עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by asichen,

שלום. לפני כמה ימים גלשתי באתרים ופתעום ראיתי שדף הבית השתנה לי לזה: res://msaps.dll/index.html ----------------------------------- ניסיתי לשנות את דף הבית, יש לי קובץ תיקון של הרג'אדית וג ם לא עזר, עתקנתי Adaware ו spybot וגם לא עזר. הדף משתנה לכמה זמן למה שאני רוצה ואז שוב חוזר. מה אפשר לעות בנוגע לזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  2. יש לי בעיה ממש מעצבנת!!!כשאני גולש ועובר בין עמודים בזמן האלעת העמוד המוזיקה נעצרת ומגמגמת בוינאמפ. גם כאשר החמור שואב אז המחשב מזייף בניגון ולפעמים גם קופץ במשחקים אז אני נאלץ לכבות אות!!! אני מדגיש שזה ממש בזמן העלאת העמוד ואחרי שהוא עולה הכל מיוצב!! המחשב עובד מצויין ומורץ באוברקלוק קטן ל2090 MHZ מקווה שיש לכם פיתרון בישבילי לפני שאני מתפתה לפרמט! יש לי 2500AMD+ 512 RAM GYGABYTE 700PRO2 5700U

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  3. Started by shimon23,

כשאני לוחץ דבל קליק על קובץ Txt או על כל קובץ אחר שאמור להיפתח עם notepad, הוא מסרב להיפתח. בדקתי את תוכנת ה notepad והיא עובדת בסדר גמור, הדרך היחידה לפתוח קבצים אלו היא לעשות open with>wordapad. מישהו יודע מה המקור לבעיה זו?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. אני מקבל את המחשב החדש שהזמנתי ביום חמישי . המעבד הוא amd athlon 64b 3000 . יש הרבה גרסאות : Windows XP Home OEM with Service Pack 2 Windows XP Home Retail with Service Pack 2 Windows XP Home Upgrade with Service Pack 2 Windows XP Media Center 2005 with Service Pack 2 Windows XP Pro Corp with Service Pack 2 Windows XP Pro OEM with Service Pack 2 Windows XP Pro Retail with Service Pack 2 Windows XP Pro Upgrade with Service Pack 2 שאילתי לכם היא כזאת: מה הכי מתאים?, למה ?, ומה ההבדל בכלל בין כל אחת לאחת ? תודה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by Tal555,

יש לאחי מחשב חדש עם לוח אם עם כרטיס קול מובנה.... INTEL ComancheCreek D915PCML עכשיו המיקרופון עובד דרך "הבקרת עוצמה" וכו' והוא בחיבור הנכון... הקטע הוא שתוכנות שמדברים איתן כמו סקייפ אמסן לא מזהה את המיקרופון כי ההתקן שלו לא מצויין שם... מצויינים התקנים אחרים אחד משהו עם rear green או צבע אחר לא זוכר ושניים עם front .... עכשיו אין לי בקדימה של המארז כניסות אודיו אז מן הסתם אני לא יכול לבחור את האפשרויות האלו והאפשרות של ה REAR לא נותנת כלום.... בקיצור אני לא יודע איך לגרום למיקרופון לעבוד ואח שלי בכלל מעוצבן אשמח לעזרה כלשהי בנידון תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  6. תודה.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by עדידוששששש,

אני מנסה לפרמט את וינדוס xp ואני לא מצליח זה רושם לי : the file dimo.sys is corrupted

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  8. Started by yair71,

עם גרסת SP2

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by Builds,

בקיצור חבר שלי עכשיו עשה Reset למחשב (לא דרך המחשב דרך הכונן כאילו בכפתור הזה שלוחצים וזה מתחיל מחדש את המחשב) ואז כשהמחשב בא לעלות מחדש ל XP אז הוא נתן לו עמוד שחור כזה שיש שם שלושה אפשרויות של Safe Mode (משהו כמו Safe Mode With Networig ועוד) ולמטה עוד אפשרות Stary Windows Normall. בקיצור הוא בוחר ב Start Windows Normal ואז המחשב בא לעשות כאילו הוא מעלה את ה XP והוא שוב חוזר למסך הזה (שבוחרים אם Start Windows Normal או אם Safe Mode) ואז הוא שוב בוחר Start Widndows Normal ושוב זה חוזר לפה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by arkadur,

יש לי דבר מאוד מוזר שדרגתי את מחשבי היקר לשילוש הבא DFI LANPARTY UT-NF4 -D AMD3000 VENICE A DATA 2X256 400 MHZ עכשיו כאשר אני שם את הדיסק של הWIN ההתקנה מתחילה המחשב טוען את הקבצים החיוניים להתקנה כאשר מגיעים לשלב של הבחירת מיקום התקנה וכו' (לפני האישור ע"י F8 ) המחשב מרסט או נותן BLUE SCREEN אני ממש נואש ניסיתי המון קומבינציות (של זכרונות וHDD, החלפתי כבר הרבה סוגים) הטמפ' בסדר הקירור יושב טוב מה לעזאזל זה יכול להיות?!

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by tic0n,

שלום, יש לי בעיה מוזרה ומאוד מעצבנת... שני כונני ה CD שלי לא מופיעים ב"מחשב שלי", שאני הולך ל DEVICE MANGAER, מופיע סימן שאלה צהוב ליד שניהם, הוא אומר את הדבר הבא : Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) עכשיו אני בטוח שזוהי לא בעיה בכוננים עצמם, משום ששניהם פתאום לא מזוהים ע"י ווינדוס... מה אני יכול לעשות? יש לי עבודה להגיש ואני חסר אונים . אשמח לעזרה...

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  12. אני אמקד את השאלה: 1. האם כל מי שיש לו רישיון לויסטה, יוכל להשתמש עימו ב WIN 7? 2. האם רק מי שקנו לאחרונה ויסטה - רק הם יוכלו לשדרג את המערכת? 3. האם מדובר רק בשידרוג או שפשוט יהיה ניתן להכניס את הקוד של ויסטה בתחילת ההתקנה של WIN 7? תודה

13. Started by בזיק2,

לחשבון שלי אין ססמא בכל זאת עולה מסך הכניסה ההוא עם שם המשתמש שצריך ללחוץ עליו כדי להיכנס למחשב. איך אני נפטר ממנו?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  14. Started by shalpi,

אני מצליח לשמוע סאונד רק מהאוזניות אבל לא מהרמקולים שבמסך. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?

15. Started by iMKO,

אז ויסטה חושבת שהיא מצחיקה. המערכת עולה בערך חמש דקות אחרי שעשיתי לוג אין - הבנתי שזו בעיה נפוצה. יש לה פיתרון נפוץ? עוד משהו - לפעמים היא מתעקשת שאני צריך לכתוב רק בעברית או רק באנגלית. הדבר הזה מבדר מאוד בפייסבוק, פחות כיפי כשאני באמצע הרצאה. וכמובן - לפעמים כל הטסקבאר מחליט שלא מתחשק לו יותר השחור של ויסטה ומחליף לעיצוב של חלונות 95. אני לא רוצה לפרמט, זה לפטופ שקיבלתי עם "מחיצת שיחזור" שזה אומר "הזדיינת ממש".

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  16. אני לא יודע איזה מערכת קבצים קיימת בויסטה , אם יש לי קונן של NTFS , אז הקבצים שלו יעבדו אם אני פשוט אחבר אותו למחשב של ויסטה, או שצריך למחוק אותו מחדש?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  17. שלום לאחרונה יש לי בעיה שה-Taskbar לא עושה Auto-hide..חיפשתי קצת באינטרנט לפתרונות אפשריים, הרצתי sfc /scannow והכל תקין, וכרגע אני סורק לוירוסים עם AVG Free. כיוונים אחרים יש למישהו ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by etay34,

שלום, יש לי וינדוס ויסטה 64 ביט ולאחרונה בכל פעם שאני מעלה את המחשב עולה לי ההודעת שגיאה הבאה שקשורה לRUNDLL: " שגיאה בטעינת c:/windows/system32/sshnas.dll המודול שצויין לא נמצא" רציתי לדעת מה הבעיה ואיך פותרים אותה..? תודה מראש.

19. זה משגע אותי ולא הצלחתי למצוא פיתרון>כל פעם שאני סוגר את המחשב שלי הסמלים בשולחן עבודה נהפכים ללבנים וחוזרים>וזה קורה גם כל חמש דקות שאני לא נוגע במחשב לא מצליח למצוא איפה מבטלים את הריענון האוטומטי הזה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  20. היי לכולם. אני מתכנן לשדרג עוד כמה שבועות את המחשב ורציתי לדעת האם זה אפשרי להשאר עם ההתקנה הנוכחית של ויסטה גם אחרי שאני אחליף לוח אם, זכרון ומעבד? הוא ידע להתמודד עם השינויים או שצריך להתקין מחדש?

21. הי. שתי תופעות מוזרות ביותר. 1. לפעמים יש לי תמונה שה-preview שלה בסייר לפתע משתנה ומראה כאילו היא תמונה אחרת באותה תיקיה. כשפותחים את הקובץ מגלים שהתמונה שונה מה-preview. 2. תיקיה תמימה לחלוטין של תמונות. עברתי על התמונות באמצעות ה- windows picture and fax viewer הפשוט והטוב ומחקתי בערך 50% מהתמונות. התצוגה של התיקיה לא השתנתה (בכל התצוגות האפשריות -icons/list/details...), כאילו לא מחקתי דבר. כאשר אני פותח את אחת התמונות ומדפדף באמצעות ה-windows picture and fax viewer אני רואה רק את התמונות שלא מחקתי. כאשר אני יוצא שוב לסייר - שוב נמצאות גם התמונות הישנות. כאשר אני בוחר הכל עם Ctrl+A, מספר הקבצים שמופיע בבר בצד הוא המספר הישן לפני המחיקה. הצילו...

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by hatzhaik,

שלום 1.כשאני מפצל את ההרדיסק בהתקנת XP על מחשב חדש איך אני עושה format לכונן השני ( לכונן שנותר לא C 2.האם במחשב חדש יכול להיווצר בעיות עם אני עושה פירמוט מהיר? תודה.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by Oranili,

שלום האם אני יכול לשדרג ל7 מוויסטה מקורת ולהכניס תסיריאל של הויסטה ב7 וזה יעבוד?? ואני יכול לעשות רק UPGRADE וזה לא ימחוק לי כלום??

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  24. Started by elad-k1,

Windows could not start because the following file is missing or corrupt (לא ניתן להפעיל את Windows כיוון שהקובץ הבא חסר או פגום). system32\drivers\acpi.sys ואז הוא אומר שאני יכול לעשות repair ?!! מה עושים חברה??חייב להתקין מחדש?!

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  25. האם זו בעיה במערכת הפעלה או בחומרה ואיך ניתן לסדר ללא פרמוט? לא נשמעו צפצופים..

• 0 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.