עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי. בזמן האחרון הופיעו לי שני קבצים על המחשב. אחד מהם הוא exe והוא האחרון ביניהם והאחר הוא קובץ חסר סיומת בגודל אפס שלא רוצה להימחק. אז ככה. קובץ ראשון : הורד בעזרת תוכנת שיתוף קבצים וזה דבר לא נדיר להוריד וירוס ב"מסווה". הקובץ כאמור, בסיומת exe (שהורץ ) ובגודל של ~23 מגה. כאשר הקובץ הורץ הופיע לשבריר שנייה חלון דוס קטן ונסגר. הקובץ מסרב להימחק עם ההודעה הבאה (לא משהו לא מוכר) : ניסיתי לבדוק אם יש קבצים חשודים ב-processes אך מתברר שאין אף תהילך שקשור לקובץ (סגרתי כל מה שאפשר). כמו כן עשיתי restart והוא עדיין מסרב להימחק. ניסיתי למחוק אותו עם תוכנת "מחיקה קטלנית" וזה גם לא עזר. יש לי אנטיוירוס נורטון 2005 מעודכן וזה לא מזהה וירוס וכן המחשב לא מחובר למחשבים א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום מקניתי מחשב ניד חדש כאשר מותן עליו WIN VISA אך ברצוני לפרמט אותו ולהחליף לXP אך לא קיבלתי דרייבים(יכול ליות שדודה שלי פספסה דיסק שהביא אותו מחול) ורציתי לדעת איזה מהדרייבים שפה אני צריך להוריד/ שיש דרייבר גלובלי שמתקין את כולם....(אם אלה לא הדרייברים אז בבקשה תביאו לי אותם) http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5100.html תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם!! יש לי לפטופ של דל בשם איספריון 1521 משום מה אחרי שאני מסמן לו שיציג את סמל מד צריכת החשמל וסמל השליטה על האודיו שזה הרמקול הקטן בשורת המשימות הוא עושה את זה לאותו רגע ממש ובהפעלה מחדש של המחשב הסמלים שוב נעלמים... אינני יודע מדוע הדרייברים של הקול ושל המחשב בכלל מותקנים ועובדים. אם משהו נתקל בבעייה דומה אשמח אם ייתן לי פיתרון!!! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Inna,

התקנתי במחשב פוטושופ. הפוטושופ השתלט על פורמטי התמונות ורצה הוא בעצמו לפתוח את קבצי ה JPG. אני לא מסכימה לכך, אני רוצה לפתוח את קבצי JPG כמו שהם, ואני לא יודעת איך להחזיר את המצב לקדמותו. עזרה, בבקשה :'( :'( :'(

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by VoliSuS,

אהלן יש לי דיסק של ווינדוס 7 64 ביט שאני רוצה לפרמט ולהתקין על המחשב שלי (כרגע אני על 32 ביט..) עד היום שהייתי מפרמט זה היה ככה: מכניס את הדיסק עושה ריסט למחשב ובמסך ההתחלתי זה הייתי לוחץ על F12 זה היה פותח לי הודעה כזאת שבה אני בוחר "Onboard or USB CD-ROM Drive" ואז זה חושב טיפה (אומר לי ללחוץ על מקש כלשהו) ואז זה מריץ לי כזה את הקבצים של הווינדוס ומפעיל את ההתקנה.. עכשיו שאני מנסה לפרמט אני עושה את אותו הדבר בדיוק רק אחרי שיש את הקטע של ללחוץ על מקש כלשהו זה מריץ כזה את הקבצים של הווינדוס ואז זה לא עושה כלום פתאום סתם משום מקום עושה לי ריסט למחשב הדיסק של הווינדוס בסדר עכשיו שהמחשב עולה אני מכניס וזה כן מזהה את הדיסק כקובץ התקנה של הווינדוס וגם ניסיתי דיסקים אחרים (ויסט…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by rambo,

שלום! יש לי בתיקיית TEMP כל מיני קבצים עם שמות מוזרים כמו Pxu8124, Qg4283..... הם שוקלים בערך שמונים ומשהו קילו בייט. המחשב שלי עושה כל מיני בעיות מוזרות, ונראה לי שזה בגלל הקבצים האלו שהם אולי ווירוסים. מישהו אמר לי שהקבצים זה שטויות ושאפשר למחוק אותם... אבל אני פוחד שיקרה משהו למחשב אם אמחק אותם. אפשר עזרה?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by puuma1,

הווינדוס התחיל להראות לי כל רגע מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. יש לי קובץ דאמפ שאני לא יודע אך לקרוא אותו ומה הבעיה. אם מישהו יוכל לעזור לי אז תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  8. נשמע מסובך בנושא.. אני אסביר פה הכל יש לי 2 מסכים זהים אבל אני מפעיל אותם ברזולוציות שונות אחד מהשני. מההפרשי רזולוציות נוצר מצב שהעכבר לא יכול לזוז חלק בין מסך למסך. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שיש אפשרות תיקון למערכת לינוקס אבל לוינדווס לא מצאתי למישהו יש הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by dudu2683,

יש לי מחשב עם שני כוננים קשיחים (לא מחיצות) על אחד מותקן XP ועל השני VISTA ...יש לי איזה תקיה שעשיתי אותה נסתרת עם מערכת ההפעלה VISTA ...משום מה הלך לי הכונן שעליו מותקן ויסטה ונשארתי רק עם XP שאני מנסה לראות את התקיה אני לא יכול ובכלל אין לי את האפשרויות בתפריט התקיה להראות תקיות נסתרות ..מה אני יכול לעשות על מנת לראות את התקיה הזו? תודה

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by sd1,

היי אני רוצה לפרמט את WINDOWS XP שלי והדיסק הקשיח שלי הוא 160GB איך אני מחלק את המחיצות ל-2 כוננים C ו-D? וכמה GB לשים לו בכונן C ו-D איך לרשום את זה תעזרו לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  11. היי. קיבלתי לפטופ מהעבודה ואני לא יכול לכתוב בחלק מהאותיות כי הן מופיעות כמספרים (במקום האות M מופיעה הספרה 0 לדוגמא). יש איזו פקודה כדי לסדר את זה, משהו עם Shift אם אני לא טועה... אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  12. Started by YARONGT,

אני כבר אייזה חצי שניה מנסה לפרמט את המחשב מיני נייד שלי ואני לא מצליח מישהו יכל לעזור לי בתהליך הזה המטרה היא לפרמט מ וינדוס 7 סטרטר לוינדוס xp הישן והטוב. תוורה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  13. הבנתי שזו דרך מהירה יותר להתקנת windows . איך עושים זאת? האם יש מדריך בעברית? תודה לעוזרים גל

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by shaifbisss,

שלום יש לי קובץ מסוג DsK הבעיה היא כזאת שהווינדוס מזהה אותה כפתיחה עם התוכנה winrar איך אני יכול לגרום לקובץ להיפתח רגיל ללא הווינרר כמו שהיה מקודם תודה ולילה טוב שי בן יהודה

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  15. היי. זה קורה בכניסה למחשב ואחרי שהמחשב יוצא מהפסקה וחוזרים לעבוד בו. אני לא מצליח לבטל את זה בuser accounts. (המשתמש מוגדר כאדמיניסטרטור) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  16. זה מראה לי חץ כזה שאיתצו אני בוחר כיבוי הפעלה מחדש ניתוק וכל זה... איך אני מבטל את זה?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by motogt,

אני מבצע פרמוט דרך DOS. אני מגיע לשלב שבו עלי לבחור על איזה כונן להתקין את הוינדוס. אני בוחר C. על כונן C יש לי כבר ווינדוס. השאלה היא- אם אני יתקין על כונן C ווינדוס. זה ימחק לי את כל כונן C ויתקין לי ווינדוס מחדש, או שזה יתקין לי ווינדוס נוסף? חבר שלי אמר לי למחוק את כונן C ע"י לחיצה על מקש D. וליצור אותו מחדש, ולהתקין את הווינדוס על כונן C החדש. אפשר לעשות ככה? המידע שהיה על C הישן יעלם וימחק? או בקיצר מה לעשות כשהגעתי למצב שבו אני בוחר לאיזה כונן להתקין את הווינדוס, כשאני רוצה למחוק את הווינדוס הישן? תודה...

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  18. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, *אני לא בטוח שזה מתאים לכאן אבל WINDOWS וDOS זה אותה חברה אז.... לא משנה, איך אני כותב פקודה להעביר תקיה מכונןD לכונן E {זה לא אותו הרד דיסק} בתודה מראש, יאיר

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Evyatar,

שלום לכולם, אני מתכוון לפרמט אבל כל הארגז של הדיסקים של המחשב נעלם לי ואין לי מושג איפה הוא. זאת אומרת שגם הדיסק של הלוח אם שלי נעלם. האם אחרי הפרמוט זה הכרחי להתקין את הצ'יפסט ע"י הדיסק או שזה לא חייב? ואם כן יש אפשרות להוריד את ההתקנה של הצ'יפסט ושל הLAN דרך האינטרנט? כי בתוך הדיסק של הלוח יש שם התקנות לצ'יפסט ולLAN. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by loco2000,

לפי מה שאני יודע היה ניתן ב-WINDOWS XP ו- WINDOWS 98 ליכתוב בפקודה בשם MSCONFIG והיה חלון קופץ והיה ניתן לשנות אלו תוכנות יעלו בהפעלת ה WINDOWS ואלו לא? בWIN 2000 זו לא אותה פקודה , מהי הפקודה? תודה.

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  21. שלום נפלה לי מערכת ההפעלה כתוצאה מerror בקובץ ה BCD ה DVD שלי עייף ולא מצליח לבצע Boot מהדיסק התקנה ולא מותקן לי ה recovery console קראתי מאמר שבו ניתן לאתחל את המחשב ע"י כונן דיסקטים אבל אני צריך את עזרתכם בשני קבצים הנה ההוראות : Then copy just the bootmgr and BCD files from the root of Vista on to the floppy. You will find the BCD file inside the boot folder, so you need to create a new folder on the floppy, call it boot and put the BCD file inside it אודה אם תוכלו לצרף את הקבצים או לשלוח למייל lt22@walla.co.il

22. שלום רב, יש לי בעיה שכבר קרתה בעבר. אני מדליק את המחשב, ופתאום שזה מגיע לשולחן עבודה , אז הקבצצים שם מוצגים בתור קובץ שווינדוס לא יכול לפתוח, כמובן שזה פתאומי כי לפני הכל היה עובד כרגיל, והווינדוס זיהה יפה מאוד הכל... דבר כזה כבר קרה לי מספר פעמים בעבר.. באותן פעמים פשוטות עשיתי פירמוט ואני יודע שיש לזה פתרונות אחרים, בבקשה תעזרו לי. תודה. עוד דבר: win xp pro sp2

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  23. זאת בעיה קלה שקל לפתור פשוט שכחתי לאן ניכנסים בשביל להפסיק את הבעיה הזאת... הבעיה היא כשמפעילים את המחשב אז רואים שני וינדווסים וצריך לבחור באחד שאנחנו רוצים להיכנס אליו... עכשיו מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יפעיל ישר את הוינדווס שאני רוצה בלי לשאול אותי את שתי האפשרויות... אם אני זוכר טוב זה דרך ניהול במחשב שלי אבל שכחתי כבר איך.. בטוח מישהו יודע אז תודה מראש על העזרה ;D

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  24. Started by gavriel_e,

יש לי בעיה שחוזרת על עצמה תמיד ואני לא מצליח לפתור אותה... כל הזמן .. לפעמים זה נהיה ממש כל כמה שניות וזה מעצבן... הוינדווס נתקע ואי אפשר ללחוץ על כלום .. צריך ללחוץ CTRL+ALT+DEL ואחרי שהחלון נפתח לסגור אותו ורק אז אפשר ללחוץ שוב פעם על כל מה שאני רוצה בוינדווס.... לפרמט את המחשב לא עוזר... כבר פירמטתי אותו כמה פעמים וזה לא עזר.... יכול להיות זה בעיה בהארד דיסק עצמו ?? תגידו מה אתם אומרים ואם מישהו יודע מה הגורם לבעיה הזאת... תודב מראש..

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  25. אתמול השתמשתי בתוכנה שמנקה את הווינדוס מקבצים פגומים (שמה Windows Washer). לאחר הניקוי השתנו לי הפונטים של הווינדוס- את הפונטים של הסמלים אני רואה שונה, את הפונטים של התפריטים והכותרות של החלונות, של שורת ההתחל והתפריטים שבו- בקיצור הכל. אם אני עושה שחזור מערכת הפונטים הרגילים יחזרו אבל אני רוצה להשאר עם המחשב כמו שהוא עכשיו-אחריי הניקוי רק עם הפונטים הרגילים. יש דרך להחזיר את המראה הרגיל של הווינדוס ולהשאיר את המחשב במצב של עכשיו (אחריי הניקוי)?? דרך הגב יש לי ווינדוס xp פרופשנל

• 0 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.