Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום , הדקלתי את המחשב שלי מחדש, וכתוב לי נפלת קורבן מזיוף תוכנה משהו כזה, ויש כזה משהו כחול בצד , איך מבטלים את זה?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את ווינדוס מחדש ויש לי פחד אדיר מווירוסים ובעיות אבטחה איך אני יכול להוריד קובץ בניפרד הכולל בתוכו את כל העידכונים כך שאוכל להתקינו לפני חיבור לאינטרנט כמו כן יש לי את אותה הבעיה עם תוכנת הוירוסים KASPARSKY אין לי מושג איך אני מוריד קובץ עידכונים בניפרד
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה השבוע התקנתי ויסטה תוך כדי ההתקנה פתאום עולה לי איזה שגיאה שאומרת שאי אפשר להעתיק קבצים או משהו כזה .. מישהו יודע אולי מה הבעיה? או שאולי זה קרה למישהו ?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כל פעם שאני רק נוגע סתם אפילו רק כדי לשנות את השם של הקובץ אז מופיע לי ההודעה "מניעת ביצוע נתונים" והוא רושם לי כדי לסיע בהגנה על המחשב windows סוגר תוכנית זו ואחרי שאני לוחץ סגור הודעה הוא סוגר לי את כל התוכניות שפועלות לי באותו רגע יש אולי פתרון.?! כי זה משגע אותי... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שמתי לב שיצאה מעין גרסת בטא לDirectx 10 למשתמשי xp. מישהו ניסה להתקין בהצלחה או שזה ניסיון אבוד מראש, והשדרוג לVISTA בלתי נמנע? כמובן שהגרסא לא פותחה ע"י מיקרוסופט ולכן היא לא "רשמית".
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
לפני שפירמתי גיביתי את הפייבוריטס דרך האקספלורר , פירמטתי התקנתי את כל השפות כמו שצריך ואז עשיתי IMPORT לפייבוריטס ובמקום שיהיה כתוב בעברית כתוב בג'יבריש.. יש לציין שאם אני מוסיף כרגע אתר חדש אז הוא כן מוסיף אותו בעברית.. מישהו מכיר בעיה כזאת משונה? זה פעם ה200 שאני עושה דבר כזה ובחיים לא נתקלתי בכזה מקרה..
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם פתאום הופיע לי מסך פתיחה ל WIN וביקש ממני לבחור USERS למרות שיש לי אחד איך אני מבטל את השלב הזה ואומר לו לבחור אוטומטית. יש לציין שעד היום לא הופיע השלב הזה.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מכוון כל הזמן את השומר מסך לעלות רק אחרי שעה אבל משום מה אחרי כמה זמן או שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש וזה משתנה אוטומטית לעלות כל דקה. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי קובץ AVI מעצבן שהורדתי לפני כמה חודשים ומאז אני לא מצליח למחוק אותו. בכול פעם שאני מנסה למחוק אותו קופצת הודעה שטוענת שתוכנה כלשהי משתמשת בקובץ הזה ויש לסגורה לפני ניסיון המחיקה. כיבוי והדלקת המחשב מחדש אינו עובד... אלו סתם 700 מגה נוספים על הארד דיסק (דרך אגב, גם לראות את הסרט אני לא יכול...) קיצר, יש שם איזושהי בעיה ואני לא יודע איך לפתור אותה, אולי אתם? בתודה מראש, אסף.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קראתי כתבה באינטרנט שלduo core אין תמיכה ב64bit אבל vista רץ יותר טוב עם תמיכה של 64bit האם בכל זאת המעבד (קונרו) יהיה מהיר בVISTA ועד כמה הא יהיה יותר חזק ביחס למעבדים שיש כיום בשוק (pentium 4 D,amd athlon x2...)
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
עם מפרט כמו שלי, כדי לשדרג לויסטה? (בעוד כמה חודשים אני אקנה עוד ג'יגה ראם) עריכה: אם כן, איזו מערכת הפעלה של ויסטה הכי כדאי לי?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם מעבד Q9300 לוח אם Asus P5Q (P45) זיכרון ראם 2GB דיסק קשיח 500GB כרטיס מסך HD4850 איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין עליו.... ועוד שאלה.. אם לחבר שלי יש vista ultimate מקורי.. אני יוכל להתקין את המערכת גם על המחשב שלי????
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המחשב פנטיום 4 וזז כמו פנטיום 1 ובשימוש ב-pf הוא תמיד משתמש מעל 250 מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מדריך פשוט משובח, עבד אצלי. http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=6907
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
איך מבטלים את הלוגו של האווטלוק כשהוא עולה? כשמפעילים את האווטלוק (אקספרס) מופיע הלוגו שלו למספר שניות, איך מבטלים זאת?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
win xp SP2 עם כל העדכונים ונורטון internet security כולל פיירוול. ניסיתי להוריד את הפיירוול-לא עובד,התקנתי סאן ג'אווה ומיקרוסופט VM-לא עובד:מה לעשות?יש לציין שהמחשב חדש ופחות או יותר מרגע ההתקנה עשה בעיות שונות ומשונות עם ג'אווה.... בבקשה עזרה!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה חבר שלי התקין שני וינדוסים על מחשב אחד אחד באנגלית ואחד בעברית אני רוצה להסיר את העברית ולא מצאתי דרך חיפשתי בגוגל ולא מצאתי מה לעשות שם .. חיפשתי פה בפורום הרלונטי ולא מצאתי יש איזה פקודה אני כבר מתחרפן ??
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי windos XP Pro כל תקייה שאני פותח מופיעה ללא סרגלי כלים או תפריטים (File, Edit,Tools...) כך שלא ניתן לחזור רמה מעלה וכד'. מופיע רק שם התקייה על גבי רקע כחול. בלחיצה על כפתור הימני של העכבר אין אפשרות לבחור במאפיינים...(על הרקע הכחול). בלוח בקרה--> אפשרויות תיקייה. אין שום אפשרות להחזיר את החלון למצב הקודם. תודה מראש למציע הפתרון. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שאני מעלה את ווינדוס אני מקבל את השגיאה המצורפת. מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה? מערכת Windows XP SP2. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
איך אני מוחק את המסך בחירת הווינדוס כשהמחשב עולה? מחקתי את אחד הווינדוס ועדיין מופיע לי המסך שצריך לבחור איזה ווינדוס להפעיל.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
-
איך אני יוצר כונן d בהתקנת הווינדוס xp תודה מראש netanel305
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, היום הצלחתי להתקין וינדוס 7 לאחר שהיה לי וינדוס XP. יש לי כונן של 500 ג"ב,והוא היה מפוצל לשני מחיצות - C ו D. לפני הפירמוט העברתי את הקבצים מC לD,בשביל ליצור גיבוי לוינדוס החדש. פרמטתי את המחיצה של הוינדוס בצורה זהירה, ועכשיו שהתקנתי וינדוס 7,אני לא מוצא את המחיצה שגיבתי..שום זכר ! יש לי שם מידע חשוב ואני חייב לעשות משהו דחוף. יש איזה דרך למצוא את הקבצים שגיבתי ? תודה
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כשאני פותח את ה MSN, אחרי ה Login הוא עולה בסדר, ואז אני מקבל הודעה שחבר שלי שלח לי כשהייתי Offline ואז הוא נתקע... מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה הגדלתי את הזכרון במחשב שלי מ- 1 גיגה ל - 2 גיגה הזכרונות הם של Kingston 400mhz - 2 סטיקים. עכשיו, המחשב עדיין לא בשיאו ואף נתקע מדי פעם עד שהעכבר לא זז. רציתי לדעת כיצד אני מגדיל את הזכרון הוירטואלי, ומה זה בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-