עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי, יש לי מס' תמונות שצילמתי, שראו בהן יותר מדי, ביצעתי לתמונות Crop ועכשיו רואים רק את מה שאני רוצה. הבעיה המוזרה היא, שכשאני נכנס לתיקיית התמונות, עושה View - Thumbnails , אני רואה ב-Thumbnail את התמונה המקורית שצולמה, כאשר אני פותח את התמונה, אני רואה רק את מה שצריך - מה שביצעתי לו Crop. למה ה-Windows מציג לי את התמונה המקורית בקטן?? בתחילה חשבתי שאולי צריך לעשות Refresh, ניסיתי גם למחוק את קובץ המערכת Thumbs מהתיקייה וריעננתי. ניסיתי גם להעביר את התמונות לתיקייה אחרת ולבדוק שם מה קורה - אותו דבר. הגעתי למסקנה שזה איזשהו Header, שתוכנת העריכה בה השתמשתי (Fastone Image Viewer) לא יודעת לשנות... כיצד בכל זאת ניתן לשנות כעת את ה-Header, בלי לפגוע בתמונה? או שמסקנתי מוטעי…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  2. שלום לכולם, יש ברשותי מערכת הפעלה חוקית של מייקרוסופט, WINDOWS XP SP2 PRO בעברית, המערכת הותקנה על המחשב ונרשמה תחת פרטים ושם מסויים, וכשלוחצים על המחשב שלי כפתור ימני ומאפיינים רשום את השם הזה ואני מעוניין לשנות זאת, כיצד אני משנה את רישום מערכת ההפעלה עבור פרטים שונים?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! 1. השעון שמופיע אצלי בצד שמאל למטה מראה שעה של 12 שעות 1:34 במקום 13:34. איך אני יכול לשנות אותו? 2. כאשר אני נמצא בסייר, אני מוסיף לספריה מסויימת שיראו בה גם משך זמן של שיר/ סרט. הוא מראה לי את זה בדקות ללא שנויות (כלומר שיר של 4:35 ארבע דקות ו35 שניות יופיע כ 00:04). איך אני מתקן את הבעייה הזו? שני הבעיות האלה קרו לאחרונה. לא ממש שמתי לב מתי או איך. תודה רבה ושבת שלום, מושיקו

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  4. שלום! אחד טכנאי שם לחבר שלי וינדוס עם שלוש משתמשים ושכל משתמש בשפת ממשק אחרת..-אנגלית רוסית-עברית עכשיו לפי מה שהבנתי עושים את זה עם חבילת שפות ...אז הורדתי.. וגם הבנתי שצריך להגדיר משהו ב-''אפשרויות איזור ושפה'' אבל איך עושים את זה?? נגיד עכשיו יש לי וינדוס באנגלית ואני רוצה ליצור משתמש חדש בשפה אחרת (לא לעדכן תוינדוס האנגלי לעברי...) אלא להשאיר אותו ולהוסיף למשתמש אחר) בקיצור מי שיכול לעזור אני יודה לא מאוד...

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by Wiz01,

הדלקתי את המחשב היום ואין לי את הסרגל שפות. (כן ,בדקתי אם הוא מסומן בכלל בסרגלי כלים פשוט לא רואים אותו) ניסיתי לעשות ריסט, ניסיתי לבטל אותו ואז להחזיר אבל הוא ריק כזה כמו בתמונה הזאת : הוא אמור להיות אחרי הShortcuts והוא פשוט לא מופיע מה לעשות ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by dima_ga,

מופיעה לי כל הזמן ההודעה הבאה ואז הEXPLORER מוסר ואני צריך לעשות משימה חדשה ולהעלות אותו שוב. מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by alex15,

יש לי מחשב שיש בו 2 GB RAM ואני לא יודע האם להתקין את ויסטה או לא ... והאם הויסטה טובה כמו שכולם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  8. יש למיקרוסופוט תיכנון להוציא SP3 בעתיד? או שהם כבר לא משדרגים את XP ?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  9. אורח
    Started by אורח,

שמתי לב שבויסטה כשאני לא על המחשב אחרי כמה זמן המחשב מתכבה לבד, איך אני מבטל את זה?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by was950,

שלום לכם יש לי נייד עם ויסטה HOME רוצה לשדרג ל UKTIMATE אני יודע שזה כמה לחצנים אתם יכולים לעזור לי

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by Bakshi1,

היי, לאחרונה יש לי בעייה קטנה שמציקה לי מאוד. לאחר שאני יוצא ממשחק הסמלים במחשב ממשתנים ךפעמים המסלים משתנים לסמלים של תוכנות/משחקים אחרים ולפעמים אין סמלים. הנה כמה תמונות שימחישו תבעייה: במקרה הזה לא ניתן לראות סמלים ז"א זה כאילו הוא לא מוצא תמיקום של הסמל, אני חושד שזה בעייה בסייר... מה תמחושבים שצריך לעשות (ורק לא פירמוט כי כרגע אני לא יכול לפרמט תמחשב.. :-\): תמונה 1: תמונה 2: תמונה 3: אדה אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור תבעייה המעצבנת הזאת

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by hck,

היי! מישהו יודע האים וכיצד ניתן לשנות את מנוע החיפוש הדפולטי של האקספלורר למשהו אחר (וואלה, סטארט או גוגל למשל)?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by Aviv.H,

אני קונה מחשב חדש ב"ה עכשיו אני רוצה לדעת מה כדי לי להתקין ויסטה או להישאר עם XP ?? תודה =]

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  14. Started by alia,

בעת גלישה באינטרנט קופץ חלון שגיאות שלח\אל תשלח נכנסתי להצג דו"ח ויש שורה:code:0xc000005 החלפתי זכרון וגם כרטיסי מסך ורשת אין קבצי minidump עשיתי פירמוט והתקנת xp מחדש פעמיים-הבעיה תמיד חזרה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  15. כשאני מכבה או עושה ריסטרט למחשב הוא נתקע על "שומר את ההגדרות" אגב מחשב חדש מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם התקנתי WIN7 7077 עלמחשב יחסית חזק וחדש והכל עובד תקין למעט כמה תוכנות שנידרשתי להתקין מחדש כי עשיתי UPGRADE קניתי לפני כחודש את ROXIO MEDIA CREATOR ואני לא מצליח להתקין אותה בהודעה הבאה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by Imtheman,

יש דרך להוציא מהם את היוזר והסיסמא?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by lotus,

עשיתי סיסטם ריסטור לוינדוס אקספי, גיליתי שיש קובץ שמן של 5 ג'גה שהתוסף מהריסטור. 1. המותר לי למחוקו? 2. איפה הוא ממוקם, כדי למחוקו?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by yair3333,

אמממ מופיעה לי כל כמה דק' הודעה כזאת : http://img201.imageshack.us/my.php?image=44iy2.jpg מה אני עושה איתה? איך מבטלים את זה?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by Black_Citadel,

חבר שלי ביקש ממני לבקש עזרה פה בשבילו אז הנה מה שהוא אמר לי לרשום: "שלום ישלי ויסטה 64 ביט אני מנסה לשים תמונה בתור תמונת תצוגה בתיקייה(FOLDER PICTURE...), אני עושה תתהליך, עושה החל, וכלום לא קורה, כאילו שהוא מתעלם מהבחירה לגמרי. אין שום בעיה עם התיקייה או התמונה, כי העתקתי אותה מהמחשב הישן לי (XP) ששם הייתה תמונה בתיקייה. מה הפתרון? נ.ב התיקייה היא על קריאה בלבד, וגם כשאני מוריד לה את הסימון , עושה החל, ופותח שוב את המאפיינים, היא חוזרת להיות לקריאה בלבד"

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by OpenCan,

יש לי בעיה עם האקספלורר. שאני נכנס לפורומים של היידפארק, הוא לא נותן לי להכנס לתיבת הקלדה של ההודעות, וכותב הודעת שגיאה למטה (צורף קובץ) הוא אומר שהגישה נדחתה. איך אני יכול לאשר אותה? התקנתי את הSP2 לא מזמן, ורק צרות הוא עושה לי... בכל מקרה, תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by yh992,

שלום לכם פרמטתי את המחשב, מחשש של וירוס מסוים שהיה. פרמטתי התקנתי את WINDOWS XP SP3 . משום מה כל פעם שאני נכנס למחשב, אני רואה רק את הרקע של השולחן עבודה לא מצליח לראות את הפריטים שעליו. מה שאני עושה זה דרך עקיפה כזו, דרך מנהל המשימות מוחק את EXPLORER ואז שוב כותב הפעלת תוכנית EXPLORER ואז אני רואה שוב הכל כתיקנו. שאלתי היא מאוד חשובה, כי פרמטתי והתקנתי כמה פעמים והבעיה חוזרת לי. אני רוצה לדעת אם זה וירוס שהספיק להכנס מקובץ מסוים. למרות שזה מאוד מהיר חח, ונדיר וקשה להאמין. או שזהו אופציה או לא יודע מה בהגדרות חלונות שעלי לתקן. תודה מראש. יניב

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  23. Started by asypeer,

הי. כאשר אני מבצע כיבוי של המחשב, המחשב נתקע (רואים את ההודעות כאילו המערכת מבצעת כיבוי) אבל זה לא מתקדם לשום מקום. יש למישהו הצעה לפיתרון ? מחשב P3 אם זה עוזר במשהו. אסף

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  24. לפני חודש בערך פרסמתי ת'רד בנושא - ואחרי כמה עצות שקיבלתי הבעיה נפתרה. ועכשיו הבעיה חזרה שוב ושום דבר שאני עושה לא עוזר. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על קובץ של סרט (AVI או MPG) ה-EXPORER קורס. הבעיה התחילה כאשר התקנתי את תוכנת Totalidea Tweak-XP Pro v3 וביצעתי בעזרתה כמה שינויים. הבעיה נפתרה אחרי שהסרתי את התוכנה ועשיתי שחזור למערכת. עכשיו הבעיה חזרה - ואני פשוט לא יכול להפעיל שום סרט - כי כשאני אפילו עומד עליו ה-EXPLORER קורס. ניסיתי לשחזר את המערכת להתקין ולהסיר מחדש את התוכנה - אבל כלום לא עוזר. יש משהו שאני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  25. שלום. כמו שהבנתם דפדפן האינטנט שלי עולה בערך דקה אחרי שלחצתי עליו, לא חשוב אם אני מחובר או לא... כל המחשב טס ואין בעיה בכלל במחשב. מערכת הפעלה win xp pro sp1 תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים