עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי מחשב חדש אז לא הגיוני לי לעדכן ביוס וכל העסק הזה לוח אם של GIGABYTE GA73PVM-S2H אני רוצה להתקין ויסטה במקום ה XP העברתי את אופציית ה FIRST BOOT ל CD/DVD וברגע שהוא עולה לי ומבקש PRESS ANY KAY בשביל להריץ מה CD/DVD אני מקבל את ה NTLDR IS MISSING האמת השתגעתי כבר מישהו יכול לפתור לי ת'בעייה ?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  2. לאחר : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346616.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346183.0 הצלחתי להעיף את klif.sys (אני אפרסם הודעה איך מטפלים בזה כהמחשב שלי ולא במחשב שאני משתמש עכשיו יתוקן) עדין לא הצלחתיעשות repair. בכל מקרה, המחשב נטען, אני מגיע למסך שאפשר לבחור או מצב בטוח או מצב רגיל או מצב של הגדרות קודמות. בכל פעם שאני בוחר באחד מהם, המסך טעינה של XP עולה, לאחר הטעינה יש מסך שחור - וככה זה נשאר. מה לעשות? עשיתי CHKDSK דרך דיסק ההתקנה של XP וזה לא פתר את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  3. Started by navk2,

אני כנראה הולך לקנות את ה- G86 ומישהו אמר לי שלא כדאי כי אם יהיה לי ויסטה אז תיהיה בעיה בגלל ראם ואם יהיה לי XP אז אני לא אנצל את ה- DX10 ! עכשיו אני שואל אם יש אפשרות או שאני אהיה בויסטה והיא לא תדרוש הרבה זכרון , הכוונה זה אם יש אפשרות לבטל את כל האפקטים של ויסטה עד כדי כך ש- ג'יגה וחצי יספיקו כדי לשחק בכל משחק חדש . ערכתי !

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  4. כלומר, אם קניתי את החבילת שידרוג, התקנתי על מחשב ואז קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את הווינדוס? או לחילופין התקנתי על מחשב אצל ההורים ועכשיו אני רוצה למחוק משם ולהעביר למחשב שלי?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  5. אני לא יודע איזה מערכת קבצים קיימת בויסטה , אם יש לי קונן של NTFS , אז הקבצים שלו יעבדו אם אני פשוט אחבר אותו למחשב של ויסטה, או שצריך למחוק אותו מחדש?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by Imtheman,

משום מה הexplorer תופס לי 100% מהCPU עשיתי בדיקת וירוסים בדיקת SPY WARE וכלום הכל נקי . כשאני סוגר את התהליך ופותח חלון דרך חלון המשימות (כמו עכשיו ) הכל עובד בסדר . למישהוא יש רעיון מה הבעיה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by מאור247,

אם יש לי לדוגמא שני כוננים קשיחים: 1) כונן קשיח א' 60 ג'יגה 2) כונן ב' קשיח 40 ג'יגה כשאני מפרמט ומחלק למחיצות ..... איך אפשר לעשות שכונן קשיח א' יהיה כמחיצה אחת של 60 ג'יגה וכונן קשיח ב' יהיה כמחיצה שנייה של 40 ג'יגה??

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by coorva,

יש לי בעייה כשאני רוצה לכתוב מיכתב באנגלית בחשבון דואר שלי בוואלה, המילה נירשמת הפוך. לדוגמא המילה teacher נרשמת לי rehcaet גם כשאני מזיז את הסמן לכתיבה משמאל לימין זה לא פותר את הבעיה. בכל אופן, אם למשל אשלח לעצמי דואר, אראה את המילים באנגלית כמו שצריך ולא במהופך. התופעה קיימת רק בעת כתיבת מיכתב. גם ניסיתי לשחק עם ה- encoding אך הבעיה לא ניפתרת. אשמח לקבל עזרה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. Started by davidcohen,

מה המצב אנשים, Direct X 10 יפעל על Windows XP 64Bit או רק על Windows Vista ? תודה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  10. אם לוחצים DELETE.. זה פשוט לא מגיב ראיתי פעם אשכול על זה אבל לא התייחסתי ועכשיו אני לא מוצא בחיפוש אף אשכול

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by BIR,

cant see hebrow in the windows and i dont have the intalldisk of the windows plz give me link to heb or somethink tnx alot

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by Aviv C,

מה זאת בדיוק דחיסת הקבצים הזאת ב- Windows? היא טובה?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  13. אפשר עזרה? אני צריך את זה לילדים...

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by DJO,

אהלן, אני משתמש ב XP SP1. מזה כמה חודשים יש לי בעיה בפתיחת קבצי ZIP, אינני יודע לומר בדיוק לאחר מה הבעיה החלה. כאשר אני נותן לחיצה כפולה או לחיצה ימנית על קובץ ZIP שבדסקטופ או דרך ה EXPLORER שום דבר לא קורה. בנסיון הראשון לאחר הדלקת המחשב, המחשב 'יחשוב' למאית השנייה אך לאחר ניסיון זה פשוט דבר לא יקרה לאחר לחיצה כפולה. אני משתמש ב WINRAR ואם אני פותח את התוכנה ודרכה את הקובץ אז כן יתאפשר לי לעבוד על הקובץ. ניסיתי הרבה דברים, החלפת תוכנת ARCHIVING, לעשות אסוסיאציה מחדש של הקובץ, בדיקת התקינות ב HKEY_CLASSES_ROOT וב- FOLDER OPTIONS -> FILE TYPE. ניסיתי אפילו למחוק לגמרי את הרשומות הללו שמקשרות את ה ZIP אבל גם שהקובץ כביכול אינו מוכר, לחיצה כפולה (או לחיצה ימנית) לא עושים …

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by Refaelo,

הורדתי את msn messenger כך שהוא לא יעלה ברגע שהווינדוס עולה (עשיתי את זה דרך msconfig ) אבל כל פעם זה חוזר ,אני מבטל ואחרי כמה זמן זה חוזר יש למישהו רעיון למה זה קורה ואיך פותרים את הבעיה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  16. Started by Nihility,

הנה רשימות של תוכנות שעובדות על ויסטה. Applications Certified for Windows Vista as of 7/31/08 http://itsvista.com/2008/10/applications-certified-for-windows-vista-as-of-73108/ Applications Compatible with Windows Vista as of 7/31/08 http://itsvista.com/2008/10/applications-compatible-with-windows-vista-as-of-73108/ Compatible אומר שהיוצרים של התוכנה מצהירים שהתוכנה עובדת עם ויסטה. תוכנות אלה לא עברו בדיקה על ידי מיקרוסופט. Applications that Work With Windows Vista as of 7/31/08 http://itsvista.com/2008/10/applications-that-work-with-windows-vista-as-of-73108/

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by kingpin,

מי שיודע איך להגיע ל C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp יש שם את התקיה temp שלפעמים גודלת לי ל 700 מגה וזה לא התקיה של הקבצי אינטרנט הזמניים היא שומרת שם ביכלל קבצים של תוכנות שאני היתקנתי וכאלו מישהו יודע איך מבטלים את הגיבוי הזה ?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  18. יש לי 4 ליבות של e6600 ..

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  19. Started by Jesper,

אני בטוח שהנושא נטחן פה בלי סוף, ובאמת(!) שלא התעצלתי לעשות חיפוש ולקרוא הודעות. אבל כמה שקראתי ממש לא הצלחתי להבין על מה אתם ממליצים. חלק אומרים ככה וחלק ככה ולרוב אלו ויכוחים מאוד דביליים. המצב הוא כזה - יש לי בבית 2 מחשבים, בישן מותקן XP SP2 ובחדש שקניתי לפני חודשיים יש ויסטה. למרבה האבסורד הישן עם ה-XP מתפקד הרבה יותר טוב. כמובן שלמחשב החדש עם הויסטה יש נתונים טכניים הרבה יותר טובים וזה מורגש כשמריצים אפליקציות מרובות וכאלה. אבל הרושם המתקבל הוא שהויסטה מסבכת את העניינים. יש באגים, המערכת מסורבלת יותר, ובגדול אני ממש לא מרוצה. האם ה-SP1 הולך לשפר את הויסטה משמעותית ולהציב אותה כמתחרה ראויה ל-XP או שאין טעם לחכות וכדאי לעבור ל-XP? ובואו נשאל ככה - אם היה לי מחשב חדש (ע…

