עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by idofr,

אז ככה הפעלתי אותו הוא פעל טוב וניראה לי שהוא כיבה את עצמו או משו כזה ועכשיו הוא לא מקשיב לי יותר :-[ מישו יודע למה מה זה יכול להיות????

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  2. אני לא כ"כ בטוח שזה קשור לפורם אבל יש לי בעיה עם העברית במחשב מה שקרה זה שפירמתטי את המחשב ושכחתי להתקין עם ההתקנה של הוינדוס את העברית אז התקנתי את זה אח"כ ואני יכול לכתוב ולראות אבל לפעמים למשל שאני מוריד תרגום של משהו או אוואי בעברית באי סי קיו אני לא יכול לראות זה מראה לי את זה בג'יבריש כזה. אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה אז אני אודה לו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by Wiz01,

קודם כל שהמחשב עולה אז יש כזאת הודעה של הלוח אם ורק אם אני לוחץ F4 הוינדוס עולה, איך אני מבטל את זה? (זה התחיל לקרות לפני יומיים בערך) עוד דבר קטן זה שהוינדוס מבצע סריקה לשגיאות בהתחלה לפני שהוא עולה הוא אומר לי שהוא לא הצליח למצוא את הקובץ autoChk.exe שנמצא בC:\Windows\System32 והוא שם חוץ מזה שאני מנסה לעשות סריקה ידנית (לחצן ימני על הכונן ובדוק לשגיאות בכונן) זה לא עובד . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  4. WIN XP מחקתי קובץ אחד שהיה בתקיה C:WINDOWS/SYSTEM32/DRIVERS/ETC אני חושב שלקובץ קראו HOST ... לקבצים האלה אין סיומת ... נשארו לי "SERVICES" "PROTOCOL" NETWOKS" ו "LMHOSTS" ותקובץ שאני חושב שקוראים לו "HOST" מחקתי...אם מישהו יכול בבקשה להעלות את הקובץ לפה או להגיד לי איך לתקן ..אני אודה לו מאוד אני לא יכול לגלוש לרוב האתרים כמו גוגל ויאהו או להתחבר לאייסיקיו ולמסנג'ר ...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. חבר שלי קנה מחשב חדש והתקנו עליו ווינדוס XP ועכשיו כל פעם שהווינדוס עולה בהתחלה הוא עובד נורא לאט, למשל שמנסים לפתוח את ה"מחשב שלי" מופיע כזה פנס שמחפש ולא רואים שום דבר וגם שלוחצים על מאפיינים כדי לראות את ההגדרות של הכרטיס מסך ושל כל הדברים שנמצאים במאפיינים לוקח לזה הרבה זמן להעלות את זה אבל אחרי כמה דקות המחשב כאילו "משתחרר" ופתאום הוא פועל טוב והכל מהיר. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה של דריברים אולי וניסיתי להוריד דריברים אבל זה לא עוזר. יכול להיות שזאת בעיה של החומרה בכלל? המחשב זה: AMD 2800+ ABIT Nf7-S TWINMOS 512 MB 400 MHz WD 120 GB 7200 RPM 8MB BUFFER Gigacube RADEON 9600XT תודה.

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אז ככה לפני מספר ימים איזו תוכנה מעצבנת השתלטה לי על המחשב ושינתה לי את דרף הבית לכתובת הזאת res://myopg.dll/index.html#96676 כאשר אני פותח את IE היא יוצרת לעצמה גם שני קבצי EXE ברגע שאני מוחק אותם מהמחשב היא יוצרת חדשים עשיתי עם נורטון סריקה מלאה מחקתי את הכל שניתי חזרה את דף הבית לBLANK אבל עדיין כל פעם זה חוזר מישהו נתקל בזה יודע איך למחוק את זה ? נ.ב באתר של נורטון היה רשום לגבי זה וכניסה לREGEDIT נכנסתי אבל הערכים שהיו רשומים באתר ושצריך למחוק אותם לא נמצאים שם מקווה שתוכלו לעזור לי להסיר את הדבר המעצבן הזה

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  7. שלום לכולם תראו מה קורה לי לוינדוס כול פעם שאני מפעיל סרט [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  8. Started by Arziv,

שלום לכולם, חוץ מלמחשבי... :-[ האח האדיוט שלי החליט שפרצו לנו למחשב וריסטרט את המחשב אחרי שהמחשב עולה הוא כותב שהקובץ הבא חסר או פגום: C:/WINDOWS/SYSTEM32/c_1255.nls עכשיו, הוא כותב שההתקנה של XP PRO תוכל לתקן את הקובץ האם הפתרון היחיד הוא התקנה מחדש של הווינדוס? תודה לעונים...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by shanibh,

שלום...יש לי בעייה ב-internet explorer לפעמים, שזה דיי הרבה...לחיצה על לינק מפילה לי את האקספלורר הוא נותן לי הודעת שגיאה...הרגילה של מיקרוסופט...וסוגר לי את הדפדפן יש לי WINDOWS XP, עם INTERNET EXPLORER 6 יש רעיונות מה הבעיה ואיך להפתר ממנה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. קודם כל שלום לכולם,אני חדש במערכת הפורומים,ואשמח אם תוכלו לעזור לי. ולבעייתי: אני מעוניין להתקין מערכת win xp pro על מחשב בבית שבו מותקנת מערכת ווינדוס 98. החלטתי לפרמט ,ולהתקין את הווינדוס אקס פי בעזרת הדיסק הפעלה. כשאני מכניס את הדיסק והמחשב עולה אני מבקש ממנו boot from CD ואז אחרי זמן מה ,מתקבל כבר המסך הכחול של תחילת ההתקנה של האקס פי,אבל אז אני מקבל את ההודעת ארור הבאה: File\i386\KDCOM.DLL couldn't be loaded. The error code is 32768 setup cannot continue press any key to exit. חיפשתי במספר אתרים וגם בפורום פה לגבי הבעיה הזאת,ולא מצאתי אף נושא שדן בה. אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ולהדריך אותי איך לפתור את הבעיה ולא לקבל את הארור הזה. תודה,עומר.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  11. יש לי מחשב של INTEL מדגם 386 ומותקנת עליו מערכת ההפעלה Microsoft Windows 95 והאינטרפייס שם הוא ברוסית ולכן אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין Microsoft Windows 95 עם אינטרפייס אנגלי או אפילו עיברי אם אני ימצא רק יש לי בעיה אחת שאין לי את הדרייברים של כל הכרטיסים שמותקנים על אותו מחשב ... לכן השאלה שלי היא האם יש איזושהי דרך לגבות את כל הדרייברים של כל הכרטיסים המותקנים על המחשב ולהחזיר אותם לאחר הפרמוט והתקנת המערכת באנגלית ????????????

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by nadigold,

היי אנשים, שמעו הפעלתי הרגע את המחשב מחדש ויש איזה הודעת שגיאה כזאת: http://planet.nana.co.il/llcoolj2004/SS.JPG http://planet.nana.co.il/llcoolj2004/SH.JPG את האמת זה כבר ככה יומיים בערך תמיד שאני מדליק ת'מחשב זאת ההודעה שאני מקבל... מה הבעיה?

13. לצורך שליטה על הווליום אני משתמש בדרך כלל בגלגלת הווליום של מקלדת הלוגיטק. לאחרונה הגלגלת הפסיקה לשלוט בעוצמה וגיליתי שרק הזזת הסליידר של יישום אאודיו (כל יישום שהוא) השפיעה על העוצמה. בדיקה העלתה שסליידר של ה"מאסטר ווליום" אינו משפיע על העוצמה וזו מושפעת רק מהסליידר של ה wave. מאחר שהמקלדת מקושרת לסליידר הראשי וכך גם ה"ווליום קונטרול" אין למעשה דרך לשלוט על עוצמת השמע אלא ישירות דרך יישום האאודיו או וידאו בלבד. ביצעתי שוב עדכון דרייברים של הכרטיס קול והמקלדת (למרות שהם היו ממילא הכי מעודכנים) כולל הסרה מלאה והתקנה מחדש. בקיצור, האם משהו מכיר את התקלה וכיצד מחזרים עטרה ליושנה. OS winxp sp1 MB GA-7N400 Pro2 כרטיס קול הבא עם הלוח

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by kingpin,

מי שיודע איך להגיע ל C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp יש שם את התקיה temp שלפעמים גודלת לי ל 700 מגה וזה לא התקיה של הקבצי אינטרנט הזמניים היא שומרת שם ביכלל קבצים של תוכנות שאני היתקנתי וכאלו מישהו יודע איך מבטלים את הגיבוי הזה ?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by liordafdi21,

שלום רב, ברשותי סרבר 2003 ואליו מחוברים עוד 20 תחנות ,התחנות בעלות מערכת הפעלה 98, כשהתחנה עולה ועושה logon לרשת אז רץ script של מיפוי מדפסות ומיפוי כוננים, רציתי לדעת מדוע כש-users עושים logon ל-TERMINAL SERVER ה-script רץ שוב והוא רושם הודעת שגיעה "1314" ומבקש שוב user name &password , וה-users מכניסים סיסמה נכונה והכל כמו שצריך, אז אני לא מבין מדוע זה קורה, ממה נובעת הבעיה. בבקשה עזרה דחוף. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by asichen,

שלום. לפני כמה ימים גלשתי באתרים ופתעום ראיתי שדף הבית השתנה לי לזה: res://msaps.dll/index.html ----------------------------------- ניסיתי לשנות את דף הבית, יש לי קובץ תיקון של הרג'אדית וג ם לא עזר, עתקנתי Adaware ו spybot וגם לא עזר. הדף משתנה לכמה זמן למה שאני רוצה ואז שוב חוזר. מה אפשר לעות בנוגע לזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  17. Started by hike101,

שלום. יש לי מחשב ביתי עם XP PRO, שנמצא מאוחרי router . פתחתי את הport הדרוש. הגדרתי אפשרות שימוש ב REMOTE DESKTOP עם אחד ה admin account של windows. כאשר אני מנסה להתחבר דרך מחשב בעבודה (גם עם XP PRO) הוא מבקש user ו password, אך הוא אינו מקבל את הסיסמא , טוען שהיא שגויה, אך כמובן שאינה שגויה. האם יתכן שיש בעיה אחרת שבגללה הוא אינו מאפשר גישה למחשב הביתי? אודה לכם על כל עזרה בעניין. תודה.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  18. Started by dvd21,

שלום לכולם צצה לי בעיה מאוד מאוד חמורה!!!! יותר נכון כמה בעיות חמורות אני אפרט 1)אני מצליח להיכנס לאתר של ווינדוס אפדייט אבל שאני לוחץ "סרוק לעידכונים" האקפלורר שלי ניתקע כליל ואז צצה לי הודעת שגיאה ("האינטרנט אקפלורר ניתקע...אנא שלח תקלה ל...בלה בלה בלה") 2)נכון שאתם רוצים להעלות תמונות לאינטרנט אז יש לכם אתר שמאכסן תמונות ובכן גם לי יש (PICTOR) עכשיו כשאתה ניכנס בפעם הראשונה הוא מתקין לך מין תוכנה כזאת שבעזרתה אתה מעלה את התמונות לאתר, תמיד זה עבד אחלה פיתאום זה לא עובד התוכנה הזאת ניתקעת לי בתחילת ההעלאה של התמונה ושוב צצה לי הודעת שגיאה(כמו בסעיף הקודם) מתי שאני מנסה לסגור את האקפלורר 3)אני לא מצליח לישלוח כלום (קבצים) במסנג'ר או באיסיקיו וליפעמים אני כותב למישהוא בא…

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  19. שלום, מישהו מכם אולי יודע איפה ניתן למצוא את הקובץ של התמונות שיש ב LOGON SCREEN או בתפריט START? או יותר נכון אץ התמונות שמגיעות עם ה WINDOWS שניתן לשים באותן מקומות. (ז"א בתמונה של היוזר) אני יודע שהשאלה היא טפשית מעט אבל אשמח לקבל תשובה...

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by Chevy,

נתקלתי בנושא הארוך, המקיף והמעולה לדעתי שמתאר המון טיפים כיצד לייעל את פעולת WinXP. http://www.cybertechhelp.com/forums/showthread.php?t=15159&page=1&pp=15

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by nissim_y,

ב xp-pro איך ניתן לתזמן ניתוק מהאינטרנט כדי להגביל שעות גלישה מפני הילדים? החיבור הוא ע"י adsl ניתוק ע"י פקודת rasdial אינה יעילה לבדה כי ניתן להתקשר שוב ע"י החייגן :

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by dvd21,

כל פעם שאני נכנס לאתר מסויים אז הקידוד משתנה לי לקישקושים ואני צריך להחזיר אותו וכך זה בכל דף באתר המסויים הזה זה קורה לי רק באתר המסויים הזה ויש לי וינדוס אנגלית ולכל האנשים האחרים באותו אתר רואים את האתר בעיברית מה לעשות????? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  23. Started by dabaz,

שלום רב, אני לא מצליח להעלות את הווינדוס במצב רגיל, רק ב SAFE MODE. הוא פשוט נתקע ב: "verifing pool dmi data" ניסיתי להפעיל את ה NERO כדי לגבות דברים, אבל מופיעה לי הודעה שחסר הקובץ win-aspi בווינדוס. עכשיו, רציתי לדעת אם הקובץ עצמו חסר בגלל שאני נמצא ב SAFE MODE או שזו הבעיה שבגללה הווינדוס לא עולה בכלל במצב רגיל. אם תוכלו לעזור לי כמה שמהר, אני ישמח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  24. שלום לכולם קבלו את הבעיה

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by .Oz,

יש לי xp בעברית ואני מעוניין להוריד מהאינטרנט חבילה של כל העדכונים. העדכונים הם באנגלית - האם יש מניעה להתקין אותם אצלי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים