Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום. כרגע הויסטה מותקנת על מחיצה אחת שתופסת את כל הדיסק. הייתי צריך לכווץ אותה כדי להתקין גם XP. בעבר כיוצתי דרך COMPUTER>MANAGE>DISK MANAGEMENT. משום מה עכשיו הוא לא נוצן לי לכווץ יותר מ 184 MB למרות שיש 200GB פנויים, וכשאני מאשר לכווץ 184MB הוא כותב לי ACCESS DENIED. ניסיתי דרך ארקוניס אבל לא וקרה כלום (הוא כותב שהשינוי בוצע אבל לא קרה כלום) מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הי בחלק מהודעות שאני מקבל לתיבת המייל הוטמייל במקום אותיות עבריות אני רואה מלבנים-איך מתקנים? תודה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הי, על מנת לעשות התקנה נקיה על הWIN הדפוק הנוכחי האם אני צריך לעשות פירמוט של הדיסק המכיל את הWIN הנוכחי, או שההתקנה מ-BOOT של הגירסה החדשה של WIN דורסת את ההתקנה הישנה לחלוטין ?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כשאני פותח את ה MSN, אחרי ה Login הוא עולה בסדר, ואז אני מקבל הודעה שחבר שלי שלח לי כשהייתי Offline ואז הוא נתקע... מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
התקנתי style xp אחרי שהתקנתי שיחקתי אם זה והכל וכש נכנסתי לחלון של boot screens וזה רשם לי שאני צריך לשנות משהו ולחצתי כן ועכשיו שאני מפעיל את המחשב מחדש זה רושם לי widows xp home edition (boot widows xp home edition מה לעשות ואני לא מבין שום דבר בboot וכאלה
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי פירמוט של ההארד דיסק כולו הופיעה לי בעיה עם הsp2. מתי שאני מתקין אותו המחשב מסרב לעלות אחרי טעינת הוינדוס המחשב עושה לעצמו ריסטרט עם מסך כחול מהיר כזה שאני לא מספיק לראות מה כתוב בוא. לפני הפירמוט עבדתי גם עם sp2 ולא היו בעיות..מישהוא יכול לעזור לי?אני ממש נואש! Cry תודה לעוזרים ולתומכים.. אגב המפרט בחתימה..
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום שלום.. אני בונה ממחשב ישן יחסית JUKEBOX בעיקר לMP3 עכשיו אני מחפש מערכת הפעלה עדיף מבוסס ווינדוס בגלל בעיות תאימות עם לינוקס..או תוסף למערכת הפעלה שברגע שאני אדליק את המחשב הוא אוטומטית יכנס לנגן ויתחיל לנגן דבר שיגרום למחשב לרוץ הרבה יותר מהר כיוון שאני לא רוצה לעלות מערכת הפעלה שלמה.. מעבר לזה אני גם אתקין XP שאני אוכל להכנס אליה דרך BOOT שונה.. זהו אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנידון... וימצא לי מערכת הפעלה או טריק אחר לJUKEBOX
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מצ"ב screenshot מה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
במחשב היו שתי מערכות הפעלה,WIN98 ב כונן C ןXP כונן D . מחקתי את WIN98 מכונן C כיון שאין לי צורך בה, ועתה אני רוצה להעביר את הXP לכונן C כיון שיש בו יותר מקום. האם זה אפשרי בלי להתקין מחדש וכיצד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
עשיתי סיסטם ריסטור לוינדוס אקספי, גיליתי שיש קובץ שמן של 5 ג'גה שהתוסף מהריסטור. 1. המותר לי למחוקו? 2. איפה הוא ממוקם, כדי למחוקו?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קניתי לוח אם מעבד וזכרונות חדשים התקנתי הכל הפעלתי תמחשב הוא מגיע עד שיש תסמל הזה של וינדוס XP וזה טוען כזה ואז הוא מפעיל את זה מחדש ! ככה זה וזה לא נידלק אני מנסה להדליק תמחשב בSAFE MOD והעכבר לא זז לי ניסיתי לנתק ולהחזיר אותו אבל עדיין מה לעשות? זה הלוח אם ASUS M4A78
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי יש לי מערכת הפעלה באנגלית XP PRO שמותקן עליה MUI עברית עד אתמול הכל היה בעברית , עברית מלאה ופתאום חלק מהתפריטים הפכו לאנגלית כמו למשל התפריט של לחיצה ימנית בעכבר על הרקע או העזרים בתפריט התחל.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הMUI אבל זה לא עזר.. מה הפתרון לבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכם!! רציתי לדעת מה ההבדל בין מערכת הפעלה win xp 32bit ל- win xp 64bit? האם 64 ביט תומך ב- 4GB , אוו ששניהם תומכים בזה? מה ההבדל ביניהם , מה יותר טוב.?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
במה הVISTA 64 תומכת? האם ויסטה 64 BIT תומכת במשחקים חדשים? ואילו? ואם אפשר לפרט. יש לי מערכת מחשב אם 8G זכרון הייתי רוצה לנצל את זה.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
טוב אז ככה התקנתי Windows Media Player 10 ולאחר מכן הורדתי איזה חבילת מקודדים ACE Codec Pack Pro 5.7 or something וזה התקין לי Windows Media Player Classic בנוסף למקודדים אז החלטתי למחוק הכל וכך עשיתי אבל מאז אני לא יכול לראות שום סרט... יש הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי תוכנת מעבד תמלילים QTEX שעובדת בחלונות של 16 סיביות בזמן וינדוס 98, עכשו יש לי וינדוס XP ורוצה להתקינה, האם לא תתקע את המחשב?? ואם אפשר, אזי איך יש לבצע התקנה או להגדיר כדי שיוכל להפעילה ללא בעיות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום אני מחזיק מחשב עם 3 גיגה וחלונות XP.רציתי לעבור לויסטה אבל אני שומע שהיא מערכת כבדה ולא ממש הכי טובה. השאלה שלי היא כזו - ויסטה תומכה ב 4 גיגה אבל לוקחת לעצמה גיגה בהעלה ראשונית.אז יוצא בזה שאני נישאר עם 3 גיגה כמו שהייתי עם XP. אז מה שווה המעבר?? כל עניין התלת מימד שלה לא מעניין אותי אלה נטו עבודה קשה וקצת אינטרנט. אני תמיד מגדיר את החלונות שלי כמו 98.....
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... אני לא יודע למה אבל אני לא מצליח לשנות את הסיסמא ב"חשבונות משתמשים"... הוא רושם שלא ניתן לשנות את הסיסמא... גם אחרי 20 ניסיונות !! יש עוד דרך לשנות אותה ?! אפילו דרך הCMD...
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום, כרגע ברשותי גרסת win xp לא חוקית. יש לי איפשהו גרסת win98 חוקית ואפשרות לקניית win xp upgrade במחיר זול מאוד. שאלותי הן: 1. האם ניתן לפרמט את המחשב הנוכחי באמצעות דיסק התקנת win xp upgrade? 2. האם אני חייב למצוא את דיסק ההתקנה של win 98? (א. אני לא ממש זוכר איפה הוא, ב. אני לא רוצה שההתקנה תתבסס על גרסה ישנה) 3. מה הדברים החריגים שצריך לעשות ע"מ שזה יעבוד? בתודה רפי
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, מותקן לי על המחשב XP אחד באנגלית ואחד בעיברית. שניהם על אותה מחיצה C יש אפשרות למחוק אחד מהם? (את האנגלית לצורך העיניין) שכך כשאכנס למחשב לא יהיה צורך לבחור בין השניים? כמו כן אני רוצה לדעת איך אפשר לפרמט לחלוטין את הדיסק קשיח. לחלוטין כאילו קיבלתי את המחשב חדש ולהתקין מחדש הכול, אני מדבר על כונן שהוא רק מחיצה אחת:C ואני רוצה למחוק אותו לגמרי כדי שאוכל להתחיל מחדש לחלוטין. יש אפשרות. כי בכול זאת זה המחיצה הראשית ואין אפשרות למחוק אותה סתם ככה. יש איזו פקודה שמוחקת את כול הכונן אבל (!!) מאפשרת להתקין עליו אחרי זה ווינדוס מחדש??
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, על מחשבי מותקנת חלונות ויסטה x64 זה זמן מה. היום הסרתי גרסא קודמת של daemon tools והתקנתי חדשה. במהלך ההתקנה המערכת ביקשה לאתחל את המחשב, דבר שלאחריו המערכת נתקעת במסך טעינה. נסיון הפעלה בsafe mode תמיד נתקע בקובץ crcdisk.sys או משהו כזה. המערכת לא מצליחה להעלות בקונפיגורציה טובה אחרונה. דיסק ההפעלה לא מוצא את מערכת ההפעלה המותקנת ולכן אני לא מצליח לתקן את הבעיה בשום אופן... אם מישהו יודע מה לעשות אשמח לשמוע. תודה. עדכון: פתרון: http://www.daemon-tools.cc/dtcc/my-system-wont-boot-after-t6828.html
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות WINDOWS XP חוקי (כי נמאס מהלא....) השאלה שלי היא איזו מהגרסאות של XP (HOME וPRO) יותר מתאימה למשחקים
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
סתם עניין אותי מה כל פקןדה ופקודה עושה אז מי שמבין.... T- -Ping the specified host until stopped. To see statistics and continue - type Control-Break; To stop - type Control-C. -A- Resolve addresses to hostnames. -N count - Number of echo requests to send. -l size - Send buffer sizeL -F - Set Don't Fragment flag in packet. -I TTL - Time To Live. -v TOS Type Of Service. -r count Record route for count hops. -s count Timestamp for count hops. -j host-list Loose source route along host-list. -k host-list Strict source route along host-list. -w timeout Timeout in milliseconds to wait for each reply. בתודה...
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט {להתקין את ה win מחדש} אבל לאחר כמה זמן שהוא טוען את הקבצים {דרך הboot} כתוב לי ששהתגלה וירוס והוא לא יכול להמשיך אז ניסיתי תוכנות נגד טרויאנים אנטי וירוסים תיקון של הוינדוס שחזור מערכת אבל עדיין אותו דבר ואני לא יודע מה לעשות בקשה עזרה דחוףףףףף אני מנסה לפרמט בגלל שהcpu שלי כל הזמן ופץ ל 100% והמחשב מתחמם אז אני צריך עזרה דחוףףףף
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ישנם אתרים מסוימים אליהם לא ניתן להכנס אין חומת אש ורמת אבטחה נמוכה - לא עוזרת גם מחיקת כל הקבצים הזמניים לא עוזרת נאמר לי שזוהע בעיית REG גם כאשר אני מנסה להריץ את הפקודה REG - המסך מופיע ומייד נעלם
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-