עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by darkman,

אז ככה שנים השתמשתי ב 2K עכשיו איך אני מעביר את כל הTOOLBAR ל סטייל 2000? ובהגדרות של החייגן מה אני צריך להגדיר(האם הגדרתי נכון והאם צריך שיהיה את כל ה "V" מוצורפות תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  2. בעיקר בכונן D, כשאני לוחץ מקש ימני על תיקיה מופיע הודעת שגיאה Windows Explorer נתקל בבעיה ועליו להיסגר. מה שמוזר זה שלא תמיד אבל לרוב ולפעמים גם בכונן C. במידע נוסף אני מקבל AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.2180 ModName: shell32.dll ModVer: 6.0.2900.2180 Offset: 0005e9ec נראה לי בעיה באיזה DLL חסר ? יש למשהו פתרון לבעיה ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by fffSSS,

מתיי יוצא SP2 בעברית ?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by overload,

הפעלתי את המחשב ופתאום הוא לא פועל טוב! אין אינטרנט, אין אנטי ווירוס אין שיחזור מערכת (אפילוהחלון לא נפתח) יש מלא דברים שלא פועלים! (אפילו ההתחל > כל התוכניות. לא נפתח) מצד שני יש גם דברים שכן פועלים כרגיל- אני יכל להסתובב בתיקיות להעביר קבצים (עשיתי כמה גיבויים גם) אפש לשחק במשחקים אפשר לשמוע מוזיקה לראות סרטים. בקיצור המחשב פועל טוב אבל הוא לא פועל. ניסיתי להפעיל בSAFE MODE וזה לא עזר לי (גם אין שיחזור מערכת). ניסיתי את כל האפשרויות שיש להפעיל את המערכת (כשלוחצים F8 לפני שהיא עולה)- כלום לא עזר. אני משתמש עכשיו בנייד של אח שלי. יש לי דיסק של WIN XP SP1 אז אני חושב לעשות פירמוט למערכת אבל אני לא יודע איך- פה אתם נכנסים ... ד"א גם האנטי ווירוס אומר שיש בעיות…

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  5. תודה רבה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by Red-AnGel,

שלום ברשותי WINXP עם SP2 (מקורי) לאחרונה בזמן שאני לא נוגע במחשב לכמה שעות, המחשב נתקע ולא מגיב, העכבר לא עובד, הכפתורים של המקלדת לא עובדים (כולל המנורות), כלום לא מגיב ועלי לעשות ריסטרט על מנת לעבוד עם המחשב. (בזמן האחרון זה קורה לי גם אחרי מספר דקות שהמחשב לא בשימוש) אני חושב שהבעיה התחילה אחרי התקנת SP2, לפני זה לא היו בעיות, ולא התקנתי שום תוכנה ככה שלא נראה לי שזה איזה תוכנה כלשהי.... האם מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני יוכל לתקן אותה? האם למישהו זה קרה? ממש נמאס לי כבר מזה תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by Dan4,

ברור שאבטחה ומה עם כל הדריוורים,מתקינים אותם בזמן ההתקנה של חלונות?או שאחרי?(נגיד שזה מחשב חדש לגמריי שרק עכשיו הרכבתי אותו)

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by The UnKnown,

I made a format yesterday, and i want to install SP2, can someone give me a direct link to the download ? BTW, it requires SP1? And what is the good way to install SP2, by the Windows Update or downloading and a manual installation? Thanks!

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by gabig12,

לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את ההודעה שלי אז החלטתי שכאן כי זה לא ממש בעיה במשחק. בקיצור אני משחק FAR CRY ועברתי כבר הרבה שלבים ורק לאחרונה כשאני משחק אחרי חצי שעה הוא יוצא מהמשחק (לא ממש יוצא אבל יוצא לשולחן עבודה אבל הוא לא סוגר את המשחק) אפשר אחרי זה להיכנס למשחק באותו מקום אבל המשחק ממשיך והורגים אותי.דרך אגב זה לא קורה רק במשחק הזה גם שאני רואה סרט פתאום הוא קופץ לשלחן עבודה. בדקתי וירוסים אין לי בדקתי תוכנות ריגול אין לי מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  10. טוב אז ככה התקנתי Windows Media Player 10 ולאחר מכן הורדתי איזה חבילת מקודדים ACE Codec Pack Pro 5.7 or something וזה התקין לי Windows Media Player Classic בנוסף למקודדים אז החלטתי למחוק הכל וכך עשיתי אבל מאז אני לא יכול לראות שום סרט... יש הצעות ?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  11. Started by shimon23,

יש לי את מערכת ההפעלה win xp sp2 ובזמן האחרון (אני לא זוכר אם מאז התקנת ה sp2 או קודם), כשאני מנסה להיכנס לדפי אינטרנט מסוימים מופיע לי מסך לבן - בדקתי את האתרים האלה במחשב אחר והם תקינים לחלוטין. ניסיתי לכבות את ה pop up blocker המובנה וזה עדיין לא עזר, מישהו מכיר את הבעיה הזאת או את פתרונה?

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  12. שלום רב, יש לי בעיה במחשב יש לי ווינדוס אקס פי פרו בעיברית, וכשאני רוצה לכבות אותו הוא נשאר תקוע על המצב של שומר ההגדרות שיש בתהליך הכיבוי בסוף. אולי למישהו יש רעיון או ידוע מדוע זה קורה? חשוב לציין שכל פעם אני מחכה זמן רב וכאשר זה לא עובד אני מכבה לבד.מדוע זה? תודה מראש לכל העוזרים....

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by Shacham,

יש לי WINXP PRO (יש לי את הבעיה גם ב SP1 וגם ב SP2 והיא נשארה אחרי כמה פירמוטים שלא קשורים לזה). ההגדרות של ההסתרת אייקונים ב TRAY (תמונה מצורפת) משתנות לבד. למשל האנטי-וירוס משתנה מ Always hide ל Hide when inactive והאייסיקיו משתנה מ Always show ל Hide when inactive. איך מסדר את זה ואיך אני מוחק דברים מהרשימה של ה PAST ITEMS? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by Electric Boom,

הוספתי היום כונן סלייב,חיברתי ככה לוח-מאסטר סלייב כבל אחד ולוח-צורב-די וי די כבל שני. הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס לכונן די וי די והוא לא שאל אותי press any key to boot from cd... אבל בצורב כן זאת בעייה ראשונה למה זה קורה?(ממקודם הוא עלה משניהם,אם אותן הגדרות ביוס כמו עכשיו). בעייה שנייה היא שכאשר אני נכנס להתקנה של win 2k או XP אני מקבל \i386\ntkrnlmp.exe is invalid error code 7 (הסלאש האחרון הוא בהתחלה). הרצתי חיפוש במייקרוסופט,לא מצאתי ת'תשובה. מישהו יכול לעזור לי?? ד"א אני יודה אם תוכלו לעזור לי גם בלמה אין לי כונן דיסקטים כשהכבל והכונן בסדר...//העתקתי את זה מתמיכה כנית לא קשור... אל תסדרו חוטים זה מוביל לאין ספור בעיות!!!

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

אהלן....... פעם אחרונה שהשתמשתי במחשב - יום רביעי פתאום האקספלורר של הווינדוס וגם של האינטרנט נפתח לרגע ואז נסגר לבד... מתי שאני מנסה לפתוח את המחשב שלי זה נפתח לשבריר שניה נסגר וגם לכמה שניות נעלם הסרגל הזה למטה של הווינדוס...... עכשיו אני משתמש בפיירפוקס.... מה יכולה להיות הבעיה? וירוס? בבקשה אל תגידו לי שיש צורך לפרמט...... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by bd,

אני משאיר תמחשב דולק.. ואני מריץ עליו כמה דברים והוא נהיה טיפה עמוס.. והולך.. שאני חוזר פתאום אני רואה שהמחשב התכבה מעצמו.. וכל פעם אחריי הדלקה רשום לי הודעה שגיאה חמורה במערכת וכו..! שלח דוח שגיאות תראהת שגיאות .. פעם זה לא היה קורה לי..עשיתי הצג שגיאות זה הוביל אותי לקובץ שיש ב TEMP מחקתי אותו אני מקווה שזה יעזור.. המחשב פתאום נתקע ועושה ריסט כמו התקף לב כזה דום לב לכמה שניות ועושה ריסט ..רק שהוא בעומס.. ופעם זה לא היה קורה לי זה רק השבוע|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 איך פותרים אתזה????

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  17. אין לי ווינ מותקן... xcopy שווה לת^ת,היא לא מוכרת. צריך אחת(או יותר) שמניסיון עובדות... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by PhoenixBoy,

פירמטתי את המחשב והתקנתי XP Pro SP 2 אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הסאונד ועושה ריסטרט הוא אומר לי שכדי שהסאונד יפעל אני צריך Microsoft Bus Driver. מה לעשות? מאיפה אפשר להשיג את זה? בבקשה תעזרו לי...

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by Electric Boom,

הכל התחיל ככה: עשיתי פירמוט,ומשום מה לקח המון זמן הרבה הרבה יותר מהרגיל,למרות זאת אחרי זה הוא התקין והכל רץ חלק. היום באתי להדליק והיה מסך שחור כזה עם מלבנים לבנים למטה ופס שעובר ביניהם,זה לקח הרבה זמן עד שהוא הגיע לרבע ואחרי זה הלוגו הרגיל הגיע. אחרי זה לקח לו המון המון(ממש המון)זמן להגיע לwlecome סקרין ומשם הוא לא יצא עשיתי ריסט ואז היה אותו סיפור רק שכשהוא הגיע ללוגו הוא כל זמן עשה ת'קטע הזה עם העכבר והמקלדת(שנדלקים האורות),ובכלל לא הגיע לwelcome סקרין אפילו אחרי המלא זמן שנתתי לו. אז החלטתי לעשות repair ושם הוא לא הצליח למחוק איזה dll ,ולא נתן לי לעשות enter או esc,רק f3 א יצאתי נכנסתי עוד פעם והוא אמר שהוא כבר ניסה לעשות upgrade ויש לי ככה:או לנסות שוב,או לעשות clear…

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  20. היי יש לי רשת INTERNET CONNECTION SHARING של שני מחשבים (שניהם XP RPO SP1) המחשב שמחובר למודם הוא המחשב הראשי שלי, ועדיין לא הייתי רוצה להתקין בו SP2 האם תהייה בעייה (לרשת, שיתוף אינטרנט וקבצים) אם אני אתקין רק במחשב השני (GUEST) את ה-SP2 ? תודה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by asta,

חברה אכלתי אותה בגדול שיניתי את הסיסמאות של ה- אדמיניסטרטור (גם של ה safe mode ) ואין לי מושג מה קרה בידיוק ,כנראה שלא שמתי לב שאני נימצא במצב עיברית ומאז אני לא מצליח להיכנס לחשבון האדמיניסטרטור -גם לא במצב safe mode ניסיתי לאפס סיסמאות באמצעות boot מ cd של תוכנית linux .מיוחדת שמיתיימרת לעשות זאת אבל זה לא עזר אני עדיין יכול להיכנס דרך limited account ויש לי בנוסף דיסק קשיח מישני שעליו מותקנת windows xp וגם את ה-דיסק התקנה מקורי של xp עצתכם ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. XP PRO SP1 נכנסתי ל CONTROL PANEL - USER ACCOUNTS - CHANGE THE WAY USER LOG ON OR OFF שם הורדתי את הV שבתמונה כדי שלא יופיע לי המסך הגרפי המצוייר אלא מסך שמאפשר הקלדת שם משתמש וסיסמא (בניגוד למסך הגרפי בו כבר מופיעים השמות ועל המשתמש להקיש סיסמא בלבד). כעת ניתן ללחוץ מקש ה WINDOWS + L ואז מופעלת אפשרות נעילת המחשב ומופיע חלון בו ניתן להקיש שם משתמש + סיסמא. והנה אנחנו מגיעים לבעיה שלי: כאשר עובר הזמן המוגדר להפעלת שומר המסך הוא לא מופעל (לאחר 3 דק'), כמו כן גם הגדרות צריכת החשמל לא פועלות(כיבוי המסך לאחר 10 דק' ללא שימוש). חשוב לציין כי בזמן עבודה על המחשב בזמן ממושך ללא הפעלת הפונקציה של WINKEY + L הגדרות שומר המסך וצריכת החשמל עובדות כראוי ללא שום בעיה. [attachment del…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  23. Started by The UnKnown,

I saw couple weaks ago that the P2P can get imroved by changing some value from 30 to 50 or something like that. Can someone please explaine me how does it works? and where can i get it?

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by HeaT-SinK,

מופיעים בד"כ בכל תקיה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אנשים תראו האח הממש אבל ממש חכם שלי שהוא הגאון מווילמה ממש טמבל קיצר הוא דפק פה משהו ולקחתי ממנו תמחשב באתי לגלוש באינטרנט אז לחצתי על "התחל" הלחצן הזה בשורת משימות וזה לא נפתח לי ניסיתי ריסרט גם לא מה לעשות? עזרה!!!!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים