עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך אני מחליף מאנגלית לעיברית ????

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  2. Started by Aviram,

לחבר שלי יש בעיה במחשב. כשהוא מנסה להתקין דברים הוא מקבל שגיאה כזו: מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בלי פרמוט או תיקון של הווינדוס? תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by swisaavi,

אחרי ההתקנה של ה xp 64bit, כשמתחילה הטעינה הראשונה של הווינדוס קופץ המסך הכחול והמחשב מאתחל את עצמו. אולי צריך להגדיר משהו בביוס?...

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  4. שלום רב התקנתי אתמול ווינדוס XP SP2 2006 על מחשב אינטל חדש לגמרי, ואחרי עבודה של כמה שעות (בלי אנטיוירוס), צצה לה בעיה.. כשאני נכנס ל'התחל', ועומד עם העכבר על אחד מהתפריטים שיש להם חץ והם אמורים להיפתח לעוד תפריט משנה (כמו ALL PROGRAMS, MY RECENT DOCUMENTS וכו'), אז אני לא רואה את תפריט המשנה - אלא רק את הצללית שלו, את הגבול שלו. התפריט עצמו נפתח והוא קיים - כשאני לוחץ על משהו בתפריט אז נפתחת תוכנה כלשהי - אבל אני לא רואה אותו ואת הרשימה שלו, אלא רק את הצללית של התפריט משנה.. אשמח לקבל פתרון לבעיה! (הרצתי כעת סריקה בנורטון 2006 וב-SPY BOT ואין שום ווירוסים) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by etay34,

שלום, יש לי וינדוס ויסטה 64 ביט ולאחרונה בכל פעם שאני מעלה את המחשב עולה לי ההודעת שגיאה הבאה שקשורה לRUNDLL: " שגיאה בטעינת c:/windows/system32/sshnas.dll המודול שצויין לא נמצא" רציתי לדעת מה הבעיה ואיך פותרים אותה..? תודה מראש.

6. Started by eladbu,

שלום לכולם כאשר אני מנסה לשמור קובץ על הדסקטופ או בכלל להוריד משהו למחשב מהאינטרנט במקום לפתוח את ה OPEN SAVE הוא זורק אותי את שולחן העודה בתוך חלון אקספלורר עשיתי סריקות וירוס תולעים ומיני מזיקין עשיתי ריפר ל XPSP2 ניסיתי אפילו להשתמש ב download eclarator וכלום !!!מה יכולה להיות הבעיה???

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  7. שלום יש לי כרטיס מסך 6600GT והורדתי היום את הדריבר הכי חדש בשבילו שהוא 162.18 עכשיו כבאתי להיכנס ללוח בקרה של הדרייבר הוא שאל אותי אם אני רוצה רגיל או מתקדם ובחרתי במתקדם. אחרי 30 שניות ראיתי שהוא לא נכנס ונשאתי להיכנס שוב והוא עדין לא נכנס עשיתי גם ריסט הוא לא נכנס לי אליו ואני לא יודע מה לעשות? אני צריך לשנות שם משהו... תודה מראש נ.ב מקווה זה בסדר ששאלתי פה אם לא תעבירו בבקשה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  8. יש לי 2 דפדפנים, אישתי משתמשת באקספלורר ואני באוונט. כרגע האקספלורר הוא ברירת המחדל, אולם אני מעוניין שכאשר אני מתחבר לרשת שלא יעלה לי אף דפדפן אלא שכל משתמש יבחר ע"י הקלקה על הדפדפן המועדף עליו. האם ישנה אפשרות כזו תודה למי שמנסה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by MDK,

שלום לכם אני לאחרונה נתקל בבעיה מוזרה של תקיעה אבל לא קפיאה לגמרי אלא רק של חלון או תוכנה נגיד WINDOWS WASHER או אתר כמו LIQUID GENERATION שניהם נתקעים לי בעוד ש הWINAMP עובד וממשיך לעבוד ורק כשאני עושה CTRL ALT DEL ומגיע לTASK MANAGER אני מסוגל לסגור את זה הרצתי בדיקת SPYWARES וזה מצא לי משהו כשניסיתי למחוק אותו זה תקע לי את הANTI SPYWARE : מה עושים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  10. ולא מראה כלום רק את התמונה וזהו ואחרי זה המחשב לא מגיב כלומר העכבר זז ואני יכול להיכנס למנהל משימות אבל עדיין לא עובד... ניסיתי את ה "מצב בטוח" אבל גם זה ניתקע באותו מצב יש למישהו עצה? אאא ועוד משהו אני מצליח להיכנס לכוננים של במחשב שנידפק בעזרת הרשת דרך מחשב אחר.. (אם זה משנה משהו) אא ועוד משהו שראיתי עכשיו אני מצליח להפעיל כמעט הכל דרך ההפעלה במנהל משימות מישחקים תוכנות... אבל זה נישאר תקוע על השולחן עבודה...

11. היי ראיתי שיש אופציה לאפשר או שלא לאפשר "Public Profile" בפיירוול של WIN7 המחשב שלי הוא ביתי בלבד ולא משתמש ברשתות ציבוריות. האם אני יכול לנתק את ה Public Profile בביטחה ? נראה לי שהגדרה זו סתם לוקחת משאבים ומיותרת.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  12. כלומר נגיד להעביר את קבצי הCOOKIES ממחשב אחד לשני, בשביל שיעבדו באותם האתרים שקבצי הקוקיס שייכים להם כמו TAPUZ.CO.IL

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by Koko Ben Hamin,

אהלן .. יש לי מחשב מפוצץ וירוסים ואי אפשר למחוק,אני רוצה לעשות פירמוט וכתוב שהוא לא מוצא הארד דיסק. ניסיתי לעשות דיסק בוט כזה ולא עובד ולא כלום. מה עושים ?

14. בכיר במיקרוסופט כמובן... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3513577,00.html איזה מצחיק תמיד שרואים את התכתובות הפנימיות של בכירים במיקרוסופט בכל מני משפטים והדלפות..

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  15. היי, מאז שקיבלתי את המחשב החדש יש לי בעיה מאוד מעצבנת עם הדפדפן אקספלורר (על כל סוגיו, גם 6 וגם 7 שהתקנתי לא מזמן). ברגע שאני פותח המון טאבים (נגיד 15), האקספלורר מתחיל לעבוד מוזר ונתקע מעט, ואז בחלק מהטאבים נעלמת שורת המשימות (קובץ, עריכה מועדפים וכו') והם כלל לא עולים או טוענים את הדף, ואם למשל אני שולח תגובה כאן או באתרים אחרים ואז באמצע שזה שולח אני יוצא מהטאב (הרי זה כבר שלח בתאכלס) פתאום מתחילים לקפוץ לי מלא טאבים אחד אחרי השני ללא הפסקה! אי אפשר לצאת מהם וברגע שאני יוצא קופץ עוד אחד, לבסוף זה נגמר ב ALT+F4 הרבה פעמים עד שהכל נעלם ולפעמים גם באיתחול מחדש של המערכת. מישהו מכיר את הבעיה המוזרה הזו? אם אני עובד רק עם 2-3 ומקסימום של 6 טאבים אז זה עובד עוד בסדר איכשהו, …

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  16. מה ששמתי לב גם שאם אני עושה חץ ימני הSEARCH ראשון ומודגש וכנראה האופן אמור להיות ראשון ומודגש איך אני משנה את זה לרגיל ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by tullybrn,

שלום :] יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בויסטה (גם בגרסת 32 ביט וגם ב64 ביט). אני מתקין את מערכת ההפעלה (לא מקורית כמובן) באנגלית, לאחר מכן מוריד את חבילת העברית דרך הWindows Update ומתקין אותה, לעומת פעמים קודמות שהמעבר לעברית היה חלק לגמרי מכל הבחינות, כרגע המערכת עוברת לממשק עברי אך כאילו שוכחת להעביר חלק מהסרגלים, הוספתי תמונה כדי להמחיש את הבעיה, מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  18. התקנתי מערכת WIN7 64 סיביות - הכל דבש אבל כל נושא הPIN לא ברור ביכלל....יש קיצורי דרך שהוא מקבל בסדגל למטה למשל אקרובט / ווינזיפ או אוטלוק קיצור דרך לחיבור לחייגן רשת - לא מוכן לקבל וקיצורי דרך לתיקיות הוא "כביכול " מקבל /מאפשר PIN > אבל זהמופיע באיזה חלון ניפרד שלא יודע איך להגיע אליו שבוא מופיעים גם תוכנות שפתחתי הכי הרבה פעמים אני משתגע מיזה !!! ??? מי מסביר לטובת הכלל או מפנה אותנו ללינק שיסדר את הבלאגן תודה מראש! מי מסביר לט

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  19. כשיש ויסטה ורק כונן אחד? אני רוצה את האפשרות לזנוח את 7 מתי שבא לי ולחזור לויסטה.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by mastermomo,

אז ככה לפני שבועים ביצעתי פירמוט והתקנה מחדש של xp sp1 ואז המחשב עבד קצת לאט אבל בסדר פנטיום 3 דרך אגב אבל לפני כמה ימים צצה בעיה חדשה אני מדליק את המחשב ובאמצע העליה של הxp כשיש עוד את מסך הטעינה המחשב נכבה ועושה restart בלי שום הודעה מוקדמת או מסך כחול ניסיתי אפילו לבצע בדיקה עלידי ניתוק של כול הכרטיסים פרט לכרטיס המסך כי אין לי כרטיס מסך על הלוח וזה לא עזר הבעיה היא שאין לי שום אםפשרות לנסות לעלות את המחשב כלל השאלה היא האם יש סיכוי שנדפק לי ההרד דיסק או שזה משהו אחר חייב תשובה דחוף המון תודה מראש גל

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  21. הי, יש לי בעיה חמורה: כאשר אני מחובר לאינטרנט, המחשב שלי עושה reboot מעצמו בערך 5-10 דקות אחרי שהתחברתי. כשהמחשב עולה מחדש עם הודעה מסוג winlogon.exe has encountered a problem. ביטלתי את הreboot האוטומטי כאשר יש בעיה, ועכשיו אני מקבל את המסך הכחול (blue screen of death) שמודיע לי על בעיה ב winlogon.exe. כאשר אני לא מחובר לאינטרנט זה לא קורה. (למשל עכשיו, אם הייתי מחובר לא הייתי מסוגל לכתוב את ההודעה הזו במלואה.) עוד פרט שעלול להיות חשוב זה שלפני שבוע המצב היה קצת יותר טוב: הייתי מתחבר לאינטרנט ואחרי זמן מסוים, שעה בערך, דפים לא היו עולים, כאילו שהחיבור לאינטרנט מנותק. אם הייתי מנתק ומחבר שוב, זה לא היה עוזר. זה היה נשאר מנותק. עכשיו זה לא קורה כי המחשב עושה reboot הרבה לפ…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  22. הנה תמונה אתם רואים מזה רושם לי שם ברביבוע. אני מנסה ללחוץ על ההודעה שם וזה לא נכנס

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  23. היי לכולם. אני מתכנן לשדרג עוד כמה שבועות את המחשב ורציתי לדעת האם זה אפשרי להשאר עם ההתקנה הנוכחית של ויסטה גם אחרי שאני אחליף לוח אם, זכרון ומעבד? הוא ידע להתמודד עם השינויים או שצריך להתקין מחדש?

24. יש לי 4 ליבות של e6600 ..

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  25. Started by asaf_a,

אוקי אז ככה, יש לי windows xp pro ,geforce fx 5200,וכרגע אני משתמש בdirectx 8.1. כל פעם שאני מנסה להתקין directx 9.0 התוכנה כותבת לי: This version of DirectX is not compatible with the version of windows currently installed עד כמה שאני יודע ניסיתי את כל הגרסאות של directx 9.0 שיש. בבקשה תחשיבו טוב על פתרון ועל תציעו דברים כמו להשתמש ב windows לא פרוץ!! תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.