עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by uzana2004,

שלום לכולם... יש לי WIN XP ללא BOOT,הדיסק הפעלה של WINDOWS 98 מצליח להביא אותי למצב של MSDOS אך אני לא יכול לעשות SETUP לדיסק כי הוא אומר שהוא נמצא במצב MSDOS.... איך אני יכול לעשות BOOT שכן יעזור לי? אם יש לינק לBOOT כזה אני אשמח לקבל...תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  2. כאילו האם דוס יכיר בו , כמובן שיש כונן DVD . תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  3. שלום חברה, קודם כל נראה אחלה פורום אז כל הכבוד לכם. אשמח אם תעזרו לי לתקן את הבעיה במחשב שלי בהקדם. להל"ן הבעיה: אני פותח את המחשב ומקבל את המסך הבא: כל אפשרות שאני בוחר מעבירה לחלון שגיאה הכחול עם המספרים, (אני לא מספיק אפילו לקרוא מה כתוב) ומיד אחר כך המחשב מתחיל מהתחלה. ניסיתי להתקין מערכת xp נוספת על הדיסק הקשיח, אך שאני מגיע לחלון האפשרויות יש לפניי 2 אפשרויות: פירמוט מהיר פירמוט רגיל ולא מופיעה האופציה להתקין בלי לעשות שינויים. אין סיכוי שאני מפרמט את ההארדיסק הזה, יש יותר מידי דברים חשובים בו. אודה לכל התותחים שיעזרו לי בהקדם, תודה רבה דור

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by yoni321,

טוב אז ככה אנשים אני משתמש ב WINDOWS XP SP2 ובטח שרובכם אם לא כולכם מכיר את הדבר שנקרא השלמה אוטמטית למשל אני הולך לgoogle ומקליד משהו ולוחץ אנטר לאחר מכן זה נשמר ואני רק צריך ללחוץ על האות שזה מתחיל וזה מעלה ישירות. מה שבעצם אני שואל זה איך אני מוחק את כל מה שהקלדתי שזה לא ישלים לי מה שרשמתי בעבר ואם אי אפשר אז איך אני מבטל את ההשלמה הזו? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by tnme33,

בביוס כתוב לי שה DUAL CHANEL ENABLED אז אני מניח שהרכיב בסדר מבחינה חומרתית, אבל הווינדוס לא עובר את ה 1.31 GB אז אין לי מושג איך להתקין את העסק...

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by eraneh10,

http://www.siz.co.il/my.php?i=gehnotm3z2jt.jpg זה כל רגע קורס, עזרה מישהו? :'( :'( :'( Intel Core i7 Box Gigabyte X58 UD3R Kingston 4GB DDR3 1333Mhz ATi HD4870 1024MB Thermaltake Soprano FX Thermaltake 650W :-\ :'(

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  7. Started by mor873,

קניתי מחשב חדש עם xp pro כולל 6 Internet Explorer ביצעתי את כל העידכונים הנדרשים , הבעיה נראת לי פשוטה אבל מעצבנת , שאני נכנס לפורומים באתר אני בוחר בגודל טקסט גדול יותר כי אני עובד ברזולוציה גבוהה עם מסך lcd כשאני מצביע על שורה מסויימת בכדי לקרא הכתב משתנה באופן אוטומטי לגודל קטן , אני מחזיר ושוב , בכניסה הראשונה לאתר הוא זוכר את ברירת המחדל אבל רק אני לוחץ שוב קטן . אם יש לכם פתרון אשמח לשמוע ! תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  8. Started by LRa,

שלום, לפני כמה דקות כיבתי את המחשב ועכשיו כשהדלקתי אותו, יש לי מספר בעיות עם ווינדוס איקספי. דבר ראשון, מרבית התוכנות שעולות עם המחשב, לא עולות. למשל מסנגר. בעיה שניה היא שבSTART כבר לא מופיע לי RUN ו SHUTDOWN. בעיה שלישית היא שכאשר אני לוחץ על ALT CTRL DEL אני לא יכול לבחור TASK MANAGER, SHUT DOWN ו LOGOFF. למישהו יש רעיון? אני משער שיש דברים נוספים שלא 'עליתי' עליהם. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  9. שלום לכולם, החלפתי מחשב, הכל למעט HARDDISC, לכן הייתי צריך לעשות repair , למערכת ההפעלה (צ'יפסט שונה וכו) לאחר שהורדתי מחדש את כל העידכונים יש לי עדיין מספר בעיות 1. בעיה אחת בעברית - מופיעה כ ג'יבריש, לאו דווקא בווינודס אלא גם בחלק מהאופיס 2. בעיה ב רג'יסטרי, חלק מהתוכנות שהיו במקום כלשהוא עדיין שם רק שהוא לא מזהה אותם, אין בעיה ממש אלא רק עניין של נוחות, אם כי אולי יש דרך לתקן את כל הרג'יסטרי. 3. סתם לדעת האם יש משהו שכדאי לעשות לאחר תהלילך כזה ע"מ שמערכת ההפעלה והמחשב יעבדו בצורה הטובה ביותר. תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי ויסטה ואני לא יודע איך לעשות את כול החלונות הטלת מימד ואפקטים אני מיתכוון כמו פה: http://hwzone.co.il/articles/vista/3/ מישהו יכול להסביר לי?.. כי הכול ניראה רגיל.. הצלחתי לסדר,תודה לכול העוזרים. עריכה: מישהו יודע איך עושים את השעון הזה של הויסטה על שולחן העבודה?

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by naoriko,

שאני מכניס את הדיסק של ה-XP שאני מאתחל את המחשב אז הוא טוען לי את הדיסק נכנס למסך הכחול והכל ואיך שזה מסיים לסרוק את כל החומרה הוא נותן לי איזו שגיאה משהו על ההרדיסק וי שלי רק אפשרות לצאת מההתקנה... ושהמחשב נטען רגיל הויסטה עולה רגיל מה הבעיה הזאת?

12. אני רוצה להכין קובץ תשובות לויסטה קראתי באיזה מקום שאני צריך להשתמש בכלי שנקרא WINDOWS SIM השאלה היא איפה אני מוצא את הכלי הזה? דבר שני שרציתי לשאול אחרי שאני יוצר קובץ תשובות איך אני מריץ אותו על ההתקנה?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by apelzig,

יש לי קובץ AVI מעצבן שהורדתי לפני כמה חודשים ומאז אני לא מצליח למחוק אותו. בכול פעם שאני מנסה למחוק אותו קופצת הודעה שטוענת שתוכנה כלשהי משתמשת בקובץ הזה ויש לסגורה לפני ניסיון המחיקה. כיבוי והדלקת המחשב מחדש אינו עובד... אלו סתם 700 מגה נוספים על הארד דיסק (דרך אגב, גם לראות את הסרט אני לא יכול...) קיצר, יש שם איזושהי בעיה ואני לא יודע איך לפתור אותה, אולי אתם? בתודה מראש, אסף.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, התקנתי לאחרונה חלונות 7 גרסת 64 ביט. כברירת מחחדל הוגדר שמערכת ההפעלה תעביר את הדיסק הקשיח ל"מצב שינה" לאחר כחצי שעה. מהו למעשה המצב הזה? צמצום זרימת החשמל לדיסק הקשיח בזמן "מנוחה"? המחשב שלי דלוק רוב היום, ועל כן הדיסק הקשיח נכנס מספר פעמים ביום למצב שינה. האם השינויים התכופים במצב הדיסק הקשיח לא יגרמו לו נזק (בטווח הקרוב או הרחוק)? האם לא עדיף לבטל את ההגדרה הזאת? אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by DJO,

אהלן, אני משתמש ב XP SP1. מזה כמה חודשים יש לי בעיה בפתיחת קבצי ZIP, אינני יודע לומר בדיוק לאחר מה הבעיה החלה. כאשר אני נותן לחיצה כפולה או לחיצה ימנית על קובץ ZIP שבדסקטופ או דרך ה EXPLORER שום דבר לא קורה. בנסיון הראשון לאחר הדלקת המחשב, המחשב 'יחשוב' למאית השנייה אך לאחר ניסיון זה פשוט דבר לא יקרה לאחר לחיצה כפולה. אני משתמש ב WINRAR ואם אני פותח את התוכנה ודרכה את הקובץ אז כן יתאפשר לי לעבוד על הקובץ. ניסיתי הרבה דברים, החלפת תוכנת ARCHIVING, לעשות אסוסיאציה מחדש של הקובץ, בדיקת התקינות ב HKEY_CLASSES_ROOT וב- FOLDER OPTIONS -> FILE TYPE. ניסיתי אפילו למחוק לגמרי את הרשומות הללו שמקשרות את ה ZIP אבל גם שהקובץ כביכול אינו מוכר, לחיצה כפולה (או לחיצה ימנית) לא עושים …

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by idani1983,

שלום הורדתי מספק סרטים והעברתי אותם לספריה מסוימית ומאז כל פעם שאני מנסה להיכנס לספריה , היא נתקעת ואני חייב לסגור אותה ממנהל המשימות אין לי בעיה למחוק אותם הבעיה היא שאני לא יכול לעשות אפילו את זה כי המחשב נתקע מה הבעיה ואיך פותרים אותה ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by g1zey,

אני לא מוצא את הצייר .. האם יש אפשרות להוסיף בדרך כלשהי את הצייר לווינדואז יש לי XP Pro 64bit SP2 בנוסף אין לי אייקון של האינטרנט על השולחן עבודה והפקודה msconfig לא עובדת .. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיות הללו (פקודה זהה לmsconfig ואיך לשים צייר ואייקון של אקספלורר)

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  18. מישהו נתקל בדבר כזה ובפתרון? זה מחשב שהיה עליו הרבה Spyware, ולא בטוח שהוא נקי לגמרי אבל פשוט יש לי בעיות לחבר אותו לרשת.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  19. אפשר להתקין ווינדוס ויסטה שאני נמצא בווינדוס XP?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  20. יש לחבר שלי מחשב שמערכת ההפעלה (98) הפסיקה לתפקד, אבל הוא צריך מאוד את האימיילים שלו, אני צריך דרך שבה אני אוכל להעביר את האימיילים למחשב שלי (XP) ומשם אני כבר אסתדר. תודה!

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  21. בכל פעולה שאני עושה, אפילו גלישה או פתיחת "המחשב שלי" הHD טוחן ולוקח זמן עד שהוא מוצא את הפיילים בחלון המבוקש. גם באופן כללי במחשב איטי ואני לא מוצא את הסיבה לכך. מדובר בP4 2.4 עם 512 MB . יש רעיונות מה לעשות חוץ מלפרמט?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  22. ראיתי שאשכול ויסטה ננעל אז מקווה שאוכל להיעזר כאן. הבעיה שהתקנתי את ויסטה RTM וב-Software Explorer המערכת לא מכירה בתוכנת אנטיוירוס AVAST כתוכנה מורשית להרצה. כפתור ה-Enable אפור. לא היתה לי בעייה כזו בגירסאות הבטא. תודה רבה על כל עזרה.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  23. שכחתי את הסיסמה לאדמין! אבל אז הורדתי את התוכנה בשם CIE משהו כזה... ואז אני מתקין נכנס וזה כותב לי 16 סביות התעלם או סגור... לא עובד קיצר! מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by דודי הסטלן,

היי לכם, מדוע אחרי שאני מוחק קבצים זמניים הגלישה באקספלורר פשוט הרבה יותר מהירה? והאם יש דרך להגדיר שזה כל הזמן יפעל ככה מהר? שמתי לב שכשאני לא מוחק קבצים זמניים לוקח לקליקים באתרים להגיב די הרבה יותר לאט.. יש דרך לגרום לאקספלורר לעבוד יותר מהר וחלק גם בלי למחוק קבצים זמניים כל יומיים שלושה?

דיונים חדשים בפורומים