עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. טוב אז ככה התקנתי Windows Media Player 10 ולאחר מכן הורדתי איזה חבילת מקודדים ACE Codec Pack Pro 5.7 or something וזה התקין לי Windows Media Player Classic בנוסף למקודדים אז החלטתי למחוק הכל וכך עשיתי אבל מאז אני לא יכול לראות שום סרט... יש הצעות ?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  2. אם אני לוחץ על לינקים אז הכל פסדר, אבל לכתוב כתובות אי אפשר, זה לא מגיב ל GO ולאנטר. כאילו סתם כתבתי כתובת ואני מחכה למשיח. איך אני מתקן את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by udi,

שלום יש לי בעיה כאשר אני מנסה להיכנס לאתר מסויים לייתר דיוק אתר של אוניברסיטת באר שבע כל פעם שאני מנסה להיכנס ללינק שם כתוב לי בצד השמאלי למטה של ה explirer pop- up window blocked עכשיו אז נכנסתי להגדרות ועשיתי לתוכנה POP UP לא לעבוד ועדיין אני לא מצליח לפתוח לינקים מה אפשר לעשות גם הפיירוול של WINDOWS מכובה תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  4. היו לי 2 הרדיסקים. אחרי שחיברתי אחד נוסף לאחר זמן קצר וריסט הוא נידחף לי בין כונן C לכל הכוננים האחרים אז כולם זזו. מה שהיה E הפך לF וילי יש דברים מותקנים בכונן זה שעכשיו לא עובדים ביגלל זה. (יש לי WINDOWS XP SP2) מישהוא יחול לעזור לי ולהסביר איך אני מחזיר את הכונן החדש לסוף הרשימה?

5. Started by MasteRoi,

טוב אני באמת מקוה שזהו אכן הפורום הענייני ביותר לתוכן ההודעה. כמו שרובכם פה יודע יש בדפדפן של האקספלורר אפשרות של השלמה אוטומטית של תיבות טקסט וכד'. יש לי אתר שהמון אנשים נכנסו מהמחשב שלי אליו. אני לא רוצה למחוק את כל הרשימה (את זה אני יודע לעשות!), אלא אני רוצה לעשות "סלקציה" ולנפות השלמות מסויימות. אני חושב שההסבר ברור. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by JohnnyBravo,

איזה אתרים אתם מכירים שיש להם DreamSceneים בHD טובים להורדה?עד כה הורדתי 60 בערך,אבל עדיין לא מה שממש אהבתי.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by boludo,

שלום לכולם מהי הגירסה של java ל win xp64bit תודה אשמח ללינק

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  8. אני לא מדבר על כל מיני דברים לא חוקיים... אני רק רוצה לדעת עד מתי הסיריאלים שלRC1 תקפים??? כי אני משתמש באחד כזה... ופתאום מיקרוסופט יחליט שהם לא תקפים ואין יותר עידכונים ובלאגנים... תודה!!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by eyaffe,

מותקן לי XP והתקנתי עליו את העברית הכל עבד יופי בהתחלה ואז עדכנתי את הווינדוס ומשהו מוזר קרה לעברית המחשב עולה בעברית וכל המסמכים והתיקיות בעברית (כולל לוח בקרה) אבל ה SHELL, כלומר גזור הדבק וכו מופיעים באנגלית !! ניסיתי להסיר ולהתקין שוב ללא הועיל יש למישהו רעיון איך לתקן את המחשב הסורר ? איפה ניתן לשנות את הSHELL בווינדוס ? תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  10. חג שמח וערב טוב, כל פעם לאחר שאני סוגר תיקיה כלשהי שהפעלתי בה שורת חיפוש צדדית, בתיקיה החדשה שאני פותח, שורת החיפוש נעלמת. איך לקבע את שורת החיםוש הצדדית לתיקיות המערכת? תודה. עריכה: הבהרת הדבר= דוגמה בלי החיפוש- דוגמה עם החיפוש (מה שאני רוצה)-

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by mokisho,

כאשר אני לוחץ על קישורים לדוגמה קישורים של אימיול אז במקום להוריד אוטומטית אז אני מקבל הודעת שגיאה וכאשר אני חוזר ל XP אני מצליח להוריד מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by SD Project,

לא יודע למה, אבל הסמל הזה עולה לי לפעמים בלוח בקרה=> חיבורי רשת... מה זה ?! למה זה ?! אני יודע שזה לא הכי חושב, אבל סתם להשכלה כללית... צירפתי תמונה... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by aviv512,

שלום צריך עזרה איך לחלק כונן אחד לשני כוננים, יש לי 250 GB בכונן אחד, ואני מעוניין לחלק ל 50 , ו 200, איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by nore0,

פתאום השגיאה הזאת עולה לי http://img241.imageshack.us/img241/6011/svchostlb7.jpg אחר כך המחשב מתחיל לעבוד בצורה לא טובה וה-svchost לוקח מלא זיכרון http://img151.imageshack.us/img151/5664/svds1.jpg

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  15. Started by xtract1,

טוב בשעה טובה קניתי לאבא שלי מחשב נייד די פשוט של ACER... הוא הגיע אתמול..פתחתי אותו במטרה להתקין את הוינדווס (החוקי) שקניתי ואני רואה שהוא כבר מותקן..רק היתי צריך להגדיר שעה ותאריך וכו' והוא עבד.. מחולק כבר ל2 מחיצות (הHD) שד"א הם בFAT32 ואני שמעתי שעדיף NTFS אני חשבתי שקניתי בעצם דיסק אבל לא חשוב...התקשרתי לחנות ואמרו לי שככה זה כבר די הרבה זמן.... בכל מקרה..מה אני אמור לעשות אם עכשיו יש לי וירוס והמחשב הלך? אם סתם בא לי לפרמט? איפה כל התוכנות שבאות עם הלוח M וכל הדברים האלה? לא הצלחתי להבין...(אין לי שום CD ואמרו לי שככה זה) ועוד משהו,ניסיתי להעביר את זה לעברית..אבל זה לא הולך...יש דרך מסויימת? אני יכול להוריד ממיקרוסופט תמיכה בעברית איכשו? אני מתחיל לחשוב שהWIN לא תומ…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by was950,

שלום לכם יש לי נייד עם ויסטה HOME רוצה לשדרג ל UKTIMATE אני יודע שזה כמה לחצנים אתם יכולים לעזור לי

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. שלום לכולם אני קונה השבוע מחשב עם מעבד Q6600 כרטיס מסך GEFORCE 8800 640 ו 2 ג'יגה זיכרון. איזה מערכת כדאי לי להתקין על מנת לנצל את כל היכולות של המחשב הזה? ומה ההבדל בין ויסטה 64 ל ויסטה 32 לויסטה ULTIMATE? והאם יכול להיות בכלל שעדיף XP? תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  18. יש לי 64ביט ויש כמה דברים שלא עובדים לי(כמו כרטיס TV והמדפסת. הם עובדים רק על 32ביט הדרייברים שלהם) עכשיו יש לי שאלה. באמת שווה להשאר עם 64ביט? מה אני מקבל מה64ביא האלו שאני לא מקבל מ32ביט? מה ההבדל בניהם בכלל?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  19. יש לי מחשב חדש - נייד של ACER - עם ויסטה פרימיום צריך אותו בעיקר למצגות - מול לקוחות - ולא יאמן ! לוקח לו יותר זמן לעלות מאשר המחשב הישן שלי ( קומפאק N100 עם 512K זיכרון) המחשב הוא עם 2G זיכרון ומעבד כפול ליבה... למה הוא לא טס ? למה זה לא עולה ישר ובלי כל העיקובים? האם יש דרך גם לבטל את כל התוכנות הנילוות של אייסר - שלא יעלו אוטומאטית אם יש לכם לינק לכתבה שמסבירה איך לשפר מהירות - זה יעזור להרבה כאן אני מאמין THX

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  20. אני יודע שמיקרוסופט מאוכזבים שהפורמט שבו תמכו, DVD HD, לא הצליח לגבור על הבלוריי אבל מתי הם מתכננים אם בכלל להתאים את חלונות ויסטה או 7 לתמוך בבלוריי? האם ייתכן שחבילת העדכון לויסטה SP2 שתבוא עלינו במהרה תכלול תמיכה בבלוריי?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by alons126,

אם אני יתקין WIN 7 על הנייד מה יקרה משהו לאחריות? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  22. שלום יש לי VISTA HOME PREMIUM ,ורציתי לשאול האם אני יכול לעשות שרת דוא"ל שיהיה לי במחשב? ובכך לחסוך ממני שרת חיצוני שמגביל אותי לכמות נמוכה של אחסון דוא"ל.

23. Started by myjunkmail0000,

כיום יש לי 2 גיגה במחשב עם וינדוס 7, מעבד CORE2 6600 2.4GHZ האם שידרוג ל4 גיגה יגרום למערכת לעבוד מהר יותר? בדקתי במערכת של 32BIT וגם 64BIT ואני לא משתמש בכל הראם שכתוב (אני גם מבטל את VIRTUAL MEMORY) כך שיש לי 2 גיגה רק של הRAM. מתוך זה שהמחשב עולה ומפעיל את כל התוכנות אני משתמש בכ-800 מגה אז האם יותר מ2 גיגה יעזור... הרי אני אף פעם לא מגיע מעבר... ואני משתמש בתוכנות די גדולות (PHOTOSHOP,CROME עם הרבה מאוד טאבים!!!, VISUAL STUDIO, ואימיול+ביטורנט+ראפידשאר תמיד פתוחים)

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by snir0,

פירמטתי את המחשב דרך דיסק ההתקנה שלי ואז התקנתי את הדרייברים של לוח האם וכרטיס המסך והמחשב ביצע ריסטרט. מערכת ההפעלה עלתה והוצג בפניי שולחן העבודה, אך ללא שום תגובה כאשר אני מנסה ללחוץ על אייקונים וכו' לוח האם: GIGABITE 965 S3 כרטיס מסך: RADEON 1950XTX מערכת הפעלה: WINXP SP3 תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  25. אחרי התקנת הויסטה יש לי תיקיייה Windows.old השאלה אם אפשר למחוק אותה אם אני לא צריך אותה ? צריך לבצע מחיקה מיוחדת דרך תוכנה מסויימת או שאני פשוט יכול לעשות Shift+Del וזהו ?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.