עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by אבשה,

אז ככה אני הולך לקנות מחשב חדש עוד כמה ימים ורציתי לדעת אם 64BIT Vista לא יהיה מעיה לשים עליו וגם רציתי לדעת אם יש דברים שלא עובדים ב-64BIT זה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מארז: Coolermaster Centurion 590 Black כמות: 1 - מחיר: ¤365 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤340 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤387 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤344 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤894…

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by עדידוששששש,

אני מנסה לפרמט את וינדוס xp ואני לא מצליח זה רושם לי : the file dimo.sys is corrupted

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  3. כשמכניסים סידי למחשב תמיד עולה חלון של איזו פעולה ברצוננו לבצע. איך משנים את הפעולות? יש לי שם אופציה לצריבה עם alcohol 120% שכבר מזמן מחקתי מהמחשב בנוסף קניתי צורב חדש ומופיעות שם אופציות שהנרו 7 התקין (מהדיסק שהגיע עם הצורב). כשאני בוחר אחת מהאופציות האלה שום דבר לא קורה. תודה עריכה: יש לי ווינדוס XP sp 2

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by Ashand,

מקווה שזה הפורום הנכון בניתי לי HTPC ואני מנסה להתקין ויסטה, ההתקנה נתקעת על מסך כחול 0X0000007E החומרה שיש לי: E4500 GFORCE 8600HDMI 2GIGA RAM GSKILL 800MHZ ASUS P5NE SLI פישפשתי באינטרנט וההודעה 0X0000007E איכשהוא קשורה ל: מקום ב-HD , HD ריק כך שזה לא הבעייה כרטיס מסך! כאן יכולה להיות בעייה, כדי לדבג את הבעייה כיצד אני מתקין דרייברים של הכרטיס מסך לפני התקנת ווינדוס? או איך אני פותר את הבעייה בהתקנה? מישהו נתקל בדבר דומה ופתר? אם כן איך? תודה!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  5. קיבלתי מחשב חדש שקניתי. המחשב עצמו הורכב בחנות, אני רק הוספתי הארדיסק קיים שהיה לי. המפרט הוא כזה: core2dou 7400 msi p45 neo 4gb ocz xtc platinum 800mhz asus geforce 9600gt black pearl enermax pro 525 ההארדיסק הישן ששמתי הוא WD 160 ג'יגה, סאטה windows xp home edition sp3 מקורי הבעיה מתבטאת בכך שלוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות. אני מדבר על המסך השחור הראשוני, שבו מופיע הקו האופקי שזז משמאל לימין. במשך שניות רבות אין פעילות הארדיסק, זה פשוט נראה קפוא, והאנימציה הזאת ממשיכה לזוז לה. במחשבים הקודמים שלי, כאשר הווינדוס היה "טרי", לקח לזה אולי 10 שניות, בעוד שעכשיו זה לוקח פי כמה יותר. דבר נוסף שהחשיד אותי מאד, זה שהמחשב קפא בזמן התקנה של משחק, כאשר במקביל עשיתי עוד כל מיני דברים,…

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  6. עד לפני מספר ימים, כל פעם שהיה צורך להשתמש באינטרנט (לדוגמה: ICQ, MSNM וכו') המחשב היה מקפיץ את חלון ההתחברות. עכשיו זה לא קורה, זה מעצבן. אני לא מתכוון להתחברות אוטומטית, אלא על עצם העובדה שחלון ההתחברות כבר לא קופץ - צריך ללחוץ Start > Connect to. למישהו יש מושג כיצד אני מסדר את הבעיה המעצבנת הזאת?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by n9555,

יש לי תיקיה שאני לא מצליח למחק מהדסקטופ ולפי מה שהבנתי אני יכול למחוק אותה בsafe mode אז איך אני נכנס ואיך אני יוצא מזה?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  8. Started by GENERAL,

אין לי מושג למה אבל לפתע המון אתרים לא עולים לי מופיע לי רק דף לבן ומצויין למטה מצד שמאל כי בוצע יש לי FIRE WALL של ZONE ALARM עם זה קשור ביטלתי את ה FIREWALL של XP אשמח לקבל תגובה בהתקדם האפשרי בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by darkman,

אני רוצה לעשות אחת חדשה כי הוא לא נותן לי לעשות את זה ב TOOL BAR איפה היא ממוקמת (WIN2K) אני מתחרפן בלי כל הקיצורי דרך שלי!

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by odediz,

לאחר גמר הפעלת המערכת מופיעה כתובית עם ציצוף מעצבן ומבקש אישור. על הריבוע הכתובית מופיעה בראש מצד ימין הכיתוב RUNDLL ואז רשום: שגיאה בטעינת c:\windos\system32\mbawrcfh.dll ואז נרשם מתחת : המודול שצוין לא נמצא ובריבוע למטה בסוף הוא מבקש :אישור שאלתי איך אני מעלים את ההופעה של הריבוע המעצבן הזה שמופיע כל פעם שמדליקים את המחשב אודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by lidor_abo,

חברה כשאני מדליק את המחשב שמגיע למסך של האקספי בהטענה של הוינדוס לוקחת הרבה זמן הפס עובר 9 פעמים ואצל חבר שלי 6-7 למה זה ככה?

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  12. הבעייה רשומה בכותרת,, אני אשמח לעזרה.. תודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by asichen,

שלום. לפני כמה ימים גלשתי באתרים ופתעום ראיתי שדף הבית השתנה לי לזה: res://msaps.dll/index.html ----------------------------------- ניסיתי לשנות את דף הבית, יש לי קובץ תיקון של הרג'אדית וג ם לא עזר, עתקנתי Adaware ו spybot וגם לא עזר. הדף משתנה לכמה זמן למה שאני רוצה ואז שוב חוזר. מה אפשר לעות בנוגע לזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  14. Started by sorwo,

שאלה לגבי פרימוט נייד(hp dv6630ej )בעל Vista Home Premium הגיע ללא דיסק . אין דרך להתקין את Vistaעוד פעם ?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  15. אני רוצה ליצור ב-XP PRO שני משתמשים נפרדים לחלוטין. הכוונה שלי היא שלא יקרה מצב שבו אני מתקין תוכנה אצל משתמש אחד והיא תופיע אצל משתמש אחר. הסיבה לכך היא שאני רוצה ליצור USER שישמש לעריכת סאונד, ואני לא רוצה שיהיה מותקן אצלו כלום פרט לתוכנות העריכה. לא גישה לאינטרנט, לא אופיס כלום. ממש כאליו והיה מדובר במחשב נפרד. האם הדבר אפשרי?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  16. שלום לכולם אני קונה השבוע מחשב עם מעבד Q6600 כרטיס מסך GEFORCE 8800 640 ו 2 ג'יגה זיכרון. איזה מערכת כדאי לי להתקין על מנת לנצל את כל היכולות של המחשב הזה? ומה ההבדל בין ויסטה 64 ל ויסטה 32 לויסטה ULTIMATE? והאם יכול להיות בכלל שעדיף XP? תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by hatzhaik,

שלום 1.כשאני מפצל את ההרדיסק בהתקנת XP על מחשב חדש איך אני עושה format לכונן השני ( לכונן שנותר לא C 2.האם במחשב חדש יכול להיווצר בעיות עם אני עושה פירמוט מהיר? תודה.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by adam99,

שלום! לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב וכשהוא מגיע לחלק שלפני המסך ברוך הבא המסך נכבה. מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך וזה עלה ברוזולוציה ענקית ואז התקנתי שוב את הגרסה הכי החדשה וכשזה עושה ריסטרט זה שוב קורה. החלפתי כרטיס מסך ושוב אותה הבעיה... ניסיתי לעשות תיקון לווינדוס וזה לא עזר. תודה!

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by samigol,

איך אפשר לפרוץ את הסיסמה של xp professional? ברור שאי אפשר את הקטע של "מצב בטוח" כי זה עובד רק בגרסת home אבל אין איזה דרך אחרת? תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  20. יש בעיות מוחדות עם דרייברים בסיסיים לנ"ל? 64 ביט יעבוד עם 8 גיגה בלי בעיות? תודה!! ,אני יודע שהרבה ימליצו לי ויסטה,אך זה לא רלוונטי משום שברשותי תוכנות קריטיות שעובדות רק עם אקספי ולא עם ויסטה אגב,האם בלינוקס קיימת המגבלה של הזכרון או שמא עליי לשאול זאת בפורום המתאים?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by Atlon-Xp,

שאני לוחץ על הורדה או מה שזה לא יהיה אז זה אוטומתי מוריד לי לTEMPORARY FILES\FOLDER איך שקוראים לזה... וזה לא נותן לי אפשרות שמירה או פתיחה... מה עושים? תודה.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by asaf_a,

אוקי אז ככה, יש לי windows xp pro ,geforce fx 5200,וכרגע אני משתמש בdirectx 8.1. כל פעם שאני מנסה להתקין directx 9.0 התוכנה כותבת לי: This version of DirectX is not compatible with the version of windows currently installed עד כמה שאני יודע ניסיתי את כל הגרסאות של directx 9.0 שיש. בבקשה תחשיבו טוב על פתרון ועל תציעו דברים כמו להשתמש ב windows לא פרוץ!! תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  23. אהלן, לפני כמה זמן אני רואה שכל האיקונים כמעט ללא הסמל, כלומר שיש להם ריבוע לבן אבל אין להם את הצבע והצורה והכל.. (צירפתי צילום מסך..) וגם למטה בשורת משימות התבלבלו לי כל הסמלים.. (נגיד הסמל של הפיירפוקס עכשיו הוא של ה-ICQ בעצם.. מה עושים? תודה, דניאל. [attachment deleted by admin]

24. Started by QQQ,

קניתי אתמול את הסט LOGITECH DiNovo Media desktop laser. לעכבר יש LAGים מציקים בתדירות גבוהה יחסית. לפעמים הוא פשוט בקושי מגיב, ולפעמים הוא בדיליי של שניה-שתיים בערך. נניח אני מזיז את הסמן במעגלים, עוזב את העכבר והסמן ממשיך לזוז. לפעמים הוא ממש בדיליי שאם אני מזיז אותו מהר הוא פשוט "מוותר" באמצע ומתנתק ולרוב פשוט כשמזיזים אותו מקבלים תגובה מאוחרת. כמובן שזה ממש מציק - בפועל לפעמים קשה להגיע לנקודה מסויימת (אייקונים, חלונות וכו'). ושאני לא אתחיל לדבר על גיימינג. אחרי חיפוש מהיר של גוגל, ראיתי מישהו שאחד התהליכים אמר שגרמו לLAG המדובר, ואחרי שהוא הפסיק אותו התקיעות הפסיקו. רציתי לבדוק אם אותו דבר תקף אצלי והפעלתי את המחשב (מ"ה WINDOWS 7 X64 ד"א) במצב בטוח. ופוף - הלאגים…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by ZacNaboot,

האם קיים וינדוס 2003 workstation??? נ.ב. אני שואל את זה כי אני רוצה להשתדרג מוינדוס 2000 workstation שיש לי עכשיו (ב"ה כבר עבר 5 שנים מאז הפורמט האחרון של המחשב העגלה שלי LOL)

• 1 תגובה
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים