Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי, אני יודע שדיין לא יצאה מערכת ייעודית ל-64, אך איזו מערכת תמליצו להשתמש...XP או 2000? ולמה? תודה
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
בדרך כלל טוב תמיד נראה לי צריך לרוץ רק RUNDLL32 אחד ברקע אבל משום מה רצים לי שתיים או לפעמים 3 ו4 אפילו. סרקתי את המחשב מוירוסים ומADWARES. ולא מצא שום דבר הקשור לזה... בבקשה תעזרו לי עם יש פתרון. תודה
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום פורום נכבד, אולי קצת נזכרתי באיחור אבל לאור היציאה החדשה של ה SP2 יש לי שאלה בקשר לSP1 מאוד פשוטה: איך אני מתקין אותה אם יש לי WINXP צרוב, איפה אני משנה בREG? האם צריך להתקין את SP1 בשביל להתקין את 2? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, מטעמי נוחות הייתי רוצה לדעת אם אפשר ואיך לעשות את הדברים הבאים: 1. להכין דיסק של WINXP עם SP2 מובנה. 2. להטמיע את המספר הסריאלי בתוכו כך שלא יבקש ממני בשעת ההתקנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני לוחץ על הורדה או מה שזה לא יהיה אז זה אוטומתי מוריד לי לTEMPORARY FILES\FOLDER איך שקוראים לזה... וזה לא נותן לי אפשרות שמירה או פתיחה... מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כן אני יודע זה מערכת הפעלה הכי ביזיונית שהיי פעם יוצרה. אבל זה לא למחשב שלי (בחיים לא הייתי מתקין את זה על המחשב שלי), אני פשוט מסדר את המחשב של שכנה שלי. ואין לי שום ניסין עם המערכת הפעלה הזאת. אז לפני שבועיים הלך לה המערכת הפעלה האופן טוטלי, בלי אפשרות בכלל לשחזר משהו. הבעיה היא שמופיעה הודעת שגיעה בגיבריש שמופיעה השם קובץ kernel32.dll( כנראה הזשהו וירוס דפק את המערכת הפעלה), ואז המחשב נתקה על התחלה, גם במצב בטוח, ולכן אין לי בכלל הפשרות ליצור דיסק התחול בשביל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש. וגם שאני מנסה לעשות בוט מה דיסק המקורי של הWIN, הוא לא מצליח וישר מתחיל לעולות את המערכת הפעלה ההרוסה. איפה אני יכול להוריד את הדיסקת התחול מהאינטרנט? איך אני יוצא לדוס בשביל לפרמט?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/e/l/i/a/d/0/5/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407160719248655/200408140017466755/helpme.JPG תסתכלו בתמונה, הסמלים בשולחן עבודה ובתפריט "התחל" תראו איך הם נראים... נסיתי אפילו ללכת למאפייני תצוגה ושם בהתאמה אישית של שולחן עבודה לשחזר את הסמלים אבל זה לא עובד...... בבקשה תעזרו לייייייייייייייי ???
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה ה- Spyware הכי עקשן, ורחב שנתקלתי בו (הרבה קבצים, ומפתחות reg). היא גורמת לקפיצת POP-UP (את זה פתרתי) וקריסת אינטרנט אקספלורר מדי פעם. שום תוכנה כגון SB S&D, ADAWARE SE, ADAWARE 6 ו- SCAN SPYWARE לא הצליחו להסיר אותה, רק חלקים ממנה שחזרו לאחר מכן. נסיתי להסיר אותה גם לבד ולא הלך... יש למישהו רעיון? יש כאן יותר פרטים - http://www.scanspyware.net/info/VX2.htm
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
פרטים בתמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי בעיה! כשאני מדליק את המחשב אני פתאום מקבל שגיאה: בכותרת כתוב File Error וכתוב בחלון קטן: Cannot find ESS.BAT אם אני גולש פתאום האינטרנט אקפלורר נסגר אם אני לוחץ על קישור כזה בחיפוש של הווינדוס פתאום כל החלונות יורד לרגע וחוזר מה לעשות? אני מאוד מפחד!
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאף אחד לא יודע מה הבעיה. אני נכנס לאתר אני יורד עם הגלגלת של העכבר למטה והתמונה יורדת לעט לעט מי למעלה למטה זה לוקח 3-4 שניות זה מחשב חדש! רק קיבלתי אותו זה קרא מה יוכל להיות הבעיה? יש סיכוי שזה בעיה של חומרה? עכשיו המחשב אצל התכנאי ואף אחד לא יודע מה הבעיה הם עושים FORMAT ... אתם יודעם מה הייתה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ווינדווס אקס פי פרו + SP1 ניסיתי להתקין לו עברית ולכן התקנתי את ווינדוס XP מחדש רק מדיסק HEBREW עשיתי איתחול למחשב עם דיסק ההתקנה, הגיע המסך הכחול כרגיל אבל לפני ההתקנה ממש, עצרתי הכל על ידי F3 ועשיתי איתחול כדי לחזור לווינדווס המקורי שלי. מתברר שלאחר האיתחול המחשב נותן לי 2 אופצציות לאיתחול. 1 - הווינדווס הרגיל. 2 - setup windows/ ובנוסף נדמה לי שהוספה לי תקיית $WIN_NT$.~BT בכונן C. איך אני מסיר את האופציה שנייה באיתתחול? האם התקייה הזו קשורה לSETUP? האם ניתן למחוק אותה?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין SP1 ואז במהלם ההתקנה (דקה לאחר פתיחת האשף של ההתקנה) מופיעה לי הודעת שגיאה כזו: the file c:\windows\system32\drivers\atapi.sys is open or in use by another application. close all other appilication and then click retry ואני נשבע - אין לי אף תוכנה ברקע. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ריציתי לדעת אם יצא ווינדוס Longhorn, לא המלא, רק גרסת beta, והאם ניתן להוריד אותו חוקית..?
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מה קרה כאן? כתבתי הסבר שלם ומשום מה לא נקלט בשליחת ההודעה !! (מנהלים?) הסבר: התקנתי WINXP HOME HEBREW לאחר כל התקנה חשובה כמו דרייברים, אטני וירוס + עדכון, אופיס וכו, ביצעתי נקודת שיחזור. השלב האחרון אותו הספקתי לעשות הוא עדכון חלונות מאתר מיקרוסופט, קיבלתי רשימת עדכוני הורדות בנפח של 50 מגה !! חילקתי את ההורדות בשלבים, 15-20 מגה בכל פעם, בשלב השני בזמן קריאת עיתון בכדי להעביר את הזמן, פתאום ההורדה/עידכון נפסק והמחשב איתחל את עצמו. לאחר האיתחול גיליתי שאיני יכול להתחבר לאינטרנט, לאחר בדיקה עצמית + תמיכה (מהספק האינטרנט) מצאתי את הסיבה, גיליתי במנהל ההתקנים התקן רשת נוסף (המופיע בתמונה) עם סימן צהוב, ניסיון להסירו לא הצליח (תמונה מצורפת) גם במצב בטוח לא עזר, אות…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה כבר במשך יומיים לפרמט את המחשב שלי , ניסיתי כבר כמה עצות מן הפורומים השונים , ואף אחת מהן לא צלחה לצערי. כאשר אני מאתחל את המחשב בעזרת דיסקט איתחול של WINDOWS 98 למשל (כמו שמוצע), כשאני כותב פקודת FORMAT C , הוא נותן לי הודעה שהכונן לא זמין (משהו INVALID ) , וכאשר אני מנסה להתקין WINDOWS XP , ומגיע לשלב שבו אני יכול למחוק את תוכן הכוננים , הוא לא מוכן למחוק את תוכן כונן C בטענה שיש לו מספר קבצים נחוצים לצורך ההתקנה, שנמצאים באותו כונן. מה לעשות? איך אפשר להיפתר מהמידע על הכונן?
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בזמן האחרון האינטרנט אקספלורר עושה לי בעיות כמו לדוגמא יש לינקים שהוא פשוט לא מגיב כשלוחצים עליהם ויש אתרים שהוא לא מציג. עברתי לדפדפן אחר אבל יש אתרים שתומכים רק באינטרנט אקספלורר ולכן אני צריך שהוא יפעל טוב. אי אפשר לעשות windows update כי זה אחד האתרים שהאקספלורר לא מציג. ניסיתי להוריד את הסרביס פאק לאקספלורר 6 אבל הוא אמר שהוא מזהה גירסה יותר חדשה של האקספלורר ולכן הוא לא יכול להמשיך. מחקתי את האקספלורר דרך לוח הבקרה וזה לא מחק לי אותו. איך מתקינים אותו מחדש והאם הסרביס פאק 2 יעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... היום הגדרתי רשת לדוד שלי.. (מתוך מאות פעמים שעשיתי את זה בשנה האחרונה..) ובכל מיני עשרות מחשבים... וזאת הפעם הראשונה שיש לי בעיה כלשהיא... יש 2 מחשבים p4 2.4... and p4 1.8 ה1.8 הוא המחשב ה"אחראי"... עם 2 המדפסות.. ושאני מנסה להיכנס ל1.8 מה2.4.... הוא אומר לי שאין לו גישה למחשב ההוא... ואני צריך את זה בשביל שיתוף המדפסת... עשיתי את ההגדרה של הרשת כמה וכמה פעמים... וגם שיניתי את השם של 2 המחשבים... כמה פעמים.. (כמו שהעוזר של התקלות רשם לי לעשות..) ואין שום דבר... אשמח אם מישהו נתקל במשהו שכזה ויכול לעזור... חשוב מאוד! תודה רבה.. עריכה : בעצם הבעיה היחידה היא... שאני מגדיר רשת.. ואין למחשב ה2.4... גישה ל1.8... ועשיתי הגדרת רשת כמו שאני עושה תמיד.... וכמה פעמים שעשיתי…
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, יש לי HD של 80 שמחולק ל2 מחיצות והתקנתי על אחת XP שפעל מצוין שנה ומשהו ועכשיו עשה לי בעיה שעליה אני לא יפרט... בקיצור בשביל הפיתרון חשבתי להתקין XP חדש ומתוכו לפתור את הבעיה של הישן ובטעות התקנתי את הXP החדש על אותו מחיצה של הXP הישן ועכשיו אני לא מצליח להפעיל את הXP הישן! אפילו לא עולה לי מסך בחירה בין שניהם! יענו במחיצה אחת מותקנים שני וידוסים ביחד ואני רוצה לדעת איך אני מחליף מאחד לשני? שניהם זה XP SP1 והמערכת קבצים היא NTFS.
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מזמן לא התקנתי אותו תמיד התקנתי לא חוקי למרות שיש לי חוקי ם אמרתי מעכשיו אני יהיה עם WINDOWS חוקי אבל כשניכנסתי ל WINDOWS הוא אומר לי שנשאר לי 30 יום אני לא יודע מה לעשות ? לצלצל למקרוסופט מה לעשות למשהו יש את המספר ?
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
תקשיבו זה דחוף מאוד,כנראה שהסרתי תכנית לא טוב-לא משנה אל תשאלו עכשיו,ואחרי שהפעלתי מחדש קיבלתי ת'הודעה: windows could not start because the following file is missing or corrupt: windows\system32\config\system\ you can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup cd-rom. select 'r' at the first screen to start repair. זאת לא פעם ראשונה שאני נתקל בשגיאה הזאת ואני בשופ פנים ואופן לא מוכן לפרמט שוב! ניסיתי לעשות מה שהם אמרו אבל זה פשוט ביקש לבחור התקנה ואז מוציא אותך למצב של דוס שם אני לא יודע מה לעשות עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כל איזה 10 דקות נפתח לי לבד חלון של אינטרנט בשם http://searchfind.info הרצתי את התוכנה Ad-aware וזה לא עזר חיפשתי ברגיסטרי ולא מצאתי כלום יש למישהו מושג איך מורידים את הדבר המעצבן הזה תודה מראש!!!!
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
פתאום עשיתי ריסט יום אחד וראיתי שאי אפשר להזיז את העכבר,אי אפשר לשנות רזולוציה(מהכי נמוכה) ויש רק 16 ביט איכות צבע וגם אי אפשר להכנס למוד בטוח. שאלתי היא איפה בדיוק ב-AIDA32 או במחשב בכלל ניתן לראות את שם הדרייבר שלי . יש לי מערכת הפעלה WIN 98 ,פנטיום 3 ומסך FLATRON של LG. תודה.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
hi, i have some files and folders in my comp i want to delete and i just wanna make sure its ok the first ones are called like long names and numbers like "d0be9c93011bc1b505" and are probably related to windows update... like a temp folder... i see SP2 folder in it... and i dont want SP2... it has another file called update in it... so is it ok to delete it if i dont want SP2? also a folder called temp, which must be a temp folder proabaly winupdate too. WUTEMP folder too... another folder is the "Movie Maker" folder and "MSN" folder in Programfiles. im not using them so is it ok to delete? it is telling me that if i delete it some things may not work. also the Messenge…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-