עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Box,

שלום, אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאתי אז אני צריך את עזרתכם... ניסיתי להתקין עם 2 דיסקים שונים של המערכת הפעלה. גם ב64 ביט וגם ב32 אני מקבל את אותה התוצאה. אני מתקין את Windows אחרי פירמוט ההארד דיסק. כאשר הוא מסיים את ההתקנה ועושה לראשונה BOOT מההארד דיסק מופיעה האנימציה של הStarting Windows ומופיע מסך שחור ולא קורה כלום. לאחר ריסטרט אני יכול לבחור איך לעלות את המחשב. כשאני בוחר Start Windows normally אני מקבל את אותה התוצאה. כאשר אני בוחר Safe Mode הוא טוען את הדרייברים וממש לפני שהוא עולה הוא רושם לי שהוא לא יכול לסיים את ההתקנה של מערכת ההפעלה כאשר הוא בסייף מוד. לא עשיתי שינוים בBIOS או בחומרה בזמן האחרון. לפני הפירמוט היה לי ויסטה. שוב, התופעה מתרחשת כאשר א…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  2. Started by athi,

שמעתי שיש אתר שבודק האים windows vista יפעל במחשב שלי אתם יכולים להביא לי אותו?תודה

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  3. השאלה בכותרת, האם מישהו פה יודע? במידה וזהו GUI בלבד, כיצד ניתן להשיגו?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי XP הום ידוע לי שיש הגבלה של 5 משתמשים להתחברות אלי האם ישנה דרך להגדיל את מספר ההתחברויות??? (אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום)

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  5. היי ראיתי שיש אופציה לאפשר או שלא לאפשר "Public Profile" בפיירוול של WIN7 המחשב שלי הוא ביתי בלבד ולא משתמש ברשתות ציבוריות. האם אני יכול לנתק את ה Public Profile בביטחה ? נראה לי שהגדרה זו סתם לוקחת משאבים ומיותרת.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  6. Started by blanco,

Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 11:51:43 AM, on 2/13/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe C:\Program Files\Norton AntiVirus\AdvTools\NPROTECT.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe C:\Program Files\MSN Messenger\msn…

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  7. אני רוצה להתקין ווינדוס על הארד דיסק שמחובר למחשב תוך כדי שאני עובד בווינדוס שכבר מותקן על הארד דיסק אחר. איך אני עושה את זה? מדובר בווינדוס XP

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  8. יכול להיות שהאינטרנט שלי נחסם קצת? לא יודע אולי מהרוחב פס :-\ האתרים עולים לאט יותר...וגם האתר הזה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  9. היי, התקנתי על שני המחשבים שלי SP3 עבור Windows וכעת אני לא יכול לגשת לתיקיות משותפות. כאשר אני מנסה לגשת ל $C אני מתבקש להכניס שם משתמש וסיסמא. לאחר שאני מכניס אותם אני מתבקש להכניס אותם שוב ושוב. שני המחשבים נמצאים באותו Workgroup. Simple File Sharing מבוטל בשניהם. לא היו לי Share של Administrator על כונן C

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  10. ראשית: יבגני טרכטינוב, סליחה על שהקפצתי הודעות מלפני 4 שנים! ועכשיו לשאלה שלא קיבלתי עליה תשובה מלאה: ברשת WOORKGROUP הבנתי שניתן להוסיף ולהגביל משתמש מסויים ממחשב אחר או מחשבים אחרים מסויימים - לגישה לקבצים. איך עושים זאת? (כשאני עושה את כל התהליך כפי שהוסבר בפירוט בהודעה מלפני 4 שנים ואני מנסה להוסיף משתמש ממחשב אחר או שם של מחשב אחר אני לא רואה שום אפשרות לעשות זאת. גם ניסיתי זאת עם התוכנה המוזכרת שם Folder Guard).

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by YinnoN,

הxp לא עולה ואני צריך משהו כמו rescue disc. מאיפה ניתן להשיג ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  12. Started by FaT_GEnERaL,

האנטוירוסNORTON INTERNET SECURITY?) שלי חוסם חלק מהאתרים ואני רוצה לדעת איך לבטל את החסימה...?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  13. שלום, לצערי הרב דף הבית שלי השתנה לפני מס' חודשים לזה: http://search-system.com ותמיד כשאני מנסה להכנס לכתובת מסוימת בלי לכתוב http בהתחלת השורה הוא מנסה להיכנס ולחפש את הדף דרך http://ms-search.com אך לא מוצא כלום ולא נכנס לאתר המיועד. ניסיתי כל מה שאני יכול - כולל הכל, את כל תוכנות האנטי ספי שהמליצו כאן הורדתי והסרתי כל שטות שהיתה לי על המחשב, איפסתי את הגדרות הדפדפן, הוספתי מספר פעמים את קובץ התיקון של ה regedit הבא: REGEDIT4 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Start Page"="about:blank" "HOMEOldSP"="about:blank" "Search Bar"="[url]http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&ar=iesearch"[/url] "Search Page"="[url]http://www.…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by mazoneli,

מבחינה תוכנתית כאשר אני מנסה לבצע אחת מהאופציות בכותרת המחשב פשוט לא עושה כלום ואני נאלץ לכבות את המחשב פיסית !!!!!. יש למישהו מושג איך פותרים את התקלה ?. תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  15. כשאני מפעיל אתהמחשב ולוחץ על F5 למטרת Safe Mode אז המחשב מדליק את עצמו מחדש ולא עולה במצב בטוח, והוא נותן לי להפעיל את המחשב רק במצב רגיל . בעיה שניה : ב"כלים" ----> "אפשרויות תיקיה" -----> "תצוגה" בגלילה למטה , אני לא מוצא את האפשרויות של : "הסתר/הראה קבצים מוסתרים" , ולא נמצאת האפשרות הזו . מה הסיבה יכולה להיות בבעיות הללו ?

16. Started by sherlock1212,

יש דרך לסגור את זה בכוח? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  17. איך אני עושה את זה: '>http://www.2send.us/"]

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by dddddd,

עם אפשר קישור לMUI בעברית לויסט יולטימייט

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by SHIR-SHIR,

פירמטתי את המחשב. התחלתי לעשות עידכונים והתקנות אך כשהתקנתי את המסנג'ר הוא לא פעל לי. חשבתי שזאת בעיה בגירסא שהורדתי ולכן מחקתי אותה והתקנתי ישנה יותר ( תכננתי לבצע עידכון לגירסא חדשה יותר בעזרת החלון שיעלה לי.) כשעלה החלון לעידכון גירסא ניסיתי להכנס דרכו לאתר שממנו מורידים את הגירסא החדשה ולהתקין אך היה רשום לי שהדף לא נמצא. כשאני שוב מנסה להתחבר דרך המסנג'ר החדש זה רושם לי שאני לא מחוברת לאינטרנט ( כשאני כן!). לא סיימתי לבצע עידכונים במחשב ומאותו רגע אני לא מצליחה להכנס לאתר של מיקרוסופט ולא מצליחה לעשות עידכונים. חשוב שאציין שהווינדוס שברשותי הוא מקורי. למה אני לא מצליחה לעשות את זה? מה בכל התהליך עשיתי לא נכון ואיך אני יכולה לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by בזיק,

שלום אני מנסה להכניס את המחשב למצב stand by/hibernate, הוא נכנס למצב הזה לכמה שניות ואז מעצמו חוזר למצב רגיל. מה לעשות? ולא, זה לא שאני מזיז את העכבר בטעות.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. Started by nir567,

התקנתי ווינדוס 2000 באנגלית וברצוני כעת לשנות לעברית, יש דרך? תודה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  22. Started by KrustyTheKlown,

אני יודע ש 98 לא תומך ב NTFS אבל האם אני יכול להפוך הארד דיסק נפרד על המחשב, זה שמערכת ההפעלה לא מותקנת עליו, ל NTFS ?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by david86,

כשאני מדליק מוזיקה מעלה את הוליום אז השירים נשמעים כמו דיסק סרוט וכשאני מוריד את הוליום אז הוא בסדר רק כשאני מעלה אותו השירים קופצים כאילו

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. אהלן , לפני כשבועיים חבר שלי קנה מחשב חדש (מצטער , לא זוכר את המפרט). הוא טוען כי Windows XP SP1 בלתי ניתן להתקנה על המחשב שלו. הוא יכול להתקין רק Windows XP SP2 או Vista. אני בקרוב מתכוון לרכוש מחשב חדש , ואני רוצה רק Windows XP SP1 בלבד. זה קשור במפרטים מסויימים , או שכל המחשבים החדשים כיום כבר לא תומכים Windows XP SP1 ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  25. שלום לכולם וערב טוב....נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת וזה כבר כמה שבועות ככה עד שהחלטתי להתייעץ איתכם... אז ככה אני מנסה להפעיל את ה פיירוולך של המחשב והמחשב עצמו לא נותן לי אני הלכתי ל Control Panel ונכנסתי ל Security Center ניסתי להפעיל משמה את הפיירוול וזה לא נותן לי זה מביא לי את השגיאה הזאתי : סבבה אז הלכתי ל CONTROL PANEL שוב נכנסתי ישר ל Windows FireWall ניסתי להפעיל אותו משם וזה נותן לי את השגיאות האלו : אני לוחץ YES ואז נותן לי את זה : החלטתי להכנס ישר ל Administrative Tools ומשם נכנסתי Services ניסיתי להפעיל את ה Windows Firewall/Internet Conections sharing משם וזה נותן לי את השגיאה הזאתי מה יכולה להיות הבעיה ?!?! ויש לי אנטי וירוס NOD32

• 4 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים