עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. התקנתי למישהו XP ומסתבר שמדיה פלייר לא הותקן בכלל זה יותקן בעידכונים? אפשר להביא אותו בנפרד? ניסיתי להוסיף אותו דרך הקונטרוך פאנל אבל הוא לא מופיע

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by eladbu,

איך אני גורם לאקספלורר 7 להפסיק לרפרש דפים?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  3. ב-Windows XP, כאשר מגדילים את ה-Taskbar לשתי שורות, האייקונים ב-System Tray מסודרים בשלוש שורות. האם קיים Tweak או תוכנה שמאפשרת לעשות את אותו הדבר ב-Windows 2000 Professional SP4? אני מתכוון, שב-Taskbar יהיו שתי שורות, אבל ב-System Tray יהיו שלוש שורות של אייקונים.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by nehmia,

במשחקים און ליין הטקסט רשום לא ברור ואז אחרי כמה זמן רשום שהקובץ עושה בעיות וצריך לסגור אותו ואז שסוגרים נסגר גם המשחק

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  5. Started by SuBeX,

מה עושה שינוי ה-REGISTRY הבא: REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters] "TcpWindowSize"=dword:0000faf0 "GlobalMaxTcpWindowSize"=dword:0000faf0 ???

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  6. שבוע טוב, יש לי בעיה בווינדוס אקס פי, כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מגיע למסך פתיחה שכתוב "ברוך הבא" מיד לאחר מכן נותן לי את האפשרות להכניס סיסמא ואז מתחבר למערכת, מיד לאחר ההתחברות כאשר רואים רק את הטפט בלי האייקונים הוא רושם לי הודעה של ניתוק המשתמש וחוזר למסך שבו צריך להכניס סיסמא ליוזר, כלומר לא נותן לי לפתוח את המחשב, חשוב לציין שבמצב בטוח הוא נפתח ואני רואה את כל האייקונים והכל עובד כרגיל, חשוב לציין גם שהתקלה התחילה לי מאתמול בבוקר לאחר נסיוני לבצע עידכון לתוכנה Itunes מהאתר הרשמי של החברה, התחלתי בעדכון ופתאום הוא נתקע, ביצעתי alt+ctrl+del ועשיתי סיום משימה ומאז הכל התחיל. ניסיתי לבצע שיחזור מערכת וזה לא פתר את הבעיה, ביטלתי את המסך של הסיסמא וזה גם לא עזר. מה עוד …

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  7. אז פתאום נמאס למדייה פלייר שלי לנגן בצורה רציפה והוא מנגן קבצים בצורה אקראית...איך משנים את זה.. נ.ב זה אפילו קורא ברשימות השמעה... תודה מראש, אליאב.

8. היי, מהבית שלי אני צריך לחייג קודם כל קוד ורק אז את המספר. כעת אני רוצה לשלוח פקס. איך אני מגדיר את הקוד לפני המספר כדי לשלוח את הפקס? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  9. נידמה לי שפה ושם קראתי שיש בעיות להחליף מערכת הפעלה במחשבים ניידים... לי יש נייד של אייסר = שיש לו תוכנה הגנה (אני חושב) כנגד קריסות וכאלו רציתי רק לברר עם מי שכבר החליף מערכת הפעלה 1. איך אני מתקין WIN7 ? באופן רגיל ? דרך הכונןDVD ? 2. כרגע הכונן מחולק לשתי מחיצות - האם אני יכול פשוט להתקין על המחיצה הראשונה שבה נמצאת הויסטה כרגע? 3. איך אני משיג אופיס 2007 סטודנט ? להתקנה מחודשת? תודה מראש לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  10. Started by dagish,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד dell inspiron 6400 עם windows vista home basic והבעייה שלי היא שכשאני מחבר התקני USB לפעמים האייקון של הסרת חומרה באופן בטוח מופיע ולפעמים לא. בטוח לא מדובר בסוג ההתקן מפני שניסיתי 3 זכרונות ניידים, בשניים מהם האייקון לא הופיע ובשלישי כן. יש לי הימור שזה אולי בגלל התקנים של USB 1.1 לעומת USB 2.0 אבל אני לא בטוח והייתי שמח אם מישהו מכם יכול לאשר את ההימור או להציע רעיון אחר ופתרון שיגרום להופעת האייקון של הסרת החומרה בכל פעם שאני מחבר התקן USB. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  11. יש לי בעיה ממש מעצבנת!!!כשאני גולש ועובר בין עמודים בזמן האלעת העמוד המוזיקה נעצרת ומגמגמת בוינאמפ. גם כאשר החמור שואב אז המחשב מזייף בניגון ולפעמים גם קופץ במשחקים אז אני נאלץ לכבות אות!!! אני מדגיש שזה ממש בזמן העלאת העמוד ואחרי שהוא עולה הכל מיוצב!! המחשב עובד מצויין ומורץ באוברקלוק קטן ל2090 MHZ מקווה שיש לכם פיתרון בישבילי לפני שאני מתפתה לפרמט! יש לי 2500AMD+ 512 RAM GYGABYTE 700PRO2 5700U

