עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nushag,

שלום לכולם נוצרה אצלי בעיה במחשב יום בהיר אחד, קודם כל אומר שהמחשב מעודכן עד הגג גם ב win וגם בנורטון וגם כל הדרייברים למחשב,כרטיס מסך וכו'. זה נוגע לצפיה בסרטים, כל פעם שאני רוצה לראות סרט במחשב לא משנה באיזה פורמט - אני מקבל מסך כחול!! מוסיקה אין בעיה לשמוע הכל עובד מצויין , רק סרטים אי אפשר לראות - לא עזר לי שהתקנתי נגנים אחרים (winamp,bsplayer ) עכשיו אם אני מוריד את כל הדרייברים של לוח האם וכרטיס המסך - הסרט רץ רק ללא תמונה - צריך קודק - התקנתי קודק : קיבלתי מסך כחול!! מה עושים ? בהודעה של המסך כתוב שיש לי בעיית זיכרון : irql not less or equal stop:0x0000007f (0x00000000 לא ברור לי איך להעתיק את המסך. רק אומר שכבר פירמטתי את המחשב, פירקתי את הזיכרונות (256X2) ניקית…

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by pssheba,

אני מבקש להתקין על פלטפורמת win2000 שרת apache. מהיכן אפשר להוריד שרת לווינדוס ? מצאתי ברשת חבילות התקנה ל "לינוקס" אך כאמור אני מחפש עבור "חלונות".

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  3. פעם פתחת נושא על שינוי גדול החלון של האינטרנט אקספלורר ונתנו לי תשובה שצריך לשנות תערך הבא ל0 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Window_Placement"="0" זה לאינטרנט אקספלורר ...עכשיו נאי שואל אם יש דבר דומה לתקיות המחשב !

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by THX,

אני עובד עם XP ויש לי כרטיס קול של creative blaster live כל פעם שאני מגדיל חלון לפעמים או שאני עובר בין לינקים באתרים או סתם סוגר חלון כל שיר שאני שומע ברקע במדיה פלייר הסאונד נקטע לשנייה, מישהו נתקל בזה?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  5. Started by PhoenixBoy,

יש לי בעיה שאם אני לא נוגע במחשב כמה דקות הוא עושה log out ואני לא רוצה שזה יקרה איך מבטלים את זה? ועוד משהו.. כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס לי לחלון הwelcome ומראה לי את היוזר והוא רוצה שאני אלחץ עליו כדי להכנס והוא לא נכנס אוטומטית. איך אפשר לסדר את זה? (יש לי רק משתמש אחד במחשב...)

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי את את rsvp.exe עכשיו אני כול הזמן סוגר ותו והוא חוזר לי עישתי חיפוש בגוגל ומצאתי שהוא Backdoor מה לעשות איך להעיף אותו ניסתי להשתמש בתוכנה Tauscan 1.6 ששמעיפה כאלה דבריםם

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by blackbimer,

אממ לאחרונה המחשב שלי התחיל לעבוד קצת ביותר איטיות ממה שהתרגלתי אליו בלי קשר לפרמוט. רציתי לדדעת איפה אני יכול לראות את עניין המשאבים ואת כמות הכוח והזכרון אם אפשר ככה להגדיר את זה שיש למחשב בכל רגע נתון וגם מזה כל הדברים שרצים לי ברקע של המחשב שאני לוחץ קונ' אלט דל יש שם מלא דברים שאין לי מושג מהם אפשר לכבות אותם? לציין שיש לי אקס פי הום אדישיון 1.8 512 מגה תודה וחג שמח..

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by surfface,

אז כהה יש לי שתי מחשבים אחד עם XP מחובר לאינטנרט ומעודכן והמחשב השני WIN 98 בלי אינטנרט (הוא חלש מידי לXP) הייתי רוצה להוריד קובץ עדכון בשבילו דרך מחשב הXP לצרוב ולהתקין ב98 האם זה אפשרי ואייך אני עושה את זה

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  9. ראיתי שם כמה קבצים של משחקים שהיו לי פעם והסרתי אותם...

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  10. שלום לכם צרבתי כרגע דיסק שבא מתוך קובץ ISO הדיסק נצרב בצורה של 8 תווים - כלומר שכל הקבצים והתיקיות הם בתווים גדולים וחלקם (אלו שהיה להם שם ארוך) עם 1~ בסופם, מה שגורם לדיסק להיראות מכוער ומה שגורם לי לא להבין מה זה כל דבר בדיסק. ראוי לציין כי כשפתחתי את קובץ ה-ISO עם ISO BUSTER גם שם ראיתי הכל במבנה של 8 תווים אך כשפתחתי עם WINISO הכל היה בסדר וראיתי את כל הקבצים והתיקיות בשמותיהם המקוריים בצורה יפה ותקינה. כיוון שכבר מחקתי את ה-ISO ונותר רק הדיסק הצרוב בצורה של 8 תווים, רציתי לדעת האם אפשרי הדבר לראות איכשהו את שמות הקבצים במבנה המקורי שלהם (בצורה שליותר מ-8 תווים כדי שהכל יהיה ברור ואבין מה זה כל קובץ). תודה רבה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  11. היי לכולם , יש לי nod32 אנטיוירוס ווהוא רושם לי על שני קבצים בלתי נראים שנמצאים בC שהם "חסומים" או file blocked .error opening השמות של הקבצים הם : hiberfil.sys ן pagefile.sys הקובץ הראשון שוקל 261 מגה והשני 393 מגה. יכולתי לראות את הקבצים האלה רק אחרי ששיניתי את ההגדרות בווינדוס שיכולו לראות קבצים בלתי נראים של המערכת או משהו כזה. בכל מקרה לחבר שלי זה לא עושה את הבעיה הזאת ויש לו את אותו אנטיוירוס ואת אותה מערכת הפעלה + SP2. זה נראה לי ממש חשוד , מה אתם אומרים ,? חשבתי למחוק תקבצים

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by liav12,

שמתי לב שהמחשב פתאום מתחיל להיות כבד, ואז שבדקתי ב task ראיתי ש 54 מגה זיכרון מתוך 512 פנוי, ושהזון אלארם לוקח לי כ 150 מגה, אימיול עוד 130, והמעבד על 70 אחוז עבודה בגלל איזה קובץ בשם lvhisvc.exe. אני מסיים את העבודה של הקובץ הזה והוא לא רוצה להעלם הוא רק מפסיק את הפעולה שלו והמעבד חוזר למצב הנורמלי, אבל שאני מדליק את המחשב שוב פעם זה קורה ונורטון הזה לא מוצא כלום. בסופו של דבר אני נשאר עם 40-50 זירון פנוי ולא יודע מה לעשות, בבקשה עזרה תודה

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  13. נמחק לי קובץ system. ניסיתי להעביר ת'הארד דיסק שלי כסלייב למחשב אחר,הצלחתי להעביר רק חלק מן הקבצים. יש לי קבצים שם הנמצאים בתיקייה my documents ובגלל שאני נכנס להתקנה אחרת של הווינדוס הוא לא נותן לי גישה אליהם. היו לי כמה רעיונות: 1.לעשות leave files intact אבל נראה לי שהוא בכל זאת ימחק את הmy documents שם וחוץ מזה שאני לא יושע מה הוא משאיר ומה לא. 2.לקבל מכם איזו פקודה שיודעת להעתיק תיקיות(בדוס).(+איך נכנסים לתיקייה ששמה יותר מ5 תווים) 3.אולי יש איזו תכנה שעולה בבוט דרכה עושים דברים כאלה(אם אני לא טועה בdisc wizard שיש לי יש משהו כמו copy disks לא זוכר...)הבעייה היא שאין לי כונן דיסקטים עד שמישהו בפורום תמיכה טכנית ירגע ויעזור לי... תודה מראש אולי לנסות את הריפייר של ווי…

14. Started by __MIKO__,

פתאום הופיע לי הסמן של הווינדוס אפדייט בטסק באר. הוא כרגע תקוע כבר כמה ימים במצב של downloading updates 0% . לא מוריד ולא נעלייים. איך אני מבטל את הפעולה הזו שלו או איך אני גורם לו שיסיים להוריד כבר?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  15. Started by BedBoy,

תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  16. הנה הלינק המסביר ולא הבנתי תקטע שלהם http://www.microsoft.com/security/bulletins/200409_jpeg_tool.mspx

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  17. It is dangerous to turn him off while not in the internet, cause he just "taking" memory. So what do you say? Thanks! Shana Tova!

• 9 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

The comp got kind of slow, espically after the installtiobn of the SP2, anyway it freez for about 20 sec at win startup, and the programs gots also slower than they were before. My MSCONFIG is allmost clear, i check for spy files every weak (AD-AWARE), and i clean temp, internet files etc. What can be the problem? Thanks!

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  19. Started by omerha,

התחילה לי תקלה מעצבנת יש לי תיקיית שיתוף קבצים שאליה יורדים כל הקבצים וברגע שהם יורדים כאני מסמן אליהם אני מקבל EROR של ה EXPLORER כשלמעשה אין שום תקלה אני מריף את הסרטים והכל עובד תקין . רק שאני מסמן אליהם ה EXPLORER נסגר . אשמח לקבל פתרון . ובכל אופן שנה טובה לכולם

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by Yossi_Melamed,

הראשונה - אתר הבית שלי כל הזמן משתנה ל http://www.0websearch.com/ בסריקה שאני מריץ בAd aware 6 , יש 8 קבצים שמתקשרים לאתר הזה..משהו coolwebsearch..עכשיו, אני מוחק אותם כל הזמן, והם כל הזמן חוזרים. וירוס - גם לא (בדקתי). הם מופיעים בreg תחת explorer בkeywords ו titles נו, האתרים של אחי... :aktion031: מה אני עושה? איך אני מסיר את הקבצים האלה סופית? הם לא נמחקים משום מקום ! ובעיה נוספת - בשורת המשימות - העברית מתחלפת. במקום לכתוב תפוז זה כותב זופת. ניסיתי לשחק עם הגדרות שפה, פונטים וכו' - לא מצליח. אתם יודעים איפה הפיתרון? תודה מראש לכל מי שמגיב ועוזר!

21. ועזבו את זה שכל קישור שאני לוחץ עליו החלון לא נפתח בגודל מקסימום על כל המסך, קישורים שאמורים לפתוח חלונות בגודל מסוים שהוא יותר גדול מגודל רגיל - נפתחים בגודל ממוצע ומסוים מאוד. הפקודות שנמצאות בדף האינטרנט שאמורות לשלוט על גודל הדף הנפתח לא עובדות. וזה בעיקר מפריע בכניסה לצ'אטים מתקדמים כמו של נענע ותפוז - הכניסה כן מתבצעת אבל איאפשר לראות את כל הדף כולל שורת ההתכתבות ככה שאיאפשר להשתמש בצ'אטים אלה כלל. האם ישנה דרך לפתור את הבעיה ? או שעכשיו כל מתכנתי הצ'אטים צריכים לשנות את הצ'אט שיתאים לSP2 ? ואיך מגדירים את חלון אינטרנט אקספלורר שיפתח תמיד בגודל מקסימום ?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  22. Started by shalabi,

שלום רב, כשאני מפעיל את המחשב,אני מקבל במסך הפתיחה בחירה של משתמש או אדמין,וכאשר אני לוחץ על אחד מהם,הוינדוס מתחיל לטעון אתההגדרות ואז מייד מתנתק,וחוזר לתפריט בחירת משתמש. ניסיתי להיכנס למצב בטוח ,אבל אני מקבל אותה תוצאה. ניסיתי לחזור LAST GOOD CONFIGRATION ללא תוצאה. תודה.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by hck,

היי על המחשב של אח שלי השתלט איזה spyware בשם WToolsS.exe ואי אפשר להסיר אותו כי הוא בשימוש של המערכת. אני רוצה להסיר אותו במצב של דוס, ואני פשוט לא זוכר איך לרשום בדוס את שם התיקייה:Program Files ! אני זוכר משהו כזה ~ וגם מקס' 11 תווים... מישהו יכול לעזור לי עים זה?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by gadits,

איזה מערכת הפעלה הכי כדאי להתקין על ה amd 64 bit xp pro xp 64 bit תודה !

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  25. לא משנה איזה תקיה אני פותח זה פותח לי את הנגן WINAMP זה קרה :-\ אחרי שראיתי כאן משהו פתח הודעה על איך לשנות סקין לתיקיה ואני לא יודע מה עשיתי!! איך לסדר את זה? :'( :'(

• 7 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים