Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות windows vista אבל אני לא מבין כלום במחשבים יש לי גרסה לא חוקית של xp... ההתקנה תעבוד בסדר? ואני א מבין איך זה הולך vista תהיה במקום xp או עם? האם ההתקנה פשוטה?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
התקנתי xp במחשב אחר בבית אבל בעת ההתקנה לא יכולתי להוסיף את השפה העברית אני לא רוצה מערכת הפעלה בעברית אני רק רוצה תמיכה בעברית שניתן יהיה לכתוב וכו'.. יכול להיות שעל הדיסק שיש לי לא קיימת עברית אני לא יודע איך לבדוק את זה מה לעשות עכשיו? איך אני יכול להוסיף עברית למחשב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי HD אחד שמחולק ל C D כל אחד של 60 GB. על C מותקן לי ה XP הרגיל שרכשתי ואני רוצה להתקין במקביל גם את הויסטה. המחשב שלי חזק ואני יודע שהויסטה ירוץ טוב עליו אבל בכל זאת לפני שאני עוזב את ה XP אני רוצה לודא שהכל רץ פיקס. אני יכול להתקין את הויסטה על D ולעשות את המצב בחירה בין 2 מערכות? כמה מסובך זה אמור להיות? אני יודע שהשאלה הזאת נראת מטומטמת ואני דיי יודע את התשובה שזה עובד ולא אמורה להיות בעיה. עשיתי הרבה במחשבים אבל את זה עוד לא נסיתי ורציתי לודא סופית מול אנשים שבטח עשו את זה... תודה! עפר
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי בעייה כשאני רוצה לכתוב מיכתב באנגלית בחשבון דואר שלי בוואלה, המילה נירשמת הפוך. לדוגמא המילה teacher נרשמת לי rehcaet גם כשאני מזיז את הסמן לכתיבה משמאל לימין זה לא פותר את הבעיה. בכל אופן, אם למשל אשלח לעצמי דואר, אראה את המילים באנגלית כמו שצריך ולא במהופך. התופעה קיימת רק בעת כתיבת מיכתב. גם ניסיתי לשחק עם ה- encoding אך הבעיה לא ניפתרת. אשמח לקבל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מה המצב אנשים, Direct X 10 יפעל על Windows XP 64Bit או רק על Windows Vista ? תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה שלי היא כזו, כאשר אני מאתחל את המחשב בפעם הראשונה, הוא מוצא את הכרטיס קול אבל לא ניתן להשתמש בו=כל יישום זוער על כי הוא לא פעיל. הסרה של הכרטיס מרשימת ההתקנית וחיפוש התקנים מחדש מפעיל אותו מחדש ואז הכל תקין.... האם משהוא נתקל בתופעה כזו או יש לו איזה רעיון כיצד לפתור את הבעיה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני לא יודע אם כבר שאלו אבל בכל זאת... כשאני פותח את המחשב ומכניס סיסמה למשתמש שלי בוינדוס אני פתאום צריך לחכות 2 דקות בערך עד שהמוזיקה של הוינדוס נשמעת ואחרי 5 דקות בערך הדסקטופ עולה ואני יכול סוף סוף להשתמש במחשב. ניסיתי כבר לפתוח ולסגור את האקספולרר דרך CTRL + ALT + DELETE אבל זה לא עוזר. גם לפתוח משתמש חדש במחשב זה לא הפתרון. ודרך אגב המחשב שלי לא כל הזמן עשה את זה... זה התחיל רק עכשיו. יש למישהו פיתרון? :s05: תודה מראש לעוזר.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן את הויסטה ומשום מה אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר עם Windows Live Messenger יכול להיות שאני צריך משתמש שונה בשביל התוכנה החדשה ? או שפשוט יש אצלי בעיה כי הוא נותן לי שגיאה מספר: 80027ee7 והוא אומר שכנראה שיש בעיה עם הפיירוואל שלא מאפשר לו להכנס או משהו אבל בכלל ביטלתי את הפיירוול תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מישהו נתקל בדבר כזה ובפתרון? זה מחשב שהיה עליו הרבה Spyware, ולא בטוח שהוא נקי לגמרי אבל פשוט יש לי בעיות לחבר אותו לרשת.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הייי מחקתי בטעות את הסל מיחזור מהשולחן עבודה איך אני מחזיר את הסל מיחזור? אני משתמש בויסטה גירסה אנגלית 32 וגם אייך אני מבטל את הסיסמא בכניסה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין ויסטה 64 בנוסף לויסטה 32 שיש לי כרגע האם אפשרי או שאני צריך לנתק הארד דיסקים וכו
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, מאז שקיבלתי את המחשב החדש יש לי בעיה מאוד מעצבנת עם הדפדפן אקספלורר (על כל סוגיו, גם 6 וגם 7 שהתקנתי לא מזמן). ברגע שאני פותח המון טאבים (נגיד 15), האקספלורר מתחיל לעבוד מוזר ונתקע מעט, ואז בחלק מהטאבים נעלמת שורת המשימות (קובץ, עריכה מועדפים וכו') והם כלל לא עולים או טוענים את הדף, ואם למשל אני שולח תגובה כאן או באתרים אחרים ואז באמצע שזה שולח אני יוצא מהטאב (הרי זה כבר שלח בתאכלס) פתאום מתחילים לקפוץ לי מלא טאבים אחד אחרי השני ללא הפסקה! אי אפשר לצאת מהם וברגע שאני יוצא קופץ עוד אחד, לבסוף זה נגמר ב ALT+F4 הרבה פעמים עד שהכל נעלם ולפעמים גם באיתחול מחדש של המערכת. מישהו מכיר את הבעיה המוזרה הזו? אם אני עובד רק עם 2-3 ומקסימום של 6 טאבים אז זה עובד עוד בסדר איכשהו, …
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה לאחרונה במסנג'ר. לפעמים, באמצע התכתבות עם אנשים אני מגלה שלא קיבלתי הודעות מסויימות או שהם לא קיבלו הודעות שאני שלחתי. הכוונה פה היא למשפטים שלא מגיעים באמצע השיחה. כשאני מפעילה את המסנג'ר במחשבים אחרים אין את הבעיה הזאת, אבל לא יצא לי לנסות משתמשים אחרים על המחשב שלי. דבר נוסף - כשאני מתנתקת מהמסנג'ר, יש לפעמים מין צליל שגיאה, אבל גם הצליל הזה לא תמיד מופיע. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש, אבל זה לא עזר. מה אני יכולה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
למרות שבביוס הוא מופיע והוא מעלה את הוינדוס שעליו המחשב נייד....
