עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לחלק מהחברים שהתקינו מסנג'ר 6.2 יש לוח ציור ושיתוף ישומים..למה שאני התקנתי ת6.2 רגיל אין את זה? איך אפשר לעשות את זה ב6.2 .. אל תגידו לי תוריד 4.7

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום אני משתמש בWIN XP הייום בבוקר אני פותח את המחשב... שמח בבוקר היפה הזה ואז אני מגלה שהמחשב לא עולה, הנחשב עושה ריסט אחרי המסך הטעינה, אני משתגע אני לא יודע למה זה קורה. מישהו יכול לעזור לי? אני חושב שאולי מהבעיה קשורה ל autoexec.bat ו config.sys אבל זה סתם ניחוש... בגלל שהם קשורים לעליית המערכת. נ.ב אני משתמש בלילו, כדי לבחור בין ה XP ללינוקס אבל הוא עולה בסדר גמור ואני בוחר את ה XP ורק אחרי הטעינה זה עושה ריסט תודה

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  3. יש לי בעיה - שככל הנראה קשורה בבעית אבטחה - בכל הקשור לכניסה לאתרים שדורשים סיסמה. הכוונה שלי מתיחסת לכניסה ישירה לאתר כאשר בשם האתר כבר מופיה הסיסמה, לדוגמה: http:\\1234:5678@walla.co.il בהתחלה לא היו לי בעיות בכניסה ישירה ע"י הכנסת הכתובת הזאת, אבל אחרי שהתקנתי עדכוני אבטחה של IE מאתר Windows Update אני לא יכול לעשות זאת יותר - וכשאני מנסה אני מקבל מסך כמו של כתובת לא נכונה. איך אפשר לבטל את האיסור הזה של שם וסיסמה דרך כתובת האתר?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by tordek,

Hello there after rebooting my computer the quick launch bar is disappearing any idea what to do :-[

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by Gosha,

אני גולש לי לתומי באינטרנט ולפתע כל החלונות נסגרים וחלון קטן של dos בשם c:\sleep.exe נפתח ונסגר. בפעם הראשונה חשבתי - נו טוב...כנראה לחצתי על משהו - אבל זה חוזר שוב ושוב! מה עושים?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by siin,

האם DirectX9 מתאים לכל סוגי חלונות? מה הן המגבלות ומתי לא כדאי/רצוי להתקין אותו?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  7. אחרי שאני מוחק תמיד היא מופיעה שוב בהפעלה החדשה..

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  8. Started by e.s,

יש לי תמונות או סרטים ממצלמה דיגיטלית ואני לא מצליח לפתוח מישהו מכיר תוכנה לפתיחה תודה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by yosizach,

אחרי שעשיתי את זה זה התקין לי כמה רכיבים של sp2 האימול בקושי מוריד הכל נהיה יותר דפוק כזה . ועזבו את ההורדות הכל נהיה יותר דפוק עכשיו אני צריך לפרמט .

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Leo101,

יש לי בעייה בזיכרון וזה משגע אותי...... יש ברשותי 256 ddr ארבע מאות מגה הרץ מהירות עכשיו שאני מסתכל במחשב של בת דודתי (שיש לה גם 256 ddr רק שלה יש 333 וגם יש לה חברה מעפנה) אני רואה במנהל משימות שיש לה 130מגה זיכרון פנוי(זיכרון פיזי) אני מסתכל בתהליכים אני רואה שיש לה המון תוכנות מופעלות שם אני אחבר את הזיכרון שהן לוקחות אני אקבל משהו כמו 70-80 מגה עכשיו אם אני מסתכל במחשב שלי אני רואה שיש לי הרבה פחו תוכנות מופעלות שביחד הן לוקחות בערך (דרך אגב שאני אומר תוכנות אני גם מתכוון מערכת) 50 מגה מקסימום ושאצלי אני מסתכל על זיכרון פנוי אני רואה שיש לי בקושי 80 עכשיו אני יודע שיש את התהליכים של הווינדוס שאי אפשר לראות.... אבל למה לה הם לא לוקחים כל כך הרבה זיכרון אבל …

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  11. Started by omerha,

יש לי WIN XP וכאשר אני מעלה את המחשב הכל עולה ממש מהר אך המחשב בחצי דקה הראשונה לא מגיב , הוא לא משייך כל יישום שרץ עליו ב TASK MANGER ל USER המתאים ורק אחרי שהוא משייך כל ישום אז הוא מעלה את התוכנות הנוספות והדריברים השונים ( אנטי וירוס , דרייברים של NVIDIA ומאפשר לי להפעיל את החייגן להתחבר) מעבר לזה המחשב עובד מעולה . ואם אני מנסה לבצע את הפעולות הללו המחשב זוכר אותם ורק לאחר שהכל עולה ומשוייך ל USER המתאים הוא מעלה את הפעולות המבוקשות למה זה קורה ??

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  12. Started by shimon23,

שלום פתחתי את ה msconfig וראיתי שעם עליית הווינדוס עולה אצלי קובץ בשם BOKJA.exe שנמצא בספריה של הווינדוס, מישהו יודע מה הקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  13. Started by elad-k1,

זה לא כול כך בעיה אבל מתי שאני נגיד מסמן תקיה עם העכבר אז כאילו אי רק מסמן וזה ניכנס לי אוטומט כול תיקה שאני עושה איך אני משנה את זה תודה

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  14. יש לי Windows Me באנגליתתתתתת......... איך אני מוסיף לו תמיכה בערבית (כאילו שאני אוכל לכתוב בוורד בערבית...)??

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  15. סתם בא לי לשפר את מראה הדסקטופ...שתהיה עליו קצת תנועה מעבר למצביעי העכבר... : : :

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shanibh,

היי לכולם רציתי לדעת...יש איזו דרך ליצור קיצור דרך לתיקייה מסויימת ברג'יסטרי, זו תיקייה שאני משחק איתה דיי הרבה והייתי רוצה שהיא תהיה יותר נגישה, אם אפשר... תודה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  17. שלום רב... האם אני יכול להעתיק את המשחקים שבאים עם ה WIN XP ל WIN 98? (Pinball , Solitaire, Spider Solitaire) תודה L.A

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  18. אחרי שפירמטתי את המחשב שלי זה מה שאני רואה כשאני לוחץ על המחשב שלי (אגב נרו מותקן אצלי ומקודם לפני הפירמוט זה לא היה) נראה לי שמקודם זה היה DVD-RW ,זה צורב פיוניר 107.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  19. שלום! לבן דוד שלי יש בעיה במחשב-הוא מדליק את המחשב ולאחר מסך ה welcome הרקע של שולחן העבודה עולה אך האייקונים ושורת המשימות לא עולה= אי אפשר לעשות כלום אחרי ctrl+alt+del עולה משום מה רק החלון של הCPU usage בלי אפשרות לעשות בו כלום ניסיתי לעלות בSAFE MODE אבל גם שם קורה אותו דבר... תכל'ס אי אפשר לעשות כלום הוא משתגע ומשגע אותי יש משהו לעשות? אולי איזה דרך להעלות את האפליקציה של SYSTEM RESTORE? תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  20. לפני חודש בערך פרסמתי ת'רד בנושא - ואחרי כמה עצות שקיבלתי הבעיה נפתרה. ועכשיו הבעיה חזרה שוב ושום דבר שאני עושה לא עוזר. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על קובץ של סרט (AVI או MPG) ה-EXPORER קורס. הבעיה התחילה כאשר התקנתי את תוכנת Totalidea Tweak-XP Pro v3 וביצעתי בעזרתה כמה שינויים. הבעיה נפתרה אחרי שהסרתי את התוכנה ועשיתי שחזור למערכת. עכשיו הבעיה חזרה - ואני פשוט לא יכול להפעיל שום סרט - כי כשאני אפילו עומד עליו ה-EXPLORER קורס. ניסיתי לשחזר את המערכת להתקין ולהסיר מחדש את התוכנה - אבל כלום לא עוזר. יש משהו שאני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  21. יש לי דיסק 80GB 7200 *MB winxp pro ורוצה רק מחיצה אחת ולהשאר עם FAT 32 כי אמרו לי שזה עדיף למשחקים (והמחשב נועד למשחקים) איך עושים זאת ועומדים בכל התנאים הנ"ל?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by chenc,

לאחרונה אני נתקל בבעיות איטיות ברשת ובכלל ניהול כללי של המחשב (על ידי מערכת ההפעלה) שגוי. העניין הוא שניסיתי לאתר את בעיית האיטיות בגלישה דרך ספק התשתית (כבלים) ודרך ספקית האינטרנט - ורק באחרונה התגלתה הבעיה של האיטיות, שלא נפתרה - כי הבעיה היא אצלי. הרצתי סריקת וירוסים מעודכנת וכו' וגם סריקת SpyBot וניקיתי וכו' והרצתי שוב - והמחשב נקי (מלבד העובדה שהוא גם הותקן רק לאחרונה מחדש בWin2k Sp4). ללא הFireWall עדיין הגלישה שלי איטית יחסית, וגם איתו הגלישה איטית... הeMule שלי משום-מה "מתחרפן" - לא רק שהוא שואב לי את כל הרשת (ואני מקצה לו 60% ואפילו פחות מרוחב פס הUpload האפשרי שלי - ופעם זה היה סבבה) אלא הוא גם לא מוריד בקצבים נורמליים (פעם היה מוריד ב20 ואפילו 30+, היום אפילו א…

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by dabaz,

כל חצי שעה בערך פתאום ה explorer נכבה, ומופעל מחדש. זה משגע אותי ואין לי מוסג מה גורם לזה! אם למישהו יש אותו דבר, או יודע איך לפתור זה בבקשה תגידו לי. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  24. אני רוצה שהמחשב יסגר אוטומטית זאת אומרת שאני נותן לו תאריך ושעה שהוא יסגור את עצמו לבד זה אפשרי ב- win xp? אם כן אז איך עושים את זה. זה דחוף כי המחשב באמצע משהו ואני נוסע מחר ואני רוצה שהוא יסגר לבד אז בבקשה עזרה תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by Aloha-Boy,

ok,i have a simple question,which i couldnt find any useful info on google... i want to know if the SP2 windows update will come with the .NET Framework 1.1 or any other version of the framework??? thanks in advance. I used to call myself "Shortboarder" 1

• 6 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים