עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by שמIליק,

הסתבכתי קצת. אני מתקין ויסטה במחשב חדש. ניסיתי לחלק את הדיסק לשני כוננים בהתאם להוראות במדריך. בהתחלה כל הדיסק הופיע כ- unallocated, במצב זה התאפשר רק לעשות new. בלתי אפשרי לעשות פורמט. לחצתי על new ובקשתי 120 ג'יגה (הדיסק 250). לאחר ביצוע הפעולה קיבלתי prtition בגודל של 117 ונשאר unallocated של 116. בשלב זה אפשרי היה לפרמט רק את ה-partition כמו כן ניתן היה לבצע עליו Extend. ל-unallocated לא ניתן היה לבצע פורמט ו-Extend. ניסיתי לבצע extend ל-partition והוא הסכים לבצע רק לגודל של כל ה-partiotion +1M כלומר 120001. לא הצלחתי להבין מזה אין אני מגיע למצב שיהיה לי C ו-D כאשר כל אחד בגודל של כ-120. לאחר שבצעתי התקנה מלאה של ויסטה הגודל של C הוא 117. אין לי גישה לכל הדיסק…

2. קודם כל, אני מבקש עזרה מיקצועית! אני לא מעוניין בתגובות של אילו הלא בטוחים ב-100% (או לפחות 95% ) במה שהם מציעים! כידוע, נושא ה-Pagefile כבר מוצא בפורומים ברחבי העולם, אין סוף גרסאות ודעות על גודלו ומיקומו האידיאלים. אשמח לתגובות מאילו שתוכן הקישורים הבאים הוא מובן מאליו עבורם: http://www.petri.co.il/pagefile_optimization.htm http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;889654 מס' פרטים רלוונטיים: מערכת ההפעלה - Windows XP Pro x64. זיכרון - 1GB 2 כוננים קשיחים: 1 - WD Raptor 74GB 10k - עליו מערכת ההפעלה. (SATA1) 2 - WD 160GB SATA1 - בשימוש לעיתים רחוקות. 2 הדיסקים נמצאים על אותו הבקר. בבקשה התייחסו לכך שעל כל דיסק קיימת מחיצה אחת בלבד (זאת לא המ…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by dannygnh,

בכל הדלקה של win xp הוא מבקש להכניס סיסמא,למרות שלא הגדרתי ולא בקשתי זאת.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  4. Started by matityahoo,

כשאני פותח wmv אני מקבל תמונה מקושקשת בכל מני צבעים ולעומת זאת כשאני פותח wmv אחר שיושב ממש לייד זה המקולקל לפתע רואים טוב וזה נבדק על הרבה קבצים כך שזה לא איזה קובץ אחד מקולקל אולי יש שני סוגים של wmv ? יש לי חבילת קודקים ffdshow אין לי שום בעיה חוץ מה wmv מסוימים אשמח לקבל עצות

5. למשל בוינאמפ הוא מראה ג'יבריש במקום עברית.... עכשיו את כל דפי האינטרנט אני רואה מצויין גם האופיס עובד כמו שצריך... למה זה ככה?

6. אהלן, פירמטתי ועברתי ל-7 ואני רוצה לעשות שאני לא יצטרף לשנות את האות מC לD בהתקנת תוכנות ומשחקים וזה יבחר אוט' בD ומחיצה C תשאר רק לווינדוס. דיי דחוף תודה.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  7. שלום לכלום... תראו מישהו יכול לעזור לי?? יש לי תוכנה TC שמה... היא תוכנה של שפת C וככה אני מפעיל אותה והכל... היא עולה אבל משום מה העכבר לא מגיב וגם המקלדת לא... כל תוכנה כזו של דוס לא מגיבה לי לא לעכבר ולא למקלדת?? פעם זה עבד לי (שנתיים שלמות בXP)... פירמטתי את המחשב שוב ועדיין לא עובד.... מה לעשות אולי יש משהו בWINXP ומונע מזה לעבוד? בתודה אלעד

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by nadavov,

שלום יש לי בעיה שמתי למחשב שלי סיסמא לפתיחת המחשב ואני לא זוכר אותה בגלל שמיזמן לא נגעתי בו איך אני יכול לסגר את הסיסמא?? ניסיתי להישתמש ב SAFE MODE אבל זה לא עזר הוא ביקש סיסמא בכול מיקרא לפרמט אני לא יכול גם כי אני צריך את החומר שעל המחשב אם יש איזה שיטה לסדר את זה אז בבקשה תעזרו לי תודה

9. Started by eliav-peretz,

יש לי בעיה עם העדכונים האוטומטיים.. כבר כמה פעמים שניסיתי להתקין אותם וכל פעם יוצאת לי הודעה שהעדכונים לא הותקנו בהצלחה. מה לעשות? תודה מראש.אליאב. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by elad_orl,

אם אני משיג ויסטה לייט אני יכול לקנות גרסת שדרוג לויסטה ultimate ולשדרג??. ואם כן זה ישאר ויסטה לייט ultimate או שיהפוך את הויסטה למלאה??

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by arikbaron,

הי בחלק מהודעות שאני מקבל לתיבת המייל הוטמייל במקום אותיות עבריות אני רואה מלבנים-איך מתקנים? תודה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by idan1836,

יש קבצים שאני רוצה לפתוח ומופיעה לי הודעת שגיאה שרשום בה משהו שלא ניתן לפתוח את הקובץ במצב WIN32, מה זה אומר? איך מבטלים אם אפשר?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את המפרט הבא: intel 3.0 ghz 64 bit ga-8i945pl-g kingston 2 gb geforce6200tc ואני כרגע עם הוםפרימיום 32 ביט עובד אש השאלה שלי אם זה בסדר שהויסט העובדת על מעבד כזה ואם אני ישים 64 ביט האם תשתפר מהירות המחשב ניצול מירבי של המעבד...וכו'.! תודה לעוזרים lidor_abo

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  14. אני יכוללהוריד רק שני קבצים יחד לא יותר רק אחרי שזה מסיים אז הוא נותן לי אפשרות לעשות שמירה בשם מלך מי שעוזר לי!

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by 3583,

:s05: הי, כשאני מדליקה את המחשב אז לפעמים יש הודעה שאין מספיק זכרון לטעון את ווינדוס והמחשב מיד נכבה לפעמים הוא נכבה בלי להודיע כלום ולפעמים הוא פשוט נתקע כשהוא מראה את הסמל של ווינדוס. כשאני מנסה לאתחל ע"י האופציה step by step confirmation המחשב נתקע ב: load all windows drivers יש לי ווינדוס 98. תודה!!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by HellBoY,

שלום לכולם, אחרי פירמוט של ההארד דיסק כולו הופיעה לי בעיה עם הsp2. מתי שאני מתקין אותו המחשב מסרב לעלות אחרי טעינת הוינדוס המחשב עושה לעצמו ריסטרט עם מסך כחול מהיר כזה שאני לא מספיק לראות מה כתוב בוא. לפני הפירמוט עבדתי גם עם sp2 ולא היו בעיות..מישהוא יכול לעזור לי?אני ממש נואש! Cry תודה לעוזרים ולתומכים.. אגב המפרט בחתימה..

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by דנדן,

שלום לכולם, ידוע לכם עד כמה משתלם לקנות INTEL TURBO MEMORY למערכת הפעלה VISTA 32BIT? אם מישהו מצא אולי BENCHMARKS מעודכנים, זה גם יכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  18. כל פעם שאני פותח לינק של אתר כלשהו והפיירפוקס סגור אז הוא מראה לי את השגיאה הזאת ורק אחר כך פותח את הלינק. אם הפיירפוקס כבר פתוח אז הוא לא נותן שום שגיאה. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  19. שלום לכולם. רציתי להכין לעצמי דיסק עם כל העידכונים ובנוסף לעשות התקנה אוטומית בעזרת NLITE. כל תהליך ההכנה עבר בהצלחה. כאשר אני מתקין את ה XP בשלב ה GUI קופצת לי הודעת שגיאה (תמונה מצורפת) העידכונים שהוספתי אותם הם : KB960803 , KB 961118 , KB961373 , KB961503 , KB968537 , KB970238 , KB952069 , KB923561 , KB938464 , KB941569 , KB952004 , KB956572 , KB958690 , KB 959426 , KB960225 , KB960715. דיסק ההתקנה המקורי עובד כמו שצריך. תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  20. התקנתי SP2 לפני כשבוע, אחרי ההתקנה הוא התקין לי איזה עדכון לתוכנה של ה360 במחשב ומאז הוא מסרב בתוקף לזהות את השלט (יש לי אלחוטי דרך אגב). ניסיתי להסיר את הXBOX 360 ACCESSORIES 1.1 להורידו מהאתר של MS ולהתקינו מחדש וכלום!! אנא עזרה אני כבר שבוע בלי השלט ולא מצליח לפתור זאת.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by torangadojo,

ברשותי נייד מסוג HP PAVILION דגם 2129. שדרגתי לויסטה ULTIMATE . לאחר ההתקנה אין לי סאונד. במנהל ההתקנים הכ.קול מותקן היטב ולא מראה שיש בעיה. העדכון האוטומאטי של הויסטה מראה שהדרייבר שברשותי הוא הכי עדכני. למרות זאת הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP אולם כאשר הוא ניסה להתקין התוצאה הייתה FAILURE ללא הסבר מדוע. באתר של HP רשום שהתמיכה היא בגרסאות הבייתית והעסקית,יכול להיות שדרייבר שתומך בגרסאות הללו לא יתמוך בגרסאת ULTIMATE ? יש למשהו פתרון בשבילי ? תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by eladbu,

האם ניתן לשנות ל MP11 בויסטה את שפת הממשק???הויסטה שלי באנגלית והמדיה פלייר בעיברית רוצה אנגלית כיצד???

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by sorwo,

שאלה לגבי פרימוט נייד(hp dv6630ej )בעל Vista Home Premium הגיע ללא דיסק . אין דרך להתקין את Vistaעוד פעם ?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  24. Started by overload,

יש דרך להחליף את הצלילים של הכיבוי וההפעלה של הXP ? אולי יש איזה תוכנה או SHELL שעושה את זה? סתם בשביל שתדעו אני רוצה להחליף את ההתחלה בהקלטה של התנעה של מנוע של 911GT3 ;D.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  25. אני רוצה ליצור ב-XP PRO שני משתמשים נפרדים לחלוטין. הכוונה שלי היא שלא יקרה מצב שבו אני מתקין תוכנה אצל משתמש אחד והיא תופיע אצל משתמש אחר. הסיבה לכך היא שאני רוצה ליצור USER שישמש לעריכת סאונד, ואני לא רוצה שיהיה מותקן אצלו כלום פרט לתוכנות העריכה. לא גישה לאינטרנט, לא אופיס כלום. ממש כאליו והיה מדובר במחשב נפרד. האם הדבר אפשרי?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים