עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך אני עושה את זה: '>http://www.2send.us/"]

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by mgm90210,

יש לי בעיה נגיד שאני עובד עם הדפדפן במסך מלא ואז אני פותח חלון קטן לדוגמה "המסמכים שלי " ברגע שאני מזיז את החץ של העכבר מהחלון הקטן אל חלון הדפדפן במסך המלא הוא עולה על החלון הקטן אך אני מבטל את האפשרות הזו תודה רבה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  3. שלום בסרגל למטה של ההתחל נעלם לי השינוי שפות בין עיברית לאנגלית איך אני מחזיר אותו? וה-v מסומן בסרגל כלים של הסרגל שפות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  4. Started by Belgia,

התקנתי XP על מחיצה נוספת בהארד דיסק נוסף שיש לי על המחשב,והוא עבד, עכשיו,אחרי אתחול מופיעה לי השגיאה שווינדוס לא יכול לפעול כי חסר קובץ בתקייה system32 בשם hal.dll ,ושעליי להתקין מחדש עותק של קובץ זה . נכנסתי מהעותק הראשון של הXP שיש לי על המחשב ונכנסתי לתקייה המדוברת(בתוך ספריית הווינדוס של העותק החדש של הXP כמובן) והקובץ נמצא שם. ניסיתי בכל זאת להעתיק את הקובץ מספריית system32 של הווינדוס הישן את ספריית הsystem32 של הווינדוס החדש אבל שוב מופיעה אותה השגיאה. מה לעשות ? :s05: :s05: :s05:

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by nir_varon,

קניתי מחשב חדש וכשאני מנסה להתקין את הWINDOWS מופיעה לי ההודעה הבאה: "invalid system disk" "replace the disk, and then..." ראיתי שקיימות כבר בפורום הודעות על הנושא אבל אין שם שום תשובה רצינית. ניסיתי לשחק עם הBIOS ללא הצלחה. הCD מוגדר ראשון ברצף ההפעלה. אם מישהו יוכל לעזור, או אם ניתקלתם כבר באותה בעיה אני אשמח לתגובות ממכם...

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by idan1836,

תמיד יש לי את הפופאפים האפורים האלה שמבקשים ללחוץ אישור וכל אחד זה הודעה אחרת של הווינדוס מסנג'ר איך אני נפטר מזה ? ויש דרך להיפטר מהם בלי למחוק את הווינדוס מסנג'ר ?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by idan1836,

יש קבצים שאני רוצה לפתוח ומופיעה לי הודעת שגיאה שרשום בה משהו שלא ניתן לפתוח את הקובץ במצב WIN32, מה זה אומר? איך מבטלים אם אפשר?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  8. היי אנשים התקנתי לאחרונה את WIN XP SP3 ואת IE8 מאז ההתקנה בכל ריסטרט שמבצע נמחקות לי אוטומטית הקוקיז וצריך תמיד לעשות כניסה מחדש לכל האתרים שאני רשום אליהם. אני חושד שמקור הבעיה נמצא בדפדפן IE8 החדש, והגדרתי את האבטחה לרמת מדיום. עדיין לא פתר הבעיה מה עושים? תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  9. יש לי כנראה תוכנה לא טובהשמעלה לי מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו מחדש. הוא יצר לי קובץ דאמפט ופשוט אני לא יודע לפענח אותו . אם יש מישהו שיכול לעזור לי תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by אבשה,

אז ככה אני הולך לקנות מחשב חדש עוד כמה ימים ורציתי לדעת אם 64BIT Vista לא יהיה מעיה לשים עליו וגם רציתי לדעת אם יש דברים שלא עובדים ב-64BIT זה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מארז: Coolermaster Centurion 590 Black כמות: 1 - מחיר: ¤365 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤340 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤387 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤344 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤894…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by icebreak,

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1590 בתכלס, לא מומלץ למי שאין לו מושג מה שהוא עושה, אבל הבאתי בכל מקרה...

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  12. Started by SagroN,

לפני שבוע בערך, רכשתי XP SP2 - 32 ביט כמובן. עכשיו הכל עובד מצויין, רק כשאני מנסה לעשות עידכונים זה מתחיל להוריד את העידכונים ואז אומר לי "לא הייתה אפשרות להתקין חלק מהעידכונים" ונותן לי רשימה של איזה 100 עידכונים, שזה בעצם כל העידכונים. כי בהתחלה רשום יש 21 עידכונים חדשים, ואז אחרי כמה שניות זה רושם לה היה אפשרות להתקין את חלק מהעידכונים, העידכונים הבאים לא התוקנו, אני סופר זה 21 עידכונים, וככה כל הזמן כל יום אני מנסה לסדר את זה או לעשות משהו וכלום לא עוזר. דיברתי גם אם מיקרוסופט אבל הם לא עונים לי במייל וכשדיברתי איתם בטלפון הם אמרו לי נשלח לך מייל עם הפיתרון - והם לא שולחים :\ כך שאני לא יודע מה אפשר לעשות. מישהו נתקל בבעיה ויודע כיצד לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  13. קיבלתי מחשב חדש שקניתי. המחשב עצמו הורכב בחנות, אני רק הוספתי הארדיסק קיים שהיה לי. המפרט הוא כזה: core2dou 7400 msi p45 neo 4gb ocz xtc platinum 800mhz asus geforce 9600gt black pearl enermax pro 525 ההארדיסק הישן ששמתי הוא WD 160 ג'יגה, סאטה windows xp home edition sp3 מקורי הבעיה מתבטאת בכך שלוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות. אני מדבר על המסך השחור הראשוני, שבו מופיע הקו האופקי שזז משמאל לימין. במשך שניות רבות אין פעילות הארדיסק, זה פשוט נראה קפוא, והאנימציה הזאת ממשיכה לזוז לה. במחשבים הקודמים שלי, כאשר הווינדוס היה "טרי", לקח לזה אולי 10 שניות, בעוד שעכשיו זה לוקח פי כמה יותר. דבר נוסף שהחשיד אותי מאד, זה שהמחשב קפא בזמן התקנה של משחק, כאשר במקביל עשיתי עוד כל מיני דברים,…

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by eladh777,

שלום. לאחרונה שמתי לב שבמנהל המשימות שלי ב windows xp מופיע התהליך svchost.exe 4 פעמים. האם זה דבר חשוד? או תהליך מיותר שאפשר לסגור אותו דרך ה services? הנה תמונה של התהליכים שלי במנהל המשימות: לפני שראיתי שהופיעו 4 התהליכים, ה commit charge שלי היה על בערך 270. מה עושים? האם יש לי תההלכים אחרים שחשודים או שאפשר לסגור אותם בגלל שהם מיותרים שמאיטים את מערכת ההפעלה? תודה רבה, אשמח לתשובה מקיפה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  15. Started by shirNoshe,

התקנתי את IE7 כולל העברית ו..: 1.רואים הכל מעט גדול יותר. 2.הכתב ברור יותר(?) 3.הכתב בולט/שחור יותר(?) 4.בחלק מהאתרים הכיתוב גדול יותר(האתר לא "מכיר" את 7?). גם כאן בכניסה הראשית הכל ברור/שחור יותר בכיתוב. נראה לי כמעט בוודאות ש"משהו" שונה קרה מאז,האם אני טועה? אגב,אני עוד צריך להתרגל כי שאר המחשבים לא שונו. מה דעתכם? ושנה טובה וגמר חתימה טובה לצמים ולאלה שלא.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by shainov,

שלום לכולם, יש לאבי מחשב דל חדש (סה"כ חודשיים) והויסטה הגיעה עליו כבר אך לאחרונה לא הותקן שום תוכנה,קובץ או משהו דומה והוא מדווח על STING PRODUCT_NAME WAS NOT FOUND בעת הפעלת המחשב מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשרי לבטל אותה?? יש תוכנה NOD32 הכי מעודכנת וסורק קבוע עם ADWARE 2006 הכי מעודכן.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by Imtheman,

משום מה הexplorer תופס לי 100% מהCPU עשיתי בדיקת וירוסים בדיקת SPY WARE וכלום הכל נקי . כשאני סוגר את התהליך ופותח חלון דרך חלון המשימות (כמו עכשיו ) הכל עובד בסדר . למישהוא יש רעיון מה הבעיה.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by Refaelo,

הורדתי את msn messenger כך שהוא לא יעלה ברגע שהווינדוס עולה (עשיתי את זה דרך msconfig ) אבל כל פעם זה חוזר ,אני מבטל ואחרי כמה זמן זה חוזר יש למישהו רעיון למה זה קורה ואיך פותרים את הבעיה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  19. שלום אנשים תקשיבו הורדתי את הגרסת טרייל שפורסמה פה באתר לפני כמה שבועות.. עכשיו היום הצלחתי להתקין אותה ושחכתי לרשום את הקוד שלה! מה אני יכול לעשות? אני ממש אבוד. אם המישהוא שפתח את התראד הזה ויודע מה הקוד שלו אני מתחנן שתעזורו לי. מה עוד אני יכול לעשות??

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  20. Started by FatallChill,

יש לי בעיה גדולה מאוד פירמטתי דיסק אחד שהיה עליו windows ועשיתי restart ועכשיו נעלם לי קובץ הBOOT.ini אני נכנס לmsconfig ואין שם את האפשרויות של הboot !! אני לא רוצה לעשות ריסט כי אני חושב שהמחשב לא יעלה מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by __MIKO__,

פתאום הופיע לי הסמן של הווינדוס אפדייט בטסק באר. הוא כרגע תקוע כבר כמה ימים במצב של downloading updates 0% . לא מוריד ולא נעלייים. איך אני מבטל את הפעולה הזו שלו או איך אני גורם לו שיסיים להוריד כבר?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  22. Started by Atlon-Xp,

שאני לוחץ על הורדה או מה שזה לא יהיה אז זה אוטומתי מוריד לי לTEMPORARY FILES\FOLDER איך שקוראים לזה... וזה לא נותן לי אפשרות שמירה או פתיחה... מה עושים? תודה.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  23. יש לי 4 ליבות של e6600 ..

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  24. אהלן, לפני כמה זמן אני רואה שכל האיקונים כמעט ללא הסמל, כלומר שיש להם ריבוע לבן אבל אין להם את הצבע והצורה והכל.. (צירפתי צילום מסך..) וגם למטה בשורת משימות התבלבלו לי כל הסמלים.. (נגיד הסמל של הפיירפוקס עכשיו הוא של ה-ICQ בעצם.. מה עושים? תודה, דניאל. [attachment deleted by admin]

25. שלום, לצערי הרב דף הבית שלי השתנה לפני מס' חודשים לזה: http://search-system.com ותמיד כשאני מנסה להכנס לכתובת מסוימת בלי לכתוב http בהתחלת השורה הוא מנסה להיכנס ולחפש את הדף דרך http://ms-search.com אך לא מוצא כלום ולא נכנס לאתר המיועד. ניסיתי כל מה שאני יכול - כולל הכל, את כל תוכנות האנטי ספי שהמליצו כאן הורדתי והסרתי כל שטות שהיתה לי על המחשב, איפסתי את הגדרות הדפדפן, הוספתי מספר פעמים את קובץ התיקון של ה regedit הבא: REGEDIT4 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Start Page"="about:blank" "HOMEOldSP"="about:blank" "Search Bar"="[url]http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&ar=iesearch"[/url] "Search Page"="[url]http://www.…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים