Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
המסך שלי פתאום לא נכבה יותר אחרי זז מסוים שאין שימוש במחשב.. בהגדרות צריכת חשמל עדיין מופיע מה שתמיד מופיע שיכבה אחרי 15 דקות של אי שימוש וגם ניסיון לשנות את זה או לבטל ולהחזיר לא ממש עזרו.. המסך לא בשימוש במשך שעות והמסך נשאר דולק.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?? פעם ראשונה בחיים שלי שאני נתקל בכזה דבר..
-
- 10 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי פירמוט של ההארד דיסק כולו הופיעה לי בעיה עם הsp2. מתי שאני מתקין אותו המחשב מסרב לעלות אחרי טעינת הוינדוס המחשב עושה לעצמו ריסטרט עם מסך כחול מהיר כזה שאני לא מספיק לראות מה כתוב בוא. לפני הפירמוט עבדתי גם עם sp2 ולא היו בעיות..מישהוא יכול לעזור לי?אני ממש נואש! Cry תודה לעוזרים ולתומכים.. אגב המפרט בחתימה..
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
טוב פירמטטי את המחשב שלי והכול עובד טוב חוץ מבעייה באינטרנט שההורדות HTTP שלי יורדות ממש לאט בין 5-15 קילו וליפני זה ירד לי על 100+ אני חושה היה בעיה בוינדוס כי כל הדברים האחרים באינטרנט עודים ממש מהר יש לי אניטרנט 1.5 מהירות אם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה אני ממש יודה לו תודה.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי בווינדוס 98 - נחטף שולחן העבודה והופיעה בו ההודעה שנראית כמו "BLUE SCREEN" שאומרת שיש טרויאן במחשב. אכן היה וטיפלתי בו - אבל באופן משונה כעת בקליק ימני על שולחן העבודה ו"מאפיינים" לא מוצאים את לשונית "DESKTOP" כדי לבחור רקע חדש. אנא עיזרו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
האם כבר יצא גרסה מלאה או שזה גרסת בטא? https://microsoft.order-9.com/winxp64/product.asp?catalog%5Fname=MSTrialandEval&category%5Fname=winxp64&product%5Fid=winxp64&id=cd
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי מערכות הפעלה עובדות 98 ו- XP, ברצוני להתקין את ה- 98 מחדש (לא משנה מה הסיבה) ויש לי כמה התלבטויות: 1) חשבתי לגבות את ה- MBR על דיסקט, להתקין WIN98 ואז לשחזר את ה- MBR כדי לשחזר את הקישור ל-98. 2)קראתי על זה כבר בפורום, פתחו נושא כזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=13545.0, יש שם איזושהי דרך על לשנות רק את ה- BOOT.INI. 3)ויש את הדרך הזו http://www.petri.co.il/install_windows_98_after_windows_xp.htm.(שניסיתי אותה בעבר והיא לא עבדה לי.) איך יכול להיות שיש דרך כ"כ ארוכה ומסובכת כמו מס' 3 אם אפשר את דרך מס' 2 קצת הסתבכתי. אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי.יש לי שאלה.יש לי WINXP,וכל פעם שאני מוריד משהו מהאיטרנט (לא דרך תוכנות כמו FLASH GET) אז החלון הזה של הSAVE מופיע ומתחיל להוריד והכל בסדר. אבל כשהוא מגיע ל99% ואז משלים את ההורדה ,במקום להשאר ולהודיע שהוא סיים להוריד וצריכה להיות אופציה של OPEN FOLDER ,הוא עושה צליל סיום הורדה ונעלם. יש למישהו מושג איך להשאיר אותו?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בהתחלה הורדתי על 30..... אחרי זה הורדתי פירוואל ות- 20% האלו שמיכרוסופט משתמשת ואני מוריד על 120..... במקום על 185 ואף 200 שהגעתי ב- sp2 כל זה בלי תוכנת הורדות כמו FlashGET שאיתה אני מגיע ל- 200 בכלל לא יציב עם ירידות ועליות. אחותי מחוברת ברשת ובדקתי איך היא מורידה מאותו אתר עם SP1 בלי שום תוכנה , זה היה על 183-185 יציב! אני לא יודע מה לעשות יותר!, בלי קשר יש לי בפינגים במשחקים...... ממש גבוהים ולא יודע למה. יש דרך לשפר תמהירות???????? כי אני רוצה להחזיר ל- sp1 . ה- sp2 הזה רק עושה לי בעיות וחוסם לי כל אתר עם פרסומת באינטרנט.... וכל פעם אני צריך לאשר לתמיד לאותו אתר...... בכלל יותר מדי מאובטח...
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
סיימתי להתקין מחדש את הווינדוס שלי (באנגלית, xppro) ויש לי קצת בעיות עם העיברית. כשאני כותב כאן זה בסדר, אבל כשאני כותב סתם לדוגמא משהו בעיברית בשורת הכתובות, זה כותב את זה הפוך, וגם כל האתרים עם הכותרות בעיברית כתובות בהפוך, או בכלל בריבועים. ניסיתי לשנות כמה דברים ב-data, time, language and regional options אבל זה לא עוזר יש לי מחר לכתוב עבודה גדולה לבצפר, תעשו טובה תענו לי מהר
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן חברים, אז המחשב החדש שלי הגיע (!!! ) ואני נהנה מכל רגע. ועכשיו השאלה שלי היא איך אני מוסיף לו פרטישן? רצוי דרך תוכנה ורצוי שתהיה חינמית וניתנת להורדה. המון תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי מצלמה והתקנתי אותה במחשב ועבדה בצורה מצויינת , הכל היה טוב ויפה , עד שרציתי להיכנס לאנטרנט ולגלוש (יש לי מודם usb ) אז לא הייתה התקשרות , הוציאתי את הכבל של המצלמה מהמחשב , אז יכולתי לגלוש , ואני חושב שיש כאן התנגשות בין המצלמה לבין המודם , ואני מבקש פתרון לבעייה הזו .......ותודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי שני דרייברים ואני לא מצליח להתקין אותם: Ethernet Controller ו- Universal Serial Bus (USB) Controller אין לי שום דיסק שאני יוכל להתקין ממנו אני לא יודע את הסוג של הדריברים האלו ממש כלום ניסיתי לעשות update ולא הצליח מה אני יעשה בשביל להתקין אותם???
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאתי אז אני צריך את עזרתכם... ניסיתי להתקין עם 2 דיסקים שונים של המערכת הפעלה. גם ב64 ביט וגם ב32 אני מקבל את אותה התוצאה. אני מתקין את Windows אחרי פירמוט ההארד דיסק. כאשר הוא מסיים את ההתקנה ועושה לראשונה BOOT מההארד דיסק מופיעה האנימציה של הStarting Windows ומופיע מסך שחור ולא קורה כלום. לאחר ריסטרט אני יכול לבחור איך לעלות את המחשב. כשאני בוחר Start Windows normally אני מקבל את אותה התוצאה. כאשר אני בוחר Safe Mode הוא טוען את הדרייברים וממש לפני שהוא עולה הוא רושם לי שהוא לא יכול לסיים את ההתקנה של מערכת ההפעלה כאשר הוא בסייף מוד. לא עשיתי שינוים בBIOS או בחומרה בזמן האחרון. לפני הפירמוט היה לי ויסטה. שוב, התופעה מתרחשת כאשר א…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב יש לי את החלונית הקטנה הזו של בחירת משתמש והקשת סיסמה. במשתמש שלי אין סיסמה וגם אין עוד משתמשים אחרים. כשאני מנסה להיכנס למשתמש הוא כאילו טוען את הגדרות ואז ישר יוצא חזרה לחלונית הזו של הבחירת משתמשים. ולא ניתן להכנס למחשב. מצב בטוח לא עזר!
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אני כבר שבוע בנסיונות לאתחל את המערכת שלי עם בקר רייד חדש.אבל משום מה כל הטמעת דרייבר שעשיתי נכשלה. האם יש פיתרון אחר??.עברתי כמעט כל כל מערכת מבוססת XP אפשרית כולל שרתי 2003 ועדיין המערכת אינה עוברת את התהליך הראשוני. אני מחפש תוכנה אחרת חוץ מאנלייט להטמעת דריבר במערכת הפעלה (אני מכיר את הוילייט לויסטה) כמובן כל פיתרון יתקבל בברכה. חשוב לציין שאין לי דיסקטים
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
-
שלום רב, קיימת לי בעיה במחשב: בתפריט Start Menu הרגיל של WinXP (לא התפריט הקלאסי), אמורות להתווסף תוכנות שבהן אני משתמש הרבה, לתפריט התחל, אך זה לא קורה ורציתי ללמוד כיצד לפתור בעיה זו. במקום זאת, מה שקורה - פשוט התפריט נשאר ריק, לבן. להלן תמונה הממחישה את כוונתי: אשמח מאוד לכל עזרה, קצה חוט וכיוון אפשרי. תודה רבה, אורן.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היום התקנתי SP3 במערכת די ישנה (512MB , P4) ,לפני ההתקנה המחשב היה עולה כמו שצריך . אחרי שהתקנתי את SP3 ,כל פעם שאני מדליק את המחשב (כשהוא כבר בXP) הוא חושב איזה 5-7 דקות ,אם אני נוגע בו (סוגר את QUICK או משהו) הוא נתקע לגמרי ולא זז בכלל. הנה תמונה מהתהליכים : http://img296.imageshack.us/img296/8434/dasip6.jpg ושמתי לב שאחרי שהKASPERSKY עולה ,הכל נהיה כרגיל . ממש לא בא לי לפרמט,יש איזה פתרון ? עריכה: בסוף מחקתי והתקנתי את KASPERSKY והבעיה נפתרה .
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להציג קבצים נסתרים וקבצי מערכת ברגע שאני מאשר זה מתאפס ושוב פעם א"א לראות את קבצי המערכת והנסתרים למישהו יש מושג איך פותרים את זה? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
לאחר : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346616.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346183.0 הצלחתי להעיף את klif.sys (אני אפרסם הודעה איך מטפלים בזה כהמחשב שלי ולא במחשב שאני משתמש עכשיו יתוקן) עדין לא הצלחתיעשות repair. בכל מקרה, המחשב נטען, אני מגיע למסך שאפשר לבחור או מצב בטוח או מצב רגיל או מצב של הגדרות קודמות. בכל פעם שאני בוחר באחד מהם, המסך טעינה של XP עולה, לאחר הטעינה יש מסך שחור - וככה זה נשאר. מה לעשות? עשיתי CHKDSK דרך דיסק ההתקנה של XP וזה לא פתר את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
עד אתמול השתמשתי בXP והחלטתי לעבור לויסטה סוף סוף. המחשב שלי יחסית חזק וסוחב את המערכת יפה מאוד רק שגיליתי משהוא שלא ממש שמחתי בשבילו. לאחר טעינת המחשב וכניסה לשולחן העבודה הכונן קשיח לא מפסיק לטעון נתונים ! כאילו שהמערכת ממשיכה להטעין לתוכה ללא הפסקה וזה מרגיז מאוד יש לי כונן רפטור 150GB מהיר והוא גם לא שקט במיוחד. מה העניין פה מישהוא יודע ? איך אפשר למנוע את זה ?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום! רכשתי מחשב Notebook wind של MSI ורציתי לדעת איך אני יכול להתקין ווינדוס מחדש כי יש בעיה שאין במחשב CD אלא רק כניסות USB לכן רציתי לדעת אם יש איזו דרך לבצע התקנה נקיה של חלונות בדרך כלשהי או דרך USB תודה רבה על העזרה רועי
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
1. סוג מחשב - ראו במפרט מה במחשב: 2. מותקן xp home edition sp3 32 bit ברישיון 3. אנטי וירוס NORTON עם פיירול 4. HEROES-5, E-MULE, UTORRNET 5. אין אפילו אופיס. מה קרה: 6. לפני חמישה ימים המחשב עשה לבד RESTART ואז הופיע הודעה שזה קרה בגלל מסך כחול והוא המליץ לבדוק WINDOWSUPDATE ולסרוק לוירוסים. סרקתי עם האניוירוס, עם ADAWARE ועם SPYBOT . לא גילה משהו משמעותי. 7. בימים האחרונים חווה ניתוקים חוזרים ונישנים מהאינטרנט 8. אתמול וגם היום, באופן עיקבי, כשהפעלתי WMP עם רשימת השמעה של כ- 100 שירים - המחשב התחיל להיתקע, CPU מעל 80% ובסוף אפילו הגיע ל- 100 ותקע שירים! 9. היום הופיע מסך כחול נוסף עם הודעות שגיאה stop: 0X000000024 (0X001902FE, OXBACE3A90, OXBACE378C, 0X8052D…
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרגע xp sp3 ורציתי לדעת אם יש דבר כזה לעשות "עדכון" ל xp,כלומר להתקין את הויסטה דרך ה xp והוא פשוט הופך את xp לויסטה..? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, האם למחשב P4 2.8 עם 1 ג'יגה זיכרון, וכרטיס מסך Geforce FX (5) 5200 כדאי להתקין Win7 או XP? (שניהם חוקיים) השימושים העיקריים הם אינטרנט ואקסל וצפייה בסרטים
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-