Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
נלעם לי הסרגל ב "מחשב שלי"וכל תיקיה של TOOLS FILE SAVE וכו קליק ימני להוספה לא עוזר
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מופיעה לי כל הזמן ההודעה הבאה ואז הEXPLORER מוסר ואני צריך לעשות משימה חדשה ולהעלות אותו שוב. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
המערכת שלי היא ויסטה ביזנס, וברצוני לשדרג אותה לאולטימייט, האם יש דיסק מיוחד שעושה את העבודה ?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
-
-
יש STANDART יש WEB ויש ENTERPRISE. תודה. אני באמצע לימודי MCSA ואני רוצה להתאמן בבית. בכלל, מה ההבדל בין גירסת השרתים הזאת לגירסת ה PRO הרגילה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז ככה.. פרמטתי את המחשב (כונן C) הפרמוט היה טוב, הוא העתיק קבצי מערכת, הפעיל מחדש את המחשב ואז מגיע השלב של טעינת הוינדוס ומה שקורה זה שבמקום שיעלה לי המשך ההתקנה של הוינדוס, הטעינה פשוט נתקעת ואין מה לעשות. ניסיתי לפרמט שוב בערך 7 פעמים. העלתי את המחשב עם miniPE והעברתי את הגיבוי לכונן C ואז פרמטתי את כונן D כי חשבתי שאולי הבעיה היא בכונן C אבל גם בהתקנה בכונן D הטעינה נתקעת ואין מה לעשות. אני צריך עזרה דחופה! מה אני עושה?.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
טוב, אז התקנתי WIN XP חדש ובהגדרות של השפה נראה לי שסימנתי איזה משהו של UNICODE או משהו במסך ההוא, ועכשיו מוצגים לי כל מיני דברים לא טוב, כמו למשל: http://www.geocities.com/hurricaneil2000/312214.JPG גם מופיע חלק בג'יבריש, וגם הכתב כאילו גדול מדי ואני לא יכול לראות את כל מה שכתוב.. וזה בכמה מקומות ככה.. רעיונות איך לפתור מישהו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי עושה בעיות וזה מעצבן אותי אז נשאר לי דיסק וינדוס ברוסית מדוד שלי ואני לא רוצה להתקין וינדוס מהתחלה רק לעשות repair,אבל הבעיה היא שאצלי המחשב בעברית!!! אז יהיה בעיה?זה ישנה לי את השפה?יגרום לי לבעיות?אני אצטרך לעשות גיבוי?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
עשיתי עידכון של הווינדוסואחרי הריסטרט אני בא להעלות את הקאזה אני רואה אין קאזה!!איזה מוזר!! קיצר התקנתי שוב קאזה אני מעלה את הקאזה והיא לא מתחברת! יש לי SP1
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הכנסתי דיסק של וינדוס עשיתי ריסט למחשב באתי לעשות פירמוט אבל המחשב מראה על שגיאה הוא אומר שאין דריבר של דיסק קשיח במחשב משהו כזה והוא נותן לי אפשרות אחת של לצאת מהמסך של הפירמוט, מה אני צריך לעשות? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני מניח שזאת בעיה ברג'יסטרי אבל אני לא ממש יודע מה לעשות סתם ככה המערכת במצב רגיל עולה רגיל אבל בSAFE הוא עושה מסך כחול ומתנתק איך מתקנים ? (עוד דרך חוץ מסריקה גם זה לא עזר)
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
איך אני מחליף מאנגלית לעיברית ????
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
האם ניתן להפעיל disk-on-key במערכת windows NT? איפה אפשר למצוא דרייבר בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אני משתמש ב - Windows XP Pro (מותקן בו SP2) ויש לי בעיה . כשאני מכניס דיסק לצורב (DVD) או לכונן הם קוראים אותו, רק ב - Windows, איפה שאמור להיות השם\האייקון של הדיסק שאני מכניס אין לא את האייקון ולא את השם של הדיסק . יש את השם של הכונן לפני הכנסת הדיסק, וזה גם לא מעלה לי התקנות ב - Autorun . אני צריך להכנס לקובץ Autorun.exe כדי שהתקנות יעלו (אני יודע שאפשר פשוט להכנס גם ל - Install.exe אבל לפעמים צריך גם את המסך שעולה עם ה - Autorun) . אני לא זוכר איך זה קרה, זה קרה בערך לפני חודש . תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר את המשתמש לאחר מספר דקות ללא שימוש, אל מסך הפתיחה של חלונות. שומר מסך יכול להיות פתרון טוב, אבל הוא צורך המון משאבים. האם יש למישהו שומר מסך "לייט" שחור לגמרי או פתרון הולם שיעביר את המשתמש אל מסך הפתיחה?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא זו... בתמונה למעלה אתם רואים את ההודעה שאני מקבל מידי פעם על הצג... אם אני לוחץ על OK אז פתאום הוא עובר לספירה לאחור לפני שהמחשב עושה לעצמו ריסט בדיוק כמו בבלסטר... עשיתי אלף ואחד בדיקות ועשיתי UPDATE לאנטיוירוס שלי... "פנדה" והוא לא מוצא כלום.... מה לעשות??? בתודה אלעד
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך, רכשתי XP SP2 - 32 ביט כמובן. עכשיו הכל עובד מצויין, רק כשאני מנסה לעשות עידכונים זה מתחיל להוריד את העידכונים ואז אומר לי "לא הייתה אפשרות להתקין חלק מהעידכונים" ונותן לי רשימה של איזה 100 עידכונים, שזה בעצם כל העידכונים. כי בהתחלה רשום יש 21 עידכונים חדשים, ואז אחרי כמה שניות זה רושם לה היה אפשרות להתקין את חלק מהעידכונים, העידכונים הבאים לא התוקנו, אני סופר זה 21 עידכונים, וככה כל הזמן כל יום אני מנסה לסדר את זה או לעשות משהו וכלום לא עוזר. דיברתי גם אם מיקרוסופט אבל הם לא עונים לי במייל וכשדיברתי איתם בטלפון הם אמרו לי נשלח לך מייל עם הפיתרון - והם לא שולחים :\ כך שאני לא יודע מה אפשר לעשות. מישהו נתקל בבעיה ויודע כיצד לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
ברשותי מעבד e8400 core 2 duo וווינדוס xp home ובאתר של מיקרוסופט כתוב שלגרסת ההום אני יצוטט, בסעיף- "תמיכה מדרגית במעבדים - תמיכה עד לרמה של ריבוי מעבדים דו-כיווני". אין תמיכה בגרסת ההום ובגירסת הפרו יש. האם זה לא תומך בליבה כפולה כמו שכתוב אשמח לתגובות..
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, לא מזמן עברתי לוויסטה מה-XP שהיה לי. ה-XP היה מותקן על כונן D והתקנתי את הוויסטה על כונן C. אחרי שמחקתי את ה-XP ופרמטתי את הכונן שהוא היה מותקן עליו, עדיין בעליית המחשב יש לי אפשרות לבחור בין וויסטה לבין "גירסא קודמת של ווינדוס". איך אני מוריד משם את האפשרות של הגירסא הקודמת? הרי המערכת כבר נמחקה והכונן שלה פורמט. איך זה הגיוני שזה עדיין שם? תודה רבה... (:
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום. איך אני יכול לבטל את הסקריפטים בהפעלת WIN2000? אני מדליק את המחשב ומגיע לWINDOWS נפתח החלון שכתוב בו מחיל מדיניות אבטחה ואז באותו חלון כתוב "מפעיל קבצי SCRIPT להפעלת המערכת" יש איזושהיא דרך לדלג על שלב זה של ההפעלה???? ממה שאני יודע שדרך הרשת המחשב מקבל את הסקריפטים, יש דרך למנוע זאת חוץ מלנתק את הכבל?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה נעלמה לי התוכנה windows picture and fax viewer יש לי WIN XP עכשיו אני לא יכול ליראות את התמונות שיש לי במחשב בקטן לפני שאני נכנס לתוכנה אחרת אשמח עם מישהו יודע איך מחזרים אותה? תודה מראש!!!!
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על קובץ מסוים עם מקש ימני בעכבר נפתח תפריט כזה: פתח, פתח באמצעות.... עכשיו, הבעיה שלי היא שנוספה שורה מוזרה לתפריט הזה (כנראה מאיזושהיא תכנה שהתקנתי, בידיעתי או לא בידיעתי....) ואני מעונין להוריד אותה... גם הסרה של כל התכניות המוזרות שהיו לי במחשב לא עזרו, והשורה הזאת לא יורדת מהתפריט, וגם פשוט לא פעילה שאני לוחץ עליה (יש EROR כזה שאני לוחץ) האם ניתן להוריד את השורה הזאת ? אם כן איך ניתן לעשות את זה? תמונה של השורה (בכחול): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קבצים של EXE לא נפתחים ומותקנים, בגישה לאתרים מסויימים הדפדפן נסגר מעצמו, גם ה- IE. וגם, בסריקה של טרוייאנים על המחשב עם הסופר אנטי ספייוואר, מתגלים כמה דברים בהתחלה גם בממורי וגם ברג'סטרי, ואז המחשב מאתחל את עצמו לבד. ניסיתי גם בסייפ-מוד, קורה אותו דבר. עזרה בבקשה תודה לכל ועוד משהו, אין לי גישה לאנטי וירוס. הוא לא מגיב. נסיתי להתקין מחדש, להסיר ולהתקין מחדש וכלום. גם ניסיתי ללכת לאתר להוריד קובץ חדש וכלום, הדפדפן נסגר לי עוד לפני הגישה לאתר.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-