Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בדיוק התקנתי ויסטה ונכנסתי לאינטרנט אני רואה שזה התקין לי איזהשהוא דרייבר לכרטיס מסך ולכל שאר הרכיבים אולי פרט לכרטיס קול. האם יש צורך בכל זאת להוריד דרייברים מהאינטרנט או שזה בדיוק אותו הדבר? תודה. עריכה: ועוד שאלה משום מה היציאה של האוזניות מקדימה לא עובדת לי, לא מגיבה אפילו. איך פותרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש ברשותי דומין שנמצא על שרת 2008 יש לי בעיה עם הסינכון של השעונים ברשת אין התאמה בין השעונים האם יש דרך להעביר למשתמשים סינכרון מדוייק של השעון? כאשר אני מכניס את הפקודה net time /set /yes אז עדין השעה לא מעודכנת כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הופיע לי היום. פעם נגיד היה לי שיר והייתי משנה תשם שלו ל"היום", אז המחשב היה יודע לבד שזה MP3. עכשיו אם אנלא רושם "היום.mp3" אז הקובץ לא יעבוד. וגם רשום בשם של כל השירים שלי "שם.mp3". או אחרי תמונה מופיע .JPG . פעם זה לא היה ככה, רק השמות הופיעו בלי הסיומת, המחשב לבד ידע את זה. עכשיו גם הסיומת מופיעה בשם זה הגיע לבד על כל המחשב פתאום ואם אני מוריד זה לא עובד... מישו יודע למה זה ככה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עכשיו מישהו פה אמר לי להשתמש בפרודוקט קיי שיש בגב המחשב כדי לבצע אקטיבציה, קיצר ניסיתי וזה לא הפעיל ,מה עוים ? :-\
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב החדש וזה לא כולל התקנה של XP. יש לי את ווינדוס XP והכל.. אבל לא יודעמה אני עושה איתו http://assafmedia.com/xp.asp המדריך הזה מתאים גם להתקנה של ווינדוס שהמחשב בלי מערכת הפעלה? או שזה רק לפירמוט? ועוד שאלה, את הדרייברים של הכרטיס מסך וכל השאר.. מתי אני אצטרך להתקין? תודה!
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שאני לוחץ על הורדה או מה שזה לא יהיה אז זה אוטומתי מוריד לי לTEMPORARY FILES\FOLDER איך שקוראים לזה... וזה לא נותן לי אפשרות שמירה או פתיחה... מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם WINDOWS XP SP2 הכי טוב ועוזר ... במה זה עוזר למחשב? מחכה לתשובתכם
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
איזה מערכת הפעלה הכי כדאי להתקין על ה amd 64 bit xp pro xp 64 bit תודה !
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אז כהה יש לי שתי מחשבים אחד עם XP מחובר לאינטנרט ומעודכן והמחשב השני WIN 98 בלי אינטנרט (הוא חלש מידי לXP) הייתי רוצה להוריד קובץ עדכון בשבילו דרך מחשב הXP לצרוב ולהתקין ב98 האם זה אפשרי ואייך אני עושה את זה
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המערכת ב95 אחוז מהפעמים היא נתקעת ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מהפעלה מחדש ושוב עד שזה עובד ואפשר לעבוד עם המחשב. ובמקרים אחרים הwin קופא סתם ככה ואי אפשר לעשות כלום חוץ מהפעלה מחדש. המחשב שלי זה מה שבחתימה וזה קורה גם בלי oc הווינדוס שלי xp pro sp2. כל עצה מועילה תעזור תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לצוות הפורום שלום יש לי בעיה מעצבנת ביותר כל קובץ EXE שאני מקליק עליו או קיצור דרך לא נפתח ובמקומו האנטי וירוס עולה נסיתי לעשות קליק ימני שיפתח תפריט ואז OPEN אבל לא מופיע לי OPEN ובמקומו מופיע לי האנטי וירוס אם יש מישהו שיודע איך אני יכול לשחזר או לסדר ולהחזיר את זה למצב נורמלי אשמח לשמוע ניסיתי SPYSWEEPRT והורתי את כל הSERVICE שקשורים באנטי וירוס עשיתי WINDOWS WASHER למחשב אבל גם זה לא פתר תבעיה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
במיוחד ה PAST ITEMS [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז ככה לפני שבועים ביצעתי פירמוט והתקנה מחדש של xp sp1 ואז המחשב עבד קצת לאט אבל בסדר פנטיום 3 דרך אגב אבל לפני כמה ימים צצה בעיה חדשה אני מדליק את המחשב ובאמצע העליה של הxp כשיש עוד את מסך הטעינה המחשב נכבה ועושה restart בלי שום הודעה מוקדמת או מסך כחול ניסיתי אפילו לבצע בדיקה עלידי ניתוק של כול הכרטיסים פרט לכרטיס המסך כי אין לי כרטיס מסך על הלוח וזה לא עזר הבעיה היא שאין לי שום אםפשרות לנסות לעלות את המחשב כלל השאלה היא האם יש סיכוי שנדפק לי ההרד דיסק או שזה משהו אחר חייב תשובה דחוף המון תודה מראש גל
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
the copy made by setup of the file listed below is not identical to the original זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה להתקין את הווינדוס זה בדיוק בשלב שהוא מתחיל להעתיק קבצים דרך הדוס מדובר במחשב עם לוח חדש ומעבד חדש העברתי את ההארד דיסק למחשב אחר והתקנתי בהצלחה כאשר אני בא למחשב הזה עם אותו הארדיסק הוא לא מעתיק ונותן את ההודעה הזו הלוח המדובר הוא abit is7-e2g
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ברשותי מערכת הפעלה XP HOME ומותקן בו מודם פקס. בכל פעם שאני שולח פקס רק הפקס הראשון עובר והשני כבר לא... כלומר אם אני רוצה לשלוח שני פקסים אני צריך לשלוח את הראשון לעשות אתחול למחשב ואז לשלוח את השני. חשוב לי לציין שבקבלת פקסים אין כלל בעיה. והחלפתי את המודם ועדיין הבעיה קיימת. מודה מראש לכל מי שיעזור. תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אז ככה: 1.לפעמים אחרי שאני מדליק את המחשב לא יודע למה אבל פתאום מופיע מסך קטן כזה (מצטער אני לא מספיק לעשות פרינט סקרין) שאומר לי שבעוד 30 שניו המחשה יעשה ריסטרט,מה עושים אם זה? 2.לפעמים ב-login שהוא מבקש סיסמא אז אני נותן לו את הסיסמא הנכונה (בדוק!!!חחח) והוא אומר איקורקט פאסוורד ורק כאשר אני עושה ריסטרט למחשב אז הוא מוכן לקבל את הסיסמא ,למה??? תודה רבה רבה רבה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז ככה.. נעלם לי הסמל הפעלה מהירה של השולחן עבודה זה שלוחצים עליו והוא מגיע ישר לשולחן עבודה... רציתי לדעת איך יוצרים אחד חדש ואיזה פקודות לרשום.. ישנה עוד בעיה.. התקנתי דרך אתר זה http://www.topthemes.com/ theme לשולחן עבודה שלי ומשום מה אי אפשר להסירו ככה שנשארו לי הסמלים של התיקיות בצורה של החדש ואני לא יודע איך להחזיר לקודם ניסיתי להיכנס לאפשרויות ואז התאמה אישית ואז לשנות דרך שם ולא הלך זה לא שינה.. אז אשמח אם תעעזרו לי תודה! עריכה: התסדרתי עם הבעיה הראשונה עם השנייה לקחתי מבן דוד שלי את הקובץ\shell32.dll ניסיתי להלחליף והוא אומר שאי אפשר שיש תהליך שצריך לסגור קודפ
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי מלא וירוסים בתיקייה c:\\recycler\nprotect מותר לי למחוק שמה קבצים ואת התיקיה בכלל?! בבקשה תענו מהר תודה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מאז שיש לי את הדיסק SATA2 החדש, הוא מופיע לי למטה ב TRAYBAR בתוך רשימת הדברים שניתנים לניתוק (כמו נגני MP3 וכו'), אך מכיוון שזה הדיסק הראשי שלי, אני מעוניין להסיר אותו מהרשימה, האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
באיכס.פי יש אפשרות כזאת שכשיש הרבה חלונות אקפסלורר (אולי גם אחרים אף פעם לא ניסיתי) פתוחים הוא מאחד אותם לאחד שכולם בתוכו , איך מבטלים את זה ?!
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם משהו יכול לאשר את זה לכו לSTART ואז RUN ותרשמו control timedate.cpl,,1 ואז החלון יפתח עם שני טאבים וכאשר תלחצו על חוצץ אחר יופיעו 3 טאבים מוזר לא ?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ב RUN (winver) לא כתוב איזה.. כתוב רק איזה build
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כיצד אני יכול להגדיר שלא יוכלו להוסיף או למחוק קבצים מ/לתקיה מסוימת בזמן שהגישה לקבצים שכבר בה תהינה חופשית?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אפשר להתקין אצל מישהו בלי שיידע את התוכנה WGA הכוונה להתקנה מרחוק בלי שיידע או שהוא יתקין את זה בלי שיידע זאת... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז פתאום נמאס למדייה פלייר שלי לנגן בצורה רציפה והוא מנגן קבצים בצורה אקראית...איך משנים את זה.. נ.ב זה אפילו קורא ברשימות השמעה... תודה מראש, אליאב.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-