עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by asaf2604,

קניתי מחשב חדש ועשו לי וינדוס ויסטה בטעות נגעתי בסליידר הזה בצד ימין שמאה מזג האויר ושעון אנולגי עגול איך אני מחזיר אתזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  2. Started by EVGA-yuvalll22,

היי לכולם.. לפני שפמרטי את ויסטה קיבלתי עידכון של מערכת שמע שהיה בו אפשר לשנות כל מני דברים כמו לשנות אקווליזר לשנות הגדרת באס ועוד מלא דברים ואחרי שפמרטי התקנתי ויסטה חדש והיה הרבה עידכונים וכל העידכונים מוכנים כמו SP1 ועוד וכבר 3 ימים לא קיבלתי עידכון למערכת שמע ??? אני חייב ת'העידכון של מערכת שמע אז מאיפה איפשר להוריד את העידכון זה באתר של מקרוסקופ בתודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by yamiboy,

שלום חברים אני מחפש תוכנה להתקנת XP ו 2000 באותו מחשב ?? תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  4. שלום. כרגע הויסטה מותקנת על מחיצה אחת שתופסת את כל הדיסק. הייתי צריך לכווץ אותה כדי להתקין גם XP. בעבר כיוצתי דרך COMPUTER>MANAGE>DISK MANAGEMENT. משום מה עכשיו הוא לא נוצן לי לכווץ יותר מ 184 MB למרות שיש 200GB פנויים, וכשאני מאשר לכווץ 184MB הוא כותב לי ACCESS DENIED. ניסיתי דרך ארקוניס אבל לא וקרה כלום (הוא כותב שהשינוי בוצע אבל לא קרה כלום) מה קורה פה?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  5. אני מתכוון רק לאייקונים של כונן C ו-D. איך אני יכול להסיר אותם סופית ? (ולחזור לאייקונים המקוריים של XP) תודה.

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  6. אני עוברמ-XP32 לויסטה 64X המלצות לגיבוי דריברים ומידע קשורים לתוכנות ומידע יתקבלו בברכה

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by was950,

שלום לכם יש לי נייד עם ויסטה HOME רוצה לשדרג ל UKTIMATE אני יודע שזה כמה לחצנים אתם יכולים לעזור לי

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by nikf,

שאלה דיי פשוטה ,אשמח לעזרה כאן, Win xp dailer , Connect automatically מסומן אך אינו מתחבר אוטומטית מישהו מכיר את הפתרון ?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by JohnnyBravo,

טוב יש לי כמה בעיות עם וויסטה,כשאני מתקין משחק חדש אז ההתקנה נתקעת ולא ממשיכה.ואז אני צריך להריץ את ההתקנה עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם עד שהיא מסיימת,וזה יכול לקחת 10 פעמים ,ומדובר במשחקים כבדים שבמצב רגיל ההתקנה שלהם יכולה לקחת 15 דקות... אני לא יודע אם זה קשור לוויסטה ויכול להיות שתוכנה אחרת מפריעה,אולי נרו,או קפרסקי,אני לא יודע... דבר שני הוא ששום משחק לא מציב לי קיצור דרך על שולחון העבודה,ואז אני צריך לחפש איפה לעזאזל התיקיה שלו בPROGRAM FILE אין לי מושג מה גורם לזה,אני צריך רעיונות..

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  10. אלה השגיאות http://img368.imageshack.us/img368/9537/meallcd5.jpg http://img74.imageshack.us/img74/6594/meog7.jpg

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  11. היי.יש לי שאלה.יש לי WINXP,וכל פעם שאני מוריד משהו מהאיטרנט (לא דרך תוכנות כמו FLASH GET) אז החלון הזה של הSAVE מופיע ומתחיל להוריד והכל בסדר. אבל כשהוא מגיע ל99% ואז משלים את ההורדה ,במקום להשאר ולהודיע שהוא סיים להוריד וצריכה להיות אופציה של OPEN FOLDER ,הוא עושה צליל סיום הורדה ונעלם. יש למישהו מושג איך להשאיר אותו?

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by HellBoY,

שלום לכולם, אחרי פירמוט של ההארד דיסק כולו הופיעה לי בעיה עם הsp2. מתי שאני מתקין אותו המחשב מסרב לעלות אחרי טעינת הוינדוס המחשב עושה לעצמו ריסטרט עם מסך כחול מהיר כזה שאני לא מספיק לראות מה כתוב בוא. לפני הפירמוט עבדתי גם עם sp2 ולא היו בעיות..מישהוא יכול לעזור לי?אני ממש נואש! Cry תודה לעוזרים ולתומכים.. אגב המפרט בחתימה..

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  13. יש לי תיקייה שמכילה אלפי תתי-תיקיות ובכל תת תיקייה יש אלפי קבצים. אני צריך להעביר את כל הקבצים מכל תתי התיקיות (רק את הקבצים ולא את התיקיות עצמן) לתיקיה אחת בהארדיסק השני. בסופו של התהליך אני צריך שתהיה לי תקירה אחת שמכילה עשרות אלפי קבצים בהארדיסק השני. האם ניתן לעשות את זה באמצעות פקודה כל שהיא בוינדוז? אולי באמצעות XCOPY? יש תוכנה שיכולה לעשות את זה באופן אוטומטי? אני אשמח לכל מידע שיוכל לעזור לי

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by Lapland,

קניתי לוח אם מעבד וזכרונות חדשים התקנתי הכל הפעלתי תמחשב הוא מגיע עד שיש תסמל הזה של וינדוס XP וזה טוען כזה ואז הוא מפעיל את זה מחדש ! ככה זה וזה לא נידלק אני מנסה להדליק תמחשב בSAFE MOD והעכבר לא זז לי ניסיתי לנתק ולהחזיר אותו אבל עדיין מה לעשות? זה הלוח אם ASUS M4A78

