עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קניתי לאפטופ של Dell מותקנת בו מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME E עשיתי לו עדכונים כמה שאפשר אבל מאיזו סיבה הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים שיש בהם JAVA ו FLASH וכו... וכותב לי "שגיאה בדף" או שגיאה בהצגת הדף. מה אני צריך לעשות כדי שיפעלו לי האתרים האלה (כמו בנק דיסקונט,NETEX ו כו...), לא ניתקלתי בבעיה זו בעבר מישהו יכול לעזור ???? ראיתי שעוד מישהו עם אותה בעיה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=4c880abc267057d8086497aed9ff28fa&topic=107887.0 בבקשה עזרה.... :-\ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by MK007,

XP PRO

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  3. Started by firehorizon,

בעיה שלדעתי יכולה להופיע לכל הNT לסוגיהם. נכנסתי לEVENT VIEWER וזה התוכן: The OMSCAN service failed to start due to the following error: The system cannot find the file specified. ניסיתי לחפש אותו בSERVICES אבל ללא הצלחה. ההודעה מופיעה כל הפעלה של המערכת. אם מישהו יודע להעלים אותה ולהסביר לי מה משמעותה אז תודה.

4. ערב טוב לכולם. חבר קרוב שלי קנה מחשב 64 ביט אני חושב 3600 AMD ואמרתי לו המא תה מפגר למה לא סמתה אקספי 64 ביט. עכשיו רציתי לדעת ביכלל על המערכת הפעלה הזאת אם היא יכולה להריץ כל תוכנה אחרת שפעלת על אקספי רגיל אם היא מריצה את המישחקים וממש הכל .. וביכלל אם אני מתקין את המערכת ההעפלה הפירמוט וההתקנה שלה הם אותו דבר כמו שלא קספי רגיל ? תודה רבה רבה לכל מי שנותן יד באשכול זה !

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  5. Started by bh1811,

התחילה לקפוץ לי הודעה די מעצבת שמופיעה כל 20 דקות בערך... היא נראית כמו הודעה פנימית של המחשב ואומרת לי שהמחשב שלי נגוע בספיוורס ושואל אותי אם אני רוצה להתקין תוכנה שתוציא לי את הספיווארס מהמחשב. אתם יודעים אולי איך להוציא את ההודעה המרגיזה במחשב שלי? האם כדאי להתקין את התוכנה שההודעה מציעה? צילמתי את המסך כדי שיהיה לכם יותק קל לעזור לי: דרך אגב-בתמונה של המסך שלי הצטלמתי בקניון בהרצליה עם השחקנים של אירלנד:רוי קין ועוד אחד שלא מכיר אותו

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ? אז ככה ... לפני איזה 20 דקות עשיתי ריסטרט ולפני שה - Wellcome Screen עלה המערכת ביקשה ממני להכנס ליוזר והיה כתוב לי שם שיש לי הודעה שלא נקראה ... אז נכנסתי לאימייל וראיתי שם הודעה ומחקתי אותה וחשבתי שזה יעזור ... עשיתי ריסטרט ושוב אותו דבר ... לפני זה לא היה לי את זה, זה היה עולה לי אוטומטית ואני רוצה שזה יהיה ככה ... איך עושים את זה ? אגב יש לי XP Pro באנגלית ... תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  7. כשאני נכנס לספרייה עם קבצי וידאו ולוחץ על קובץ וידאו..... נסגרות לי כל התיקיות אז רציתי לדעת מה הבעיה ואם אפשר לסדר את זה בלי לפרמט את המחשב. תודה...

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by tomer_et,

נראה לי שהבעיה קלה מאוד לפתרון - אך לצערי אני פשוט לא מגיע אליו..... כל חלון או תוכנה שאני מעלה מופיעה לי פעמיים ב-TASKBAR. אני לא יודע איך, אבל יש לי קו חוצץ על ה-TASKBAR וכל מה שמופיע בצד ימין - מופיע גם בצד שמאל. ניסיתי להזיז אותו, להעיף אותו - לחצתי עליו לחצן ימני ואני לא רואה שום פתרון. איך מעיפים את החוצץ הזה וחוזרים למצב נורמאלי ? מצורפת תמונה להבהרת המצוקה... תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  9. ראיתי שאשכול ויסטה ננעל אז מקווה שאוכל להיעזר כאן. הבעיה שהתקנתי את ויסטה RTM וב-Software Explorer המערכת לא מכירה בתוכנת אנטיוירוס AVAST כתוכנה מורשית להרצה. כפתור ה-Enable אפור. לא היתה לי בעייה כזו בגירסאות הבטא. תודה רבה על כל עזרה.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by sagi5,

איך לעזאזל אני מפרמט אותו עם ווינדוס 98?!??! מישהו יכול לעזור? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by HeaT-SinK,

איך אני מסיר את ההודעה הזאתי שלא תהיה יותר אבל התשובה עליה תהיה כן ? *אפשר לעשות זאת כי פעם זה לא היה לי וכל פעם שהייתי נכנס למקום מאובטח אז למטה בדפדפן היה שמל של מנעול*

12. Started by tzahi16,

לקראת ההשקה של WINDOWS 7 אני כבר מתכנן איך אני יפיץ את ההתקנה ביארגון שלי. 1. אני מעוניין להכניס את כל התוכנות שכולם משתמשם באירגון לקובץ WIM ואז להפיץ אותו (לדוגמא OFFICE,ADOBE READER וכו....), מישהו יודע איך אני עושה זאת? ואם איזה תוכנה אני יכול לבנות קובץ ?WIM 2. אני רוצה לבנות קובץ UNATTEND יש דרך קלה לבנות אותו מבלבד להשתמש ב AIK. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by Cyron,

יש לי בעיה באתר של ESC ו-סלקום שאני מנסה להוריד צלצולים, אין לי אפשרות לשמוע את הצלצול דרך האינטרנט. יכול להיות שזה קשור ל-JAVA כי לפעמים אני מקבל הודעה על צורך להתקין JAVA אבל ההתקנה לא עובדת... למישהו יש מושג ???

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  14. בנוסף לשגיאה יש גם 2 ישומי אקספורר שלא ניתן לסגור (אני סוגר הם חוזרים) שמנצלים הרבה משאבים. אשמח לעזרה בתיקון הבעיה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  15. ראו תמונה למה זה קורה? להמשיך? לא להמשיך? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  16. שלום, שאני מדליק את המחשב אז הווינדוס עולה ואז אני צריך ללחוץ על החשבון כדי להיכנס (ויש לי רק חשבון אחד!!!). בשאר המחשבים בבית הוא כותב ברוך הבא ונכנס ולא צריך ללחוץ על כלום.. איך אני עושה שהוא יעלה לבד??? מקווה שהבנתם.. תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by saar3,

שלום! יש לי כרגע xp sp3 ורציתי לדעת אם יש דבר כזה לעשות "עדכון" ל xp,כלומר להתקין את הויסטה דרך ה xp והוא פשוט הופך את xp לויסטה..? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by רז יחזקאל,

האם ויסטה יצא ואם כן איפה אפשר לקנות? רז

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by creek,

סיימתי להתקין מחדש את הווינדוס שלי (באנגלית, xppro) ויש לי קצת בעיות עם העיברית. כשאני כותב כאן זה בסדר, אבל כשאני כותב סתם לדוגמא משהו בעיברית בשורת הכתובות, זה כותב את זה הפוך, וגם כל האתרים עם הכותרות בעיברית כתובות בהפוך, או בכלל בריבועים. ניסיתי לשנות כמה דברים ב-data, time, language and regional options אבל זה לא עוזר יש לי מחר לכתוב עבודה גדולה לבצפר, תעשו טובה תענו לי מהר

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  20. היי, האם למחשב P4 2.8 עם 1 ג'יגה זיכרון, וכרטיס מסך Geforce FX (5) 5200 כדאי להתקין Win7 או XP? (שניהם חוקיים) השימושים העיקריים הם אינטרנט ואקסל וצפייה בסרטים

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by moish77,

יש לי מערכת של 4 רמקולים קטנים ואחד מרכזי מדגם PCworks 4 point surround שמחוברים למחשב בשני שקעים - Front ו- Rear. למערכת עצמה יש רק ווליום וכל האיזון אמור להתבצע מהמחשב. השאלה שלי היא איך אפשר לאזן בין שני הקדמיים לשני האחוריים? יש לי כרטיס קול על לוח האם של Gigabyte, בקר אודיו nVidia 0059 ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by erjerjerj,

אני רוצה להגביל משתמש כך שלא יוכל לבצע התקנות, לחלופין אפשר לתת לו רשימה של מספר מצומצם של קבצי exe שיהיה מותר לו להפעיל. האם קיימת תוכנה שמבצעת את זה? האם חלונות יכולה לבצע את זה? מדובר ב win2k תודה מראש לעוזרים, ערן.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by Wingedbull,

אני רוצה להתקין את מערכת ה-XP הכי עדכנית, למעשה יש לי 2 גירסאות שאני מתלבט ביניהן, ואני לא ממש מבין מה הכי עדכנית והכי טובה להתקנה. אלה הגרסאות: WINDOWS XP SP3 - 2009 - ULTRA EDITION או Windows XP PRO SP3 ENGLISH Se7en Style EYE CANDY (02-01-2009) אם אתם מכירים גרסא אחרת שעדכנית ומשתלמת להתקנה, אני אשמח שתגידו לי. מבין אלה כמובן מה עדיפה. תודה.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by Zambar,

שלומות, Windows XP SP1 ברשותי, וכאשר אני מפעיל את המחשב הכל עולה יופי טופי, ואז, כשידידנו אמור להגיע למסך של בחירת היוזר, הוא פשוט מראה מסך שחור שעליו רק סמן עכבר שיכול לזוז. הנ"ל מתרחש גם במצב בטוח\ רק שאז הוא "יענו" מראה את שולחן העבודה במצב בטוח, עם סמן עכבר שיכול לזוז לו לכל כיוון, אבל זה הכל. נסיתי לנתק כל דבר מהמחשב למעט מסך, לא הועיל. לא מתקבל שום מסך שגיאה/ BSOD. שום תקלה נראית לעין לא מופיעה בזמן אתחול המחשב. מישהו, משהו..?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  25. חג שמח וערב טוב, כל פעם לאחר שאני סוגר תיקיה כלשהי שהפעלתי בה שורת חיפוש צדדית, בתיקיה החדשה שאני פותח, שורת החיפוש נעלמת. איך לקבע את שורת החיםוש הצדדית לתיקיות המערכת? תודה. עריכה: הבהרת הדבר= דוגמה בלי החיפוש- דוגמה עם החיפוש (מה שאני רוצה)-

• 0 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.