עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שבוע טוב, יש לי בעיה בווינדוס אקס פי, כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מגיע למסך פתיחה שכתוב "ברוך הבא" מיד לאחר מכן נותן לי את האפשרות להכניס סיסמא ואז מתחבר למערכת, מיד לאחר ההתחברות כאשר רואים רק את הטפט בלי האייקונים הוא רושם לי הודעה של ניתוק המשתמש וחוזר למסך שבו צריך להכניס סיסמא ליוזר, כלומר לא נותן לי לפתוח את המחשב, חשוב לציין שבמצב בטוח הוא נפתח ואני רואה את כל האייקונים והכל עובד כרגיל, חשוב לציין גם שהתקלה התחילה לי מאתמול בבוקר לאחר נסיוני לבצע עידכון לתוכנה Itunes מהאתר הרשמי של החברה, התחלתי בעדכון ופתאום הוא נתקע, ביצעתי alt+ctrl+del ועשיתי סיום משימה ומאז הכל התחיל. ניסיתי לבצע שיחזור מערכת וזה לא פתר את הבעיה, ביטלתי את המסך של הסיסמא וזה גם לא עזר. מה עוד …

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  2. אז פתאום נמאס למדייה פלייר שלי לנגן בצורה רציפה והוא מנגן קבצים בצורה אקראית...איך משנים את זה.. נ.ב זה אפילו קורא ברשימות השמעה... תודה מראש, אליאב.

3. התקנתי Windows Vista Ultimate 64bit מוטמע SP1 על מחשב חדש ומפורמט, וגם את כל העדכונים שיצאו מאז SP1, ונתקלתי ב 3 בעיות, יתכן וקשורות אחת לשניה (קונפליקט PS2 עם IRQ שמוביל לריסטרטים ?) : 1. המקלדת (מיקרוסופט שחורה רגילה מחוברת ב PS2) לא תמיד עובדת. לעיתים המקלדת לא עובדת כלל, ורק לאחר ריסטרט היא חוזרת לעבוד, לעיתים המקלדת עובדת ללא שום בעיה, ולעיתים המקלדת עובדת, וממש תוך כדי עבודה היא מפסיקה לעבוד, ואני לא יכול להמשיך להקליד. חשוב לציין שהמקלדת תקינה ועובדת ללא שום בעיה במחשב אחר. ניתן להמשיך לעבוד במחשב, ללא מקלדת, רק עם העכבר, ובד"כ לאחר ריסטרט אחד או שניים היא חוזרת לעבוד. 2. המחשב עושה ריסטרטים לא ברורים מידי פעם. הורדתי את הסימון של ביצוע ריסטרט כאשר יש שגיאה, אך עדי…

4. Started by TARON,

ישלי וינודס XP הרגיל עכשיו ישלי מעבד 64 ביט ואני רוצה להתקין תוינדוס של ה 64 ביט אבל שמעתי שהוא לא תומך בכל התוכנות וכל זה אני צריך לדעת עם הוא תומך ב איסיקיו לא משנה איזה גירסה אימיול WINAMP לא חייב אבל עדיף אפשר לישמוע שירים גם במדיה פלייר וכל הדיסקים של הדריברים שלי בדקתי כולם מתאימים ל 64 ביט עכשיו המחשב שלי מחובר ברשת עם המחשב של אחותי עם אני יחליף וינדוס לי יהיה של ה 64 ביט ולאחותי של ה 32 ביט הרגיל אני לא יוכל לחבר בנייהם ברשת? וזהו מקווה לתגובות אה ועוד משהו האם כל המשחקים לא עובדים בוינדוס 64 ביט? מה שחשוב שיעבוד זה רק קונטר סטריק 1.6 עם כל מה שכתבתי פו עובד אז סבבה למה שמעתי שהוינדוס הזה הוא מהיר פי 2 ותגידו יש אתר או משהו שאומר במה הוינדוס תומך כאילו מה א…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by darkman,

אני רוצה לעשות אחת חדשה כי הוא לא נותן לי לעשות את זה ב TOOL BAR איפה היא ממוקמת (WIN2K) אני מתחרפן בלי כל הקיצורי דרך שלי!

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  6. אני קונה עכשיו מחשב חדש עם 8GB ואני מאוד מתלבט איזה מערכת הפעלה להתקין על המחשב החדש מצד אחד אני כרגע משתמש ב XP 32bit ואני מבסוט עליו מאוד ! מצד שני הבנתי מאנשים ש XP 64bit לא משהו בכלל ועושה להרבה אנשים בעיות מצד אחר יש גם את Vista 64bit ואין לי ממש מושג אם המערכת טובה ולא תעשה לי בעיות דיברתי עם חבר שלי והוא אמר לי שהוא משתמש ב Windows 2008 Server וזאת מערכת מאוד יציבה ומאוד נוחה לשימוש ולא עושה בעיות בכלל והוא אמר לי שאם אני רוצה להשתמש במערכת גם למשחקים יש אפשרות להפוך אותה לה Windows 2008 WorkStation כדי שיהיה אפשר להתקין DirectX 10 ולשחק, אני חייב לציין שאני הולך להשתמש במחשב למשחקים כבדים וכנראה גם לעריכה אני מאוד אשמח אם תוכלו להמליץ לי על איזה מערכת כדאי לי לל…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by stav_r,

שלום לכולם עקב בעייה שהייתה לי עם האינטרנט פרמטתי את המחשב. כאשר אני מגיע לעדכן זה מוריד מתקין לי sp2 וא נתקע או שהוא עושה ריסטרט מעצמו. הצלחתי למצוא בניהול המחשב את המידע הבא על הריסטרט. Event Type : Information Event Source: Save Dump Event Category: None Event ID: 1001 Date: 16/08/2005 Time: 12:00:13 User: N/A Computer: STAVR Description: The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000000a (0x0000f87c, 0x00000002, 0x00000001, 0x806bd90e). A dump was saved in: C:\WINDOWS\Minidump\Mini081605-02.dmp. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. מה עליי לעשות ? תודה מראש סתו

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  8. שלום. כמו שהבנתם דפדפן האינטנט שלי עולה בערך דקה אחרי שלחצתי עליו, לא חשוב אם אני מחובר או לא... כל המחשב טס ואין בעיה בכלל במחשב. מערכת הפעלה win xp pro sp1 תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  9. Started by G.S,

ברשותי מערכת הפעלה XP HOME ומותקן בו מודם פקס. בכל פעם שאני שולח פקס רק הפקס הראשון עובר והשני כבר לא... כלומר אם אני רוצה לשלוח שני פקסים אני צריך לשלוח את הראשון לעשות אתחול למחשב ואז לשלוח את השני. חשוב לי לציין שבקבלת פקסים אין כלל בעיה. והחלפתי את המודם ועדיין הבעיה קיימת. מודה מראש לכל מי שיעזור. תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  10. Started by Matrix-Hacker,

שלום לאחר שאני בתוך הכונן דיסקים מה הפקודה שצריך לרשום בתיקיה I386 ?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  11. נכנסתי לה regedit NtfsDisableLastAccessUpdate כתבתי את זה בה HKEY_LOCAL_MACHINE-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEMHKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\FileSystem שם עשיתי ערך חדש בשם NtfsDisableLastAccessUpdate 1 עכשיו זה האיץ לי את הארדיסק ואת כל השטיות .... הבעיה היא אני חושב שזה מאיט את האיטרנאט זה נכון

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  12. שלום, התקנתי לפני כמה ימים ויסטה (אחלה ווינדוס) על המחשב עכשיו מתי שהתקנתי את הויסטה זה שמר לי את ווינדוס XP בתקייה בשם Windows.old ואני מעוניין לחזור ל-XP עכשיו איך אני אמור להפעיל את ווינדוס XP ? האם אני צריך ללכת לקובץ autoexec שנמצא בתקיית Windows.old שם מקש ימיני וללחוץ Run as adminstrator וזהו? או שיש עוד כמה דברים לעשות? והאם אני יוכל אחרי זה לחזור לויסטה?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  13. כל פעם שהייתי מוריד משהון הוא היה שואל אותי מה לעשות כמו CANCEL OPEN וכו' בטעות הוצאתי מהחלון הזה את הV שגורם למצב הזה . מה שגרם לכך שכל הקבצים שאני מוריד יפתחו ישר (אחרי שיטענו) והווינדוס לא שואל אותי איפה לשים את הקבצים . מה עושים ???

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by samigol,

איך אפשר לפרוץ את הסיסמה של xp professional? ברור שאי אפשר את הקטע של "מצב בטוח" כי זה עובד רק בגרסת home אבל אין איזה דרך אחרת? תודה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  15. Started by Gohan,

איך אפשר להתקין xp ו98 באותו מחשב? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  16. יש בעיות מוחדות עם דרייברים בסיסיים לנ"ל? 64 ביט יעבוד עם 8 גיגה בלי בעיות? תודה!! ,אני יודע שהרבה ימליצו לי ויסטה,אך זה לא רלוונטי משום שברשותי תוכנות קריטיות שעובדות רק עם אקספי ולא עם ויסטה אגב,האם בלינוקס קיימת המגבלה של הזכרון או שמא עליי לשאול זאת בפורום המתאים?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  17. בכיר במיקרוסופט כמובן... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3513577,00.html איזה מצחיק תמיד שרואים את התכתובות הפנימיות של בכירים במיקרוסופט בכל מני משפטים והדלפות..

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  18. Started by guyl3,

אחרי שאני לוחץ עלminimize החלונות נעלמים במקום להיכנס לשורת ה TASKBAR (הם לא מופיעים שם ) ניסיתי ללחוץ על המקש הימיני בעכבר על "שורת המשימות" ולהיכנס ל TOOLS ולהוסיף פונקציה שנעלמה / או שהוסרה אך ללא הצלחה !מצ"ב תמונה [[glow=red,2,300]URL=http://imageshack.us][/glow] -------------------------------------------------- פתרתי את הבעיה ע"י קריאה ממושכת tech support guy בנוסף התקנתי תוכנה הנקראת SUPERAntiSpyware Free Edition מומלץ בחום ( איזה הרגשה נפלאה )

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by Shiker,

שלום אני בעל ווינדוס XP חוקי כשאני בא לאתחל את המחשב ולהריץ את ההתקנה הוא מציג עבורי שגיאה וזה בעת בדיקת הקבצים בהתקנה השגיאה היא file acpi.sys error 32768 מה עושים ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by surfface,

אז כהה יש לי שתי מחשבים אחד עם XP מחובר לאינטנרט ומעודכן והמחשב השני WIN 98 בלי אינטנרט (הוא חלש מידי לXP) הייתי רוצה להוריד קובץ עדכון בשבילו דרך מחשב הXP לצרוב ולהתקין ב98 האם זה אפשרי ואייך אני עושה את זה

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by ellell,

בחלון איתחול יש פריטי איתחול אשר הורדו ולא מסומנים יותר ב-V , ואני מעוניין לדעת איך אפשר למחוק אותם בכלל מהחלון. תודה

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by zy2000,

מערכת הפעלה XP תוכנת נורטון אנטי וירוס מותקנת ומעודכנת כולל fire wall . לא מצאה כלום . תוכנת spybot מותקנת ולא מצאה כלום בסריקות . קו adsl והבעיה : המחשב מתחבר כל הזמן לאינטרנט . לא משנה על מה אני לוחץ האינטרנט מופעל . לא משנה שאני מבטל את ההתקשרות פעם אחרי פעם ...הוא שוב מתחבר גם אם לא נגעתי בכלום הוא מתחבר לבד .הדבר קרה אחרי שניסיתי להתפטר מחלון התקשרות שהיה מופיע לי בכל הדלקת מחשב . שיניתי באותו חלון התקשרות , בהגדרות , משהו ומאז הבעיה קיימת ללא הופעת חלון התקשרות הקודם . כאילו שלחצתי dial מה עושים ??????????

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by DeaglinG,

hi, i have some files and folders in my comp i want to delete and i just wanna make sure its ok the first ones are called like long names and numbers like "d0be9c93011bc1b505" and are probably related to windows update... like a temp folder... i see SP2 folder in it... and i dont want SP2... it has another file called update in it... so is it ok to delete it if i dont want SP2? also a folder called temp, which must be a temp folder proabaly winupdate too. WUTEMP folder too... another folder is the "Movie Maker" folder and "MSN" folder in Programfiles. im not using them so is it ok to delete? it is telling me that if i delete it some things may not work. also the Messenge…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by eli_a2006,

שלום לכולם יש לי ווינדוס xp sp2 חוקי אבל אחרי איזה עידכון הוא עשה שאני אצתרך ללחוץ על השם משתמש בשביל להיכנס למחשב יש לי שם משתמש אחד והוא בלי סיסמא הנה תמונה של המצב: הבנתי ממישהו שיש איזה פקודה שרושמים בהפעלה מישהו יכול לתת לי אותה תודה רבה לעוזרים אלי. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by mokisho,

כאשר אני לוחץ על קישורים לדוגמה קישורים של אימיול אז במקום להוריד אוטומטית אז אני מקבל הודעת שגיאה וכאשר אני חוזר ל XP אני מצליח להוריד מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים