Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לפרמט לחבר שלי את המחשב דרך הדיסק של וינדוס, אבל הוא רושם לי שהוא לא מזהה שום הארד דיסק במערכת. שאני מעלה את הביוס הוא מזהה אותו ומראה שהוא מחובר (גם הוינדוס עולה...) אבל בדיסק שאני רוצה לפרמט הוא לא מזהה את ההארד דיסק. מה לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האינטרנט אקספלורר משום מה נותן לי באחד האתרים שאני גולש בהם הודעות שגאיה כאלה, אז האם יש בעיה או סכנה בכך אם אני מבטל את ה SCRIPT DEBBUGING? (בד"כ אני משתמש ב FIREFOX אבל עדיין...)
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מחשב נייד סלרון 1.4 ג'יגה עם 256M ז יכרון אני רוצה להוסיף עוד 256 ? האם זה יהיה אפקטיבי או שכדאי להוסיף יותר ??
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לפני כמה ימים ויסטה (אחלה ווינדוס) על המחשב עכשיו מתי שהתקנתי את הויסטה זה שמר לי את ווינדוס XP בתקייה בשם Windows.old ואני מעוניין לחזור ל-XP עכשיו איך אני אמור להפעיל את ווינדוס XP ? האם אני צריך ללכת לקובץ autoexec שנמצא בתקיית Windows.old שם מקש ימיני וללחוץ Run as adminstrator וזהו? או שיש עוד כמה דברים לעשות? והאם אני יוכל אחרי זה לחזור לויסטה?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
מה המצב אנשים, Direct X 10 יפעל על Windows XP 64Bit או רק על Windows Vista ? תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
בכיר במיקרוסופט כמובן... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3513577,00.html איזה מצחיק תמיד שרואים את התכתובות הפנימיות של בכירים במיקרוסופט בכל מני משפטים והדלפות..
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם! כאשר אני נכנס לאחד המשתמשים במחשב שלי המחשב חושב כמה עשרות שניות ואז נראה כאילו הוא קורא מכונן הפלופי....בהתחלה חשבתי שהוא עושה זאת כי הפלופי מוגדר לו הboot device השלישי ולכן הוא "בודק אותו" אך ניטרלתי את זה בביוס והוא עדיין עושה לי את זה...כמו כן לא מזמן פירמטתי את המחשב והבעיה עדיין נמשכת....אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה כי זה נהיה מאוד מציק לחכות את הזמן הזה שנכנסים למשתמש... תודה רבה לעוזרים.... : : :
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ב Check for updates, אומר לי שאני מעודכן כבר ואני עם 22H2.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
- 1 follower
-
-
ערכתי חיפוש בהודעות קודמות, ומצאתי תשובות סותרות... (נניח שה-BIOS תומך ב-BOOT מ-USB) האם ניתן להתקין windows xp על הארדיסק נייד חיצוני בחיבור USB? (וכמובן שמ"ה תעלה באופן תקין) (באחת ההודעות הישנות נאמר שניתן רק מתוך בהתקנה של windows xp שבה מובנה ה- sp2 מראש) מה לגבי גירסאות אחרות של windows כמו 2000pro או אחת מגירסאות של vista? תודה לעונים, ערן
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כשיש ויסטה ורק כונן אחד? אני רוצה את האפשרות לזנוח את 7 מתי שבא לי ולחזור לויסטה.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך אני עושה שתמיד אני יראה את הסיומת של הקבצים בווינדווס XP וגם בווינדווס vista אם זה שונה אני מתכוון שאם יש תוכנה שפותחת את הקובץ אוטומטית אז גם במקרה כזה אני יראה את הסיומת , לדוגמא מסמכי word שנפתחים אוטומטית, אני רוצה שיראו את הסיומת doc. הווינדווס באנגלית תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע הטוב הבעיה שלי היא ככה פירמטתי את המחשב לאחרונה והתעוררה בעיה מוזרה , כשאני מנסה להכנס לאפשריות של המדפסת כדי לשנות שם דברים אני מקבל את ההודע הבאה ואחר כך שאני לוחץ לו OK אני מקבל את הודע הבאה: ניסיתי להתקין את הדרייברים של המדפסת שוב בכמה דרכים ושום דבר לא עזר.. יש לי WINDOWS XP SP2 בעיברית למישהו יש רעיון אולי מה אפשר לעשות? בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אז כהה יש לי שתי מחשבים אחד עם XP מחובר לאינטנרט ומעודכן והמחשב השני WIN 98 בלי אינטנרט (הוא חלש מידי לXP) הייתי רוצה להוריד קובץ עדכון בשבילו דרך מחשב הXP לצרוב ולהתקין ב98 האם זה אפשרי ואייך אני עושה את זה
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לפעמים שאני מתקין מחדש רק את הדריבר של הצ'יפסט והמחשב לא עולה לי ואומר שחסר קובץ למה זה?
