עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Bakshi1,

היי, לאחרונה יש לי בעייה קטנה שמציקה לי מאוד. לאחר שאני יוצא ממשחק הסמלים במחשב ממשתנים ךפעמים המסלים משתנים לסמלים של תוכנות/משחקים אחרים ולפעמים אין סמלים. הנה כמה תמונות שימחישו תבעייה: במקרה הזה לא ניתן לראות סמלים ז"א זה כאילו הוא לא מוצא תמיקום של הסמל, אני חושד שזה בעייה בסייר... מה תמחושבים שצריך לעשות (ורק לא פירמוט כי כרגע אני לא יכול לפרמט תמחשב.. :-\): תמונה 1: תמונה 2: תמונה 3: אדה אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור תבעייה המעצבנת הזאת

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by JohnnyBravo,

טוב יש לי כמה בעיות עם וויסטה,כשאני מתקין משחק חדש אז ההתקנה נתקעת ולא ממשיכה.ואז אני צריך להריץ את ההתקנה עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם עד שהיא מסיימת,וזה יכול לקחת 10 פעמים ,ומדובר במשחקים כבדים שבמצב רגיל ההתקנה שלהם יכולה לקחת 15 דקות... אני לא יודע אם זה קשור לוויסטה ויכול להיות שתוכנה אחרת מפריעה,אולי נרו,או קפרסקי,אני לא יודע... דבר שני הוא ששום משחק לא מציב לי קיצור דרך על שולחון העבודה,ואז אני צריך לחפש איפה לעזאזל התיקיה שלו בPROGRAM FILE אין לי מושג מה גורם לזה,אני צריך רעיונות..

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by Check_Point,

אם אני מתקין ווינדוס מדיסק שהורדתי לצורך העניין מהאינטרנט.. אבל יש לי רישיון חוקי לחלוטין (!!!) ובהתקנה אני רושם את ה-cdkey החוקי, צריכה להיות עם זה בעיה? או שבגלל שהעותק עצמו לא מקורי אז הגרסא תהפוך ללא מקורית? עכשיו קניתי מחשב נייד בבאג מחשבים שבא עם ווינדוס XP, והממצא היחיד לחוקיות של העותק הזה זה מדבקה מתחת למחשב בצבע ירוק, עם בר קוד וCDKEY ומשהו זוהר מגניב (כדי שאי אפשר יהיה לזייף את המדבקה). זה מספיק ? או שהייתי צריך לקבל מסמך ועוד דברים?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by AmitT,

אני מעוניין להעביר את המשתמש לאחר מספר דקות ללא שימוש, אל מסך הפתיחה של חלונות. שומר מסך יכול להיות פתרון טוב, אבל הוא צורך המון משאבים. האם יש למישהו שומר מסך "לייט" שחור לגמרי או פתרון הולם שיעביר את המשתמש אל מסך הפתיחה?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  5. יש לי תיקייה שמכילה אלפי תתי-תיקיות ובכל תת תיקייה יש אלפי קבצים. אני צריך להעביר את כל הקבצים מכל תתי התיקיות (רק את הקבצים ולא את התיקיות עצמן) לתיקיה אחת בהארדיסק השני. בסופו של התהליך אני צריך שתהיה לי תקירה אחת שמכילה עשרות אלפי קבצים בהארדיסק השני. האם ניתן לעשות את זה באמצעות פקודה כל שהיא בוינדוז? אולי באמצעות XCOPY? יש תוכנה שיכולה לעשות את זה באופן אוטומטי? אני אשמח לכל מידע שיוכל לעזור לי

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by pichu7,

שלום לכולם, אחרי אתחול של המחשב המערכת זיהתה כי ישנם קבצים פגומים והריצה CHKDSK, לאחר כמה דקות ורשימה ארוכה של "בעיות" שהתגלו ונמחקו ורשימה קצרה של קבצים שתוקנו המערכת עלתה. XP לא הצליח להפעיל SECURITY CENTER, NETWORK CONNECTION ועוד. ניסיתי לאתחל את השירותים דרך SERVICES אבל אני מקבל הודעת שגיאה של :CANNOT FIND SPCIFIED MODULE. אנא עזרתכם.... תודה עריכה: בנסיון להפעיל תוכנות מקבל הודעת שגיאה CANNOT FIND DEVMGR.DLL

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  7. התקנתי SP2 לפני כשבוע, אחרי ההתקנה הוא התקין לי איזה עדכון לתוכנה של ה360 במחשב ומאז הוא מסרב בתוקף לזהות את השלט (יש לי אלחוטי דרך אגב). ניסיתי להסיר את הXBOX 360 ACCESSORIES 1.1 להורידו מהאתר של MS ולהתקינו מחדש וכלום!! אנא עזרה אני כבר שבוע בלי השלט ולא מצליח לפתור זאת.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  8. עד לפני מספר ימים, כל פעם שהיה צורך להשתמש באינטרנט (לדוגמה: ICQ, MSNM וכו') המחשב היה מקפיץ את חלון ההתחברות. עכשיו זה לא קורה, זה מעצבן. אני לא מתכוון להתחברות אוטומטית, אלא על עצם העובדה שחלון ההתחברות כבר לא קופץ - צריך ללחוץ Start > Connect to. למישהו יש מושג כיצד אני מסדר את הבעיה המעצבנת הזאת?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by yh992,

שלום לכם פרמטתי את המחשב, מחשש של וירוס מסוים שהיה. פרמטתי התקנתי את WINDOWS XP SP3 . משום מה כל פעם שאני נכנס למחשב, אני רואה רק את הרקע של השולחן עבודה לא מצליח לראות את הפריטים שעליו. מה שאני עושה זה דרך עקיפה כזו, דרך מנהל המשימות מוחק את EXPLORER ואז שוב כותב הפעלת תוכנית EXPLORER ואז אני רואה שוב הכל כתיקנו. שאלתי היא מאוד חשובה, כי פרמטתי והתקנתי כמה פעמים והבעיה חוזרת לי. אני רוצה לדעת אם זה וירוס שהספיק להכנס מקובץ מסוים. למרות שזה מאוד מהיר חח, ונדיר וקשה להאמין. או שזהו אופציה או לא יודע מה בהגדרות חלונות שעלי לתקן. תודה מראש. יניב

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. שלום לכולם!, לא מזמן רכשתי VISTA ULTIMATE דרך EBAY התקנתי את מערכת ההפעלה והיא באנגלית, אני רוצה במדיה סנטר אבל לראות תכנים של הארץ, מישהו יודע איך לסדר את זה במקרה ? תודה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  11. WINXP רוצה שהרזולוציה של ברירת המחדל של כל האופציות תהיה על 70 ולא על 150. אני יודע שבאופציה "מותאמת אישית" ניתן, אבל רוצה שברירת המחדל של "תמונה בצבע" למשל תהיה 70. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by stav_r,

שלום לכולם עקב בעייה שהייתה לי עם האינטרנט פרמטתי את המחשב. כאשר אני מגיע לעדכן זה מוריד מתקין לי sp2 וא נתקע או שהוא עושה ריסטרט מעצמו. הצלחתי למצוא בניהול המחשב את המידע הבא על הריסטרט. Event Type : Information Event Source: Save Dump Event Category: None Event ID: 1001 Date: 16/08/2005 Time: 12:00:13 User: N/A Computer: STAVR Description: The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000000a (0x0000f87c, 0x00000002, 0x00000001, 0x806bd90e). A dump was saved in: C:\WINDOWS\Minidump\Mini081605-02.dmp. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. מה עליי לעשות ? תודה מראש סתו

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  13. Started by xlSnaK,

איך עושים פירמוט עם דיסק של ויסטה? כאילו לעשות פירמוט וישר להתחיל להתקין vista. כי אצלי כשהמחשב זיהה את הדיסק זה ישר מתחיל בהתקנת הויסטה, מחלון זה והלאה: **בxp אני לוחץ F8 וזהו ישר מתחיל פירמוט ואז ההתקנה של הוינדוס אז אם אני רוצה לעשות קודם פירמוט לפני החלון הזה ? ולמה אני רוצה פירמוט ? כי כדי שלא יהיו לי אח"כ 2 מערכות הפעלה על המחשב :]

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  14. Started by Box,

שלום, אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאתי אז אני צריך את עזרתכם... ניסיתי להתקין עם 2 דיסקים שונים של המערכת הפעלה. גם ב64 ביט וגם ב32 אני מקבל את אותה התוצאה. אני מתקין את Windows אחרי פירמוט ההארד דיסק. כאשר הוא מסיים את ההתקנה ועושה לראשונה BOOT מההארד דיסק מופיעה האנימציה של הStarting Windows ומופיע מסך שחור ולא קורה כלום. לאחר ריסטרט אני יכול לבחור איך לעלות את המחשב. כשאני בוחר Start Windows normally אני מקבל את אותה התוצאה. כאשר אני בוחר Safe Mode הוא טוען את הדרייברים וממש לפני שהוא עולה הוא רושם לי שהוא לא יכול לסיים את ההתקנה של מערכת ההפעלה כאשר הוא בסייף מוד. לא עשיתי שינוים בBIOS או בחומרה בזמן האחרון. לפני הפירמוט היה לי ויסטה. שוב, התופעה מתרחשת כאשר א…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  15. לאחר : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346616.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346183.0 הצלחתי להעיף את klif.sys (אני אפרסם הודעה איך מטפלים בזה כהמחשב שלי ולא במחשב שאני משתמש עכשיו יתוקן) עדין לא הצלחתיעשות repair. בכל מקרה, המחשב נטען, אני מגיע למסך שאפשר לבחור או מצב בטוח או מצב רגיל או מצב של הגדרות קודמות. בכל פעם שאני בוחר באחד מהם, המסך טעינה של XP עולה, לאחר הטעינה יש מסך שחור - וככה זה נשאר. מה לעשות? עשיתי CHKDSK דרך דיסק ההתקנה של XP וזה לא פתר את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  16. Started by SHAY951,

איך אני מחזיר את המסך פתיחה (המסך שיש לפני שהוינדוס עולה שבו שמים את הסיסמא ובוחרים משתמש) לברירת המחדל של הוינדוס (כי שיניתי אותו למשהו אחר שהתקנתי משהו מסוים ועכשיו אני לא יודע איך להחזיר... ;D), ובכלליות איך אני יכול לשנות אותו למסך אחר אם המסך שאני מוריד הוא לא התקנה שעושה את זה לבד? תודה.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by SD Project,

לא יודע למה, אבל הסמל הזה עולה לי לפעמים בלוח בקרה=> חיבורי רשת... מה זה ?! למה זה ?! אני יודע שזה לא הכי חושב, אבל סתם להשכלה כללית... צירפתי תמונה... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. לפני יומיים קניתי מצלמה והתקנתי אותה במחשב ועבדה בצורה מצויינת , הכל היה טוב ויפה , עד שרציתי להיכנס לאנטרנט ולגלוש (יש לי מודם usb ) אז לא הייתה התקשרות , הוציאתי את הכבל של המצלמה מהמחשב , אז יכולתי לגלוש , ואני חושב שיש כאן התנגשות בין המצלמה לבין המודם , ואני מבקש פתרון לבעייה הזו .......ותודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  19. 1. סוג מחשב - ראו במפרט מה במחשב: 2. מותקן xp home edition sp3 32 bit ברישיון 3. אנטי וירוס NORTON עם פיירול 4. HEROES-5, E-MULE, UTORRNET 5. אין אפילו אופיס. מה קרה: 6. לפני חמישה ימים המחשב עשה לבד RESTART ואז הופיע הודעה שזה קרה בגלל מסך כחול והוא המליץ לבדוק WINDOWSUPDATE ולסרוק לוירוסים. סרקתי עם האניוירוס, עם ADAWARE ועם SPYBOT . לא גילה משהו משמעותי. 7. בימים האחרונים חווה ניתוקים חוזרים ונישנים מהאינטרנט 8. אתמול וגם היום, באופן עיקבי, כשהפעלתי WMP עם רשימת השמעה של כ- 100 שירים - המחשב התחיל להיתקע, CPU מעל 80% ובסוף אפילו הגיע ל- 100 ותקע שירים! 9. היום הופיע מסך כחול נוסף עם הודעות שגיאה stop: 0X000000024 (0X001902FE, OXBACE3A90, OXBACE378C, 0X8052D…

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  20. ***השאלה בכותרת***

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  21. Started by domuzy,

1. אני עובד עם הפקס של XP והכל בסדר, רק שמשום מה, למרות שאני מגדיר לו תיקייה מסויימת אליה יקבל את הפקסים, הוא מקבל לתיקייה הזו ולתיקיית TEMP בלוקל סטינגז לסירוגין. יותר גרוע מזה, הוא מקבל לסירוגין גם לפקס האמיתי של HP שיש לי, ולפעמים למחשב. בלי סיבות שברורות לי. 2. האם אני יכול להשאיר את המחשב כבוי, כשהוא עדיין מוגדר לקבל, ואז הפקסים יתקבלו במכשיר הפקס (האמיתי) שיש לי? 3. חיפשתי אם מישהו כבר שאל על זה אך לא מצאתי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  22. Started by quepasa,

יש לי מחשב עם 4 גיגה זכרון לפי מה שהבנתי אני צריך מערכת הפעלה של 64 ביט אבל שמעתי שיש ממש בעייה למצוא דרייברים או בכלל להעיל תוכנות ותכניות שהם יחסית בסיסיות לשימוש יום יומי במחשב אז: 1) האם זה נכון 2)האם אני ירגיש את ההבדל בין מה שאני מפיק היום מהזכרון למה שאני אפיק עם 60 ביט 3 מה עדים ויסטה או XP בתצורה הזו?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  23. Started by shai265,

למה office 2003 heb לא מצליח להתעדכן לי???

24. Started by SilverCivic,

אהלן. למען שיפור הידע הכללי שלי אני פונה אליכים בכמה שאלות.. תחילה אצרף תמונה : 1. מסומן באדום - שימוש במערכת - רואים שפוטושופ לוקח 200 מגה. זתומרת שאם זיכרון הRAM שלי במחשב הוא 512MB , הוא לוקח 200 מהם? 2. מסומן בירוק - אחוזי שימוש בCPU , אם פוטושופ לוקח לי 200 מגה מתוך 512 , אז למה הוא כותב שאחוזי השימוש הם רק 4%? מה זה אומר? 3. מסומן בכחול - Commit Charge - אפילו אין לי השערה לגבי המספרים האלו ??? אשמח לסגור את הקצוות תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  25. אהלן, לפני כמה זמן אני רואה שכל האיקונים כמעט ללא הסמל, כלומר שיש להם ריבוע לבן אבל אין להם את הצבע והצורה והכל.. (צירפתי צילום מסך..) וגם למטה בשורת משימות התבלבלו לי כל הסמלים.. (נגיד הסמל של הפיירפוקס עכשיו הוא של ה-ICQ בעצם.. מה עושים? תודה, דניאל. [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.