עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. חג שמח וערב טוב, כל פעם לאחר שאני סוגר תיקיה כלשהי שהפעלתי בה שורת חיפוש צדדית, בתיקיה החדשה שאני פותח, שורת החיפוש נעלמת. איך לקבע את שורת החיםוש הצדדית לתיקיות המערכת? תודה. עריכה: הבהרת הדבר= דוגמה בלי החיפוש- דוגמה עם החיפוש (מה שאני רוצה)-

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by Radeon38,

שלום אני כבר שבוע בנסיונות לאתחל את המערכת שלי עם בקר רייד חדש.אבל משום מה כל הטמעת דרייבר שעשיתי נכשלה. האם יש פיתרון אחר??.עברתי כמעט כל כל מערכת מבוססת XP אפשרית כולל שרתי 2003 ועדיין המערכת אינה עוברת את התהליך הראשוני. אני מחפש תוכנה אחרת חוץ מאנלייט להטמעת דריבר במערכת הפעלה (אני מכיר את הוילייט לויסטה) כמובן כל פיתרון יתקבל בברכה. חשוב לציין שאין לי דיסקטים

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  3. Started by The UnKnown,

what is better..? the defragment of the xp or a special program for better results ?

4. Started by עילי,

שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בביצועים בין XP HOME ו XP PRO עבור E6750 CORE 2 DUO (דו ליבות) ו Q6600 (4 ליבות) תודה

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  5. שלום, סוף סוף החלטתי סופית לעבור לפיירפוקס אחרי שנמאס לי מIE. הבעיה היא האייקון של הFF על השולחן עבודה שלי לא נמצא במקום האייקון של הIE אלא איפהשהוא באמצע כי אני מסדר אותם כל הזמן לפני שם. יש איזה דרך שאני יכול לעשות שהוא יהיה איפה שהIE היה? כאילו שהוא לא יזוז כשאני עושה סידור על פי שם כמו המחשב שלי וסל מחזור. תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by odediz,

לאחר גמר הפעלת המערכת מופיעה כתובית עם ציצוף מעצבן ומבקש אישור. על הריבוע הכתובית מופיעה בראש מצד ימין הכיתוב RUNDLL ואז רשום: שגיאה בטעינת c:\windos\system32\mbawrcfh.dll ואז נרשם מתחת : המודול שצוין לא נמצא ובריבוע למטה בסוף הוא מבקש :אישור שאלתי איך אני מעלים את ההופעה של הריבוע המעצבן הזה שמופיע כל פעם שמדליקים את המחשב אודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  7. יש לי המון חלקים מתוכנות שלא נמחקו טוב וכל מיני וירוסים שהיו שמחקו לי תוכנות.... מה אני עושה? איך אני מנקה...?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  8. טוב, אז קודם כל אני התעניינתי בזמן האחרון בנוגע לצריכת החשמל של המחשב ולמרות שלא השתמשתי בה כמעט אף פעם.. הייתי רוצה לעשות שימוש יותר נרחב באפשרות ההמתנה (Standby) שישנה בחלונות... אז, ניסיתי, המחשב נכנס למצב המתנה ואז חזר מעצמו ללא התערבות מצידי, הזזת העכבר או לחיצה על מקש במקלדת... אני לא יודע מה עלול היה "לעורר את המחשב משנתו" ועוד עניין בנושא.... פעם קראתי במגזין שאני מקבל מדי חודש בנושא מחשבים שאפשרות זו עלולה להזיק למחשב ואף לגרום לקריסתו... האם זה נכון ?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by SHAY951,

איך אני יכול לשנות באופן כללי את האייקון של כל התקיות במחשב/כל הכוננים באופן קבוע במקום אייקון ברירת המחדל?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  10. Started by adry,

פירסמתי את הפוסט הזהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345626.0 בפורום תוכנה, אך אחרי שהבנתי מול מה אני עומד נראה לי שזה המקום לשאלה. יש ל וירוס על הווינדווס XP. בהתחלה זה היה עניין של לפתוח לי את החלון של הפרטישנים כל פעם בחלון חדש (למרות שמסומן בהגדרות של התיקיות לפתוח הכל באותו חלון) אך אחרי עבודה זריזה עם ה kaspersky הבעיה הזאת נפתרה. התוכנה גם מצאה לי כל מיני דברים בעייתיים ב temp תחת ה user בפרטישן שעליו מערכת ההפעלה. העניין הוא שכידוע תקיית ה temp היא מוחבאת ולמרות שסימנתי "תראה תיקיות מוחבאות" אני לא רואה אותן וזה כל פעם חוזר לי ב folder options ל hidden בפוסט הקודם כתב לי nikiller אך למרות החיפוש אני לא מוצא מה הן התוכנות האלה וכייצד אני פותר א…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by OzZzZz,

יש לי Windows xp עם סריאל חוקי, אני רוצה לפרמט אותו מחדש אך לצערי אני לא מוצא את המספר הסריאלי שלי, אני רוצה לוודא מה המספר הסריאלי שלי דרך הביוס או בכל אפשרות אחרת אפילו תוכנת צד שלישי. אם משהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  12. ועוד שאלה, השדרוג מXP לויסטה מוחק דברים כמו יוזרים וקבצים? אני רוצה לדעת אם שווה לי להתקין את הויסטה רק מהשיקול הזה....

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by neoyun,

שלום , הדקלתי את המחשב שלי מחדש, וכתוב לי נפלת קורבן מזיוף תוכנה משהו כזה, ויש כזה משהו כחול בצד , איך מבטלים את זה?

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  14. שלום קניתי מחשב ניד חדש של ACER ואיתו בא לי מערכת הפעלה WIN VISTA ואין לי צורך בה(המחשב לעבודות משרד בלבד!) כאשר נשאתי להתקין את הWIN XP כמו תמיד הוא האלה לי שתיי אפרויות אחת היא תיקון והשני להפעיל את VISTA.... עכשיו רציתי לדעת למה זה אם זה בגלל שאני צריך להשאר עם VISTA.... ואם אני יכול להתקין דרך VIST ולא דרך BOOT כמו תמיד זה יהיה גם בסדר?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by OutRaGe,

זה רק בפרטישן הזה וב-Sub Folders זה לא ככה http://img169.imageshack.us/img169/1421/untitledsm1.jpg[br]פורסם בתאריך: 23.02.2007 בשעה 07:45:08 מישהו ? זה ממש מציק

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  16. כמו שיש ב PCPOWER ... אם קונים מהם מחשב אז הם מסדרים אותו ככה שכשיוצרים מוזיקה אז הווינדוס לא יתפוס זכרון כך שנוכל לעבוד בתוכנות כמו קיובייס וריזון במהירות.. הנה הדברים ש PCPOWER עושים: התקנת מערכת הפעלה טיפול בשירותי הרקע ויצירת פרופילים עפ"י דרישה צמצום נפח רג'יסטרי בכ -50% מזעור תיקיית -WIndows כיוון מדויק של הגדרות הביוס הכנה וסידור של מחיצות העבודה קביעת הגדרות מערכת בדיקת ביצועים מלאה גיבוי המערכת לאחר האופטימיזציה - מאפשר שחזור מהיר במיוחד תמיכה טכנית ויעוץ בעת הצורך אוקיי אז בעיקרון אני רוצה לדעת אם יש איזשהו מדריך באיטרנט או שאתם יודעים איך לעשות חלק מהדברים ברשימה הזאת זה יהי נחמד (חוץ התקנת מערכת הפעלה וגיבוי-את זה אני יודע חח) - אם יש לכ…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  17. שלום אני משחק או משו פיתאום המחשב מיתכבה וכותב ועושה לי מסך כחול וחירטוטים בלי הרבה דיבורים הינה . . . התמונה http://img70.imageshack.us/img70/5335/08060623512oa.jpg בקשה עזרו לי זה מזה חשוב..! תדוה לעוזרים :-*

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  18. שלום לכולם, בתיקיית MY PICTURES אני שומר את כל התמונות שאני מצלם במצלמה הדיגטלית שלי, עד היום הכל היה טוב ויפה בלי בעיות, אבל היום, העברתי תמונות חדשות שצילמתי, והתיקייה שלהם עושה לי בעייה. הבעייה היא שכשאני משנה את תצוגת האייקונים למשל אם אני הופך את זה ל-THUMBNAILS, אז ישר אוטומטית הקבצים בספריית MY PICTURES הופכים להיות גם הם בתצוגת THUMBNAILS, וזה קורה רק בספריית התמונות שהוספתי היום. אם למישהו יש הצעה איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד כי אומנם זה נשמע מצחיק אבל זה מפריע לי מאוד... תודה מראש, דודי. ***עידכון: שמתי לב שהקובץ ZbThumbnail.info מתווסף לי אך ורק בספרייה החדשה שהוספתי היום.

19. אני מחפש דרך למנוע הרצת הקבצים הנ"ל באמצעות Group Policy למספר מרובה של משתמשים. מישהוא אולי יודע איך אפשר לעשות את זה? שאלה נוספת, אני מחפש תוכנה שעוזרת לנהל הדפסות, תוכנה בעלת אופציות כגון, הדפסת מספר עמודים גדול מ- X בשעה מסויימת, ניהול הדפסות וכו'. מישהוא מכיר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by MasteRoi,

טוב אני באמת מקוה שזהו אכן הפורום הענייני ביותר לתוכן ההודעה. כמו שרובכם פה יודע יש בדפדפן של האקספלורר אפשרות של השלמה אוטומטית של תיבות טקסט וכד'. יש לי אתר שהמון אנשים נכנסו מהמחשב שלי אליו. אני לא רוצה למחוק את כל הרשימה (את זה אני יודע לעשות!), אלא אני רוצה לעשות "סלקציה" ולנפות השלמות מסויימות. אני חושב שההסבר ברור. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by dddd01,

יש לי Nvidia Nforce 2 . ובדקתי באתר שלהם לגבי דרייבר audio לVISTA ואין אז כרגע אני לא יכול לשמוע כלום במחשב, מה עושים עד שייצא ? האם יש תחליף ? תודה מראש.

22. Started by bh1811,

התחילה לקפוץ לי הודעה די מעצבת שמופיעה כל 20 דקות בערך... היא נראית כמו הודעה פנימית של המחשב ואומרת לי שהמחשב שלי נגוע בספיוורס ושואל אותי אם אני רוצה להתקין תוכנה שתוציא לי את הספיווארס מהמחשב. אתם יודעים אולי איך להוציא את ההודעה המרגיזה במחשב שלי? האם כדאי להתקין את התוכנה שההודעה מציעה? צילמתי את המסך כדי שיהיה לכם יותק קל לעזור לי: דרך אגב-בתמונה של המסך שלי הצטלמתי בקניון בהרצליה עם השחקנים של אירלנד:רוי קין ועוד אחד שלא מכיר אותו

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  23. שלום .. אתמול התקנתי וינדוס XP ... מאז יש לי כל כמה דקות הודעה מעצבנת חדשה .. משהו כזה : http://img295.echo.cx/img295/9364/prob9or.jpg איך נפטרים מהם ? תודה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  24. שלום לכולם ! אני כמעט בטוח שהבעיה נגרמת מהמפרט שלי, אז אני יהיה כמה שיותר ספציפי לגביו. יש לי כרטיס מסך: CONNECT 3D HD3850 256MB DDR3 מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W הבעיה שלי שמהרגע שהתקנתי את כרטיס המסך שלי, קבצים של JPG ותוכונות לעריכה ומצגת של תמונות עולות פחות מהר מלפני שהתקנתי את כרטיס המסך שלי. האם למישהו יש מושג למה זה קורה? אחרי הכל עם כרטיס כזה חזק ומעבד אחד מהחזקים בשוק התמונות צריכות לעלות יותר מהר. תודה על העזרה נ.ב משחקים בתלת מימד טסים לי על המחשב!

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  25. אז ככה, לגבי מחיקת קבצי הBOOT של המערכת הזאת, מה שאני אנסה זה פשוט לבצע repair בעזרת דיסק התקנה של מערכת ההפעלה windows XP. מה שאני רוצה לבצע בנוסף זה לעשות לבטל את השתלטות ההרשאות שהויסטה עושה ואת זה אני לא יודע איך עושים. אני אתן דוגמא. יש לי כונן שמחולק ל-3, על פרטישן אחד XP ועל השני ויסטה, השלישי מיועד לגיבוי ללא מעה"פ. כשאני נכנס ל-XP, אני מקבל שגיאות Access Denied כשאני מנסה לגשת נניח לתקייה של וויסטה, לקבצים ששמרתי מ"מסמכים שלי" בוויסטה ואפילו יש לי בעיית גישה ל"מסמכים שלי" במערכת ה-XP שלי! ניסיתי הרבה דברים וחיפשתי הרבה פונקציות בוויסטה, אך עדיין לא מצאתי כיצד לבטל זאת, מישהו יכול לעזור? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.