-
- 9 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הי, יש לי בעיה חמורה: כאשר אני מחובר לאינטרנט, המחשב שלי עושה reboot מעצמו בערך 5-10 דקות אחרי שהתחברתי. כשהמחשב עולה מחדש עם הודעה מסוג winlogon.exe has encountered a problem. ביטלתי את הreboot האוטומטי כאשר יש בעיה, ועכשיו אני מקבל את המסך הכחול (blue screen of death) שמודיע לי על בעיה ב winlogon.exe. כאשר אני לא מחובר לאינטרנט זה לא קורה. (למשל עכשיו, אם הייתי מחובר לא הייתי מסוגל לכתוב את ההודעה הזו במלואה.) עוד פרט שעלול להיות חשוב זה שלפני שבוע המצב היה קצת יותר טוב: הייתי מתחבר לאינטרנט ואחרי זמן מסוים, שעה בערך, דפים לא היו עולים, כאילו שהחיבור לאינטרנט מנותק. אם הייתי מנתק ומחבר שוב, זה לא היה עוזר. זה היה נשאר מנותק. עכשיו זה לא קורה כי המחשב עושה reboot הרבה לפ…
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הנה תמונה אתם רואים מזה רושם לי שם ברביבוע. אני מנסה ללחוץ על ההודעה שם וזה לא נכנס
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום ויום טוב. יש לי בעיה במחשב של אמא שלי המחשב עושה כל הזמן ריסטים אז עליתי ב-safe mode של הווינדוס ושאני מנסה להפעיל את הקרספקסי הוא אומר בגלל שהוא בSafe mode הוא לא יכול לעשות כלום וכל האופציות מכובות (קרספקסי גירסא 6 הכי מעודכן ). עכשיו איך אני יכול לסרוק וירוסים בסייף מוד בלי שהאנטי וירוס פועל!?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי ויסטה פרמיום לאחרונה, סה"כ מערכת מעניינת, אולם נתקלתי בבעיה אחת מעצבנת שלא מצאתי לה פתרון: בכל פעם שהמחשב נכנס למצב המתנה או שינה וכו', הוא לא מצליח לצאת ממנו! המחשב עובד אבל המערכת תקועה. למישהו יש רעיון? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מבחינה תוכנתית כאשר אני מנסה לבצע אחת מהאופציות בכותרת המחשב פשוט לא עושה כלום ואני נאלץ לכבות את המחשב פיסית !!!!!. יש למישהו מושג איך פותרים את התקלה ?. תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום אנשים, משום מה אתמול נעלם לי הכיתוב מהתקייה של המשתמש. אין לי מושג איך להחזיר את זה. אם אני לוחץ על שנה שם אז רואים את את תיאור התיקייה. מצורפת תמונה, אשמח להכוונה בפתרון הבעייה מע' הפעלה VISTA BUSINESS SP1. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הורדתי חבילת סקינים( launchy משו כזה ) אין מיישם אותה ב וינדוס ? זה תיקיות עם תמונות מה שהורדתי כמו כן האם יש תוכנה ששנה רקע של מחשב רנדומלי כלומר אני מכניס לה כמה תמונות והיא משנה את זה כל X ימים
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני משתמש ב windows vista home premium 64 bit אני מנסה לייצור יוזר חדש במערכת (standard user) עבור אחותי הקטנה, "Roni". ברגע שאני לוחץ Create account אני מקבל את השגיאה שמופיעה בצילום מסך. למישהו יש רעיון למה? כל התווים תקינים, בדקתי שאני באנגלית ולא בשפה אחרת ועדיין זה לא עובד [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בדיון הרשמי כתוב שלא מומלץ אבל הדיון כבר ישן ואולי דברים השתנו. האם מאז הדיון מספר תוכנות גדול קיבל התאמה ל64BIT? תודה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע בערך הדלקתי את המחשב הכל עבד חלק והכל, פתאום היה קצר בבית והמחשב עשה לעצמו ריסט. כאשר המחשב עלה הוא רצה לעשות לעצמו את ה- scan disk. הסריקה מיד התבטלה מעצמה מבלי שנגעתי בכלום. עשיתי שוב ריסט למחשב וגם אז ה- scan disk התבטל מעצמו. רק לציין, שבעבר קרה לי דבר כזה ויום אחד פשוט ה- scan disk באמת פעל ולא ראיתי את המסך הכחול של הסריקה הזו. השאלה שלי, מה אפשר לעשות בכדי שיתקיים באמת ה- scan disk, ולא יופיע המסך הכחול הזה כאשר המחשב עולה??? יש לי XP PRO תודה רבה לכל העוזרים. בברכה, מאור. *אם לא שמתי את זה בפורום המתאים אני מצטער.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני פותח אתר וסוגר את האקספלורר מנסה לפתוח משהו לא הולך ואחרי כמה שניות זה רגיל כאילו לא קרה כלום תודה לכול העונים