עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי בעיה ממש מעצבנת!!!כשאני גולש ועובר בין עמודים בזמן האלעת העמוד המוזיקה נעצרת ומגמגמת בוינאמפ. גם כאשר החמור שואב אז המחשב מזייף בניגון ולפעמים גם קופץ במשחקים אז אני נאלץ לכבות אות!!! אני מדגיש שזה ממש בזמן העלאת העמוד ואחרי שהוא עולה הכל מיוצב!! המחשב עובד מצויין ומורץ באוברקלוק קטן ל2090 MHZ מקווה שיש לכם פיתרון בישבילי לפני שאני מתפתה לפרמט! יש לי 2500AMD+ 512 RAM GYGABYTE 700PRO2 5700U

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  2. Started by Koko Ben Hamin,

אהלן .. יש לי מחשב מפוצץ וירוסים ואי אפשר למחוק,אני רוצה לעשות פירמוט וכתוב שהוא לא מוצא הארד דיסק. ניסיתי לעשות דיסק בוט כזה ולא עובד ולא כלום. מה עושים ?

3. Started by hichcock,

קיבלתי מייל מחבר עם איזה קובץ את הקובץ אני לא יכול לפתוח ורשומה ההודעה הזו: OE removed access to the following unsafe attachments in yourmail לפני כמה שבועות קיבלתי מייל מאחותי עם קבצים וקרה בדיוק אותו הדבר. לא קיבלתי שום מיילים אחרים עם קבצים, מה שלדעתי מוכיח שזה פשוט מסנן את כל המיילים שאני מקבל עם קבצים... למישהו יש מושג איך אפשר לבטל את זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  4. Started by d_v,

שלום, ויסטה חדשה לי ואני לא מצליח להתמצא בה. אני רוצה להתקין AD AWARE ולא מצליח. ניסיתי לשמור את הקובץ ואז להתקין אך גם זה לא הצליח. אם יש איזה מדריך לויסטה אשמח לקבל לינק. תודה!

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  5. התקנתי ווינדאוס XP PRO באנגלית, אחרי זה הורדתי קובץ שהפך את כל שפת המערכת לעברית. הלכתי לווינדאוס UPDATE וראיתי שם שמופיעה לי SP2 ברשימה. זאת אומרת שאני אוכל להתקין SP2 עליו? רק תזכרו שהווינדאוס הוא בעצם באנגלית, אני רק הורדתי קובץ שהפך אותו לעברית.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by dani,

פעם קראתי ש Microsoft שומרים 20% מהרוחב פס ל Windows Update או משהו אני לא בטוח וקראתי שאפשר לבטל את זה... האם זה נכון? ואם כן איך? עריכת המודר: WTF הקשר של התמונה להודעה??...

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by RYaniv,

ברשותי מחשב חדש יחסית, בן כחודשיים וחצי. בהתחלה התקנתי עליו חלונות ויסטה אך לאחר מס' בעיות שהיו עם מערכת ההפעלה הזאת החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות XP הישנה והטובה. ההתקנה עברה חלק, הכל עובד טוב פחות או יותר פרט לבעיה אחת מרגיזה: לאחר זמן מה של עבודה המסך כובה ומפסיק לעבוד וכל המחשב מפסיק להגיב, ורק לאחר מס' שניות הוא חוזר למצב העבודה הרגיל כאילו כלום לא קרה (פעם או פעמיים הוא גם התחיל את עצמו מחדש), כמעט. כשהוא "שב" לחיים, מתחילות להופיע כל מיני הפרעות כאלה בתצוגה. אני לא חושב שהבעיה היא בכרטיס המסך, כיוון שעשיתי בשבילכם פרינט סקרין (כדי שתוכלו לראות במה מדובר) וההפרעות מופיעות גם בו (תמיד בצבע טורקיז משום מה). ניסיתי לעדכן דרייברים (כרטיס מסך Radeon 4670) וגם הסרתי והתק…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by club_501,

?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  9. שלום אנשים, משום מה אתמול נעלם לי הכיתוב מהתקייה של המשתמש. אין לי מושג איך להחזיר את זה. אם אני לוחץ על שנה שם אז רואים את את תיאור התיקייה. מצורפת תמונה, אשמח להכוונה בפתרון הבעייה מע' הפעלה VISTA BUSINESS SP1. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  10. שלום יש לי שני הארד דיסקים באחד הווינדוס ובשני סתם קבצים קניתי הארד דיסק חדש ואני מחליף אותו בשני הארד דיסקים האלה אני רוצה להתיקן עליו תויינדוס ואז הלעביר את הקבצים מהארד דיסקים הישנים איך אני יכול להעביר את הקבצים מההארד דיסק הזה שיש בו את הווינדוס - יעני כשה אני מחבר אותו אז יש שגיאה כי גם על החדש וגם עליו יש ווינדוס תעזרו לי בבקשה... תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  11. Started by Davidmag1,

במחשב שלי, ישלי רק משתמש אחד ובדר"כ שהמחשב עולה הוא נכנס אליו ישר ולא אמור לשאול אותי לאיזה משתמש להיכנס, אבל משום מה היום הוא ביקש ממני "להגיד" לו לאן להיכנס(יש רק משתמש אחד שוב) ואני רוצה לדעת איך מבטלים את הבקשה הזאותי של הלוח. תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  12. Started by Wiz01,

