Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מתי שמקבלים את המחיצות (במקרה שלי2 D&C) שואלים באיזה כונן אתה רוצה להתקין את הווינדוס ,השאלה שלי היא: איך אני מוחק את שני הכוננים לפני שאני רוצה להתקין על כונן C תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
במחשב שלי, ישלי רק משתמש אחד ובדר"כ שהמחשב עולה הוא נכנס אליו ישר ולא אמור לשאול אותי לאיזה משתמש להיכנס, אבל משום מה היום הוא ביקש ממני "להגיד" לו לאן להיכנס(יש רק משתמש אחד שוב) ואני רוצה לדעת איך מבטלים את הבקשה הזאותי של הלוח. תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
נחשף בנדל חדש בשיתוף שתי החברות. זו תשווק כידוע את מערכת ההפעלה החדשה שלה העונה לשם ויסטה, והשניה תספק ממחשבי העל שלה שיהוו דרישת מינימום להרצת המערכת. כמו כן תהיה אפשרות שדרוג למערכת שתעבוד טוב יותר ותוכל גם להריץ את מערכת ההפעלה בצורה מלאה. עדיין לא ידועים פרטים מלאים על החומרה המדוייקת, אך דובר החברה אומר שהבנדל הבסיסי שאמור להפעיל את המערכת יתחיל מ-29999$ (כמעט שלושים אלף דולר) והבנדל המורחב שיוכל להריץ את המערכת בצורה המלאה שלה (אפילו סרטים, מוזיקה ומשחקים) יוכל להגיע עד 200000$ (מאתיים אלף דולר). בכך שתי החברות מציעות בנדל אטרקטיבי שיוכל להריץ את מערכת ההפעלה החדשה. ועכשיו ברצינות: הם החליקו על השכל? מישהו ראה את דרישות המינימום?...פשוט לא נורמאלי! ! ! זו ממש…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתה הפסקת חשמל ושהדלקתי שוב את המחשב גיליתי מספר קבצים (מוכרים ובטוח שאינם כל "קובץ מזיק" מסוג שהוא) קבצים אלה אינם "מוכנים" להימחק, ניסיתי בdr delete וזה רושם "הקובץ אינו קיים" , למרות שהגעתי לקבצים האלה דרך התפריט של התוכנה dr delete. ושאני מנסה למחוק ידנית זה רושם "לא ניתן מכיוון שהקובץ\ספריה פגומים" , עכשיו השיא של העניין לדעתי זה שניסיתי להכנס ב safe mode בפעמיים הראשונות הוא בכלל לא עלה ונתקע כשהוא רושם tdi.sys . איכשהוא בנסיון השלישי עלה בsafe mode וניסיתי למחוק את הקבצים ממצב בטוח ואותה שגיאה זה רושם. אשמח לעזרה - תודה.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה עם האקספלורר 6 עכשיו יש אתרים שאני נכנס אליהם ואחרי כמה שניות הוא עושה לי כזאת שגיאה ומנתק אותי מהאתר זה קורה לי באיזה 2 אתרים יש פה תמונה: צריך לשנות משהו בהגדרות? ושאני בודק תבירור של השיגאה זה אומר לעדכן איזה תוכנה ADOBE משו... ועדכנתי אותה וניסיתי כמה פעמים וזה עדיין עושה לי תשיגאות והניתוקים תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכשאני מנסה להתקין את הWINDOWS מופיעה לי ההודעה הבאה: "invalid system disk" "replace the disk, and then..." ראיתי שקיימות כבר בפורום הודעות על הנושא אבל אין שם שום תשובה רצינית. ניסיתי לשחק עם הBIOS ללא הצלחה. הCD מוגדר ראשון ברצף ההפעלה. אם מישהו יוכל לעזור, או אם ניתקלתם כבר באותה בעיה אני אשמח לתגובות ממכם...
