Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי WIN2000 SP3 ואני התקנתי עליו IE6 SP1 זה דפדפו מספיק יציב? כי אני זוכר שהוא יצא היו איתו מלא בעיות.... ושהכי טוב זה 5.5 אבל אני ביינתיים מרוצה מה 6!
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הביא מהצבא Windows 2000 Pro והוא טוען שאצלו בצבא כל התפרית, כלומר ה GUI בעברית... ואני בחיים שלי לא שמעתי ע לזה, אני ידוע שהוא תומך בגפבנים מכל השפות, ואת זה התקנתי, אבל הוא עדיין מציק לי עם זה.. אני ידוע שלווינדוס XP יש את התוספת של ה GUI בעברית, כי יש לי אותה, האם יש דבר כזה ל 2000 ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בXP מוצאים אותו תוך שניה בהתחל.. עכשיו לא מוצאים את לחצן ההפעלה (RUN) איפה אז אפשר למצוא אותו בויסטה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להעביר דיסק קשיח ממחשב למחשב והמחשב והמחשב לא רוצה להעלות הוא מתחיל להעלות ואז הוא נופל באצע העליה מה שחשוב ביותר במסר הזה הוא שאני לא מעוניין לפמט את המחשב כי יש לי עליו תוכנה שאני לא מעוניין שהיא תמחק לי כי אין לי קובץ התקנה של התוכנה הזאת יש לציין שהחומרה שונה בשתי המחשבים המחשב שהיה מותקן עליו הארדיסק ושם הוא עולה זה לוח MSI מעבד 3 GIGA והמחשב שעכשיו אני מנסה להעביר אליו את הארדיסק הוא לוח INTEL G31 ומעבד של E2200 תודה רבה מראש לכל העוזרים אני מתחנן לעזרה בבקשה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
תמיד זמן קצר לאחר פירמוט והתקנת ווינדוס אקספי תמידדדד אני עושה מתי שהו ריסטארט למחשב ואז מופיע לי הדבר הכי מעצבן בעולם!!! :pissed: מופיע לי הלחון הזה ריבוע עם תמונה כזאת של אופנוען או כל תמונה אחרת ואז אתה צריך ללחוץ עליה כדי להיכנס לווינדוס איך אני מבטל את זה קיבינימאט??!?!?!??! :s05: ??? :s05:
-
- 14 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי בעיה משונה. בדרך כלל שפותחים חלון של תוכנה ומקטינים אותו, רואים את השם שלו על הטול בר התחתון. באופן מפתיע, אני לא רואה עכשיו שום תוכנה בטול באר התחתון למרות שפתוחות כמה תוכנות בו זמנית. אני יכול לעבור בינהן רק ע"י ALT?F4. ניסיתי לעשות כמה ריסטרטים למחשב וכלום לא עזר. אם אני מעלה את המחשב ב SAFE MODE אז הוא עובד בסדר. שיחקתי גם ב MSCONFIG והסרתי כל מיני תוכנות שעולות בהתחלה, אבל כלום לא עזר... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי מתחיל לאתחל את עצמו לפעמים בצורה אקראית בלי סיבה, ואין לי ממש מושג מה הבעיה העיקרית? צרפתי קובץ מיומן הארועים עם 18 מהארועים האדומים האחרונים. כמעט כל הארועים מציגים את השגיאה הבאה: הקריאה ה- ScRegSetValueExW נכשלה עבור Type עם השגיאה הבאה: הגישה נדחתה. רק אחד מהם הוא קריטי המערכת ביצעה אתחול מחדש מבלי לבצע כיבוי נקי תחילה. שגיאה זו עלולה להיגרם במקרה שהמערכת מפסיקה להגיב, קורסת או מאבדת את החיבור לצריכת חשמל באופן פתאומי. ואחד נוסף מנהל ההתקן של Bluetooth ציפה לקבלת אירוע של HCI בגודל מסוים אך האירוע לא התקבל. תודה מראש לכולם על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, הפעלתי את המחשב הישן שלי במטרה לגבות דברים ממנו ולפרמט אותו. הבעיה היא שהמשתמש שם הוא מוגן בסיסמא, ומכיוון והמחשב הזה עמד שנים במחסן, אין לי שמץ מה הסיסמא. רציתי לדעת כיצד אני יכול לאפס סיסמא ו\או לגלות מהי? האם צריך להשתמש בתוכנות המופעלות באופן BOOTABLE או איך אני עושה את זה? אודה לכל מי שיעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לאחר התקנת SP2 בחלונות XP-Proff סרביס ICS אינו עולה ולכן לא ניתן להפעיל את ה- FireWall שגיאה 10047 אודה למי שיוכל לעזור - מנחם
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל התחילה לי בעיה מוזרה, בכול פעם שאני מנסה להעביר קבצים ה-explorer קורס (גם כשאני מנסה למחוק קבצים צצה לי הבעיה ). מערכת ההפעלה: WIN XP גירסה:SP3 אנטי וירוס: נורטון 2008 אם יש פיתרון שלא כולל פירמט אני אהיה מאושר כי אני לא יכול לפרמט את המחשב... תודה לעוזרים. יום טוב, שחר
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום!! איך מוחקים את השטויות ברגסיטרי?? תודה מראש!! ושבוע טוב!!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לנעול את הגישה לכרטיס הרשת למשתמש מסוים אשר לא יוכל להשתמש בכרטיס בכלל. האם יש דרך כזה ב-XP?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי ווידוס ויסטה אולטימייט 64 ביט ואני לא מצליח להתקין כמעט כלום.. גם תוכנות שמיוחדות לויסטה 64 ביט עכשיו כשאני צורב את התוכנות ומפעיל את ההתקנה מהדיסק זה משום מה פועל... על כל ההתקנות על המחשב יש מן מגן צבעוני כזה.. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכם פרמטתי את המחשב, מחשש של וירוס מסוים שהיה. פרמטתי התקנתי את WINDOWS XP SP3 . משום מה כל פעם שאני נכנס למחשב, אני רואה רק את הרקע של השולחן עבודה לא מצליח לראות את הפריטים שעליו. מה שאני עושה זה דרך עקיפה כזו, דרך מנהל המשימות מוחק את EXPLORER ואז שוב כותב הפעלת תוכנית EXPLORER ואז אני רואה שוב הכל כתיקנו. שאלתי היא מאוד חשובה, כי פרמטתי והתקנתי כמה פעמים והבעיה חוזרת לי. אני רוצה לדעת אם זה וירוס שהספיק להכנס מקובץ מסוים. למרות שזה מאוד מהיר חח, ונדיר וקשה להאמין. או שזהו אופציה או לא יודע מה בהגדרות חלונות שעלי לתקן. תודה מראש. יניב
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי עכשיו יש לי יוזר עם קוד אבל שכחתי את הסיסמא יש דרך להיכנס ולשנות את זה או משהו?!! תודה רבה רבה רבה למי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות חלונות 7 גרסה OEM. לפי התנאים שלהם, חוקי להתקין גרסא כזאת של 7 רק על מחשב שאתה מרכיב ומוכר. האם אני יכול להרכיכ מחשב, להתקין עליו את הגרסא הנ"ל ולמכור, במחיר סמלי של 1 ש"ח, לאחי את המחשב והדבר יחשב לחוקי?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי (יש לציין שאי אפשר ללחוץ על הריבוע.."בטל את פעולת שחזור המערכת"...) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי נייד של ACER 5684 עם T5600 1.83 CORE 2 DUO 2MB CACHE ו2G DDR2. וכרטיס מסך חזק. אבא שלי טס לארה"ב ואני קונה VISTA ULTIMATE. עכשיו השאלה היא האם ללכת על ה X86? הוא יכול להפיק משהו מהמפרט שלי? או שהמפרט שלי טוב רק ל 32BIT? אני ממש לחוץ על זה אז אני אשמח לשמוע כל דבר חוץ מעזוב את הויסטה... תודה מראש, עפר
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני מניח שבטח זה נשאל בעבר פשוט לא הצלחתי למצוא את זה ... קרתה תקלה במחשב שלי מישו אחר - הוא עבד על Administrator שינה את הסיסמא וכנראה שנכנס איזה צ'ק לא מתאים והסיסמא שהוא חושב הכניס היא לא זאת .... מה עושים ? אני יודע, נכון !!! לא עובדים על האדמינסטורטור אלא על אקווילנט לו כך שאם קורה כזה דבר ...... אבל זה מה שהוא עשה ... מה עושים ? Kerberos
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי וינדוס קודם על המערכת והתקנה שלא צלחה של וינדוס אחר.. אני מעוניין בפירמוט הכונן C בכדי לפנות עוד מקום אך להשאיר את WINDOWS 7 מותקנת, למיטב ידיעתי אין דרך כזו, האם ניתן איכשהו לבצע זאת? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איך אני מוריד את זה?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה התקנתי דריברים של מדפסת HP ובהתקנה הותקנה עוד תוכנה אוטומטית hp image zone express . עד כאן סבבה . עכשיו מחקתי את הדריביר שהתקנתי דרך הוספה והסרה, אבל מישום מה אני לא מצליח למחוק את hp image zone express דרך הוספה והסרה בלוח הבקרה. איך אני מוחק את התוכנה hp image zone express דרך הרגסטרי או בכל דרך אחרת לפחות שלא יופיע ברישימה של הוספה והסרה בלוח הבקרה.
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי כונן SSD בנפח 246G של חברת INTEL מסדרת 520. אני מנסה להתקין עליו WIN 7 HOME PREMIUM (כמובן מדיסק מקורי) וכאשר הוא מגיע לשלב "השלמת התקנה" הוא עושה הפעלה מחדש של המחשב, מגיע כביכול למסך השלמת ההתקנה ואז מקפיץ לי את הודעת השגיאה הבאה : כמובן שהוא עבר פירמוט לפני נסיונות ההתקנה. ניסיתי לפרמט אותו בכמה דרכים שונות: דרך אתחול הכונן בכלי ווינדוס של "מנהל המחיצות". דרך לחצן ימני על הכונן במחשב שלי ואתחול (בטלתי את האתחול המהיר!). ודרך אתחול בזמן ההתקנה. כל פעם ניסיתי להתקין וכל פעם זה נתן לי את אותה השגיאה שבתמונה.. יש לציין שהכונן מופיע במחשב ואפשר להשתמש בו ככונן להגדלת נפח לכל דבר - עושה רושם שהכונן תקין לחלוטין. הבעיה היא שאני גם מתקין דרך דיסק מקורי ככה…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין WIN7 על מחשב חדש ולהשתמש ברשיון של המחשב הישן שאינו תקין. איך מעבירים רשיון? אני מניח שMS רושמים בכמה מחשבים הרשיון הותקן. הגירסה שיש לי היא ULTIMATE. האם זה מאפשר להחליף את שפת הממשק ? דרך אגב יש לי גירסת שידרוג של WIN7. האם ניתן להתקין גירסה זו על מחשב ריק ? האם ניתן לשדרג מPRO לULTIMATE ?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-