הדלקתי את המחשב היום ואין לי את הסרגל שפות. (כן ,בדקתי אם הוא מסומן בכלל בסרגלי כלים פשוט לא רואים אותו) ניסיתי לעשות ריסט, ניסיתי לבטל אותו ואז להחזיר אבל הוא ריק כזה כמו בתמונה הזאת : הוא אמור להיות אחרי הShortcuts והוא פשוט לא מופיע מה לעשות ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  13. היי אנשים,מישהו מכיר את התופעה? אחרי כמה זמן של עבודה עם המחשב או אם אני עוזב אותו וחוזר אני מתחיל לעבוד איתו ואז החלונות לא מגיבים,הם פעילים,כל התוכנות עובדות כרגיל, רק שאי אפשר להזיז אותם או לסגור, אז אני סוגר את התהליך explorer.exe‏ ואז עושה הפעלה שלו מחדש באופן עצמאי, ואז הכל חוזר לעצמו. דבר נוסף שקורה יחד עם זה, הכפתור בחירה בעכבר פותח את התפריט(נגיד אני לוחץ על משהו הוא פותח את התפריט עם הפעולות העתק הדבק מאפיינים וכ"ו..,) זה נפתר ברגע שאני נותן קליק ימני ולוחץ על אחת האפשרויות לדוגמא קליק ימני ואז רענן על שולחן עבודה. יש למישהו מושג כיצד לפתור את זה? תודה רבה! דרך אגב,אני כרגע עם אינטרנט אקספלורר 8, כבר מחקתי אותו וגם את 7 והתקנתי מחדש,גם את הSP3 מחקתי,לא עזר...

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  14. אני פותח אתר וסוגר את האקספלורר מנסה לפתוח משהו לא הולך ואחרי כמה שניות זה רגיל כאילו לא קרה כלום תודה לכול העונים

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by eladbu,

נלעם לי הסרגל ב "מחשב שלי"וכל תיקיה של TOOLS FILE SAVE וכו קליק ימני להוספה לא עוזר

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by legocar,

הי התקנתי היום windows מחדש, ובכל פעם שאני פותח ספריה או לוחץ על איזה לינק יש מעין 'טיק' כזה שמושמע, שממש משגע אותי. חיפשתי ב sounds ב control panel את הסאונד הזה ולא מצאתי. איך מבטלים אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  17. שלום לכולם וערב טוב....נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת וזה כבר כמה שבועות ככה עד שהחלטתי להתייעץ איתכם... אז ככה אני מנסה להפעיל את ה פיירוולך של המחשב והמחשב עצמו לא נותן לי אני הלכתי ל Control Panel ונכנסתי ל Security Center ניסתי להפעיל משמה את הפיירוול וזה לא נותן לי זה מביא לי את השגיאה הזאתי : סבבה אז הלכתי ל CONTROL PANEL שוב נכנסתי ישר ל Windows FireWall ניסתי להפעיל אותו משם וזה נותן לי את השגיאות האלו : אני לוחץ YES ואז נותן לי את זה : החלטתי להכנס ישר ל Administrative Tools ומשם נכנסתי Services ניסיתי להפעיל את ה Windows Firewall/Internet Conections sharing משם וזה נותן לי את השגיאה הזאתי מה יכולה להיות הבעיה ?!?! ויש לי אנטי וירוס NOD32

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by gigi,

אהלן... כשאני מסה להפעיל סרט בתוכנה Mv2Player אז מופיעה לי הודעה שגיאה...(מצורפת תמונה) מישהו יודע ממה זה נובע? מישהו מכיר תוכנה טובה שעושה את אותה העבודה זאת אומרת שאני יוכל להפעיל סרט ולהוסיף לו את התרגום שלו שזה שני קבצים בודדים.. אגב הסרט שאני מנסה להפעיל פועל לי רגיל בתוכנה media player classic תודה מראש.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  19. Started by Thug Love,

יש איזה אתר שאני יכול להוריד שולחן עבודה מוכן כאילו איזה עיצוב יפה הסתכלתי בנעוץ ולא מצאתי כלום תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  20. יש לי בעיה עם הצגת מדיה של Windows Media Player באינטרנט. אני בטוח שחלק מכם בטח לא בדיוק הבין מה רשמתי אז אני אנסה להסביר קצת. נכון שיש בחלק מהאתרים כל מיני סרטונים שמוצגים במעין נגן Windows Media Player קטן כזה? לדוגמה, בעמוד הזה יש סרטון כזה: http://www.vw.co.il/security/?did=67. אז הבעיה שלי היא שכאשר אני נכנס לעמוד כזה המחשב נתקע לי. אני באמת לא יודע מה לעשות כי כאשר הוא נתקע לי ככה אני חייב לעשות reset למחשב וזה אומר שאני לא יכול להיכנס לעמודים כאלה. חשבתי שזה אולי קשור ל- Windows Media Format 11 runtime ורציתי להסיר ולהתקין מחדש אבל לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור לי פה?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by harbinson,

האם ניתן להפעיל disk-on-key במערכת windows NT? איפה אפשר למצוא דרייבר בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  22. Started by dj_horse,

שלום יש לי בעיה עם ה outlook. אני מעוניין להמיר חזרה לעברית,ואני לא יודע כיצד. אפשר עזרה? קישור מצורף. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את הויסטה עם ה SIDE BAR לפני הפרמוט הנוכחי הגדגט של המזג אוויר המובנה עבד לי מצוין כולל מיקום ועכשיו זה לא מוצא את המיקום ניסיתי הכל ISRAEL ISRAEL,TEL AVIV TEL AVIV מה בדיוק רושמים שם כדי שזה יעבוד???

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by moshe_ben_kipod,

כשהמחשב עלה הווינדוס הודיעה על הבעיה הזאת: a problem is preventing windows from accurately checking the license for this computer, Error code: 0x0004005 והווינדוס לא נפתח בכלל עקב התקלה. פירמטתי ועכשיו הכל בסדר, אבל מה זאת הבעיה הזו ומה אפשר לעשות בפעם הבאה?

דיונים חדשים בפורומים