עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by frenzy,

אהלן נכנסתי הרגע לAdd\Remove Programs כדי להסיר את פוטושופ, ופתאום גיליתי שבמקום אייקונים אני רואה משהו אחר, צירפתי תמונה מישהו מכיר את הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  2. מותקן אצלי במחשב ווינדווס XP, פעם אחרונה שהוא עשה בעיות היה לפני יותר מחצי שנה ז"א הפירמוט האחרון היה לפני קצת יותר מחצי שנה, זאת אותה הבעיה כמו אז, רק שאז לא היה לי כוח להתעסק עם זה ופשוט פירמטתי ועכשיו אני רוצה לבדוק אם יש דרך אחרת לסדר אותו. אז ככה, באיזשהו שלב לפני כמה ימים הווינדווס פשוט התחיל לעבוד לאט בטירוף, במסך טעינה של הווידווס (זה שיש את הסמל ומן טעינה כזאת) הוא נמצא בערך דקה-דקה וחצי. והוא פשוט עובד נורא לאט, אי אפשר להפעיל כל מיני דברים במקביל כמו בד"כ, משחקים עובדים גרוע מאוד, סרטים בקושי עובדים, שלא נדבר על סרטי HD... מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לסדר אותה מבלי לפרמט? אם אפשר.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  3. יש לי תקייה שנמצאת בתוך השרת של ווינדוס (במחשב פה: C:\Inetpub\wwwroot) והיא לקריאה בלבד ואני לא מצליח לשנות את זה! גם יש ל-V רקע אפור, אנ ימבטל את זה עושה אישור וה-V חוזר. בבקשה עזרה! (מצורפת תמונה...) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by etz,

ניסיתי היום להפעיל קובץ מסוים שרץ על ה-prompt ופתאום אני מקבל הודעה: The command prompt has been disabled by your administrator. מיוצר לציין שהיוזר שלי הוא אדמין ובכלל היחיד במחשב, וכמובן שהפרומפט רץ לי בעבר כמו שצריך. יש רעיון מסוין למישהו אחך "להפעיל" מחדש?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by Goadzilla,

נכון בחלון של הווינדוס אקספלורר ב"כלים" יש את האפשררות "אפשרויות תיקיה" איפה שמסמנים אם להראות קבצים מוסתרים , סיומות וכו'... אני ניגש היום לאפשרות הזו והיא פשוט נעלמה כלא הייתה אז הוספתי אותה דרך הסרגלי כלים ועדיין כלום עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by Galit17,

איך אני רואה שקיפות של חלון על חלון? ואיך אני מפסיקה את הקטע הזה של ההזהרה שכל שניה כאשר אני פותחת תוכנה הוא רוצה שאני יאשר?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. בעיה ממש לא מובנת... לא מבין ממה היא נגרמת... אצלי אני לא מצליח להעביר שום קובץ מהמחשב לPSP שלי דרך הUSB אבל אצל החבר שלי זה עובד 100% זה רושם לי את הבעיה הבאה... מה יכולה ליהיות הסיבה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  8. Started by shloosh,

לסבא שלי יש windows 98 עם גירסא 5,יש לו הרבה בעיות לפתוח אתרים שונים עם הגרסא הזאת. אמרו לו להתקין את גירסא 5.5 או 6 בכלל... מה עדיף ויפעל טוב על המחשב שלו פנטיום 450??? ועל ווינדוס 98 ואיפה אפשר בכלל להוריד את הגרסא המלאה של זה,או לפחות עידכון או משהו כזה?????

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by NoobSAviv,

יש לי תיקייה עם 199 קבצי PNG קטנים שלא ניתנת למחיקה. אני מקבל את השגיאה באה: "שמות קבצי המקור גדולים מהשמות בהם תומכת מערכת הקבצים. נסה לעבור למיקום הכולל שם נתיב קצר יותר או נסה לשנות את השמות לשמות קצרים יותר לפני שתנסה לבצע פעולה זאת." *ניסיתי גם עם תוכנה חיצונית לא דרך מערכת הפעלה..לדוגמה עם Ashampoo Win optimizer 12. יש שם אפשרות למחוק ולכפות תיקייה שלמה שלא נתנת למחיקה ואני מקבל בנוסף את השגיאה הבאה: "error occurred while attempting to destroy the files. some of the files may be locked by the system or other applications or are currently in use." *לא מצאתי פתרון חד משמעי ברשת וגם בפורום עשיתי חיפוש.…

• 4 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. אני לא יודע בידיוק איך להגדיר את הבעיה , המחשב אחרי התקנת מערכת ויסטה 64 ביט . זה מפרט המחשב . amd 3500 64 bit לוח אם ( החשוד בבעיה ) asrock 939dual sata 2 דרייברים מתאימים לויסטה לא כך כך הצלחתי למצוא , המערכת הפעלה מצליחה לפעול כראוי , אבל שאני מנסה להתקין דרייברים של כרטיס מסך אני לא מצליח . לאחר התקנת הדרייבר המחשב מפעיל את עצמו מחדש ואז בכניסה לה windwos חותך חצי מהמסך , עד שאני לא נכנס למצב בטוח ומוחק את הדרייבר אני לא יכל לראות כלום . שהיה מותקן xp , יכולתי בקלות להעביר לרזלוציות כגון 1920 1200 הכרטיס מסך 8600 geforce . מה אפשר לעשות מלבד לחזור ל xp ?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  11. כמה PRO וכמה HOME?? ואיך אפשר שהוא יתפוס הכי מינומום שאפשר לגלישה באינטרנט בלבד??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MATTAN,

היי מה המצב דוד שלי קנה מחשב חדש עם מעבד של AMD ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד windows xp 64 bit ,חיפשתי ולא מצאתי קישור להורדה רק קישור להזמנה אז אם תוכלו להגיד לי מאיפה אפשר להוריד תודה לכול להוזרים

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  13. אוקיי יש לי כמה אפשרויות - Windows Xp Gold Edition This version of Windows is original and doesn't need any patches orcracks. And do you know when you install updates your computer isgetting slower? With Gold version it's not! I tested it by myself and Igot to admit, it's pretty good. Just burn to cd, enter serial wheninstalling and your good to go. זה בא עם SP2... או ש - Microsoft.Windows.XP.Professional.Corporate.SP3.Integrated-ETH0 או - Windows XP Pro.Corp. Edition SP3 June 2008 Update + SATA Driver מה זה ה SATA driver הזה? אז מה אתם אומרים? אם אפשר גם סיבה.. תודה

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by zam,

היי. עשיתי למחשב ניקוי קבצים ותיקון שגיאות. לאחר העלייה המערכת עברה את השלב של האייקון של מיקרוסופט, הגיעה למסך שחור ושם נתקעה. המסך שחור ןהסמן של עכבר נראה על המסך. האינדיקטור הכחול ליד הסמן גם עובד מדיי פעם אבל לא יותר מזה. בבקשה עצות. ניסיתי לעשות ריפר (תיקון) אבל גם זה לא עזר. אגב גם במצב בטוח אותו סיפור.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by alons,

התקנתי WINDOWS XP PRO בלי לפרמט ועכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות. בBOOT המחשב שואל אותי לאיזה WINDOWS להיכנס ופשוט יש לי את הדסקטופ הישן ואת החדש. איך מורידים את הישן ונשארים עם ההתקנה החדשה בלבד? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  16. שלום, אני מנסה שהמערכת תופעל מהכונן אז נכנסתי לביוס בדקתי שהאפשרות של BOOT OTHER DEVICE מבוטלת ועשיתי שה-BOOT DEVICE הראשון יהיה OPTIARC DV ועשיתי שמירה ויציאה והמערכת עדיין לא מצליחה... ניסיתי גם SATA CDROM ולא הצליח.. הבעיה היא שיש לי בעיה בהארדיסק והמערכת לא מצליחה לעלות.. היא שואלת אותי איך לעלות אותה... רגיל,פעם אחרונה שהצליח,סייף מוד, סייף מוד עם אינטרנט וכו'... ניסיתי את כולם וזה כל הזמן חוזר על עצמו.. מנסה לעלות את ווינדוס ולא מצליח.. מרסט את עצמו.. עכשיו הכנסתי את הדיסק של ההתקנה של המערכת ועשיתי שיקרא מהכונן כדי לפרמט את המחשב וזה לא מצליח.. מה לעשות? נ.ב... זה מאוד דחוף.. תודה.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  17. (ynet)לכתבה windows update

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by MushMush,

רציתי לשאול אם מישו התקין כבר את הווינדוס החדש.. אם כן.. מה הם ההבדלים העיקרים בינו לווינדוס XP? ואם כדי להתקיין אותו בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. המחשב הנייד שלי - מוגדר כשייך לרשת במקום העבודה הקודם שלי כשמדליקים אותו - הוא נותן שם מישתמש + מבקש סיסמא ששיכת למנוי שלי במקום העבודה הקודם ככה גם הגדרות הרשת..... אני רוצה לאפס את הכל - כלומר לימחוק את כל האדמיניסטרטורים - ןלהגדיר הכל מחדש בשמות אחרים איך עושים את זה - ? כולל גם הגדרות חדשות....שם חדש למחשב וכו' יש איזשהו מדריך מומלץ?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  20. כל השמות בעיברית של מסמכים ותיקיות הפכו לג'יבריש. יש לי XP SP2. מה לעשות? בcontrol panel->regional & languages ->languages סימנתי את install files for complex script אח"כ ב advanced סימנתי בnon unicode את הHebrew הבעיה נפתרה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  21. Started by shi054,

יש לי המון גליצ'ים בפיירפוקס 19 בווינדוס 8,ולפעמים ב IE 10 (אבל הוא תמיד כזה)[תמונה מצורפת] ואני צריך פתרון כלשהו. עידכנתי דרייבר ל314(יש לי GT630).

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. הכל התחיל בזה שרציתי לשנות סמל ותיקיות ולכוננים פתאום אחרי ששיניתי (דרך אגב הסמלים לא השתנו אבל חפיף) כל התיקיות והכוננים נפתחים לי ע"י הסייר של ACDSEE עכשיו לבחור ברירת מחדל על "פתח" אי אפשר כי הוא נמצא בקטגוריה אחרת: "תיקיה" ולא: "תיקיית קבצים" אז נתקעתי מה שניסיתי לעשות זה ללכת לפתח באמצעות (שנמצא באפשרויות) ולהוסיף לו אפשרות חדשה בשם "ואטוס" ולעשות שהתוכנית שתפתח תיהיה הIEXPLORER ככה כל התיקיות נפתחות דרכה, אבל מה.... כל תיקיה נפתחה לי בחלון חדש ולא באותו חלון הלכתי לאפשרויות תיקיה ובחרתי "פתח תיקיה בחלון חדש" ושוב החזרתי ל"פתח באותו חלון" ושום דבר לא השתנה אז עכשיו כל התיקיות נפתחות לי דרך הIEXPLORER בחלון חדש..... מה עושים? ): ): ): ):

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  23. אהלן אח שלי הקטן גרם לכך שכל האייקונים שהופיעו לי על המסך, מופיעים כעת על סרגל כלים. אני לא מצליח לגרור שום איקון למסך עצמו. כל אייקון שאני גורר למסך, מגיע לסרגל כלי הזה. אשמח לעזרתכם המהירה (זה ממש מתסכל)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by morans,

היי! קודם כל רציתי להגיד תודה על העזרה! אני לומדת פה הרבה! מאתמול השומר מסך שלי לא רוצה לפעול, בדקתי את ההגדרות של השומר מסך ושל הצריכת חשמל אבל שום דבר! שיניתי את הדקות אפילו, גם זה לא עזר. הסרתי מMSCONFIG את התוכנות שלא היו מקודם כדי לראות אולי אחת מהן מפריעה, אבל עדיין הבעיה נמשכת. אפילו התקנתי מחדש את העכבר והמקלדת כי הם BLUETOOTH ומישהו אמר לי שאולי זאת הבעיה, שהעכבר לא מפסיק לעבוד אז השומר מסך לא נכנס לפעולה. למי יש עוד הצעות? פתרון לבעיה? תודה!!! מורן[br]פורסם בתאריך: 2.08.2008 בשעה 11:16:38 סליחה לא ידעתי לאן הנושא הזה שייך

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by badboy-@-אבי,

הוינדוס שומר המון מידע על כל פעולה ופעולה שאני עושה במחשב - לדוגמה, לחצן ימני על אתר כלשהו שפתוח יראה לי כל מיני אתרים\פעולות אחרונות באקפלורר. יש גם את העניין עם ה - RECENT TASKS ו RECENT PLACES. אין לעזאזל אני מבטל את זה? אין לי כוח כל יום להריץ CCLEANER :\ תודה מראש, אבי.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.