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  12. Started by Leo101,

שלום לכולם! כאשר אני נכנס לאחד המשתמשים במחשב שלי המחשב חושב כמה עשרות שניות ואז נראה כאילו הוא קורא מכונן הפלופי....בהתחלה חשבתי שהוא עושה זאת כי הפלופי מוגדר לו הboot device השלישי ולכן הוא "בודק אותו" אך ניטרלתי את זה בביוס והוא עדיין עושה לי את זה...כמו כן לא מזמן פירמטתי את המחשב והבעיה עדיין נמשכת....אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה כי זה נהיה מאוד מציק לחכות את הזמן הזה שנכנסים למשתמש... תודה רבה לעוזרים.... : : :

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by zkfirz,

מה המצב חברים ? קניתי מחשב חדש ושאני רוצה להתקין את ה אקס פי הכי עדכני שקיים ועוד גירסאות אחרות אני נתקל בבעיות תוך כדי ההתקנה של קבצים פגומים וכו האם בגלל זה אני לא מתליח אחרי שזה מסיים להתקין את SATA ולסיים את התקנה כראוי ?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by alonpartuk,

שלום לכולם ושבוע הטוב הבעיה שלי היא ככה פירמטתי את המחשב לאחרונה והתעוררה בעיה מוזרה , כשאני מנסה להכנס לאפשריות של המדפסת כדי לשנות שם דברים אני מקבל את ההודע הבאה ואחר כך שאני לוחץ לו OK אני מקבל את הודע הבאה: ניסיתי להתקין את הדרייברים של המדפסת שוב בכמה דרכים ושום דבר לא עזר.. יש לי WINDOWS XP SP2 בעיברית למישהו יש רעיון אולי מה אפשר לעשות? בתודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by Oranili,

שלום אנשים, רציתי לדעת אם אני יקנה מפתח מקורי של WIN7 ULTIMATE נגיד... ויכניס אותו בווינדוס שלי עכשיו שהוא לא מקורי... זה יהפוך אותו למקורי?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  16. אני ממש לא מצליח לעשות את זה.!. אני מתקין ואני שאני מוציא את הדיסק של ההתקנה הוא אומר לי שאין דיסק מערכת.! (כמובן שאני מוציא את הדיסק אחרי ההתקנה)

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by david86,

אני יודע את הקוד של הכינסה לוינדוס ועכשייו אני רוצה למחוק אותו לגמרי שהוינדוס יכנס בלי קוד לאן אני ניכנס כדי למחוק? http://img189.imageshack.us/img189/4366/86073858.jpg

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by oorlevi,

כבר מזמן שמתי לב שיש לי פה לבן ממש ממש בהתחלה של המחשב והוא נעלם אחרי 2-3 גג הוא לבן אפור כזה עם כמו קווים אמצע שאם הטעינה נעלמים.! אני שוב מציין שזה ממש בהתחלה עוד הרבה לפני הטעינה של ווינדוס.. וגם אני חושב שהוא לא תמיד מופיע ובכלל פעם הוא לא הופיע.. מישהו יודע במה מדובר ? אני חייב תשובות מהירות. תודה!

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום הורדתי עידכון מהאתר של וינדוס שהעידכון כנראה פגע בכרטיס הקול שלי וכרגע אני שומע רק קולות מלוח האם מה עושים בכדי לסדר את זה? הכרטיס שלי זה הAC97 תודה ???

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by gimdy,

הורדתי חבילת סקינים( launchy משו כזה ) אין מיישם אותה ב וינדוס ? זה תיקיות עם תמונות מה שהורדתי כמו כן האם יש תוכנה ששנה רקע של מחשב רנדומלי כלומר אני מכניס לה כמה תמונות והיא משנה את זה כל X ימים

21. תעזרו לי אני נכנס למשל ל"התחל" ויש לי שם את כל התועונת למשל אימיול ואז רשום לי בתפריט ההתחל בגיבריש כזה וגם שאני פותח מסמך יש לי בגבריש ובלוח בקרה עשיתי בשפות הכל עברית אני מה לעשות יאללה חבר'ה שמישהו יעזור לי!!!!

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  22. שלום לאחרונה יש לי בעיה שה-Taskbar לא עושה Auto-hide..חיפשתי קצת באינטרנט לפתרונות אפשריים, הרצתי sfc /scannow והכל תקין, וכרגע אני סורק לוירוסים עם AVG Free. כיוונים אחרים יש למישהו ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  23. שלום בסרגל למטה של ההתחל נעלם לי השינוי שפות בין עיברית לאנגלית איך אני מחזיר אותו? וה-v מסומן בסרגל כלים של הסרגל שפות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  24. Started by dj-king,

יש לי שאלה איך אני מפריד בין היוזרים שלי ב XP יש לי בעיה שכל תוכנה שאני מתקין אצלי אוטומטית הולכת ליוזרים האחרים האם יש פאולה שניתן לבצע כדי שזה לא יקרה

• 4 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים