Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הי. שתי תופעות מוזרות ביותר. 1. לפעמים יש לי תמונה שה-preview שלה בסייר לפתע משתנה ומראה כאילו היא תמונה אחרת באותה תיקיה. כשפותחים את הקובץ מגלים שהתמונה שונה מה-preview. 2. תיקיה תמימה לחלוטין של תמונות. עברתי על התמונות באמצעות ה- windows picture and fax viewer הפשוט והטוב ומחקתי בערך 50% מהתמונות. התצוגה של התיקיה לא השתנתה (בכל התצוגות האפשריות -icons/list/details...), כאילו לא מחקתי דבר. כאשר אני פותח את אחת התמונות ומדפדף באמצעות ה-windows picture and fax viewer אני רואה רק את התמונות שלא מחקתי. כאשר אני יוצא שוב לסייר - שוב נמצאות גם התמונות הישנות. כאשר אני בוחר הכל עם Ctrl+A, מספר הקבצים שמופיע בבר בצד הוא המספר הישן לפני המחיקה. הצילו...
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
עדכון אבטחה וכמה רקעי וידאו חדשים (4 האמת היא... ודיי מכוערים...). משהו ראה שם עוד משהו שהחמצתי?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אז ככה הפעלתי אותו הוא פעל טוב וניראה לי שהוא כיבה את עצמו או משו כזה ועכשיו הוא לא מקשיב לי יותר :-[ מישו יודע למה מה זה יכול להיות????
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בכיר במיקרוסופט כמובן... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3513577,00.html איזה מצחיק תמיד שרואים את התכתובות הפנימיות של בכירים במיקרוסופט בכל מני משפטים והדלפות..
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
יש לי תוכנת חלונות XP. ניסיתי להתקין OFFICE אבל אמי מקבל הודעת שגיאה שהWINDOWS INSTALLER פגום או משהו דומה לזה ואני לא מצליח לבצע את ההתקנה. האם מישהו מכיר פתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, מאז שקיבלתי את המחשב החדש יש לי בעיה מאוד מעצבנת עם הדפדפן אקספלורר (על כל סוגיו, גם 6 וגם 7 שהתקנתי לא מזמן). ברגע שאני פותח המון טאבים (נגיד 15), האקספלורר מתחיל לעבוד מוזר ונתקע מעט, ואז בחלק מהטאבים נעלמת שורת המשימות (קובץ, עריכה מועדפים וכו') והם כלל לא עולים או טוענים את הדף, ואם למשל אני שולח תגובה כאן או באתרים אחרים ואז באמצע שזה שולח אני יוצא מהטאב (הרי זה כבר שלח בתאכלס) פתאום מתחילים לקפוץ לי מלא טאבים אחד אחרי השני ללא הפסקה! אי אפשר לצאת מהם וברגע שאני יוצא קופץ עוד אחד, לבסוף זה נגמר ב ALT+F4 הרבה פעמים עד שהכל נעלם ולפעמים גם באיתחול מחדש של המערכת. מישהו מכיר את הבעיה המוזרה הזו? אם אני עובד רק עם 2-3 ומקסימום של 6 טאבים אז זה עובד עוד בסדר איכשהו, …
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
פתאום הופיע לי הסמן של הווינדוס אפדייט בטסק באר. הוא כרגע תקוע כבר כמה ימים במצב של downloading updates 0% . לא מוריד ולא נעלייים. איך אני מבטל את הפעולה הזו שלו או איך אני גורם לו שיסיים להוריד כבר?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
בבקשה לא צריך לפרט למה רק מישהו עם מחשב מעודכן SP2 יכול לחפש במחשבו קובץ בשם CMMGR32.EXE שאמור להיות ב c:\windows\system32 ואז לאמר כאן מה גודלו... תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני דיי בטוח שענו על זה כבר פשוט לא הצלחתי למצוא את זה. זה דיי מציק שה XP עולה ואני צריך לבחור את השם משתמש שבחרתי. מילא אם היו לי כמה אפשרויות אבל גם ככה יש לי רק חשבון אחד על המחשב שלי.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום אנשים, משום מה אתמול נעלם לי הכיתוב מהתקייה של המשתמש. אין לי מושג איך להחזיר את זה. אם אני לוחץ על שנה שם אז רואים את את תיאור התיקייה. מצורפת תמונה, אשמח להכוונה בפתרון הבעייה מע' הפעלה VISTA BUSINESS SP1. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ב RUN (winver) לא כתוב איזה.. כתוב רק איזה build
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כפי שניתן לראות מתחת להוספה והסרה הכל נעלם, היה כזה קו חוצץ וגם הוא נעלם. אומנם לא משהו שפוגע בתיפקוד אבל זה פוגע בנוחות שלי, אני נורא רגיל להשתמש בקישורים משם. בתודה, אדיר.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי חבר שפתאום המחשב שלו כאילו עשה לעצמו מצב של נעילה והוא לא יכול לעשות כמעט כלום. ז"א הוא לא יכול לשנות קבצים מDOK או למחוק אותם וכו', גם בוורד הוא לא יכול להשתמש כל הלחצנים שם הם במצב לחוץ (אפורים) ואין שום אפשרות להשתמש בהם. המחשב כולו כאילו מישהו חסם את הגישה לשימוש בו. איך מסדרים את זה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי לפני יומיים , יהתקנתי את הדרייבירים , אנטי וירוסים וכו , עשיתי ריסט ואז השולחן עבודה לא עולה לי , ניסיתי לעשות ctrl > alt > del ולהפעיל את EXPLORER.EXE אבל זה פותח לי תיקיה של המחשב וככה הגעתי לאינטרנט עכשיו . אם מישהו יוכל לעזור לי איך להחזיר את זה אני יודה לו מאוד ... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
נראה שבמהלך הלילה היו עידכונים של האפדייט ומשום מה המחשב החליט להתקין ולעשות ריבוט ללא אישורי (כבר הסברתי לו שצריך אישור... לא משנה) עליתי למחשב והופה! למחשב יש מראה של 98. ניסיתי להחליף את הערכת נושא אבל הוא אומר שאין אפשרות?!?!?? מישהו יודע מה אפשר לעשות???? :-(
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
כל פעם הוא נותן לי את ההודעה הזאתhttp://img208.imageshack.us/img208/120/234234sadaszg0.jpg...לא משנה מה מחובר...(DOK, MP3,פלאפון) ושם תוכנה לא מבצעת שימוש בחומרה הזאת(לפחות לא בידיעתי) למישהו יש פיתרון לזה? :-\ תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הייי שלום לכולם אני כניראה הולך לקנות בזמן הקרוב את המערכת ורציתי לדעת איזה גירסה כדי לי לקנות כי יש 3 גרסאות וכל אחת קצת שונה... השימושים הם די רגילים לאנשים בפורום - משחקים, עיצוב גרפי קצת, סרטים, וגלישה ואופיס כמובן בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
במיוחד ה PAST ITEMS [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
האם זו בעיה במערכת הפעלה או בחומרה ואיך ניתן לסדר ללא פרמוט? לא נשמעו צפצופים..
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות (ושתי הארדיסקים- לכל אחד מחיצה). על אחת מותקן XP ועל השנייה יש כל מיני קבצים. עכשיו השאלה היא האם אני יכול להשאיר את המחיצה שלא מותקן עליה הXP, למחוק את המחיצה שמותקן עליה XP ולהתקין עליה XP x64? המחיצה עם הקבצים שלא קשורים לווינדוס ימחקו?... או שיקרה להם משו?.. כי לא בא לי להתחיל לצרוב 80 ג'יגה
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=178777&sid=10
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי בעיה בתקופה האחורנה כול פעם שאני מעלה חלונות מוריד ממזער יש מן תקיעה של כמה שניות של הוינדוס זה ממש מוזר גם מתי שאני שולח הודעות בicq וגם במסנגר הכול קופא לי עכשיו אני שומע גם לממשל מוזיקה תוך כדי דיבור בicq או במסנגר או כול דבר אחר בוינדוס אז הכול יכול לקפוא לי ממש אבל המוזיקה ממשיכה לעבוד האם זה יכול להיות הOC שלי
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו 2 GB RAM ואני לא יודע האם להתקין את ויסטה או לא ... והאם הויסטה טובה כמו שכולם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
יש לי כנראה תוכנה לא טובהשמעלה לי מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו מחדש. הוא יצר לי קובץ דאמפט ופשוט אני לא יודע לפענח אותו . אם יש מישהו שיכול לעזור לי תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני יכוללהוריד רק שני קבצים יחד לא יותר רק אחרי שזה מסיים אז הוא נותן לי אפשרות לעשות שמירה בשם מלך מי שעוזר לי!
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-