Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי מערכת הפעלה באנגלית XP PRO שמותקן עליה MUI עברית עד אתמול הכל היה בעברית , עברית מלאה ופתאום חלק מהתפריטים הפכו לאנגלית כמו למשל התפריט של לחיצה ימנית בעכבר על הרקע או העזרים בתפריט התחל.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הMUI אבל זה לא עזר.. מה הפתרון לבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה מוזרה - סאונד עובד לי רק במדיה פלייר ולא בשאר האפליקציות - אקספלורר, פיירפוקס, vlc וכו'. מה ההסבר ??? תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לפי הבנתי המערך בעל הביצועים הטובים ביותר הוא RAID 0... השאלה היא, האם בין 2X80GB לבין 4X80GB יש גם הבדל בביצועים או רק באחסון? והאם יש לעשות RAID0 אחד של 4 כוננים או 2 של 2... איך זה עובד.. ?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היום בבוקר שניסיתי להיתחבר לאחד מתחנות הטרמינל שלי קיבלתי את הודעה הבאה : an operation on a socket could not be performed מה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
טוב אז ככה כשאני נכנס לתהליכים אני רואה שיש לי לא אחד ולא שתים לפעמים אפילו שלושה פעמים את הדפדפן של אקפלור פועל למרות שהוא סגור כשאני עושה לו סיים תהליך הוא נסגר ונפתח מחדש שוב... מה אני יכול לעשות בקשר לבעיה הזאת אנא עיזרו לי תודה!! הוספתי תמונה כדי שתראו שיש שני אינטרנט אקספלור פתוחים בו זמנית למרות שהם לא היו פתוחים ובאותו רגע האינטרנט היה סגור לחלוטין... ועוד דבר אחד.. לפעמים הוא מגיע לשימוש בזיכרון של כמעט 40,000 K - שזה לא הגיוני בכלל.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי סקריפט (שאני מפיץ אותו בעזרת GPO) שמעתיק לי ערך מסויים ברג'יסטרי ל CURRENT USER הישמתשתי בפקודה REG IMPORT והפנתי אותו לקובץ REG יש בו את הערכים שצריך להוסיף, השאלה שלי היא איך אני יכול לגרום לו להסתכל על הערך הנ"ל ולא לבצע העתקה חוזרת במידה והערך קיים. דבר נוסף אני רוצה לעשות משהו דומה גם עם קובץ שהוא מעתיק שיסתכל לפני אם הקובץ קיים ואם כן שלא יבצע העתקה. אני ישמח אם תביאו לי גם דוגמאות ולא רק הסבר. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז אתמול הגעתי למסקנה שיש לי יותר מידי אייקונים על הדסקטופ (שכולם היו חשובים לי) אז התקנתי בפעם השניה (פעם שעברה זה היה לפני כחצי שנה) ObjectDock (הגסה המלאה) ויש לי למעלה דוק שמחולק לטאבים ושם יש את כל מה שהיה לי בדסקטופ ןלמטה יש לי דוק רגיל (לא מחולק לטאבים) שלא שמתי שם כלום ושם יש את מה שרץ ברקע שאני יוכל לעבור מחלון לחלון ואני לא יהיה מחויב להשתמש ב-Alt+Tab (את ה Start Bar הסתרתי). עכשיו אין לי שום אייקונים על הדסקטופ חוץ מהסל אשפה שלא מפריע לי שהוא שם. עכשיו, קצת משעמם פה ואני חושב להוסיף דברים אבל אני לא בטוח מה, יש side bars והתנסתי עם אחד מהם (Toosje - לא בטוח איך רושמים), קיצור, אני מעוניין בדברים כאלה, האם שי למישהו המלצות על דברים\תוכנות שיהיו על הדסקטופ שייתן …
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אפשר להתשמש כבר בבטא 2 בילט 5384 .. אני רוצה לדעת אם אפשר להתקין רק אותו על המחשב ולהשתמש רק בו .. האם זה אפשרי ? לא יהיה לי חסר כלום בו ? כי תכף הוא הולך לצאת להמונים ..
