עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Cyron,

יש לי בעיה באתר של ESC ו-סלקום שאני מנסה להוריד צלצולים, אין לי אפשרות לשמוע את הצלצול דרך האינטרנט. יכול להיות שזה קשור ל-JAVA כי לפעמים אני מקבל הודעה על צורך להתקין JAVA אבל ההתקנה לא עובדת... למישהו יש מושג ???

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  2. Started by tomer92,

פירמטתי את המחשב ושפתחתי אותו היה ערכת נושא של windows classic ושניסיתי להחליף אז היה כתוב:לא היתה אפשרות להחליף את ערכת הנושא מכייון ששירות זה אינו פועל ניתן להפעיל את השירות בכלי ניהול המחשב בלוח הבקרה

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  3. אז ככה, לגבי מחיקת קבצי הBOOT של המערכת הזאת, מה שאני אנסה זה פשוט לבצע repair בעזרת דיסק התקנה של מערכת ההפעלה windows XP. מה שאני רוצה לבצע בנוסף זה לעשות לבטל את השתלטות ההרשאות שהויסטה עושה ואת זה אני לא יודע איך עושים. אני אתן דוגמא. יש לי כונן שמחולק ל-3, על פרטישן אחד XP ועל השני ויסטה, השלישי מיועד לגיבוי ללא מעה"פ. כשאני נכנס ל-XP, אני מקבל שגיאות Access Denied כשאני מנסה לגשת נניח לתקייה של וויסטה, לקבצים ששמרתי מ"מסמכים שלי" בוויסטה ואפילו יש לי בעיית גישה ל"מסמכים שלי" במערכת ה-XP שלי! ניסיתי הרבה דברים וחיפשתי הרבה פונקציות בוויסטה, אך עדיין לא מצאתי כיצד לבטל זאת, מישהו יכול לעזור? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by creek,

סיימתי להתקין מחדש את הווינדוס שלי (באנגלית, xppro) ויש לי קצת בעיות עם העיברית. כשאני כותב כאן זה בסדר, אבל כשאני כותב סתם לדוגמא משהו בעיברית בשורת הכתובות, זה כותב את זה הפוך, וגם כל האתרים עם הכותרות בעיברית כתובות בהפוך, או בכלל בריבועים. ניסיתי לשנות כמה דברים ב-data, time, language and regional options אבל זה לא עוזר יש לי מחר לכתוב עבודה גדולה לבצפר, תעשו טובה תענו לי מהר

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  5. שלום חברים, חיפשתי וחיפשתי ברשת... וטרם מצאתי תשובה... אודה לעזרכתם. במחשב שלי יש שני כוננים קשיחים: האחד מחולק ל-C ו-D, השני טרם פורמט וטרם ניתנה לו אות. במחשב יש כונן צורב DVD באות E. אני רוצה שהכונן הקשיח, שטרם פורמט, יהיה באות E. כיצד אני משנה את אות כונן צורב DVD, כדי שהאות E, לא תהיה תפוסה? תודה רבה! [br]פורסם בתאריך: 27.10.2007 בשעה 12:46:15 אוקי... מצאתי.הבעיה היתה שכונן ה-DVD לא הוצג ב-Disk Management. עד שבתפריט Top סימנתי Disk List. מי שרוצה, ניתן למצוא מדריך פה: http://www.faqil.com/guides/windows/xp/changerackxp.html

6. ישלי הרדיסק שמפוצל לשניים בC מותקן המע' הפעלה winxp בD הותקנה בטעות אחת נוספת. איך אני מעיפה אותה ? פעם נתקלתי בבעיה הזו וחיפשתי תשובה באתר של Microsoft ונתקלתי בתשובה ארוכה שאני זוכרת שלא התחלתי להבין וגם חשבתי שהיא לא נותנת פתרון (לא זוכרת למה) יש פתרון אחר לזה שהוא לא של מיקרוסופט ?

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by bigbug2004,

בזמן האחרון צצו כמה בעיות.. יש לי ULTIMATE 32BIT הWINDOWS UPDATE לא מאפשר לי לחפש עידכונים חדשים, אני מקבל error code 800B0100 בעיה נוספת זה עם ה INTERNET EXPLORER, הרבה בזמן האחרון הוא פשוט קורס וזה קורה מלא פעמים.. הבנתי שזה לא רק בVISTA אלא בכל הגירסאות של EXPLORER 7 למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיות הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by Asaf.Y,

ערב טוב , היום קיבלתי את ה athlon 4200X2 שלי.. התקנתי , והכל בסדר , בויסטה מופיע לי מסך כחול וריסטרט אחרי חצי שעה. בXP הכל תקין לחלוטין. (יש על המחשב שתי מערכות הפעלה בשתי מחיצות נפרדות.) מה הפתרון האולטימטיבי ? תודה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  9. טוב ... במחשב הקודם היה דיסק קשיח ובו מערכת הפעלה אחת WINXP והוגדרו 2 יוזרים אחד ADMINISTRATOR והשני רגיל. ה ADMINISTRATOR היה מוגן בסיסמא. המחשב הקודם הלך לגמרי הוצאתי את ההארד דיסק וקניתי מחשב חדש עם הארדיסק חדש. אמרתי, כשארצה ,אכניס את ההארד דיסק הישן ופשוט אוציא את כל התמונות והמסמכים. אבל.... התיקיה בא היו כל התמונות והמסמכים החשובים היו תחת הADMINISTRATOR ושאני מנסה להכנס לתיקיה(נקרא לה 'אבישי')זה כותב שאין גישה לתיקיה!!. טוב אמרתי אולי אני אעשה BOOT עם ההארד דיסק הישן אני אכנס עם הסיסמה ואצרוב את כל התקיות ,אבל היות והמחשב שונה (מעבד אחר לגמרי לוח אם אחר לגמרי וזכרונות אחרים לגמרי)לא היה ניתן לעשות זאת אז התקנתי מערכת הפעלה חדשה על זאת שקיימת ללא פירמוט ואחרי …

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by PayneBack3251,

שלום התקנתי את הויסטה ואני ממש מתלהב מהמערכת הפעלה הזאת ! אתמול התחלתי לתת פקודות במיקרופון ולהגיד למחשב מה לעשות ! יש לי שאלה...איזה אנטיוירוסים תומכים בווינדווס החדש ? ואיזה תוכנות תומכות בו ? למה הרבה תוכנות או שלא עובדות או שעושות לי בעיות למשל icq תוכנה פשוטה לא עובדת \: אם אפשר בבקשה דף עם כל התוכנות שתומכות בויסטה בבקשה עריכה: טוב מצאתי את זה: http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List תודה מראש,עידן.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  11. Started by meital_yaakov,

יש לי בעיה שאני לא יודעת איך לצאת ממנה כל מחשב שהיה לי הייתה אותה בעיה עובד בהתחלה טוב ואחרי כמה שעות אפילו לפעמים פחות הוא נתקע "מעבד 80 - 100 אחוז מאמץ , דף לא מגיב" אני חייבת לציין שיש לי כמות גדולה מאוד של זיכרון 4GB ותמיד יש בערך 2.5GB פנוי ... ככה שזיכרון זאת לא הבעיה הבאתי טכנאי הביתה שבדק חלק חלק ואמר שזה תקין כונן קשיח - MHDD 4.6 תקין , MEMTEST 3.3 תקין עבד 10 שעות כל הלילה , מעבד על 30 - 40 מעלות בפירמוט האחרון שעשיתי ביקשתי מהטכנאי בכוונה להתקין דברים מאוד בסיסיים וזה הסדר : 1. XP 2. דרייברים לוח 3. דרייבר כרטיס טלויזיה מולטימדיה 4 . אנטי וירוס 5.עידכוני אבטחה מ SP2 ל SP3 אני חייבת לציין שהפעלתי את הכרטיס טלויזיה ראיתי סרט ובמקביל התקנתי את התוכנה של תפוז …

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by בזיק,

יש לי מחשב נייד ומחשב נייח. יצרתי מזוודה במחשב הנייד והעברתי אליה תיקיה מהמחשב הנייח. אם אני יוצר קובץ בתיקיה של הנייח אז הסינכרון של המזוודה יותר אותו בתיקיה של הנייד, אבל זה לא עובד בכיוון ההפוך - קובץ חדש בתיקיה שבנייד לא מתעדכן לתיקיה המקורית שבנייח. מה לעשות כדי שיהיה סינכרון דו-כיווני?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  13. שלום זה מה שרשום לי כל פעם כשאני מנסה להכנס לאופצייה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  14. תראו, אני כרגע במשחב נייד ובמחשב הרגיל סתם עשיתי ריסט פעם אחת.. בלי סיבה מיוחדת ועכשיו כשאני מדליק את המחשב הויסטה באה לעלות.. בקטע שיש את הפס הזה שזז וזה נטען.. מכירים? אז בקטע הזה בהתחלה המחשב "חושב" ואחרי כמה שניות מפסיק "לחשוב" (כשהנורה מהבהבת) אבל זה ממשיך לזוז ולהיטען ניסיתי לתת לזה 5 דקות.. 10 דקות.. חצי שעה.. הכי הרבה שיצאתי לסיבוב.. שעתיים וחצי וזה לא עושה כלום.. נגיד שחזרתי מהשעתיים וחצי המסך היה שחור לא יודע למה לא ניראה לי שיש סיבה מיוחדת.. אבל בשאר הדברים זה ממשיך והקטע שניסתי להיכנס במצב בטוח בכל הסוגים שאפשר ניסיתי וזה אותו דבר.. זה טוען את הקבצים של המצב בטוח ומגיע לקובץ אחד ושם זה נתקע וזהו גם לדבר הזה נתתי חצי שעה וזה נשאר כמו שהוא מה אני צריך לעשות בשבי…

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  15. שלום, אתמול רציתי להתקין לחבר שלי Vista ultimate, כשמה שהיה לו זה vista home. הגעתי עד השלב של ההתקנה ממש, ואז קיבלתי הודעה שלא ניתן להתקין. סגרתי את תוכנית ההתקנה וקיבלתי הודעה שכל השינויים שבוצעו במהלך ההתקנה הוסרו. היום, החבר שלי פתח את המחשב וקיבל את השגיאה הבאה: http://www.vbheb.co.il/files/photo.jpg מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  16. http://www.keshet-tv.com/Items.aspx?GroupID=2572&ProgID=2409 אני מנסה להכנס לסקיצה של הבנות נחמה וזה לא פותח כלום. מה לעשות כדי שזה יפתח? תודה מראש. .SWG

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  17. שלום לכולם, בעיה מוזרה - סאונד עובד לי רק במדיה פלייר ולא בשאר האפליקציות - אקספלורר, פיירפוקס, vlc וכו'. מה ההסבר ??? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by Atlon-Xp,

משום מה בזמן האחרון הווינאמפ נתקע אצלי וזה אבל גיליתי שאני מעביר דברים לכונן זה מראה לי- Data error (cyclic redundancy check) עכשיו שאני בא להיכנס (רק התחיל עכשיו) זה אומר לי שהכונן צריך פירמוט, העם יש דרך לסדר את זה בלי פירמוט או שהדרך היחידה היא פירמוט אבל איך אני ידע שזה לא יחזור על עצמו? תודה.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by RayZ,

אפשר בבקשה את שמותיהם (ואם אפשר גם את ההורדה) של כל גרסאות Style XP ? אני פשוט רואה משתמשים שעושים סקרין שוט של הדסקטופ שלהם,ואני לא מוצא ב Style XP הקיים שלי,את הסקין הזה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  20. יש לי דיסק של WINXP שצרבו לי אבל מישום מה הוא לא עולה לי בהפעלה של המחשב הוא לא BOOTABLE האם ישנה דרך לבפוך אותו לBOOTABLE או האם ישנה דרך להפעיל אותו דרך DOS . הוא לא עולה גם אחרי שהגדרתי בביוס את העדיפות על הדיסק. תודה XXDREAM

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by stav_r,

שלום לכולם עקב בעייה שהייתה לי עם האינטרנט פרמטתי את המחשב. כאשר אני מגיע לעדכן זה מוריד מתקין לי sp2 וא נתקע או שהוא עושה ריסטרט מעצמו. הצלחתי למצוא בניהול המחשב את המידע הבא על הריסטרט. Event Type : Information Event Source: Save Dump Event Category: None Event ID: 1001 Date: 16/08/2005 Time: 12:00:13 User: N/A Computer: STAVR Description: The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000000a (0x0000f87c, 0x00000002, 0x00000001, 0x806bd90e). A dump was saved in: C:\WINDOWS\Minidump\Mini081605-02.dmp. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. מה עליי לעשות ? תודה מראש סתו

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  22. Started by bd,

עשיתי פורמט לארדיסק.. תמיד אני מכניס דיסקט איתחול מתקין לי 98 וממנו מתקין תא'קספי.. כי לא הצלחתי להתקין מדוס תאקספי.. רציתי לדעת איך ומה אני עושה כדי שההתקנה תעבוד לי של האקספי?..מהדוס משהו לשנות בבוט?..איפה מפעילים תקבצים והסבר טוב יתקבל בברכה עשיתי לי דיסק XP-SP2 בלי הבוט של הדיסק..רק עם העידכונים..

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  23. טוב, אז קודם כל אני התעניינתי בזמן האחרון בנוגע לצריכת החשמל של המחשב ולמרות שלא השתמשתי בה כמעט אף פעם.. הייתי רוצה לעשות שימוש יותר נרחב באפשרות ההמתנה (Standby) שישנה בחלונות... אז, ניסיתי, המחשב נכנס למצב המתנה ואז חזר מעצמו ללא התערבות מצידי, הזזת העכבר או לחיצה על מקש במקלדת... אני לא יודע מה עלול היה "לעורר את המחשב משנתו" ועוד עניין בנושא.... פעם קראתי במגזין שאני מקבל מדי חודש בנושא מחשבים שאפשרות זו עלולה להזיק למחשב ואף לגרום לקריסתו... האם זה נכון ?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  24. חבר'ה, יש לי בעיה: כל פעם שאני מדליק את המחשב (נייד חדש שהגיע עם VISTA) ישנה פעילות דיסק-קשיח אינטנסיבית למשך כ-10 דקות. אין לי יותר מדי תוכנות, וביטלתי את כל מה שהיה אפשר דרך כלי ה-MSCONFIG. בדקתי עם ה-Resource Monitor ותמיד הבעיה היא בכתיבה אינטנסיבית לקובץ שנמצא ב-C:\SYSTEM VOLUME INFORMATION מה יכולה להיות הסיבה ?

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by giladz,

אני מנסה להתקין WINXP על מחשב חדש (לוח ConRoeXFire) הכנתי דיסקט הפעלה 1.44 כמו שאומרים בהוראות, נכנסתי לתפריט F6 בהתקנההוא קורא את הדיסקט וממשיך בהתקנה, אבל מאוחר יותר, אחרי שבוחרים באיזה ספריה להתקין את WIN הוא מבקש לשים דיסק בכונן A שמכיל Intel Matrix Storage Manager Driver. הוא מנסה לקרוא בכונן, אבל הדיסקט שהכנתי לא לרוחו והוא מבקש אחר.... מה לעשות? חוץ מזה, האם ה כזה משנה אם ה HD מוגדר כ- AHCI או שפשוט אפשר להשאר עם IDE?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים