Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מנסה להכניס את המחשב למצב stand by/hibernate, הוא נכנס למצב הזה לכמה שניות ואז מעצמו חוזר למצב רגיל. מה לעשות? ולא, זה לא שאני מזיז את העכבר בטעות.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה שיש איזשהו יישום שפועל שלוקח הרבה משאבים ועם הזמן הצריכה שלו עולה ועולה היישום נקרא VSMON.EXE מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אם אני שולח למחשב אחר ברשת הודעה דרך הפקודה NET SEND האם אפשר יהיה לשלב בהודעה איזה קובץ שכשהבן אדם לוחץ על ההודעה (על ה-OK) זה יהיה כאילו הוא לוחץ על הקובץ המסויים הזה דבל קליק?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
בס"ד שלום.. אני לא כ"כ זוכר מה יכול לגרום לזה חוץ מאולי בעיה בהארדיסק, אבל יש לי מחשב של מישהו ש3 שניות אחרי שמסך הפתיחה הראשון של XP עולה המחשב מאתחל את עצמו, וחוזר חלילה... מה זה עוד יכול להיות, ועדיף כמובן בלי להתקין וינדוס מחדש... תודה שרון
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
התקנתי Windows Vista Ultimate 64bit מוטמע SP1 על מחשב חדש ומפורמט, וגם את כל העדכונים שיצאו מאז SP1, ונתקלתי ב 3 בעיות, יתכן וקשורות אחת לשניה (קונפליקט PS2 עם IRQ שמוביל לריסטרטים ?) : 1. המקלדת (מיקרוסופט שחורה רגילה מחוברת ב PS2) לא תמיד עובדת. לעיתים המקלדת לא עובדת כלל, ורק לאחר ריסטרט היא חוזרת לעבוד, לעיתים המקלדת עובדת ללא שום בעיה, ולעיתים המקלדת עובדת, וממש תוך כדי עבודה היא מפסיקה לעבוד, ואני לא יכול להמשיך להקליד. חשוב לציין שהמקלדת תקינה ועובדת ללא שום בעיה במחשב אחר. ניתן להמשיך לעבוד במחשב, ללא מקלדת, רק עם העכבר, ובד"כ לאחר ריסטרט אחד או שניים היא חוזרת לעבוד. 2. המחשב עושה ריסטרטים לא ברורים מידי פעם. הורדתי את הסימון של ביצוע ריסטרט כאשר יש שגיאה, אך עדי…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי באמצע הורדת מנהלי התקן מהאתר של HP שפתאום ראיתי שהאייקון של תיקיית ההורדות השתנה יש איזה דרך להחזיר את זה בחזרה?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רב. האם אפשרי להגדיר לכל משתמש ב - VISTA הגדרות רזולוציה משלו? ניסיתי להגדיר למשתמש אחד הגדרה מסויימת של רוזולוציה וכאשר נכנסתי למשתמש אחר הופיע אותו רזולוציה גם אצלו (בלי שהגדרתי אצלו) האם ישנה דרך שכן אפשר להגדיר רזולוציה יחודית לכל משתמש ? אם כן, מה היא הדרך? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שאני לוחץ עליו ctrl+alt+del המוכר רשום לי הוא הוגדר כלא זמין,לדעתי זה וירוס סרקתי גם במקאפי גם בפנדה באינרטנט ובנורטון מקוון ולא מצאתי וירוס יש פתרון אחר אולי במקום לפרמט אולי משהו במנהל השרותים..
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מכירים את הסירטונים שרואים בדף אינטרנט במין חלון מדיה פלייר קטן? אז לפני כמה ימים/שבועות אותו חלון השתנה למין גירסא ישנה של המדיה פלייר של ווינדוס, מה זה אומר? הסקין הפך מהכחול כהה המגניב למין אפור/ווינדוס96 משעמם ופשוט שכזה עם מעט יותר אפשרויות, בלי אפשרות לחזור אחורה בסירטון והרבה פחות נוח וחביב :< אין לי מושג מה גרם לשינוי הפתאומי הזה (שאגב התרחש גם בפיירפוקס וגם באקספלורר) ואני מת להחזיר את הכל לאיך שהוא היה. עזרה?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בחלונות 2003 שרת. יש לי בעיה אני מנסה לשתף ברשת. ולראות 2 מחשבים שלי. אבל התוכנה הגנה Firewall של חלונות 2003 חוסמת לי גישה לראות 2 מחשבים בשיתוף. ונסיתי ליבדוק פקודה בדוס Ping ולראות אם יש חיבורים בשיתוף בשכנים ברשת למחשבים. וזה לא נותן לראות אחד השני. איך מגיעים הגדרות שם.ניגשים ללוח בקרה --> Security Center --> Windows firewall -- > Advanced מתחת : Network Connection Settings בוחרים : Local Area Connection ולוחצים : SeetingS... ניגשים לתפריט ICMP, למטה רואים טבלה רשימה הרשאות לבחור אחד מיהם או לבחור כולם. אני לא יודע מה אני מסמן שם. האם לסמן את כולם או לבחור אחד מהם, מה אני צריך לעשות כדי Firewall יתן לי גישה בשיתוף שכנים ברשת ל-2 מחשבים שלי? ו…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שמעתי שיש כבר את הגירסה הסופית ויש לי כמובן מעבד 64 ביט (AMD 3200). האם זה יתן לי שינוי ביצועים משמעותי (אני מקדד המון) ומה קורה עם ה-SATA כי יש לי הארד דיסקים SATA אז מאיפה להוריד דרייבר להארד דיסקים? (יש לי לוח MSI - K8N NEO 2).
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
צרפתי קובץ המראה את כל היישומים שנפתחים בזמן הפעלת המחשב שלי(LENOVO) הייתי מעוניין לדעת מה אפשר לבטל ולמה תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לאחר שאני בתוך הכונן דיסקים מה הפקודה שצריך לרשום בתיקיה I386 ?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ועוד שאלה, השדרוג מXP לויסטה מוחק דברים כמו יוזרים וקבצים? אני רוצה לדעת אם שווה לי להתקין את הויסטה רק מהשיקול הזה....
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני קניתי מחשב חדש חזק והתקנתי windows vista sp2 -32bit הפעלתי את הaero והכל אבל הtab נשאר לי כמו שהיה בXP משהו דומה ולא עם מעבר החלונות הגדולים, מה עושים במצב כזה? תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לדעת כיצד עושים את הדבר הבא : נעילת הwindows xp עם סיסמא , אך שהורדות מהאינטרנט ימשיכו,ודברים כגון icq msn וכו'...ימשיכו לעבוד ולקבל הודעות ,וברגע שאני יקיש את הסיסמא יחכו לי כל ההודעות שקיבלתי בזמן הנעילה. בקיצור,נעילה שמאפשרת המשך תהליכים קיימים. תודה מראש. נ.ב : שלא יהיה בילבול בטעות,אני לא מתכוון לסיסמא בהדלקת המחשב אלא כמפורט בנ"ל . תודה.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
מה יותר טוב Xp professional או xp home edition? ומדוע?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
מה המצב אנשים, Direct X 10 יפעל על Windows XP 64Bit או רק על Windows Vista ? תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות דיסק התקנה שיהיה אפשר לבחור מערכת הפעלה מסויימת ? כמו 32BIT VISTA או 64BIT VISTA ?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מנסה להכנס למחשב שלי.. המסמכים שלי.. וכו' אז המחשב מנסה לפתוח אותם ולא מצליח הוא חושב לשניה ואז רואים את הרקע (כל המסך נעלם לרגע אחד) ושוב חוזר למצב הרגיל כאילו לא הבאתי לו "פקודה". מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
היי, לפני כ'שבוע התקנתי Win Vista Ultimate, לפי ידיעתי אמור להיות לי ממשק Aero, למה הוא לא מופיע אצלי? ד"א חרא ווינדוס עשה לי בעיות מפה ועד הודעה חדשה.. אני ישר איתו עד Win 7. פרטים נוספים: מעבד - Core 2 Dou זיכרון - 1GB כרטיס מסך של הלוח - 128MB
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכ.קול שאני מתקין תדרייברים עם הADD HARDWARE WIZARD שזה מגיע לסיום של התקנת הכ.קול מופיעה שגיאה : "THIS DEVICE COULD NOT START. (CODE 10)" מישהו יודע מה הבעה ואיך לתקן את זה??
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה אחי החכם החליט לבטל את ה אנטי וירוס שלו בגלל שהוא "מאט" אותו ולעשות כל מיני ניסיונת אם המחשב תוצאה יש מאל וירוסים וחוץ מ SAFE MOD שום דבר לא עולה.. אנחנו רוצים לעשות שיחזור מערכת כדי שהוא יכול להכנס במצב רגיל אך אין גישה מהSAFE MOD ניסיתי כבר לעשות F8 ואז לטען את ההגדרות החארונות שפועלות במצב תקין.. לא עבד וכדומה מישהו מכיר פקודה/דרך לשחזר את המצב לקדמותו דרך ה SAFE MOD או משהו דומה.. שוב אין לי גירסה לSTART הרגיל המחשב פשוט ניתקע ב "טוען את ההגדרות האישיות שלך" אין לי את הדיסק של ה WINDOWS.. תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז כהה יש לי שתי מחשבים אחד עם XP מחובר לאינטנרט ומעודכן והמחשב השני WIN 98 בלי אינטנרט (הוא חלש מידי לXP) הייתי רוצה להוריד קובץ עדכון בשבילו דרך מחשב הXP לצרוב ולהתקין ב98 האם זה אפשרי ואייך אני עושה את זה
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-