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין WINXP על מחשב חדש (לוח ConRoeXFire) הכנתי דיסקט הפעלה 1.44 כמו שאומרים בהוראות, נכנסתי לתפריט F6 בהתקנההוא קורא את הדיסקט וממשיך בהתקנה, אבל מאוחר יותר, אחרי שבוחרים באיזה ספריה להתקין את WIN הוא מבקש לשים דיסק בכונן A שמכיל Intel Matrix Storage Manager Driver. הוא מנסה לקרוא בכונן, אבל הדיסקט שהכנתי לא לרוחו והוא מבקש אחר.... מה לעשות? חוץ מזה, האם ה כזה משנה אם ה HD מוגדר כ- AHCI או שפשוט אפשר להשאר עם IDE?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את ווינדוס מחדש ויש לי פחד אדיר מווירוסים ובעיות אבטחה איך אני יכול להוריד קובץ בניפרד הכולל בתוכו את כל העידכונים כך שאוכל להתקינו לפני חיבור לאינטרנט כמו כן יש לי את אותה הבעיה עם תוכנת הוירוסים KASPARSKY אין לי מושג איך אני מוריד קובץ עידכונים בניפרד
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בוקר טוב אני עומד לפרמט את המחשב ולהתקין win xp pro sp2 heb אני רוצה לשמור ולהחזיר את כל העדכוניים האוטומטיים שירדו מ windows update כדי לחסוך את התהליך של הורדה מחדש האם וכיצד ניתן תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום פעם שהייתי נכנס למסמכים שלי ואז למעלה הייתי לוחץ כלים ואז היה לי אפשרויות והיום שאני לוחץ כלים רשום לי מיפוי כונן רשת , ניתוק כונן רשת , סינכרון למה זה השתנה לי לזה ואיך אני מחזיר שיהיה לי אפשרויות ??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
האם DirectX9 מתאים לכל סוגי חלונות? מה הן המגבלות ומתי לא כדאי/רצוי להתקין אותו?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לפני שפירמתי גיביתי את הפייבוריטס דרך האקספלורר , פירמטתי התקנתי את כל השפות כמו שצריך ואז עשיתי IMPORT לפייבוריטס ובמקום שיהיה כתוב בעברית כתוב בג'יבריש.. יש לציין שאם אני מוסיף כרגע אתר חדש אז הוא כן מוסיף אותו בעברית.. מישהו מכיר בעיה כזאת משונה? זה פעם ה200 שאני עושה דבר כזה ובחיים לא נתקלתי בכזה מקרה..
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם פתאום הופיע לי מסך פתיחה ל WIN וביקש ממני לבחור USERS למרות שיש לי אחד איך אני מבטל את השלב הזה ואומר לו לבחור אוטומטית. יש לציין שעד היום לא הופיע השלב הזה.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כבר כמה זמן בערך שיש שתי תהליכים של IExplorer במנהל המשימות. התוכנה בכלל לא עובדת ואי אפשר לבטל את התהליכים האלה, רק עם msconfig, אבל גיליתי שאחרי מספר דקות של שימוש במחשב הבעיה חוזרת.. הם גורמים לבעיות ולקפיצת מסך של פרסומות כל כמה זמן וללאגים במוסיקה. התקנתי מספר תוכנות לתיקון המחשב ולתחזוקה והרצתי סריקות אבל כל אלה לא מצאו שום דבר.. adaware, spyboot, nod32, ccleaner, spywaredoctor, pc booster, registery booster2, TuneUp Utilities 2008, אולי נורטון או AVG יגלו את זה, אותם לא ניסיתי עדיין. הלכתי לפתרון הכי פשוט, נכנסתי למצב בטוח ומחקתי את IExplorer7 מהמחשב. הבעיה נפתרה באמת. אבל אז לא היה IExplorer יש למישהו רעיון מה ואיך מעיפים את הבעיה של האקספלורר? אני רץ על xp pr…
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית עם כונן D: אתמול פשוט עשיתי ריסטרט ואחרי שהמחשב עלה ראיתי שיש המון אייקונים בדסקטופ ובסרגל הפעלה מהירה שהאייקון שלהם הפך להיות סמל כזה של חלון (הסמל שהוא מציג כשאין אייקון), ניסיתי לפתוח אותם והוא כתב שהנתיב שביקשתי לא נמצא, שמתי לב שכל הדברים שלא עובדים הם דברים שמותקנים על כונן D אז ניסיתי להיכנס אליו והוא כתב לי: "הדיסק אינו מאותחל, האם ברצונך לאתחל אותו כעת?", מאז עשיתי כמה פעמים ריסטרט ועדיין כלום לא עובד, כאילו כל הדיסק נמחק... למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי לאחרונה חלונות 7 גרסת 64 ביט. כברירת מחחדל הוגדר שמערכת ההפעלה תעביר את הדיסק הקשיח ל"מצב שינה" לאחר כחצי שעה. מהו למעשה המצב הזה? צמצום זרימת החשמל לדיסק הקשיח בזמן "מנוחה"? המחשב שלי דלוק רוב היום, ועל כן הדיסק הקשיח נכנס מספר פעמים ביום למצב שינה. האם השינויים התכופים במצב הדיסק הקשיח לא יגרמו לו נזק (בטווח הקרוב או הרחוק)? האם לא עדיף לבטל את ההגדרה הזאת? אשמח לתגובות.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי טילפן אליי וביקש עזרה בבעיה מוזרה. וזאת הבעיה. הוא אומר לי שכל פעם שהוא מפעיל את המחשב, קובץ שנקרא rtdrvmon שמשקלו 40K נכנס לתיקייה הזמנית (Temp ) וגורם להאטה מסויימת של המחשב. אחרי שהוא מוחק אותו הקובץ חוזר אחרי מספר שעות. סגרתי איתו ביחד כל מיני תוכנות שעולות עם המחשב אבל זה לא כל כך עזר. מידע נוסף על הקובץ הראה שהוא שייך כנראה ל RealTek שעד כה שידוע לי היא מייצרת כרטיסי רשת. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום התקנתי מערך רייד בתצורת רייד 1.וזה יצר לי מערך שעובד ב mirror.אבל אני רוצה מערך שעובד mirror + stripe.יש לי בלוח בקר שני שיכול לעבוד ככה.השאלה שלי האם אפשר להעביר מערך קיים או חייבים להתקין את מערכת ההפעלה מחדש עם ההגדרה הרצויה ?? חשוב לציין שאני עובד רק שני דיסקים קשיחים.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
איך הופכים XP מעיברית לאנגלית? יש לי XP HOME SP1 בעיברית..!
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני USB של מקסטור הבעיה בWINDOWS שלי זה שכשאני מחבר הWINDOWS לא מקצה לכונן אות רק כאשר אני נכנס לניהול מחשב ומקצה באופן ידני אות ואז מנתק את המשתמש ונכנס עוד פעם רק אז אני רואה אותו הבעיה היא אצלי כי הוא עובד מצוין אצל חבר שלי יש לצין שגם אחרי שאני מקצה אות כונן עדיין אני לא יכול לעשות לו CHKDSK
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי Nvidia Nforce 2 . ובדקתי באתר שלהם לגבי דרייבר audio לVISTA ואין אז כרגע אני לא יכול לשמוע כלום במחשב, מה עושים עד שייצא ? האם יש תחליף ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המחשב החדש שלי והתקנתי ויסטה.. יש לי הארד דיסק של 596GB ..פיצלתי אותו בעזרת התוכנה המובנת של ויסטה ל C : 362GB D : 233GB זה מה שהוא נתן לי ....אני רוצה שבכונן סי יהיה רק 50 גיגה וכל השאר בכונן די איך עושים את זה ???
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-