Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
היי חברים אני מתקין כנראה השבוע ויסטה שוב והפעם אני רוצה לחלק את הכונן, עד עכשיו היה לי 500 שלם ועוד 120 שזה קשיח נוסף, האם 100 גיגה מחיצה יספיקו לכל הצרכים של ויסטה או שכדאי לתת עוד קצת, אני מתקין גם תוכנות על איפה שהויסטה. תודה
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני מקבל לחיכי 3800X2 שהוא כאמור 64 BIT. רציתי לדעת האם כדאי לי לעבור לעבודה עם ווינדוס 64? אני יודע שמבחינת דרייברים למשל צריך להתקין את ה64 BIT, אבל רציתי לשאול מה לגבי כל התוכנות שאני עובד איתם כיום כגון: MIRC,ICQ,NERO7,FIREFOX,BINTORENT,NOD32 וכל מיני משחקים שיש לי יעבדו כרגיל? זאת אומרת שלא יהיה איתם בעיות וכל מיני מסכים כחולים והפעולה תהיה כמו בווינדוס הנוכחי? ועוד שאלה אחת אחרונה, לדעתכם הלוח ASUS M2N-E מגיע כבר עם דרייברים ל64 BIT? כי הוא מיועד לA64 בלבד.. תודה רבה קובי
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני דיי בטוח שענו על זה כבר פשוט לא הצלחתי למצוא את זה. זה דיי מציק שה XP עולה ואני צריך לבחור את השם משתמש שבחרתי. מילא אם היו לי כמה אפשרויות אבל גם ככה יש לי רק חשבון אחד על המחשב שלי.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני עובד עם הרבה דיסקים חיצוניים בעצם כולם חוץ ממערכת ההפעלה הבעיה היא בזמן חיבור דיסק כזה לוקח זמן ארוך מאד כי המערכת סורקת את הדיסק האם יש דרך כלשהי לבטל זאת דרך אגב על מערכת WIN2000 אין את השטות הזאת
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היו לי בעיות עם הווינדואז אז התקנתי מחדש התקנתי תוכנות מחדש ועכשיו ניסיתי להפעיל והוא כותב שחסר לי msvbvm60.vxd שזה משהו ששייך לקבצי ויז'ואל בייסיק של הווינדואז ובלי זה אי אפשר להפעיל את זה איך אני משיג תקבצים האלה כי בעיקרון זה אמור לבוא עם תוכנות מסויימות ולא זוכר מאיפה היה לי........ הצילו......
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני נכנס לדיפראג על מנת לאחל את ההרדיסק כמו שאני עושה כל חודשיים לפנטיום 2 שלי ... עכשיו זה לא עובד יותר לא יודע למה אני פשוט לוחץ על DEFRAG OR ANALYZE זה לא עושה כלום ..... ניסיתי לצאת מכל מה שפועל ברקע מהכל ......ניסיתי ריסטארט ......לעשות CHECDISK C.....אולי יש בעיה ולכן הוא לא רוצה להריץ DEFRAG כלום... מה עוד אפשר לעשות ? הרי זה עבד לפני כחודשיים .........
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
נראה שבמהלך הלילה היו עידכונים של האפדייט ומשום מה המחשב החליט להתקין ולעשות ריבוט ללא אישורי (כבר הסברתי לו שצריך אישור... לא משנה) עליתי למחשב והופה! למחשב יש מראה של 98. ניסיתי להחליף את הערכת נושא אבל הוא אומר שאין אפשרות?!?!?? מישהו יודע מה אפשר לעשות???? :-(
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
לחשבון שלי אין ססמא בכל זאת עולה מסך הכניסה ההוא עם שם המשתמש שצריך ללחוץ עליו כדי להיכנס למחשב. איך אני נפטר ממנו?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום בסרגל למטה של ההתחל נעלם לי השינוי שפות בין עיברית לאנגלית איך אני מחזיר אותו? וה-v מסומן בסרגל כלים של הסרגל שפות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היי אנשים,מישהו מכיר את התופעה? אחרי כמה זמן של עבודה עם המחשב או אם אני עוזב אותו וחוזר אני מתחיל לעבוד איתו ואז החלונות לא מגיבים,הם פעילים,כל התוכנות עובדות כרגיל, רק שאי אפשר להזיז אותם או לסגור, אז אני סוגר את התהליך explorer.exe ואז עושה הפעלה שלו מחדש באופן עצמאי, ואז הכל חוזר לעצמו. דבר נוסף שקורה יחד עם זה, הכפתור בחירה בעכבר פותח את התפריט(נגיד אני לוחץ על משהו הוא פותח את התפריט עם הפעולות העתק הדבק מאפיינים וכ"ו..,) זה נפתר ברגע שאני נותן קליק ימני ולוחץ על אחת האפשרויות לדוגמא קליק ימני ואז רענן על שולחן עבודה. יש למישהו מושג כיצד לפתור את זה? תודה רבה! דרך אגב,אני כרגע עם אינטרנט אקספלורר 8, כבר מחקתי אותו וגם את 7 והתקנתי מחדש,גם את הSP3 מחקתי,לא עזר...
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ויסטה אולטימט עם כל העדכונים העניין הוא שכשאני נכנס לאתרי אינטרנט ומנסה לראות סרטונים זו ההודעה שאני מקבל (קובץ מצורף) יש לי MP11 מעודכן FLASH PLAYER 9+FLASH IE PLUGIN מה יכולה להיות הבעיה??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם. צריכת הזיכרון ניראה לי קצת גבוה 61,076 K האם זה אמור להיות ככה או שיש בעיה? ועוד שאלה קטנה - עכשיו אני נמצא על ערכת הנושא האורגניל של XP ת אם אני מחליף אותה עי THENUP זה מעט את המחשב באופן משמעותי ? (אני לא מתכוון להתקנה של ערכת עיצוב חדשה אלא רק THEME לשורת ההתחל) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
עומד אצלי וינדוס אקס פי וכשהמחשב עובד הרבה זמן יותר משעה שעתיים הוא לא מתכבה. כשאני עושה כיבוי מחשב הוינדוס רושם SAVING FILES (משהו כזה) ונתקע וניסיתי כבר גרסאות שונות של וינדוס ואותה בעיה בכולם. למישהו יש מושג מה הבעיה?????????
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
טוב, אז התקנתי WIN XP חדש ובהגדרות של השפה נראה לי שסימנתי איזה משהו של UNICODE או משהו במסך ההוא, ועכשיו מוצגים לי כל מיני דברים לא טוב, כמו למשל: http://www.geocities.com/hurricaneil2000/312214.JPG גם מופיע חלק בג'יבריש, וגם הכתב כאילו גדול מדי ואני לא יכול לראות את כל מה שכתוב.. וזה בכמה מקומות ככה.. רעיונות איך לפתור מישהו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום..! אני מתקין את הוינדוס אקספי פרו ועכשיו בהתחלה של התקנה הוא אומר שוהוא לא מצליח ליקרוא איזה קובץ אז עשיתי אנטר והוא המשיך! אז למה הוא מגיע למצב כזה ביגלל הדיסק?ביגלל הכונן תקליטורים .?או ביגלל הארד דיסק?! ועוד שאלה עכשיו אני בהמשך ההתקנה ובדקה 39 של ההתקנה הוא ניתקע איזה 5 דק אפילו יותר! זה יכול ליהות שההתקנה לא תיהיה תקינה בסוף ההתקנה(גם ביגלל שעשיתי אנטר בתחילת ההתקנה וגם ביגלל זה עכשיו)? ? תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אהלן. התקנתי win xp בלי עברית. ואני עכשיו מחפש איך משנים את השפה ואי אפשר כי הוא לא מותקן. יש איזה קובץ שאפשר להוריד (חוקית) מהאתר של מייקרוסופט של חבילת שפה עברית? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי. מישהו יודע אולי? תודה רבה..!
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן התקנתי את התוכנה ACDSEE הכל טוב ויפה תוכנה מצויינת חוץ מדבר אחד: אני לא מעוניין שכשאני לוחץ פעמיים על קובץ של תמונה, שהתמונה תיפתח בתוכנה ACDSEE אלא אני רוצה להחזיר את זה למצב שבו אני לוחץ פעמיים על קובץ של תמונה והתמונה מוצגת לי בתוכנה הרגילה של הווינדוס. אני יודע שאמורה להיות אופציה כזאת בתוכנה ובאמת שלא התעצלתי לחפש עברתי על ה-OPTIONS 5-6 פעמים ולא הצלחתי לפתור את הבעייה בעצמי אז מישהו שיש לו את התוכנה ויכול לעזור לי אני אודה לו מאוד. בתודה רבה, דודי.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
כבר כמה חודשים יש לי בעיה כזאת: כאשר אני לוחץ עם העכבר על קובץ של סרט (בלבד!) , explorer.exe נסגר: לדעתי זה נגרם בכלל התנגשות של קודקים או משהו. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?[br]פורסם בתאריך: 2.04.2007 בשעה 18:10:40 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את התוכנה כל הטקסט כתובים אחד על השני ולא ניתן לקרוא אותם. כאילו שהכל מיושר לצד ימין במקום להיות פרוס על העמוד כמו שצריך. מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה ?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
Windows server 2008 vs vista sp1 טוב הרבה נכתב על וויסטה אבל לאחרונה יצאה גרסה חדשה ל ws, שיטוט קליל בגוגל, נכתב רק שבחים על WS08 (ה core דומה ל vista sp1) אני לא ארחיב במילים כרגע רק אתן חומר למחשבה, אציין שכל ה"גרפיקה" של וויסטה יש גם ב ws רק צריך לסמן והתקין מה שהופך את WS למאוד מודולרי. לינקים? www.win2008workstation.com http://exo-blog.blogspot.com/2008_03_01_archive.html http://blogs.msdn.com/vijaysk/archive/2008/02/11/using-windows-server-2008-as-a-super-desktop-os.aspx אז אם משהוא לוקח על עצמו לערוך בדיקה...תודה.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
הייי אני עובד עם ויסטה כמה ימים ואני יודע שיש לה אנטיוירוס ופיירוול מובנים אבל רציתי לשאול אם לדעתכם זה מספיק או שאני צריך להכניס גם את הפיירפול והאנטיוירוס מהXP (עדיין לא העפתי את הXP אבל לא הספקתי עוד לעשות לVISTA סריקה)
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מכירים את הסירטונים שרואים בדף אינטרנט במין חלון מדיה פלייר קטן? אז לפני כמה ימים/שבועות אותו חלון השתנה למין גירסא ישנה של המדיה פלייר של ווינדוס, מה זה אומר? הסקין הפך מהכחול כהה המגניב למין אפור/ווינדוס96 משעמם ופשוט שכזה עם מעט יותר אפשרויות, בלי אפשרות לחזור אחורה בסירטון והרבה פחות נוח וחביב :< אין לי מושג מה גרם לשינוי הפתאומי הזה (שאגב התרחש גם בפיירפוקס וגם באקספלורר) ואני מת להחזיר את הכל לאיך שהוא היה. עזרה?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי 2 דפדפנים, אישתי משתמשת באקספלורר ואני באוונט. כרגע האקספלורר הוא ברירת המחדל, אולם אני מעוניין שכאשר אני מתחבר לרשת שלא יעלה לי אף דפדפן אלא שכל משתמש יבחר ע"י הקלקה על הדפדפן המועדף עליו. האם ישנה אפשרות כזו תודה למי שמנסה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-