Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
זה נמצא בClasses Root הקטגוריה היא unknown אם אפשר לעשות לזה ייצוא או Export ולהעלות זה ממש יעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
עם מפרט כמו שלי, כדי לשדרג לויסטה? (בעוד כמה חודשים אני אקנה עוד ג'יגה ראם) עריכה: אם כן, איזו מערכת הפעלה של ויסטה הכי כדאי לי?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
כל פעם שהווינדוז עולה, הנסך נכנס להמתנה (כמו שכשהוא ב"חיסכון בחשמל", רק שהוא לא יוצא מזה) ניסיתי לחבר מחשב אחר למסך הזה, וקרתה שם אותה בעיה החלק המוזר הוא, שכשחיברתי את המחשב הראשון למסך אחר, אותה הבעיה הופיעה גם בו. סייף מוד עובד, רק העלאה רגילה של הווינדוז לא עובדת. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, שאני מדליק את המחשב אז הוא מבקש ממני ללחוץ על המשתמש... הקטע זה שיש לי רק משתמש אחד ובשאר המחשבים יש גם משתמש אחד וזה עולה לבד ולא צריך ללחות על המשתמש... איך אני עושה שהוא יעלה לבד שאני מדךיק אותו??? מישהו פה פעם הביא לי קישור למשהו אבל זה לא עזר... תודה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אז כהה יש לי שתי מחשבים אחד עם XP מחובר לאינטנרט ומעודכן והמחשב השני WIN 98 בלי אינטנרט (הוא חלש מידי לXP) הייתי רוצה להוריד קובץ עדכון בשבילו דרך מחשב הXP לצרוב ולהתקין ב98 האם זה אפשרי ואייך אני עושה את זה
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, בדקתי ווירוסים בכמה תוכנות (חלקם רשומים בתוכנות המומלצות) לא נתגלה כלום.. יש פתרון? תודה, HaimTS
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני יודע שיש את כל התוכנות האלה שאומרות אם מתאים או לא, אני פשוט לא בטוח האם אני אצליח להתקין ויסטה על המפרט מימין. *חחח הודעה 500 שלי....!
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ניסו לעזור לי בפורום אחר ולא עזרו, אז ככה יש לי windows xp pro hebrew כן קיים דבר כזה... אז בבקשה נסו לעזור לי בעברית.... אז ככה אני מנסה לעשות כיבוי למחשב והוא רושם לי "כעת ניתן לכבות את המחשב" ולא מתכבה אני צריך כל הזמן לכבות אותו ידנית וזה מבאס כי יש לי מחשב ממש טוב כפי שניתן לראות... אז בבקשה תעזרו לי... :-\
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה רציתי לדעת עם איזה מערכת קבצים עדיף להתקין את ה XP עם NTFS או עם FAT ומה ההבדל ביניהם..... ? תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה פרמטתי את המחשב שלי ל WIN XP PRO SP3 RC2 ועכשיו הדרייברים של הכרטיס קול שהתקנתי לא עובדים כי הם לא תואמים SP3 עכשיו מה אני עושה כדי שהקול יחזור לעבוד??? יש איזה UPDATES ??? תודה מראש זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי שאני מתקין vista אז הוא מתחבר לשרת DRM כלשהו ומוחק לי קבצי mp3 ובנוסף חוסם אותי מאתרי טורנט שונים זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי VISTA 64 ו 4 GIGA זיכרון וכרגע ללא PAGE FILE המחשב נראה שעובד בסדר אבל אני רוצה לדעת אם כדאי להפעיל או לא. אם כן כמה אני צריך ? איך אני מחשב את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בקשה תעזרו לי זה דחוף אני לא יודע מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב לפני החלונות קופץ אצלי הregistery איך אני יכול לבטל אותו כך שהוא לא יקפוץ אצלי בהתחלה אלה שהמחשב בזמן ההדלקה יעלה ישר הWINDOWS
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני כמעט בטוח שהבעיה נגרמת מהמפרט שלי, אז אני יהיה כמה שיותר ספציפי לגביו. יש לי כרטיס מסך: CONNECT 3D HD3850 256MB DDR3 מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W הבעיה שלי שמהרגע שהתקנתי את כרטיס המסך שלי, קבצים של JPG ותוכונות לעריכה ומצגת של תמונות עולות פחות מהר מלפני שהתקנתי את כרטיס המסך שלי. האם למישהו יש מושג למה זה קורה? אחרי הכל עם כרטיס כזה חזק ומעבד אחד מהחזקים בשוק התמונות צריכות לעלות יותר מהר. תודה על העזרה נ.ב משחקים בתלת מימד טסים לי על המחשב!
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי windos XP Pro כל תקייה שאני פותח מופיעה ללא סרגלי כלים או תפריטים (File, Edit,Tools...) כך שלא ניתן לחזור רמה מעלה וכד'. מופיע רק שם התקייה על גבי רקע כחול. בלחיצה על כפתור הימני של העכבר אין אפשרות לבחור במאפיינים...(על הרקע הכחול). בלוח בקרה--> אפשרויות תיקייה. אין שום אפשרות להחזיר את החלון למצב הקודם. תודה מראש למציע הפתרון. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה, לגבי מחיקת קבצי הBOOT של המערכת הזאת, מה שאני אנסה זה פשוט לבצע repair בעזרת דיסק התקנה של מערכת ההפעלה windows XP. מה שאני רוצה לבצע בנוסף זה לעשות לבטל את השתלטות ההרשאות שהויסטה עושה ואת זה אני לא יודע איך עושים. אני אתן דוגמא. יש לי כונן שמחולק ל-3, על פרטישן אחד XP ועל השני ויסטה, השלישי מיועד לגיבוי ללא מעה"פ. כשאני נכנס ל-XP, אני מקבל שגיאות Access Denied כשאני מנסה לגשת נניח לתקייה של וויסטה, לקבצים ששמרתי מ"מסמכים שלי" בוויסטה ואפילו יש לי בעיית גישה ל"מסמכים שלי" במערכת ה-XP שלי! ניסיתי הרבה דברים וחיפשתי הרבה פונקציות בוויסטה, אך עדיין לא מצאתי כיצד לבטל זאת, מישהו יכול לעזור? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
טוב פירמטטי את המחשב שלי והכול עובד טוב חוץ מבעייה באינטרנט שההורדות HTTP שלי יורדות ממש לאט בין 5-15 קילו וליפני זה ירד לי על 100+ אני חושה היה בעיה בוינדוס כי כל הדברים האחרים באינטרנט עודים ממש מהר יש לי אניטרנט 1.5 מהירות אם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה אני ממש יודה לו תודה.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועשו לי וינדוס ויסטה בטעות נגעתי בסליידר הזה בצד ימין שמאה מזג האויר ושעון אנולגי עגול איך אני מחזיר אתזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
יש לי מחשב ובו שתי מע' הפעלה, הבנתי שזה לא כ"כ מומלץ. מערכת XP ומערכת ווינדוס 2000. קיבלתי את המחשב עם מערכת ווינדוס 2000 והתקנתי עליו XP, בנוסף ל-2000, באי ברירה. הבעיה היא שאיני יכול לפרמט דרך דיסק אתחול מכיוון שה-BIOS אינו תומך בתקני אתחול, לכן אני חייב להפעיל את דיסק של מערכת ה-XP דרך ווינדוס 2000 - דבר היוצר קבצים זמניים (לשם התקנת ה-XP) בווינדוס 2000 הנוכחי ולא מאפשר את מחיקתו. מה לעשות? איני רוצה שתי מערכות הפעלה.[br]פורסם בתאריך: 27.07.2007 בשעה 18:46:01 מצטער על התגובה הנוספת אבל בטעות על הכפתור "ליידע" ולחצתי אישור והיה כתוב שזה לא יאפשר תגובה ולא שמתי לב..
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי, האם למחשב P4 2.8 עם 1 ג'יגה זיכרון, וכרטיס מסך Geforce FX (5) 5200 כדאי להתקין Win7 או XP? (שניהם חוקיים) השימושים העיקריים הם אינטרנט ואקסל וצפייה בסרטים
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בהצגת סמלים במערכת הפעלה. אני לא מצליח לראות אותם...יש מין ריבועים כאלה לבנים. אצרף תמונה לבעיה,ומקווה שתוכלו לפתור לי אותה. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
שמתי לב שבויסטה כשאני לא על המחשב אחרי כמה זמן המחשב מתכבה לבד, איך אני מבטל את זה?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום זה מה שרשום לי כל פעם כשאני מנסה להכנס לאופצייה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-