Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה, החלה עליה קלה לביקוש מערכת ההפעלה VISTA בקרב האנשים בעקבות ירידות המחירים של המחשבים. כיום בשביל להפעיל מערכת הפעלה ויסטה דרושה השקעה לא גדולה. מה המינימום של חומרת המחשב שאתם ממליצים לאנשים בכדי להפעיל ויסטה, בצורה טובה וללא תקיעות ובעיות מסויימות. ולא מה שרשום במיקרוסופט, כי זה לא נכון ! אומנם המערכת עובדת אבל בצורה שכדי לוותר עלייה .. תודה, אמיל.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איזה מערכת הפעלה הכי כדאי להתקין על ה amd 64 bit xp pro xp 64 bit תודה !
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
ברשותי מערכת הפעלה XP HOME ומותקן בו מודם פקס. בכל פעם שאני שולח פקס רק הפקס הראשון עובר והשני כבר לא... כלומר אם אני רוצה לשלוח שני פקסים אני צריך לשלוח את הראשון לעשות אתחול למחשב ואז לשלוח את השני. חשוב לי לציין שבקבלת פקסים אין כלל בעיה. והחלפתי את המודם ועדיין הבעיה קיימת. מודה מראש לכל מי שיעזור. תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם מהי הגירסה של java ל win xp64bit תודה אשמח ללינק
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
מה יותר טוב Xp professional או xp home edition? ומדוע?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני צריך לפרמט מחשב ולשמור את המועדפים של האקספלורר איך אני עושה את זה?(לפרמט אני יודע)
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
בכל פעם שאני פותח מסמך או עושה "עיון" וזה תוקע את המחשב ל-40 שניות איך מבטלים?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אז ככה אני לא רוצה לפרמט את ה windows שלי רק בגלל הבעיה המוזרה ביותר הזאת, בעבר התקנתי תוכנות של מצלמה שעושות כל מיני אפקטים אז צצה הבעיה הזאת.. שאני מפעיל מצלמה לא משנה מה,תוכנות מסרים או הכל.. זה מראה לי פסים מוזרים כאלה כמו של טלויזיה.. הינה תמונה : אין לי שום תוכנת מצלמה יותר של אפקטים וחיפשתי הרבה במחשב... אני כבר אובד עצות,סרקתי עם עשרות תוכנות של אנטי וירוס,ושל ספוויאר... פשוט עשרות. ניסיתי גם להחליף מצלמה וזה לא עזר תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום .. ברשותי וינדוס ויסטה והוא קרס אחרי ניתוק מהחשמל לא עולה בשום מצב ואין דרך לשחזר... התקנתי וינדוס 7 בנסוף על הויסטה ,רציתי לשאול עם אני יכול להעתיק את הקבצים דרך הוינדוס 7 תודה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
כשיש ויסטה ורק כונן אחד? אני רוצה את האפשרות לזנוח את 7 מתי שבא לי ולחזור לויסטה.
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
צריך עזרה בבעיה עם חשבונות משתמשים בWINDOWS XP יש לי מחשב אישי שמשתמשים בו גם ילדי למשחקים וסרטים. מכיוון שיש לי דברם אישיים במחשב ווגם לא רציתי שיהרסו לי את המחשב ע"י התקנת משחקים ותוכנות ללא בקרה החלטתי לפתוח חשבונות ושהילדים השתמשו רק בחשבונות מוגבלים. הבעיה היא שבתור משתמשים בחשבון מוגבל, לאחר שהילדים משחקים במחשחקי המחשב ורוצים לבצע שמירה, המחשב לא נותן להמ, יש לי גם תוכנה ללימוד שיטה עיוורת שלכל ילד יש כמו חשבון שלו והמחשב שומר לו את השלב שבו הוא נמצא בלימוד, וגם את זה כעת המחשב לא נותן לשמור. מערכת הקבצים של המחשב היא NTFS השאלה שלי האם זה ניתן לפיתרון שמצד אחד יהיה לילדים חשבון מוגבל שלא יוכלו להתקין תוכנות ושיהיו מוגבלים מלראות את הקבצים האישיים שלי ושמצד שני במש…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
נתקלתי בתקלה מוזרה בחלונות 200 פרו פתאום ללא סיבה הכל עולה יפה אך כל האיקונים על המסך להוציא הקבועיפ של מיקרוסופט אינם בתוכניות נעלמו רוב התוכנות (הן נמצאות פיסית ) ניסיון להפעיל תוכנות מלמד שכאילו נמחקו מהרגסטרי וכאילו הרגסטרי הלך לאחור או שונה גם דק וטסון עולה מידי פעם המחשב מוגן באנטיוירוס פייאר וול ואנטי מרגלים למה ? איך מתגוננים מזה ?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
האם משהו יודע כייצד ליצור silent install לתוכנות בWINDOWS
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה אחי החכם החליט לבטל את ה אנטי וירוס שלו בגלל שהוא "מאט" אותו ולעשות כל מיני ניסיונת אם המחשב תוצאה יש מאל וירוסים וחוץ מ SAFE MOD שום דבר לא עולה.. אנחנו רוצים לעשות שיחזור מערכת כדי שהוא יכול להכנס במצב רגיל אך אין גישה מהSAFE MOD ניסיתי כבר לעשות F8 ואז לטען את ההגדרות החארונות שפועלות במצב תקין.. לא עבד וכדומה מישהו מכיר פקודה/דרך לשחזר את המצב לקדמותו דרך ה SAFE MOD או משהו דומה.. שוב אין לי גירסה לSTART הרגיל המחשב פשוט ניתקע ב "טוען את ההגדרות האישיות שלך" אין לי את הדיסק של ה WINDOWS.. תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי לדעת אם אני יקנה מפתח מקורי של WIN7 ULTIMATE נגיד... ויכניס אותו בווינדוס שלי עכשיו שהוא לא מקורי... זה יהפוך אותו למקורי?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קיצר סיפור ארוך בקצרה התחיל לי פתאום סיפור מוזר האקספלורר (לא הדפדפן) קורס לי פתאום ומפעיל את עצמו מחדש אחרי כמה דקות, המחשב קורס ומפעיל את עצמו מחדש מה הסיבה לכך? ואיך לעזזל אני פותר את זה?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
ניסו לעזור לי בפורום אחר ולא עזרו, אז ככה יש לי windows xp pro hebrew כן קיים דבר כזה... אז בבקשה נסו לעזור לי בעברית.... אז ככה אני מנסה לעשות כיבוי למחשב והוא רושם לי "כעת ניתן לכבות את המחשב" ולא מתכבה אני צריך כל הזמן לכבות אותו ידנית וזה מבאס כי יש לי מחשב ממש טוב כפי שניתן לראות... אז בבקשה תעזרו לי... :-\
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הם ההגדרות שאני צריך לתת בוויסטה ובאקס בוקס 360 בישביל להפעיל את windows media center?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, במהלך העבודה על המחשב אני מבצע חיפושים שונים של קבצים מכל מיני סוגים, כרגע אני עובד עם ויסטה וצורת החיפוש שם לא ממש נוחה לי, החיפוש בחלונות XP (זה עם הכלב מהצד) היה לי נוח הרבה יותר (אפשרות לחפש רק קבצי WORD או רק קבצי P.POINT וכו'), האם יש איזו תוכנה שמאפשרת חיפוש בויסטה בצורה דומה לזו שהייתה ב - XP? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות כאזאת ואם כן - איך? אם לא - האם יש דרך להסיר את כל התוספות (אבטחה וכו') שהוספתי לדפדפן במשך הזמן דרך אתר Windows Update. בקיצור ולעניין - אני רוצה להגיע למצב של IE כמו שהוא היה כשהתקנתי את WIN. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המחשב החדש שלי והתקנתי ויסטה.. יש לי הארד דיסק של 596GB ..פיצלתי אותו בעזרת התוכנה המובנת של ויסטה ל C : 362GB D : 233GB זה מה שהוא נתן לי ....אני רוצה שבכונן סי יהיה רק 50 גיגה וכל השאר בכונן די איך עושים את זה ???
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
hi, i have some files and folders in my comp i want to delete and i just wanna make sure its ok the first ones are called like long names and numbers like "d0be9c93011bc1b505" and are probably related to windows update... like a temp folder... i see SP2 folder in it... and i dont want SP2... it has another file called update in it... so is it ok to delete it if i dont want SP2? also a folder called temp, which must be a temp folder proabaly winupdate too. WUTEMP folder too... another folder is the "Movie Maker" folder and "MSN" folder in Programfiles. im not using them so is it ok to delete? it is telling me that if i delete it some things may not work. also the Messenge…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כל פעם הוא נותן לי את ההודעה הזאתhttp://img208.imageshack.us/img208/120/234234sadaszg0.jpg...לא משנה מה מחובר...(DOK, MP3,פלאפון) ושם תוכנה לא מבצעת שימוש בחומרה הזאת(לפחות לא בידיעתי) למישהו יש פיתרון לזה? :-\ תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
תגידו חבר'ה ! אני משתמש בויסטה שיש בה DIRECTX 10 מובנה כבר , אבל אני מעוניין להתקין משחקים קצת ישנים שדורשים התקנה של DIRECTX 9 האם להתקין אותו או שזה יהווה התנגשות בין שתי הגרסאות או מה לעשות ?? :s05: תודה לכולם שי
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-