עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by danieluv7,

אז ככה.. פרמטתי את המחשב (כונן C) הפרמוט היה טוב, הוא העתיק קבצי מערכת, הפעיל מחדש את המחשב ואז מגיע השלב של טעינת הוינדוס ומה שקורה זה שבמקום שיעלה לי המשך ההתקנה של הוינדוס, הטעינה פשוט נתקעת ואין מה לעשות. ניסיתי לפרמט שוב בערך 7 פעמים. העלתי את המחשב עם miniPE והעברתי את הגיבוי לכונן C ואז פרמטתי את כונן D כי חשבתי שאולי הבעיה היא בכונן C אבל גם בהתקנה בכונן D הטעינה נתקעת ואין מה לעשות. אני צריך עזרה דחופה! מה אני עושה?.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  2. יש אפשרות לשלוט על הגודל ?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by eladbu,

איך אני גורם לאקספלורר 7 להפסיק לרפרש דפים?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by ido-nava,

שלום, אני מנסה להתקין ויסטה 64 SP1, אך ללא הצלחה (יש לי 4GB זכרון).. אני עובר את כל התפריטים, עד שאני מגיע לתפריט המחיצות, כאשר אני מנסה להתקין את ויסטה (מחקת את המחיצה, פרמטתי והכל כמה פעמים), אז אני נתקל בהודעה הזאת: windows is unable to find system volume that meets its criteria for installation. הכונן הוא: WD 250GB YS וניסתי להתקין אותו עם מחיצה אחת בודדת (של כל ה250 ג'יגה). מה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  5. הבעיה שלי היא זו... בתמונה למעלה אתם רואים את ההודעה שאני מקבל מידי פעם על הצג... אם אני לוחץ על OK אז פתאום הוא עובר לספירה לאחור לפני שהמחשב עושה לעצמו ריסט בדיוק כמו בבלסטר... עשיתי אלף ואחד בדיקות ועשיתי UPDATE לאנטיוירוס שלי... "פנדה" והוא לא מוצא כלום.... מה לעשות??? בתודה אלעד

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by עדידוששששש,

אני מנסה לפרמט את וינדוס xp ואני לא מצליח זה רושם לי : the file dimo.sys is corrupted

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  7. Started by YardenG,

יש לי עכשיו XP והוא על כונן C. אני רוצה ליצור כונן ולהתקין עליו את הויסטה.. איך עושים את זה? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by SHAY951,

נכון בד"כ ב WIN XP שלוחצים עם כפתור ימיני על איזושהי תמונה יש בין כל האפשרויות "קבע כרקע". עכשיו, פעם זה היה גם אצלי ככה, אבל מאז שעשיתי איזה עדכון ל WINDOWS כבר אין את האפשרות הזאת יותר. אפשר איכשהו לסדר את זה שהאפשרות הזאת תחזור? תודה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by davidreznic,

הי. התקנתי את כל העדכונים +ADOBE FLASH PLAYER+ADOBE SHOCKWAVE PLAYER ויש אתרים שממש לא נראים טוב (מצורף YOU TUBE, YAHOO) וגם כצה דפים באתר הזה. , FXP, YNET בסדר. מה קרה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  10. יש לי דיסק של WINXP שצרבו לי אבל מישום מה הוא לא עולה לי בהפעלה של המחשב הוא לא BOOTABLE האם ישנה דרך לבפוך אותו לBOOTABLE או האם ישנה דרך להפעיל אותו דרך DOS . הוא לא עולה גם אחרי שהגדרתי בביוס את העדיפות על הדיסק. תודה XXDREAM

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  11. יש לי מחשב חדש אז לא הגיוני לי לעדכן ביוס וכל העסק הזה לוח אם של GIGABYTE GA73PVM-S2H אני רוצה להתקין ויסטה במקום ה XP העברתי את אופציית ה FIRST BOOT ל CD/DVD וברגע שהוא עולה לי ומבקש PRESS ANY KAY בשביל להריץ מה CD/DVD אני מקבל את ה NTLDR IS MISSING האמת השתגעתי כבר מישהו יכול לפתור לי ת'בעייה ?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  12. לאחר : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346616.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346183.0 הצלחתי להעיף את klif.sys (אני אפרסם הודעה איך מטפלים בזה כהמחשב שלי ולא במחשב שאני משתמש עכשיו יתוקן) עדין לא הצלחתיעשות repair. בכל מקרה, המחשב נטען, אני מגיע למסך שאפשר לבחור או מצב בטוח או מצב רגיל או מצב של הגדרות קודמות. בכל פעם שאני בוחר באחד מהם, המסך טעינה של XP עולה, לאחר הטעינה יש מסך שחור - וככה זה נשאר. מה לעשות? עשיתי CHKDSK דרך דיסק ההתקנה של XP וזה לא פתר את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  13. Started by domuzy,

אצלי בINTERNET OPTIONS-->CONTENT-->AUTO COMPLETE הכל מסומן בV ובד"כ הכל טוב. מה שאני מעוניין לדעת זה איך אני משנה הגדרות, כלומר: 1) איך אני משנה שם משתמש או סיסמא שבאה מיד אחריו? 2) (שיותר חשוב לי) איך אני גורם לו להעלות לי את השאלה אם להשלים או לא באתרים מסויימים שבהם הוא לא שואל (גם עם שם משתמש וסיסמא)? ובכלל- האם יש איזה מקום במחשב בו נשמרים כל הדברים האלה וניתנים לשינוי/עריכה בלי לעשות V טוטאלי על הכל?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  14. אני לא יודע איזה מערכת קבצים קיימת בויסטה , אם יש לי קונן של NTFS , אז הקבצים שלו יעבדו אם אני פשוט אחבר אותו למחשב של ויסטה, או שצריך למחוק אותו מחדש?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by adam99,

שלום! לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב וכשהוא מגיע לחלק שלפני המסך ברוך הבא המסך נכבה. מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך וזה עלה ברוזולוציה ענקית ואז התקנתי שוב את הגרסה הכי החדשה וכשזה עושה ריסטרט זה שוב קורה. החלפתי כרטיס מסך ושוב אותה הבעיה... ניסיתי לעשות תיקון לווינדוס וזה לא עזר. תודה!

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by coorva,

יש לי בעייה כשאני רוצה לכתוב מיכתב באנגלית בחשבון דואר שלי בוואלה, המילה נירשמת הפוך. לדוגמא המילה teacher נרשמת לי rehcaet גם כשאני מזיז את הסמן לכתיבה משמאל לימין זה לא פותר את הבעיה. בכל אופן, אם למשל אשלח לעצמי דואר, אראה את המילים באנגלית כמו שצריך ולא במהופך. התופעה קיימת רק בעת כתיבת מיכתב. גם ניסיתי לשחק עם ה- encoding אך הבעיה לא ניפתרת. אשמח לקבל עזרה.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  17. Started by davidcohen,

מה המצב אנשים, Direct X 10 יפעל על Windows XP 64Bit או רק על Windows Vista ? תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  18. Started by trxman,

כאשר אני מגיע בהתקנה של ווינדוס 98 לשלב הזה : Now the License Agreement. Read it and if you agree click on "I accept the Agreement" and click Next. If you select "I don't accept the Agreement" then setup will end. אני מגלה שהעכבר לא עובד ואין ביכולתי ל"הסכים " כמה ריסטים לא עזרו מה אפשר לעשות ?? בעיה טיפשית אבל עדיין בעיה תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  19. 1. סוג מחשב - ראו במפרט מה במחשב: 2. מותקן xp home edition sp3 32 bit ברישיון 3. אנטי וירוס NORTON עם פיירול 4. HEROES-5, E-MULE, UTORRNET 5. אין אפילו אופיס. מה קרה: 6. לפני חמישה ימים המחשב עשה לבד RESTART ואז הופיע הודעה שזה קרה בגלל מסך כחול והוא המליץ לבדוק WINDOWSUPDATE ולסרוק לוירוסים. סרקתי עם האניוירוס, עם ADAWARE ועם SPYBOT . לא גילה משהו משמעותי. 7. בימים האחרונים חווה ניתוקים חוזרים ונישנים מהאינטרנט 8. אתמול וגם היום, באופן עיקבי, כשהפעלתי WMP עם רשימת השמעה של כ- 100 שירים - המחשב התחיל להיתקע, CPU מעל 80% ובסוף אפילו הגיע ל- 100 ותקע שירים! 9. היום הופיע מסך כחול נוסף עם הודעות שגיאה stop: 0X000000024 (0X001902FE, OXBACE3A90, OXBACE378C, 0X8052D…

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by kingpin,

מי שיודע איך להגיע ל C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp יש שם את התקיה temp שלפעמים גודלת לי ל 700 מגה וזה לא התקיה של הקבצי אינטרנט הזמניים היא שומרת שם ביכלל קבצים של תוכנות שאני היתקנתי וכאלו מישהו יודע איך מבטלים את הגיבוי הזה ?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  21. מה פשר ההודעה הזאת האם היא משפיעה על שמהו? אךי פותרםי את זה? כאן בתמונה: http://planet.nana.co.il/roy_ta/1.JPG

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  22. אני ממש לא מצליח לעשות את זה.!. אני מתקין ואני שאני מוציא את הדיסק של ההתקנה הוא אומר לי שאין דיסק מערכת.! (כמובן שאני מוציא את הדיסק אחרי ההתקנה)

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by Evilution,

שלום לכולם! התקנתי ויסטה פרמיום לאחרונה, סה"כ מערכת מעניינת, אולם נתקלתי בבעיה אחת מעצבנת שלא מצאתי לה פתרון: בכל פעם שהמחשב נכנס למצב המתנה או שינה וכו', הוא לא מצליח לצאת ממנו! המחשב עובד אבל המערכת תקועה. למישהו יש רעיון? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by dannygnh,

בכל הדלקה של win xp הוא מבקש להכניס סיסמא,למרות שלא הגדרתי ולא בקשתי זאת.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  25. Started by zolder,

הייתה לי בבית הפסקת חשמל בזמן שהמחשב שלי עבד ועכשיו הוא עולה לי כרגיל אבל לא נפתחים לי חלונות של הווינדוס,אני בדסקטופ ושאני לוחץ START זה עולה (אם כי לא מייד) אבל My Computer למשל לא מגיב. לא יודע אם זה קשור אבל יש לי ספק של TT 480W. יכול ליות שהלך לי משהו או שזה זמני בגלל המכת מתח. נ.ב משהו דומה כבר קרה לי פעם אבל אז המחשב חזר לעצמו לאחר כמה דק' ועכשיו זה נמשך כבר יותר משעה.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים