותר לי למחוק שמה קבצים ואת התיקיה בכלל?! בבקשה תענו מהר תודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  22. יש לי 6 חלקים דיסק קשיח C עד I 3 חלקים אי אפשר לפתוח הודעה שגיאה אבל תוכנה WINRAR יכול לראות ולפתוח 3 חלקים אין בעיות מוזר... אני לא הצלח להסביר לך ניסוח נכון... אקווה שתבינו אותי... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by Belgia,

התקנתי XP על מחיצה נוספת בהארד דיסק נוסף שיש לי על המחשב,והוא עבד, עכשיו,אחרי אתחול מופיעה לי השגיאה שווינדוס לא יכול לפעול כי חסר קובץ בתקייה system32 בשם hal.dll ,ושעליי להתקין מחדש עותק של קובץ זה . נכנסתי מהעותק הראשון של הXP שיש לי על המחשב ונכנסתי לתקייה המדוברת(בתוך ספריית הווינדוס של העותק החדש של הXP כמובן) והקובץ נמצא שם. ניסיתי בכל זאת להעתיק את הקובץ מספריית system32 של הווינדוס הישן את ספריית הsystem32 של הווינדוס החדש אבל שוב מופיעה אותה השגיאה. מה לעשות ? :s05: :s05: :s05:

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by תרנגול,

לאחר התקנת .NET FRAMEWORK כדי שתוכנה מסוימת תוכל לפעול, כמובן ממיקרוסופט עצמה, התווסף לי USER נוסף של ה .NET, בלוח הבקרה אני לא יכול להסיר אותו רק להפוך אותו ל OFF , אני כמובן לא צריך את ה USER הזה, אם מאתחלים א המחשב אין צורך להזין ססמה והוא עולה ישר למשתמש הרגיל ללא כל בעיה, אבל אם יוצאים ממצב של STANDBY אז צריך ללחוץ על המשתמש הרגיל, סתם טרחה מעצבנת. העברתי את החשבון הזה ל OFF וזה לא ממש עוזר. האם יש פתרון מלבד הסרת כל ה .NET FRAME WORK ? תודה אילן

25. הוא פותח אותם תמיד במציג תמונות הזה של ווינדוס XP אבל הסיומת שהוא נותן זה mediacenter11 ואז למשל בתוכנות כמו winrar אני לא יכול לפתוח ישר את התמונה כי היא כאילו לא מזוהה, כנ"ל פלאשגט וגם אין את האייקון הזה של התמונות איך אני גורם שזה יחזור להציג את זה כמו פעם עם סיומת של jpg?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.