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  15. שלום רב. האם אפשרי להגדיר לכל משתמש ב - VISTA הגדרות רזולוציה משלו? ניסיתי להגדיר למשתמש אחד הגדרה מסויימת של רוזולוציה וכאשר נכנסתי למשתמש אחר הופיע אותו רזולוציה גם אצלו (בלי שהגדרתי אצלו) האם ישנה דרך שכן אפשר להגדיר רזולוציה יחודית לכל משתמש ? אם כן, מה היא הדרך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  16. Started by TARON,

ישלי וינודס XP הרגיל עכשיו ישלי מעבד 64 ביט ואני רוצה להתקין תוינדוס של ה 64 ביט אבל שמעתי שהוא לא תומך בכל התוכנות וכל זה אני צריך לדעת עם הוא תומך ב איסיקיו לא משנה איזה גירסה אימיול WINAMP לא חייב אבל עדיף אפשר לישמוע שירים גם במדיה פלייר וכל הדיסקים של הדריברים שלי בדקתי כולם מתאימים ל 64 ביט עכשיו המחשב שלי מחובר ברשת עם המחשב של אחותי עם אני יחליף וינדוס לי יהיה של ה 64 ביט ולאחותי של ה 32 ביט הרגיל אני לא יוכל לחבר בנייהם ברשת? וזהו מקווה לתגובות אה ועוד משהו האם כל המשחקים לא עובדים בוינדוס 64 ביט? מה שחשוב שיעבוד זה רק קונטר סטריק 1.6 עם כל מה שכתבתי פו עובד אז סבבה למה שמעתי שהוינדוס הזה הוא מהיר פי 2 ותגידו יש אתר או משהו שאומר במה הוינדוס תומך כאילו מה א…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  17. עד לפני מספר ימים, כל פעם שהיה צורך להשתמש באינטרנט (לדוגמה: ICQ, MSNM וכו') המחשב היה מקפיץ את חלון ההתחברות. עכשיו זה לא קורה, זה מעצבן. אני לא מתכוון להתחברות אוטומטית, אלא על עצם העובדה שחלון ההתחברות כבר לא קופץ - צריך ללחוץ Start > Connect to. למישהו יש מושג כיצד אני מסדר את הבעיה המעצבנת הזאת?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  18. אני זוכר נתנו פה פעם מדריך אבל אני לא מוצא!

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  19. שלום לכולם בניתי סקריפט (שאני מפיץ אותו בעזרת GPO) שמעתיק לי ערך מסויים ברג'יסטרי ל CURRENT USER הישמתשתי בפקודה REG IMPORT והפנתי אותו לקובץ REG יש בו את הערכים שצריך להוסיף, השאלה שלי היא איך אני יכול לגרום לו להסתכל על הערך הנ"ל ולא לבצע העתקה חוזרת במידה והערך קיים. דבר נוסף אני רוצה לעשות משהו דומה גם עם קובץ שהוא מעתיק שיסתכל לפני אם הקובץ קיים ואם כן שלא יבצע העתקה. אני ישמח אם תביאו לי גם דוגמאות ולא רק הסבר. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by Box,

שלום, אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאתי אז אני צריך את עזרתכם... ניסיתי להתקין עם 2 דיסקים שונים של המערכת הפעלה. גם ב64 ביט וגם ב32 אני מקבל את אותה התוצאה. אני מתקין את Windows אחרי פירמוט ההארד דיסק. כאשר הוא מסיים את ההתקנה ועושה לראשונה BOOT מההארד דיסק מופיעה האנימציה של הStarting Windows ומופיע מסך שחור ולא קורה כלום. לאחר ריסטרט אני יכול לבחור איך לעלות את המחשב. כשאני בוחר Start Windows normally אני מקבל את אותה התוצאה. כאשר אני בוחר Safe Mode הוא טוען את הדרייברים וממש לפני שהוא עולה הוא רושם לי שהוא לא יכול לסיים את ההתקנה של מערכת ההפעלה כאשר הוא בסייף מוד. לא עשיתי שינוים בBIOS או בחומרה בזמן האחרון. לפני הפירמוט היה לי ויסטה. שוב, התופעה מתרחשת כאשר א…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  21. Started by Matrix-Hacker,

שלום לאחר שאני בתוך הכונן דיסקים מה הפקודה שצריך לרשום בתיקיה I386 ?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  22. אני מתכוון שכשיש נניח5 חלונות של IE או MY COMPUTER או כל כמה חלונות מאותו הסוג,אז הם מוצגים למטה כיחידה אחת שאם לוחצים עליה יש לך אפשרות לבחירה של חלון ספציפי. אני רוצה לשנות את זה לחלונות בודדים שיהיו אחד ליד השני.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by SD Project,

לא יודע למה, אבל הסמל הזה עולה לי לפעמים בלוח בקרה=> חיבורי רשת... מה זה ?! למה זה ?! אני יודע שזה לא הכי חושב, אבל סתם להשכלה כללית... צירפתי תמונה... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by RayZ,

יש לי הרד דיסק. מותקן עליו 98. ידוע לי שה98 לא יכול לעבוד כי הפרמוט לא יצא נכון. אז התחלתי לפרמט ב FDISK דרך דיסק BOOT. בקיצור, בהתקנת 98 הוא אומר שישנה מערכת קבצי NT. אז אני יוצא,אני רואה שהכל מפורמט. בסוף אני רואה תיקית קבצים בשם Network . אני מנסה,אי אפשר לפרמט אותה.. יש למישהו אולי פתרון?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.