Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שיש מספר SP2 הSP2 שהרבה אנשים הורידו כאשר הוא רק הופיע , הIT ואני יודע שיש את זה שמורידים דרך הUPDATE מה ההבדלים ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
לפי המדריך הזה http://greenmachine.msfnhosting.com/READING/addraid.htm אני לא מבין כלום ממנו בבקשה שמשהו יעזור לי אין לי כוח להתעסק עם תקליטורים כל הזמן אני רוצה שהוא יתקין מהדיסק את הדרייבריים תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
6 SVCHOST.EXE כולם רשומים באותיות קטונות ולא לפי הסדר! רציתי לדעת עם זה נורמלי או שיש את הוירוס של זה שתמיד האנטי וירוס מוצא... עם היה לכם את זה בפעמים הקודמות... עם מישהו יודע מזה או שבכלל זה בסדר ושאני לא צריך להכנס ללחץ אז בבקשה תעזרו תודה,
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב מחדש ומזיז את הסמן על כפתור ה- START מופיע שעון חול כ- 5 דקות... מישהוא יודע מה בעיה??? תודה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
לפני יוממים שמתי לב שהאייקונים שלי השתגעו. חלק מהקבצים\ קבצי הפעלה איבדו את האייקון המקורי וכעת ישנו אייקון גנרי. במקרה אחר, בtask bar --> properties --->customize האייקונים פשוט התבלבלו לגמרי ( אני מדבר על האייקונים הישנים ) איך ניתן לפתור את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה שתמיד ה-DVD יהיה האות \:e ותמיד הצורב יהיה האות F. כי הם משתנים לי כל פעם שאני מוסיף או מסיר הארד דיסק (משני).
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
xp p sp1 heb הסרגל שפה בשורת משימות מיד חוזר לי איך שהוא פתאום למרות שאני מסיר אותו. (אני עושה נעל שורת משימות) וגם הסרגל "קישורים" ב"טול באר" למעלה, בדפדן, תמיד מופיע לי בכל דף חדש למרות שאני מסיר. איך מסירים לצמיתות?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני פונה אליכם כי כבר ניסיתי הכל, התקנתי ווינדוס אקס פי לייט , הבעיה היחידה היא שאי אפשר לכתוב בעברית... וגם אחרי שהתקנתי את הדיסק של תוספת העברית לווינדוס עדיין אני לא מצליח לכתוב בעברית, לפי דעתי הבעיה טמונה בסרגל השפה שלא מותקן במערכת ההפעלה. השאלה היא, האם מישהו כבר ניסה את המערכת הזו והצליח להתקין את העברית עם סרגל השפה, או שמצא פיתרון להכניס את הסרגל הזה.....
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באופן קבוע, או לאחר כמה דקות שימוש במחשב כשאני פותח את ה-IE ה-CPU USAGE קופץ ל-100% אם אני מסתכל ב-PROCESSES אני רואה שהוא לוקח הכי הרבה זכרון והכי הרבה אחוזים אני משתמש ב-WINXP עם SP1 ויש לי 512 זכרון SRAM יש פיתרון או פירמוט? ניסיתי פיירפוקס אבל הוא לא מספיק תומך באתרים שאני גולש בהם... תודה
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מדובר במחשב תקין, שעליו רצו כל מיני משחקים. לפתע חלקם לא רצים, או שרצים ואז נתקעים. הסרתי אותם, התקנתי מחדש, והבעייה חוזרת על עצמה. (הכל חוקי!) אולי בגלל שאני משתמש בכל מיני תוכנות שמוחקות קבצים אז נהרס לי משהו במחשב? (תוכנות כמו נורטון אנטי וירוס, תוכנות נגד ריגול נגד טוריאנים, לניקוי הרג'יסטי וכו'?) מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
מאז שהתקנתי SP2 כל פעם כשאני נכנס לווינדוס אני מקבל תפריט LOGON שבו אני צריך לבחור את המשתמש שלי כדי להיכנס. אבל רק אני משתמש במחשב ואני לא צריך את המסך בחירה הזה, אני רוצה להיכנס למחשב עם השם משתמש שלי אוטומטית בלי לבחור אותו כל פעם, מה לעשות ? נכנסתי למשתמשים וקבוצות בלוח בקרה שיחקתי עם האפשרויות הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה במקום מסך בחירה - תבנית בחירה. אבל אני לא רוצה את זה אני רוצה שזה יכנס אוטומטית
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האקספלורר לא עלה כלומר הוא פתח חלון אבל כאילו והחלון נתקע...האתר לא עלה אי פאשר היה לגעת בכלום בחלון ורק כשיצאתי ממנו הוא נתן ת'הודעה של endnow. עשיתי repair אבל זה לא עזר...אותו דבר משום מה באופן ביזארי ביותר הנורטון גם כן לא עולה(בכלל),ובהדלקה ראשונה אחרי הrepair קיבלתי ת'הודעת ריסטרט הזאת בעוד דקה....יודעים למה אני מתכוון,פעם אחרונה שקיבלתי אותה נדבקתי בgeobot. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מתכוון שעם יש מדריך או איזה שהוא דבר שאומר לך מה טוב כאילו מה כדי ולא מזיק שאפשר להוריד בSERVICES. או בכול דבר אחר שהמחשב יפעל יותר מהר או ישתמש בפחות זכרון... תודה
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אם אני קונה מחשב בלי שיתקינו לי ווינדווס איך הוא מגיע? ואם זאת בעיה להתקין בעצמי? יש לי דיסק של אקס פי עם בוט.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אז ככה, ניסיתי להתקין Windows Xp במחשב חדש לגמריי תוך שימוש בתוכנה MADBOOT 5.0 וכשבחרתי באפשרות Install Windows Xp Automaticly המחשב עבר לחלון הכחול של התקנת ה-Windows Xp אבל כתב (ציטוט) : The script file specified with the u\ command line switch couldnt be accessed. Uttebded operation cannot continue. Press Enter to exit the setup יש לציין שבמחשב הישן יותר שלי לא היתה לי שום בעיה להתקין את ה-Windows גם אחרי שזה הראה לי ת'הודעה הזו במחשב אחר. לאחר מכן ניסיתי לבחור באפשרות Install Windows Xp Manually ואז המחשב עבר למסך הכחול של ההתקנה בדיוק כמו קודם רק שהפעם הוא כתב לי בהודעה כזאת באנגלית שבאחד הכוננים במחשב חייב להיות לפחות 426 MB פנויים ומכיוון שאין (כביכול) לא ניתן להמ…
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
1) אני מכבה את המחשב! מחקה עד שייש לי אפשרות ללחוץ על DEL זה נכנס לביוס(BIOS) אני בוחר באפשרות השנייה ואז ניראה לי זה האפשרות אזות First boot ואז אני משנה ל CDROM זה הכול?? ואז אני שמור ויוצא אני מכניס את הדיסק של WIN XP ואז אני מחקה שיהיה רשום הBOOT........ אני לוחץ לא משנה על איזה כפתור ואז זה מתחיל להתקין תגידו עם הכול נכון? 2) בפעם הראישונה התכנאי התקין את המחשב ובטח הוא התקין את הSATA והכול עם הדיסקט אז ---כאן אמרו לי שעם יש לי SATA אז צריך את הדיסקט של הSATA וללחוץ על F6........-- אז תמיד שאני מתקין את הWINDWOS תמיד צריך לעשים את הדיסקט של הSATA הוא שפעם אחת וזה הכול? 3) יש לי את הדיסק של הלוח אני רוצה להעתיק מה שייש בSATA לדיסקט שאני יוכל להתקין את הWINDWOS יש …
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב שלי היה מותקן רק xp וכמובן על c עשיתי ghost ל xp (כאשר הוא היה מותקן ב c) פירמטתי והתקנתי 98 על c כמובן ולאחר מכן התקנתי את ה xp ב d מתוך הקובץ ghost אך כידוע שה xp לא יעלה כי ה boot.ini שלו צריך להיות d שיתאים למחיצה הנוכחית שהיא d ולא c כפי שהוא עכשיו בגלל שה ghost העתיק מתוך c מי יודע איך אני משנה את הקובץ boot.ini ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כשאני לוחץ דבל קליק על קובץ Txt או על כל קובץ אחר שאמור להיפתח עם notepad, הוא מסרב להיפתח. בדקתי את תוכנת ה notepad והיא עובדת בסדר גמור, הדרך היחידה לפתוח קבצים אלו היא לעשות open with>wordapad. מישהו יודע מה המקור לבעיה זו?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל לפתע המון אתרים לא עולים לי מופיע לי רק דף לבן ומצויין למטה מצד שמאל כי בוצע יש לי FIRE WALL של ZONE ALARM עם זה קשור ביטלתי את ה FIREWALL של XP אשמח לקבל תגובה בהתקדם האפשרי בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כאשר ההתקנה מגבה את הקבצים הוא כותב לי שatapi.sys לא קיים ואי אפשר להעתיק אותו אבל האו כן קיים כ עשיתי חיפוש במחשב ומצאתי אותו מה הבעייה? איך מתקנים את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי P4 עם Hyper Threading ולכן ה-Task Manager מראה שיש לי 2 CPUים במחשב. הבעיה היא שכשמעבד ב-100% CPU אני רואה רק כ-50% ב-Task Manager... למרות שברור שהמעבד עובד מלא. אני מצרף תמונה. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה מוטי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שמתי לב שעדכון הSP2 לא מגיע למחשב שלי ואז נכנסתי לאתר מיקרוסופ וקיבלתי את ההודעה מה לעשות
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ב- HELP של XP מקבלים תוצאות חיפוש גם של Microsoft Knowledge Base Article הם התוצאות נלקחות ישירות מהאינטרנט עם ביצוע החיפוש? האם הנתונים יושבים במחשב תעדכנים מדי פעם? (או לא מתעדכנים ונשארים סטטיים?) מישהו יודע איך זה עובד?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם לי יש. אחרי שהוא מוריד ועושה System inspection ההתקנה כותבת לי שחסרים לי קבצים שאני צריך להוריד ואחר כך להריץ את ההתקנה שוב. הבעיה היא שהוא לא כותב לי איזה קבצים להוריד... אני אמור לנחש? או שעידוכנים ששכחתי?(הורדתי את כולם אז אין סיכוי לזה)
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-