עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by idofr,

אז ככה הפלוס עם הVC מותקן ויש מיקרופון אבל בלוח בקרה שאני בא לקרוא את הקטע הזה שהוא רוצה שאני יקרא כדי ללמוד ת'קול שלי אז הוא לא קיים יש שם רק את הmicrosoft sam המעצבן הזה מישו יודע איפה אני קורא לו את הטקסט הזה ויכול להסביר לי איך אני מגדיר את הווייס קומנד למדיה פלייר בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  2. שלום לכולם אתמול פרמטתי את המחשב סוף סוף. עכשיו כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר מסויים נגיד אני כותבwww.hwzone.com אז הוא כותב לי שורה הזו של הכתובת file:///C:/searchpage.html?page=www.hwzone.co.il וככה זה לכל אתר שאני מנסה להכנס, הצלחתי איכשהו להכנס לגוגל ומשם לאתר. וחשוב לציין שהוא אוטומתית משנה לי את אתר הבית לc:\searchpage.html#1526 אודה לכם מאוד אם תעזרו לי! גיא

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  3. האם אפשר לעשות פורמט או שיש דרך אחרת לגשת לדוס כי אין ברשותי ברגע זה דיסקט איתחול של 98

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. כיצד ניתן להתקין WIN 98 על מחשב שמותקן בו WIN XP

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ofer,

הי בכל נסיון שלי ללחוץ play בסיוע לחצן ימני על קובץ מוסיקה נתקע המסך בתקיה ורק ע"י שחרור בעזרת סיום מסימה אפשר להמשיך לעבוד. שמיעצ מוסיקה מתבצעת רק דרך תוכנת מוסיקה (winamp או media player ) איך מחזירים האפשרות שהיתה לשמוע קובץ בודד בלחיצה ימנית על play משתמש בחלונות 2000 פרו מעודכנת שהאופציה עבדה עד לפני מספר ימים תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by CyberGod,

שלום , יש לי בעיה שאני לא ממש יודע איך להתמודד איתה .... הזיכרון שלי מוצף מרגע שהמערכת הפעלה עולה . כבר בהתחלה יש לי 157mb תפוס , ואני לא מצליח לעלות על הבעיה . ניסיתי לסרוק עם התוכנות הבאות ולא יצאמזה כלום : norton antivirus adaware spybot tds 3 האם יש למישהו עוד רעיונות ? דוד

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. ערכתי בEBAY MOTOR ואני חושב שגם בGOOGLE חיפוש ל2 שאילתות שהיו כתובות לי על דף. (לפני חודש וחצי) הדף הלך לאיבוד, ואני זקוק נועשות למה שהיה כתוב שם למחר, אחרת יעשו ממני המבורגרים. הauto-complete מופעל, ולא בוצע שום מחיקה של קבצים מאז. מישהו יודע איך אני יכול לשחזר את מה שחיפשתי דרך הauto-complete או דרך אחרת? תודה רבה MOO

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by RazorJunior,

אז זאת הבעיה: כאשר אני עושה MAXIMIZE, החלון של האינטרנט אקספלורר "זז קצת למטה", רואים את האייקונים של ה DESKTOP מציצים מלמעלה וה TAB שלמטה גולש אל מחוץ למסך. זה לא קורה בתוכנות אחרות והמסך מכוון בסדר, זאת לא בעיה של כוונון מסך... עריכה: היום התקנתי מספר דרייברים לכרטיס המסך, כנראה שהבעיה משם. אחרי שהתקנתי הרגע את הדרייברים הכי חדשים מבית NVIDIA (יש לי GF4MX440 128MB) הבעיה עוד לא הסתדרה.. גם לא אחרי שהעליתי והורדתי רזולוציות מספר פעמים. עריכה 2: גם התקנה מחדש של IE6 SP1 לא עזרה... מה שמוזר הוא שגם ה MY COMPUTER בנוי על האקפלורר ושם לא מופיעה הבעיה הזאת, אלא ב IE בלבד... למישהו יש איזשהו מושג מה לעשות? ??? עריכה 3: הבעיה סודרה, באופן מוזר אחרי ששמתי לב שכאשר נפתח חלון חדש…

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  9. יש לי דרייבר של מודם usb מותקן במחשב. מערכת הפעלה: xp home edition יש לי אייקון שלו בלוח הבקרה ואני רוצה להסיר אותו. הבעייה היא שאני לא מצליח להסיר את הדרייבר (הוא נותן לי הודעת שגיאה) ולכן אני רוצה להסירו ידנית ולא מצליח להסירו מלוח הבקרה. בקליק ימני עליו יש לי רק: "פתח" או "צור קיצור דרך". מישהו יודע אני מסיר אותו משם?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  10. שלום לכולם כל פעם שאני לוחץ על קובץ מסויים כפתור ימני נפתח תפריט בתפריט יש ICQ LITE ואז אפשרות לשלוח משם ישירות קבצים למי שמחובר אצלי איך אני מוחק את האפשרות הזאת ובכלל יש אפשרות לשנות דברים בתפריט ?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. אני רוצה להתקין חלונות XP אחרי שנתיים של 2000 בלי פורמט אחד אפילו אבל הבעיה היא שבביוס מוגדר בוט מפלופי ואני לא יכול להיכנס לביוס כי יש תמונה כזאתי בהתחלה שאני מדליק תמחשב משהו כתוב פנטיום 4 בלה בלה בלה וזהאישה כמה שניות ואי אפשר להיכנס לביוס , תעזרו לי בבקשה כי נמאס לי מחלונות 2000 והמחשב עובד כבר עגלה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני לא יוכל לעלות חלונות עשויים ב JAVA זה כותב לי error on page ניסיתי לשחק עם כל האופציות שיש ב advanced (ב interenet options) ועדין יש לי את זה לדוגמא אני הולך לאתר של oragnge ואני רוצה לשלוח sms וכדי לשלוח את זה צריך לקפוץ לי מין חלון קטן שאני שם בו סיסמה וזה לא פועל (ב מוזילה זה פועל הבעיה שם חוץ מזה שום דבר אחר לא פועל זאת אומרת האתרים הישראליים לא בנויים למוזילה דבר שמאוד מעצבן) וזהו ככה לא פועל מישהו בבקשה יכול לעזור לי?? :( :(

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  13. הוא אמור להופיע 4 פעמים ככל הידוע לי ויש לי למשל בproccess קבוצה של 4 אחד אחרי השני ועוד אחד שהוא ה5 בנפרד יעני למטה יותר ברשימה של הקבצים שרצים עכשיו האם זה וירוס כי לפי מה שידוע לי הsvchost.exe צריך להופיע רק 4 פעמים....בכל מקרה המחשב שלי גם עובד בזמן האחרון דיי לאט וזה נראה לי בגלל זה....וכן עשיתי סריקה עם הadaware והspybot והעפתי את כל הspywares והשטויות אבל המחשב עדיין איטי (עשיתי את זה ממזמן כבר רק רציתי לציין שזה לא בגלל spywares או משו מסויים) אז אני חושב שזה בגלל הsvchost.exe החמישי....איך יודעים אם זה באמת וירוס או לא? כי שמעתי שאנטי וירוס לא מוצא אותו....בבקשה עזרה...

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  14. שלום לכולם הבעיה שלי קצת מסובכת היא מתאימה לפורום הזה ולפורום תוכנה ולפורום רשתות אז תיסלחו לי אם לא שמתי את ההודה הזאת בפורום אחר (כאן זה ניראה לי הכי הגיוני) אקיצקץ לבעיה: לפני כמה ימים התקנתי את הווינדוס XP מחדש הכל אחלה אבל יש לי רק בעיה אחת מישום מה מתי שהאימיול פועל (אחרי כמה דק' מזמן ההפעלה של האימיול)כל הוונדוס שלי קופא פשוט הכל ניתקע אבל מתי שאני מנתק את החיבור לאינטרנט פוףף הכל חוזר לפעילות שיגרתית וכל הפעולות שניסיתי לעשות כהווינדוס ניתקע פיתאום צצות עכשיו חשבתי שהבעיה היא רק באימיול אבל לא זה קורה לי גם שהקאזה עובדת הכל ניתקע וזה לא בעיה באפלוד שלהם כי האימיול מעלה לי מקסימום 5 ק"ב ועם הקאזה אני בכלל לא משתף אז אני משער שהבעיה היא בווינדוס ולא בתוכנות שיתוף…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אז ככה אנשים גליתי שיש לי תיקיה עם מלא זבל שהווינדוס שומר (גם כן פרטיות) הקיצר זאת התיקיה ואני רוצה לדעת אם אני יכול למחוק את מה שיש בה C:\Documents and Settings\ido\Local Settings\Temporary Internet Files בתודה עידו

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  16. קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש עם הארד דיסק של 160 ג'יגה. אחרי שהתקנתי את הווינדווס ראיתי שיש לי על המחשב רק 127 ג'יגה. אני יודע שיצרניות-החומרה מפרשות מס ג'יגה כ 1000*1000*X במקום 1024*1024*X אבל לפי החישוב הזה היו אמורים להיות לי 157 גיגה ולא 127. ואכן, לפני שהתקנתי את הווינדווס באמת ראיתי שיש לי 157 ג'יגה בהארד דיסק, ופתאום אחרי שהתקנתי את הווינדווס יש לי רק 127. על המחשב התקנתי רק ווינדווס אקס-פי וpartition magic 7. אז אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה שיגיד לי בבקשה . תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by peralon,

אני לא בטוח שזה בדיוק לפורום הזה אבל בכל זאת שבוע הבא אני צריך להגיש פרויקט בגרות באינטרנט עם ASP ג'אבה סקריפט וHTML בניתי מסד נתונים לאתר במעבדות מחשבים של ביתספר ושם הוא עובד מצוין עכשיו אני בבית אני מנסה להכנס לאתר.. כלומר הגדרתי בODBC את הקובץ אקסס ואת השם של הDSN הIIS פועל.. אני נכנס לLOCALHOST יש לי קובץ הרשמה אחרי שאני לוחץ שלח הוא אמור לשלוח את כל הפרטים לקובץ ASP שמכניס את הפרטים לטבלת אקסס עכשיו יש לי ארור ממש מוזר אני לא מבין מה הבעיה Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Driver Manager] Driver's SQLSetConnectAttr failed /registration.asp, line 5 Error Type: אשמח לקבל עזרה!! תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  18. בחלק מהתוכנות אני רואה סימני שאלה או שאני רואה היבריש וסימנים מוזרים במקום אותיות בעברית. זה קורה לי בתוכנות כמו במירנדה ובסקי פי. איך אפשר לסדר את זה? ומאיפה אפשר להוריד את הגופנים וכל הדברים שאני צריך בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by Gico,

יש לי מחשב נייד R30 של IBM. לאחר כניסה למצב standby הוא אינו מתאושש לפעולה רגילה: מופיע מסך שחור לחלוטין. זאת בוודאות בעיית תוכנה כי נוסה דיסק קשיח אחר על המחשב עם התקנת WinXP אחרת והבעייה נעלמה. התקנתי את דרייבר המסך, דרייבר ה-Power Management וכלי הקונפיגורציה של IBM מחדש, וזה לא עזר. ב-Hibernate אין למחשב בעייה. יש למישהו רעיונות נוספים? תודה.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by TimoTy,

הוא תופס לי 100+K בזיכרון ! מה אני עושה???

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by yvkr,

התקנתי לאחרונה במחשב אינטרנט מהיר. מאז, בכל פעם שאני מריץ תוכנת שיתוף (emule,kazaa) המחשב נכבה ומופעל מחדש ועם עליית הwindows מוצגת הודעת שגיאה חמורה.(המערכת היא windows xp). מה יכולה להיות הבעייה?(וירוס, התנגשות חומרה/תוכנה....) תודה מראש yvkr

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  22. Started by miki_michal,

יש לי חשבון של שני סוגי משתמשים וuser ו admin הכלתי Group Policy על user וכדי לא להכיל אותם אותם צריך לללחוץ deny על הספריה Group Policy ב sys 32 בadmin, אחד מאותם הגבלות הוא אי אפשרות לראות את דיסק c , איפה ש sys32 נמצא .... בקיצור שניתי משהו קטן נוסף ושכחתי לבצע פעולה מסויימת ובאיתחול הסתבר לי שההגבלות חלו גם על admin כלומר נעלתי את עצמי בחוץ, חכם... איך אני מחזיר את זה למצב הקודם...יש לזכור שאני לא יכול!!! להיכנס לgp יותר, כי אין לי אפשרות להיכנס לGroup Policy כי אין לי c!! אודה על עזרה מהירה!! תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by The Dark Lord,

שלום. ובכן, החלטתי להתחיל בניקוי מאסיבי של המחשב: עשיית טוויקינג לשיפור ביצועים, ניקוי קבצים, ועוד. עכשיו, כאשר אני מנסה להסיר תוכנות ישנות שהורדתי ידנית (מחוסר ניסיון) לפני שנה וחצי כגון Kazaa, התוכנה אמנם לא מזוהה בתפריט הסרת התוכניות, אך כן מזוהה בתפריטים שונים כגון msconfig. ניסיתי למחוק את הקבצים הנותרים ברג'יסטרי, ועוד, אך התוכנות הללו פשוט לא יורדות מהתפריטים. יש פתרון? עריכה: שכחתי להוסיף שישנן תוכנות שלא שוקלות במחשב, וכן מופיעות בתפריטים השונים. כמובן שעקב כך שבילדותי חשבתי שמסירים תוכנות ע" מחיקת קבצים ידנית, התוכנות הללו לא מוצאות את קבצי המחיקה. שורה תחתונה: האם יש דרך להעיף אותן מהמחשב שלי? את ה"שאריות" מהתוכנות?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  24. שלום לכולם ! אני מנסה לפרמט את המחשב שלי אז אני מעלה את המחשב דרך boot from cd ונותן למחשב לעלות כמו תמיד מחכה שיגיע לתפריט של בחירת הכונן להתקנה וכולי כמו שעשיתי כבר מיליון פעמים ! אלא שלפני שהמחשב מגיע למסך המוכר עוד בהתחלה שהוא מריץ את האתחול שלו הוא נותן הודעת שגיאה "ultra.sys is correpted " ואז המחשב מבטל את ה setup ומאתחל את עצמו וכך שוב ושוב עשרות פעמים אולי מישהו יכול לעזור לי בבקשה ????? תודה מראש אילן.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  25. שלום רב, המחשב תקוע בכללי אין עכבר אין סידי רום רק המקלדת מאפשרת פעולה,לא מאפשר כניסה לאינטרנט,עשיתי סריקת וירוסים, כלום לא עוזר,בנוסף נסיתי לפרמט אותו אך הוא לא מקבל את דיסקט האיתחול ואו דיסק הפעלה של xp . אודה למומחה שיפתור לי בעיה זו

• 4 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים