Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שאני עושה צור תקיה חדשה אז לתקיה יש סמל אפשר לשנות את הסמל/איקון הראשי? במקום שאני עושה צור תקיה חדשה אז תמיד לכול תקיה אני צריך לשנות את הסמל אז אפשר לשנות את הסמך הראשי?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לשאול מס' שאלות. 1. מהי ההפצה (הבילד) האחרון של ה"לונגהורן" אם מישהו ניסה להתקין ויכול לספר על התוכנה אני אשמח. 2. שמעתי שישנה גרסאת בטא להורדה של האקספלורר הבא, האם מישהו מכיר לינק ? 3. האם ללונגהורן יש אתר עדכוני תוכנה (למרות שזאת בטא) 4. בהקשר קצת שונה האם ניתן לקנות דרך חנויות מכוונות של מדיה פלייר סרטים בפורמט WMVHD (רזולוצייה גבוהה מאוד) ? תודה ושנה טובה
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום שלום , יש לי דיסק מקורי של WINXP PRO , ואני רוצה לעשות דיסק שיכליל את ה SP2 ולפרמט ולהתקין מחדש , השאלה היא אם יהיה לי תאקטיבטיון המפגר הזה ? למה נראה לי שכבר גמרתי את כל ההפעלות שמיקרוסופט נותנת .. אני לא מבין מה הקטע האדיוטי הזה.. אני מפרמט תמחשב ואני צריך לאכול תקקע הזה כל פהם מחדש ?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הנוכחי שלי נמחק או הושמד לא יודע... אז תכננתי שלפני שאני מפרמט אני אשמור את הקבצים software sam security default שכולם נמצאים גם הם באותה תיקייה,ואחרי הפירמוט אני אשים אותם בתיקייה הזאת. רציתי לדעת מה יקרה,משום שאת system לא הצלחתי להעתיק(הוא מחוק כמעט 100%),מה יש בו בכלל? האם מה שהתכוונתי לעשות יעבוד,כלומר אני לא אצטרך להתקין תכנות וכו' רק דרייברים?... עזרה דחוף,וצריך תשובה מנוסה...
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש באתר הזה http://www.themexp.org מלאאא הערכות לWINDWOS רקעים והול אבל הבעיה שזה מוריד ובWINRAR כלום לא פועל זה רושם איזה שגיאה הורדתי איזה 200 הורדת רק 2 פעלו זה בעיה של ההורדות שלהם או בעיה במחשב WINRAR שלי?יש עוד אתר כזה שיש לו הרבה ערכות?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
Ok, i got into the msconfig and i saw the "UpReg.exe", what is this service? by the title it has connection to the registry, but the question is if it so important or can i take the V off? Thanks!
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
PAKATNEWS ואינטרנט אקספלור רושם לי כזה דבר C:\DOCUME~1\OHAD\LOCALS~1\Temp\WER2E.tmp.dir00\appcompat.txt חתימת שגיאה MOD NAME:INCFIN~1.DLL OFFSET:00003B7A מה זה אומר עשיתי עדכוני אבטחה רק באתר הזה זה עושה לי תבעיה הזאת
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
יש לי win98se. הדלקתי את מחשב היום ופתאום קיבלתי הודעה בשלב האתחול: the following file is missing or corrupted: c:\windows\himem.sys c:\windows\dblbuff.sys c:\windows\ifhlp.sys type the name of the command interpreter (e.g.,C:\windows/command.com) ניסיתי להעתיק בדוס את הקבצים האלה (לקחתי אותם ממחשב אחר) ולאחר שאתחלתי, שוב קיבלתי את ההודעה. מה עושים במצב הזה? ניסיתי להפעיל עם דיסקט אתחול ואני לא מצליח לצאת ל-WIN. כשאני מוציא את הדיסקט, אני מקבל שוב את ההודעה הזאת.
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ככה יש לי אי מייל בmsn עכשיו אי מייל hotmail.com לא co.il ויש לי בעיות רצניות של שפה אני לא יודע מה זה ואני גם לא מצליח להיכנס לכלום עכשיו ניכנסתי לקידוד כמובן שיניתי לכל הסוגים כלום לא עובד וזה ממש מעצבן הנה תמונה....
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
תאמת זה שאלה שמטרידה לגבי כלל מערכות ההפעלה... השאלה היא: מה בעצם קורה ממתי שאני לוחץ על הכפתור שמעיל את המחשב עד שהוא נדלק... (אפשר לדלג על זה שהוא מחפש את ההתקנים ומוצא את החומרה הקיימת במחשב...) אני מתכוון יותר איך קוראים לקובץ שמעלה את מערכת ההפעלה... ומי מפעיל אותו (ואיך...) או איפה זה שמור...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם עדכון BIOS יכול לגרום לבעיות בהפעלת XP שכבר מותקן על המחשב? קראתי בהרבה מקומות שאין לעשות עדכון BIOS לתקנה קיימת של XP, ואם כן עושים יש לעשות REPAIR להתקנה לפי שהיא עולה. ואם מותקן XP SP2 - אפשר לעשות REPAIR עם דיסק של הXP המקורי?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי את השגיאה הזו במחשב עם WINDOWS 98 SE כאשר המחשב עולה. עברתי על כל הנושאים שהיו כאן והן לא עזרו אז אל תגידו לי לעשות חיפוש... בתודה מראש orlupo
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שכל פעם שאני לוחץ על Caps Lock זה יהיה גם רווח זאת אומרת שהמנורה של הקפס לוק דולקת זה כאילו אני לוחץ על רווח אני לא יודע איך ומישהו אמר לי משהו שקשור לסקריפט אבל אני לא מבין בזה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
על מחשב עם Win XP SP1 יש בעיות חמורות לכתוב עברית רק באספלורר. העיברת הותקנה כמו שצריך על המחשב ב-100 אחוז. הבעיה היא כמו שמותארת בתראד הבא - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=24234.0 לא מצאתי שום זכר לשתי התוכנות המוזכרות וסריקה עם norton ו-adaware לא העלו כלום עצות?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הוא אומר לי שאין לי USB2 (שיש לי ) ואז הוא אומר שהוא יפעל לאט ולא רואים את הHD בכלל......... עכשיו לפני חודש בערך (אז היה לי SP1 ) זה עבד ....... יש קשר!?!? זה די דחוף אז בבקשה תענו..... ואם זה כן קשור איך אני חוזר ל-SP1???
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מישהו יודע במה זה קשור? איך מסדרים? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כבר כמה זמן מופיע לי בTOOL BAR תוכנה נוספת בשם Search assistent. ניסיתי להעיף אותה בכל דרך אפשרית (msconfig, הסרה והוספה של תוכניות הכל) אבל כלום לא עזר בכל פעם שאני מדליק את המחשב זה מתקין לי אותו אוטומטית מישהו יודע איך מסירים את זה לצמיתות. תודה,גל.
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
עשיתי פורמט לארדיסק.. תמיד אני מכניס דיסקט איתחול מתקין לי 98 וממנו מתקין תא'קספי.. כי לא הצלחתי להתקין מדוס תאקספי.. רציתי לדעת איך ומה אני עושה כדי שההתקנה תעבוד לי של האקספי?..מהדוס משהו לשנות בבוט?..איפה מפעילים תקבצים והסבר טוב יתקבל בברכה עשיתי לי דיסק XP-SP2 בלי הבוט של הדיסק..רק עם העידכונים..
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 2000 עם SP4. לאחר מכן התקנתי את ערכת התמיכה בעברית (MUI). אך עדיין ישנם מקרים שבמקום פונטים ואותיות בעברית מופיעים סימני שאלה "?". עברית מוגדרת כשפה נוספת במערכת אך עדיין ישנם בעיות. מישהו מכיר פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
נעלם לי האייקון של סל המיחזור משולחן העבודה ניסתי להחזיר אותו מ: למאפיינים > שולחן עבודה > התאמה אישית של שולחן העבודה אבל הוא לא מופיע גם שם מישהו יודע? תודה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל יותר ויותר ועד עכשיו לא מצאתי פתרון בשום מקום. אוקיי. הבעיה היא כזו: במהלך גלישה באינטרנט החל הNORTON ANTIVIRUS לצפצף ולהתריע על וירוסים. מייד כיביתי הכל הפעלתי ב SAFE MODE וסרקתי. NORTON מצא 67 קבצים נגועים אבל לא וירוסים! הוא קרא להם ADAWARE משהו... הנה לינק שהוא נתן לאחד מהם: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/cgi-bin/virauto.cgi?vid=31118 30 הוא מחק ו 37 עשה EXCLUDE, ואין לי מושג מה זה אומר. אבל לאחר אתחול בכניסה לדפדפן הוא מציג מין דף שהוא לא דף הבית והכותרת ב ADDRESS היא ABOUT:BLANC. כל ניסיון להחזיר את דף הבית לקדמותו עלה בתוהו. ניתן לדפדף בכל אתר, רק לא להכנס לMAIL של HOTMAIL. למזלי יש לי 2 מערכות הפעלה ובשנייה הוא עולה ללא בעיה. כאמו…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי! מישהו יודע האים וכיצד ניתן לשנות את מנוע החיפוש הדפולטי של האקספלורר למשהו אחר (וואלה, סטארט או גוגל למשל)?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מאז ששיחקתי בזה והתקתני את הshockwave ועוד איזה משו אז יש ל כל הזמן iexplorer.exe פתוח ויענו זה לא חלון של הדפדפן שנפתח אלה סתם הקובץ מופעל בלי שום סיבה וכל פעם שאני סוגר אותו הוא נפתח מחדששש וסרקתי עם שתי סוגי אנטי וירוס adawar וspybot וגם בדקתי בmsconfig והואל א נמצא ושום דבר לא עזר!! מישהו יודע מה לעשות לעוד מישהו זה קרה? איפלו העפתי את השוק ווב הזה!! תודה
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אוףף איזה מעצבן זה יש לי מקורי והוא מתפקד כאילו לא מותקן ה דרייבר של הכרטיס מסך החלונות עוברים לאט כזה איזה מעצבן זה ב פרופשונל זה לא ככה מה הבעיה משהו יכול לעזור לי ?
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי מחשב חדש עם WinXP, ניסיתי להתקין את המצלמה שלי (sony DSC-T1) כשהיא הייתה מחוברת בעזרת USB למחשב מסתבר שהיה כתוב שזה עלול לגרום לתקה אם מתקינים תוך כדי שהמצלמה מחוברת. עכשיו כל פעם שאני מנסה לחבר את המצלמה המחשב מודיע לי שהייתה תקלה בהתקנה והמצלמה לא תפעל כראוי. התוכנות לא מגיבות אליה. ניסיתי כבר עשרות פעם להסיר את המצלמה ואת הדרייברים ולהתקין מחדש ודבר לא עזר. היו כמה פעמים שמנהל ההתקנים פעל או אשף הוספת חומרה פעל שכן הצלחתי לבצע העברת נתונים אך פרט לזה אני אבוד. אני מודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-