עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, לאחרונה נתקלתי בבאג שאין לי מושג כיצד לפתור תפריטים שונים כמו בתוכנות MSN PHOTOSHOP ועוד הופכים להיות בעלי כפתורים לבנים ולא אפורים בגוון הסטנדרתי וגם שלוחצים עליהם הם נעשים כזה טיפה יותר לבן מרק סביבם... משישה יודע איך מסדרים את זה ? הנה דוג' למה אני מתכוון רואים את הריבועים של הכפתורים הם לבנים ולא אפורים כמו שהם אמורים מה זה לעזלאל..

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  2. לפי מה שהבנתי שאני מתקין vista אז הוא מתחבר לשרת DRM כלשהו ומוחק לי קבצי mp3 ובנוסף חוסם אותי מאתרי טורנט שונים זה נכון?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  3. יש לי בעיה, כל פעם שאני מעלה תמחשב זה שם אותי בבחירת יוזר(יש לי רק אותי) זה לא ישר מעלה תווינדוס(XP) מישהוא יודע אולי איך לבטל את זה זה מאוד מעצבן בתודה יאן.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by EVGA-yuvalll22,

היי לכולם.. לפני שפמרטי את ויסטה קיבלתי עידכון של מערכת שמע שהיה בו אפשר לשנות כל מני דברים כמו לשנות אקווליזר לשנות הגדרת באס ועוד מלא דברים ואחרי שפמרטי התקנתי ויסטה חדש והיה הרבה עידכונים וכל העידכונים מוכנים כמו SP1 ועוד וכבר 3 ימים לא קיבלתי עידכון למערכת שמע ??? אני חייב ת'העידכון של מערכת שמע אז מאיפה איפשר להוריד את העידכון זה באתר של מקרוסקופ בתודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by dima_ga,

מופיעה לי כל הזמן ההודעה הבאה ואז הEXPLORER מוסר ואני צריך לעשות משימה חדשה ולהעלות אותו שוב. מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  6. אני רוצה לקנות DOK ולחבר אותו קבוע למחשב...עכשיו אני רוצה להתקין עליו וינדווס XP PRO השאלה היא כמה בגג הנפח שלו (נגיד ואני מתקין סטנדרטי...עם מדיה פלייר וכאלה).... האם אפשר לעשות בוט מUSB? האם DOK של 2GB יספיקו (נגיד להתקנה מינימלית,ללא מדיה פלייר ומויי מייקר וכל הבולשיט הזה..)...והאם המערכת הפעלה תהיה יותר מהירה? ותעלה יותר מהר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by 114508534,

פתאום האקספלורר הפסיק להיפתח , ניסיתי כמה פעמים ולא נפתח, עשיתי רסטארט ולא עולה עדיין , הכוונה כמובן לאינטרנט אקספלורר הדפדפן . תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by snir0,

פירמטתי את המחשב דרך דיסק ההתקנה שלי ואז התקנתי את הדרייברים של לוח האם וכרטיס המסך והמחשב ביצע ריסטרט. מערכת ההפעלה עלתה והוצג בפניי שולחן העבודה, אך ללא שום תגובה כאשר אני מנסה ללחוץ על אייקונים וכו' לוח האם: GIGABITE 965 S3 כרטיס מסך: RADEON 1950XTX מערכת הפעלה: WINXP SP3 תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by redead,

המסך שלי פתאום לא נכבה יותר אחרי זז מסוים שאין שימוש במחשב.. בהגדרות צריכת חשמל עדיין מופיע מה שתמיד מופיע שיכבה אחרי 15 דקות של אי שימוש וגם ניסיון לשנות את זה או לבטל ולהחזיר לא ממש עזרו.. המסך לא בשימוש במשך שעות והמסך נשאר דולק.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?? פעם ראשונה בחיים שלי שאני נתקל בכזה דבר..

• 10 תגובות
    • 668 צפיות
  10. אני יודע שמיקרוסופט מאוכזבים שהפורמט שבו תמכו, DVD HD, לא הצליח לגבור על הבלוריי אבל מתי הם מתכננים אם בכלל להתאים את חלונות ויסטה או 7 לתמוך בבלוריי? האם ייתכן שחבילת העדכון לויסטה SP2 שתבוא עלינו במהרה תכלול תמיכה בבלוריי?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  11. זה משגע אותי ולא הצלחתי למצוא פיתרון>כל פעם שאני סוגר את המחשב שלי הסמלים בשולחן עבודה נהפכים ללבנים וחוזרים>וזה קורה גם כל חמש דקות שאני לא נוגע במחשב לא מצליח למצוא איפה מבטלים את הריענון האוטומטי הזה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  12. Started by Aviram,

לחבר שלי יש בעיה במחשב. כשהוא מנסה להתקין דברים הוא מקבל שגיאה כזו: מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בלי פרמוט או תיקון של הווינדוס? תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by spiker,

שלום לכולם, יש לי XP עם SP3 והIE6. לאחרונה בפתאומיות האינטרנט בכל פעם שאני לוחץ על האייקון קופא למשך איזה דקה ואז מעלה את האתר באיטיות. אחרי זה בדף הזה הכל עובד כרגיל עד שנפתח דף חדש לא משנה אם בלחיצה על האייקון או מלחיצה על קישור מתוך דף שכבר עובד. עשיתי סריקה עם הקספרסקי והוא מעודכן, מחקתי את כל הקבצים הזמניים, הפעלתי איזה תוכנה של SPYWARE, ואין תוצאות. למישהו יש רעיון? איך אני יכול במקביל לשלוח פנייה למיקרוסופט? אני לא מוצא איזה פקודה במחשב. יש לי XP חוקי. תודה מראש

14. Started by poltergeits,

יש לי תיקייה שאני שומר בה כל מיני קבצים שאני מוריד עדכונים דרייברים וכ"ו....... עכשיו בכל פעם שאני פותח את התיקייה מופיעים לי הקבצים כסמל גדול ואני אוהב שהם מופים בשורות או באייקונים קטנים כאלו שאפשר לראות את כל התוכן של התיקייה בלי להגדיל את החלון והשאלה היא האם אפשר לקבע את זה כך שלמרות שאני יעשה ריסטרט הם עדיין ישארו כמו שהגדרתי ועוד שאלה : אני שומע מוזיקה בקיבצי MP3 בתוכנת ווינאמפ 5 והבעיה היא שנגיד ואני פותח אלבום אז השיר הראשון הופך להיות אחרון וכל הרשימה מתבלבלת אפילו אם אני ממספר את השירים שבתוך התיקייה זה עדיין מתבלגן בטעינה פליז אנשים זה יכול לשגע פילים 8)

15. Started by jackhammer,

התקנתי היום ויסטה (כן כן חרא אבל מה לעשות......XP לא עובד עם 8GB) בקיצור עשיתי BOOT מהDVD ובמסך הראשון שהוא נותן להכניס נתונים הוא שאל על ה KEYBOARD INPUT אז שמתי עברית עכשיו כל פעם שאני נכנס לחשבון משתמש שלי (LOGG IN) בשדה של הסיסמה השפה היא עברית כברירת מחדל איך אני משנה את זה שיהיה DEFAULT באנגלית?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  16. יש לי דיסק של WINXP שצרבו לי אבל מישום מה הוא לא עולה לי בהפעלה של המחשב הוא לא BOOTABLE האם ישנה דרך לבפוך אותו לBOOTABLE או האם ישנה דרך להפעיל אותו דרך DOS . הוא לא עולה גם אחרי שהגדרתי בביוס את העדיפות על הדיסק. תודה XXDREAM

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  17. הבעייה רשומה בכותרת,, אני אשמח לעזרה.. תודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by Box,

שלום, אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאתי אז אני צריך את עזרתכם... ניסיתי להתקין עם 2 דיסקים שונים של המערכת הפעלה. גם ב64 ביט וגם ב32 אני מקבל את אותה התוצאה. אני מתקין את Windows אחרי פירמוט ההארד דיסק. כאשר הוא מסיים את ההתקנה ועושה לראשונה BOOT מההארד דיסק מופיעה האנימציה של הStarting Windows ומופיע מסך שחור ולא קורה כלום. לאחר ריסטרט אני יכול לבחור איך לעלות את המחשב. כשאני בוחר Start Windows normally אני מקבל את אותה התוצאה. כאשר אני בוחר Safe Mode הוא טוען את הדרייברים וממש לפני שהוא עולה הוא רושם לי שהוא לא יכול לסיים את ההתקנה של מערכת ההפעלה כאשר הוא בסייף מוד. לא עשיתי שינוים בBIOS או בחומרה בזמן האחרון. לפני הפירמוט היה לי ויסטה. שוב, התופעה מתרחשת כאשר א…

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  19. Started by 3pac,

יש לי עכשיו כונן של 300 GB ,ואיזה 60 GB פנוי . יש לי רק XP ואני רוצה להתקין אותו מחדש בגלל שהוא כנראה לא מותקן טוב . חשבתי לעשות מחיצה של 40 -50 GB ולהתקין שמה את הXP . אבל הבעיה היא שאני אצטרך למחוק את הXP השני ,איך אני יכול לעשות את זה ? אפשר פשוט למחוק את התיקיה של הWINDOWS ולא יקרה כלום ? או שיש דרך יותר יעילה ?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  20. אני רוצה ליצור ב-XP PRO שני משתמשים נפרדים לחלוטין. הכוונה שלי היא שלא יקרה מצב שבו אני מתקין תוכנה אצל משתמש אחד והיא תופיע אצל משתמש אחר. הסיבה לכך היא שאני רוצה ליצור USER שישמש לעריכת סאונד, ואני לא רוצה שיהיה מותקן אצלו כלום פרט לתוכנות העריכה. לא גישה לאינטרנט, לא אופיס כלום. ממש כאליו והיה מדובר במחשב נפרד. האם הדבר אפשרי?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  21. שלום לכולם, החלפתי מחשב, הכל למעט HARDDISC, לכן הייתי צריך לעשות repair , למערכת ההפעלה (צ'יפסט שונה וכו) לאחר שהורדתי מחדש את כל העידכונים יש לי עדיין מספר בעיות 1. בעיה אחת בעברית - מופיעה כ ג'יבריש, לאו דווקא בווינודס אלא גם בחלק מהאופיס 2. בעיה ב רג'יסטרי, חלק מהתוכנות שהיו במקום כלשהוא עדיין שם רק שהוא לא מזהה אותם, אין בעיה ממש אלא רק עניין של נוחות, אם כי אולי יש דרך לתקן את כל הרג'יסטרי. 3. סתם לדעת האם יש משהו שכדאי לעשות לאחר תהלילך כזה ע"מ שמערכת ההפעלה והמחשב יעבדו בצורה הטובה ביותר. תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by navk2,

אני כנראה הולך לקנות את ה- G86 ומישהו אמר לי שלא כדאי כי אם יהיה לי ויסטה אז תיהיה בעיה בגלל ראם ואם יהיה לי XP אז אני לא אנצל את ה- DX10 ! עכשיו אני שואל אם יש אפשרות או שאני אהיה בויסטה והיא לא תדרוש הרבה זכרון , הכוונה זה אם יש אפשרות לבטל את כל האפקטים של ויסטה עד כדי כך ש- ג'יגה וחצי יספיקו כדי לשחק בכל משחק חדש . ערכתי !

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  23. Started by בזיק,

יש לי כונן וירוטאלי בנפח 10G עליו שמתי את מערכת ההפעלה לפי הproperties הוא מלא ב9G לעומת זאת, כשאני בודק את התיקיות שבו יוצא שהוא מלא בחצי מזה אני רוצה לפנות ממנו דברים, אבל ככה אני לא יודע מה לפנות. מה פשר הדבר?

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by the kooks,

שלום רב. יש לי WIN XP+SP2 ומחשב די ישן..(תראו את המפרט) עכשיו מאחר והמערכת למרות כל מאמצי עדיין לא רצה מהר, אני עושה סריקות נגד רוגלות טוראנים עם 3-4 תוכנות שונות לפחות פעם בחודש אני משתמש באנטי ויורס AVAST ופיירול סיגייט 5.6 עושה איכוי דיסק כל מה שאפשר אפילו הורדתי את כל מה שמעמיס על המחשב בMSCONFIG עכשיו אני רוצה לבטל את כל השירותים שרצים שאני ממש לא צריך אותם למשל יש לי כרגע 36 שירותים רצים בTASKMGR.. ואני רוצה לצמצם קצת.. אגב לכול מי שיגיד לי "תוסיף זיכרון" אז אין כזאת אפשריות יש לי 256MB 266MHZ וזה מה שיש עכשיו מישהו יכול לעזור לי לחסוך בזיכרון וירטואלי כי לא משנה כמעט מה אני עושה יש לי 30-40 MB פנוי (אני בודק את זה באוורט) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  25. שלום... יש לי תיקייה יש בה כמה ג'יגה של תוכן חשוב מאין כמותו. מדובר בהמון קבצים ולכן אני לא יכול שלא לתייק אותם אם חס וחלילה תמחק התיקייה, טעות ידנית פשוטה - כמעט לחיצה אחת - יכולה להוביל לתוצאות הרות אסון. אם איכשהו אפשר לבטל את האפשרות שתיקייה יכולה להמחק, אז זה יוסיף לי הרבה יותר בטחון (טעות ידנית על קובץ אחד זה הרבה פחות נורא). תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים