עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by GENERAL,

יש לך מחשב pentium 4 cpu 2.00 GHz 512 Mb של RAM המחשב לעיתים לא זז לי ואני אף שוקל בקרוב להחליף מחשב בקרוב לאחר שיחתי עם חבר שלי נאמר לי כי אני אבדוק את ה PF שלי לעיתים רחוקות הוא מגיע ל185 לא יותר למרות שיש לי 512 זה קשור למהירות איך משפרים אותה? אני רוצה לשפר את מהירות המחשב כמה שאפשר אשמח לקבל המלצות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  2. העברתי מהמחשב הקודם שלי לחדש HD 40GB שהכיל את הXP מהמחשב הישן, על הDESKTOP ובMY DOCUMENTS יש לי מידע חשוב שאני צריך, עכשיו אני מנסה לגשת לתיקייה של המשתמש שלי (תת תיקיה בDocuments and Settings) ונותן לי acess denid. מה לעשות? יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by LivingDead,

האם אפשרי להפוך ווינדוס אקס פי..אפילו Home Edition מאנגלית לעיברית,אבל ממש לעיברית,שבקום Start יהיה כתוב "התחל"???? זה לא בשבילי,אבל לי יש את הווינדוס באנגלית,כמובן שאפשר לכתוב בעיברית כי יש פונטים של עיברית...אבל אני צריך להתקין אצל מישהו ,גירסה עיברית. יש רעיונות??? הווינדוס חדש,ומקורי,פשוט לא מהארץ... :-[ חשבתי אולי שיש איזה עדכון לזה באתר...של מיקרוסופט או משהו,אבל אני לא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  4. Started by Electric Boom,

לא פעם ראשונה. יש מין פס לבן כזה שעובר בין מלבנים לבנים קטנים ולוקח לו המון זמן,אחרי זה מגיע הלוגו הרגיל,ואחריו מסך שחור,כלום נאדה,אין תצליל הזה,אין ת'וואלקום סקרין שום דבר. שמתי לב שהמנורה של העכבר נשארה דולקת נון סטופ אז כשהוצאתי אותו(ועוד כמה דברים)המצב לא השתנה בכלל. זה כבר קרה,וניסיתי לעשות repair אבל בקטע של המחיקה של קבצים הוא פשוט כמעט לא הצליח למחוק שום קובץ,וכל הזמן הייתי צריך ללחוץ esc. האם לעשות repairעוד פעם?מה גורם לזה בכלל?,אני כבר לא יכול עם זה יותר אני פשוט חייב לפתור את זה אחת ולתמיד. ד"א רק אתמול פירמטתי,התקנתי הכל,הכל עבד ממש יופי,מושלם,אפילו כשחזרתי(כיביתי אותו מאתמול...) היום הכל עבד מצויין,ופתאום היום הוא עשה את זה. בבקשה ערזה,אני כבר אובד עצות מכל …

5. Started by menibi,

אני כל הזמן מקבל את השגיאה הזאת (יש לי xp ) וכשאני לוחץ על DEBODING הוא רושם לי משהוא על SCRIPT כפי שאתם מבינים אני לא מבין גדול אשמח לקבל עזרה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by y_i_c,

היי התקנתי מערכת הפעלה מחדש על המחשב של חבר שלי (פנטיום 3 800) לאחר ההתקנה + דריוורים המחשב לא נכבה אוטומאטי אלא הוא נותן הודעה שניתן לכבות את המחשב אבל לא מבצע כיבוי מדובר בהתקנת וינדוס XP. אני זוכר שהיתה הגדרה איפה שהוא, אני לא זוכר איפה...אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח. עידו

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  7. Started by The UnKnown,

The following file cant be removed, why?! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by The UnKnown,

Can someone help me to sort the services, what to enable and what to dissable ? Thanks!

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  9. טוב ככה היום הפעלתי את המחשב ופתחתי תיקיות וכול מיני כאלה וכול שמות של הכתוביות היו בצבע כחול עכשיו בהתחלה חשבתי שזה וירוס עשיתי בדיקת וירוס לא מצא כלום (אנטי וירוס 2004) נסיתי להריץ עוד כמה תוכנות ניקוי(Ad-aware 6.0 , ניקוי דיסק של הוידנוס) אבל זה גם לא עזר לי המחשב גם נעשה להיות איטי כזה ?? מה יכול להיות בעיה ואיך אני מסדר אותה תודה לכול העוזרים

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Sting,

תודה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  11. הרכבתי היום מחשב חדש (לוח אפוקס 8RDA3+) יחד עם כונן SATA של WD 80GB, עכשיו הכל מחובר נכון והכונן מזוהה ע"י המחשב, אבל שאני מנסה להתקין עליו WINDOWS XP (הגירסא החדשה של הSERVICE PACK 2 - אם זה קשור), ההתקנה אומרת לי שהיא לא מזהה HD ויוצאת. פיספתי משהו בתהליך? באג ידוע? PLZ HELP!

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by kai,

שלום, אני מקווה שכולם מכירים את זה שכאשר רושמים משהו באתר חיפוש ולאחר מכן רושמים רק את האות הראשונה זה מראה את מה שחיפשתי בעבר, אתם יודעים איך מבטלים את זה?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by dani,

יש שיפור בביצועים בין SP1 ל SP2?

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by ET,

שווה להתקין? לא עושה בעיות?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  15. כנ"ל לגביי אופיס. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 7.3k צפיות
  16. הווינדוס שלי צרוב האם המחשב לא יעלה אחרי זה? כי קרה לי בעיה כזאת שהתקנתי SP1 והוא נכבה כל הזמן ובכלל יש בעיות ב SP2? מה מומלץ להתקין? יש לי WINDOWS XP PRO

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  17. היכן ניתן להוריד את החבילה המלאה (בשביל שיהיה לי למחשב שאין בו אינטרנט) לגרסה העברית תודה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  18. אני לא יכול לעשות פרצופים בפורומים או להדגיש מילים ואני גם לא יכול להיכנס לדואר לא בדקתי את זה בדברים אחרים...... מה אני צריך לעשות בבקשה

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  19. אני הולך ל-TOOLS --> INTERNET OPTIONS ואז ל-היסטוריה ושאני בא למחוק זה רושם לי: THIS OPERATION HAS BEED CANCELD DUE RESTRACTION SYSTEM. עשיתי בדיקה של וירוס אבל אין לי כלום. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  20. שלום. כמו שהבנתם דפדפן האינטנט שלי עולה בערך דקה אחרי שלחצתי עליו, לא חשוב אם אני מחובר או לא... כל המחשב טס ואין בעיה בכלל במחשב. מערכת הפעלה win xp pro sp1 תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  21. התקנתי את הגירסא החדשה שיצאה אתמול Windows XP SP2 **צונזר** אין לדבר על Warez בפורומים! כשאני רוצה לעשות עדכון ל WINDOOWS דרך ה Windows Update אז הוא רושם לי את זה מה זה אומר ?.......... Windows Update cannot continue because a required service application is disabled. Windows Update requires the following services: Automatic Updates enables detection, downloading, and installation of critical updates for your computer. Background Intelligent Transfer Service (BITS) enables faster, restartable downloading of updates. Event Log logs Windows Update events for troubleshooting. To ensure that these services are enabled: 1. Click Start, and then click Run. 2. Type services.…

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by Mortar,

no firewall is turned on... ()_O כן זה דיי ברור אחרי שמסתכלים על זה טוב אבל זה מעצבן ודיי מטעה שכותבים לך את זה בקטן ובפינה. בכל מקרה למה אני צריך לדעת את זה כל פעם שאני מדליק את המחשב ?! כן אני יודע שאין לי פיירוול... וכבר הצלחת להבין את זה אחרי הניסוח המפגר של MS אבל למה אני צריך לראות את זה ולמה אני צריך שיהיה לי את הסמל הזה שתקוע לי בTaskbar ? יש דרך להעיף את זה ? רק בקשתי לעדכן את מערכת ההפעלה, לא בקשתי שהיא תגיד לי מה יש לי ומה אין לי כל פעם שאני מדליק את המחשב ותשים לי סמלים בtaskbar. :lamer: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by The UnKnown,

Ok, i have Creative Audigy 2 ZS and realtek OB sound card. two days ago i made format for C: and now there is one application in the "Device Manneger" that didnt get update. that file is for the Realtek, when i am updating it, it starts to make problems and the computer got stuck, what should i do ? Stay with the Realtk while he is not updated ? Thanks alot!

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by nim901,

אז ככה כשאני נכנס לאתר שבו יש פופאפ המחשב נתקע למשך כ 10 שניות בלי אפשרות לעשות כלום למה? אין לי שום תוכנה שאחורה לחסום \ אנטי וירוס \ פייר ואל חוץ מהראוטר שלי ומה Ad-Aware SE Professional מה לעשות? ויש לי גם בעייה עם active x (ראו תמונה) תודה רבה ד"א מצטער אם זה לא קשור פשוט אין לי כבר מושג למה זה קשור. גם היום בבוקר קיבלתי הודעה שמישהו נכנס למחשב שלך האם אתה רוצה לכבות את המחשב? (וינדוס XP) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by sgideon,

שמרתי מסמך די גדול בוורד, אבל אני לא מצליח לפתוח אותו. המחשב רושם הודעת: invalid path or name, check file permission זה מסמך די חשוב. תודה רבה sgideon@t2.technion.ac.il

• 3 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים