עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני צריך את זה למשחק מסויים, שכל פעם שאני עובד עם המחשב קצת הוא דורש ממני פתאום כמות של 768MB של SWAP FILES פנויים, וכל פעם שאני מאתחל את המחשב רק אז אני יכול לשחק במשחק. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי האם אפשר ואיפה להגדיר את כמות הSWAP FILES כדי שאני לא יצטרך כל פעם לאתחל את המחשב. [br]פורסם בתאריך: 21.05.2007 בשעה 10:15:41 חשוב לציין, שניסיתי דרך הזכרון הוירטואלי, שהוא מוגדר לי על 900MB ועדיין לא עובד, לפעמים שאני משחק עם ההגדרה הזאת לפעמים זה מצליח ועולה לי המשחק, אבל לא על בסיס קבוע

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by legocar,

הי התקנתי היום windows מחדש, ובכל פעם שאני פותח ספריה או לוחץ על איזה לינק יש מעין 'טיק' כזה שמושמע, שממש משגע אותי. חיפשתי ב sounds ב control panel את הסאונד הזה ולא מצאתי. איך מבטלים אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by sniper434,

שבוע טוב לכולם, היום הצלחתי להתקין וינדוס 7 לאחר שהיה לי וינדוס XP. יש לי כונן של 500 ג"ב,והוא היה מפוצל לשני מחיצות - C ו D. לפני הפירמוט העברתי את הקבצים מC לD,בשביל ליצור גיבוי לוינדוס החדש. פרמטתי את המחיצה של הוינדוס בצורה זהירה, ועכשיו שהתקנתי וינדוס 7,אני לא מוצא את המחיצה שגיבתי..שום זכר ! יש לי שם מידע חשוב ואני חייב לעשות משהו דחוף. יש איזה דרך למצוא את הקבצים שגיבתי ? תודה

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by שמנואל,

שלום. ווינדוס 98 הפסיק לתפקד. כל יישום שאני מנסה להפעיל מקבל את ההודעה שחסר הקובץ הזה. אי אפשר אפילו להפעיל את MSCONFIG . אין זכר לקובץ כזה או עם שם דומה במחשב, וגם לא מצאתי אזכור בגוגל ל ASDROUTEINFO. האם מישהו מכיר את הבעיה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  5. קניתי רכיבים חדשים למחשב וזה כולל לוח אם . בפעם הקודמת החלפתי לוח אם (נשרף רכיב בלוח ) והלוחות היו מערכות שבבים שונות אבל שניהם תמכו באותו מעבד אז הוינדוס לא עלה אז התקנתי אותו מבלי לפרמט וזה תיקן את הבעיה . השאלה הנשאלת היא . אם אני יכול לעשות אותו דבר במעבר מP4 לPD820 ללא בעיות באותו שיטה ???

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by danieluv7,

אז ככה.. פרמטתי את המחשב (כונן C) הפרמוט היה טוב, הוא העתיק קבצי מערכת, הפעיל מחדש את המחשב ואז מגיע השלב של טעינת הוינדוס ומה שקורה זה שבמקום שיעלה לי המשך ההתקנה של הוינדוס, הטעינה פשוט נתקעת ואין מה לעשות. ניסיתי לפרמט שוב בערך 7 פעמים. העלתי את המחשב עם miniPE והעברתי את הגיבוי לכונן C ואז פרמטתי את כונן D כי חשבתי שאולי הבעיה היא בכונן C אבל גם בהתקנה בכונן D הטעינה נתקעת ואין מה לעשות. אני צריך עזרה דחופה! מה אני עושה?.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  7. אורח
    Started by אורח,

שמתי לב שבויסטה כשאני לא על המחשב אחרי כמה זמן המחשב מתכבה לבד, איך אני מבטל את זה?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  8. שאני לוחץ על מספר אותיות במקלדת של המחשב הישן שלי הוא מקשר אותי למחשב שלי, המסמכים שלי וכדומה... נגיד אני לוחץ על המקש E הוא מקשר אותי למחשב שלי, שאני לוחץ על המקש N הוא מזיז לי את כל האיקונים בשולחן העבודה הצידה. איך פותרים את הבעיה הזאת??

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by snir0,

פירמטתי את המחשב דרך דיסק ההתקנה שלי ואז התקנתי את הדרייברים של לוח האם וכרטיס המסך והמחשב ביצע ריסטרט. מערכת ההפעלה עלתה והוצג בפניי שולחן העבודה, אך ללא שום תגובה כאשר אני מנסה ללחוץ על אייקונים וכו' לוח האם: GIGABITE 965 S3 כרטיס מסך: RADEON 1950XTX מערכת הפעלה: WINXP SP3 תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  10. אני עומד להתקין SP1 על הויסטה הקיים שלי.. האם כונן C שלי ימחק? או שזה רק יעשה UPGRADE?

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by assaf990,

נדמה לי שהצ'ט לא קשור ל-JAVA מצ"ב הודעות השגיאה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  12. אני יודע שמיקרוסופט מאוכזבים שהפורמט שבו תמכו, DVD HD, לא הצליח לגבור על הבלוריי אבל מתי הם מתכננים אם בכלל להתאים את חלונות ויסטה או 7 לתמוך בבלוריי? האם ייתכן שחבילת העדכון לויסטה SP2 שתבוא עלינו במהרה תכלול תמיכה בבלוריי?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by big foot,

אני מתחיל להתקין משחק אחרי שאני אומר לו היכן להתקין ואך הוא יופיע במחשב ממש לפני תחילת ההתקנה עצמה הוא זורק לי הודעה של שליחת תקלה ונאמר שם משהוא על Electronic Arts AutoRun עזרה בבקשה

14. Started by aviv512,

שלום צריך עזרה איך לחלק כונן אחד לשני כוננים, יש לי 250 GB בכונן אחד, ואני מעוניין לחלק ל 50 , ו 200, איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by harbinson,

האם ניתן להפעיל disk-on-key במערכת windows NT? איפה אפשר למצוא דרייבר בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  16. Started by Check_Point,

אם אני מתקין ווינדוס מדיסק שהורדתי לצורך העניין מהאינטרנט.. אבל יש לי רישיון חוקי לחלוטין (!!!) ובהתקנה אני רושם את ה-cdkey החוקי, צריכה להיות עם זה בעיה? או שבגלל שהעותק עצמו לא מקורי אז הגרסא תהפוך ללא מקורית? עכשיו קניתי מחשב נייד בבאג מחשבים שבא עם ווינדוס XP, והממצא היחיד לחוקיות של העותק הזה זה מדבקה מתחת למחשב בצבע ירוק, עם בר קוד וCDKEY ומשהו זוהר מגניב (כדי שאי אפשר יהיה לזייף את המדבקה). זה מספיק ? או שהייתי צריך לקבל מסמך ועוד דברים?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by ido-nava,

שלום, אני מנסה להתקין ויסטה 64 SP1, אך ללא הצלחה (יש לי 4GB זכרון).. אני עובר את כל התפריטים, עד שאני מגיע לתפריט המחיצות, כאשר אני מנסה להתקין את ויסטה (מחקת את המחיצה, פרמטתי והכל כמה פעמים), אז אני נתקל בהודעה הזאת: windows is unable to find system volume that meets its criteria for installation. הכונן הוא: WD 250GB YS וניסתי להתקין אותו עם מחיצה אחת בודדת (של כל ה250 ג'יגה). מה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  18. התקנתי Windows Vista Ultimate 64bit מוטמע SP1 על מחשב חדש ומפורמט, וגם את כל העדכונים שיצאו מאז SP1, ונתקלתי ב 3 בעיות, יתכן וקשורות אחת לשניה (קונפליקט PS2 עם IRQ שמוביל לריסטרטים ?) : 1. המקלדת (מיקרוסופט שחורה רגילה מחוברת ב PS2) לא תמיד עובדת. לעיתים המקלדת לא עובדת כלל, ורק לאחר ריסטרט היא חוזרת לעבוד, לעיתים המקלדת עובדת ללא שום בעיה, ולעיתים המקלדת עובדת, וממש תוך כדי עבודה היא מפסיקה לעבוד, ואני לא יכול להמשיך להקליד. חשוב לציין שהמקלדת תקינה ועובדת ללא שום בעיה במחשב אחר. ניתן להמשיך לעבוד במחשב, ללא מקלדת, רק עם העכבר, ובד"כ לאחר ריסטרט אחד או שניים היא חוזרת לעבוד. 2. המחשב עושה ריסטרטים לא ברורים מידי פעם. הורדתי את הסימון של ביצוע ריסטרט כאשר יש שגיאה, אך עדי…

19. אז אני קונה מחשב חדש Q6600. 4 ג'יגה זכרון. הרד דיסק נפרד למערכות ההפעלה. עוד שניים לעבודה ברייד 0. התוכנות בהן אני משתמש בעיקר: MAYA, PHOTOSHOP, PREMIERE, AVID, AFTER EFFECTS, MUDBOX מבין כל אלה אני חושב שרק ל MAYA יש גירסה "טיבעית" של 64 ביט. הם דווקא מציינים באתר שVISTA לא נתמכת ע"י MAYA (אבל זה לא בהכרח אומר שזה לא יעבוד) מה שחשבתי עד עכשיו זה לעשות שתי מחיצות בדיסק של מערכת ההפעלה: האחת ל XP 32 והשנייה ל XP 64 אני לא משוכנע שאני עושה בשכל ואני קצת פוזל לכיוון הויסטה לשם הריענון ולכן כמה שאלות: 1. מה שאני הבנתי עד עכשיו שרק גרסאות ה64 ביט של XP ו VISTA יודעות לנצל את כל 4 הג'יגה של הזכרון, עד כאן נכון? 2. אם זה נכון, איזה גרסה של ווינדוס בוגרת יותר מבחינת דרייברים וכ…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  20. התקנתי SP2 לפני כשבוע, אחרי ההתקנה הוא התקין לי איזה עדכון לתוכנה של ה360 במחשב ומאז הוא מסרב בתוקף לזהות את השלט (יש לי אלחוטי דרך אגב). ניסיתי להסיר את הXBOX 360 ACCESSORIES 1.1 להורידו מהאתר של MS ולהתקינו מחדש וכלום!! אנא עזרה אני כבר שבוע בלי השלט ולא מצליח לפתור זאת.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by Y-T-M,

יש לי וינדוס אקס פי פרופישונל אבל אני לא יודע אם זה 32 ביט או 64 ביט? איך אפשר לדעת?

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by udi,

שלום יש לי בעיה כאשר אני מנסה להיכנס לאתר מסויים לייתר דיוק אתר של אוניברסיטת באר שבע כל פעם שאני מנסה להיכנס ללינק שם כתוב לי בצד השמאלי למטה של ה explirer pop- up window blocked עכשיו אז נכנסתי להגדרות ועשיתי לתוכנה POP UP לא לעבוד ועדיין אני לא מצליח לפתוח לינקים מה אפשר לעשות גם הפיירוול של WINDOWS מכובה תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by torangadojo,

ברשותי נייד מסוג HP PAVILION דגם 2129. שדרגתי לויסטה ULTIMATE . לאחר ההתקנה אין לי סאונד. במנהל ההתקנים הכ.קול מותקן היטב ולא מראה שיש בעיה. העדכון האוטומאטי של הויסטה מראה שהדרייבר שברשותי הוא הכי עדכני. למרות זאת הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP אולם כאשר הוא ניסה להתקין התוצאה הייתה FAILURE ללא הסבר מדוע. באתר של HP רשום שהתמיכה היא בגרסאות הבייתית והעסקית,יכול להיות שדרייבר שתומך בגרסאות הללו לא יתמוך בגרסאת ULTIMATE ? יש למשהו פתרון בשבילי ? תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by mj23,

היי התקנתי ויסטה 64 ביט וכשאני מדליק כל קובץ שהשם שלו בעברת נגיד שיר אז זה נכנס לוויאנפ ורושם חרטומים ומשמיע תשיר כאילו לא יכול לקרוא תעברית או משו כזה אמרו לי צריך להוסיף שפה או משו ?! מי שיודע איך מסדרים את זה אני ישמח לקבל תשובה בהקדם!!! תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Spymac Hosting -- 100 MB free and WebDAV access WebDAV Access: To access your free hosting space from your desktop using WebDAV technology, enter the following settings: Server Address: http://RoyShefy.spymac.net:81 Member name: RoyShefy Password: XXXXXXXX Make sure to upload into the HTML folder on your SpyDisk if you want the information/files to be available via the Web. מה זה אומר? אפשר איזה הסברון איך אני GET THIS THING TO WORK???

• 3 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.