עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by overload,

יש דרך להחליף את הצלילים של הכיבוי וההפעלה של הXP ? אולי יש איזה תוכנה או SHELL שעושה את זה? סתם בשביל שתדעו אני רוצה להחליף את ההתחלה בהקלטה של התנעה של מנוע של 911GT3 ;D.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  2. אני רוצה ליצור ב-XP PRO שני משתמשים נפרדים לחלוטין. הכוונה שלי היא שלא יקרה מצב שבו אני מתקין תוכנה אצל משתמש אחד והיא תופיע אצל משתמש אחר. הסיבה לכך היא שאני רוצה ליצור USER שישמש לעריכת סאונד, ואני לא רוצה שיהיה מותקן אצלו כלום פרט לתוכנות העריכה. לא גישה לאינטרנט, לא אופיס כלום. ממש כאליו והיה מדובר במחשב נפרד. האם הדבר אפשרי?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. ולא מראה כלום רק את התמונה וזהו ואחרי זה המחשב לא מגיב כלומר העכבר זז ואני יכול להיכנס למנהל משימות אבל עדיין לא עובד... ניסיתי את ה "מצב בטוח" אבל גם זה ניתקע באותו מצב יש למישהו עצה? אאא ועוד משהו אני מצליח להיכנס לכוננים של במחשב שנידפק בעזרת הרשת דרך מחשב אחר.. (אם זה משנה משהו) אא ועוד משהו שראיתי עכשיו אני מצליח להפעיל כמעט הכל דרך ההפעלה במנהל משימות מישחקים תוכנות... אבל זה נישאר תקוע על השולחן עבודה...

4. Started by yoni321,

טוב אנשים שאלה נוספת יש לי אליכם אז ככה אני משתמש באקספלור 6 ואתם יודעים אתה צופים בסרטונים באתרים כמו sport 5 וכו'. עכשיו משום מה אני לא שומע סאונד ועד לפני כמה ימים יכולתי לשמוע הכל טוב ויפה סרקתי תמחשב ואין שום וירוס. פתאום זה אין סאונד משהו מוזר ניסיתי אפילו למחוק תדרייבר של ה auido והתקנתי מחדש אבל זה לא עזר. לגבי codec יש לי את הכי עדכני נראה לי k-lite 3.60. אם למישהו יש מושג מה הבעיה אנא להגיב כי זמ מחרפן כי שאני רואה סרט במחשב יש סאונד והכל טוב אבל שאני צופה בסרטון באינטרנט אין לי סאונד לא משנה באיזה אתר. תודה

5. Started by naoriko,

יש לי בעיה בווינדוס ויסטה אחריי שאני מדליק את המחשב אני משתמש בו קצת ואז הוא נתקע ולא יכול לעשות כלום חוץ מלהזיזי את העכבר וניסיתי הכל! מה אני עושה בששביל לפתור תא הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  6. Started by darkman,

אז ככה שנים השתמשתי ב 2K עכשיו איך אני מעביר את כל הTOOLBAR ל סטייל 2000? ובהגדרות של החייגן מה אני צריך להגדיר(האם הגדרתי נכון והאם צריך שיהיה את כל ה "V" מוצורפות תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  7. השתמשתי בפיצ'ר Disk Management שקיים מובנה בויסטה בשביל להקטין את מחיצה C וליצור מחיצה נוספת. הבעיה היא שאני רוצה להקטין את מחיצה C לכ-40GB, ומשום מה לא ניתן להקטין אותה מתחת ל125GB. מישהו יודע איך להתגבר על הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by BIR,

cant see hebrow in the windows and i dont have the intalldisk of the windows plz give me link to heb or somethink tnx alot

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by hichcock,

קיבלתי מייל מחבר עם איזה קובץ את הקובץ אני לא יכול לפתוח ורשומה ההודעה הזו: OE removed access to the following unsafe attachments in yourmail לפני כמה שבועות קיבלתי מייל מאחותי עם קבצים וקרה בדיוק אותו הדבר. לא קיבלתי שום מיילים אחרים עם קבצים, מה שלדעתי מוכיח שזה פשוט מסנן את כל המיילים שאני מקבל עם קבצים... למישהו יש מושג איך אפשר לבטל את זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  10. אז כמו שבכותרת יש לי XP SP2 בעברית וכמובן ש IE גם בעברית. נוציא לרגע מן המשוואה FIREFOX או כל תחליף אחר שתגידו לי ואז תענו לי: אפשרי לשדרג ל IE באנגלית?(בלי לשאול למה בבקשה, אני פשוט מעדיף, ולא אין לי כח להתקין WINDOWS גם באנגלית,עצלן יש יגידו)? אני שואל כיוון שכאשר הורדתי IE 6 SP1 הוא כתב לי שיש לי את הגרסה האחרונה של IE ולא צריך לשדרג(אמא שלו!). שאלה אחרת בלי קשר(לפחות לא ישיר) : כאשר אני לוחץ CTRL+ENTER הוא מוסיף לי WWW ו CO.IL , האם יש דרך בגרסה העברית שישלים ל WWW ו .COM? תודה מראש לכל העונים(והאונים)

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by J.allmighty,

אני צריך את כול הUPDATES שיצאו אחרי SP2 (Mcft wxp pro ) לצורך התקנת כמה תחנות ... תודנ מראש

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  12. זה נמצא בClasses Root הקטגוריה היא unknown אם אפשר לעשות לזה ייצוא או Export ולהעלות זה ממש יעזור לי.

13. Started by boogie,

לא רק בEXPLORER אלא גם אם אני מפעיל איזה תוכנה ברוסית?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by kingpin,

מי שיודע איך להגיע ל C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp יש שם את התקיה temp שלפעמים גודלת לי ל 700 מגה וזה לא התקיה של הקבצי אינטרנט הזמניים היא שומרת שם ביכלל קבצים של תוכנות שאני היתקנתי וכאלו מישהו יודע איך מבטלים את הגיבוי הזה ?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by h_yoav,

מישהו נתקל בזה בוינדוס ויסטה שמשחקים לדוגמא באתר וואלה לא עובדים והצליח לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  16. יש לי 4 ליבות של e6600 ..

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  17. Started by larry_lurex,

כשאני מנסה לכבות אותו הוא נתקע על SAVING USER'S SETTINGS ואני נאלץ לכבות אותו ידנית... אני חושש שזה בגלל המודם שלי ALE-130 הוא גם, כמעט תמיד, נתקע כשאני לוחץ על דיסקונקט..ואני זוכר שפעם פתרתי בעיה כזאת וזה היה קשור למודם אבל עכשיו התקנתי דרייברים מעודכנים וזה עדיין אותו חרא.. מישהו יכול להגיד אם זה זה? ואם כן אז בחייייייייייתת שישלח לי לינק לדרייברים שיעבדו תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  18. שלום לכולם, אני טכנאי מחשבים, ובמהלך תיקוני המחשבים שאני עושה אני ניתקל בהרבה מחשבים (נייחים וניידים) שזקוקים לפירמוט. הבעיה היא שרוב הלקוחות שלי קנו את המחשב שלהם כשהווינדוס כבר מותקן מראש (OEM) כשהסיריאל מודבק על המחשב אבל אין להם דיסק התקנה של מערכת ההפעלה. כשאני מתקין את הווינדוס בעזרת הדיסק החוקי שלי, ההתקנה לא מזהה את הסיריאל החוקי של הלקוח. הדיסק נעול רק לסיריאל שלי. רציתי לדעת עם קיימת גירסה של וינדוס שבה אני יכול להזין כל סיריאל (חוקי כמובן) לכול מחשב. תודה לכול העוזרים[br]פורסם בתאריך: 07-05-2009, 08:13:37 טוב, הבעיה ניפתרה, אפשר להתקין את מערכת ההפעלה עם הסיריאל של הדיסק ואחרי ההתקנה לשנות את הסיריאל לסיריאל המקורי של הלקוח (שמודבק על המחשב)צריך רק לוודא שהגירס…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  19. אהלן.. חיפשתי בפורום לפני ולא מצאתי.. כשאני מעלה את ויסטה נפתח לי שאני צריך לבחור בו שם משתמש וסיסמא. איך אני משנה את זה שהוא ייכנס לחשבון שלי אוטומטית? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by sherlock1212,

יש דרך לסגור את זה בכוח? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך לפרמט לחבר שלי את המחשב ואני פשוט שכחתי הכול,מה הדרך הכי פשוטה ומהירה? ותענו מהר כי זה דחוף,תודה.

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by eli_a2006,

שלום לכולם יש לי ווינדוס xp sp2 חוקי אבל אחרי איזה עידכון הוא עשה שאני אצתרך ללחוץ על השם משתמש בשביל להיכנס למחשב יש לי שם משתמש אחד והוא בלי סיסמא הנה תמונה של המצב: הבנתי ממישהו שיש איזה פקודה שרושמים בהפעלה מישהו יכול לתת לי אותה תודה רבה לעוזרים אלי. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  23. אני רוצה לעשות פירמוט, רק שהבעיה אצלי שאין לי לאן להעביר את המידה שנמצא כרגע על הדיסק. חשבתי אולי אני יחבר את ההרדיסק של ה20 גיגה של המחשב השני בכדי להפעיל דרכו את הווינדוס ואז אני יוכל למחוק ידני את כל תקיית הוינדוס שיש על הארד דיסק הנוכחי. עכשיו כשאני ימחק את הווינדוס האם גם מערכת הקבצים תמחק?(NTFS)

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by atlas,

מחקתי בטעות את הקובץ שיוצר אפשרות בחירה בין חלונות XP ל me איך יוצרים אותו מחדש? אים אני לא טועה זה קובץ boot.cfg

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  25. שלום, שאני מדליק את המחשב אז הווינדוס עולה ואז אני צריך ללחוץ על החשבון כדי להיכנס (ויש לי רק חשבון אחד!!!). בשאר המחשבים בבית הוא כותב ברוך הבא ונכנס ולא צריך ללחוץ על כלום.. איך אני עושה שהוא יעלה לבד??? מקווה שהבנתם.. תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים