עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. למשל באתר שבו בודקים את הציוני אני רואה ג'יבריש, ניסיתי לשחזר את ברירת המחדל באפשרויות אינטרנט ולנסות קידודים שונים כולל Hebrew (windows), אין זה לא עוזר? מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by Wiz01,

יש לי XP PRO , SP2 ובכל פעם שהוינדוס עולה זה מביא לי מסך בצבע כחול שרושם : \systemroot\windows\system32\AutoChk.exe program not found - skipping AUTOCHECK אחרי שתי שניות המחשב עולה כרגיל ואין שום בעיה עם הוינדוס.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by izikd,

לפני מספר ימים צצה לי פתאום בעיה שכאשר אני לוחץ על Ctrl + C או אפילו ע"י לחיצה על מקש ימני ואז Copy המידע פשוט לא מועתק לזכרון על הפעם הראשונה, ועליי לחזור על הפעולה מספר פעמים עד שזה באמת מסתדר. אפילו כשאני עושה Copy Link Locatin זה לא מעתיק את הלינק לזכרון. החשדות שלי מופנות כלפי המוזילה כי כידוע אין לה גרסאות סופיות במיוחד ופה ושם יש בעיות, על חשד זה קצת בעייתי, כי גם ככה את רוב העבודה שלי אני עושה בגלשן. ונראה כי בתוכנות אחרות הכל בסדר, אך כשבעיה זאת רק הופיעה נראה היה שיש את הבעיה גם בתוכנת ה Macromedia Dreamweaver MX 2004. ניסיתי להחליף את גרסאת המוזילה, מ-1.7.3 ל-1.8a3, אך נראה כי גם שם יש את הבעיה, ואולי הבעיה היא בכלל לא בתוכנות, אלא משהו יותר עמוק בוינדוס. …

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  4. Started by overload,

SP2 הגיע לעידקון האוטומטי. התקנה עברה לי בהצלחה. עכשיו יש גם חוסם פרסומות והורדות קופצות, זה פועל מעולה! בדקתי בכמה אתרים מעצבנים. יכל להיות שאני טועה אבל יש צליל חדש כשלוחצים על כפטורים ולכל מי שחשש - ההתקנה פועלת גם על גרסאות לא חוקיות, לא שאני מצדיק את זה או משהו... הנה הקישור לעידקונים של ווינדוס יש לי שאלה אחת- הפיירוול החדש קשור לחסימה של הפרסומות או שאני יכל לבטל אותו?

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  5. אין לי את האפשרות לכבות אותו...מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  6. איך אני מוחק את windows update עם אפשר לעשות את זה בכלל ואיך אני מתקין אחרי זה ?? ויש לי ווינדוס אקס פי ועל תשאלו למה אני רוצה למחוק את זה!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Boomer,

אחרי שאני לוחץI Accept זה כותב Preparing for Download. הקו מסיים מאוד מהר ואז כותב Download Failed. ניסיתי לבטל את ה-FireWall, אבל זה לא עזר. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by Atlon-Xp,

יש לי Virus Scan Mcafee ושזה שואל אותי עם להשתמש בSECURITY CENTER שלו אז לחצתי NO בטעות איך אני משחזר את זה הכוונה איך אני עושה שזה ישתמש בSECURITY CENTER של הMCAFEE ולא של הוינדוס. תודה

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  9. כאשר אני מריץ קובץ AVI ה WMD כותב erorr download codec ואני שומע רק קול , אבל לא רואה תמונה ה audio format הוא MPEG layer 3

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Vega,

יש לי בעיה שנהרס לי הכפתור של התפריט על המסך הבהירות תקועה על המינימום, אז קשה לראות.. מישהו אולי מכיר תוכנה שתשנה את זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by eladbu,

msn toolbar נעלם לי ניסיתי להסיר ולהתקין שוב אך ללא הצלחה ניסיתי כמובן view וכו מה קרה??????

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לדעת, האם ניתן בחלונות 2003, להגדיר באחת מפונקציות האבטחה, הקשת סיסמה לפני ביצוע של SHUTDOWN OR RESTART. תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  13. Started by blackbimer,

???? ?ג???????? זה מה שרואים כאשר אני מנסה לכתוב.. לא יודע איך זה קרה פתאום...ולא שאין עברית יש לי אני עכשיו כותב את ההודעה בכתבן ואני יכול חופשי לרשום באי סי קיו אבל באף פורום או משהו אני לא יכול לרשום.. מישהו יודע מה הבעיה..? יש לציין שיש לי אקס פי הום אדישין מקורי בהחלט

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  14. נכון שתמיד מפעילים את המחשב ואז הולכים לעשות משהו, אז זהוא שהמחשב שלי עושה חצי העלה ואז אני צריך לבחור לו USER (יש רק אחד- אשקרה ללכת עם הראש בקיר! ) ואז הוא עושה את החצי השני של העלה (עד שהוא תוען את ה אנטי ווירוס וכו...) אני רוצה לבטל את זה שכאשר אני לוחץ על הכפתו להפעלה ואני יכול להכין קפה וכאשר אני חוזר המחשב מוכן לשימוש על שולחן העבודה! איך אני עושה את זה? לא יודע אם זה חשוב אבל בהתחלה המחשב עשה את זה ואז פתאום הוא מחילט שהוא מפסיק ואני צריך ללחוץ על הUSER המעצבן הזה! וזה דבר קטן אבל מעצבן שאחרי זמן מה משגע אותך! אם זה ימשיך כך אני עובר ללינוקס!!!

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  15. Started by zolder,

הייתה לי בבית הפסקת חשמל בזמן שהמחשב שלי עבד ועכשיו הוא עולה לי כרגיל אבל לא נפתחים לי חלונות של הווינדוס,אני בדסקטופ ושאני לוחץ START זה עולה (אם כי לא מייד) אבל My Computer למשל לא מגיב. לא יודע אם זה קשור אבל יש לי ספק של TT 480W. יכול ליות שהלך לי משהו או שזה זמני בגלל המכת מתח. נ.ב משהו דומה כבר קרה לי פעם אבל אז המחשב חזר לעצמו לאחר כמה דק' ועכשיו זה נמשך כבר יותר משעה.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by The UnKnown,

אני רואה שהרבה מרוצים ממנה, וטוענים שהיא יציבה ומצויינת, אני רוצה לדעת האם קל להתקין אותה ? האם היא כבדה יחסית לXP? ואם מישהו יוכל להגיד לי מה שאר היתרונות שלה על פני מערכת ההפעלה XP אני אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מאתמול בלילה המוזילה והאקספלורר הפסיקו להעלות את כמעט כל הקישורים והאתרים שאני מנסה לעלות...... האתר הנוכחי עובד בלי שום בעיה...אבל רוב האתרים והקישורים האחרים לא עובדים.... אני ממש ממש לא יודע מה לעשות...ואין לי מושג גם איך זה קרה! בבקשה תעזרו לי בתודה ניר

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  18. התקנתי למישהי ווינדאוס באנגלית, אבל יש לה אח בן 8 שלא מבין אנגלית. אז היא ביקשה ממני להתקין לה ווינדאוס בעברית. הבעיה היא שאין לה ווינדאוס בעברית וגם לי אין. אבל שמעתי שיש פאטצ' שמורידים שמשנה את כל הווינדאוס מאנגלית לעברית. חיפשתי באתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי את הפאטצ' הזה. למישהי יש מושגכ מאיפה אני יכול להשיג אותו? ועוד משהו: שינוי המערכת מאנגלית לעברית יכול לגרום לבעיות? אני לא הולך להתקין לה את SP2 כי אני יודע שהוא לא מתאים כרגע לעברית, אבל חוץ מזה יכולות להיגרם בעיות אחרות. יש לי XP PRO ד"א.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. כבר זה מספר ימים שיש בעיה שמציקה מאוד ומפריעה לי לסדר העבודה במחשב. מידיי פעם המחשב מתחיל להשתגע ולפתוח באטרף לא רגיל מלא חלונות של האקספלורר ואיני יודע כבר מה לעשות ??? איך אני מפסיק את זה, מה אניתן לעשות בנידון??? תודה מראש עבדכם הנאמן תומר בכר

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by Kurt,

יש לי דיסק מקורי של ווינדוס עם SP1 (כתום כזה עם הולוגרמות) בן שנה ומשהו ואיבדתי את המספר שבא איתו יש איזה סיכוי לשחזר אותו? :-\ :'(

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by adlanm,

?

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by shimon956,

שלום לכולם אז ככה יש לי בעיה בתקופה האחורנה כול פעם שאני מעלה חלונות מוריד ממזער יש מן תקיעה של כמה שניות של הוינדוס זה ממש מוזר גם מתי שאני שולח הודעות בicq וגם במסנגר הכול קופא לי עכשיו אני שומע גם לממשל מוזיקה תוך כדי דיבור בicq או במסנגר או כול דבר אחר בוינדוס אז הכול יכול לקפוא לי ממש אבל המוזיקה ממשיכה לעבוד האם זה יכול להיות הOC שלי

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by דודי הסטלן,

זה נראה לכם כמו פריצה למחשב שלי? זה לא פעם ראשונה שזה קורה אבל זה קרה ממזמן ולא היו כתוב בחיבור הנוסף שנוצר את מה שכתוב עכשיו. אני בבזק בינלאומי מגה וחצי כבלים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by baraksar,

שאני ניכנס לעידכון כדי לעדכן תווינדוס מופעיה לי הודעת שגיעה עם מספר שגיאה 0x800A01AE בבקשה עזרה מה לעשות?? כדי לתקן את זה אני לא מצליח להוריד עדכונים יש לי ווינדוס אקס פי באנגלית הגרסא של העידכון היא 5 מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  25. ?‗‗?????? ???ד? ???ד? זה מה שרואים כאשר אני מנסה לכתוב.. לא יודע איך זה קרה פתאום...ולא שאין עברית יש לי אני עכשיו כותב את ההודעה בכתבן ואני יכול חופשי לרשום באי סי קיו אבל באף פורום או משהו אני לא יכול לרשום.. מישהו יודע מה הבעיה..? יש לציין שיש לי אקס פי הום אדישין מקורי בהחלט

• 2 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים