Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי בעיה עם מחשב נייד חדש מהקופסא. חלק מהטקסט - ב-PDF או בחלונות מסוימים של הווינדוס (למשל מנהל התקנים) מוצג ממש בצורה לא חדה. וזה מסך FHD ועברתי אליו ממסך HD. אני בטוח לגמריי שזאת בעיה של הגדרות ולא בעיה בחומרה. למישהו יש עצות? אני לא בקיא בווינדוס. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יצרתי מספר פונטים התקנתי אותם במספר מחשבים והם מוצגים כראוי אולם ישנו מחשב אחד שלמרות שהתקנתי את הפונטים הם לא נראים בתקיית FONTS והם גם לא מוצגים כאשר אני רוצה לעצב טקסט רק כאשר אני עושה חיפוש וכותב את שם הפונטים הם מופיעים ב'תוצאות החיפוש' אולי זה קשור לכך שבמחשב זה מותקנים התוכנות 'קורל' , 'פריהנד' וא"כ מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפרסם, פה נראה לי הכי מתאים.... ולנושא: איך/מאיפה אני מוריד/מפעיל פונטים בערבית כדי שאני אוכל לכתוב איתם במחשב? (יעני חוץ מעברית ואנגלית אני רוצה את האפשרות גם לכתוב בערבית...וכן, אני יודע שאני לא אדע מיקום של כל אות במקלדת, אבל עדיין...) תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא בדפדפן מקסטון וגם באקספלורר פונטים עיבריים מוצגים בצורה מוזרה מאוד גדולים יחסית לפונטים באנגלית ניסיתי דרך גודל טקסט לשנות את הגודל אבל זו לא הבעיה העניין הוא כנראה פונט לא נכון או משהו כזה! מישהו יודע איך אני משנה את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי פונטים חדשים אך הם עשו לי בעיות עם הפוטו שופ וכל מיני. אני יודה מאוד אם מישהו יוכל בבקשה להביא לי קישור להורדה של הפונטים הסטנדרטיים של וינדוס 7, כי מה לעשות בטעות מחקתי אותם עם שאר הפונטים הלא תקינים. תודה רבה מראש, מקווה שהיה לכם צום קל.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשני נגיד שיש לי טקט כזה... HWzone...והטקסט הזה הוא קישור...(לאתר כמובן)... עכשיו אני מחפש פונקציה שתחזיר לי את כתובת האתה...(ההיפרלינק)....כלומר תחזיר http://www.hwzone.co.il כמחרוזת... יש דבר כזה?? מצאתי פונקציה שיוצרת היפרלינק...
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני גולש להנאתי (ממש) בנענע ופתאום קופצת לה הפרסומת לסרט פגוש תפוקרס אבל זה לא פופ אפ של חלון שהXP יכול לעצור. יש תוכנה קלה קטנה שעוצרת גם כאלה ? בעיגור ירוק מסומן הX יצאה של הפרסומת [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי XP ולא יודע מה קרה אבל משום מה התחילו להופיע לי פואפים גם כאשר הדפדפן סגור. השתשתי בכמה תוכנות של אנטי פופאפ אבל זה לא עזר. אני עושה סריקה כל כמה זמן בעזרת SPYBOT אבל גם הוא לא מצליח להפטר מהם. בבקשהב אני צריך עזרה אני כבר מיואש ??? תודה מראש L.A
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה בזמן האחרון קופצים לי פופאפים של אקספלורר אפילו אם האקספלורר היה סגור קודם בנוסף עמוד הבית הוא קבוע על about:blank למרות ששיניתי אותי ב-internet options קספרסקי, spybot seek and destroy, Ad-aware לא הצליחו לעזור, קספרסקי קורס ואומר שיכול להיות שזה תוצאה של וירוס צירפתי processes ולוג של hijackthis מישהו רואה משהו שאני יכול לחסל מפה? תודה
-
תמיד יש לי את הפופאפים האפורים האלה שמבקשים ללחוץ אישור וכל אחד זה הודעה אחרת של הווינדוס מסנג'ר איך אני נפטר מזה ? ויש דרך להיפטר מהם בלי למחוק את הווינדוס מסנג'ר ?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כן, ה-48409524'>Battlefront של Arstechnica הוא פורום מערכות ההפעלה הטוב בנמצא. כל הדיונים שם מוקדשים לוויכוחים והתכתשויות בנושא יתרונות מערכת אחת על פני אחרות. מרתק! לא תמצאו שם שאלות תמיכה מכל סוג. בוודאי שלא בנושא מערכות הפעלה של מיקרוסופט. לדעתי, הפורום החדש כאן הוא תוספת מבורכת, אבל צריך לפתוח פורום נוסף לבעיות ושאלות Windows. הפורום הזה צריך להתרכז בדיונים שקשורים במערכות אחרות (לא מק ולא חלונות) או בהשוואות "וקרבות" בין כל המערכות שקיימות. בקיצור מעין פורום לינוקס מורחב. Prog.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
כרגע סימתי להתקין XP אני יודע שבמערכת XP יש פורטים פתוחים DEFULT הייתי מעוניין לדעת איזה פורטים ואיזה סןג בשביל לחסום אותם בפייוול כמו כן יש גם SERVIES שאין לי צורך בהם וסתם מאיטים את המערכת ( או פגיעים לתקיפות מהאינטרנט ) איזה אפשר לבטל ואיזה לא ? ( מנקודת הנחה שאין לי צורך בשיתןף מכל סןג שהוא או רימוט אדמין ) בסבבה SHENDI 8) ;D
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום רב , יש לי מחשב ישן עם XP מותקן עם 2 פרטישנים. מאחר וההתקנה של הXP ( על כונןC ) ישנה ועובדת מ א ו ד !!! לאט אני רוצה ךהסיר אותה ולהתקין את המחשב מחדש . אין לי עליו שום חומר שאני צריך לעעביר כרגע. פשוט רוצה מחשב עם מערכת הפעלה חדשה. נכנסתי עם BOOT CD וכאשר ביקשתי למחוק "PARTITION "C הוא לא נתן לי .( התקנתי WINDOWS על "PARTITION "D ) האם יש דרך לבצע את ההתקנה של הכל מחדש? שכן אני לא מצליח לפרמט את כונן C . תודה מראש על עזרת המלומדים.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום רב האם הפירמוט ב- windows 7 מתבצע בצורה שונה ? כי כשאני לוחץ על אתחל או אתחול (הכוונה במסך התקנה ראשונית של windows) זה מסיים פירמוט בכמה שניות . עוד שאלה אחת - בהתקנה הוא מציג לי את כוננים c,d ועוד כונן שנקרא system reserved בגודל 100 מגה מה זה הכונן הזה ? צריך למחוק או לפרמט אותו בכל התקנה של ווינדוס מחדש ? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חבר'ה אני ממש חייב עזרה (אני חדש פה)! יש לי בעיה גדולה במחשב: הוא איטי יחסית והוא גם כל הזמן נתקע (אפילו עוד לפני שהווינדוס עולה ואני גם בכלל לא מעמיס על המחשב). המצב הוא כזה כבר משהו כמו חודשיים! לפתע התעוררתי שלשום והחלטתי להוריד אנטי וירוס שמצא לי וירוס בשם באקדור. הוירוס הוסר סופית אך הבעיה עדיין קיימת ולא קיים שום וירוס אחר במחשב! מדי פעם אני מקבל גם הודעה שהזיכרון הוירטואלי מועט והשאלה היא האם הדבר גורם למחשב שלי להיתקע?..האם אני יכול להגדיל את הזיכרון הוירטואלי ואיך? השאלה היא מה לעשות?! האם לעשות פירמוט?! וגם אם אני עושה פירמוט..האם כרוכים בכך סיכונים?! האם אני צריך למחוק את שני הכוננים (די וסי) או שאני יכול רק את אחד מהם?! האם לאחר הפירמוט אני אצטרך להתקין את האי…
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כשאני מכניס את XP ובביוס משנה שה FIRST BOOT יהיה הCDROM אז אני מכניס תדיסק של אקספי... הוא מעלה לי את הדוס אבל כשאני רוצהלפרמט את C הוא אומר לי BAD COMMAND... מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כתבה מעניינת באתר ynet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4687527,00.html
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/capable.mspx דרישות מינימום: # A modern processor (at least 800MHz1). # 512 MB of system memory. # A graphics processor that is DirectX 9 capabl דרישות מומלצות: * 1 GHz 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor1. * 1 GB of system memory. * A graphics processor that runs Windows Aero2. * 128 MB of graphics memory. * 40 GB of hard drive capacity with 15 GB free space. * DVD-ROM Drive3. * Audio output capability. * Internet access capability.
-
- 38 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי אני מצרף תמונה כדי להסביר על מה מדובר.. לפי מה שזכור לי זה התחיל אחרי העדכון האחרון של windows update אבל לא בטוח לגבי זה.. האם זה בעיה נפוצה לאחר העדכון האחרון או שזה קורה רק לי? ניסיתי לעשות reset לstore דרך ההגדרות וזה לא פתר את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי XP SP3 עם אנטיווירוס שלAVG עם אני מנתק את האנטיוירוס הכל עובד יפה אבל עם האנטיוירוס מופעל אז כשאני מנסה ללחוץ על הכונן C אז זה פותח לי "פתיחה באמצעות" אבל את הכונן עצמו זה לא פותח ואז אני נאלץ לעשות פתיחה עם כפתור ימני ו"פתח" יש לזה פיתרון?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני עומד להתקין Vista אבל יש לי בערך 50 גיגה של של שירים על המחשב שמרוכזים בתיקייה אחת. אפשרי להשאיר רק אותה ולפרמט את השאר במעבר בין הגרסאות?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם ! שוב... מי פה משתמש ב XP ? מי משתמש ב XP ובפיירוול ? במה אתם משתמשים ? אם מישהו מכם משתמש ב XP וב Zonealarm, אולי נתקלתם בתופעה מוזרה - לאחר התנתקות מהרשת, לא ניתן לחזור ולהתחבר. החייגן מחייג, מתחבר , אולם כתובת ה IP אינה משתנה, ולא ניתן לקבל כלום מהרשת - רק לאחר אתחול הכל מסתדר. שיתקתי את ה ZoneAlarm, והבעיה נעלמה כלא היתה. כעת אני משתמש בפיירוול של נורטון, אבל הוא כבד מדי. רעיונות ? הצעות ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקלנה משונה עם ווינדוס XP בשילוב עם ZONEALARM PRO : עם הפעלת הווינדוס, המחשב מתחבר (לפי הגדרתי) לספק האינטרנט שלי. במידה ונותקתי, או ניתקת את הקשר, ואני מנסה לחדשו- לא ניתן לבצע זאת כלל, ויש צורך לאתחל את המחשב (ניסיתי עם מספר חשבונות, ומספר הגדרות, ושום דבר לא עובד). מדובר ISDN אך נראה לי שהבעיה זהה. הורדת הפיירוול ZONEALARM והתקנת Norton personal Firewall 2002 פתרה את הבעיה, בחלקה - עכשיו אני מצליח להתחבר ולגלוש - אבל אני לא סובל את הפיירוול הזה . למישהו יש פתרון ? מישהו נתקל בבעיה ? מה יש לזון אלארם ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ווינדווס אקס פי SP2 ואני משתמש בפיירוול של ווינדווס והפיירוול הפסיק לעבוד משום מה...
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-