Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הכנסתי דיסק של וינדוס עשיתי ריסט למחשב באתי לעשות פירמוט אבל המחשב מראה על שגיאה הוא אומר שאין דריבר של דיסק קשיח במחשב משהו כזה והוא נותן לי אפשרות אחת של לצאת מהמסך של הפירמוט, מה אני צריך לעשות? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
ניסיתי ב- Local Security Policy אבל לא מצאתי שם אופציה כזאת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מרבית הקבצים שאני מקבל במייל מחברים לא מגיעים אלי ובהודעה מופיעה הודעת השגיאה: שם הקובץ OE REMOVED ACCESS TO THE FOLLOWING UNSAFE ATTACHMENTS IN YOUR MAIL. כיצד אני משנה את האופציה הזאת ? בעבר רק מעט מאוד קבצים היו נחסמים לי, ומאז לא נקטתי בשום צעד בכדי לשנות את המצב אז לא ברור לי מה הגורם לבעיה.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שבהתקנה הוא יבקש ממני להתקין את ה SP2 או להוריד בכלל את ה SP2 מהדיסק ?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
נסיתי לצפות בכמה סרטונים דרך האקספלורר אך הם לא נראים בכלל טוב,כל הסרטונים מקבלים גוון ירוק. עדכנתי את הקודקים של Mage K-lite לגירסה האחרונה ועדיין הבעיה מתרחשת. זה נראה בעיה של קודקים באקספלורר ? סרטים אחרים דרך נגנים מוצגים יפה מאוד. אודה לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי מחדש אנטי וירוס המערכת לא מזהה אותו מה לעשות? האנטי וירוס הוא ESET Smart Security 3.0.642.0
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני חושבת שזה בחומרה, אבל אני לא בטוחה . במידה ולא אנא הפנו אותי לפורום המתאים. אז קניתי מחשב נייח לפני מספר חודשים א. יש לי שני דיסקים מקומיים C ו E. רק כנראה שאת E הם לא איתחלו... ההודעת שגיאה: הדיסק אינו מאותחל : הדיסק בכונן E אינו מאותחל. האם ברצונך לאתחל אותו כעת? ואז יש לי אופציה לאתחל ובאפשרויות אתחול יש לי אתחול מהיר... מה לעשות ? במה לבחור? האם לעשות אתחול רגיל ואם כן כמה זמן זה אמור לקחת? נתון לי שיש 129 G בכונן E.. זה הגיוני בכלל? פשוט בC יש לי הרבה פחות ב. לפעמים כשאני מפעילה את המחשב אז זה דורש ממני להפעיל אותו מחדש.. משהו כנראה בBOOT SEQUENCE.. דיברתי עם אחד מאלה שקניתי הם את המחשב והוא אמר שזה כנראה בעיית חומרה .. שאלתי אותו על הבוט סיקוונס, הוא הפנ…
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
איך אני מחליף מאנגלית לעיברית ????
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אני משתמש ב - Windows XP Pro (מותקן בו SP2) ויש לי בעיה . כשאני מכניס דיסק לצורב (DVD) או לכונן הם קוראים אותו, רק ב - Windows, איפה שאמור להיות השם\האייקון של הדיסק שאני מכניס אין לא את האייקון ולא את השם של הדיסק . יש את השם של הכונן לפני הכנסת הדיסק, וזה גם לא מעלה לי התקנות ב - Autorun . אני צריך להכנס לקובץ Autorun.exe כדי שהתקנות יעלו (אני יודע שאפשר פשוט להכנס גם ל - Install.exe אבל לפעמים צריך גם את המסך שעולה עם ה - Autorun) . אני לא זוכר איך זה קרה, זה קרה בערך לפני חודש . תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
התקנתי אתמול וינדוס 7 ויש לי בעיה. כשהיה לי את ה xp היה לי תוכנה של רילטאק שמשם היה אפשר לכוון את הסאונד... עכשיו אין לי את זה ב7. ושומעים פחות טוב. יש לי לוח של אינטל g31 וזה לא נותן לי להתקין את זה. מה אני יכול לעשות? נסתי להוריד מהאתר משהו שתומך ב 7 אבל זה אומר לי שזה לא מתאים למערכת הפעלה.. יש לי וינדוס 7 אולטימיט 64 ביט.
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום האם אני יכול לשדרג ל7 מוויסטה מקורת ולהכניס תסיריאל של הויסטה ב7 וזה יעבוד?? ואני יכול לעשות רק UPGRADE וזה לא ימחוק לי כלום??
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
ברשותי מעבד e8400 core 2 duo וווינדוס xp home ובאתר של מיקרוסופט כתוב שלגרסת ההום אני יצוטט, בסעיף- "תמיכה מדרגית במעבדים - תמיכה עד לרמה של ריבוי מעבדים דו-כיווני". אין תמיכה בגרסת ההום ובגירסת הפרו יש. האם זה לא תומך בליבה כפולה כמו שכתוב אשמח לתגובות..
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, לא מזמן עברתי לוויסטה מה-XP שהיה לי. ה-XP היה מותקן על כונן D והתקנתי את הוויסטה על כונן C. אחרי שמחקתי את ה-XP ופרמטתי את הכונן שהוא היה מותקן עליו, עדיין בעליית המחשב יש לי אפשרות לבחור בין וויסטה לבין "גירסא קודמת של ווינדוס". איך אני מוריד משם את האפשרות של הגירסא הקודמת? הרי המערכת כבר נמחקה והכונן שלה פורמט. איך זה הגיוני שזה עדיין שם? תודה רבה... (:
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אז ככה, הורדתי קובץ exe של Vista Transformation Pack 6.0 (ככה הוא נקרא), זה אמור לשנות סטייל שיהיה דומה לויסטה. התחלתי את ההתקנה היו אזהרות שהכל על אחריותי כן סבבה, התוכנה החליפה קבצי מערכת וידעתי שאין מה להפסיד כי אחרי ההתקנה אני יכול להחזיר למה שהיה על ידי שחזור מערכת.. לפחות ככה חשבתי.. אז אחרי ההתקנה אני רואה שהסטייל הזה מכוער והוא נדפק בגלל שהמערכת בעברית והיא משבשת דברים.. אז החלטתי לשחזר את הקבצים שהוחלפו ע"י התוכנה שהתקינה את הסטייל הזה, עשיתי את זה אבל זה פשוט לא שינה כלום אז החלטתי לעשות שחזור מערכת.. פתרון פשוט שיעשה את העבודה.. עשיתי שחזור מנקודת שחזור של אתמול, אחרי ריסטרט לפני שהשולחן עבודה נטען אני מקבל שגיאה שאיזה קובץ חסר, ואז הכל משתבש.. למראה עצמו יש הב…
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה נעלמה לי התוכנה windows picture and fax viewer יש לי WIN XP עכשיו אני לא יכול ליראות את התמונות שיש לי במחשב בקטן לפני שאני נכנס לתוכנה אחרת אשמח עם מישהו יודע איך מחזרים אותה? תודה מראש!!!!
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
חבר'ה, יש לי בעיה: כל פעם שאני מדליק את המחשב (נייד חדש שהגיע עם VISTA) ישנה פעילות דיסק-קשיח אינטנסיבית למשך כ-10 דקות. אין לי יותר מדי תוכנות, וביטלתי את כל מה שהיה אפשר דרך כלי ה-MSCONFIG. בדקתי עם ה-Resource Monitor ותמיד הבעיה היא בכתיבה אינטנסיבית לקובץ שנמצא ב-C:\SYSTEM VOLUME INFORMATION מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, המערכת הפעלה הראשית שלי היא XP. ויש לי גם Vista על מחיצה אחרת, שנמצאת על הארדיסק אחר. אני רוצה למחוק את הויסטה דרך ה-XP, מבלי לפרמט. או לפחות למחוק כמה שפחות. מה אתם ממליצים? תודה, אור.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שמעתי שיש אתר שבודק האים windows vista יפעל במחשב שלי אתם יכולים להביא לי אותו?תודה
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי ראיתי שיש אופציה לאפשר או שלא לאפשר "Public Profile" בפיירוול של WIN7 המחשב שלי הוא ביתי בלבד ולא משתמש ברשתות ציבוריות. האם אני יכול לנתק את ה Public Profile בביטחה ? נראה לי שהגדרה זו סתם לוקחת משאבים ומיותרת.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אתר מסוים נדבק לי לעמוד הבית באקספלורר, וגם כאשר אני בוחר ב use blank, האתר חוזר לאחר זמן מה. ניסיתי גם למחוק דרך ה registery editor את כל הערכים של האתר הזה אך הוא עדיין מופיע בתור עמוד הבית, איך אני נפתר ממנו? האתר הוא : http://best-search.cc/index.php?v=6&aff=5450436.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ווינדוס על הארד דיסק שמחובר למחשב תוך כדי שאני עובד בווינדוס שכבר מותקן על הארד דיסק אחר. איך אני עושה את זה? מדובר בווינדוס XP
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה שלי היא כזו, כאשר אני מאתחל את המחשב בפעם הראשונה, הוא מוצא את הכרטיס קול אבל לא ניתן להשתמש בו=כל יישום זוער על כי הוא לא פעיל. הסרה של הכרטיס מרשימת ההתקנית וחיפוש התקנים מחדש מפעיל אותו מחדש ואז הכל תקין.... האם משהוא נתקל בתופעה כזו או יש לו איזה רעיון כיצד לפתור את הבעיה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
כרגע מותקן אצלי windows xp ואני רוצה לשדרג לwindows 7 אבל אני לא מצליח להתקין את השדרוג אלא רק את ההתקנה המלאה. בהתקנה כזאת הוא מוחק רק את ההגדרות של הווינדואז הקיים או שהוא מוחק יותר מזה או אפילו מפרמט? תודה...
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
פשוט ככה, לאיזה 2-3 שניות לפעמים במרווחים של כמה שניות ולפעמים במרווחים של כמה דקות. פשוט זה כאילו כל המחשב קופא לאותן שניות, אם אני סתם גולש, בשלוחן עבודה, רואה סרט, משחק או WHATEVER... פעם זה לא היה רציני בכלל(פעם בשבוע+) וביומיים האחרונים זה החריף, ממה שאני יודע לא עשיתי שום דבר משמעותי בשבוע האחרון על המחשב. הרצתי עכשיו FULL SCAN של האנטיוירוס- KASPERSKY ושל התוכנה AD-AWARE 2007 - כלום. זה בכלל מתאים לפה?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-