עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מה ששמתי לב גם שאם אני עושה חץ ימני הSEARCH ראשון ומודגש וכנראה האופן אמור להיות ראשון ומודגש איך אני משנה את זה לרגיל ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  2. איך אני גורם לתוכנה כמו EVEREST לעלות אוטו' עם העלאת הווינדוס ?

3. Started by elad-k1,

Windows could not start because the following file is missing or corrupt (לא ניתן להפעיל את Windows כיוון שהקובץ הבא חסר או פגום). system32\drivers\acpi.sys ואז הוא אומר שאני יכול לעשות repair ?!! מה עושים חברה??חייב להתקין מחדש?!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  4. Started by rroonnii,

תמונה http://img411.imageshack.us/my.php?image=1111z.jpg איך אני מחזיר אותו?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  5. אני רוצה שהכחול מאחורי האיקון יעלם. איך אני עושה את זה? http://img441.imageshack.us/img441/525/52437456tq7.jpg

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  6. יש לי בתקייה של וינדוס איזה קובץ LOG שהוא ממש גדול איזה 60 מגה,וזה קובץ לוג! עכישו שאני עושה איחוי דיסק הוא כל הזמן מוצא מלא פגמים בקובץ הזה, וחשבתי על למחוק אותו, הקטע שאני לא יודע אם זה בטוח כי הוא נמצא בוינדוס..ושעשיתי איחוי מצאתי אותו לפי זה: WINDOWS\Debug\NetSetup.LOG אפשרי למחוק? או לא לגעת?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  7. אהלן חברים, עשיתי לי היום פרטישן חדש ויצא שהוא מסומן באות F... זה לא כיף כשפרטישן אחד של ההארד דיסק הוא C והשני הוא F, אז רציתי לדעת האם אני יכול להחליף בין הכונן CDRW שלי (שנקרא D) לבין הפרטישן החדש (שנקרא F) באותיות...? אשמח לדעת איך עושים זאת, המון תודה, ניר.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by myjunkmail0000,

אני מעונין להתקין תוכנות אשר דורשות ADMIN למחשב (JAVA לדוגמא) איך אפשר לפרוץ את זה? או שהדבר בלתי אפשרי/ממש ממש ממש מסובך... המחשב הוא מחשב של העבודה...

9. Started by a-gold,

אפשר למחוק הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by the-f-master,

יש לי ויסטה עם מדיה סנטר ויש לי המון סרטים שמקודדים בפורמט MKV...את הפורמט הזה ספציפית המדיה סנטר לא מקבל למרות שפורמטים אחרים בהבחנה גבוהה הוא כן מקבל דוגמא:WMV HD הוא הריץ יופי...עד עכשיו הסתדרתי בצורה בינונית עם נגנים אחרים אבל בזמן האחרון זה ממש מעצבן אותי כי בנגנים הכפתורים קטנים ולא מיועדים לצפייה ממרחק של יותר מ-2 מטר...בקיצור חיפשתי קודאק או משהו אחר שיעזור לי לראות בכ"ז את הסרטים על המדיה סנטר אך לשווא...למישהו יש מושג איך לפתור את זה?תודה מראש :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by asafpizza,

יש לי מדיה סנטר במחשב ותמיד הוא התעדכן אוטומטית ולאחרונה הוא לא מתעדכן גם ידנית אומר שאין חיבור לאינטרנט למרות שהמחשב מחובר לאינטרנט מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  12. שלום יש לי שני הארד דיסקים באחד הווינדוס ובשני סתם קבצים קניתי הארד דיסק חדש ואני מחליף אותו בשני הארד דיסקים האלה אני רוצה להתיקן עליו תויינדוס ואז הלעביר את הקבצים מהארד דיסקים הישנים איך אני יכול להעביר את הקבצים מההארד דיסק הזה שיש בו את הווינדוס - יעני כשה אני מחבר אותו אז יש שגיאה כי גם על החדש וגם עליו יש ווינדוס תעזרו לי בבקשה... תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  13. Started by dj-king,

יש לי שאלה איך אני מפריד בין היוזרים שלי ב XP יש לי בעיה שכל תוכנה שאני מתקין אצלי אוטומטית הולכת ליוזרים האחרים האם יש פאולה שניתן לבצע כדי שזה לא יקרה

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by weeday,

יש לי שתי מחיצות (ושתי הארדיסקים- לכל אחד מחיצה). על אחת מותקן XP ועל השנייה יש כל מיני קבצים. עכשיו השאלה היא האם אני יכול להשאיר את המחיצה שלא מותקן עליה הXP, למחוק את המחיצה שמותקן עליה XP ולהתקין עליה XP x64? המחיצה עם הקבצים שלא קשורים לווינדוס ימחקו?... או שיקרה להם משו?.. כי לא בא לי להתחיל לצרוב 80 ג'יגה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! 1. השעון שמופיע אצלי בצד שמאל למטה מראה שעה של 12 שעות 1:34 במקום 13:34. איך אני יכול לשנות אותו? 2. כאשר אני נמצא בסייר, אני מוסיף לספריה מסויימת שיראו בה גם משך זמן של שיר/ סרט. הוא מראה לי את זה בדקות ללא שנויות (כלומר שיר של 4:35 ארבע דקות ו35 שניות יופיע כ 00:04). איך אני מתקן את הבעייה הזו? שני הבעיות האלה קרו לאחרונה. לא ממש שמתי לב מתי או איך. תודה רבה ושבת שלום, מושיקו

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by Curse,

צריך דחוץ!!!!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  17. (שאלתי כאן לא מזמן אבל שכחתי לציין כמה פרטים) המחשב הוא מחשב חזק E6600, 8800GTS.. המחשב בעיקר למשחקים ולסרטים.. נראה לי זה לא כזה משנה אם אני אתקין XP או ויסטה.. אבל המחשב עובד ברשת עם עוד מחשבים שבהם מותקנים XP, ונגיד שאני מדפיס זה מדפיס ממחשב אחר שאליו מחוברת המדפסת, אז אם אני אתקין ויסטה על המחשב החדש בטח יהיו בעיות תאימות לא?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by nir567,

התקנתי ווינדוס 2000 באנגלית וברצוני כעת לשנות לעברית, יש דרך? תודה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  19. Started by opher,

אהלן, לכל הגאוני ווינדוס שמסתובבים פה - הנה איזה אתגרון: כשאני עושה דאבל קליק על הכונן של המחשב נפתח לי חלון החיפוש (יענו לחפש בכונן). כדי להוכיח שזה לא באג (למרות שזה לא מוכיח...), כשאני לוחץ כפתור ימני אני, האופציה הראשונה- חיפוש, מודגשת, בעוד האופציה השניה - אקפלור, לא מודגשת (ראה תמונה). איך משנים את זה? תודה עופר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  20. Started by 8-Ball,

היו לי בעיות עם הכפתור הימני בעכבר (כשהייתי לוחץ על הפתור הימני על איזה תיקיה נגיד אז זה היה קורס..) אז נכנסתי ל REGEDIT ומחקתי את הדברים מהתפריט של הכפתור הימני ועכשיו נעלמה לי האפשרות : OPEN WITH... איך אני יכול לשחזר את זה?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by 1900GT,

חברתי מחשב כף יד שאתמול עבד לי והיום הווינדוס לא מזהה אותו. יש הודעה שהתקן USB לא זוהה . מה עושים?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by david86,

כשאני מדליק מוזיקה מעלה את הוליום אז השירים נשמעים כמו דיסק סרוט וכשאני מוריד את הוליום אז הוא בסדר רק כשאני מעלה אותו השירים קופצים כאילו

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  23. Started by hagay21,

האם ניתן לאלץ את המחשב לבצע פעולות חישוב יותר מהר גם אם הוא מראה שהוא ממצה 16 אחוז מפעילות המעבד? (פעולה שצורכת 16 אחוז כביכול תצרוך יותר ותסתיים מהר יותר ואני לא מדבר על המהרה פיזית)

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by NEUROMA,

שלום חבר'ה לפני הכניסה לחלונות XP אני צריך למסור את הסיסמא שלי , איך אני מבל לגמרי את האפשרות הזו ? תודה שי

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by Bloodbath,

שלום רב לפני כמה חודשים רכשתי מחשב חדש ובלי לחשוב פעמים התקנתי על המחשב החדש Windows XP 32Bit אני משתמש בא הרבה הרבה שנים ושמתי לב ומערכת הפעלה לא משתמשת בכל הזיכרון אלה רק ב 3 GB ממנו ואני הרבה זמן חושב על לעבור ל 64BIT אז רציתי לשאול מה מומלץ יותר Windows XP 64Bit או Windows Vista 64Bit ? תודה רבה אלכסנדר. מצטער על שגיאות הכתיב

• 2 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.