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
המפרט בצד. שאלה נוספת- האם ניתן להתקין WINDOWS מחדש בלי למחוק שום דבר? אני מתכוון שיש לי רק את C
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום... יש לי תיקייה יש בה כמה ג'יגה של תוכן חשוב מאין כמותו. מדובר בהמון קבצים ולכן אני לא יכול שלא לתייק אותם אם חס וחלילה תמחק התיקייה, טעות ידנית פשוטה - כמעט לחיצה אחת - יכולה להוביל לתוצאות הרות אסון. אם איכשהו אפשר לבטל את האפשרות שתיקייה יכולה להמחק, אז זה יוסיף לי הרבה יותר בטחון (טעות ידנית על קובץ אחד זה הרבה פחות נורא). תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
הוא פותח אותם תמיד במציג תמונות הזה של ווינדוס XP אבל הסיומת שהוא נותן זה mediacenter11 ואז למשל בתוכנות כמו winrar אני לא יכול לפתוח ישר את התמונה כי היא כאילו לא מזוהה, כנ"ל פלאשגט וגם אין את האייקון הזה של התמונות איך אני גורם שזה יחזור להציג את זה כמו פעם עם סיומת של jpg?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאבי מחשב דל חדש (סה"כ חודשיים) והויסטה הגיעה עליו כבר אך לאחרונה לא הותקן שום תוכנה,קובץ או משהו דומה והוא מדווח על STING PRODUCT_NAME WAS NOT FOUND בעת הפעלת המחשב מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשרי לבטל אותה?? יש תוכנה NOD32 הכי מעודכנת וסורק קבוע עם ADWARE 2006 הכי מעודכן.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הנל עם xp וחשבתי לקנות את ויסטה ultimate כי אני יכול להשיג אותו ב150 שח אז רציתי לדעת אם זה מאט לי את המחשב רציתי לדעת אם כדאי גם לקנות אבל לחכות להתקנה על לsp1 ואז לשים במחשב. מה דעתכם?? P4 3GHZ PRESSCOT 2ghz ddr2 667mhz xfx 7600gt המפרט בצד <-
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי ססמא כל שהי בעלת 8 ספרות שאני שם אותה לפחות 10 פעמים כל יום אם לא יותר...(אתרים שונים של העבודה ...אימיילים ...בנק יש דרך לעשות שלדוגמא כפתור ה F12 שלא בשימוש אצלי אף פעם שכל פעם שאלחץ עליו זה ירשום את הססמא שלי ? (ה 8 ספרות) ?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב שלי חזר מתיקון ראיתי שהותקנו עליו כמה עדכוני אבטחה שלא היו עליו לפני כן. הרצתי חיפוש בגוגל ועל חלקם יש תלונות קשות. אני מעוניין להעיף את כולם,האם זה יגרום לי לבעיות כלשהן? מערכת ההפעלה שלי היא win98se. אם מישהו יודע מה תפקידם של העדכונים אשמח לשמוע כי על חלקם לא מצאתי מידע. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון בניתי לי HTPC ואני מנסה להתקין ויסטה, ההתקנה נתקעת על מסך כחול 0X0000007E החומרה שיש לי: E4500 GFORCE 8600HDMI 2GIGA RAM GSKILL 800MHZ ASUS P5NE SLI פישפשתי באינטרנט וההודעה 0X0000007E איכשהוא קשורה ל: מקום ב-HD , HD ריק כך שזה לא הבעייה כרטיס מסך! כאן יכולה להיות בעייה, כדי לדבג את הבעייה כיצד אני מתקין דרייברים של הכרטיס מסך לפני התקנת ווינדוס? או איך אני פותר את הבעייה בהתקנה? מישהו נתקל בדבר דומה ופתר? אם כן איך? תודה!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי מחדש אנטי וירוס המערכת לא מזהה אותו מה לעשות? האנטי וירוס הוא ESET Smart Security 3.0.642.0
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם משהו יכול לאשר את זה לכו לSTART ואז RUN ותרשמו control timedate.cpl,,1 ואז החלון יפתח עם שני טאבים וכאשר תלחצו על חוצץ אחר יופיעו 3 טאבים מוזר לא ?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ב RUN (winver) לא כתוב איזה.. כתוב רק איזה build
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-