עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מקבל את המחשב החדש שהזמנתי ביום חמישי . המעבד הוא amd athlon 64b 3000 . יש הרבה גרסאות : Windows XP Home OEM with Service Pack 2 Windows XP Home Retail with Service Pack 2 Windows XP Home Upgrade with Service Pack 2 Windows XP Media Center 2005 with Service Pack 2 Windows XP Pro Corp with Service Pack 2 Windows XP Pro OEM with Service Pack 2 Windows XP Pro Retail with Service Pack 2 Windows XP Pro Upgrade with Service Pack 2 שאילתי לכם היא כזאת: מה הכי מתאים?, למה ?, ומה ההבדל בכלל בין כל אחת לאחת ? תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  2. עשיתי עידכון של הווינדוסואחרי הריסטרט אני בא להעלות את הקאזה אני רואה אין קאזה!!איזה מוזר!! קיצר התקנתי שוב קאזה אני מעלה את הקאזה והיא לא מתחברת! יש לי SP1

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by MDK,

מה זה לעזאזל? :

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  4. Started by swisaavi,

אחרי ההתקנה של ה xp 64bit, כשמתחילה הטעינה הראשונה של הווינדוס קופץ המסך הכחול והמחשב מאתחל את עצמו. אולי צריך להגדיר משהו בביוס?...

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  5. Started by joni,

^^^^^^^^ ???

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  6. Started by fp581,

מה שקורה זה ככה, כל הכוננים שלי בתוך המחשב שלי מופיעים תחת ההגדרה של undentefied או משהו כזה, ולא כמו שצריך להיות מחולקים לקטגוריות כמו hard disck drive, others וכו'... למרות זאת המחשב עובד בסדר גמור רק שהעניין הזה מפריע לי, למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  7. כיצד ניתן ליצור ולמחוק מחיצות באמצעות כלי ניהול הדיסקים של Windows XP? (קליק ימני על אייקון המחשב שלי ---> ניהול ---> ניהול דיסקים)

8. Started by sorwo,

שאלה לגבי פרימוט נייד(hp dv6630ej )בעל Vista Home Premium הגיע ללא דיסק . אין דרך להתקין את Vistaעוד פעם ?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  9. Started by the-f-master,

יש לי ויסטה עם מדיה סנטר ויש לי המון סרטים שמקודדים בפורמט MKV...את הפורמט הזה ספציפית המדיה סנטר לא מקבל למרות שפורמטים אחרים בהבחנה גבוהה הוא כן מקבל דוגמא:WMV HD הוא הריץ יופי...עד עכשיו הסתדרתי בצורה בינונית עם נגנים אחרים אבל בזמן האחרון זה ממש מעצבן אותי כי בנגנים הכפתורים קטנים ולא מיועדים לצפייה ממרחק של יותר מ-2 מטר...בקיצור חיפשתי קודאק או משהו אחר שיעזור לי לראות בכ"ז את הסרטים על המדיה סנטר אך לשווא...למישהו יש מושג איך לפתור את זה?תודה מראש :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  10. שלום אנשים, משום מה אתמול נעלם לי הכיתוב מהתקייה של המשתמש. אין לי מושג איך להחזיר את זה. אם אני לוחץ על שנה שם אז רואים את את תיאור התיקייה. מצורפת תמונה, אשמח להכוונה בפתרון הבעייה מע' הפעלה VISTA BUSINESS SP1. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  11. כשאני מפעיל אתהמחשב ולוחץ על F5 למטרת Safe Mode אז המחשב מדליק את עצמו מחדש ולא עולה במצב בטוח, והוא נותן לי להפעיל את המחשב רק במצב רגיל . בעיה שניה : ב"כלים" ----> "אפשרויות תיקיה" -----> "תצוגה" בגלילה למטה , אני לא מוצא את האפשרויות של : "הסתר/הראה קבצים מוסתרים" , ולא נמצאת האפשרות הזו . מה הסיבה יכולה להיות בבעיות הללו ?

12. איך אני עושה את זה: '>http://www.2send.us/"]

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by רן.ש.,

ישנם אתרים מסוימים אליהם לא ניתן להכנס אין חומת אש ורמת אבטחה נמוכה - לא עוזרת גם מחיקת כל הקבצים הזמניים לא עוזרת נאמר לי שזוהע בעיית REG גם כאשר אני מנסה להריץ את הפקודה REG - המסך מופיע ומייד נעלם

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by goodspeed,

שלום! המחשב מחובר בכבל לרשת במעונות (אין צורך בחייגן או הגדרות כלשהן, פשוט לחבר ולגלוש). כשמשתמשים בויסטה יש ניתוקים מהרשת כל כמה דקות. בעיקר בתוכנת סקייפ. כשמחברים מחשב אחר עם חלונות אקס פי הבעיה לא מופיעה. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  15. שלום לכולם, בקרוב אני מקבל לחיכי 3800X2 שהוא כאמור 64 BIT. רציתי לדעת האם כדאי לי לעבור לעבודה עם ווינדוס 64? אני יודע שמבחינת דרייברים למשל צריך להתקין את ה64 BIT, אבל רציתי לשאול מה לגבי כל התוכנות שאני עובד איתם כיום כגון: MIRC,ICQ,NERO7,FIREFOX,BINTORENT,NOD32 וכל מיני משחקים שיש לי יעבדו כרגיל? זאת אומרת שלא יהיה איתם בעיות וכל מיני מסכים כחולים והפעולה תהיה כמו בווינדוס הנוכחי? ועוד שאלה אחת אחרונה, לדעתכם הלוח ASUS M2N-E מגיע כבר עם דרייברים ל64 BIT? כי הוא מיועד לA64 בלבד.. תודה רבה קובי

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  16. אני מתכוון ל FW של SP2, אני מגדיר לו OFF ואחרי כול ריסטרט הוא נידלק מחדש! מדובר על WINDOWS XP PRO SP2.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  17. Started by AdamS,

היי, לא מזמן עברתי לוויסטה מה-XP שהיה לי. ה-XP היה מותקן על כונן D והתקנתי את הוויסטה על כונן C. אחרי שמחקתי את ה-XP ופרמטתי את הכונן שהוא היה מותקן עליו, עדיין בעליית המחשב יש לי אפשרות לבחור בין וויסטה לבין "גירסא קודמת של ווינדוס". איך אני מוריד משם את האפשרות של הגירסא הקודמת? הרי המערכת כבר נמחקה והכונן שלה פורמט. איך זה הגיוני שזה עדיין שם? תודה רבה... (:

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by ZacNaboot,

האם קיים וינדוס 2003 workstation??? נ.ב. אני שואל את זה כי אני רוצה להשתדרג מוינדוס 2000 workstation שיש לי עכשיו (ב"ה כבר עבר 5 שנים מאז הפורמט האחרון של המחשב העגלה שלי LOL)

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  19. Started by halo,

כאילו עכשיו זה מוגדר כ ישראל איך משנים את זה לארץ אחרת אם רוצים?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  20. אהלן חבר'ה השבוע התקנתי ויסטה תוך כדי ההתקנה פתאום עולה לי איזה שגיאה שאומרת שאי אפשר להעתיק קבצים או משהו כזה .. מישהו יודע אולי מה הבעיה? או שאולי זה קרה למישהו ?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  21. ולא מראה כלום רק את התמונה וזהו ואחרי זה המחשב לא מגיב כלומר העכבר זז ואני יכול להיכנס למנהל משימות אבל עדיין לא עובד... ניסיתי את ה "מצב בטוח" אבל גם זה ניתקע באותו מצב יש למישהו עצה? אאא ועוד משהו אני מצליח להיכנס לכוננים של במחשב שנידפק בעזרת הרשת דרך מחשב אחר.. (אם זה משנה משהו) אא ועוד משהו שראיתי עכשיו אני מצליח להפעיל כמעט הכל דרך ההפעלה במנהל משימות מישחקים תוכנות... אבל זה נישאר תקוע על השולחן עבודה...

22. הי, יש לי בעיה חמורה: כאשר אני מחובר לאינטרנט, המחשב שלי עושה reboot מעצמו בערך 5-10 דקות אחרי שהתחברתי. כשהמחשב עולה מחדש עם הודעה מסוג winlogon.exe has encountered a problem. ביטלתי את הreboot האוטומטי כאשר יש בעיה, ועכשיו אני מקבל את המסך הכחול (blue screen of death) שמודיע לי על בעיה ב winlogon.exe. כאשר אני לא מחובר לאינטרנט זה לא קורה. (למשל עכשיו, אם הייתי מחובר לא הייתי מסוגל לכתוב את ההודעה הזו במלואה.) עוד פרט שעלול להיות חשוב זה שלפני שבוע המצב היה קצת יותר טוב: הייתי מתחבר לאינטרנט ואחרי זמן מסוים, שעה בערך, דפים לא היו עולים, כאילו שהחיבור לאינטרנט מנותק. אם הייתי מנתק ומחבר שוב, זה לא היה עוזר. זה היה נשאר מנותק. עכשיו זה לא קורה כי המחשב עושה reboot הרבה לפ…

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  23. כל פעם הוא נותן לי את ההודעה הזאתhttp://img208.imageshack.us/img208/120/234234sadaszg0.jpg...לא משנה מה מחובר...(DOK, MP3,פלאפון) ושם תוכנה לא מבצעת שימוש בחומרה הזאת(לפחות לא בידיעתי) למישהו יש פיתרון לזה? :-\ תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  24. זה משגע אותי ולא הצלחתי למצוא פיתרון>כל פעם שאני סוגר את המחשב שלי הסמלים בשולחן עבודה נהפכים ללבנים וחוזרים>וזה קורה גם כל חמש דקות שאני לא נוגע במחשב לא מצליח למצוא איפה מבטלים את הריענון האוטומטי הזה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.