Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מוריד קבצים מקובצים המחשב לא שואל אותי לאן להוריד הוא מוריד לבד את הקובץ ושם אותו בתיקית TEMP אם אני לא טועה וכשהוא מסיים הוא פותח את ה - WINRAR יש למישהו מושג איך לעשות שהמחשב ישאל אותי לאן להוריד את הקובץ?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני משתמש ב- xp ואני סובל כל יום שאני רואה את העננים המעצבנים בוולפייפר שלי. כל המערכת הזאת משגעת אותי ואני כבר משתוקק לפרמט ולהתקין את ה-98 SE הקודמת שלי, אלא שבזמן האחרון יותר מדי אנשים המליצו לי לנסות את ה windows 2000. לפני שהציעו לי להשתמש במערכת הפעלה זו ייחסתי אותה ל-NT מעודכנת ולא למערכת הפעלה בשביל משחקים ואינטרנט. מה אתם אומרים? האם כדאי?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) האם אני יכול להתקין Windows 2000 דרך דוס או שאני חייב להתקין אותה על גרסה קודמת של ווינדוס? 2) אני משתמש כרגע ב-windows xp ואיני מצליח למצוא דרך ליצור תקליטון הצלה...למישהו יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD-K6 מותקנת מערכת הפעלה Win98 מדי פעם מופיע מסך כחול עם הודעת שגיאה על בעיה בVxD כלשהו. כל פעם זה משהו שונה. בהתחלה זה היה NTKERN ובבדיקה באתר של מיקרוסופט המליצו להחליף זיכרון, החלפתי וזה עזר. אחר כך התקנתי את הצורב (AOpen) ושוב הופיע המסך עם תקלה אחרת אחרי המילה VxD. גם אחרי פירוק הצורב, המסך הכחול ממשיך להופיע מדי פעם עם מילים שונות אחרי הVxD שאפילו במיקרוסופט לא מצאתי הדרכה לזה. למשל: FIOLOG ,UPICD. מדובר במערכת שהרגע הותקנה (לאחר שהופיעו מסכים כאלה בעבר). אודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא סבבה לגמרי אבל בזמן האחרון הוא עובד לי ממש לאט וכול זה וזה משגע אותי מה אתם אומרים איך אני יכול לטפל במחשב שחי שהיה כמו שהוא היה פעם (לפני חודש חודשיים ) הוא מחשב חדש !! אז מה אני צריך תסתכלו אני עושה לו בדיקות ב ad aware יש לי הורדה של עידכונים לוידנוס אוטומטית כזאת ככה איך שיש עדכונים הוא מתחיל להוריד ולהתקין לי אותם יש לי אנטי וירוס שאני עושה בדיקטת מידי פעם מה עוד אני יכול לעשות כדי לשמור על המחשב שלי שיעבוד טוב כמו שהוא עבד לפני חודש משהו כזה תודה רבה אנשים
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את המעטפת אני לא יכול להכנס במצב אקספלורר איזה שם אני צריך להקיש במנהל המשימות כדי להפעיל אותו לפני שאני נכנס לווינדוז.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם =) אממ.. יש לי בעיה נורא מעצבנת עם אקספלורר, קור לי הרבה פעמים שאקספלורר פשוט קורס כשאני מתעסק עם קבצי ווידאו כבדים. וזה קורה לי לעיתים קרובות גם פעם קרה שכשנכנסתי לספריה שהיא יחסית עם הרבה קבצי מדיה כבדים, האקספלורר באופן חד החל להשתמש ב-99 אחוז מהמעבד, וגם כשיצאתי מהספריה הוא לא חדל בכך... אגב, כדי לשלול את האפשרות שאולי אני צריך עדכון לווינדווס אז לא, כי אני על sp 1, ועשיתי את שאר העדכונים לפני שבועיים תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
יש משהו מוזר בצייר. כשהיה לי ווינדוס באנגלית, הייתי יכול לשנות שהרקע של הקובץ אם הוא של GIF יהיה שקוף. הייתי נכנס ב"תמונה" ל"תכונות" ומשנה שם. עכשיו כשיש לי ווינדוס בעברית, אני נכנס ל"תכונות" ואין שום אפשרות לעשות שהרקע יהיה שקוף! אני זוכר שזה קרה לי גם כשהיה לי ווינדוס 98, או 2000, אבל זה מוגזם שזה יישאר אפילו ב-XP ככה. אני לא מוצא איך לעשות שהרקע יהיה שקוף, אני לא מוצא את זה בשום מקום אחר. ניסיתי לעבוד בפוטושופ, אבל לא ממש יוצא לי טוב... מישהו יודע איך אפשר לעשות שהרקע יהיה שקוף? וחייבת להיות לזה סיבה הגיונית שבגרסה עברית אי אפשר! תודה.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש AMD 64 300+ עד שתצא גירסה טובה של הווינדוס אקס פי 64 ביט (הגירסת בטא עדיין לא טובה) איזה ווינדוס הכי מומלץ? לא עבדתי עם האקס פי עד עכשיו אבל ממה שעבדתי ראיתי שהוא סתם מעמיס על המחשב ושה2000 פרו יותר טוב... ועם המחשב הישן שלי עבדתי עם הME שגם היה לא רע...
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היא עולה ב startup למרות שהיא לא מופיעה ב startup folder היא מריצה את החייגן של wow ומחייגת דרכו לאינרנט היא יושבת לי ב system tray וכל כמה זמן מריצה לי בדיקת real time protector אי אפשר להסיר אותה דרך ה add/remove
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שורה שנתנה מידע לגבי קובץ שלחצתי עליו ... כמה הוא לוקח במגה בייטים וכו'..... לאן זה נעלם ולמה ?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
ראו תמונה למה זה קורה? להמשיך? לא להמשיך? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שורה שנתנה מידע לגבי קובץ שלחצתי עליו ... כמה הוא לוקח במגה בייטים וכו'..... לאן זה נעלם ולמה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אין לי כוח כל פעם להכנס ל"המחשב שלי" ולפתוח משם את הCDROM (לפתוח פיזית) איך אני עושה קיצור דרך או קובץ BAT, מה הפקודה לפתיחה\סגירה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתיקיית MY PICTURES אני שומר את כל התמונות שאני מצלם במצלמה הדיגטלית שלי, עד היום הכל היה טוב ויפה בלי בעיות, אבל היום, העברתי תמונות חדשות שצילמתי, והתיקייה שלהם עושה לי בעייה. הבעייה היא שכשאני משנה את תצוגת האייקונים למשל אם אני הופך את זה ל-THUMBNAILS, אז ישר אוטומטית הקבצים בספריית MY PICTURES הופכים להיות גם הם בתצוגת THUMBNAILS, וזה קורה רק בספריית התמונות שהוספתי היום. אם למישהו יש הצעה איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד כי אומנם זה נשמע מצחיק אבל זה מפריע לי מאוד... תודה מראש, דודי. ***עידכון: שמתי לב שהקובץ ZbThumbnail.info מתווסף לי אך ורק בספרייה החדשה שהוספתי היום.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט המסנג'ר מתחבר לי אוטומטית וזה משגע אותי!!! > איך אני מבטל את זה??
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה זמן, ראיתי איזה טכנאי מתקין Windows במחשב ע"י Ghost (כמו שצריך לעשות), עכשיו מה שסיקרן אותי היה שהוא למעשה העביר התקנה שלמה של ווינדווס, עם כל מיני אפליקציות חיוניות, אבל שהוא הפעיל את המחשב אחרי הGhost, זה עלה לו כאילו הוא עדיין לא הקיש CD-Key, שם וחברה, ורק אז הווינדווס עלה, עם כל האפליקציות שהיו מוכנות לו, ואז הוא עוד נדרש להתקין דרייברים וכו'. בכל מקרה, אני רוצה להכין משהו כזה, איך שלא עושים את זה, ואודה על כל עזרה שתעזרו לי. בתודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
נעילת דף בית בinternet explorer ללכת לregedit > HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel בתוך התיקייה Control Panel לעשות ערך dword חדש ולקרוא לו HomePage ללחוץ ולשנות את האפס לאחד. נעילה למחיקת ההיסטוריה בinternet explorer ללכת לregedit > HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel בתוך התיקייה Control Panel לעשות ערך dword חדש ולקרוא לו History ללחוץ ולשנות את האפס לאחד. קריאת דוא"ל בפורמט טקסט בלבד בoutlook ללכת לregedit > HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Outlook\Options\Mail בתוך התיקייה mail לעשות ערך dword חדש ולקרוא לו ReadAsPlain ללחוץ ולשנות את האפס לאחד.…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בא עם בעיה ששאלתי כבר המון אנשים לפתרון אליה, אבל עדיין לא הצליחו ממש לעזור לי. כתבתי פה קטע מהאתר גיימר, בפורום תמיכה שיש בו, עדיין לא עזרו לי שם. הנה הקטע: "מצאתי את הקטע הזה בדיון הFAQ: ש: יש לי 20 ג'יגה בהרד דיסק והיום הסתכלתי ויש לי רק 4 ג'יגה תפוס, אבל יש לי רק 12 ג'יגב פנוי איפה עוד שני ג'יגה? ת: יכול להיות שהוינדוס שלך מגבה את עצמו, וזה תפס את המקום אז תבדוק את אפשרויות הגיבוי שלו, יכול להיות שהוספת זיכרון תפעולי, אז תבדוק אותו המחשב שלי>מתקדם>בראשון מאפיינים>מתקדם ולמעטה יהיה רשום לך כמה זיכרון מהארד דיסק שלך הולך ואתה יכול לשנות, אם זה עדיין לא עוזר תנסה גם איחוי דיסק. האפשרות השניה היא שיכול להיות שישנם קבציםן מוסתרים, אפשר את הצפיה בקבצים אלה ובד…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר של HP שנקרא Jornada 690: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&cc=us&dest_page=product&dlc=en&product=57664 כרגע הממשק שלו הוא בצרפתית. אינני מצליח להבין איך להחליף לאנגלית. (אני מתכוון כמובן לממשק, לא ליכולת שלו לקרוא שפות אחרות. ההתחל וכל התפריטים בצרפתית). האם יש אפשרות לפרמט מכשיר כזה ולהתקין מערכת הפעלה חדשה? או שאולי יש דרך פשוטה יותר?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
עם אתם יודעים איך הופכים את כל הכתב הזה שנרא כמו גי'בריש לעברית רגילה אתם יכולים לעזור לי??.? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה חמורה בווינדוס אקספלורר כל פעם שאני מנסה לבחור ספרייה או או כונן בתוך האקספלורר ולוחץ על המקש הימני של העכבר אני מקבל הודעת שגיאה על פעולה בלתי חוקית, האקספלורר נסגר והווינדוס עולה כביכול מחדש , אני מקבל הודעה על קובץ שנקרא shell32.dll או משהו כזה. האם מישהו מכיר תופעה כזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
בהפעלה לאחר התייצבות ה-desktop מופיע: Eror loading p 2esocks_1015.dll The specified module could not be found מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
למה מופיעים לי סמני שאלה במקום השם (בעברית)....??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-