Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
א.כשאני ניכנס לאתר אינטרנט לא משנה איזה אתר.עולה לי חלון ששואל אותי אם לאשר את האתר הזה.האם יש אפשרות לבטל את האפשרות זהו.?? יש עוד בעיה שלכל אתר שאני ניכנס מופיעה לי מין אזהרה או משהו כזה שאומר לי משהו על "אקטיביאיקס.האם יש אפשרות לבטת את ההודעה הזו??? והשאלה האחרונה.עד היום ההיתה לי מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי לא חוקי.וההיתי יכול לעשות עדכונים דרך האתר של מיקרוסופט.מאז שהתקנתי את 2003 יש לי שגיאה שאומרת שתוכנה שלי לא חוקית.האם יש דרך להפוך אותה ל" חוקית"?
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רוצה לחסום אתרים מסויימים אבל כך שכאשר מנסים להיכנס לאתר מסויים בעצם זה מעלה אתר אחר, אני יודעת שזה אפשרי - רציתי דעת איך עושים את זה כמו כן רציתי לדעת איך ניתן לחסום כניסה לפורט מסויים, בכל דרך אפשרית ואם אינכם יכולים לעזור לי, רציתי לדעת איפה המערכת שומרת את הכתובות IP, יש זכרון המיועד לכך - כך שאם נכנסים לאתר שנמצא ברשימה - המחשב נכנס למה שמוגדר שם כל מידע או הפניה למקום הנכון תעזור תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
טוב אז כה דודה שלי קנתה מחשב מקיאספי, והם לא רצו לשלם על התקנה וכל החרטה הזה אז הבאו את המחשב אלי. אני שיש לי מחשב יחסית ישן (2.4B) תמיד שהייתי מתקין לא הייתי ניתקל בבעיות מיוכדות אבל נראה שבמחשבים החדשים העיניין יותר מסובח. קודם כל אני הייתי צריך להתקין דריבר להרדיסק (SATA), היסתבחתי איזה שעה עד שסיחקתי קצת עם PRTICTION MAGIN והסתדר לי. עכשיו כשאני מתחיל את ההתקנה של הוינדואס הוא חושב איזה דקה ואז יש לי מסך כחול עם שגיאה שאומרת שאני צריך לנקות את הארדיסק מוירוסים או לעשות לו בדיקה( CHKDISK) עשיתי הכל שום דבר לא עוזר אני כבר לא יודע מה לעשות!! וחשוב לציין שהצלחתי להתקין וינדואס 98, ואיתו הארדיסק עובר רגיל. טוב אני מקווה שמישהו ידע איך לעזור לי, אני ניסיתי כבר הכל. לדעתי צ…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
תסלחו לי על השאלה הניובית אבל שכחתי... : עברית כגיבריש באאוטלוקאקספרס. התקנתי MUI. XP תודה.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
היי ראיתי פה הרבה שמדברים על לעשות שיחזור מערכת הפעלה, אז דבר ראשון מה זה בכלל??? ואיך עושים את זה? ובמה זה עוזר? ואם זה לא מתאים לפורום הזה אז מנהים בבקשה תעבירו לפורום המתאים תודה מראש Install
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מפני שהיא מופיעה שנייה לפני שהמחשב ניכנס לתהליך האיתחול שלו. מה עליי לעשות כדי לראות איזה רכיב DLL חסר? (אי איפשר לעצור עם PAUSE) האם יש תוכנה שבודקת איזה רכיבי DLL חסרים במערכת ההפעלה?? אם כן מהי? ההערה לא מיתרחשת בעת שהמחשב עולה אלא רק שאני מבצע הפעלה מחדש . תודה ברשותי WIN XP SP1
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שפרמטתי את המחשב,האינטרנט נהיה יותר איטי,ושאני לחוץ מקש ימני בכדי להוריד משהו למחשב האפשרות של ה"שמירת יעד בשם" לא זמינה (זה באתרים שאני יודע בפרוש שזה צריך להיות זמין). עידכנתי את המחשב ואת ה"אינטרנט אקספלור" לא עזר אפילו הורדתי דפדפן אחר וזה לא עזר. ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני יודע שיש מספר SP2 הSP2 שהרבה אנשים הורידו כאשר הוא רק הופיע , הIT ואני יודע שיש את זה שמורידים דרך הUPDATE מה ההבדלים ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
היי, כפי שרובכם וודאי יודעים, רכשתי מחשב חדש לפני כשבוע יחד עם זאת, לאחר התקנת הווינדוס בפעם השנייה צצה בעיה (הפעם הראשונה הותקנה על כונן די איטי ולכן בפעם השנייה התקנתי אותו על הכונן החדש). ביטלתי בעצתכם את אפשרות האתחול האוטומטי, אך שכחתי להעתיק בדיוק את הכתוב במסך הכחול...מתוך עצבים כמובן היה מצוין שם משהו על KERNEL ו MEMORY DUMP. יש סיכוי שהתאחולים קשורים לתוכנמת האנטי וירוס TREND MICRO INTERNET SECURITY או אולי לאימיול 0.43b או אולי לאף אחת משתיהן וסתם שכחתי לציין פרטים חשובים... תודה מראש, שחר
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב מחדש ומזיז את הסמן על כפתור ה- START מופיע שעון חול כ- 5 דקות... מישהוא יודע מה בעיה??? תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק התקנה של אקס פי אבל הבעיה היא שבמצב איתחול מהסידי לא עולה לי המניו של וינדוס אלה מפנה אותי לדוס גם כשרשמתי setup המניו לא עלה מה עלי לעשות
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
6 SVCHOST.EXE כולם רשומים באותיות קטונות ולא לפי הסדר! רציתי לדעת עם זה נורמלי או שיש את הוירוס של זה שתמיד האנטי וירוס מוצא... עם היה לכם את זה בפעמים הקודמות... עם מישהו יודע מזה או שבכלל זה בסדר ושאני לא צריך להכנס ללחץ אז בבקשה תעזרו תודה,
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
xp p sp1 heb הסרגל שפה בשורת משימות מיד חוזר לי איך שהוא פתאום למרות שאני מסיר אותו. (אני עושה נעל שורת משימות) וגם הסרגל "קישורים" ב"טול באר" למעלה, בדפדן, תמיד מופיע לי בכל דף חדש למרות שאני מסיר. איך מסירים לצמיתות?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני רוצה שתמיד ה-DVD יהיה האות \:e ותמיד הצורב יהיה האות F. כי הם משתנים לי כל פעם שאני מוסיף או מסיר הארד דיסק (משני).
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מתכוון אם היא הגירסא הסופית או משהו אחר? כי יש לי דיסק עם SP2 מוכן כבר בתוכו ואני רוצה לדעת אם הSP2 שבו זה הגירסא הסופית, בשהיל לדעת אני חייב להתקין אבל איך בודקים את זה אחרי ההתקנה? איפה רשום?
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
באופן קבוע, או לאחר כמה דקות שימוש במחשב כשאני פותח את ה-IE ה-CPU USAGE קופץ ל-100% אם אני מסתכל ב-PROCESSES אני רואה שהוא לוקח הכי הרבה זכרון והכי הרבה אחוזים אני משתמש ב-WINXP עם SP1 ויש לי 512 זכרון SRAM יש פיתרון או פירמוט? ניסיתי פיירפוקס אבל הוא לא מספיק תומך באתרים שאני גולש בהם... תודה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, אני פונה אליכם כי כבר ניסיתי הכל, התקנתי ווינדוס אקס פי לייט , הבעיה היחידה היא שאי אפשר לכתוב בעברית... וגם אחרי שהתקנתי את הדיסק של תוספת העברית לווינדוס עדיין אני לא מצליח לכתוב בעברית, לפי דעתי הבעיה טמונה בסרגל השפה שלא מותקן במערכת ההפעלה. השאלה היא, האם מישהו כבר ניסה את המערכת הזו והצליח להתקין את העברית עם סרגל השפה, או שמצא פיתרון להכניס את הסרגל הזה.....
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האקספלורר לא עלה כלומר הוא פתח חלון אבל כאילו והחלון נתקע...האתר לא עלה אי פאשר היה לגעת בכלום בחלון ורק כשיצאתי ממנו הוא נתן ת'הודעה של endnow. עשיתי repair אבל זה לא עזר...אותו דבר משום מה באופן ביזארי ביותר הנורטון גם כן לא עולה(בכלל),ובהדלקה ראשונה אחרי הrepair קיבלתי ת'הודעת ריסטרט הזאת בעוד דקה....יודעים למה אני מתכוון,פעם אחרונה שקיבלתי אותה נדבקתי בgeobot. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הוינדוס שלי חזר לCLASSIC כלומר כל הצבעים הכל ישתנה פתאום. יכול להיות שיש קשר לזה שנגעתי בשירותים של וינדוס אבל לפי מדריך ולא נראה לי משהו שם גרם לזה! וגם אם כן אין לי מושג מה, וגם אין לי נקודת שיחזור! כשעושים מאפיינים על המחשב שלי ואז נכנסים לADVANCED ותחת PERFORMANCE נכנסים לSETTING שמה אני לא יכול לבחור את האופציה האחרונה תחת VISUAL EFFECTS.. כאילו אני יכול לסמן את זה ולאשר אבל זה לא עושה לי כלום ושאני נכנס לזה שוב זה לא מסומן כאילו זה בוטל ממקום אחר! מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני יכול להחזיר את הוינדוס למצבו הקודם?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כשאני לוחץ דבל קליק על קובץ Txt או על כל קובץ אחר שאמור להיפתח עם notepad, הוא מסרב להיפתח. בדקתי את תוכנת ה notepad והיא עובדת בסדר גמור, הדרך היחידה לפתוח קבצים אלו היא לעשות open with>wordapad. מישהו יודע מה המקור לבעיה זו?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב שלי היה מותקן רק xp וכמובן על c עשיתי ghost ל xp (כאשר הוא היה מותקן ב c) פירמטתי והתקנתי 98 על c כמובן ולאחר מכן התקנתי את ה xp ב d מתוך הקובץ ghost אך כידוע שה xp לא יעלה כי ה boot.ini שלו צריך להיות d שיתאים למחיצה הנוכחית שהיא d ולא c כפי שהוא עכשיו בגלל שה ghost העתיק מתוך c מי יודע איך אני משנה את הקובץ boot.ini ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לפני יוממים שמתי לב שהאייקונים שלי השתגעו. חלק מהקבצים\ קבצי הפעלה איבדו את האייקון המקורי וכעת ישנו אייקון גנרי. במקרה אחר, בtask bar --> properties --->customize האייקונים פשוט התבלבלו לגמרי ( אני מדבר על האייקונים הישנים ) איך ניתן לפתור את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפי המדריך הזה http://greenmachine.msfnhosting.com/READING/addraid.htm אני לא מבין כלום ממנו בבקשה שמשהו יעזור לי אין לי כוח להתעסק עם תקליטורים כל הזמן אני רוצה שהוא יתקין מהדיסק את הדרייבריים תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-