Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
התקנתי היום ויסטה (כן כן חרא אבל מה לעשות......XP לא עובד עם 8GB) בקיצור עשיתי BOOT מהDVD ובמסך הראשון שהוא נותן להכניס נתונים הוא שאל על ה KEYBOARD INPUT אז שמתי עברית עכשיו כל פעם שאני נכנס לחשבון משתמש שלי (LOGG IN) בשדה של הסיסמה השפה היא עברית כברירת מחדל איך אני משנה את זה שיהיה DEFAULT באנגלית?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני אמקד את השאלה: 1. האם כל מי שיש לו רישיון לויסטה, יוכל להשתמש עימו ב WIN 7? 2. האם רק מי שקנו לאחרונה ויסטה - רק הם יוכלו לשדרג את המערכת? 3. האם מדובר רק בשידרוג או שפשוט יהיה ניתן להכניס את הקוד של ויסטה בתחילת ההתקנה של WIN 7? תודה
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה נעלמה לי התוכנה windows picture and fax viewer יש לי WIN XP עכשיו אני לא יכול ליראות את התמונות שיש לי במחשב בקטן לפני שאני נכנס לתוכנה אחרת אשמח עם מישהו יודע איך מחזרים אותה? תודה מראש!!!!
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש עם 8GB ואני מאוד מתלבט איזה מערכת הפעלה להתקין על המחשב החדש מצד אחד אני כרגע משתמש ב XP 32bit ואני מבסוט עליו מאוד ! מצד שני הבנתי מאנשים ש XP 64bit לא משהו בכלל ועושה להרבה אנשים בעיות מצד אחר יש גם את Vista 64bit ואין לי ממש מושג אם המערכת טובה ולא תעשה לי בעיות דיברתי עם חבר שלי והוא אמר לי שהוא משתמש ב Windows 2008 Server וזאת מערכת מאוד יציבה ומאוד נוחה לשימוש ולא עושה בעיות בכלל והוא אמר לי שאם אני רוצה להשתמש במערכת גם למשחקים יש אפשרות להפוך אותה לה Windows 2008 WorkStation כדי שיהיה אפשר להתקין DirectX 10 ולשחק, אני חייב לציין שאני הולך להשתמש במחשב למשחקים כבדים וכנראה גם לעריכה אני מאוד אשמח אם תוכלו להמליץ לי על איזה מערכת כדאי לי לל…
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שאלה לגבי פרימוט נייד(hp dv6630ej )בעל Vista Home Premium הגיע ללא דיסק . אין דרך להתקין את Vistaעוד פעם ?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אז אתמול הגעתי למסקנה שיש לי יותר מידי אייקונים על הדסקטופ (שכולם היו חשובים לי) אז התקנתי בפעם השניה (פעם שעברה זה היה לפני כחצי שנה) ObjectDock (הגסה המלאה) ויש לי למעלה דוק שמחולק לטאבים ושם יש את כל מה שהיה לי בדסקטופ ןלמטה יש לי דוק רגיל (לא מחולק לטאבים) שלא שמתי שם כלום ושם יש את מה שרץ ברקע שאני יוכל לעבור מחלון לחלון ואני לא יהיה מחויב להשתמש ב-Alt+Tab (את ה Start Bar הסתרתי). עכשיו אין לי שום אייקונים על הדסקטופ חוץ מהסל אשפה שלא מפריע לי שהוא שם. עכשיו, קצת משעמם פה ואני חושב להוסיף דברים אבל אני לא בטוח מה, יש side bars והתנסתי עם אחד מהם (Toosje - לא בטוח איך רושמים), קיצור, אני מעוניין בדברים כאלה, האם שי למישהו המלצות על דברים\תוכנות שיהיו על הדסקטופ שייתן …
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי במילים פשוטות מה ההודעה הזאת באה לומר לי וכיצד ניתן לטפל בבעיה זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה השבוע התקנתי ויסטה תוך כדי ההתקנה פתאום עולה לי איזה שגיאה שאומרת שאי אפשר להעתיק קבצים או משהו כזה .. מישהו יודע אולי מה הבעיה? או שאולי זה קרה למישהו ?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין כל הגירסאות של ויסה? אולטמייט,פרימיום,ביזנס,הום וכו'.. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה זאת בדיוק דחיסת הקבצים הזאת ב- Windows? היא טובה?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי קובץ AVI מעצבן שהורדתי לפני כמה חודשים ומאז אני לא מצליח למחוק אותו. בכול פעם שאני מנסה למחוק אותו קופצת הודעה שטוענת שתוכנה כלשהי משתמשת בקובץ הזה ויש לסגורה לפני ניסיון המחיקה. כיבוי והדלקת המחשב מחדש אינו עובד... אלו סתם 700 מגה נוספים על הארד דיסק (דרך אגב, גם לראות את הסרט אני לא יכול...) קיצר, יש שם איזושהי בעיה ואני לא יודע איך לפתור אותה, אולי אתם? בתודה מראש, אסף.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע הטוב הבעיה שלי היא ככה פירמטתי את המחשב לאחרונה והתעוררה בעיה מוזרה , כשאני מנסה להכנס לאפשריות של המדפסת כדי לשנות שם דברים אני מקבל את ההודע הבאה ואחר כך שאני לוחץ לו OK אני מקבל את הודע הבאה: ניסיתי להתקין את הדרייברים של המדפסת שוב בכמה דרכים ושום דבר לא עזר.. יש לי WINDOWS XP SP2 בעיברית למישהו יש רעיון אולי מה אפשר לעשות? בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
בתמונה הבאה יש לי את Download with dap,Download With FlshGet..וכדומה! אני רוצה להוריד הכול,שישאר רק ה "GetRight". אני הסרתי את כול התוכנות מ Add or remove,וזה מיתעקש לרדת לי! אאא ועוד דבר,ראיתי ב טק טיוי שיש תוכנה שמורידה את כול הגראפיקה מהאתר,זאת אומרת את כול התמונות,יש לכם מושג מה שם התוכנה? (האתר שלהם לא פועל ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לפעמים שאני מתקין מחדש רק את הדריבר של הצ'יפסט והמחשב לא עולה לי ואומר שחסר קובץ למה זה?
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האנטוירוסNORTON INTERNET SECURITY?) שלי חוסם חלק מהאתרים ואני רוצה לדעת איך לבטל את החסימה...?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, לצערי הרב דף הבית שלי השתנה לפני מס' חודשים לזה: http://search-system.com ותמיד כשאני מנסה להכנס לכתובת מסוימת בלי לכתוב http בהתחלת השורה הוא מנסה להיכנס ולחפש את הדף דרך http://ms-search.com אך לא מוצא כלום ולא נכנס לאתר המיועד. ניסיתי כל מה שאני יכול - כולל הכל, את כל תוכנות האנטי ספי שהמליצו כאן הורדתי והסרתי כל שטות שהיתה לי על המחשב, איפסתי את הגדרות הדפדפן, הוספתי מספר פעמים את קובץ התיקון של ה regedit הבא: REGEDIT4 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Start Page"="about:blank" "HOMEOldSP"="about:blank" "Search Bar"="[url]http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&ar=iesearch"[/url] "Search Page"="[url]http://www.…
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה פשר ההודעה הזאת האם היא משפיעה על שמהו? אךי פותרםי את זה? כאן בתמונה: http://planet.nana.co.il/roy_ta/1.JPG
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מערכת הפעלה XP תוכנת נורטון אנטי וירוס מותקנת ומעודכנת כולל fire wall . לא מצאה כלום . תוכנת spybot מותקנת ולא מצאה כלום בסריקות . קו adsl והבעיה : המחשב מתחבר כל הזמן לאינטרנט . לא משנה על מה אני לוחץ האינטרנט מופעל . לא משנה שאני מבטל את ההתקשרות פעם אחרי פעם ...הוא שוב מתחבר גם אם לא נגעתי בכלום הוא מתחבר לבד .הדבר קרה אחרי שניסיתי להתפטר מחלון התקשרות שהיה מופיע לי בכל הדלקת מחשב . שיניתי באותו חלון התקשרות , בהגדרות , משהו ומאז הבעיה קיימת ללא הופעת חלון התקשרות הקודם . כאילו שלחצתי dial מה עושים ??????????
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ב RUN (winver) לא כתוב איזה.. כתוב רק איזה build
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבאג שאין לי מושג כיצד לפתור תפריטים שונים כמו בתוכנות MSN PHOTOSHOP ועוד הופכים להיות בעלי כפתורים לבנים ולא אפורים בגוון הסטנדרתי וגם שלוחצים עליהם הם נעשים כזה טיפה יותר לבן מרק סביבם... משישה יודע איך מסדרים את זה ? הנה דוג' למה אני מתכוון רואים את הריבועים של הכפתורים הם לבנים ולא אפורים כמו שהם אמורים מה זה לעזלאל..
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כפי שניתן לראות מתחת להוספה והסרה הכל נעלם, היה כזה קו חוצץ וגם הוא נעלם. אומנם לא משהו שפוגע בתיפקוד אבל זה פוגע בנוחות שלי, אני נורא רגיל להשתמש בקישורים משם. בתודה, אדיר.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
הורדתי חבילת סקינים( launchy משו כזה ) אין מיישם אותה ב וינדוס ? זה תיקיות עם תמונות מה שהורדתי כמו כן האם יש תוכנה ששנה רקע של מחשב רנדומלי כלומר אני מכניס לה כמה תמונות והיא משנה את זה כל X ימים
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה: '>http://www.2send.us/"]
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הייי שלום לכולם אני כניראה הולך לקנות בזמן הקרוב את המערכת ורציתי לדעת איזה גירסה כדי לי לקנות כי יש 3 גרסאות וכל אחת קצת שונה... השימושים הם די רגילים לאנשים בפורום - משחקים, עיצוב גרפי קצת, סרטים, וגלישה ואופיס כמובן בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות (ושתי הארדיסקים- לכל אחד מחיצה). על אחת מותקן XP ועל השנייה יש כל מיני קבצים. עכשיו השאלה היא האם אני יכול להשאיר את המחיצה שלא מותקן עליה הXP, למחוק את המחיצה שמותקן עליה XP ולהתקין עליה XP x64? המחיצה עם הקבצים שלא קשורים לווינדוס ימחקו?... או שיקרה להם משו?.. כי לא בא לי להתחיל לצרוב 80 ג'יגה
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-