Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן קניתי לפטופ ואני מחפש בנרות תוכנה שתעשה בצד העליון של המסך מד בטרייה כמו של הפלאפונים האם קיימת תוכנה כזאת?? מי שעוזר מלך!
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
נדמה לי שהצ'ט לא קשור ל-JAVA מצ"ב הודעות השגיאה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כל איתחול זה מוסיף לי את זה למרות שכל פעם אני מבטל א. מזה ? ב. למה זה חוזר בכל איתחול ג אפשר להיפטר סופית מזה ? (לא אוהב דברים שעולים לי בהתחל)... win xp SP2 תודה.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום...נניח ויש לי קובץ וידאו AVI , ובווינדוס XP הוא מוצג כ-"rrr" איך אני גורם לו להראות את הסיומת ושהוא יוצג כ-"rrr.AVI" ???
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני זוכר נתנו פה פעם מדריך אבל אני לא מוצא!
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
בכל הדלקה של win xp הוא מבקש להכניס סיסמא,למרות שלא הגדרתי ולא בקשתי זאת.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
איך מבטלים את הלוגו של האווטלוק כשהוא עולה? כשמפעילים את האווטלוק (אקספרס) מופיע הלוגו שלו למספר שניות, איך מבטלים זאת?
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבאג שאין לי מושג כיצד לפתור תפריטים שונים כמו בתוכנות MSN PHOTOSHOP ועוד הופכים להיות בעלי כפתורים לבנים ולא אפורים בגוון הסטנדרתי וגם שלוחצים עליהם הם נעשים כזה טיפה יותר לבן מרק סביבם... משישה יודע איך מסדרים את זה ? הנה דוג' למה אני מתכוון רואים את הריבועים של הכפתורים הם לבנים ולא אפורים כמו שהם אמורים מה זה לעזלאל..
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
Spymac Hosting -- 100 MB free and WebDAV access WebDAV Access: To access your free hosting space from your desktop using WebDAV technology, enter the following settings: Server Address: http://RoyShefy.spymac.net:81 Member name: RoyShefy Password: XXXXXXXX Make sure to upload into the HTML folder on your SpyDisk if you want the information/files to be available via the Web. מה זה אומר? אפשר איזה הסברון איך אני GET THIS THING TO WORK???
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אחת חדשה כי הוא לא נותן לי לעשות את זה ב TOOL BAR איפה היא ממוקמת (WIN2K) אני מתחרפן בלי כל הקיצורי דרך שלי!
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אנשים תקשיבו הורדתי את הגרסת טרייל שפורסמה פה באתר לפני כמה שבועות.. עכשיו היום הצלחתי להתקין אותה ושחכתי לרשום את הקוד שלה! מה אני יכול לעשות? אני ממש אבוד. אם המישהוא שפתח את התראד הזה ויודע מה הקוד שלו אני מתחנן שתעזורו לי. מה עוד אני יכול לעשות??
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שאני לוחץ עליו ctrl+alt+del המוכר רשום לי הוא הוגדר כלא זמין,לדעתי זה וירוס סרקתי גם במקאפי גם בפנדה באינרטנט ובנורטון מקוון ולא מצאתי וירוס יש פתרון אחר אולי במקום לפרמט אולי משהו במנהל השרותים..
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
הינה תמונה שתקל עליכם אך אני אומר לגבות את הדברים ניסיתי לגבות שירים גם לא הלך לי ועכשיו גם זה לא הולך לי עדין מחליט להראות לי את ההודעה המעצבנת הזו http://img103.echo.cx/my.php?image=17gy.jpg
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי מה המצב יש לי בעיה . כל פעם שאני מוריד תוכנה או משחק כל שהוא דרך האקספלורר או דרך הפייר פוקס אז התוכנה או המשחק יורדים אבל אי אפשר להפעיל אותם כל פעם הוא רושם שיש בעיה אחרת . עם הקובץ מקובץ אז מתי שאני בא לפתוח אותו הוא רושם שיש בעיה עם הכיווץ והקובץ דפוק ,או שאם הוא יורד בתור exe אז הוא רושם שאי אפשר להפעיל אותו בגלל בעיה בקובץ עצמו ובדקתי את הבעיה עם מלא קבצים ואני לא יודע מה לעשות בכדי לפתור בעיה זאת . איך אני אוכל לפתור מצב זה??? :'( :'( תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
כמו שאמרתי קופץ לי מסך כחול עים מלא כתוביות והוא סופר עד 100 ועושה ריסט למחשב שמתי לב שרשום למטה stop 0x0000000d1(0x00007ff והיה כתוב עוד כמה דברים אבל זה מה שהצלחתי להעתיק תודה רבה לעוזרים אלי.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ההודעה הראשונה גורמת לאינטרנט שלי לקרוס ובחייגן רשום לי קישורית מוגבלת או חסרה ורק הפעלה מחדש פותרת את זה לזמן מוגבל וגם במראה של הוינדוס הכל משתבש וההודעה השניה אני לא יכול להפעיל מולטימדיה (קול וסרטונים) פירמטתי התקנתי דרייברים מחדש עידכונים הכל מה יכולות להיות הבעיות האלה ?
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הי התקנתי היום windows מחדש, ובכל פעם שאני פותח ספריה או לוחץ על איזה לינק יש מעין 'טיק' כזה שמושמע, שממש משגע אותי. חיפשתי ב sounds ב control panel את הסאונד הזה ולא מצאתי. איך מבטלים אותו? תודה
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות WINDOWS XP חוקי (כי נמאס מהלא....) השאלה שלי היא איזו מהגרסאות של XP (HOME וPRO) יותר מתאימה למשחקים
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
נלעם לי הסרגל ב "מחשב שלי"וכל תיקיה של TOOLS FILE SAVE וכו קליק ימני להוספה לא עוזר
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אז ככה.. פרמטתי את המחשב (כונן C) הפרמוט היה טוב, הוא העתיק קבצי מערכת, הפעיל מחדש את המחשב ואז מגיע השלב של טעינת הוינדוס ומה שקורה זה שבמקום שיעלה לי המשך ההתקנה של הוינדוס, הטעינה פשוט נתקעת ואין מה לעשות. ניסיתי לפרמט שוב בערך 7 פעמים. העלתי את המחשב עם miniPE והעברתי את הגיבוי לכונן C ואז פרמטתי את כונן D כי חשבתי שאולי הבעיה היא בכונן C אבל גם בהתקנה בכונן D הטעינה נתקעת ואין מה לעשות. אני צריך עזרה דחופה! מה אני עושה?.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי עכשיו XP והוא על כונן C. אני רוצה ליצור כונן ולהתקין עליו את הויסטה.. איך עושים את זה? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשנות את הסקין של הXP שלי לסקין של ויסטה אני רוצה שהסקין יצה כמו בתמונה הבאה : http://img76.imageshack.us/img76/3636/twue7.jpg אז הבנתי שאני צריך לשים את התוכנה הבאה כדי לקבל את הסקין vista perfection x4, ולהוסיף עליה את התוכנה TweakWindow כדי לקבל את השקיפות והכל עכשיו השאלות שלי זה אלו: 1. איזה תוכנה צריך vista perfection x4 או את windows vista basic? 2. איזו מהם יותר טובה וקלה? 3. אם אני יכול להסיר אח"כ את הסקין והווינדווס הישאר כמו שהוא היה? 4. אם התוכנה מאיטה את המחשב? 5. אפשר לקבל הורדה של 3 התוכנות שציינתי? שאתם מגיבים תגידו על איזו תוכנה אתם מדברים... תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
איך עושים פירמוט עם דיסק של ויסטה? כאילו לעשות פירמוט וישר להתחיל להתקין vista. כי אצלי כשהמחשב זיהה את הדיסק זה ישר מתחיל בהתקנת הויסטה, מחלון זה והלאה: **בxp אני לוחץ F8 וזהו ישר מתחיל פירמוט ואז ההתקנה של הוינדוס אז אם אני רוצה לעשות קודם פירמוט לפני החלון הזה ? ולמה אני רוצה פירמוט ? כי כדי שלא יהיו לי אח"כ 2 מערכות הפעלה על המחשב :]
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום אני מחזיק מחשב עם 3 גיגה וחלונות XP.רציתי לעבור לויסטה אבל אני שומע שהיא מערכת כבדה ולא ממש הכי טובה. השאלה שלי היא כזו - ויסטה תומכה ב 4 גיגה אבל לוקחת לעצמה גיגה בהעלה ראשונית.אז יוצא בזה שאני נישאר עם 3 גיגה כמו שהייתי עם XP. אז מה שווה המעבר?? כל עניין התלת מימד שלה לא מעניין אותי אלה נטו עבודה קשה וקצת אינטרנט. אני תמיד מגדיר את החלונות שלי כמו 98.....
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-