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
תמיד יש לי את הפופאפים האפורים האלה שמבקשים ללחוץ אישור וכל אחד זה הודעה אחרת של הווינדוס מסנג'ר איך אני נפטר מזה ? ויש דרך להיפטר מהם בלי למחוק את הווינדוס מסנג'ר ?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
(שאלתי כאן לא מזמן אבל שכחתי לציין כמה פרטים) המחשב הוא מחשב חזק E6600, 8800GTS.. המחשב בעיקר למשחקים ולסרטים.. נראה לי זה לא כזה משנה אם אני אתקין XP או ויסטה.. אבל המחשב עובד ברשת עם עוד מחשבים שבהם מותקנים XP, ונגיד שאני מדפיס זה מדפיס ממחשב אחר שאליו מחוברת המדפסת, אז אם אני אתקין ויסטה על המחשב החדש בטח יהיו בעיות תאימות לא?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום חברים . אני מאוד מאוד מתלבט מה לעשות עם המחשב שלי ואיזה וינדוס לשים בו . ראשית המחשב שלי הוא תותח והשתיים יפעלו בסדר גמור . אני מנוסה בVISTA והיא אצלי עכשיו אבל האם שווה לי להחליף אותה על XP 64BIT האם אני אקבל ביצועים יותר טובים מ VISTA (למרות שאני מאמין שאין היצועים יותר טובים ממה שאני מקבל חח) .. ??
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם העדכונים האוטומטיים.. כבר כמה פעמים שניסיתי להתקין אותם וכל פעם יוצאת לי הודעה שהעדכונים לא הותקנו בהצלחה. מה לעשות? תודה מראש.אליאב. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן כולם אני צריך להעביר 3 קבצים מסויימים לsystem32 במהלך הboot ואני לא ממש מצליח לעשות זאת, או שאני לא חושב על דרך נכונה. מה שעלה לי לראש זה לחפש תוכנה כזאת שתיצור דיסק אתחול עם הקבצים המדוברים, ואף תוסיף תפריט/ממשק מזערי שברגע שהמשתמש יילחץ לחצן כלשהו, הקבצים יועתקו לתיקייה. ואכן מצאתי תוכנה שמתאימה לדרישותיי והיא http://www.ezbsystems.com/easyboot/, אך אני לא מצליח ליצור קובץ iso טוב, כזה שעובד =/. אני מקווה שהגדרתי טוב את המצב והבעייה, ואבקש עזרה לגבי התוכנה/תוכנה אחרת/שיטה אחרת לחלוטין...בטוח יש משהו פשוט יותר תודה רבה! :}[br]פורסם בתאריך: 22.01.2009 בשעה 19:53:55 אוקיי הצלחתי בסוף להסתדר, בטעות שמתי את loader.bin שהתוכנה מכינה לא בתיקייה המתאימה.תודה רבה בכל…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה שקורה זה ככה, כל הכוננים שלי בתוך המחשב שלי מופיעים תחת ההגדרה של undentefied או משהו כזה, ולא כמו שצריך להיות מחולקים לקטגוריות כמו hard disck drive, others וכו'... למרות זאת המחשב עובד בסדר גמור רק שהעניין הזה מפריע לי, למישהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום רב לפני כמה חודשים רכשתי מחשב חדש ובלי לחשוב פעמים התקנתי על המחשב החדש Windows XP 32Bit אני משתמש בא הרבה הרבה שנים ושמתי לב ומערכת הפעלה לא משתמשת בכל הזיכרון אלה רק ב 3 GB ממנו ואני הרבה זמן חושב על לעבור ל 64BIT אז רציתי לשאול מה מומלץ יותר Windows XP 64Bit או Windows Vista 64Bit ? תודה רבה אלכסנדר. מצטער על שגיאות הכתיב
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אם התקנתי כמה וינדוסים על המחשב ..איך מוחקים אחד?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שבהתקנה הוא יבקש ממני להתקין את ה SP2 או להוריד בכלל את ה SP2 מהדיסק ?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אלה השגיאות http://img368.imageshack.us/img368/9537/meallcd5.jpg http://img74.imageshack.us/img74/6594/meog7.jpg
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הביצועים פחות טובים מה-XP http://www.tweaktown.com/articles/965/
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה במחשב. כשהוא מנסה להתקין דברים הוא מקבל שגיאה כזו: מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בלי פרמוט או תיקון של הווינדוס? תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי XP עם SP3 והIE6. לאחרונה בפתאומיות האינטרנט בכל פעם שאני לוחץ על האייקון קופא למשך איזה דקה ואז מעלה את האתר באיטיות. אחרי זה בדף הזה הכל עובד כרגיל עד שנפתח דף חדש לא משנה אם בלחיצה על האייקון או מלחיצה על קישור מתוך דף שכבר עובד. עשיתי סריקה עם הקספרסקי והוא מעודכן, מחקתי את כל הקבצים הזמניים, הפעלתי איזה תוכנה של SPYWARE, ואין תוצאות. למישהו יש רעיון? איך אני יכול במקביל לשלוח פנייה למיקרוסופט? אני לא מוצא איזה פקודה במחשב. יש לי XP חוקי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
נכון בד"כ ב WIN XP שלוחצים עם כפתור ימיני על איזושהי תמונה יש בין כל האפשרויות "קבע כרקע". עכשיו, פעם זה היה גם אצלי ככה, אבל מאז שעשיתי איזה עדכון ל WINDOWS כבר אין את האפשרות הזאת יותר. אפשר איכשהו לסדר את זה שהאפשרות הזאת תחזור? תודה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אז אני קונה מחשב חדש Q6600. 4 ג'יגה זכרון. הרד דיסק נפרד למערכות ההפעלה. עוד שניים לעבודה ברייד 0. התוכנות בהן אני משתמש בעיקר: MAYA, PHOTOSHOP, PREMIERE, AVID, AFTER EFFECTS, MUDBOX מבין כל אלה אני חושב שרק ל MAYA יש גירסה "טיבעית" של 64 ביט. הם דווקא מציינים באתר שVISTA לא נתמכת ע"י MAYA (אבל זה לא בהכרח אומר שזה לא יעבוד) מה שחשבתי עד עכשיו זה לעשות שתי מחיצות בדיסק של מערכת ההפעלה: האחת ל XP 32 והשנייה ל XP 64 אני לא משוכנע שאני עושה בשכל ואני קצת פוזל לכיוון הויסטה לשם הריענון ולכן כמה שאלות: 1. מה שאני הבנתי עד עכשיו שרק גרסאות ה64 ביט של XP ו VISTA יודעות לנצל את כל 4 הג'יגה של הזכרון, עד כאן נכון? 2. אם זה נכון, איזה גרסה של ווינדוס בוגרת יותר מבחינת דרייברים וכ…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
בנייד שלי הלך הCD הוא ישן ולתקן אותו יעלה יותר ממה שהוא שווה השאלה היא אם אפשר להתקין דרך רשת (ה3.5 עובד )
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
התקנתי היום ויסטה (כן כן חרא אבל מה לעשות......XP לא עובד עם 8GB) בקיצור עשיתי BOOT מהDVD ובמסך הראשון שהוא נותן להכניס נתונים הוא שאל על ה KEYBOARD INPUT אז שמתי עברית עכשיו כל פעם שאני נכנס לחשבון משתמש שלי (LOGG IN) בשדה של הסיסמה השפה היא עברית כברירת מחדל איך אני משנה את זה שיהיה DEFAULT באנגלית?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אז ככה, הורדתי קובץ exe של Vista Transformation Pack 6.0 (ככה הוא נקרא), זה אמור לשנות סטייל שיהיה דומה לויסטה. התחלתי את ההתקנה היו אזהרות שהכל על אחריותי כן סבבה, התוכנה החליפה קבצי מערכת וידעתי שאין מה להפסיד כי אחרי ההתקנה אני יכול להחזיר למה שהיה על ידי שחזור מערכת.. לפחות ככה חשבתי.. אז אחרי ההתקנה אני רואה שהסטייל הזה מכוער והוא נדפק בגלל שהמערכת בעברית והיא משבשת דברים.. אז החלטתי לשחזר את הקבצים שהוחלפו ע"י התוכנה שהתקינה את הסטייל הזה, עשיתי את זה אבל זה פשוט לא שינה כלום אז החלטתי לעשות שחזור מערכת.. פתרון פשוט שיעשה את העבודה.. עשיתי שחזור מנקודת שחזור של אתמול, אחרי ריסטרט לפני שהשולחן עבודה נטען אני מקבל שגיאה שאיזה קובץ חסר, ואז הכל משתבש.. למראה עצמו יש הב…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי דיסק של WINXP שצרבו לי אבל מישום מה הוא לא עולה לי בהפעלה של המחשב הוא לא BOOTABLE האם ישנה דרך לבפוך אותו לBOOTABLE או האם ישנה דרך להפעיל אותו דרך DOS . הוא לא עולה גם אחרי שהגדרתי בביוס את העדיפות על הדיסק. תודה XXDREAM
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-