Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום. כמו שהבנתם דפדפן האינטנט שלי עולה בערך דקה אחרי שלחצתי עליו, לא חשוב אם אני מחובר או לא... כל המחשב טס ואין בעיה בכלל במחשב. מערכת הפעלה win xp pro sp1 תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
כאשר אני גולש באתר שתומך בהצגת וידיו וקול בעזרת WMP אז אני מקבל וידיו מצויין ללא קול. מה עושים חיפשתי בכל הפורומים ברשת התקנתי קודקים הסרתי והתקנתי מחדש את WMP התקנתי מחדש אתIE7 מה עוד יכול להיות? מצפה לעזרתכם תודה. נ.ב. רציתי לציין שה- WMP מנגן מצוין כאשר הוא לא קשור לאתר כלשהו וכך גם תוכנות אחרות והמחשב בכלל!!!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD (AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box) כתוב בשם המעבד 64. זה אומר תמיכה של וינדוס X64? ואם כדאי להתקין ויסטה 32 או 64? ומה התמיכה ב-64 נותנת שאין ב-32? תודה וסליחה על הבורות והשאלה המטומטמת .
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שאני בא לפתוח את האינטרנט אקספלורר יש לי את השגיאה הזאת. והוא לא נותן לי לפתוח (עכשיו אני בדפדפן פיירפוקס) מצורף תמונה הצבעים של התמונה בכוונה ככה שהיא לא תתפוס הרבה מקום [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לאחי מחשב חדש עם לוח אם עם כרטיס קול מובנה.... INTEL ComancheCreek D915PCML עכשיו המיקרופון עובד דרך "הבקרת עוצמה" וכו' והוא בחיבור הנכון... הקטע הוא שתוכנות שמדברים איתן כמו סקייפ אמסן לא מזהה את המיקרופון כי ההתקן שלו לא מצויין שם... מצויינים התקנים אחרים אחד משהו עם rear green או צבע אחר לא זוכר ושניים עם front .... עכשיו אין לי בקדימה של המארז כניסות אודיו אז מן הסתם אני לא יכול לבחור את האפשרויות האלו והאפשרות של ה REAR לא נותנת כלום.... בקיצור אני לא יודע איך לגרום למיקרופון לעבוד ואח שלי בכלל מעוצבן אשמח לעזרה כלשהי בנידון תודה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מאז שיש לי את הדיסק SATA2 החדש, הוא מופיע לי למטה ב TRAYBAR בתוך רשימת הדברים שניתנים לניתוק (כמו נגני MP3 וכו'), אך מכיוון שזה הדיסק הראשי שלי, אני מעוניין להסיר אותו מהרשימה, האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי במילים פשוטות מה ההודעה הזאת באה לומר לי וכיצד ניתן לטפל בבעיה זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
איך אני מציג תכנים אלו: http://www.microsoft.com/israel/windowsmediacenter/center.aspx במקום התכנים האמריקאים שיש לי? ניסיתי לשנות 'איזור' לישראל בלוח בקרה ולא עזר
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
אז כמו שבכותרת יש לי XP SP2 בעברית וכמובן ש IE גם בעברית. נוציא לרגע מן המשוואה FIREFOX או כל תחליף אחר שתגידו לי ואז תענו לי: אפשרי לשדרג ל IE באנגלית?(בלי לשאול למה בבקשה, אני פשוט מעדיף, ולא אין לי כח להתקין WINDOWS גם באנגלית,עצלן יש יגידו)? אני שואל כיוון שכאשר הורדתי IE 6 SP1 הוא כתב לי שיש לי את הגרסה האחרונה של IE ולא צריך לשדרג(אמא שלו!). שאלה אחרת בלי קשר(לפחות לא ישיר) : כאשר אני לוחץ CTRL+ENTER הוא מוסיף לי WWW ו CO.IL , האם יש דרך בגרסה העברית שישלים ל WWW ו .COM? תודה מראש לכל העונים(והאונים)
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש ב XP SP1. מזה כמה חודשים יש לי בעיה בפתיחת קבצי ZIP, אינני יודע לומר בדיוק לאחר מה הבעיה החלה. כאשר אני נותן לחיצה כפולה או לחיצה ימנית על קובץ ZIP שבדסקטופ או דרך ה EXPLORER שום דבר לא קורה. בנסיון הראשון לאחר הדלקת המחשב, המחשב 'יחשוב' למאית השנייה אך לאחר ניסיון זה פשוט דבר לא יקרה לאחר לחיצה כפולה. אני משתמש ב WINRAR ואם אני פותח את התוכנה ודרכה את הקובץ אז כן יתאפשר לי לעבוד על הקובץ. ניסיתי הרבה דברים, החלפת תוכנת ARCHIVING, לעשות אסוסיאציה מחדש של הקובץ, בדיקת התקינות ב HKEY_CLASSES_ROOT וב- FOLDER OPTIONS -> FILE TYPE. ניסיתי אפילו למחוק לגמרי את הרשומות הללו שמקשרות את ה ZIP אבל גם שהקובץ כביכול אינו מוכר, לחיצה כפולה (או לחיצה ימנית) לא עושים …
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מי שיודע איך להגיע ל C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp יש שם את התקיה temp שלפעמים גודלת לי ל 700 מגה וזה לא התקיה של הקבצי אינטרנט הזמניים היא שומרת שם ביכלל קבצים של תוכנות שאני היתקנתי וכאלו מישהו יודע איך מבטלים את הגיבוי הזה ?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט, יש סימון בסרגל משימות שאני מוריד עידכון. הבעיה היא שכל פעם זה אותו עידכון. נ.ב איך יודעים , אם הsp2 מותקן ? ואם לא אז איך מתקינים אותו.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
האם קיים וינדוס 2003 workstation??? נ.ב. אני שואל את זה כי אני רוצה להשתדרג מוינדוס 2000 workstation שיש לי עכשיו (ב"ה כבר עבר 5 שנים מאז הפורמט האחרון של המחשב העגלה שלי LOL)
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
-
שלום חברים , אם זהו לא הפורום הנכון אנא להעביר. פס הטעינה באספלורר למטה נעלם לי פתאום.. איך אני מחזיר אותו? תודה. (נ.ב דפדפן אחר לא בא בחשבון).
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כל פעם הוא נותן לי את ההודעה הזאתhttp://img208.imageshack.us/img208/120/234234sadaszg0.jpg...לא משנה מה מחובר...(DOK, MP3,פלאפון) ושם תוכנה לא מבצעת שימוש בחומרה הזאת(לפחות לא בידיעתי) למישהו יש פיתרון לזה? :-\ תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הייי שלום לכולם אני כניראה הולך לקנות בזמן הקרוב את המערכת ורציתי לדעת איזה גירסה כדי לי לקנות כי יש 3 גרסאות וכל אחת קצת שונה... השימושים הם די רגילים לאנשים בפורום - משחקים, עיצוב גרפי קצת, סרטים, וגלישה ואופיס כמובן בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כשאני לוחץ דבל קליק על קובץ Txt או על כל קובץ אחר שאמור להיפתח עם notepad, הוא מסרב להיפתח. בדקתי את תוכנת ה notepad והיא עובדת בסדר גמור, הדרך היחידה לפתוח קבצים אלו היא לעשות open with>wordapad. מישהו יודע מה המקור לבעיה זו?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אהלן, כאשר אני מנסה להוריד קובץ ל-MP3 שלי אני מקבל הודעה "can't copy <name of the file>: the device has either stopped responding or has been disconnected". ??? הבעיה משתחזרת לי גם על MP3 אחר כך שזה נראה כמו בעיה כלשהיא ב-WINDOWS או באחד הדרייברים. מישהו מכיר את התופעה , ויותר חשוב איך לתפעל אותה... THANKS...
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
במחשב שלי, ישלי רק משתמש אחד ובדר"כ שהמחשב עולה הוא נכנס אליו ישר ולא אמור לשאול אותי לאיזה משתמש להיכנס, אבל משום מה היום הוא ביקש ממני "להגיד" לו לאן להיכנס(יש רק משתמש אחד שוב) ואני רוצה לדעת איך מבטלים את הבקשה הזאותי של הלוח. תודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום. יש לי קובץ בכונן C שנקרא tmptmp.exe בגודל 184kb ואני לא יודע אם למחוק או לא האם למישהו יש מושג מה זה בכלל ?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכשאני מנסה להתקין את הWINDOWS מופיעה לי ההודעה הבאה: "invalid system disk" "replace the disk, and then..." ראיתי שקיימות כבר בפורום הודעות על הנושא אבל אין שם שום תשובה רצינית. ניסיתי לשחק עם הBIOS ללא הצלחה. הCD מוגדר ראשון ברצף ההפעלה. אם מישהו יוכל לעזור, או אם ניתקלתם כבר באותה בעיה אני אשמח לתגובות ממכם...
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
תמיד יש לי את הפופאפים האפורים האלה שמבקשים ללחוץ אישור וכל אחד זה הודעה אחרת של הווינדוס מסנג'ר איך אני נפטר מזה ? ויש דרך להיפטר מהם בלי למחוק את הווינדוס מסנג'ר ?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
במהלך ניסיוני להתקין SP2 על מחשב עם WIN XP CORP התקבלה לי הודעה שגיאה שחסר קובץ, לחצתי OK וההתקנה המשיכה הלאה. עכשיו כל פעם שהמחשב עולה אני בוחר ביוזר שלי ןמתקבלת הודעת השגיאה הבאה: Aproblem is preventing windows from accurately checking the license fot this computer, error number: 0X8007007F. ניסיתי לעלות את המחשב ב SAFE MODE אך זה לא עזר, כנ"ל גם לגבי return to last good known configuration. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה ומה הגורם לה?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-