עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. טוב, אחרי שהתקנתי WIN XP PRO ואת כל התוכנות (office , drivers, etc..) החלטתי לגבות את המחשב באמצעות norton ghost , ברגע שהתוכנה החלה לפעול ועשתה רסטרט כדי לגבות את המחשב התוכנה עלתה אך לא הגיבה , ועכשיו המחשב עולה ישר לתוכנה , איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו? שהמחשב יעלה את הXP ? תודה?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by dj_horse,

הייתה לי בעיה עם התקן הקול,עשיתי שיחזור מערכת והוא כתב לי שהפעולה ניכשלה. אחרי שעשיתי ביטול שיחזור ונאמר לי שהפעולה הצליחה,הצלחתי לשמוע עם הרמקולים,דבר שלא עבד קודם. רציתי לדעת אם שיחזור המערכת מומלץ ואם כדאי לעשות את זה,ולמה כתוב לי ששיחזור המערכת בוטל,אם ביטלתי אותו רק פעם אחת?

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  3. Started by erjerjerj,

יש לי מחיצה שמכילה 15.6GB ויש בה 2GB פנויים, אני רוצה להגביל את השימוש במחיצה עד למצב של 1GB פנוי (כלומר שיהיה מותר להשתמש רק ב 14.6GB) ניסיתי לקבוע את גבול השימוש ל 14.6GB כתור אדמין, אבל כאשר נכנסתי כמשתמש ראיתי שגודל המחיצה הוא 14.6GB ושיש לי 2GB פנויים. כלומר המשתמש שאמור להיות מוגבל ל 14.6GB יכול בפועל להשתמש ב 2GB נוספים ובעצם לעבור על ההגבלה. איך ניתן לגרום לכך שכאשר אני ייכנס למשתמש אני יראה רק 1GB פנוי, כלומר, כיצד ניתן להעלים מקום מההרדיסק עבור משתמש מסויים? מדובר ב win2k pro תודה מראש לעוזרים, ערן

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by ag80,

היי, אני מעוניין בסנכרון מידע בין שני שרתיים בין 2 תקיות, אני מעוניין להעתיק רק את השינויים בלבד של התקייה USER משרת א ל תקייה USER של שרת ב, אני מעוניין רק בכיוון אחד מ א- ל ב. מה שכבר בצעתי זה העתקה של כל תוכן התקייה של שרת א לשרת ב ,באמצעות פעולת העתקה רגילה דרך וינדוס. לצורך העניין אני רוצה להשתמש בסקריפט הפשוט הזה: @ECHO OFF SETLOCAL SET _source="E:\user" SET _dest="\\backup-02\E\user\" SET _what=/COPYALL /B /SEC /MIR /XJ SET _options=/R:0 /W:0 /LOG:MyLogfile1.txt /NFL /NDL ROBOCOPY %_source% %_dest% %_what% %_options% האם זה יעתיק לי רק את השינויים ,ולא יבצע העתקה מחודשת , כי מה שאני רוצה זה רק את השינויים בלבד לפי TIMESTAPE תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by Satlan,

שלום, שיחקתי קצת עם sysprep על תחנה וירטואלית ואשמח אם מישהו יסביר לי מה בעצם קורה אחרי שאני מריץ את הפקודה עם generalize. חשבתי תחילה כי ביצוע של זה יגרום למחשב לעשות לו סוג של factory reset, ימחוק את כל היוזרים ולא ישאיר אחריו כלום כדי לעשות אח"כ WIM בצורה נקייה. אך כשעשיתי את הפקודה והעלתי את המחשב לאחר מכן בריסטרט, ראיתי שהיוזר שהתקנתי על המחשב בפעם הראשונה נשאר, כנ"ל הקבצים שלו. אז.. מה אני מפספס פה? איך הייתי אמור להכין את המחשב יעד שלי לביצוע של sysprep? תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. היה לי לוח כיבוי .. והוא השתנה מעצמו היה לי ככה.. אדום: כיבוי צהוב: המתנה :ירוק: הפעלה מחדש.. ועכשיו השתנה לי לכזה.. איך אני מחזיר את זה לקדמותו !! וגם השתנה לי הכניסה למחשב הוא מבקש שם משתמש וסיסמה ולא הגדרתי סיסמה בכלל אני עושה OK והוא נכנס בלי סיסמה וזה גם הלוח של הסיסמה הוא גם שונה זה לא כמו הכחול הזה כמו בחשבונות משתמשים הוא בסגנון ישן כזה מה אני עושה תעזרו לי !!

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by omers1,

אהלן, אני מתקשה לחבר 2 מחשבים לאותה קבוצת רשת לצורך שיתוף מדפסת המצב הוא כזה: מחשב אחד שולחני windows 7 מחובר בכבל לראוטר מחשב נייד windows 7 מחובר ב wireless לאותו הראוטר למרות ששני המחשבים מחוברים לאותה הרשת אני לא רואה את המחשב השני בלשונית network בתיקיות (תמונה מצורת) וכאשר אני יוצר homegroup במחשב אחד ובא להחבר ל homegroup במחשב השני, בשני רשום שאין homegroup ברשת ושואל שוב אם אני רוצה ליצור אחת 2 המחשבים מחוברים בוודאות לאותו ראוטר אשמח לקבל עזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]

8. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי רשת מחשבים בבית עם שני מחשבי חלונות 7 הרשת עובדת במצב WORKGROUP כאשר אני עושה שיתוף לספרייה עבור EVERYONE הכל בסדר במחשב ראשון ניסיתי להוסיף יוזר ספציפי של המחשב השני במקום EVERYONE אומנם נכון קיבלתי שם משתמש וסיסמא אך לא מצליח להכנס לשיתוף בקיצור רק במצב EVERYONE הכל עובד תקין אנא עזרתכם איך אני משתף ספרייה עם יוזר ספציפי מבלי להשתמש ב-EVERYONE תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי חבר'ה, יש לי 2 מחשבים - אחד שולחני ואחד נייד. על שניהם מותקן Windows 7. איך אני יכול לשתף קבצים כך שברגע שהנייד מתחבר דרך WIFI לראוטר הוא יכול לראות את הקבצים שעל המחשב השולחני (שאליו כמובן הראוטר מחובר פיזית) ? אשמח לעזרה... תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני רוצה לפרמט, וכבעל אינטרנט איטי (56K), אני רוצה לדעת אם אפשר לשמור את כל ההורדות שהורדתי מ Windows Update (לצרוב אותם על דיסק ואח"כ להתקינם), זה פשוט מעצבן להוריד את הכול מחדש. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by גואר,

ישנו איזה אתר שדרכו אפשר לשמוע איזה מנגינות ואי אפשר לשמור את המנגינות בשם במחשב. (אני מקבל הדעת שגיאה) מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  12. Started by Yossi_Melamed,

הראשונה - אתר הבית שלי כל הזמן משתנה ל http://www.0websearch.com/ בסריקה שאני מריץ בAd aware 6 , יש 8 קבצים שמתקשרים לאתר הזה..משהו coolwebsearch..עכשיו, אני מוחק אותם כל הזמן, והם כל הזמן חוזרים. וירוס - גם לא (בדקתי). הם מופיעים בreg תחת explorer בkeywords ו titles נו, האתרים של אחי... :aktion031: מה אני עושה? איך אני מסיר את הקבצים האלה סופית? הם לא נמחקים משום מקום ! ובעיה נוספת - בשורת המשימות - העברית מתחלפת. במקום לכתוב תפוז זה כותב זופת. ניסיתי לשחק עם הגדרות שפה, פונטים וכו' - לא מצליח. אתם יודעים איפה הפיתרון? תודה מראש לכל מי שמגיב ועוזר!

13. Started by kong5,

לפני כמה ימים סידרו לי תמחשב.. ואני לא מצליח לכתוב בעיברית באתרים ובפורמים ובכלל באינטרנט חוץ מהאיסיקיו.. הורדתי גם דפדפן אחר והבעיה נשארה..(חשבתי שזאת הבעיה).. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  14. שלום, מותקנת אצלי במחשב מערכת הפעלה windows vista ultimate באנגלית. ישנו דבר שנורא מפריע לי - תמיד ההארד דיסק "עובד" ונמצא בפעולה ויש לי הרגשה שתמיד משהו פועל ברקע, גם כשלא פתוחה אצלי שום תוכנה או דפדפן. לפי דעתי זה משהו שפועל תמיד ברקע בגלל תזמון מראש של משימות (schedule tasks). למישהו יש אולי מושג איך אני מבטל משימות כאלו שהוגדרו מראש והאם זה בטוח? (אני מצד שני לא רוצה להגיע למצב שביטלתי משהו בטעות). תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  15. שלום לכולם ! אני מנסה לפרמט את המחשב שלי אז אני מעלה את המחשב דרך boot from cd ונותן למחשב לעלות כמו תמיד מחכה שיגיע לתפריט של בחירת הכונן להתקנה וכולי כמו שעשיתי כבר מיליון פעמים ! אלא שלפני שהמחשב מגיע למסך המוכר עוד בהתחלה שהוא מריץ את האתחול שלו הוא נותן הודעת שגיאה "ultra.sys is correpted " ואז המחשב מבטל את ה setup ומאתחל את עצמו וכך שוב ושוב עשרות פעמים אולי מישהו יכול לעזור לי בבקשה ????? תודה מראש אילן.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית! אתמול קרס לי ההארדיסק (SATA 120GB) במחשב ואני חייב לשחזר את הנתונים שעליו. בנוסף להארדיסק הזה יש לי רק עוד הארדיסק USB חיצוני, וחשבתי לעצמי שאני אתקין את הוינדוז על ההארדיסק החיצוני ואז על ההארדיסק החיצוני הזה אני אתקין תוכנה לשיחזור נתונים ואני אשחזר את החומר הרגיש שאני חייב לשחזר מההארדיסק SATA שקרס לי אתמול. אבל כשהתחלתי להתקין את הוינדוז אז הוא זיהה את הההארדיסק החיצוני USB אבל הוא אמר לי שהוא לא מוכן להתקין עליו את הוינדוז. האם זה אפשרי להתקין וינדוז XP על כונן USB חיצוני?? האם יש דרך פשוטה ונוחה יותר לשחזר את הההארדיסק SATA שקרס?? אני מודה מראש לכל מי שינסה ויעזור לי כי אני ממש אובד עיצות וממש נכנס פה לדיכאון אם ילך לי כל הפרוי…

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by hararim,

בסוף ההתקנה של SP1 לויסטה המחשב רשם לי שההתקנה נכשלה ואז כשהפעיל את עצמו מחדש נתן לי מסך שחור עם הודעת שגיאה 0x0000098. לא יכול יותר עם הויסטה הזה. מה עושים?

18. היי , יש לי לוח אם GA-H170-D3H gigabyte אתמול יחד עם עדכון דרייברים כללי עשיתי עדכון גרסה לBIOS דרך התוכנה של APPCENTER , הדגם הנכון נבחר אוטומטית לחצתי NEXT הכל עבר חלק , ואז הוא רשם שיבוצע אתחול אוטומטי תוך 10 שניות ומאז המחשב מת . לא נדלק אפילו ! למרות שאני רואה שיש מתח , היינו המנורות מאחורה דולקות . מה לעזאזל זה יכול להיות ואיך אפשר לפתור את זה? חייב עזרה ...תודה!

19. אנשים תראו האח הממש אבל ממש חכם שלי שהוא הגאון מווילמה ממש טמבל קיצר הוא דפק פה משהו ולקחתי ממנו תמחשב באתי לגלוש באינטרנט אז לחצתי על "התחל" הלחצן הזה בשורת משימות וזה לא נפתח לי ניסיתי ריסרט גם לא מה לעשות? עזרה!!!!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Lioriii,

יש לי מחשב P3 866 MHZ ואני צריך להתקין עליו WIN98 ועשיתי עידכון לביוס היום בגלל שכל פעם שהייתי מכניס דיסקט של איתחול WINDOWS הייתי מקבל הודעה של BOOTSECTORE WRITE VIRUS!!!CONTINUE ?Y/N? וכמובן שעשיתי CLEAR CMOS! ואני יודע למה הוא נותן לי את ההודעה הזו -זה בגלל שסימנתי לו בביוס את האפשרות VIRUS PROTECCTION ! אז השאלה שלי היא כזו האם אני יכול להתקין את ה-WIN98 בלי שום דאגות או שמה יש לי וירוס ב-BOOT SECTOR! ואיך אפשר לנקות וירוס שנמצא בבוט סקטור האם ישנה איזו פקודה שעושים בדוס??? עזרה דחוף!!!

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  21. שלום לכם, לפני כמה חודשים קניתי מחשב עם שני סטיקים של ג'יגה כל אחד,ועכשיו החלטתי להתחדש ולקנות עוד שני סטיקים של ג'יגה... בקיצור,קניתי שני סטיקים של OCZ xtc platinum 800 mhz,הכנסתי אותם כמו שצריך(דואל סלוטים),אבל הבעיה היא שווינדוז מזהה לי רק 3 ג'יגה מתוכן. לעומת זאת EVEREST וCPU-Z מזהים את כל ה4 ג'יגה...אז אני לא יודע מה לחשוב-הבעיה היא בזכרונות,או בווינדוז? יכול להיות שזה בגלל שהתזמונים שלהם שונים?(4-4-4-12 בזכרונות הראשונים,לעומת 3-4-4-10 בOCZ),ואם כן,איך לשנות את זה? תודה מראש,מקווה לקבל תשובה במהרה...

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  22. Started by urich,

המחשב נידלק מערכת ההפעלה (me) עולה ואז קופץ מסך (windows socket error: (10048 'on API 'bind מסך על גבי מסך עם אותה ההועדעה במשך כחצי שעה אפילו שלוחצים על כולםok זה לא עוזר הבעיה חמורה ומשגעת את המוח.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. אז ככה אתמול התקנתי ת'משחק קרייסיס ועכשיו פתאום בלי קשר למשחק מתי שאני מדליק ת'מחשב בפעם הראשונה הוא עולה לי אבל מגיע לחשבון משתמש ואז אני צריך ללחוץ עליו ואז זה נכנס לי לוינדוס עצמו ואני לא רוצה את זה!! לפני שהתקנתי זה נכנס לי ישר לוינדוס מה עושים איך מבטלים את זה איזה באסה בריבוע :s05:

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  24. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס אקספי עברית צרוב שברשותי. אודה מאוד למי שיוכל לפרט לי את השלבים שעלי לעשות על מנת לעשות זאת. תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  25. שלום רב, יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום במחשב נייד עכשיו יש בו סיסמה כדי לפתוח את המחשב את הסיסמה אני זוכר ואני רושם אותה אבל המחשב אומר שזו לא הסיסמה מה אני יכול לעשות על מנת לפתוח את המחשב חייב עזרה דחוף. נ.ב. הסיסמה באנגלית אך ניסיתי לשנות את השפה כל פעם של זה מראה לי את ההודעה שזו לא הסיסמה וזה לא עוזר. אין לי גיבוי על גבי דיסק און קי תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.