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  20. אני רוצה שהכחול מאחורי האיקון יעלם. איך אני עושה את זה? http://img441.imageshack.us/img441/525/52437456tq7.jpg

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  21. שלום לכולם, אני טכנאי מחשבים, ובמהלך תיקוני המחשבים שאני עושה אני ניתקל בהרבה מחשבים (נייחים וניידים) שזקוקים לפירמוט. הבעיה היא שרוב הלקוחות שלי קנו את המחשב שלהם כשהווינדוס כבר מותקן מראש (OEM) כשהסיריאל מודבק על המחשב אבל אין להם דיסק התקנה של מערכת ההפעלה. כשאני מתקין את הווינדוס בעזרת הדיסק החוקי שלי, ההתקנה לא מזהה את הסיריאל החוקי של הלקוח. הדיסק נעול רק לסיריאל שלי. רציתי לדעת עם קיימת גירסה של וינדוס שבה אני יכול להזין כל סיריאל (חוקי כמובן) לכול מחשב. תודה לכול העוזרים[br]פורסם בתאריך: 07-05-2009, 08:13:37 טוב, הבעיה ניפתרה, אפשר להתקין את מערכת ההפעלה עם הסיריאל של הדיסק ואחרי ההתקנה לשנות את הסיריאל לסיריאל המקורי של הלקוח (שמודבק על המחשב)צריך רק לוודא שהגירס…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by club_501,

?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  23. אהלן חברים, עשיתי לי היום פרטישן חדש ויצא שהוא מסומן באות F... זה לא כיף כשפרטישן אחד של ההארד דיסק הוא C והשני הוא F, אז רציתי לדעת האם אני יכול להחליף בין הכונן CDRW שלי (שנקרא D) לבין הפרטישן החדש (שנקרא F) באותיות...? אשמח לדעת איך עושים זאת, המון תודה, ניר.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by Belgia,

התקנתי XP על מחיצה נוספת בהארד דיסק נוסף שיש לי על המחשב,והוא עבד, עכשיו,אחרי אתחול מופיעה לי השגיאה שווינדוס לא יכול לפעול כי חסר קובץ בתקייה system32 בשם hal.dll ,ושעליי להתקין מחדש עותק של קובץ זה . נכנסתי מהעותק הראשון של הXP שיש לי על המחשב ונכנסתי לתקייה המדוברת(בתוך ספריית הווינדוס של העותק החדש של הXP כמובן) והקובץ נמצא שם. ניסיתי בכל זאת להעתיק את הקובץ מספריית system32 של הווינדוס הישן את ספריית הsystem32 של הווינדוס החדש אבל שוב מופיעה אותה השגיאה. מה לעשות ? :s05: :s05: :s05:

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by Sman,

בוקר טוב חברים, יש לי בבית Vista SP1 הכל רץ חלק ועובד אחלה, בגדול אני ממש מרוצה. רק מה? התחילה לי בעיה מוזרה שאני לא יודע מתי בדיוק היא התחילה, והבעייה היא: המחשב כבוי, אני מדליק אותו, הכל אחלה, המערכת עולה מהר וחלק, הכל טוב. הבעיה מתחילה ברגע שאני עושה ריסטרט, המערכת יורדת טוב, מגיע המסך הרגיל של ה BIOS ואז כשהמערכת אמורה לעלות מחדש לפני המסך בוט של VISTA אני מקבל מסך שחור בלי שום סמן מהבהב וככה זה נשאר. שמתי לב שאם אני משאיר את זה ככה אני שומע את המאוורר של הספק מתחיל להעלות קצב (נראה לי שהמעבד עובד יותר חזק). הבעיה נפתרת ברגע שאני מכבה את המחשב, ומדליק שוב, המערכת עולה סבבה כמו בפעם הראשונה... מוזר לא? יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים